تصویری که بعد دیدن کاور به نظرم اومد ...
تصویری که بعد دیدن کاور به نظرم اومد ...
من دلخوشم به هوش مصنویی چه کارایی میسازن بچه ها شبیه به کارای قدیمی شادمهر
اگه شادمهر میخواد شیش و هشت بخونه باید مثه این یارو راغب بخونه ...!!! نمیگم تقلید کنه ولی با این جنس صدا باید از تحریرهای گوشخراش استفاده کنه مثه این پسره که صدای مرغابی از خودش در میاره ...
بهتره دیگه شادمهر سمت شیش و هشت نره ... مخاطب هم دنبال شعر فاخر و تنظیم های آنچنانی میگرده مورد پسندش نیست ...
من که سالهاست کارهای قدیمی شادمهر رو گوش میدم پشت فرمون ... برام قدیمی نمیشه ...
از موسیقی ایرانی دیگه چیزی در نمیاد
فرق موسیقی ما با موسیقی خارجی در حال حاضر فقط پول و تبلیغات وحشتناکه ... رسانه خوراک میده به مخاطب ... همین زنیکه تیلور سوئیفت که تمام رکوردها رو جابجا کرده چی داره ...؟! مزخرف همین ...!
موسیقی ما دچار بی پولی شده ... لس آنجلسی ها که به خاک سیاه نشستن حتی نمیتونن یه تک آهنگ بدن چه برسه به آلبوم ... داخلی هم تاریخ مصرفشون برای حکومت تمام شده کم کم چتر حمایتی برداشته میشه و تمام ...!
موسیقی یونانی هم افت کرده احسان یا شاید ما سنمون رفته بالا اینطور احساس میکنیم
سلام. دلم برای همه عزیزان تنگ شده بود. همین ....
الان پست های اخرم رو که نگا میکردم دیدم باز دفعه اخری که اینجا بودم با احسان دعوام شد. میدونم یک بارم ازش قبلا سر ماجراهای قبلی عذرخواهی کرده بودم ولی متاسفانه مدتها بودم حال روحیم میزون نبود و به شدت هم روی شادمهر به خاطر علاقه قلبی تعصب داشتم...از سر نفهمی بود..احسان جان اگر منو نبخشی هم حق داری من چند بار بهت بی احترامی کردم الانم روم نمیشه اینا رو بنویسم اما دلم برای همه از جمله خودت تنگ شده بود....
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)