توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع یادگاران بابک بیات|مانی رهنما - حمید حامی- نیما مسیحا|
.Chiko.
05-24-2014, 02:06 PM
سلام (sm19)
ایشالا از این به بعد تمامی فعالیت های این سه خواننده عزیز توو این تاپیک منعکس میشه .
تاپیک در حال تکمیل شدنه
ایشالا به زودی فول آرشیو این سه خواننده با بهترین کیفیت گذاشته خواهد شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
.Chiko.
05-24-2014, 02:10 PM
مانی رهنما
دانلود آلبوم های مانی رهنما با کیفیت اوریجینال
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود آلبوم فصل پرواز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود آلبوم آخرین غزل ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود آلبوم تموم شد ترانه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود آلبوم کجا به خنده می رسیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود آلبوم من و تو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
.Chiko.
05-24-2014, 02:12 PM
حمید حامی
Hami - Do Nimeye Royaa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Haami ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Faghat Negaah Mikonam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Saam o Narges ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - A Khoda ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Yek Lahze Ashegh Sho ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
.Chiko.
05-24-2014, 02:12 PM
نیما مسیحا
hossein007
05-24-2014, 02:23 PM
مرسی دمت گرم به این میگن یه تایپک مفید. امیدوارم آلبومهای مشترکی که این خوانندگان دوست داشتنی و درجه یک توش آهنگ اجرا کردند هم به صورت کامل قرار بگیرن.
مانی رهنما:
ایران من
امیر
رنگاهنگ
بغض
نیما مسیحا:
ستارگان عشق
حامی:
هشت
و البته موسیقی فیلم دستهای آلوده اثر بابک بیات با صدای نیما مسیحا، مرسدس با موسیقی بابک بیات با صدای مانی رهنما و اعتراض با موسیقی مجید انتظامی با صدای مانی رهنما و همینطور سام و نرگس اثر بابک بیات با صدای حامی.
majnoon21
05-24-2014, 08:35 PM
ای جونم قربون هر سه صداشون مخصوصا مخصوصا مانی جان. منتظریم. معلومه دوستان تو موزیک باران قدر خوانندگان سطح بالا و درست و حسابی رو خوب می دونن.
.Chiko.
05-26-2014, 01:58 AM
دانلود ویدیوهای مانی رهنما
ترکت کنم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ترانه بس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسدس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسدس 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسدس (به همراه استاد بابک بیات) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من و تو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کجا به خنده می رسیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کجا به خنده می رسیم 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خونه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چه سلامی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
افسانه دل ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آیینه وار ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای اول در برنامه رادیو هفت (به همراه حامی و نیما مسیحا) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اجرای دوم در برنامه رادیو هفت (به همراه حامی و نیما مسیحا) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Live ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت سال 82 - پارت اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کنسرت سال 82 - پارت دوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسرت سال 82 - پارت سوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسرت سال 82 - پارت چهارم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
نوازندگی پیانو در سوگ بابک بیات و با صدای حامی و نیما مسیحا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
azamusic
05-26-2014, 07:11 PM
مانی و کسری ( خواننده آلبوم دهکده به آهنگسازی مانی) ---
javad
06-01-2014, 01:38 PM
موزیک ویدیو حمید حامی به نام دلم گرفت
vahid
06-01-2014, 02:04 PM
قابل توجه صاحب تاپیک (sm3)
اون پیجی که قبلا برای مانی آماده کردم هنوز پابرجاست، لازمت شد خبرم کن
Shahin
06-01-2014, 03:05 PM
فقط حامی ! بقیه رو ولش !
اینطوری باشه محمد محمدعلی هم یادگار بابک بیات هست
hossein007
06-01-2014, 03:08 PM
فقط حامی ! بقیه رو ولش !
اینطوری باشه محمد محمدعلی هم یادگار بابک بیات هست
دوست عزیز هر سه این عزیزان خوانندگان بزرگی هستند اینکه شما فقط حامی را دوست داری به سلیقه شخصی شما برمی گرده، ضمن اینکه استاد بابک بیات شاگردان زیادی داشتند این سه عزیز برجسته ترین این شاگردان هستند.
.Chiko.
06-02-2014, 11:38 PM
قابل توجه صاحب تاپیک (sm3)
اون پیجی که قبلا برای مانی آماده کردم هنوز پابرجاست، لازمت شد خبرم کن
برام پخ کن بذارم . مرسی
.Chiko.
06-04-2014, 01:52 AM
تقریبا فول مانی با لینک مستقیم و کیفیت اورجینال اضافه شد .
.Chiko.
06-04-2014, 01:54 AM
فول ویدئو مانی رهنما با لینک مستقیم اضافه شد .
وحید (sm19)
vahid
06-04-2014, 10:13 AM
تقریبا فول مانی با لینک مستقیم و کیفیت اورجینال اضافه شد .
(sm2)
vahid
06-04-2014, 10:14 AM
فول ویدئو مانی رهنما با لینک مستقیم اضافه شد .
وحید (sm19)
قسمت دوم و سوم و چهارم کنسرت، کلماتش به هم چسبیده، درستش کن
majnoon21
06-05-2014, 07:29 PM
سلام دوستان کسی اینجا آلبوم امیر مانی رهنما رو نداره. این آلبوم مال سال 80 یا 79 هست با صدای 4 خواننده که مانی عزیز هم 2 ترانه توش خونده و حسین زمان و قاسم افشار و امیر کریمی هم هر کدوم 2 آهنگ دارن. کل آلبوم مربوط به حضرت علی (ع) می باشد اما آلبوم فوق العاده قوی و سطج بالایی بود. ضمنا این رو هم بگم نگین خاتم و گل سرخ مولا اسم 2 آهنگی است که مانی رهنما تو این آلبوم خونده.
hossein007
06-06-2014, 01:29 PM
سلام دوستان کسی اینجا آلبوم امیر مانی رهنما رو نداره. این آلبوم مال سال 80 یا 79 هست با صدای 4 خواننده که مانی عزیز هم 2 ترانه توش خونده و حسین زمان و قاسم افشار و امیر کریمی هم هر کدوم 2 آهنگ دارن. کل آلبوم مربوط به حضرت علی (ع) می باشد اما آلبوم فوق العاده قوی و سطج بالایی بود. ضمنا این رو هم بگم نگین خاتم و گل سرخ مولا اسم 2 آهنگی است که مانی رهنما تو این آلبوم خونده.
دوست عزیز کاش می تونستم کمکت کنم من هم خیلی وقته دنبال این آلبوم هستم اگر یافتمش برات می زارم. قبلنا نوار کاستم رو داشتم آلبوم قشنگی بود.
hossein007
06-07-2014, 02:51 PM
ترانه حس صعود یکی از نخستین ترانه هایی بود که مانی رهنما خوند و در این آلبوم قرار گرفت اما متاسفانه این آلبوم جز اینجا که نمیشه دانلود کرد جایی پیدا نمیشه. دوستان اگه دارنش کمک کنن.
azamusic
06-07-2014, 03:48 PM
azamusic
06-07-2014, 03:48 PM
Majiid
06-07-2014, 04:48 PM
سلام چرا تو آلبومای آقای حامی آلبوم بوی گندمو نمیزارین من کیفیت خوبشو میخواستم اگه میشه لطف کنین بذازین تو تاپیک مرسی
azamusic
06-08-2014, 01:32 AM
من هنوز فکر تو بودم ---
وقتی آینه ها شکستند ---
وقتی آسمون فرو ریخت ---
دریاها به خون نشستند ---
من هنوز فکر تو بودم ---
وقتی پروانه ها باختند ---
وقتی مرغای مهاجر ---
روی آب خونه می ساختند ---
vahid
06-08-2014, 02:12 PM
از وقتی طلوع کردی
غرقم تو هوای تو
فرصت بده این خورشید
پر پر شه به پای تو
آغوش تو دنیامه، نازدونه گل بادوم
سرمامو تحمل کن، آروم... بخواب آروم
با تو همه تکراره، بیداریه آتیشم
اما بدون تو، هر ثانیه کم میشم
چشماتو ببند آروم
دستاتو به من بسپار
فرصت بده عاشق شم
لبخند بزن یکبار
مانی (sm71)
.Chiko.
07-19-2014, 06:38 PM
برنامه رادیویی “خانه ام همینجاست” با حضور حامی در 25 بهمن 92[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Khane’am Haminjast – Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp3)
.Chiko.
07-19-2014, 06:39 PM
گپ حامی با هوادارانش
Hami Chat with his Fans – Youtube ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
majnoon21
07-19-2014, 07:47 PM
چرا آلبومهای نیما مسیحا قرار نمی گیره؟
Fsooti
08-11-2014, 03:11 PM
من البوم امیر رو دارم ولی کاست هست و وقت تبدیل کردن ندارم قولش رو دادم به رودی لینکش رو هم اینجا میذارم کویر و سه البوم دیگه هم هست
Fsooti
08-11-2014, 03:47 PM
من حامی رو خیلی دوست دارم تا چند وقت پیش که یه نقد در مورد البومش با چند تا از دوستان کردیم و ایشون هم پرید به ما خیلی یکه خوردم تمامی بتی رو که تو این چند سال ازش ساخته بودم رو خودش با دست خودش شکس حامی هنرمند خوش صدای هست ولی بعضی وقتها غرور کم کم ریشه ادم رو میخوره و این هنرمند دوست داشتنی ما هم دچار بیماری غرور شده
AL222
08-12-2014, 07:31 PM
دوستان یه تراک بود بابک بیات آهنگ "دلم گرفت" رو تمرینی خونده بود واسه حامی
دانلود کردم هرچی میگردم پیداش نمیکنم
یه عزیز لینکشو اگه داره بده
ممنون
SaSan69
08-12-2014, 08:34 PM
دوستان یه تراک بود بابک بیات آهنگ "دلم گرفت" رو تمرینی خونده بود واسه حامی
دانلود کردم هرچی میگردم پیداش نمیکنم
یه عزیز لینکشو اگه داره بده
ممنون
واقعا دلنشینه..تقدیم شما..
hosseinl
08-12-2014, 11:38 PM
من البوم امیر رو دارم ولی کاست هست و وقت تبدیل کردن ندارم قولش رو دادم به رودی لینکش رو هم اینجا میذارم کویر و سه البوم دیگه هم هست
تو انجمن قبلی کلی کاور میذاشتید تو این انجمن هی فقط میگین فلان چیز و دارم اما خبری نیست فقط دلمون خون میشه
آپ کنید حال کنیم دیگه
نه از کویر خبری شد نه ....
Fsooti
08-13-2014, 01:27 PM
تو انجمن قبلی کلی کاور میذاشتید تو این انجمن هی فقط میگین فلان چیز و دارم اما خبری نیست فقط دلمون خون میشه
آپ کنید حال کنیم دیگه
نه از کویر خبری شد نه ....
چشم دوست عزیز تا امشب کویر رو میذارم ولی امیر رو الان نمتونم
hosseinl
08-15-2014, 01:40 AM
چشم دوست عزیز تا امشب کویر رو میذارم ولی امیر رو الان نمتونم
باز هم ........
hamedahmadi
08-21-2014, 09:25 AM
سلام لطفا آلبوم كوير را با كيفيت 320 يعني سي دي ارجينال بذاريد و آلبوم عشق يخي از محمد قاضي خيلي دنبال اين آلبوم هستم با كيفيت 320 اگه موجود هست بذاريد ممنون
Cannibal
11-10-2014, 10:46 PM
ینی فوق العادس این بشر از نظر وکال !
(sm127)(sm127)(sm127)
.Chiko.
12-01-2014, 11:27 AM
عالی . عالی (sm127)
واقعا دلنشینه..تقدیم شما..
File Not Found(sm50)(sm50)(sm50)
SaSan69
12-01-2014, 02:38 PM
اجرای زیبای دلم گرفت باصدای زنده یاد بابک بیات عزیز
اجرای زیبای دلم گرفت باصدای زنده یاد بابک بیات عزیز
بقیه البومهای ص اول هم خطا میدن ،،،،نمیدونم مشکل از منه یا جای دیگه (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
Cannibal
12-25-2014, 09:02 PM
من ایـن دلخوشـی های سـاده رو دوسـ دارمـ ... !
(sm127)(sm127)(sm127)
mygodhelpus
12-26-2014, 02:23 AM
سلام لینکهای دانلود مانی رهنما کار نمی کنن
vahid
12-26-2014, 10:46 AM
سلام لینکهای دانلود مانی رهنما کار نمی کنن
لینکها روی هاست من آپلود شدن... متاسفانه چند ماهی هست، شرکتی که هاست رو ارائه کرده، بدون علت پهنای باند رو کم کرده و همین باعث دردسر من شده... ان شاء الله به زودی هاستو انتقال میدم، این مشکل هم حل میشه (sm10)
Chavosh
12-28-2014, 12:37 PM
خواننده و آهنگساز موسیقی پاپ کشورمان در تشریح تازه ترین فعالیتهایش از تولید یک آلبوم تا پایان سال جاری و برگزاری یک کنسرت دو روزه در تالار وحدت خبر داد.
Chavosh
12-28-2014, 12:38 PM
!..:: joker ::..!
12-28-2014, 01:27 PM
ميگن آلبوم جديد ِ ماني 14 تا آهنگ داره (sm172)
چه خبره آخه چهارده تا
p.o.p
01-09-2015, 06:21 AM
خسته نباشید.
ممنونه از این تاپیک خوب.
چرا ویدیو های مانی لینکشون خرابه؟ اگر امکانش هست درستشون کنید.
ممنون.
vahid
01-09-2015, 11:06 AM
خسته نباشید.
ممنونه از این تاپیک خوب.
چرا ویدیو های مانی لینکشون خرابه؟ اگر امکانش هست درستشون کنید.
ممنون.
به خاطر مشکل پهنای باند فعلا این مشکل وجود داره... ان شاء الله به زودی سرور انتقال داده میشه، مشکل هم به صورت کامل حل میشه (sm10)
.Chiko.
01-09-2015, 12:16 PM
تاپیکش نشد اونی که باید میشد
abbasinfos
01-17-2015, 12:56 PM
سلام به همه، از دوستان کسی این آلبوم رو 320 داره؟
MaSiHa
01-25-2015, 10:48 PM
این اخرین فرصتمه چشمای خستمو ببین
نگو به هم نمیرسیم
بغض شکشتمو ببین
این آخرین فرصتمه
نگو به هم نمیرسیم بغض شکشتمو ببین
….
یادم میاد اون روزا که دل میدادم به دل تو
توهم منو میخواستیو گفتی میشم همدم تو
حال دوباره باز میشه
منو تو اغوش بگیری
یا اینکه با اصرار من بازم بهونه میگیری
….
این اخرین فرصتمه چشمای خستمو ببین
نگو به هم نمیرسیم
بغض شکشتمو ببین
این آخرین فرصتمه
نگو به هم نمیرسیم بغض شکشتمو ببین !
Nima Masiha - Yadam Miad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)(sm127)
MaSiHa
01-31-2015, 09:41 PM
تو که آخرین پناه گریه بودی...زیر آوار کدوم غصه شکستی
روحت در آرامش اسطوره ! (sm127)(sm127)
Majiid
01-31-2015, 09:53 PM
سلام به همه، از دوستان کسی این آلبوم رو 320 داره؟
شما 128 کاملشو داری به ما بده...
(sm176)
vahid
01-31-2015, 09:56 PM
لینک تمامی آلبومها و بعضی از ویدیوها تصحیح شده و در دسترسه... تا فردا بقیه به طور کامل تمام لینکها رفع مشکل خواهد شد
abbasinfos
01-31-2015, 10:25 PM
من اینو دارم، نمی دونم کاملِ یا نه، با کیفیت 160، وحید تو نداریش؟
omidha
01-31-2015, 10:32 PM
یدونش کم هست ، اهنگ شماره 4 آلبوم بود . یه خواننده جدید بود
آلبوم 8 آهنگ داشت
abbasinfos
01-31-2015, 11:35 PM
یدونش کم هست ، اهنگ شماره 4 آلبوم بود . یه خواننده جدید بود
آلبوم 8 آهنگ داشت
پس اگه کسی کاملش رو داشت دریغ نکنه. ناشرش رو کسی می دونه؟
vahid
02-01-2015, 01:14 AM
نه ندارم (sm25)
vahid
02-01-2015, 03:36 PM
از این لحظه تمامی لینکهای آلبومها و ویدیوهای مانی فعال و قابل دسترسه
omidha
02-01-2015, 05:28 PM
پس اگه کسی کاملش رو داشت دریغ نکنه. ناشرش رو کسی می دونه؟
"پیغام سحر"
Majiid
02-01-2015, 05:33 PM
اون یکی ترکش اسمش لالایی از محمدرضا صادقیه.خب همنو آپ کن
MaSiHa
02-04-2015, 11:31 PM
(sm127)(sm127)(sm127)
MaSiHa
03-06-2015, 09:49 PM
عکسـت رو دیـوارِ هنوزم / مـن خنده هـاتو پـس نـدادم ! (sm127)
Nima Masiha - Romance ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
meh.sadeh
05-09-2015, 11:47 PM
موزیک ویدیو حمید حامی به نام دلم گرفت
دوستان این ویدئو حذف شده میشه دوباره آپلود کنید؟
hossein007
05-10-2015, 07:38 AM
دوستان کسی 2 آهنگی که مانی رهنما برای حضرت علی خونده و تو آلبومی به نام امیر فکر می کنم سال 80 منتشر شد رو نداره البته اگه آلبوم کامل رو بزاره که چه بهتر, امیر کریمی, حسین زمان و قاسم افشار و مانی رهنما هر کدوم 2 ترانه توش خونده بودن که همگی کارهای قابل اعتنایی بودن
مرسی
nemati
05-10-2015, 08:20 AM
سلام کسی موسیقی فیلم های مرسدس بنز و شکار رو از بابک بیات نداره؟ آخه هیچ جا پیدا نمیشه
kaghazi
05-10-2015, 10:13 AM
من لینک موسیقی فیلم مرسدس رو دارم از یه سایت دیگه
تبلیغ نمیشه؟
kaghazi
05-10-2015, 12:48 PM
اینترنت نامحدود نداریم که آپلود کنیم (sm25)
meh.sadeh
06-02-2015, 06:38 PM
دوستان این ویدئو حذف شده میشه دوباره آپلود کنید؟
این ویدئو حدف شده آپلود کنید دوباره اگه مقدوره
MaSiHa
06-12-2015, 05:56 PM
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای نیما مسیحا به نام بر فراز آسمان ها ...
آهنگساز : شهرداد روحانی – بازنویسی برای ارکستر : رضا تاجبخش
MP3 320Nima Masiha - Bar Faraze Asemanha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 128Nima Masiha - Bar Faraze Asemanha ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)(sm127)(sm127)
abbasinfos
06-21-2015, 06:35 PM
یادداشت شهرداد روحانی در واکنش به هدیه تولدش
هدیهای مرا که «بر فراز آسمانها» برد
شکی نیست که هدیه تولد، ماندگارترین هدیه در زندگی هر انسانی است. من هم در طول سالهای زندگی ام بارها هدایایی گرفتهام که هر کدام اثر ویژهای در روح من گذاشته است. از خواندن آهنگ Happy birthday توسط نوازندگان و مردم حاضر در کنسرتهای خارج از ایران گرفته تا آوردن کیک تولد روی صحنه و ... اما یک ماه و اندی پیش، زمانی که با اندکی یأس قرار بود ساعت 4 صبح ایران را به مقصد آمریکا ترک کنم و در حالی که تنها دو روز به تولدم مانده بود، نیمه شب هدیهای از نوازندگان خوب و قدیمی ارکستر سمفونیک تهران گرفتم که تا همین امروز هم یادآوریاش مرا سر شوق میآورد.
وقتی 18 سال داشتم قبل از آنکه برای ادامه تحصیل به خارج از ایران مهاجرت کنم، قطعهای ساختم که بعدها در تیتراژ پایانی فیلم «بر فراز آسمانها» استفاده شد. خوب به خاطر دارم که این قطعه را با نوازندههای طراز اول آن زمان ضبط کرده بودم و وقتی از ایران میرفتم، نمیدانستم که تکلیف این قطعه چه میشود. حتی فیلم را هم ندیده بودم چون در سالهای نزدیک به انقلاب پخش شد و بالطبع زمان چندان مناسبی نبود که دیده شود. خوب یادم هست که چون مرحوم واروژان موسیقی متن این فیلم را ساخته بود اغلب مردم تصور میکردند که موسیقی تیتراژ پایانی هم ساخته اوست. در حالیکه این قطعهای بود که من در 18 سالگی ساخته بودم و اصلا نمیدانستم تکلیفاش چه می شود.
آن شب چند تن از نوازندگان ارکستر با همین قطعه مرا غافلگیر کردند. وقتی به دیدنام آمدند گفتند آقای رضا تاجبخش با شنیدن نوار آن قطعه که 40 و اندی سال پیش، اجرا و ضبط کرده بودیم تمام نتها را نوشته و با تبحر زیاد همان تنظیم و ارکستراسیون را (که بسیار هم دشوار است) بازنویسی کرده است و حدود 30 نفر ازنوازندگان خوب کشورمان در استودیو - با هزینه شخصی و علاقه خود- آن را دوباره اجرا و ضبط کرده اند. اما ماجرای هدیه بینظیر تولد من به همین جا ختم نشد. من این قطعه را برای اولین بار در استودیو «بل» که هنوز هم فعال است با آقای ویگن داووی ضبط کرده بودم و نوازنده ها آن شب – که ساعت دیگر از نیمه هم گذشته بود- مرا به همان استودیو بردند و آن قطعه را برایم پخش کردند. بعد از بیش از چهل سال - یک ماه پیش- قطعهای را که در نوجوانی ساخته بودم، در استودیویی میشنیدم که برای اولین بار آن را در آنجا ضبط کرده بودم. تمام آن خاطرات برایم زنده شد. راهروهای استودیو بل، شور و شوق جوانی برای ضبط قطعه ای تازه، نوازندههایی که در همان راهرو ها راه میرفتند و موسیقیای که در گوش جانم میپیچید.
حالا بعد از گذشت یک ماه مطلع شدم این تک آهنگ را که با صدای خواننده توانمند و خوش صدای کشورمان، نیما مسیحا، ضبط شده بود – برای دانلود - روی سایت موسیقی ما گذاشته اند. این بهانهای شد تا از طریق این چند خط بار دیگر از نوازندگان عزیزی که چنین هدیه خاطره انگیزی را - به مناسبت روز تولدم- به من دادند، تشکر کنم. هدیه ای که در پاسخ اش تنها میتوانم بگویم، همیشه در قلب من جای دارید...
شهداد روحانی - خرداد 94منبع:
روزنامه شرق
matuoo
10-26-2015, 01:22 PM
براتون مقدور هست لینک البوم کویر رو بگذارید؟
mohsen14214
10-27-2015, 12:36 PM
در صورت امکان دوستان محبت کنند لینک این البوم رو بزارند . . .
یا علی . . .
MaSiHa
11-15-2015, 10:10 PM
MP3 320Maani Rahnama - Paeiz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 128Maani Rahnama - Paeiz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohsen14214
11-19-2015, 10:52 AM
دارم پاییز میگیرم
یه نکته در مورد آهنگ پاییز مانی رهنمای عزیز . . .
نتهاش و فضای موزیکالیته این اهنگ شبیه به آهنگ دلم گرفت حامی هستش . . .
MaSiHa
01-13-2016, 11:07 PM
MP3 320Mani Rahnama - Fekre Man Bash ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 128Mani Rahnama - Fekre Man Bash ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MaSiHa
03-11-2016, 10:15 PM
MP3 320Hami - Zemestoon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 128Hami - Zemestoon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بــح بــه / (sm127)
ali-anti
03-13-2016, 01:57 AM
دور دور حمید حامیه
عاشقشم
باکلاس و با وقار
ali-anti
03-13-2016, 01:58 AM
یه ستاره آرزو کن برای دستای سردم (sm127)(sm127)(sm127)
abdola9060
01-07-2017, 04:17 AM
این تاپک هم مثله این که به خواب زمستونی رفته
mohsen14214
01-25-2017, 11:22 PM
درود بیکران به یاران استاد فقید بابک بیات . . .
(sm10)
Hosein333
01-22-2018, 03:51 AM
اهنگ دستهای الوده رو با کیفیت بالا میخواستم
Hosein333
01-22-2018, 03:59 AM
حمید حامی
Hami - Do Nimeye Royaa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Haami ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Faghat Negaah Mikonam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Saam o Narges ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - A Khoda ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hami - Yek Lahze Ashegh Sho ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اینا لینکش کار نمیکنه دوست عزیز
Hosein333
01-22-2018, 04:00 AM
اهنگ دستهای الوده رو با کیفیت بالا میخواستم
و تمام کارهای زنده یاد بابک بیات برای اقای مسیحا
Hosein333
01-22-2018, 05:41 AM
دانلود آلبوم موسیقی فیلم دستهای آلوده ساخته استاد بابک بیات
Milad_KurdishBoy
01-23-2018, 10:44 AM
دانلود آلبوم موسیقی فیلم دستهای آلوده ساخته استاد بابک بیات
من از دوستان پرسیدم گفتن که فرکانسش روی سی دی اورجینال پایین هستش
sediqeh1990
11-09-2018, 10:39 PM
برنامه رادیویی “خانه ام همینجاست” با حضور حامی در 25 بهمن 92[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Khane’am Haminjast – Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp3)
لینک مشکل داره
farhan
11-19-2018, 12:52 AM
سلام دوستان لطفا البوم بی کلام گشت وگذر خزر رو بذارید
mardetanha8033
12-01-2024, 11:35 AM
سلام کسی می تونه البوم های مانی رهنما رو دوباره با کیفیت اورجینال آپلود کنه با تشکر
ENSAN
12-03-2024, 08:32 AM
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگها تمام میشوند . قابل توجّه فرماندهان سرکش