شادمهر خودش باعث شده با دیگران مقایسه بشه تازه امثال یگانه که الان به لحاظ عملکرد به مراتب از شادمهر بهتر عمل میکنن ... شادمهر فعلی رو با توجه به سبکهایی که میخونه باید با میثم ابراهیمی ماکان بند علی یاسینی مسعود صادقلو مقایسه کرد و این تقصیر ما نیست تقصیر خودشه که تا اینجا خودشو پایین کشونده اگه هم هنوز یه شان و جایگاهی براش مونده به لطف اسمش و روزمشه و نه عملکرد سه سال اخیرش
ویرایش توسط edvin242 : 03-30-2022 در ساعت 08:28 PM
حالا که سرنوشت هم نسل های شادمهر رو میبینم میگم بد هم نشد شادمهر از ایران رفت ... دوره تمام هم نسل هاش سالهاست تموم شده فقط به درد برنامه تلویزیونی و مراسم ارگانی میخورن ... بدون رو دربایستی میگم اگه شادمهر هم الان بود سرنوشتش همین بود کار نمیکرد و دوره ش تموم شده بود چون در موسیقی داخلی الان حداکثر زمان تاریخ مصرف خواننده ها سه سال شده ...
شادمهر تاریخچه داره رزومه داره رنسانس ایجاد کرده تو این مملکت ... همه قبول دارن که شادمهر و خشایار اعتمادی رنسانس ایجاد کردن ... تحول بزرگ در حد انفجار اتمی بعد از رفتن شادمهر بوجود اومد ... شادمهر هر چقدر هم بد بخونه بت بزنه خودشو خراب کنه بازم ریشه داره تاریخچه داره احترام داره همه به خاطر کارهاش بهش احترام میزارن حتی بعد از بت زدن ... این خواننده های که نام بردی در حد این نیستن حتی نامشون کنار شادمهر تایپ بشه چون ریشه ندارن زود فراموش میشن ولی شادمهر هیچوقت فراموش نمیشه ... عملکرد این چند سال واضحه ولی تو همین سه سال اخیر که هیچ در ده سال اخیر کدوم خواننده عملکردش خوب بوده ؟! تو دوران افت و مرگ موسیقی نمیشه مقایسه ای انجام داد ... قیاس مع الفارق از هر نظر ...
بحث رزومه نیست تو رزومه ی شادنهر که شکی نیست اما اینکه گند بزنی به رزومه حرف دیگه ایه شادمهر تا سه چهار سال میش همردیف بهترینهای موسیقی ایران شناخته میشد و الان ما مقصر نیستیم که تا این حد تو کارش سکته زده ... شادمهر هر چقد رزومه داشته باشه دیگه اندازه ی ابی که رزومه نداره ولی میبینیم که سر همین آهنگ خلیج فارس و اون کنسرتی که بد خوند مردم کلا همه چیو فراموش کردن ولی من خودم به شخصه قبول دارم اینا بهترین بودن و رزومه ی معرکه شون قابل انکار نیست اما خودشون لطمه زدن به جایگاهشون
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)