صفحه 3355 از 4121 نخستنخست ... 23552855325533053345335333543355335633573365340534553855 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,541 به 33,550 از 41208

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط fdd نمایش پست ها
    دوست من خب معلومه که از نظره منه!
    و حتی شاید نظر خوده شادمهر هم نباشه که این کار رو پخش کرده!
    موسیقی سلیقه ست در نهایت هر چقدر هم که ادم بگه نه

اما موفقیت یک موزیک و ماندگاریش اینا دیگه نظر و سلیقه نیست باید تحلیل و بررسی بشه و امار رو دراورد.
    این کاره جدید و دور شدی دوتا کار هیت و موفق به لحاظ مارکت پاپ ایران بودن. ماندگاریشون هم که بعدا باید دید و از الان نمیشه گفت.

همون جوری که نقطه ضعف کاره بسیار خوب و زیبایی بود به نظر من اما به نسبت بقیه نراک های آلبوم موفق نبود! حتی نسبت به قلب من.
    یا تو البوم قبلی تراک همیشگی به نظره من معمولی بود اما شنیده شد.
    یا تراک غرور و تو بی من خوب
    نبودن به نظر من و حتی توفیق خاصی هم نداشتن به لحاظ موفقیت!

-
    در نهایت تجربه نشون داده شادمهر مسیر رو بهتر میدونه
    دوست عزیزم به نظر من آدم عادی نمیتونه در مورد موسیقی نظر بده یا بگه سلیقه من اینطوریه
    چون شناخت کافی نداره از موسیقی یه سری از افرااد یا بهتره بگم بیشتر افراد نمیتونن موسیقی خوب رو از موسیقی ناب تشخیص بدن
    به عنوان مثال کسایی که تتلو رو خواننده میدونن یا اهنگ جنتلمن ساسی رو بالاتر از تقدیر میدونن
    و خیلی مقایسه ها که خنده دار هستش
    موسیقی رو کسی میفهمه که انواع اونو بشناسه مفهومه کارو بدونه ارزش کار اون موزیک رو بفهمه
    که البته اکثرا افرادی که تو فروم هستن اینو میدونن
    به نظر من اینجا سطح کاربرا از سطح عادی بالاتر هستش و درک موسیقیشون بالاست
    اینجا بعضی اوقات بحث ها خیلی شیرینه
    ولی حتما تو دورو برتون کسایی هستن که شاخترین موزیک هارو اصلا موزیک نمیدونن اینا هیچوقت موسیقی رو درک نمیکنن

میخوام اینو بگم فهمیدن و درک کردن موسیقی هم خودش یه استعداده که هرکسی نداره
    ویرایش توسط Hosein333 : 10-31-2019 در ساعت 03:20 AM

فعال
    دوست من خب معلومه که از نظره منه!
    و حتی شاید نظر خوده شادمهر هم نباشه که این کار رو پخش کرده!
    موسیقی سلیقه ست در نهایت هر چقدر هم که ادم بگه نه

اما موفقیت یک موزیک و ماندگاریش اینا دیگه نظر و سلیقه نیست باید تحلیل و بررسی بشه و امار رو دراورد.
    این کاره جدید و دور شدی دوتا کار هیت و موفق به لحاظ مارکت پاپ ایران بودن. ماندگاریشون هم که بعدا باید دید و از الان نمیشه گفت.

همون جوری که نقطه ضعف کاره بسیار خوب و زیبایی بود به نظر من اما به نسبت بقیه نراک های آلبوم موفق نبود! حتی نسبت به قلب من.
    یا تو البوم قبلی تراک همیشگی به نظره من معمولی بود اما شنیده شد.
    یا تراک غرور و تو بی من خوب نبودن به نظر من و حتی توفیق خاصی هم نداشتن به لحاظ موفقیت!

-
    در نهایت تجربه نشون داده شادمهر مسیر رو بهتر میدونه
    شادمهر الان مسیر راحت طلبی رو خوب بلده اهنگسازی سینا پارسیان برای شادمهر یعنی تمام شدن شادمهر سینا پارسیان اهنگساز که هیچ خالتور هم نیست

3. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    دوست عزیزم به نظر من آدم عادی نمیتونه در مورد موسیقی نظر بده یا بگه سلیقه من اینطوریه
    چون شناخت کافی نداره از موسیقی یه سری از افرااد یا بهتره بگم بیشتر افراد نمیتونن موسیقی خوب رو از موسیقی ناب تشخیص بدن
    به عنوان مثال کسایی که تتلو رو خواننده میدونن یا اهنگ جنتلمن ساسی رو بالاتر از تقدیر میدونن
    موسیقی رو کسی میفهمه که انواع اونو بشناسه مفهومه کارو بدونه ارزش کار اون موزیک رو بفهمه
    ولی حتما تو دورو برتون کسایی هستن که شاخترین موزیک هارو اصلا موزیک نمیدونن اینا هیچوقت موسیقی رو درک نمیکنن

خب البته نظر شما محترمه و این هم یک دیدگاهه اما من قبول ندارم.
    خیلی از موزیسین ها هم حتی شاید مثل شما فکر میکنن که خب به نظر من اشتباهه

موسیقی در عالی ترین و ساده ترین تعریفش میشه بیان احساس به وسیله اصوات. این به این معنی نیست که حتما باید پیچیده و عجیب غریب باشه! نه! باید حس درستی که منظور بیان کننده اش هست رو برسونه و حتی دریافت این حس هم بنا به نگرش و جایگاه مکانی و زمانی و حس و حال مخاطبش هم متفاوته.

توی موسیقی پاپ با کلام یه جایی وسط عروسی و شادی و عیش و نوش همون ساسی مانکنی که میگی موسیقی درسته و مخاطب هم با همون ترانه ها حس مورد نظره خودش رو در اون لحظه میگیره اونجا تقدیر شادمهر اشتباهه!
    تو کلاب و دیسکو یه موسیقی میچسبه
    توی ماشین یه چیز
    تو خلوت یه چیز!
    و باز همه اینا بستگی به حال و هوای طرف داره یکی میبینی توی تنهاییش هم مثلا ساسی و تتلو حالش رو خوب میکنه!

حالا واقعا میشه گفت موسیقی ساسی مانکن بده؟ یا میشه گفت خوبه؟ پاسخ اینه که همه چیز نسبیه. و به نظر من موسیقی درست و غلط خوب و بد نداره.
    باید حال و هوات رو پیدا کنی توش.

-----

متاسفانه خیلی از ما و حتی خیلی از موزیسین ها این قدر اسیر قواعد و چارچوب شدیم که همون معنی اول موسیقی رو از یاد بردیم.
    توی ایران اونی که پاپ گوش میده هیپ هاپ رو ضعیف میدونه. طرف دو تا البوم راک گوش میده کلاسیک و سنتی رو بی ارزش میدونه. اون کلاسیک کاره پاپ رو سطحی میدونه. مثلا جلوش بگی شادمهر بهت میخنده! جلوی یه نوازنده ارکستر سمفونیک از نوازندگی شادمهر و هر نوازنده ی دیگه ای که تو سبک پاپ کار میکنه بگی مسخره میکنه. باورش اینه موسیقی یعنی یه مشت آکورد و هارمونی پیچیده! موسیقی یعنی بتهوون و چایکوفسکی پس بقیه به درد نمیخورن و ادمای عادی سلیقه شون درست نیست!(حرف و دید شما)

آهنگ ستاره یکی از ساده ترین تنظیم های موسیقی پاپ ایران رو داره. آکورد های ساده هارمونی ساده. یه گیتار و یه ویلون!
    اما این موسیقی بی نظیره! در عین سادگی حسش رو میرسونه و روی روان و حس مخاطبش اثر میزاره
    حالا همین اثر روی مخاطب رو شاید ادمی که عمرش رو توی موسیقی کلاسیک گذاشته و سواد اکادمیک داره و از شادمهر موسیقی رو تکنیکی تر میدونه و میسازه حتی به اندازه یک میزان نمیتونه روی کسی بزاره!
    چرا؟ چون هی دنبال پیچیدگیه بی دلیل و بی جاست! موسیقی رو دسته بندی کرده پیش خودش! پیچیدگی خوب هست اما در جای خودش.

---
    طولانی شد ببخشید
    ولی در نهایت موسیقی هیچ مدلش رو مرز بندی و دسته بندی نکنید. گوش کنید اگر هم سو شدین با احساسش لذتش رو ببرید.
    میخواد شادمهر باشه، میخواد لدزپلین باشه میخواد علیرضا قربانی باشه یا حتی میخواد ماکان بند و حمید هیراد و جاستین بیبر.

5. 3 کاربر مقابل از fdd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    شادمهر الان مسیر راحت طلبی رو خوب بلده اهنگسازی سینا پارسیان برای شادمهر یعنی تمام شدن شادمهر سینا پارسیان اهنگساز که هیچ خالتور هم نیست
    تعصبی نباش فربد جان
    خب سلیقه شادمهر الان باهات هم سو نیست دیگه و البته خیلی ها هم، هم نظره شادمهرن

فعال
    تعصبی نباش فربد جان
    خب سلیقه شادمهر الان باهات هم سو نیست دیگه و البته خیلی ها هم، هم نظره شادمهرن

تعصب کجا بود چی میگی برادر
    یعنی شما فرق ملودی درست حسابی را با ملودی چرند و مزخرفی که بیشتر به حرف زدن و قصه تعریف کردن شبیهه را نمیتونی تشخیص بدی؟؟؟
    ببخشیدا ولی نظر ندی خیلی سنگین تره فواد جان

8. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    تعصب کجا بود چی میگی برادر
    یعنی شما فرق ملودی درست حسابی را با ملودی چرند و مزخرفی که بیشتر به حرف زدن و قصه تعریف کردن شبیهه را نمیتونی تشخیص بدی؟؟؟
    ببخشیدا ولی نظر ندی خیلی سنگین تره فواد جان
    اقا ما هرچی میگیم نظر و سلیقه که متوجه نمیشید
    پس با استدلال خودت میگم:
    شما فرق ملودی درست حسابی رو میفهمی شادمهر عقیلی نمیفهمه؟؟؟؟
    -
    راجع به اظهار نظر من هم در ارتباط با خواننده مورد علاقه ام توی تاپیک مربوط به ایشون، پیمان جان اگه ناراحت نمیشی دفعه بعد از شما کسب تکلیف میکنم دی:

نیمه فعال
    پس با استدلال خودت میگم:
    -
    راجع به اظهار نظر من هم در ارتباط با خواننده مورد علاقه ام توی تاپیک مربوط به ایشون، پیمان جان اگه ناراحت نمیشی دفعه بعد از شما کسب تکلیف میکنم دی:
    منظور بچه ها این نیست که شادمهر نمیفهمه! اتفاقاً میفهمه خوبم میفهمه. اما راحت طلبی و به به چه چه فضای مجازی باعث شده به همین راضی باشه. چرا؟ چون میبینه ملت با همین ملودی ها و تنظیم های درِ پیت و پیش پا افتاده هم حال میکنن!

11. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    پس با استدلال خودت میگم:
    -
    شادمهر میفهمه ولی وقتی یه طرفداری قدیمی مثل تو این چرندیات رو هیت میدونه چرا ادامه نده همینارو

13. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها

شما درست میگی فواد جان عروسی اهنگش با ماشین و جای دیگه فرق میکنه
    من منظورم موسیقی سبک شادمهر هستش که افرادی که موسیقی رو نمیشناسن میان تتلو و ساسی رو با شادمهر مقایسه میکنن
    و همینطور این اهنگ های جدید شادمهرو با البوم طرفدار یا تقدیر مقایسه میکنن
    به نظر من اونا موسیقی رو نمیفهمن

فعال
    من خودم به شخصه هر وقت اهنگهای شادمهر از اول تا البوم طرفدار گوش میکنم روحمم پرواز میکنه
    همین طور چند تا ترک کم دیگه بعد از البوم طرفدار

صفحه 3355 از 4121 نخستنخست ... 23552855325533053345335333543355335633573365340534553855 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع