نوشته اصلی توسط Milad ملیتش اگه اشتب نکنم مراکش هازون بازیکناست که روش مانور نرفته زیاد ولی من ندیدم جا بمونه حالم از نقل و انتقالات به هم میخوره ....لامصب چه قدم طولانیه
نوشته اصلی توسط Nima قبلا زده بودم استقبال کم بود دوتا اکانت بساز. هی با اکانای مختلف از خودت نقل بگیر الان منو ممد و حسین یه نفریم با سه اسم مختلف ولی به کسی نگو
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad کریشیتو ؟ نه بابا همین که صفحه قبلیا گذاشتم کوستاس مانولاس کریشیتو که ایتالیاییه !!
نوشته اصلی توسط Milad دوتا اکانت بساز. هی با اکانای مختلف از خودت نقل بگیر الان منو ممد و حسین یه نفریم با سه اسم مختلف ولی به کسی نگو
نوشته اصلی توسط Nima خوبه دیگه حتما باید 80 90 تا هزینه کنین ؟ زشته برا ما دفاع زیر 50 تایی بخریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالم از نقل و انتقالات به هم میخوره ....لامصب چه قدم طولانیه از این تیم ایارامندی یا خدیرا برن بقیه تیم حفظ میشد چی میشد
نوشته اصلی توسط Milad دوتا اکانت بساز. هی با اکانای مختلف از خودت نقل بگیر الان منو ممد و حسین یه نفریم با سه اسم مختلف ولی به کسی نگو اوکی
نوشته اصلی توسط Milad از این تیم ایارامندی یا خدیرا برن بقیه تیم حفظ میشد چی میشد کارمون آدمونه میشد
نوشته اصلی توسط Nima اوکی راست میگه الان من حسینم ولی با اکانت میلاد لاشی دارم حرف میزنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالم از نقل و انتقالات به هم میخوره ....لامصب چه قدم طولانیه بازیکن تو نقل و انتقالات باید اینطوری باشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن