این وسط من نگران بیژن مرتضوی هستم که نکنه به شکیرا که جدا شده پیشنهاد ازدواج بده
این وسط من نگران بیژن مرتضوی هستم که نکنه به شکیرا که جدا شده پیشنهاد ازدواج بده
منو معاف کن ...
دقیقاً ...
کل شیشه ها ...؟
مناسب از نظر تو و پیمان کاملاً معلومه ...
تو فقط نگران تعریق در اون ناحیه ای که 85 داره ...
ببین کار بیژن مرتضوی به کجا رسیده ...![]()
بازم دم سعید گرم که انجمن را به هر طریقی بود با وجود اینکه شاید براش نفعی هم نداشته باشه بازگردوند... اینجا پر از خاطرات خوب و به یاد ماندنیه که بخشی از زندگی خیلیاست ... درسته که اون خیلیا دیگه سر نمیزنن ولی به هر حال جاشون همیشه خالی میمونه
منم همین منظورم بود که نگفتم اگر شروع بشه حذف ها دوباره احتمال قوی قطع کنن
آره سمت پیروزی خیلی اوضاع افتضاح بود...سلامت باشن باباخوب کاری کردین موندن تو اون شرایط اصلا به صلاح نبود و خطرناک بود... ما که اینجا تو مشهد واقعا درک درست و دقیقی از شرایط جنگ نداشتیم صرفا موج گرونی ها مثل همه ایران به اینجا هم سایت کرد و همین.. البته روزای اول یک خرده مشکل توی نونوایی ها بود اما بعد زود برطرف شد.. امیدوارم دوباره کار به اون مراحل نرسه
اتفاقا همه میگن مدرک دیگه ارزش و اعتباری با این شرایط کنونی نداره ولی الان که به عقب نگاه میکنم و سنم هم بیشتر شده به این نتیجه رسیدم درس خوندن برای فرار از بیکاری و علاف موندن خیلی مفیده همین که یک هدفی رو برای یک مدت کوتاه هرچند دنبال کنی این ارزش بالایی داره
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)