نوشته اصلی توسط Chavosh خب 4 نصب کن لینکشو گذاشتم تاپیکش تازه یه ماهه اومده اون برای خوره های مایکی هستش که قابلیتای جدید رو استفاده کنن مشکلاتو برای سازمان گزارش کنن رد استون 5 پاییز میاد خو الان الیاس نصب دارم رد استون 4 رو. اما من میخوام قسمت فایل اکسپلور پوستش سیاه رنگ باشه. از سینجول پرسیدم، گفت تو این رداستون هست.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel خو الان الیاس نصب دارم رد استون 4 رو. اما من میخوام قسمت فایل اکسپلور پوستش سیاه رنگ باشه. از سینجول پرسیدم، گفت تو این رداستون هست. حالا فعلن سرکه بزن تا اپدیت بعدی اینو نصب کنی مشکل زیاد داره از کارو زندگیت میفتی
KamkarDel
نوشته اصلی توسط Chavosh حالا فعلن سرکه بزن تا اپدیت بعدی اینو نصب کنی مشکل زیاد داره از کارو زندگیت میفتی باشه پس نصب نمیکنم. مگه مرض دارم خودمو تو دردِ سر بندازم
نوشته اصلی توسط Hadi ویندوزت چیه هادی؟
10
نوشته اصلی توسط Hadi 10 بسیار عالی وقتی به ایکس پی فکر می کنم، حالم رو بهم میزنه فقط ارور میداد ولی چه دورانی بود
وقتی که ایکس پی مد بود قطعات هم خیلی پایین بود . اون موقع هارد 80 .رم 512 . گرافیک 512 که بالاترینش بود
نوشته اصلی توسط Hadi وقتی که ایکس پی مد بود قطعات هم خیلی پایین بود . اون موقع هارد 80 .رم 512 . گرافیک 512 که بالاترینش بود دقیقا. بعد کم کم، اوضاع بهتر شد
چه روزگاریه آخه یه دختر 18 ساله سکته قلبی کنه . اینو به کی بگیم .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن