yaran
10-28-2014, 10:36 PM
دانلود کنسرت مخفی و جدید از بانو تیلور سوییفت برای آلبوم 1989 !
توی این کنسرت 5 تا آهنگ شامل ; Welcome To New York , Style و Blank Space و ...
رو میخونه ! که این 3 تایی که بالا گفتم رو اولین باره که تیلور اجراشون میکنه !
پیشنهاد میکنم این کنسرت بی نظیر رو به هیچ عنوان از دست ندین !
دانلود با کیفیت فوق العاده و دانلود با کیفیت خوب و حجم کم تر! با MPC یا VLC اجراش کنید !
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
لیست اجراها :
Out Of The Woods
Style
Blank Space
Shake It Off
HD 720p
دانلود ويديو با کیفیت HD 720p از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک کمکی از سایت Experessleech ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم ويديو: 360 MB
HD 720p
دانلود ويديو با کیفیت HD 720p از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود ويديو پارت 2 از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک کمکی از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) لینک کمکی از سایت Experessleech ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم ويديو: 1.2 GB
توی این کنسرت 5 تا آهنگ شامل ; Welcome To New York , Style و Blank Space و ...
رو میخونه ! که این 3 تایی که بالا گفتم رو اولین باره که تیلور اجراشون میکنه !
پیشنهاد میکنم این کنسرت بی نظیر رو به هیچ عنوان از دست ندین !
دانلود با کیفیت فوق العاده و دانلود با کیفیت خوب و حجم کم تر! با MPC یا VLC اجراش کنید !
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
لیست اجراها :
Out Of The Woods
Style
Blank Space
Shake It Off
HD 720p
لینک کمکی از سایت Experessleech ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم ويديو: 360 MB
HD 720p
دانلود ويديو پارت 2 از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک کمکی از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) لینک کمکی از سایت Experessleech ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم ويديو: 1.2 GB