توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Chavoshi News |
این تیم ملی بی مهره ترین تیم تاریخ فوتبال ایران بود
مورینیو هم سرمربی بود همین بود
یحیی گل محمدی ، رحمان رضایی ( لیگ ایتالیا ) ، جواد نکونام اون موقع ، آندو اون موقع ، علی کریمی ، مهدی مهدوی کیا ، علی دایی ، وحشید هاشمیان
ما با این تیم تو آسیا سوم شدیم ، با بهترین تیم تاریخ
قلعه نوعی جوری زر میزنه انگار خودش 2007 چی کرد ، تو گروه هم بابدبختی اومدیم بالا ، از بازیکنای بالا فقط علی دایی فرسوده و یحیی گل محمدی نبودن اون موقع
میرزاپور (sm25)
Sajjad
01-24-2015, 01:38 PM
مایهلی کهن : اون آقا کوتولوهه ، اون آقا قلدره (sm2)
Chavosh
01-24-2015, 01:42 PM
سجاد خوشگله به بالا وصلی بپرس این کلیپ اوج رو از کجا گیر بیاریم
Sajjad
01-24-2015, 01:47 PM
منظورت از مهره چیه مگه باشگاه طرف 300 تا بازیکن زیر دستش بود اندو اون موقع ذخیره بوذ تو همه بازی پاس گل داد می گی اندو اون موقع ؟؟
قلعه نوعی رید اصلا چجور با قلعه نوعی برخورد شد برو فیلمشو بگیر ببین حاج رضایی فردوسی پور چی میگن شما چرا همش رو ضربات ایستگاهیی گل میزدی اون موقع با ده نفر نمی چپید تو دفاع فقط با کرنر گل بزنه بعد هم برینه بیاد بندازه گردن اینو اون
الان یادم اومد فریدون زندی فیکس بود اون موقع (sm98) اونم خیلی شاخ بود ، چه گلی زد به ازبک (sm120)
ما باید قبول کنیم فوتبال ما مشکل استعداد داره ، هیچ فرقی هم نداره کیروش و قلعه نوعی و ...
با این وضعیت ما فقط میتونیم از گروهمون بالا بیایم اونم به سختی (sm120)
این مطلب که با کیروش خوب رفتار میشه رو تا حدودی قبول دارم
اما طاقت شنیدن گوزوشعرای امثال قلعه نوعی و ذولفقار نسب و ... رو ندارم ، این دیوثا منتظر همچین روزین بیان شلوغش کنن
Sajjad
01-24-2015, 01:48 PM
سجاد خوشگله به بالا وصلی بپرس این کلیپ اوج رو از کجا گیر بیاریم
با اینکه بالا اصلا در جریان این جشنواره نبود ولی بازم میپرسم
Herzeleid
01-24-2015, 01:49 PM
اصن گور بابای نتیجه!(sm120)
چی به فوتبالمون اضافه کرده؟؟؟
اول که گفتن نظارت کنه رو رده های پایه و تیم امید و...هر جا داشتیم نتیحه میگرفتیم هم گند خورد توش رفت رفیقشُ اورد تیم امید رُ نابود کردن.....چه منصوریان چه این هر دو نظر خودش بود!!
گفتن دسیتار ایرانی بیار که 5 روز دیگه نبودی یه چیزی ازت بیادبگیریه لااقل رفت مارکار اقاجانیان (sm2) و امید نمازی (sm2)اورد!
گفتن جام جهانی زیبا بازی نکردی! گفت تو اسیا میریم و زیبا بازی میکنیم اینجا توانمون همینه.....اسیا اومد جلو 4 تا تیم عرب بکش زیرش باز....
گفتن پلن b چرا نداره تیمت! گفت توان فوتبال ایران همینه و نمیدونم پرسپولیس اتسقلال چرا...
مردک اگر توان فوتبال همینه پس غلط کردی قبول کردی! اگر نه پس خفه خون بگیر کارتُ بکن....کدوم مربی ملی این قدر با سرمربی باشگاه ها درگیری داشته تا حالا؟؟؟ کجای دنیا سرمربی تیم ملی لیگ رُ تعطیل میکنه جام حذفی رُ لغو میکنه؟؟ هر کاری دلش میخواد میکنه اخر سرم کسی حق انتقاد و مواخده نداره هیچ میاد کلی منتم میذاره و غر میزنه!
توان فوتبال ما همینه؟؟؟ بهترین دروازه بان ما حقیقی؟؟؟ امصال پیام صادقیان و امید ابراهیمی و شریفات و n تا بازیکن دیگه مگر تو همین لیگ نیستن و نمیبرتشون؟؟
دستمزد کیروش جرو صدر لیستیا بود فکر کنم! اونم جاییی که مربیایی مثل پکرمن از کیروش کمتر گرفته بودن خیلی کمتر...یکی مثل هلیل هودزِچ ما یه تیم افریقایی میره جلو المان اون طور بازی میکنه اینم تیم ما که جلو عربا دل بسته به کرنر و صربات شروع مجدد!
5 ساله اینجاست تا حالا یک نفر جرات نکرده حتی یه انتقادم بکنه در حالی که نتیجه هم نگرفته !
تا 2018 هم بمونه اخرم هیچی به هیچی تیم گند میزنه و با وقاحت تمام این اقا پولشُ زده به جیب میره کیفشُ میبره این فوتبال از روزی که این اومدم عقب تر تحویل میده!
والسلام (sm120)
Sajjad
01-24-2015, 01:50 PM
(sm2)
قلعهنویی: افکار دایی جان ناپلئونی هنوزتمام نشده است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 01:55 PM
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: "در عصر ارتباطات(sm2) هنوز افکار دایی جان ناپلئونی تمام نشده است."
امیر قلعهنویی در مورد حذف تیم ملی از مسابقات جام ملتهای آسیا اظهار داشت: "در ابتدا به بازیکنان و اعضای تیم ملی ، خسته نباشید می گویم چون آنها در این مسابقات خیلی زحمت کشیدهاند ."
وی ادامه داد:" بازیکنان ما خوب بازی کردند و بخصوص مقابل عراق بسیار تلاش کردند ولی در ضربات پنالتی بدشانسی آوردیم. البته ژاپن هم به امارات در ضربات پنالتی باخت و این هم شانس است. اگر بخواهیم ژاپن و امارات را تحلیل کنیم باید این مسابقه با اختلاف 5 گل به سود ژاپن به پایان میرسید.کسانی که بازی ژاپن و امارات را دیدند به حرف قلعهنویی رسیدند. گفته بودم یک تیم باید برای قهرمانی شانس داشته باشد."
سرمربی استقلال در مورد انتقاداتی که کادر فنی تیم ملی به مصاحبه وی داشتند گفت: من فکر می کردم در عصر ارتباطات بحث داییجان ناپلئونی تمام شده است. من گفتم تیمی که میخواهد قهرمان شود باید شانس داشته باشد همانطورکه مقابل امارات شانس آوردیم . در لیگ برتر یک تیم قهرمان باید کیفیت داشته باشد ولی در تورنمنتها باید شانس هم همراه یک تیم برای قهرمانی باشد.آیا این حرف روحیه کسی را خراب می کندیا این افکار دایی جان ناپلئونی است؟"
وی در مورد اینکه آیا تیم ما لایق قهرمانی در جام ملتها بود یا نه یادآورد شد: "باید بگویم تیم ما در این مسابقات مانند جام جهانی بازی کرد. تیم ملی پلن B نداشت و شاید آقایان از من ناراحت شوند که این حرف ها را میزنم. دژاگه، گوچی و شجاعی و وریا غفوری به خط حمله اضافه میشدند. آقایان کلی به من انتقادمی کردند که چرا گلهایتان از جناح راست به ثمر می رسد و در این رابطه بیش از 30 مقاله علیه من مینوشتند اما من هیچ حرفی نزدم"
قلعه نویی گفت: "چطور استفاده از ضربات ایستگاهی برای آقایان خوب است ولی برای من بد است؟ جا دارد از آقای کفاشیان تشکر کنم که در این شرایط حساس از کادر فنی حمایت کرد.کفاشیان حالا یک مدیر فوتبالی شده. می گویندما بازی تدارکاتی کم داشتیم ولی آقایان می توانستند به جای آنکه به اردو بروند بازی تدارکاتی انجام دهند. همین مربی عراق 40 روز است تیمش را تحویل گرفته پس بهتر است انتقاد الکی نکنند. من هم تائید میکنم که همه مردم به استقبال تیم ملی بروند چون بازیکنان زحمتشان را کشیدهاند و هیچ کم نگذاشتند."
Sajjad
01-24-2015, 01:57 PM
کوتوله عقب مونده
حمتین اون عکس که داره شلوارشو میکشه بالارو بده بزارم آواتارم (sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 01:57 PM
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سرمربی تیم ملی زرنگ است و خیلی خوب بلد است که عوامفریبی کند تا ذهن مردم گمراه شود.
حمید درخشان در گفتوگو باخبرگزاری فارس، در خصوص اظهارات کارلوس کیروش در نشست خبری که امروز در استرالیا برگزار کرده و صحبتهایی که در باره سرمربیان پرسپولیس و استقلال انجام داده، گفت: "این حق طبیعی ماست که انتقاد کنیم و کیروش باید جواب دهد که چرا تیم ملی اینگونه باخته است."
وی ادامه داد:" اصلا من بد! شما که با تیم ملی باختهاید باید جواب بدهی که چرا به تیمی باختی که لیگ ندارد و مربیاش 45 روز است که انتخاب شده و این مسائل را نباید با هم قاطی کرد!سرمربی تیم ملی توپ را در زمین دیگران میاندازد و گفته چرا درخشان یا قلعهنویی مصاحبه کردند اما من که بعد از بازی حرف زدم و اگر هم قلعهنویی قبل از بازی مصاحبه کرده چه ربطی به باخت تیم ملی دارد؟ مگر ما تیم را ارنج کردیم؟ یعنی چون ما حرف زدیم تیم ملی باخت؟ اینها عوامفریبی است و سرمربی تیم ملی نباید مغلطه کند."
درخشان در خصوص اظهارات کیروش که گفته وی هنرش بردن 5 تیم به لیگ دسته اول و آبروریزی با تیم ملی زیر 18 سال کشورمان است، اظهار داشت:" خدا را شکر که کارنامه من مشخص است و من تیم ملی را به جام جهانی بردم و تیمی را هم به دسته پایینتر نفرستادم. آقای سرمربی! هر کسی این اطلاعات را به شما داده اطلاعات غلطی در اختیارت گذاشته و هر چه باشد من به مربی 45 روزه نباختم!"
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: "او با این حرفها میخواهد عوامفریبی کند و مردم را گمراه کند تا مردم باخت را فراموش کنند اما بعد از باخت ما انتقاد کردیم و این یک موضوع عادی در فوتبال دنیاست و کجای کار ما اشتباه بوده که او الان این حرفها را میزند؟"
درخشان در خصوص علت این گفتار کیروش تصریح کرد: "او زرنگ است و کسی که برای فوتبال کشور ما تصمیمگیری میکند قطعا بلد است که ذهن مردم را هم به کجا ببرد اما آقای سرمربی! کارنامه شما موفق نبوده است."
وی در پایان گفت: "من نمیدانم ربط حرفهای سرمربی تیم ملی و اظهارات ما به باخت تیم ملی چیست. مگر ما باعث اخراج پولادی یا گل نشدن پنالتیها شدیم؟!
کامنتو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
درخشان: به سرمربی تیم ملی اطلاعات غلط می دهند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سرمربی تیم ملی زرنگ است و خیلی خوب بلد است که عوامفریبی کند تا ذهن مردم گمراه شود.
HO33E!N
01-24-2015, 01:59 PM
خدا را شکر که کارنامه من مشخص است و من تیم ملی را به جام جهانی بردم (sm77)و تیمی را هم به دسته پایینتر نفرستادم. (sm77)آقای سرمربی! هر کسی این اطلاعات را به شما داده اطلاعات غلطی در اختیارت گذاشته و هر چه باشد من به مربی 45 روزه نباختم!"(sm2)
عین این بچه ها جواب داده(sm120)
درخشانو یکی بگیره (sm2)
کامنتا خوندن داره (sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 02:01 PM
کیروش اگر این حرفا رُ بعد از یه موفقیت میزد جا داشت وگرنه الان اشتباه کرد (sm50)
Sajjad
01-24-2015, 02:05 PM
کیروش بدبخت اومده گیر این اسکولا افتاده
کم مونده ابراهیم تهامی و استاد اسدی هم اظهار نظر کنند (sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 02:05 PM
کارلوس کروش:درخشان باعث شرمساری فوتبال ایران شد
درخشان چیکار کرده مگه
یه زمانی با یه سری بازیکن صغر سنی رفته مسابقات خودش و تیم ملی محروم کردن
Sajjad
01-24-2015, 02:06 PM
الی جان ویدئوهارو قراره دی وی دی پخش کنن
HO33E!N
01-24-2015, 02:07 PM
کیروش بدبخت اومده گیر این اسکولا افتاده
کم مونده ابراهیم تهامی و استاد اسدی هم اظهار نظر کنند (sm2)
البته من مدافع کیروشم ولی انتقاد چرا نباید کرد؟قلعه نویی مگه نباخت همین فردوسی پور و حاج رضایی و ذوالفقار دهنشُ گاییدن
1 ساعت از برنامه فقط میگفتن چرا دروازه بانُ عوض کردی ولی فن خال تو جام جهانی همین کارُ کرد گفتن از نبوغش بوده ....
اینم یه مربیه که برا ما گندس و گرنه یکی از گندترین نتایج پرتغال رُ این گرفته یا یکی از معدود رتیه چهارمی های رئال با کیروش بوده اونم با بزرگترین ستاره ها
HO33E!N
01-24-2015, 02:10 PM
کیروش این اطلاعاتو از کجا اورده ؟؟ چرا باید بعد حذف این حرفا رو بزنه
اینا که تو اینترنت هم سرچ کنی هست ...ولی یکی مثل مارکار یا میثاقیان که اونجاس و خایه ماشن همه ی این اطلاعاتُ دارن دیگه ....
هر چند که به نظرم درخشان بی انصافی میکنه چون 80 دقیقه تیم 10 نفره بود ....رئال مادرید هم 10 نفره میشه میره تحت فشار حالا چه تیم جلوییش 40 روزه باشه چه 40 ساله (sm70)
Sajjad
01-24-2015, 02:10 PM
البته من مدافع کیروشم ولی انتقاد چرا نباید کرد؟قلعه نویی مگه نباخت همین فردوسی پور و حاج رضایی و ذوالفقار دهنشُ گاییدن
1 ساعت از برنامه فقط میگفتن چرا دروازه بانُ عوض کردی ولی فن خال تو جام جهانی همین کارُ کرد گفتن از نبوغش بوده ....
اینم یه مربیه که برا ما گندس و گرنه یکی از گندترین نتایج پرتغال رُ این گرفته یا یکی از معدود رتیه چهارمی های رئال با کیروش بوده اونم با بزرگترین ستاره ها
انتقاد باید کرد ولی طرف خودش 5 تا دربی پشت هم صفر صفر کرده ، این دیگه حرفش چیه ؟
دیگ به دیگ میگه روت سیاس (sm120)
Chavosh
01-24-2015, 02:11 PM
درباره آن «قدم زدن» که «سطح تحلیل دلواپسان» را رو کرد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Sajjad
01-24-2015, 02:12 PM
زمانی ابراهیم تهامی 16 نفرو دریپل میزد تو هنوز به مجید خراطها هم نرسیده بودی (sm120)
فردوسی پور : چطوری 16 نفر دریبل کردین ؟ کل بازیکنا 11 نفرن !
تهامی : نه خب ببینید بازیکنارو دریبل میکردم میرفتم جلو اونا دوباره میومدن دریبل میخوردن (sm2)
Chavosh
01-24-2015, 02:12 PM
(sm2)رحیمی به این هم بسنده نکرد و آن عبارت مشهور را در همین همایش و همان روز گفت:«در سوریه یک مسلمان گفت اگر بنا بود بعد ازپیامبر اسلام پیامبر دگری بیاید می گفتم آن پیامبر احمدی نژاد است.
Chavosh
01-24-2015, 02:13 PM
الی جان ویدئوهارو قراره دی وی دی پخش کنن
(sm93)
فردوسی پور : چطوری 16 نفر دریبل کردین ؟ کل بازیکنا 11 نفرن !
تهامی : نه خب ببینید بازیکنارو دریبل میکردم میرفتم جلو اونا دوباره میومدن دریبل میخوردن (sm2)
(sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 02:15 PM
انتقاد باید کرد ولی طرف خودش 5 تا دربی پشت هم صفر صفر کرده ، این دیگه حرفش چیه ؟
دیگ به دیگ میگه روت سیاس (sm120)
اگر اینطوری باشه کسی باید از فیلم انتقاد کنه که خودش 70 تا فیلم ساخته باشه ...
کسی که تا حالا 5 تا آلبوم نداده باشه نباید بیاد درباره ی موسیقی نطر بده ...
پس تو بیخود نقد میکنی آلبوم ملتُ(sm120)
Sajjad
01-24-2015, 02:19 PM
اگر اینطوری باشه کسی باید از فیلم انتقاد کنه که خودش 70 تا فیلم ساخته باشه ...
کسی که تا حالا 5 تا آلبوم نداده باشه نباید بیاد درباره ی موسیقی نطر بده ...
پس تو بیخود نقد میکنی آلبوم ملتُ(sm120)
فرق میکنه
یه خبرنگار یا روزنامه نگار بیاد بگه کیروش پلن b نداره حق داره ، اما قلعه نوعی که خودش پلن b نداره نباس افاضات کنه
تو موسیقی هم همین وضع و اوضاع هست
Sajjad
01-24-2015, 02:20 PM
خیلی چرت می گی طرف 7 تا قهرمانی داره تو 6 سال کسی نصفشم قهرمان نشده تو این مدت بعد باید خفه بشه با استدلال تو پس چون مربی خارجی کسی حق نظر دادن نداره باید با دسته گل برن جلوش تو بازی با 4 تیم عرب 9 نفره دفاع می کردن با 5 تا کرنز 6 تا گل زدن (sm2)
قلعه نوعی هم با استقلال تو یه گروه 4 تیمی لیگ قهرمانان آسیا بعد سه تا تیم درپیت عرب چهارم میشه (sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 02:23 PM
قلعه نوعی هم با استقلال تو یه گروه 4 تیمی لیگ قهرمانان آسیا بعد سه تا تیم درپیت عرب چهارم میشه (sm2)
ولی کیروش قهرمان شد(sm120)
HO33E!N
01-24-2015, 02:24 PM
فرق میکنه
یه خبرنگار یا روزنامه نگار بیاد بگه کیروش پلن b نداره حق داره ، اما قلعه نوعی که خودش پلن b نداره نباس افاضات کنه
تو موسیقی هم همین وضع و اوضاع هست
هر کس بخواد میتونه نقد کنه بسته به سطح دید و تفکر خودش....(sm98)
Chavosh
01-24-2015, 02:24 PM
(sm2)چشام داره درست میبینه
شنبه 04/11/1393 ساعت : 18:30
هفته 20 لاليگا : کوردوبا - رئال مادريد
زنده از شبکه سه
Sajjad
01-24-2015, 02:25 PM
من از کیروش حمایت نمیکنم ، هدف من تخریب اون آقا کوتوله س ، اون آقا قلدره (sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 02:26 PM
من از کیروش حمایت نمیکنم ، هدف من تخریب اون آقا کوتوله س ، اون آقا قلدره (sm2)
پس با استدلال تو مایلی کلنگ که 60 تا تیم انداخته و به تیم امید ریده حق نداره درباره ی پرافتخارترین مربی ایران نظر بده ....(sm120)
Sajjad
01-24-2015, 02:28 PM
زنده از شبکه سه
شانس بیارین سر و کله دهن لق پیدا نشه ، وگرنه بازی بارسا رو جایگزینش میکنن (sm2)
HO33E!N
01-24-2015, 02:29 PM
زنده از شبکه سه
کنداکتور خالی بوده حتما(sm120)
Herzeleid
01-24-2015, 02:33 PM
کنداکتور خالی بوده حتما(sm120)
ژوزه مورینیو در این مورد می گوید: "برای کمک به کورس قهرمانی، بهترین چیز باخت مقابل بردفورد، لیورپول و پاریسن ژرمن است تا فقط در لیگ برتر تا آخر فصل بازی کنیم. ولی این با ما، با ذهنیت ما، با کاری که انجام می دهیم و با DNA چلسی سازگاری ندارد. در طرف دیگر، هر کدام از مربیان تیم های بزرگ وقتی از جامی کنار می روند می گویند «خوب است، این برای ما عالی است و اکنون می توانیم بر روی دیگر رقابت ها تمرکز کنیم.» ولی اگر من مقابل برد فورد شکست بخورم این را نمی گویم، می گویم این مایه شرم است"(sm120)
HO33E!N
01-24-2015, 02:33 PM
پناهیان: گاندی هم اگر بود در پیاده روی اربعین شرکت می کرد (sm173)
HO33E!N
01-24-2015, 02:35 PM
ژوزه مورینیو در این مورد می گوید: "برای کمک به کورس قهرمانی، بهترین چیز باخت مقابل بردفورد، لیورپول و پاریسن ژرمن است تا فقط در لیگ برتر تا آخر فصل بازی کنیم. ولی این با ما، با ذهنیت ما، با کاری که انجام می دهیم و با DNA چلسی سازگاری ندارد. در طرف دیگر، هر کدام از مربیان تیم های بزرگ وقتی از جامی کنار می روند می گویند «خوب است، این برای ما عالی است و اکنون می توانیم بر روی دیگر رقابت ها تمرکز کنیم.» ولی اگر من مقابل برد فورد شکست بخورم این را نمی گویم، می گویم این مایه شرم است"(sm120)
امیدوارم تمام جام های برگزار شده در انگلیس رُ ببره(sm120)
Chavosh
01-24-2015, 02:35 PM
(sm178)محسن بعد البوم سیزده که با تماشا مصاحبه کرده دیگه مصاحبه نداشته ! یا من ارشیوم بهم ریختس
البته مصاحبه های کوتاه که احتمال زیاد تلفنی بوده برای دوست داشتم و برقصا و ... فاکتور گرفتم
Sajjad
01-24-2015, 02:38 PM
(sm178)محسن بعد البوم سیزده که با تماشا مصاحبه کرده دیگه مصاحبه نداشته ! یا من ارشیوم بهم ریختس
البته مصاحبه های کوتاه که احتمال زیاد تلفنی بوده برای دوست داشتم و برقصا و ... فاکتور گرفتم
یک مصاحبه بلند هست با لی لا رضایی موزیک فارس قبل پارو
Chavosh
01-24-2015, 02:40 PM
اره اونم هست منتهی دیدی چحوری نقل قول شده بیشترم تکراری بود فک کنم اونم تلفنی بوده چپونده تو مطالب قبلی
خیلی حرفه ای یه چیزی دراورد ازش (sm120)
Sajjad
01-24-2015, 02:42 PM
اره اونم هست منتهی دیدی چحوری نقل قول شده بیشترم تکراری بود فک کنم اونم تلفنی بوده چپونده تو مطالب قبلی
خیلی حرفه ای یه چیزی دراورد ازش (sm120)
(sm120)
Chavosh
01-24-2015, 02:43 PM
(sm120)برم دوباره بخونم
Chavosh
01-24-2015, 02:43 PM
Chavosh
01-24-2015, 02:45 PM
(sm120)اگرم حضوری بوده در حد یه چایی !
Chavosh
01-24-2015, 02:49 PM
اختصاصی «موسیقی ما»؛ ویدئو کلیپ قطعه «تنهایی» با صدای «احسان خواجهامیری» ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Sajjad_MCH
01-24-2015, 02:53 PM
یه زمانی یه جادوگر بود حتی تو حساس ترین بازیا پنالتیا رو چیپ می زد (sm50)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 02:53 PM
درسته که تو فوتبال به عربا باختیم ولینبرد نفس گیر بین عبدالله و جنتی رو جنتی بردایراااان پاره ی تنم...(sm30)
Chavosh
01-24-2015, 02:56 PM
(sm2)سامی بیگی
Chavosh
01-24-2015, 02:58 PM
(sm2)طرح
Sajjad_MCH
عین این وکیله تو بریکنگ بده (sm2)
Sajjad_MCH
اگه 1مربی خوب تو تاریخ فوتبال ایران وجود داشته باشه همین کیروشه(sm50)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:02 PM
میگن وقتی داور داشته کارت زرد دوم رو میداده پشت کارت زردش یه متن دیده که نوشته بوده ما ازین هم به تو نزدیک تریم --قاسم سلیمانی(sm2)
Sajjad
01-24-2015, 03:06 PM
من برق میشم میرم تو چشمات (sm135)
aminkeshavarz
01-24-2015, 03:11 PM
عین این وکیله تو بریکنگ بده (sm2)
آره دقیقا
!..:: joker ::..!
01-24-2015, 03:15 PM
(sm2)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:16 PM
این بدبخت فک کنم رکورد بن شدنو تو باران زده (sm2)
Sajjad
01-24-2015, 03:18 PM
پسرم چشماتو وا کن آدم آهنی خیاله (sm50)
aminkeshavarz
01-24-2015, 03:18 PM
اقا شما چرا 1 مرتبه تو همه تایپیکا پست میزنید یوزرت پاک میشه به طور کلی
aminkeshavarz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خو شما میگی چکار کنم؟پست دادن مگه اشکال داره.آدم به این فعالی دیدی تو عمرت؟
01-24-2015, 03:19 PM
آره يه حاجي مهدي بود خدا رحمتش كنه
تو داري راه اونو ادامه ميدي (sm2)
Sajjad
01-24-2015, 03:20 PM
خو شما میگی چکار کنم؟پست دادن مگه اشکال داره.آدم به این فعالی دیدی تو عمرت؟
فعالیتت تو حلق شیرازیا (sm2)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:22 PM
حاجی تو نیستی کلا وختیم میای یهو میای یه جوری فعالیت میکنی تالار باران زیر و رو میشه کلا (sm2)
aminkeshavarz
01-24-2015, 03:23 PM
پست دادن خوبه فعالبتم خوبه ولی نه اینکه یه مرتبه 80 تا تایپیک بیاری بالا نظم انجمن به هم میریزه کسی تایپیک جدید زد پست بده یا برو تایپیک جک ، جک بزار یا یه مطلبی پیدا کن خودت تایپیک کن
اتفاقا مشکلم اینه که بلد نیستم بسازم وگرنه کلی اطلاعات دارم برای ارائه.نحوه ساختن رو به منم یاد بدید تا آباد کنم این ویرانه خونه ی کشاورز رو.موزیک باران رو عشق است و بس.
01-24-2015, 03:25 PM
اتفاقا مشکلم اینه که بلد نیستم بسازم وگرنه کلی اطلاعات دارم برای ارائه.نحوه ساختن رو به منم یاد بدید تا آباد کنم این ویرانه خونه ی کشاورز رو.موزیک باران رو عشق است و بس.
(sm30)
Sajjad
01-24-2015, 03:34 PM
نامه فيفا به سازمان ليگ رسيد
بازیکن عراق دوپینگی است
فيفا با ارسال نامهاي به سازمان ليگ دوپينگ مليپوش عراق را تاييد کرد.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، فیفا امروز دوپینگ عبدالزهرا را مورد تایید قرار داد و با ارسال نامه ای به سازمان لیگ تصریح کرد که این بازیکن دوپینگی است و حق شرکت در مسابقات را به دلیل محرومیت ندارد.
تیم ملی ایران روز گذشته مقابل عراق در ضربات پنالتی باخت در حالی که از این بازیکن دوپینگی در ترکیب خود استفاده کرده بود بنابراین احتمال دارد که نتیجه بازی به سود ایران تغییر کند.
01-24-2015, 03:35 PM
اين چرت و پرت نيست ؟ (sm172)
Sajjad
01-24-2015, 03:36 PM
سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی ) با تأیید این خبر گفت از شکایت فدراسیون فوتبال ایران مطلع هستیم و منتظر اطلاعات بیشتر در این رابطه از سوی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) هستیم.
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:37 PM
نه بابا ااین از دیشب کلی خبرسازه ، نماینده ها تو سیدنی در حال رایزنین (sm120)
کفاشیان و دار و دسته گویا پرونده قطوری ارایه دادندی
نتجیه ۳ هیچ میشه ثابت شه (sm54)
Sajjad
01-24-2015, 03:37 PM
قرار بود تیم امروز بیاد ایران ولی موندن تا نتیجه اعلام شه
Sajjad
01-24-2015, 03:39 PM
مدیر برنامه عبدالزهرا: علاء دوپینگ نکرده!
دوپينگ علاء عبدالزهرا، هافبک عراقي و سابق تراکتورسازي به سوژه روز فوتبال ايران بعد از شکست مقابل عراق تبديل شده است. همين موضوع باعث واکنش مدير برنامه هاي علاء عبدالزهرا شده است.
وی در گفتگو با "ورزش سه" می گوید:« من به عنوان مدیر برنامه علاء در ایران فعالیت می کنم. تا امروز نه از طرف باشگاه تراکتورسازی و نه از طرف فدراسیون نامه ای به من بابات دوپینگ علاء داده نشده است. نمی دانم چطور علاء دوپینگ کرده که 5 دقیقه بعد از باخت ایران به عراق خبرش منتشر شده است. وظیفه من دفاع از حق بازیکنم است و با قاطعیت می گویم که علاء دوپینگ نکرده و نامه ای هم در این مورد به دست ما نرسیده است.»
Chavosh
01-24-2015, 03:39 PM
(sm2)والا من از وقتی یادمه هر وخ حذف میشدیم از این چیزا در میومد هیچوقتم نمیشد ولی بر عکس یکی بگوزه تو تیم ملی بوش فیفا رو بر میداره
Sajjad
01-24-2015, 03:40 PM
(sm2)والا من از وقتی یادمه هر وخ حذف میشدیم از این چیزا در میومد هیچوقتم نمیشد ولی بر عکس یکی بگوزه تو تیم ملی بوش فیفا رو بر میداره
(sm2)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:40 PM
ولی منم از همین تعجب میکنم چقد زود یهو گفتن دوپینگ کرده (sm120)
01-24-2015, 03:42 PM
(sm30)(sm30)
Sajjad
01-24-2015, 03:42 PM
چجور تیمو حذف کنن وقتی فیفا باید جلوشو می گرفته
فیفا دستور میده بازی نکنه
دو سه سال پیش سپاهان همچین حرکتی زده بود که حذف شد تیم ملی امید هم همینطور (sm98)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:43 PM
امیر اومدم بت بگم یاد نده دیر شد (sm2)
aminkeshavarz
01-24-2015, 03:44 PM
حالا هر چی.ایشالا بریم مرحله بعد و نیجه برگرده .بعدش میریسیم سر وقت پولادی و اون رو مقصر می کنیم.چطوره admin؟
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:46 PM
نتیجه رو بر گردونن اوضا خیلی حساس میشه
منتقدا که اومدن بیرون از پشت پرده و کیروش که به توپ بسته شون ، بازی های بعدیش در حد جنگ داخلی میشه یحتمل (sm70)
HamTin
01-24-2015, 03:47 PM
اوه اوه کیروش بدجور آفتابه گرفت به هیکل درخشان (sm2)
aminkeshavarz
01-24-2015, 03:48 PM
نظرم از نظرت دوره (sm70)
حاجی این تایپیکی زدی خواننده عکس ویدئو چیزی نداره بزاری
نه سید.روی دی وی دی با کیفیت 720 دارمش ولی این پسره مرتضی بود اسمش اعجوبه ایه برای خودش.توی یکی از سایت ها کل قسمتهاش برای دانلود هست.اگه اشکال نداره اسم سایت و لینکش رو بذارم.نبینی بعضی قسمت هاش رو نصف عمرت بر فناست.سایر دوستان هم همینطور
Sajjad_MCH
01-24-2015, 03:49 PM
واقعا فکر کردی نتیجه بر می گرده (sm2)
نیمه خالی لیوان رو نگاه کردم فقط (sm120)
Sajjad
01-24-2015, 03:50 PM
تو اخبار ورزشی یارو گفت خود کنفدراسیون آسیا از ایران خواسته یه روز بیشتر بمونه استرالیا
Sajjad
01-24-2015, 03:55 PM
در صورتی تیمی حذف میشه که کنفدراسیون اسیا یا فیفا گفته باشه بازیکنت دوپینگی ه بازی نده بازی داده باشن هیچ کدوم اینا کاری نکردن فوقش حق با ایرانم باشه بازیکن محروم میشه نه تیم
خب همین اتفاق افتاده دیگه
HamTin
01-24-2015, 03:57 PM
خب همین اتفاق افتاده دیگه
منظورش اینه به تیم ملی عراق بگن اینو بازی نده . بعد اونا بازی بدن
Sajjad
01-24-2015, 03:57 PM
در حال مذاکره هستيم تکليف فردا مشخص ميشود
کفاشیان: ای اف سی گفت یک روز بیشتر بمانید
علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران در گفت و گويي اعلام کرد تکليف بازي ايران و عراق بامداد فردا مشخص مي شود.
به گزارش "ورزش سه"، رئیس فدراسیون فوتبال با اعلام این موضوع که لایحه محکمی به همراه مدارک کافی به ای اف سی تقدیم شده ادامه داد، نمایندگان ایران لایحه ایران را به ای اف سی برده و در حال مذاکره هستند.
وی که با شبکه سوم سیما صحبت می کرد تاکید کرد: ماندن ایران در استرالیا برای یک روز بیشتر با نظر ای اف سی انجام شده است که موضوع نشان می دهد، بررسی مساله در این نهاد قانونگذار فوتبال آسیا کاملا جدی است.
Sajjad
01-24-2015, 03:59 PM
هر چی هست قضیه جدیه انگار
Amir20
01-24-2015, 04:00 PM
بازیکن عراق دوپینگی است
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:01 PM
دیشب تو عراق شادی میکردن ۲ نفر کشته دادن چند نفر زخمی (sm30) تو شادیاشونم تلفات دارن (sm2)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:02 PM
عاقا یه سوال من نفهمیدم ، بازیکن محروم میشه فقط با تیم با این حساب ؟؟
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:04 PM
اگه به تیم قبلش گفتن تیم اگه نگفتن بازیکن
تیم ملی ایران روز گذشته مقابل عراق در ضربات پنالتی باخت در حالی که از این بازیکن دوپینگی در ترکیب خود استفاده کرده بود بنابراین احتمال دارد که نتیجه بازی به سود ایران تغییر کند.
؟؟؟
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:05 PM
بازگشت ايران به جام ملتها؛
کمیته انظباطی AFC، فردا جواب می دهد
زهراهراتيان عضو کميته پزشکي کميته دوپينگ AFC، عنوان کرد که تمام مدارک پزشکي مربوط به دوپينگ بازيکن تيم ملي عراق علا عبدالزهرا را به کميته پزشکي AFC ، تحويل داد.
هراتیان در گفت و گو با "ورزش سه"، گفت: من شب گذشته تا ساعت 3 صبح مشغول مذاکره با مسوولین کمیته پزشکی آسیا بودم. تا تمامی مدارک پزشکی مربوط به دوپینگ عبدالزهرا را در اختیار آنها بگذارم که خوشبختانه این اتفاق هم افتاد و مسیولین پزشکی AFC، این مساله را تایید کردند.
گفتنی است پس از تایید کمیته پزشکی AFC، حالا پروند عبدالزهرا به کمیته انظباطی AFC، می رود تا فردا در مورد بازگشت مجدد ایران به رقابتهای آسیایی و حذف عراق از این بازیها، تصمیم گیری شود.
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:08 PM
با این حساب اگه نتیجه برگرده ، چه انگیزه ای رخنه کرده بعد این صحبتا ، تو کیروش (sm54)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:16 PM
باید تیم خبر داشته باشه الان تو ندونی طرف دزده بیاری تو خونت بعد بگیرن تو کاره ای نیستی ولی خبر داشته باشی تو هم همدستی عجب استدلالی (sm120)
با توجه به این استدلالت پس یه سوال پیش میاد (sm120)
تیم عراق میاد میگه ما نمیدونستیم و فقط بازیکن محروم میشه ، اما پشت پرده میدونستن ..
پس اگه یه تیمی دو تا بازیکناش دوپینگ کرده باشن تیم هم میدونست ، بعد بازی لو بره ، تیم میاد میگه ما نمیدونستیم و فقط بازیکنا محروم میشن که
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:18 PM
یستردی (sm120)
Sajjad
01-24-2015, 04:20 PM
خوشحالیشون بعد گل دوم (sm81)(sm3)
Amir20
01-24-2015, 04:21 PM
احتمالش زیاده که بازی برگرده،البته من زیاد فوتبالی نیستم ولی تا اونجایی که حضور ذهن دارم هم برای امید و هم برای تیم سپاهان که بازیکن دو اخطاره داشت و لی نمیدونست هم این مشکل پیش اومد که منجر به حذف
سپاهان و تیم امید شد
البته اینجا قضیه دوپینگه،امیدوارم حق به حقدار برسه.
Sajjad_MCH
01-24-2015, 04:22 PM
اون بازیکن که دست مکانی رو لگد کرد موقع پنالتی دیدی (sm3)
حقیقی هی نگاش میکرد ولی اون لاشی نیگا نمیکرد اصن
Amir20
01-24-2015, 04:28 PM
فیلم/ ماجرای دوپینگ بازیکن عراق/ احتمال تغییر نتیجه به نفع تیم ملی
اخ اگه بشه چی میشه (sm25)
Malware
01-24-2015, 05:01 PM
سیگار با مشروب با طعم هم آغوشی
یعنی فراموشی...فراموشی...فراموشی
(sm50)
پورکاظمی: عبدالزهرا و فدراسیون عراق از محرومیت باخبر بودند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
امید بیشتر (sm25)
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 05:13 PM
(sm120)چه حالی میده (sm2)
هیچ چیز معلوم نیست کسیم چیزی نمیدونه تا خبر رسمی همه فقط جرف میزنن (sm172)
حکم فیفا» کلید محرومیت فوتبالیست عراقی؛ خیلی هم امیدوار نباشیم! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) (sm25)
باوجود اینکه علاقمندان به فوتبال ایران به دوپینگی بودن بازیکن عراقی و برگشتن نتیجه بازی امیدوار هستند اما بعید به نظر میرسد اتفاق ویژهای در این مورد رخ دهد.
Amir20
01-24-2015, 05:22 PM
رای قبلا صادر شده باشد ایران پیروز است[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اسیا دیگه چقد داغونه (sm2)
ایران سومین خط حمله جامملتها (جدول)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 0%8C%D9%87%D8%A7%E2%80%8C-(%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84)
کاش تا دیر نشده بریزیم پیج afc فحش بدیم
Amir20
01-24-2015, 05:27 PM
تو ای اف سی جلسه پشت جلست،فک کنم خودشونم گوه گیجه گرفتن
01-24-2015, 05:30 PM
اميد نداشته باشيد
هر موقع يه روزنه اي واسه اميد بوده تر خورده توش (sm120)
Amir20
01-24-2015, 05:32 PM
چگونه نتیجه بازی ایران و عراق تغییر میکند و به جام بازخواهیم گشت؟ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%85-%DA%AF%D8%B4%D8%AA)
HO33E!N
01-24-2015, 05:32 PM
؟؟؟
اگر در حین بازی یا بعدش آزمایش بگیرن بفهمن دوپینگیه بازیکن فقط خودش محروم میشه مگر اینکه مثلا بیشتر از 3 تا دوپینگی باشن که تیم محروم میشه ...
این به خاطر دوپینگی بودنش نیست که ایران اعتراض داره به خاطر بازیکن غیرمجاز بودنشه ....
مثل اینکه بازیکن کارت قرمز بگیره بازی بعدی بذاریش تو بازی ....
ایران میگه فیفا گفته محرومه 6 ماه تا 2 سال ولی عراق نادیده گرفته (sm70)
HO33E!N
01-24-2015, 05:33 PM
چگونه نتیجه بازی ایران و عراق تغییر میکند و به جام بازخواهیم گشت؟ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%85-%DA%AF%D8%B4%D8%AA)
بازیکنا نوز برنگشتن؟(sm70)
خو پ چرا همه ي سايتا يه چي ديگه ميگن ؟
mali68
وقتی از قبل رای ندادن دوپینگ کرده ربطی به تیم نداره که..اگه میدونستن دوپینگیه که تو بازی راش نمیدادن...بازیای لیگ کوه الپ نبوده که نفهمن ..هوچی گری راه انداختن الکی بابا..(sm98)
Amir20
01-24-2015, 05:34 PM
موضوعی که واسم جالبه اینه که ایرانیا میگن قبلا نتیجه ی آزمایش رو به فیفا دادن،اون وقت چرا فیفا هیچ گوهی نخورده آخه
HO33E!N
01-24-2015, 05:36 PM
وقتی از قبل رای ندادن دوپینگ کرده ربطی به تیم نداره که..اگه میدونستن دوپینگیه که تو بازی راش نمیدادن...بازیای لیگ کوه الپ نبوده که نفهمن ..هوچی گری راه انداختن الکی بابا..(sm98)
خو ایران میگه فیفا ابلاغ کرده دیگه ....تمام اعتراض روی همینه دیگه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
HO33E!N
01-24-2015, 05:36 PM
خوب حقو بدن به ایران اون تیم های هم گروه چیکار کنن(sm2)
یه باطس باید بین ایران و اردن برگزار شه ....ایران به اردن ببازه اردن بره تو 4 تا(sm2)
خوب حقو بدن به ایران اون تیم های هم گروه چیکار کنن(sm2)
میخواستن مثه ما اعتراض کنن (sm2)
Amir20
01-24-2015, 05:37 PM
بازیکنا نوز برنگشتن؟(sm70)
خیر برنگشتن،بعد از اعلام تنیجه ی جلسه مشخص میشه که برگردن یا بمونن
aminkeshavarz
01-24-2015, 05:38 PM
حالا همه هم برای ما شدن هوشنگ نصیر زاده.کارشناس phd داوری و اعلام نظر شدیم ما موزیک بارانی ها
mali68
01-24-2015, 05:38 PM
خو ایران میگه فیفا ابلاغ کرده دیگه ....تمام اعتراض روی همینه دیگه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مگه میشه ابلاغ کرده باشه یارو عین بز سرشو بندازه پایین بره تو بازی..لیگ برره نبوده که(sm120)
حالا همه هم برای ما شدن هوشنگ نصیر زاده.کارشناس phd داوری و اعلام نظر شدیم ما موزیک بارانی ها
الی بیا بزن بنش کن (sm2)
R A S O O L
01-24-2015, 05:41 PM
مگه میشه ابلاغ کرده باشه یارو عین بز سرشو بندازه پایین بره تو بازی..لیگ برره نبوده که(sm120)
بله که میشه مگه تیم امید ما مقابل عراق یه بازیکن دو اخطاره و نفرست و نتیجه رو به نفع عراق اعلام کردن (sm50)
HO33E!N
01-24-2015, 05:42 PM
محض اطلاعت یه بار تیم ملی امید ما عراق رو برد ولی به خاطر داشتن بازیکن محروم 3-0 بازنده اعلام شد ...
یه بار هم سپاهان 4-1 فک کنم یه تیم قطری رو تو قطر برد ولی بازی 3-0 به نفع اونا اعلام شد و جالبه همون تیم تا فینال رفت و قهرمان شد ....
ما که سابقه ی بز بودن زیاد داریم بقیه نمیدونم(sm120)
HO33E!N
01-24-2015, 05:43 PM
ایران به فیفا هم گفته باشه فیفا به عراق نگفته مقصر فیفاس نه عراق
من که نمیدونم چه خبر بوده ...ولی حتما باید فیفا به عراق ابلاغ کرده باشه اگر نکرده باشه فقط بازیکن محروم میشه(sm120)
Amir20
01-24-2015, 05:43 PM
ایران به فیفا هم گفته باشه فیفا به عراق نگفته مقصر فیفاس نه عراق
خو اگه اینجوریه باید در فیفا رو تخته کنیم دیگه راهی نیست دادا
aminkeshavarz
01-24-2015, 05:44 PM
خو بستگی داره محرومیتش ابلاغ شده باشه یا نه.اگه ابلاغ نشده باشه همش میشه پشم.که الانم همین رو توی سایتای معتبر میگن که:اعتراض ایرانی ها یعنی پشم
mali68
01-24-2015, 05:45 PM
محض اطلاعت یه بار تیم ملی امید ما عراق رو برد ولی به خاطر داشتن بازیکن محروم 3-0 بازنده اعلام شد ...
یه بار هم سپاهان 4-1 فک کنم یه تیم قطری رو تو قطر برد ولی بازی 3-0 به نفع اونا اعلام شد و جالبه همون تیم تا فینال رفت و قهرمان شد ....
ما که سابقه ی بز ودن زیاد داریم بقیه نمیدونم(sm120)
نمیدونم والا ولی تورنمنت داریم تا تورنمنت...بازیای اسیاییه مثلا..میدونی چقدر بد میشه هم واسه فیفا هم ای اف سی
R A S O O L
01-24-2015, 05:46 PM
اون هم به فدارسیون فوتبال نامه نوشته بودن هم تو سایت ای اف سی زدن اسم بازیکنو که محرومه ولی این نه فیفا نا ای اف سی نامه ای نداده به عراق نه تو سایتی
پس با این حساب تقصیر فیفاس نه ایران چون ایران وظیفه شو انجام داده و گزارش داده دویپینگشو
Amir20
01-24-2015, 05:47 PM
سه شرط تغییر نتیجه بازی ایران با عراق ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
R A S O O L
01-24-2015, 05:49 PM
به گزارش مهر، فیفا در نامهای که به فدراسیون فوتبال فرستاده، دوپینگی بودن علا عبدالزهرا را تایید کرده است. به همین دلیل احتمال محرومیت تیم عراق و اعلام نتیجه به سود تیم ملی فوتبال ایران وجود دارد.
گفته میشود تست دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن پیشین تراکتورسازی مثبت بوده و این موضوع به اطلاع فیفا هم رسیده بود. به همین دلیل حضور وی در تیم ملی عراق برابر ایران غیرقانونی بوده است.
aminkeshavarz
01-24-2015, 05:49 PM
فدراسیون خودمون شاید اومده لاپوشونی کنه و نگه دوپینگی ها رو.به قول معروف تر زده Ter اساسی.حالا ما داریم میریم لاکار.
HO33E!N
01-24-2015, 05:50 PM
نمیدونم والا ولی تورنمنت داریم تا تورنمنت...بازیای اسیاییه مثلا..میدونی چقدر بد میشه هم واسه فیفا هم ای اف سی
و باز هم محض تنویر افکارت اون ها هم هر دو زیر نظر afc و یکیش fifa بود(sm120)
yaran
01-24-2015, 05:51 PM
این کی بید
HO33E!N
01-24-2015, 05:52 PM
اگه فدراسیون نامه فرستاده به ای اف سی و فیفا که نامش باید باشه الان راحت می تونه منتشر کنه چرا نمی کنه
یادش بخیر استاد علی آبادی میگفت فیفا سیخی چند ما خودمون فیفای اسلامی میزنیم(sm2)
R A S O O L
01-24-2015, 05:52 PM
این کی بید
تیلور سوئیفت می باشند خواننده ی مشهور آمریکایی و عزیز دل من (sm50)
yaran
01-24-2015, 05:53 PM
تیلور سوئیفت می باشند خواننده ی مشهور آمریکایی و عزیز دل من (sm50)
عکس کدوم کلیپشه(sm59)
aminkeshavarz
01-24-2015, 05:55 PM
عکس کدوم کلیپشه(sm59)
و البته عزیییییز دل منم هست
mali68
و باز هم محض تنویر افکارت اون ها هم هر دو زیر نظر afc و یکیش fifa بود(sm120)
پس خاک تو سرش(sm2)ما که از خدامونه بشه ولی این دوتا عراقی که وسط شادی واسه بردشون مردن خونشون به هدر میره(sm50)
R A S O O L
عکس کدوم کلیپشه(sm59)
فکر کنم ماله یکی از کنسرتاشه ! من همینجوری پیداش کردم (sm118)
Amir20
01-24-2015, 05:56 PM
خبر فوری مجری صداوسیما از "درگیری شدید در بورس تهران" + عکس[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
aminkeshavarz
01-24-2015, 05:57 PM
بی خیال بحث فوتبالی.فقط تیلور جونم رو بچسب که نفس منه با این فیس خومشلش
Amir20
01-24-2015, 05:57 PM
خطیبی: عبدالزهرا به من گفت دوپینگ کرده[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Amir20
01-24-2015, 05:58 PM
خطیبی هم میدونسته این دوپینگیه،بعد فدراسیون عراق نمیدونسته
R A S O O L
01-24-2015, 05:59 PM
بی خیال بحث فوتبالی.فقط تیلور جونم رو بچسب که نفس منه با این فیس خومشلش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](sm50)
وقتی afc دست عرباس و ایران یه کرسی هم نداره کی میخواد به نفع ایران رای بده ؟
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:00 PM
این هموم دیوث شماره 10 عراق نیس که من گفتم چقد خوب بازی میکنه !!!! (sm77)
R A S O O L
01-24-2015, 06:00 PM
بلاخره تکلیف مارو روشن کنید بر طبل شادانه بکوبیم یا نکوبیم ؟ (sm30)
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:01 PM
میگم یه مقدار دوزشو زیاد کرده بود مثه اسب میچرید !!!! (sm2)
پیروز و مردانه بکوبید (sm120)
HO33E!N
01-24-2015, 06:02 PM
وقتی afc دست عرباس و ایران یه کرسی هم نداره کی میخواد به نفع ایران رای بده ؟
اگر فیفا ابلاغ کرده باشه که من بعید میدونم کرده باشه afc کاری نمیتونه بکنه (sm25)
aminkeshavarz
01-24-2015, 06:02 PM
بر طبل تیلور بکوب تو فعلا.یه تاپیک بساز اصلا براش.خودم فداش میشم
;276093']میگم یه مقدار دوزشو زیاد کرده بود مثه اسب میچرید !!!! (sm2)
(sm30) تو ایران دوپینگ کرده بود نه برا این بازی
اگر فیفا ابلاغ کرده باشه که من بعید میدونم کرده باشه afc کاری نمیتونه بکنه (sm25)
من که امیدی ندارم (sm25)
Chavosh
01-24-2015, 06:04 PM
سجاد خوشگله مطمئنی مجله فردا میاد الان یه عکس گذاشتن انگاری اومده
شاید اینم مث همشهری یه روز جلوتر میاد تهران
aminkeshavarz
01-24-2015, 06:04 PM
آپدیت شدن لحظه ای این تاپیک تو حلقم
R A S O O L
01-24-2015, 06:05 PM
بر طبل تیلور بکوب تو فعلا.یه تاپیک بساز اصلا براش.خودم فداش میشم
اتفاقا تو فکرش بودم که یه تاپیک پر ملاط واسش راه اندازی کنم عزیزه دلمو (sm19)
محسن شریفیان نمیذارن کنسرت بذاره افتاده تو کنسرت این واون نوازندگی میکنه (sm2)
yaran
01-24-2015, 06:07 PM
اتفاقا تو فکرش بودم که یه تاپیک پر ملاط واسش راه اندازی کنم عزیزه دلمو (sm19)
اره حتما درست کن خیلی خوب میشه
HO33E!N
01-24-2015, 06:11 PM
پیوستن نویسنده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم . (sm120)
امیر اگر با کریو یا هر شیلترشکون دیگه ای فیس باز نشه نمیدونی مشکل کجاس؟(sm54)
HO33E!N
01-24-2015, 06:16 PM
مرورگرت ؟؟ بقیه سایتا وا میشه فقط فیس ؟؟ چه اروری میده
موزیلا فایرفاکس(sm54)
همه سایتا باز میشه جز فیس و یوتیوب(sm178)
Chavosh
01-24-2015, 06:21 PM
(sm120)این موشکل چقد اشناس
HO33E!N
01-24-2015, 06:22 PM
(sm120)این موشکل چقد اشناس
برم؟(sm180)
Chavosh
01-24-2015, 06:23 PM
برم؟(sm180)
(sm120)قابل حله اشترم راهنماییت میکنه
Chavosh
01-24-2015, 06:24 PM
آیت الله جنتی: شکستن حصر، حرف 4 تا آدم عوضی است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HO33E!N
01-24-2015, 06:25 PM
حسین اون سه تا عدد باید اینجور باشه اگه فرق داره مال تو دو بار روش کلیک کن درست کن
امیر ماکس و مین که یه چیز دیگس اون یک اولی هم کلا نداره(sm70)
Chavosh
01-24-2015, 06:26 PM
(sm120)اها منظورت اون بود نمیدونم والا
HO33E!N
(sm120)قابل حله اشترم راهنماییت میکنه
مجله رُ میگم(sm120)
Chavosh
امیر ماکس و مین که یه چیز دیگس اون یک اولی هم کلا نداره(sm70)
(sm70) ماکس و مینو درس کن حله
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:29 PM
همانند تصویر در قسمت نوار آدرس مرورگر فایرفاکس عبارت about:config را تایپ کنید و Enter بزنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]حل مشکل باز نشدن فیسبوک در فایرفاکس
سپس در قسمت search عبارت tls را تایپ کنید و دنبال security.tls.version.max بگردید. و مقدار آن را برابر ۱ بگذارید
Chavosh
01-24-2015, 06:29 PM
(sm2)
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:30 PM
(sm155)
Chavosh
01-24-2015, 06:31 PM
(sm120)نه مث اینکه مورد دیگه ای بود همون فردا
yaran
01-24-2015, 06:32 PM
(sm120)
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:36 PM
(sm2)
بدبخت میخندی ما مرورگرمون نسخه Developer هه ..
بزن Firefox Developer Edition ببین چیه ..
Opera هم داره شاخه ..
Sajjad_MCH
01-24-2015, 06:40 PM
(sm2)
R A S O O L
01-24-2015, 06:40 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]*****-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%81%D8%AA-%28-Taylor-Swift-Fan-Page-%29-*****-%28-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF-%29?p=276146#post276146
Sajjad_MCH
01-24-2015, 06:41 PM
کیفت رو هم از یه جا دیگه کش میری سینجول ، یعنی یه تالاری یه سنجولی مث تو داره (sm2)
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:42 PM
دیوس اینو از یه جا دیگه کپی کردی بعد میای می گی من نمی دونم چی
داشتم پست میخوندم دیدم سوال کرد گفتم جوابشو بدم ..
ندیدم قبلش جوابشو دادی ..
Sajjad_MCH
01-24-2015, 06:44 PM
یعنی تراکتور سازی و مربیشو همه میدونستن دوپینگیه فقط فدراسیون عراق نمیدونست داریم اصن ؟؟؟؟
!M?sbh؟!
01-24-2015, 06:44 PM
سجاد خف رو ..
نه بیام واسط سه ساعت عکس بگیرم از مرورگرم اوشگول خب با یه سرچ میاد دیگه ..
R A S O O L
01-24-2015, 06:47 PM
تیتر ستاره نذارید چون ثبت نمیشه تو گوگل(sm10)
امیر جان مرسی بابت اصلاح تاپیک . (sm93)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 06:47 PM
متن نامه ارسالی ایران به فیفا در مورد عبدالزهرا
فدراسيون فوتبال ايران در سپتامبر 2014 (مهرماه 1393) نامه اي به فدراسيون بين المللي فوتبال فيفا ارسال کرده است که در آن به روشني قيد شده نتيجه تست دوپينگ علا عبدالزهرا بازيکن تراکتور مثبت بوده است.
به گزارش "ورزش سه" در این نامه چنین آمده: بنابر تست دوپینگ بازیکن عراقی الاصل تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که در لیگ ایران به بازی مشغول بوده است (نمونه ردیف 246873 ارسالی به آزمایشگاه کلن آلمان توسط نادوی ایران)، در هشتم آگوست 2014؛ نمونه تست این بازیکن مثبت اعلام شده است و این بازیکن از ماده ممنوعه متیل هگزان آمین استفاده کرده است.
بنابراین با توجه به اینکه این بازیکن تابعیت ایرانی ندارد و در ایران ساکن نیست و در حال حاضر به تیم پلیس عراق پیوسته است، با در نظر داشتن ماده 15ـ3 ـ 1وادا (سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ)، که می تواند روی فرآیند تصمیم گیری تاثیرگذار باشد، برای گرفتن تصمیمات مقتضی، مدارک مورد نیاز که به پیوست ارسال شده را ملاحظه فرمائید.
Chavosh
01-24-2015, 06:49 PM
مث اینکه محسن دو تا ویدیو داشته کلاغ رو سیاه و تنهاترین
Sajjad_MCH
01-24-2015, 06:56 PM
کیروش زمین تمرین رزرو کرد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کي%E2%80%8Cروش-زمين-تمرين-رزرو-کرد)(sm55)
Gsshop
01-24-2015, 07:15 PM
ساعاتی پیش نسخه جدید پیشنمایش ویندوز 10 برای تست و بررسی در اختیار علاقهمندان قرار گرفت. نسخهای که تقویم شمسی نیز به درخواست ایرانیان به آن اضافه شده است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]). شما میتوانید فایل ایزوی جدید را که حاوی تغییرات بسیار مهم و جالبی است، از آدرس زیر و در دو نسخهی 32 و 64 بیت دریافت کنید:
Gsshop
01-24-2015, 07:20 PM
رضا وضع مالبت اینقدر خوبه گیفت 25 دلاری میزاری برا فروش (sm70)
(sm2) بترکه چشم حسود
ساعاتی پیش نسخه جدید پیشنمایش ویندوز 10 برای تست و بررسی در اختیار علاقهمندان قرار گرفت. نسخهای که تقویم شمسی نیز به درخواست ایرانیان به آن اضافه شده است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]). شما میتوانید فایل ایزوی جدید را که حاوی تغییرات بسیار مهم و جالبی است، از آدرس زیر و در دو نسخهی 32 و 64 بیت دریافت کنید:
(sm3)
Gsshop
01-24-2015, 07:23 PM
شارژ هوشمند
تمامی نیاز های دیجیتال خود را در یک سایت برطرف کنید
خرید گیفت کارت های آیتونز،گوگل پلی، مایکروسافت، آمازون و ...
خرید مجوز عبور از طرح ترافیک مخصوص شهر تهران
Chavosh
01-24-2015, 07:26 PM
(sm50)اهنگ یراحی امشب میاد
R A S O O L
01-24-2015, 07:28 PM
(sm50)اهنگ یراحی امشب میاد
به تنظیم های آرون حسینی امیدی ندارم (sm25)
درود بر همگي ، اومدم كمي از آلبومتون بگم ، شك نكنيد خودم از همه بيشتر دوست دارم آلبوم زودتر به بازار بياد ، شعر ها تمامشون در شوراي شعر با رتبه عالي امتياز آورد و قبول شد ، آهنگها سه شنبه ها در شوراي موسيقي بررسي ميشه كه اين هفته به دليل درگذشت استاد مشفق كاشاني از شعراي بزرگ كشورمون همچنين از دوستان زنده ياد سهراب سپهري تعطيل بود ، اميدوارم هفته آينده نوبت به من برسه و آلبوم برسي بشه ، در صورت نرسيدن نوبت مثل هفته گذشته به كوه خواهم رفت و در غير اينصورت جشن موفقيت ميگيريم و ميريم مراحل پاياني . تايم دقيقي نداره اما گاهي ميشه مجوز رو آماده كرد و تايم دقيقي براي پخش در نظر گرفت ، اين آلبوم ٩تا آهنگ داره كه ٣ تاش تو ماشيني ٣ تاش تو خونه و ٣تاش تو دليه ! دقيقا نظر همه رو لحاظ كردم و به موفق شدنش به شدت اميدوارم . مطمئنم همتون رو راضي ميكنه پس دعا كنيد كارها سريع پيش بره تا زودتر از خجالت حمايتهاي شما در بيام ! وقتي آلبوم به دستتون برسه داغه داغه يعني تا دقيقه ٩٠ روش كار ميكنم تا بهترين بازدهي رو داشته باشه . از آهنگها به شدت راضي هستم باقيش با خدا و مخاطبين عزيزم .با نظراتتون زير اين پست من رو تشويق به ادامه راه كنيد
این چه تبلیغی واسه البومه اخه :|
(sm70)
Chavosh
01-24-2015, 07:32 PM
(sm2)این کیه
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 07:32 PM
(sm2)
(sm2)این کیه
خراطها (sm70)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 07:34 PM
خراطها (sm70)
استاد خراطها (sm70)
Chavosh
01-24-2015, 07:34 PM
(sm30)
استاد خراطها (sm70)
(sm120)
Chavosh
01-24-2015, 07:35 PM
(sm2)
امروز صبح از یکی از شبکه های اجتماعی برای من لینک آهنگ محسن چاووشی رو در مورد ورامین فرستادند و من هم اون رو برای همه ی ورامینیهای عزیز اینجا قرار می دم . امیدوارم که لذت ببرید .
Chavosh
01-24-2015, 07:37 PM
(sm30)مث اینکه خیلی پخش شده تو لاین و وایبر
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 07:37 PM
(sm30)
!M?sbh؟!
01-24-2015, 07:38 PM
موزن ورامینی .. (sm2)
hesamz
01-24-2015, 07:46 PM
یه سایت فوق العاده برای اونا که اوریگامی دوست دارن(sm176)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 07:47 PM
(sm2)
امروز صبح از یکی از شبکه های اجتماعی برای من لینک آهنگ محسن چاووشی رو در مورد ورامین فرستادند و من هم اون رو برای همه ی ورامینیهای عزیز اینجا قرار می دم . امیدوارم که لذت ببرید .
(sm77)(sm2)
هه گفتناشو دقت کن (sm2)
Gsshop
01-24-2015, 07:50 PM
(sm2) ورامین شهر یارم
Chavosh
01-24-2015, 07:50 PM
(sm2)تو مجمع ورامینی داریم ؟
Sajjad_MCH
01-24-2015, 07:51 PM
سینجول برو تو کارش با صدا دومت (sm2)
Chavosh
01-24-2015, 07:52 PM
(sm120)ببینیم چه کرده
Chavosh
01-24-2015, 07:54 PM
(sm120)کاملا معمولی
Sajjad_MCH
01-24-2015, 07:55 PM
چیزی نداشت (sm98)
وکالش چرا اینجوریه یه جوریه
Gsshop
01-24-2015, 07:56 PM
Mehdi Yarrahi – Fekre Man Nabash ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خوابیدی رو موسیقی ما (sm2)
R A S O O L
01-24-2015, 07:59 PM
(sm120)
Chavosh
01-24-2015, 08:00 PM
(sm120)صرفا جهت سرگرمی
Chavosh
01-24-2015, 08:02 PM
(sm2)پخش اختصاصیم زده
Gsshop
01-24-2015, 08:05 PM
پخش دزدکی موزیک باران (sm120)
Gsshop
01-24-2015, 08:06 PM
مهرزدا امیرخانی اهنگ داد (sm2)
Chavosh
01-24-2015, 08:07 PM
موسیقی الکترونیک (sm3)
مث ادمای چشم و گوش بسته حرف نزن همونطور که یزدانی ابروی راکو برده اینا هم اینجور
Chavosh
01-24-2015, 08:09 PM
Romeo Santos - Yo Tambien ft. Marc Anthony - Music Video - 2015
(sm120)اشترم این ویدیو رو بزن بنویس با حضور دوس دختر سابق کریس رونالدو
Sajjad_MCH
01-24-2015, 08:10 PM
انمیشین درست کرده (sm2)
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 08:10 PM
موسیقی الکترونیک تو سیر موسیقی مبتذل ترین نوع موسیقی ه (sm2)
(sm50)رهاترین.عمیق ترین موسیقی الکترونیکه
Chavosh
01-24-2015, 08:11 PM
بلیتفروشی جشنوارهی موسیقی فجر در حالی از دوم بهمنماه آغاز شده است که گروههای موسیقی «دنگشو» و «چارتار» گوی سبقت را از سایر گروههای موسیقی پاپ ربودهاند.
Gsshop
01-24-2015, 08:13 PM
اریان بود رکوردشون له بود
Gsshop
01-24-2015, 08:20 PM
(sm120) مثل یه معجزه عمل کردی
مثل اقای پروفسور سمیعی
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 08:21 PM
ممر اینجا درباره سایت کسی پست نده
در مورد سایت کی پست دادم
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 08:22 PM
آها اون اختصاصی رو میگی (sm120)
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 08:25 PM
(sm50)شعر سپید جدید ممر تا دقایقی دیگر
HamTin
01-24-2015, 08:30 PM
(sm50)شعر سپید جدید ممر تا دقایقی دیگر
(sm2)
آخجان بازم تا 27 ساعت میخندیم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
لامصب سپید نیست که ، اسیده (sm2)
Gsshop
01-24-2015, 08:30 PM
اهنگه ؟
HamTin
01-24-2015, 08:32 PM
ممر : من در خیابان ناگهان باران به لختی اش خندید و من در ماورای زمان پشت چراغ قرمز ریدم (sm2)
Chavosh
01-24-2015, 08:32 PM
همتین اینقد تف نده طرح چی شد
Gsshop
01-24-2015, 08:33 PM
شعر
(sm120) بگو خالکوبی کنه رو کیونش بزنیم سر در سایت
HamTin
01-24-2015, 08:33 PM
همتین اینقد تف نده طرح چی شد
کجای وب ممر زده آهنگ پیشواز همراه اول (sm102)
Gsshop
01-24-2015, 08:34 PM
میرم سراغ بوم رنگ
شروع میشه دوباره جنگ
Chavosh
01-24-2015, 08:34 PM
کجای وب ممر زده آهنگ پیشواز همراه اول (sm102)
کد های همراه اول
دزیره
70844
قهوه ی قجری
70845
جز
70846
تفنگ سر پر
70847
خواب
70848
پاروی بی قایق
70849
یه خونه ی کوچیک
70850
کلنجار
70851
یوسف
70852
وصیت
70853
Sajjad_MCH
01-24-2015, 08:35 PM
ممر : من در خیابان ناگهان باران به لختی اش خندید و من در ماورای زمان پشت چراغ قرمز ریدم (sm2)
(sm2)
MrA_Chavoshi
01-24-2015, 08:35 PM
دیوث چرا بستی (sm2)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 08:36 PM
الی (sm2)
Chavosh
01-24-2015, 08:36 PM
هی من میخوام هیچی نگم *** گشاد سایت بازرسو صب تا شب بالا پایین میکنی مو رو از لای کیون میکشی بیرون اینقد گشادی نتونستی یک هفته همینو تو وب درب و داغون ممر پیدا کنی
Gsshop
01-24-2015, 08:39 PM
من اهسته در دود شب رو نهفتم
کیون ممر را همان شب نهفتم (sm120)(sm2)
HamTin
01-24-2015, 08:40 PM
تو..اینجا..با صدای باران به شیشه می کوبی..
(sm2)(sm2)(sm2) حال کردی (sm2)(sm2)(sm2)
HamTin
01-24-2015, 08:40 PM
هی من میخوام هیچی نگم *** گشاد سایت بازرسو صب تا شب بالا پایین میکنی مو رو از لای کیون میکشی بیرون اینقد گشادی نتونستی یک هفته همینو تو وب درب و داغون ممر پیدا کنی
تو داری بانوان اون سایت و با وب ممر مقایسه میکنی؟ (sm25) این انصافه؟ (sm25)
Gsshop
01-24-2015, 08:41 PM
(sm2)
Chavosh
01-24-2015, 08:41 PM
تو داری بانوان اون سایت و با وب ممر مقایسه میکنی؟ (sm25) این انصافه؟ (sm25)
حداقل کیون ممر با الکسی در رقابته
Sajjad_MCH
01-24-2015, 08:45 PM
(sm30)
Sajjad_MCH
01-24-2015, 08:46 PM
ممر سعی کن معروف نشی (sm2)