توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهدی یراحی
Chavosh
12-02-2014, 11:31 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Mehdi Yarrahi – Chera Nemiresi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
shimaa
12-02-2014, 11:52 AM
(sm93)(sm132)
(sm93)
خداکنه تو این آلبوم نوحه خونی وکنار بذاره
به امید شنیدن آهنگایی مثل زمستون ومسافر پاییزی
kamyab
12-02-2014, 02:08 PM
حضور رستاک یعنی کار خوب !
daniyal
12-02-2014, 02:12 PM
(sm185)
Mil AD
12-02-2014, 02:14 PM
مستان 93
amirsarab
12-02-2014, 02:16 PM
بسیار عالی , من فضای کارای یراحی رو خیلی دوس دارم مخصوصا قطعات بسیار شنیدنی مثل "عیدی" , "هرجای دنیایی" , "سازش" , "باور نکن" و ... جزو 5 خواننده با کیفیت مارکت هست .
daniyal
12-02-2014, 02:18 PM
مستان 93
بد کپی شده ،زمستان 93
Chavosh
12-07-2014, 05:51 PM
مهدی یراحی و سعید زمانی
Mo$en
12-07-2014, 08:19 PM
چقد تند انگار نه انگار همین چند وقت پیش آلبومشون ریلیز شد.متاسفانه حدس میزنم البوم بی کیفیتی باشه متاسفم
mojtabaa
12-07-2014, 09:18 PM
چقد تند انگار نه انگار همین چند وقت پیش آلبومشون ریلیز شد.متاسفانه حدس میزنم البوم بی کیفیتی باشه متاسفم
*** مصاحبه سایت موسیقی ما - 13 / 9 /92 :
من می گویم یک آدم فضاهای مختلفی دارد ، قرار نیست که مخاطب خودم را گیج کنم ، اما بهتر است بگویم که من در آلبوم سوم به استایل خودم می رسم ، تو اگرمی خواهی قضاوت کنی که استایل مهدی یراحی مشخصا چیست ، باید منتظر البوم سوم باشید ، من خواننده ای هستم که دوست دارم آثارجدی بخوانم .
همین الان دارم آلبوم بعدی را جمع میکنم و می خواهم خیلی زود آن را منتشر کنم ، ولی روی همین آلبوم بعدی که می گویم ، 2سال است دارم کار میکنم ، همیشه آلبوم های من دیرتر از آماده شدن بیرون می آیند .
--------------------------------
منورها کن 1385 - 1390
امپراطور 1389 - 1392
آلبوم جدید 1390 - 1393
MaMaTiR
12-07-2014, 09:48 PM
بنده به ایشان علاقمندم(sm120)
mojtabaa
12-08-2014, 07:45 PM
بنده به ایشان علاقمندم(sm120)
(sm54)
8813222
12-08-2014, 11:53 PM
وسعت امپراطوریت تو زمستون چقدر شکوهمندانست.
یه دونه ای امپراطور.
8813222
12-08-2014, 11:55 PM
متاسفانه یقین دارم حدستان غلط است.
MaMaTiR
12-09-2014, 01:25 AM
(sm54)هان؟!!! جدی بود حرفم(sm54)
SAEIIID
12-09-2014, 02:39 AM
می دوستمش
mojtabaa
12-09-2014, 03:11 PM
هان؟!!! جدی بود حرفم(sm54)
(sm10)
هومن که باشه همه چی ردیفه
mojtabaa
12-12-2014, 06:52 PM
مهدی یراحی
مهدی یرٌاحی، بیست و سوم آبان ماه سال یک هزار و سیصد و شصت هجری شمسی در شهر اهواز متولد شد.
علاقه اش به آهنگسازی زمانی شکل گرفت که بین سال های ۱۰ تا ۱۳ سالگی ضمن شرکت در مسابقات تلاوت قرآن، نا خودآگاه مجذوب موسیقی درونی آیه ها و آهنگ چینش کلمات بود.
بعدها، دوران تحصیل در مقطع راهنمائی را در حالی سپری می کند که تلاش های جسته و گریخته اما صادقانه ای دارد برای حضور در دنیای موسیقی، با این همه طی کردن دوره ی آموزش تئوری تحت نظر علی کسرائی که تنها معلم موسیقی اش بود، سرآغازی می شود تا علاقه اش را به صورت جدی تری پیگیری کند؛
وی هم چنان نواختن سازهای گیتار و پیانو را کاملا” تجربی فراگرفته و در نوازنده گی آنها مسلط است.
در سال ۱۳۷۹ تصمیم می گیرد تا برای همیشه به پایتخت نقل مکان کند، سالی که هم زمان می شود با خلقت آلبوم هجرت که بعدها به خاطر سخت گیری های شخصی اش برای ارائه دادن یک مجموعه ی مطلوب و تاثیر گذار از آثارش و بروز برخی مشکلات از جمله عدم اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت، هرگز فرصت حضور در بازار موسیقی مجاز را پیدا نمی کند و برای همیشه نشنیده باقی می ماند؛
اتفاقی که در سال ۱۳۸۱ و ۱۳۸۳ نیز مشابها برای آلبوم های تازه اش رخ می دهد کما اینکه وسواس و عقیده اش مبنی بر احترام گذاشتن به شعور شنیداری مخاطب باعث می شود سبک ارزشمند تری از موسیقی پاپ را تجربه کند، سبکی مبتنی بر ارزش ترانه و تلفیق احساسی تر کلمات با نت ها … ؛
- از مادرش به عنوان اولین حامی حضورش در موسیقی نام می برد و در ادامه ی راه از حمایت های پدر نیز بهره مند بوده است .
- برای درک بهتر ملودی ساختن، به سادگی پایبند بوده است. می گوید ملودی ها معمولا” در تلاقی آثار شنیده شده و احساسات شخصی آهنگساز جان می گیرند و با اینکه، اکثر ملودی هایش را بر اساس ترانه می سازد، گاهی اوقات ترانه نویسی بر اساس ملودی اش را نیز به ترانه سرا پیشنهاد می دهد.
- از موسیقی ارائه شده توسط گروه پینک فلوید به خصوص آلبوم the wall به عنوان جریانی به شدت تاثیر گذار بر آهنگسازی اش یاد می کند و از آثار ونجلیز که اسطوره ی ملودی سازی اش است به شدت لذت می برد. اعتقاد دارد که ونجلیز ، موسیقی را با زبانی ساده اما بسیار عمیق عرضه می کند.
- به خاطر اجرای نه چندان خوب برخی آثارش توسط خواننده هایی که در زمینه ی آهنگسازی و تنظیم همراهی شان کرده، همیشه افسوس می خورد.
- آوای استاد محمدرضا شجریان، فرهاد مهراد، ابراهیم حامدی، داریوش اقبالی، معین، فریدون فروغی و مرحوم هایده را بسیار می پسندد، هم چنین ام کلثوم و عبدالحلیم حافظ را که از بزرگترین خوانندگان موسیقی عرب هستند.
- در سال های دور به رشته ی کارگردانی علاقه مند بوده و هم چنین فیلم نامه نویسی را تا سطوح بالا پیگیری کرده است.
- مطالعه کردن، بخش اجتناب ناپذیر برنامه هایش را تشکیل می دهد و آثار دکتر علی شریعتی و پائولو کوئلیو از کتاب های محبوبش هستند.
- مایکل جکسون، جرج مایکل، ویتنی هیوستون، کریستینا آگویلرا و استینگ خوانندگان مورد علاقه ی او در دنیای موسیقی غرب هستند و هم چنین در سینما، قدرت بازیگری ال پاچینو، چارلیز ترون و مونیکا بلوچی را بسیار می پسندد.
منبع : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
mojtabaa
12-14-2014, 11:51 AM
مهدی یراحی - شادمهر
مصاحبه موسیقی ما - 13 آذر 92
* این سوال من شاید کمی شیطنتآمیز باشد، ولی احساس میکنم کلاً خیلی تحتتاثیر «شادمهر» هستی. حس من درست است؟
نه، به هیچ وجه.
* هم به لحاظ کلیپها و هم از نظر فضاهایی که کار میکنی. مثلاً تو در تیزر آلبومات با پیانو لب دریا مینوازی که دقیقاً شادمهر در ترک «بغض» همین کار را انجام میدهد.
باور میکنید من تاکنون آن ویدئو را ندیدهام؟
* البته تاثیر گرفتن کار بدی نیست و خود شادمهر میگوید که ملودیهایش از چه کارهایی تاثیر گرفتهاند و در دنیا تأثیرپذیری از آدمها همانند ایران یک تابو نیست. اگر که اینطور نیست، بیشتر از همه در دوران کاری خودت از چه کسی تاثیرپذیری داشتی؟
«شادمهر عقیلی» به دلیل اینکه موزیسین باهوشی است، یک هنرمند میتواند از این وجه او تأثیر بگیرد. زمانی که شادمهر ایران بود، در آلبوم اول من گیتار زده است. اصلاً بحث من این نیست که من از او بهتر هستم یا او از من بهتر است و اصلاً نمیخواهم سراغ این حاشیهها بروم. شادمهر خیلی موزیسین خوبی است. زیرا موزیسینی که بتواند 10 سال خودش را در صدر نگه دارد و هر سال یک هیت داشته باشد، خیلی کم داریم. نگاه من به شادمهر هیچ موقع اینگونه نبوده که از روی او کپی بنویسم و میتوانم این حرف را با چند دلیل خیلی معلوم ثابت کنم. شعرهایی که من به سراغ آنها میروم را شادمهر هیچ موقع به سراغ آنها نمیرود. چند خط از همین ترانه «امپراطور» چند سالی دست شادمهر بوده که بسازد و این اتفاق برای زمانی است که من و ترانهسرای کار از لحاظ کاری خیلی نزدیک نبودیم. شادمهر به هر دلیلی این کار را انتخاب نکرده و کارهای دیگری از ترانهسرا را انتخاب کرد.
* دلیلش این است که او کلاً علاقهای به ترانههای عشقهای واسوخت (unlike) ندارد.
شادمهر ترانههایی را از آن ترانهسرا انتخاب کرده که در آلبوم آخر او شنیده شدند. من فکر کنم جزو معدود کسانی در نسل جدید خوانندگان خودمان بودم که شعر در اولویت من بود و به ترانه توجه داشتم. سبک انتخاب ترانههای من با شادمهر کاملاً تفاوت دارد. در نوع ملودیها یک موزیسین میتواند آنالیز کند و با یک نگاه ساده میشود فهمید که من اصلاً تمایلی به آن طرف ندارم. ضمن اینکه خیلی از دوستان سبک و رنگ صدا و حتی نوع ادا کردن کلام خودشان را از شادمهر برداشتهاند و موفق هم هستند.
* اسم آن الگوبرداری است و من واژه تأثیرپذیری حسی را پرسیدم.
حتماً من از همه تاثیر گرفتهام. من دروغ نمیگویم، چون اعتماد به نفس خودم را از دست میدهم. نه مشخصاً و صرفاً از شادمهر، ولی از او هم یاد گرفتهام. من از همه آدمهایی که کار میکنند، یاد میگیرم.
* چرا کلاً در بازار داخلی همه از این اعترافی که تو کردی و گفتی «از شادمهر هم یاد گرفتهام» میترسند؟ یعنی هیچکسی این جسارت را ندارد؟
بعضی مواقع در مصاحبههای تلویزیونی که میخواهند تو را غافلگیر کنند و در اَمپاس قرار بگیرید، میپرسند که کدام خواننده را گوش میدهی؟! من واقعاً خواننده را گوش نمیدهم و آیا برای حفظ ظاهر باید بگویم که خیلی به آثار آقای ایکس گوش میدهم؟ ولی همین آقایان ایکس آثاری دارند که من گوش میدهم و لذت میبرم. یک موقع در مورد کلیت یک آدم صحبت میکنید و من هیچوقت مخاطب کلیت این افراد نبودهام. میدانید چرا شادمهر موفقتر از بقیه بود؟
* چون تفکر متفاوتی داشت.
نه، اصلاً بحث من این نیست که بگویم تفکر عجیبی داشت. من میگویم که همیشه خودش را خواند و به همین جهت است که شادمهر ماند. ادا در نیاورد و از ابتدا همین بود. من از یک جوان 19 یا 20 ساله نیز واقعاً یاد میگیرم و روزی که این یاد گرفتن قطع شود، من دیگر پیشرفتی نمیکنم. گیرنده من دریافت میکند و پس از تحلیل، خروجی خودم را ارائه میکنم که میشود «مهدی یراحی». «بتهوون» که همه روی او اجماع دارند، میگوید: «اگر هنرمند در کار خودش 30 درصد خلاقیت و 70 درصد نوستالژی و شنیدههای خودش را به کار بگیرد، هنرمند است و اثر خلق کرده.» ولی یک بحثی پیش آمد و برخی از این طرفدارنماها صحبتهایی را مطرح کردند که من را یاد جمله بزرگی انداخت که میگفت: «اگر میخواهی یک چیزی را نابود کنی، از آن بد دفاع کن». این افراد بلد نیستند از کسی که دوستش دارند حتی دفاع کنند.
* اصلاً به نظر من در شأن هنرمند نیست که در مورد این افراد صحبت کند.
می گویند چرا از اسب روی جلد آلبومت استفاده کردهای؟ به قول «روزبه بمانی» در نشست خبری گفت: «نژاد این اسب با آن اسبی که شادمهر در ویدئوی خودش داشت متفاوت است!» اسبی که من استفاده کردم، نسبت به آن ویدئو خیلی به مفهوم جلد آلبوم و اسم آن نزدیکتر است. من اصلاً فکر نمیکردم کسی بگوید که تو چنین قصدی داشتی. نه چهره من شبیه شادمهر است، نه رنگ صدای ما شبیه است و حتی تحریرهای یکسان هم نداریم.
* شادمهر که کلاً سیل دنبالهروهای خودش را دارد.
به طور کل شادمهر رفت، ولی پیروان او هستند که کار به جایی رسیده که از همدیگر هم تقلید میکنند! غیر از آن نکاتی که شما گفتید و من هم جواب دادم، میخواهم در مورد حاشیههای آن طرفدارنماها بگویم. روی صفحه شخصی ترانهسرای «امپراطور» شخصی با توجه به نظر شخصی خودش نوشته بود که «برای تقدیر، رقیب پیدا شد»! و سر آن قصه این فیدبکها آمد و پیچید.
* این اتفاق را من بد ندیدم...
حداقل با آدم خوبی مقایسه صورت گرفت. وقتی شما با یک آدم خوب مقایسه میشوید، یعنی اینکه کار خوبی داشتید. حتماً شنیدهاید که میگویند: «به قطاری که ایستاده، کسی سنگ نمیزند.»
mojtabaa
12-15-2014, 08:25 PM
(sm93)
خداکنه تو این آلبوم نوحه خونی وکنار بذاره
به امید شنیدن آهنگایی مثل زمستون ومسافر پاییزی
موسیقی ما - 13آذر 92:
* موافقی لفظ «عاشقانه» را به جای «غمگین» برای این کارها انتخاب کنیم؟
باید بگوییم «عاشقانه غمگین» یا «عاشقانه سنگین». ولی کاری مثل «میراث» چه روشنایی دارد؟ چرا باید با ملودی به دور از غم و شیون آن را بخوانم؟ از نظر من نمیشود آن کار را به گونهای دیگر اجرا کرد، زیرا به عنوان مثال میگوید: «روزای خوبی پشت این روزای من نیست/ حس میکنم احساسمو از دست دادم/ آغوش تو میراث من از زندگی بود/ حس میکنم میراثمو از دست دادم». ضمن اینکه اکثر جاودانههای موسیقی پاپ را که نگاه کنیم، کارهایی در همین فضا هستند. کارهایی که بزرگان موسیقی پاپ خواندهاند، همگی برگرفته از این گوشه و الحان موسیقی شرقی (یعنی موسیقی ایرانی و عربی و ترکی) است. اصلاً موسیقی شرقی این حزن را دارد و شما وقتی بخواهید به سمت موسیقی شرقی بروید، میتوانید با ادوات یا نوع هارمونی کمی آن را شیکتر کنید، ولی نهایتاً حزن و غم را در خود دارد. من عمداً در یک سری از کارها این حزن را پررنگتر میکنم که بعضی میگویند شبیه نوحه است.
جای اینکه سطح سلیقه مخاطب را بالا ببرند، سطح خودشان را پایین میآورند تا مورد پسند مخاطب عام واقع شوند.
من در مورد خودم میتوانم بگویم که سعی کردهام این اتفاق رخ ندهد یا خیلی کم به آن فضا نزدیک شوم. در آلبوم «امپراطور» ترانههایی دارم که خیلی ساده هستند، مثلاً همان «مسافر پاییزی» یک کار خیلی ساده ولی در عین حال، قابلدفاع است. من همیشه سعی کردهام که لااقل چرت نگویم! حتی اگر بخواهم خیلی ساده بگویم «دوسِت دارم» همین عبارت را میگویم.
mojtabaa
12-15-2014, 08:39 PM
مصاحبه موسیقی ما با مهدی یراحی
(قسمت های مربوط به شادمهر در پست های قبلی گذاشتم.)
92/09/13
آلبوم «امپراطور» دومین اثر رسمی «مهدی یراحی» است که پاییز امسال (92) وارد بازار موسیقی کشور شد و توانست مورد توجه اهالی موسیقی کشور قرار بگیرد. آلبومی که از هر لحاظ به نظر میرسید روی آن فکر شده و محصول نهایی، آلبومی بود که توانست شنیده شود و همین شنیده شدن باعث شد حاشیهها و نقدهایی نیز حولوحوش آن به وجود بیاید. بحثها و مجادلهها در شبکههای اجتماعی به اوج خود رسید و در لحظاتی که این چالشها دیگر از کنترل خارج شده بود، قرار این مصاحبه گذاشته شد تا در مورد همه حرف و حدیثهای این اثر و اتفاقات و جریانهای مختلفی که در موردش عنوان شد، گفتوگویی داشته باشیم. صحبتهای صریح و جسورانه «مهدی یراحی» را تا انتها بخوانید.
* اولین نقدی که به آلبوم تو وارد شد و اولین جملهای که اغلب در مورد آلبوم میگویند این است که این اثر غم زیادی دارد. آیا این فضا خودخواسته بوده یا به مرور در کار به این فضا رسیدهاید؟
این نقد را شنیدهام که میگویند چرا اینقدر غمگین شده یا میگویند کارهایت افسردگی روحی به دنبال دارد. در بعضی کارها این را میپذیرم، زیرا اصلاً من دارم از یک فاجعه حرف میزنم و شیون میکنم. در شعری مثل «میراث» واقعاً آن کلام و آن شاعر برای خودش نوحه میخواند. من نمیتوانم غیر از آن ببینم. البته تعریف ما از غمگین و سنگین نباید تداخل پیدا کند. من کارهایی دارم که سنگین هستند ولی غمگین نیستند و صرفاً نوع اجرای آنها سنگین است. اما فضای شعر «میراث» این را از من میطلبد که در ادامه همان حسی که دارد از لحاظ ملودی و تنظیم حرکت کنم. این نقد را قبول دارم که کارهایی دارم که خیلی غمگین هستند، ولی بههرحال این کارها هم بخشی از «مهدی یراحی» است.
باید بگوییم «عاشقانه غمگین» یا «عاشقانه سنگین». ولی کاری مثل «میراث» چه روشنایی دارد؟ چرا باید با ملودی به دور از غم و شیون آن را بخوانم؟ از نظر من نمیشود آن کار را به گونهای دیگر اجرا کرد، زیرا به عنوان مثال میگوید: «روزای خوبی پشت این روزای من نیست/ حس میکنم احساسمو از دست دادم/ آغوش تو میراث من از زندگی بود/ حس میکنم میراثمو از دست دادم». ضمن اینکه اکثر جاودانههای موسیقی پاپ را که نگاه کنیم، کارهایی در همین فضا هستند. کارهایی که بزرگان موسیقی پاپ خواندهاند، همگی برگرفته از این گوشه و الحان موسیقی شرقی (یعنی موسیقی ایرانی و عربی و ترکی) است. اصلاً موسیقی شرقی این حزن را دارد و شما وقتی بخواهید به سمت موسیقی شرقی بروید، میتوانید با ادوات یا نوع هارمونی کمی آن را شیکتر کنید، ولی نهایتاً حزن و غم را در خود دارد. من عمداً در یک سری از کارها این حزن را پررنگتر میکنم که بعضی میگویند شبیه نوحه است.
* آیا وقتی این مجموعه حاضر شد، به توازنِ بین عاشقانههای غمگین و کارهای شادتر که بازار این روزها میطلبد فکر کردی؟
از وقتی که به نوعی ثبات در نگاه خودم رسیدم، نه دوست داشتم که صرفاً خوانندهی بازار باشم و نه دوست داشتم صددرصد «موزیسینپسند» شوم. مرحوم استاد «پایور» جملهای دارد که همیشه آویزه گوشم بوده: «موزیسین خوب موزیسینی است که اهلفن بر کار او صحه بگذارند و مردم عادی از شنیدن کارش لذت ببرند». این توازنی بوده که همیشه دوست داشتم در کار خودم برقرار کنم. ضمن اینکه اعتقاد دارم من که 10-12 سال است کار حرفهای آهنگسازی برای خوانندههای مختلف انجام میدهم و شعر، همیشه برایم خیلی اهمیت داشته و دوست داشتهام جریانسازی کنم، نباید بازیِ «بازار» را بخورم. همانطور که نباید بازیِ «چارچوبهای فکری خودم» را بخورم. یعنی باید به یک نقطه مشترکی بین این دو مورد برسم که بتوانم با استراتژی مخاطب را پای کار خودم بکشم که بتواند کار را درک کند. هنر همان جا اتفاق میافتد، زیرا به نظر من هنر این است که بتوانید حرفهای خودتان را به مردم بفهمانید. ولی رسیدن به این مرحله سخت است. چون متأسفانه سلیقه شنیداری مردم در سالهایی که گذشت، خیلی پایین آمد. این مسأله مطمئناً تقصیر آدمهایی است که کار میکنند و کار نمیکنند، یا کسانی که بلد نیستند چگونه کار کنند. به دست آوردن فرمولی که بتوانید از طریق آن به مخاطب نزدیک شده و به یک ادبیات مشترک با او دست پیدا کنید، سخت است. در آلبوم دوم، اتفاقاً به نظر من خیلی فضاها متفاوت است و هیچکدام از کارهای من شبیه دیگری نیست و این را با ضرس قاطع میگویم که آلبوم من 90درصد متفاوت است. مثلاً ترک یک هیچ ربطی به ترک 2 یا 5 ندارد و فقط دو قطعه دارم که تا حدودی در یک مایه هستند و آن هم به خاطر دستگاه مشترک آنها یعنی «شور» است. به این دلیل هم با یکدیگر مقایسه شدند که هر دو تیتراژ یک برنامه بودند و در دو سالی که «احسان علیخانی» اجرای برنامه «ماه عسل» را بر عهده داشت، من تیتراژهای پایانی را کار کردم. قبول دارم که آلبوم من شاد نیست، ولی آلبوم متفاوتی بود. بیشتر از هر چیز برای من این مهم بود که متفاوت باشم. کارهای شاد را سایر دوستان میخوانند و همه گوش میدهند! اجازه بدهید من وجهه غمگین پاپ را داشته باشم.
* در مورد آلبوم «امپراطور» به نظر میرسد که نوعی اصالت و تفکر عمیق پشت آن وجود دارد.
بهتر است در این مورد قضاوت نکنم. همین الان دارم آلبوم بعدی را جمع میکنم و میخواهم آن را خیلی زود منتشر کنم. ولی روی همین آلبوم بعدی که میگویم، 2 سال است که دارم فکر میکنم. همیشه آلبومهای من دیرتر از آماده شدن بیرون میآیند، ولی خدا را شکر این مسئله باعث میشود وقت پیدا کنم و فکر بیشتری روی آنها داشته باشم. به کارهای خودم خیلی فکر میکنم و قبل از اینکه وارد پرداخت و عمل بشوم فکر میکنم که قصد دارم چه کار کنم. شرایط اجتماعی و کارهای قبلی و بعدی خودم را در نظر میگیرم و به آینده فکر میکنم. اینکه تو میگویی اصالت دارد، به این باز میگردد که برای هرکسی چیزهایی مهم است. «عمق» برای من اهمیت زیادی دارد و اتفاقاً دوست دارم در عین حال، یک حرفِ عمیق را با زبان ساده بزنم. وقتی آثار بزرگترین و بهترین هنرمندان جهان را میبینید و میخوانید و میشنوید، به این مسأله میرسید. یا به عنوان مثال میتوانم به ملودیهای «ونجلیس» اشاره کنم که پر از عمق است، ولی هیچ پیچیدگی عمیقی نظیر پرش ملودیک یا آکوردهای عجیب ندارد. ونجلیس میشود یکی از بهترین آهنگسازان مدرن و الکترونیک که صدا به اسم او ثبت میشود. اینها میآیند اتفاقات خیلی عجیب و عمیق را به زبان ساده ترجمه میکنند تا همه بتوانند آنها را درک کنند و از آن لذت ببرند.
* من اسم این اتفاق را «بیان ساده» میگذارم که در عین حال سرشار از عمق و اصالت است. میخواهم بپرسم که چرا مخاطب این روزهای بازار موسیقی اینقدر سلیقهی سطحیپسندی دارد که شاید دیگر نتواند با آثار عمیق ارتباط برقرار کند؟
یکی از فاکتورهای موفقیت یک کار پاپ این است که تیراژ بالایی داشته باشد، ولی همه فاکتورها این نیست. زیرا اگر به تاریخ موسیقی پاپ خودمان نگاه کنیم، آثاری که به قول معروف ترکاندهاند و شنیده شدهاند، حتی 3 ماه بعد، آن اثر را دیگر هیچکس گوش نکرده. نیاز جامعه بوده یا یک چیزی مد بوده، کاری به دلایل موفقیت آن آثار ندارم. اما نه خوانندههای آنها و نه آن آثار ماندگار نشدهاند. آثار موفقی هم پس از انقلاب داریم که هنوز شنیده میشود و میتوانم مثلاً به آلبوم «دوستت دارم» از زندهیاد «ناصر عبداللهی» اشاره کنم. این آلبوم ماندگار است و هنوز که میشنوی، حالت خوب میشود؛ چون اصالتی در احساس آن است و به قول تو عمق دارد.
* به نظرت آن آثار چه فاکتورهایی داشتهاند که با گذشت این همه سال هنوز در ذهن و خاطره مردم ثبتاند؟ در حالی که امروز میبینیم کاری که با استقبال مواجه میشود، فردا فراموش شده و مردم به سراغ کار بعدی میروند!
دلیل ماندگاری به نظر من ترانهای است که از یک مفهوم بزرگ و جدی صحبت کند. اصلاً ابتذال به چه معناست؟ یعنی کاری که بیمغز و بیمعنی است. نباید کار از یک موضوع بیمعنی صحبت کند و معنا داشته باشد. این در ادوار تاریخ بسط پیدا میکند و مثل شعرهای «مولانا» است، ولی هنوز میخوانیم و میفهمیم و در زندگی خود شواهدش را میبینیم. بخشهایی از شعر مولانا شبیه فیلم «اصغر فرهادی» است. حتی هنرمندان معاصر مثل «شاملو» یا «فریدون مشیری» الهام میگیرند و همان حرفها را با ادبیات دیگری بیان میکنند که شعر نو یا سپید و ترانه و... میشود. میخواهم بگویم یکی از فاکتورها شعر است که باید از معنای عمیقی صحبت کند. من مشخصاً در مورد موسیقی پاپ صحبت میکنم و یکی دیگر از فاکتورهای ماندگاری، موسیقیِ خوب است که درست روی ترانه قرار بگیرد. صدایی هم باید بخواند که این فاکتورها یعنی عمق، رنگ و... خوبی داشته باشد. و از همه اینها مهمتر، تفکری است که در پشت آثار قرار دارد. چرا برخی از آثار لسآنجلسی موفق هستند و همه از آنها لذت میبرند، با اینکه شاید در خلوت خودمان آن قبیل آثار را گوش نکنیم؟ به دلیل این است که در نقطهای که باید باشند ایستادهاند، یعنی شعری را نخواندهاند که نمیفهمد. من همیشه میگویم زمانی حرف تو به دل مینشیند که از اعتقادت صحبت کنی. در مورد سطحی بودن سلیقه مخاطب هم باید بگویم که اصولاً اکثریت مردم در همه جوامع وجود دارند و به خاطر به دست آوردن موفقیت، باید با این افراد دستوپنجه نرم کرد. زیرا تعداد این گروه، خیلی بیشتر از روشنفکران و خواص جامعه است. تو باید تفکر خودت را هر قدر که پیچیده و عمیق باشد، به زبان همان مردم ترجمه کنی. البته این نباید به قیمت نزول ماهیت و اصالت آن تفکر باشد.
* فکر میکنم الان این اتفاق تا حدودی رخ داده است. هنرمندان به جای اینکه سطح سلیقه مخاطب را بالا ببرند، سطح خودشان را پایین میآورند تا مورد پسند مخاطب عام واقع شوند.
من در مورد خودم میتوانم بگویم که سعی کردهام این اتفاق رخ ندهد یا خیلی کم به آن فضا نزدیک شوم. در آلبوم «امپراطور» ترانههایی دارم که خیلی ساده هستند، مثلاً همان «مسافر پاییزی» یک کار خیلی ساده ولی در عین حال، قابلدفاع است. من همیشه سعی کردهام که لااقل چرت نگویم! حتی اگر بخواهم خیلی ساده بگویم «دوسِت دارم» همین عبارت را میگویم.
* میدانم که خودت قطعه «امپراطور» را خیلی دوست داری. احساس میکنم یک اجبار و اصرار عجیبی در این عشق است. این سبک و این کاراکتر قرار است که از این به بعد به نوعی مهر و امضای «مهدی یراحی» محسوب شود؟ مثل ترانههای «واسوخت» که کپیرایتشان به نام «محسن چاوشی» است و... آیا سبک و بیان قطعه «امپراطور» قرار است در آینده به نام تو سند بخورد یا این صرفاً یک تجربه بود که قرار نیست بعداً تکرار شود؟
در آلبوم اول هم این اصرار لجوجانه را داشتم. اصلاً بهتر است بگویم این یک بیچارگی است. من عاشق آهنگهایی هستم که «بیچاره» هستند، چون بزرگترین هراس من در زندگی از بلاتکلیفی است! من وقتی که بلاتکلیف میشوم، واقعاً احساس دیوانگی میکنم. در روابط عاطفی و کار و زندگی و... هر وقت بلاتکلیفی به سراغ من میآید، بیچاره میشوم. این بیچارگی را در آلبوم قبلی هم تجربه کردم یا در کارهایی که برای «سعید شهروز» در آلبوم «بیخوابی» ساختم نیز وجود داشت. «مونا برزویی» میگوید که این یک ایثار لجوجانه است و من میگویم بیچارگیای است که در زندگی خودم و خیلیهای دیگر دیدهام. کلاً ما نسل بلاتکلیفی هستیم و حتی نمیدانیم چه میخواهیم. یک کلافگی در این ترانه وجود دارد، مثل «باور نکن» در آلبوم قبلی که میگفت: «من از زندگی تو هوات خستم/ ازت خستهم و باز وابستهم/ بیا با هوای دلم سرنکن/ بهت راست میگم تو باور نکن». من این فضایی که تناقض دارد را نفس میکشم. احساس میکنم قاعدتاً در کار خودم نیز این بلاتکلیفی نمود پیدا میکند. اگر باز هم یک پرداخت خوبی از این احساسی که دارم ببینم و به یک نقطه مشترک با ترانهسرایی برسم حتماً تکرار خواهد شد.
* این روزها باز هم درگیر فضاهای شبیه «فراموشی» و «امپراطور» هستی که بخواهی یک اثر جدید با همین مهر و امضا وارد بازار کنی؟
در آلبوم بعدی چنین قطعاتی دارم. برای آلبوم بعدی تاکنون 7 یا 8 ترانه را انتخاب و قطعی کردهایم. من خودم به دنبال ترانههایی بودم که نگاه واقعی عاشق را یادآوری کنند. تا الان بیشتر از «واقعیت» حرف زدیم و در آلبوم بعدی میخواهم مخاطب را به این نزدیک کنم که به حقیقت عشق پی ببرد. نسل ما حقیقت عشق را فراموش کرده و به همین جهت ما نمیتوانیم عاشق بشویم. بزرگترین معضل ما این است که ما نمیدانیم چه دوست داریم. ما همیشه میدانیم که چه چیزی را نمیخواهیم، ولی نمیدانیم که چه میخواهیم! البته همه اینها سعی من است و نمیدانم که چقدر به ثمر برسد، ولی اگر بخواهم یک تعریف از نگاه آلبوم بعدی بدهم، چنین مایههایی دارد.
* پس با این اوصاف، هیچ ردی از این نسل بیچاره و بلاتکلیف در آلبوم بعدی تو نیست؟
ممکن است باشد، اما میخواهم بگویم که حرف جدید من این است.
* دو تیتراژ برنامه «ماه عسل» کارهایی بودند که هیچکس فکر نمیکرد تو در آلبوم قرار بدهی، اما این کار را کردی. این 2 کار را قرار دادی به خاطر اینکه یک برد تبلیغاتی داشته باشی یا دلبستگی شخصی نسبت به این کارها داشتی؟ یا اینکه تهیهکنندهها اصرار کردند که حتماً این کارها در آلبوم باشند؟
موارد اول و دوم بود. دو تیتراژی بودند که خیلی در جامعه اقبال داشتند و دوست داشتم که در یک مجموعه ارائه شوند. آثار دیگری هم داشتم که باشند، اما دیگر آلبوم گنجایش نداشت. من 4 کار تکراری داشتم، اما در اصل یک آلبوم جدید با 9 قطعه جدید به مردم ارائه کردم. قاعده یک آلبوم 8 الی 10 ترک است و 4 کار قدیمی هم قرار دادم. دو تیتراژ «ماه عسل» را خیلی دوست داشتم و مردم هم نسبت به آنها خیلی لطف داشتند و در کنسرتها نیز با من همخوانی میکردند. الان به لحاظ رسانهای و اجتماعی وضعیت خیلی بهتر شده و من را نسبت به قبل از «امپراطور» بیشتر میشناسند. من با این آلبوم میخواستم که طیفهای مختلفی را به جمع مخاطبان خودم اضافه کنم. به همین جهت سبکهای مختلفی که میدانستم توان خواندنشان را دارم، ارائه کردم. مثلاً ترک 6 آلبوم من با کل کارهایی که تاکنون انجام دادهام، متفاوت است؛ ولی این همیشه علاقه من بوده. اما در گذشته زمان مناسبی برای انتشار آن نبود. با این آلبوم میخواستم که مخاطب جدید جذب کنم. این دو کار از آثار خیلی معروف من بود و میخواستم مردم بدانند که این همان خواننده است. چون اغلب مردم تا قبل از «امپراطور» با ترکهای من آشنایی داشتند و با آنها زندگی کرده بودند، ولی یک سری از آنها نمیداستند که این خواننده «مهدی یراحی» است. اگر میگفتید مهدی یراحی باید آدرس میدادید! ولی بعد از «امپراطور» خدا را شکر این اتفاق خیلی کمتر شد.
* نمی توانستی مثل آلبوم «منو رها کن» که 9 قطعه و یک ریمیکس داشت عمل کنی؟
مجبور شدم. آن تیتراژها را به دلایلی که گفتم باید در آلبوم قرار میدادم. آلبوم داشت خیلی غمگین میشد و اگر تعداد کارهای جدید زیاد باشد هم خوب نیست، چون کارها همدیگر را میخورند. حتی 13 قطعه ریسک بود و به نظرم پیک تعداد قطعات یک آلبوم 12 است و تعداد منطقی آن بین 8 تا 10 قطعه. 2 ترک «امشبم گذشت» و «یه چیزی بگو» قبلاً روی اینترنت منتشر شده و مخاطب پیدا کرده بود و خودم هم آنها را دوست داشتم. چون ریتم داشتند، این 2 ترک را هم انتخاب کردم که از میزان غمگین بودن آلبوم بکاهند و به دلیل برقراری توازن این کار را کردم.
* برعکس آلبوم «منو رها کن» که نوعی یکدستی در انتخاب و چیدمان ترانه ها به چشم می خورد، در این آلبوم هر قطعه داستان و فضای متفاوتی از دیگری دارد. دلیل این قضیه چه بود؟
درست میگویید و من دوست داشتم که در آن آلبوم یک موضوعی را پیگیری کنیم. در این آلبوم به دلیل اینکه فضاهای خیلی متفاوتی را تجربه کردیم، دوست داشتم چیدمان ترکها به نوعی باشد که مخاطب پس نزند. به دلیل اینکه میخواستم مخاطبان بیشتر و طیفهای گستردهتری را درگیر کنم. خیلی راحت میگویم که در این آلبوم میخواستم مخاطب بگیرم. برای اینکه این اتفاق اثرِ عکس نداشته باشد و بدتر مخاطبان را پس نزند، شما باید با دقت و وسواس زیادی کارها را پشت هم قرار بدهید. به همین جهت دیگر مدنظر نداشتم که از ابتدای یک مفهوم به انتهای آن برسم.
* هر هنرمندی یکدست بودن را در یک زمینه تعریف میکند. تو یکدست بودن را در ترانه میدانی یا تنظیم یا ملودی؟ یکدستی نه اینکه به تکرار برسد، اما در عین حال به گونهای نباشد که هر قطعه برای خودش سازی بزند.
به نظر من نباید یکدستی را با تکرار اشتباه بگیریم و یا اینکه از این شاخه به آن شاخه پریدن را با متفاوت بودن یکی کنیم. میخواهم بگویم یکدستی از نظر من در تنظیم زیاد اتفاق میافتد. نه اینکه همه تنظیمها عین هم باشد، ولی سازبندی و نوع هارمونی در یکدستی مجموعه اثر دارد. به نظر من یک فاکتور برای اینکه تو بتوانی تشخیص بدهی آلبوم یکدست هست یا خیر، نوع خوانندگی خواننده است. در این آلبوم، کار بلوزی که خواندهام، تفاوتهای زیادی با سایر آثار من دارد، ولی باز هم میتوانی تشخیص بدهی که خواننده آن مهدی یراحی است. چون ما یک سری خواننده داریم که فکر میکنند متفاوت خواندن این است که با صداسازی صدای خودشان را عوض کنند! با اینکه در یک سری سبکها مثل راک یا بلوز صداسازی جزو تکنیکها است، ولی آن هم به این شکلی نیست که در ایران اتفاق میافتد. چون کلاً ما استعداد تغییر دادن همهچیز را داریم! بیشتر یکدستی به اعتقاد من در تنظیم و مفهوم آلبوم اتفاق میافتد و نباید در اشعار حرف متناقض داشته باشید. ترکها میتوانند از موضوعات مختلف صحبت کنند، ولی نباید حرف همدیگر را نقض کنند.
* اما در مورد سینگلهایی که بعد از آلبوم اول منتشر کردی، کمی متفاوت است. «مرز»، «هر جای دنیایی» و «امشبم گذشت» را خواندی و یا آهنگی مثل «جذابتر»، «عیدی»، «به من نگاه کن» و «مادر» که از این شاخه به شاخه بودند.
به دلیل اینکه دیگر آلبوم نبودند. شما آلبوم میدهید که حرفهای مختلف را با رعایت برخی اصول بیان کنید. وقتی که تکقطعه منتشر میکنید، از جهتی دست شما بستهتر است و از جهاتی هم بازتر و آن کار با خودش مقایسه میشود. من میگویم تعریف ماندگاری امروز عوض شده است. در قدیم کاری که 30 سال شنیده میشد را ماندگار میگفتند، به دلیل اینکه اگر خوانندهای میتوانست سالی یک صفحه منتشر کند، میگفتند خواننده است. امروز دیگر به اندازه موهای سر ما خواننده و ترانهسرا و آهنگساز وجود دارد، البته ترانهسراها از خوانندهها هم بیشتر هستند! میخواهم بگویم که امروزه تعاریف عوض شده است. شما اگر در ماشین یک جوان 25 ساله بنشینید از آثار استاد «شجریان» تا آثار «متالیکا» را گوش میدهد. من دارم برای این مخاطب کار میکنم و مخاطب امروز ما با مخاطب 40 سال پیش تفاوت دارد. این یک تحلیل کاملا شخصی است و ممکن است به زعم خیلیها نادرست باشد و از نظر من این مزیت است که شما بتوانید به خوبی وارد سبکهای مختلف شوید.
* برخی میگویند مهدی یراحی یک خواننده ششوهشت خوان نیست و برخی میگویند که در این سبک موفق است. چرا در مورد تو تا این حد تفاوت آرا وجود دارد؟ بهطوری که زمان انتشار قطعه «مهم اینه» بحثهای زیادی در این زمینه به وجود آمد.
در مورد «عطر تو» این اتفاق خیلی کمتر بود، ولی در نهایت من خواننده 6و8خوان نیستم و این را اعتراف میکنم. من 6و8خوان به معنای اینکه بخواهم در ادامه کار خودم مجلسگرمکن باشم، نیستم. اما یکی از پردانلودترین کارهای من تا امروز همان «مهم اینه» بوده است. در ادامه همان استراتژی که گفتم، مجبور هستید بیایید با مردمی که از طریق ریتم راحتتر میتوانند درگیر شوند، ارتباط برقرار کنید. درست است که شعر آن قطعه خیلی فاخر و عجیب نبود، اما حرف بدی هم نداشت. قالب طرفداران، من را در «هرجای دنیایی» و «منو رهاکن» شناختهاند. من با این مخالف هستم و با آنگونه خواندن هم خودم ارضا نمیشوم. ضمن اینکه در آلبوم چهارم و پنجم دیگر جذابیتی نمیماند. اگر یک نفر همان استایل «هرجای دنیایی» را بشنود که دیگر برایش جذابیتی ندارد و من و شما هم در این مصاحبه حرفی نخواهیم داشت. در مورد ششوهشت خواندن که سوال شماست باید بگویم به معنی مجلس گرم کردن در کارم نیست. من میگویم یک آدم فضاهای مختلفی دارد. قرار نیست که مخاطب خودم را گیج کنم، اما بهتر است بگویم که من در آلبوم سوم به استایل خودم میرسم. تو اگر میخواهی قضاوت کنی که استایل مهدی یراحی مشخصاً چیست، باید منتظر آلبوم سوم باشید. من خوانندهای هستم که دوست دارم آثار جدی بخوانم.
* در آلبوم سوم هم همین فرمول دو آلبوم اول را رعایت میکنید که فقط یک کار شاد داشته باشید؟
من کلا خواننده شادخوان نیستم. همین الان که داریم صحبت میکنیم، چند کار ریتمیک دارم، ولی نه به آن صورت که در مهمانیها گوش کنند.
* چرا؟ هنوز بازار و مخاطب از این قبیل آثار استقبال میکند.
من یک سری از آن کارها را برای اینکه بیلبورد خودم کنم، خواندم و این را صراحتاً بیان میکنم. برای اینکه مثلاً 5هزار دانلود داشته باشد تا کار بعدی من که میآید آن 5هزار نفر بیایند دوباره کار جدید را گوش کنند. به زعم خودم اینکه باید سطح سلیقه مردم بالا برود و این قبیل مسایل فقط در حد حرف است و کلاً ما جامعهای هستیم که زیاد غر میزنیم. من سعی کردم کار کنم و به مردم نزدیک شوم. من واقعاً کار «مهم اینه» را به لحاظ رسانهای خواندم و خیلی هم دوستش دارم. ولی قرار نیست که من در ادامه هم خواننده این تیپ کارها باشم.
* برخی معتقدند که تیم کاری شما کمی محدود است. آیا این را قبول دارید؟
نه. ببینید من جزو معدود کسانی هستم که همیشه با ترانهسراهای جدید کار کردهام که میتوانم به روزبه بمانی اشاره کنم. زمانی که من با روزبه بمانی کار کردم، روزبه به اندازه امروز پرکار نبود. خیلی کم کار میکرد و با او کار کردم. با «زهرا عاملی» کار کردم که ترانهاش در آلبوم «منو رها کن» خوب شنیده شد. حتی با «رستاک حلاج» زمانی کار کردم که خیلیها متوجه اتفاق ترانه این آدم نبودند و هنوز هم نیستند. اتفاقاً سراغ بخشهایی از آدمها رفتهام که محجور بوده است. یعنی من در میان بچههای ترانهسرا به این مسأله معروف هستم که ترانه هایی را انتخاب میکنم که سایرین کمتر به سراغ آنها میروند. در این آلبوم «زانیار خسروی»، «هومن نامداری»، «امیرعلی بهادری» و «اشکان آبرون» و... چهرههای جدیدی بودند.
* چرا از سال 86 که «منو رها کن» را برای تیتراژ خواندی، تا به امروز فقط هر دو سال یک تیتراژ داشتی؟
از نظر من آدم گاهی اوقات بابت نکردههای خودش پیشرفت میکند. من خیلی کارها را نکردهام که هیچکسی نمیداند و پیشنهادات زیادی برای کارهای گوناگون داشتم که خوانندهها و آهنگسازان دیگر پذیرفتند. حتی مردم شاید فکر کنند وقتی زیاد کسی در رسانهها یا تلویزیون نباشد، به این دلیل است که کسی سراغ او نمیرود. در صورتی که اینگونه نیست. در مورد تیتراژ واقعاش پیشنهاد هیجانانگیز و خاصی نداشتم.
* سه اعتراف برای ما بگو که در آلبوم «امپراطور» به خاطر آنها از خودت راضی هستی و بابت آن تصمیمها به خودت افتخار میکنی.
خوشحال هستم که به شعر توجه داشتم و نگاه ویژهای را نسبت به ترانه لحاظ کردم و به این مسأله اعتراف میکنم. در این اعتراف از همه بچههایی تشکر میکنم که با جان و دل کار کردند و هرچه در بخش ترانه از آنها خواستم ارائه کردند. اعتراف دوم من این است که خوشحال هستم که با کل تیم آلبوم «امپراطور» کار کردم. اعتراف سوم هم این است که خوشحال هستم که نام آلبوم را «امپراطور» گذاشتم. برخی در ابتدا نقد داشتند، اما پس از شنیدن اثر، نظرشان عوض شد و ضمناً خیلی از انتشار آلبوم در فصل پاییز خرسند هستم.
* حالا اعترافهایی را بگو که شاید در آینده فکر کنی که ای کاش بیشتر در مورد آنها فکر میکردم.
اعتراف میکنم که دوست داشتم که ترک «به من نگاه کن» با ترانه «احسان علیخانی» در آلبوم باشد. ولی این امر محقق نشد، زیرا این کار را خیلی دوست دارم. دیگر اعترافی ندارم!
* یعنی واقعا تمام آلبوم امپراطور آن صد از صدی بود که فکرش را میکردی؟ آن چیزی که منتشر شد، آیا به گونهای است که تو پایش بایستی؟
«امپراطور» بهترین کاری است که از من تاکنون منتشر شده و به نوعی مانیفست کارهای من تا امروز است.
* همه آدمها یک تصویرسازی ذهنی از ایدهآلهای خودشان برای آینده دارند. ایدهآلها و اهداف مهدی یراحی که میخواهد به آنها برسد و یا اوج آرزوهایش چیست؟
دوست دارم بانی یا حداقل در جریانِ راهی باشم که تأثیری در اتفاقی که میخواهم از آن صحبت کنم داشته باشم. من دوست دارم توجه آدمها را به راستی و درستی و عاشق بودن جلب کنم. شعار نمیدهم، ولی میخواهم عاشق شدن را به یادشان بیاورم تا بدون هیچ دلیل و فلسفهای با هر حدی که میفهمند عاشق باشند. دوست دارم یادشان نرود که عشق مهمترین اتفاق است و میتواند خیلی از نیمههای خالی را پر کند. ممکن است چیزهای زیادی نداشته باشید، ولی عاشق باشید. یک دوستی دارم که بیمار است، ولی خیلی عاشق است و وقتی با شما صحبت میکند، میفهمید که چقدر از مرحله پرت هستید. «علیاکبر عباسی» که شاعر است، مهمان احسان علیخانی نیز بود. میگویند که درد، فهم میآورد و تا درد نکشید، نمیفهمید و اتفاقات عجیب در این افراد بیشتر رخ میدهد. وقتی با او صحبت میکنم، متوجه میشوم که چقدر از مرحله پرت هستم و او به حقیقت نزدیکتر است. دوست دارم به جایی برسم که آنقدر قدرت داشته باشم تا بتوانم انسانها را به نقطهای برسانم که به عشق نزدیک شوند.
* میخواهم یکی از اسرار آلبومت را برای نخستین بار در پایان این مصاحبه بر ملا کنی. چیزی که تا حالا هیچجا نگفتهای. اینکه در این آلبوم، ترانهای برای کسی یا در مورد کسی بوده؟ یا تفکری بوده که این کار برای شخص خاصی باشد؟ لطفاً خیلی صریح و واضح یکی از این اسرار را برای ما بگو.
دو آهنگ در این آلبوم دارم که یکی برای اولین باری است که در زندگی عاشق شدم. ترک «مسافر پاییزی» را فکر کنم 21 ساله بودم و در پاییز بود که ساختماش. ترانه آن را «امید فراقیزاده» گفت. آن کار خیلی برایم عجیب است، زیرا متعلق به یک فضای دستنیافتنی و یک احساس بزرگ است. یکی هم ترک آخر آلبوم من است که شاید فضای تنظیم خیلی سادهای داشته باشد. آن هم برای آخرین باری است که عاشق شدم و فکر کنم به سال 89 مربوط میشود. من این ملودی را روی یک شعر دیگر برای «احسان خواجهامیری» ساخته بودم. زمان تولید آلبوم «عاشقانهها»، احسان خواجهامیری برای آهنگسازی در آلبومش با من تماس گرفت. قرار شد که «روزبه بمانی» اشعار را بنویسد و شعر «خوشبختی» را نوشت که میگفت: «خدا رو شکر خوشبختی/ چقدر این گفتنش سخته» و من این ملودی را روی آن ساختم. احسان که شنید، گفت این کار خیلی محزون است و فکر میکنم این کار در خودش امید دارد. از او پرسیدم چرا فکر میکنی امید دارد و او گفت که در ترانه داریم: «خدا رو شکر خوشبخته». من هم گفتم که در خط بعد میگوید: «خدا رو شکر خوشبختی، چقدر این گفتنش سخته». گفتم به نظر من بزرگترین درد این است که تو از خوب بودن خودت ناراحت بشوی. مثلاً من آرزوی خوشبختی برای تو داشته باشم، ولی حالم از این آرزوی خوشبختی بد باشد. به نظر من آن ترانه خیلی غمگین است و گفتم که من این را به این شکل میبینم. سعی کردم شعر را بگیرم، ولی احسان آن شعر را خیلی دوست داشت. روز بمانی عزیز لطف کرد و دوباره روی این ملودی ترانهای برای من نوشت و اتفاقاً خیلی هم راضی هستم. با اینکه سادهترین ترک من است، اما همیشه گفتهام که کل آلبوم «امپراطور» یک طرف و این ترک هم یک طرف. بحث من کاملاً حسی است و صحبت فنی نیست. این کار خیلی ساده است و یک گیتار و یک پَد و کمانچه «احسان نیزن» را دارد؛ ولی خودم خیلی این کار را دوست دارم. از یک جایی به بعد تعریف من از عشق تغییر کرد. همیشه فکر میکردم که برای عاشقی کردن باید یک نفر دومی در زندگیات وجود داشته باشد. بعد از این اتفاق آخری که در زندگیام رخ داد، فهمیدم که اینگونه نیست و تو میتوانی عاشق همهچیز باشی. عاشق زندگی بودن، عشق است و تو میتوانی با خوب و بد زندگی باشی و لذت ببری.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
موسیقی ما - 13آذر 92:
جای اینکه سطح سلیقه مخاطب را بالا ببرند، سطح خودشان را پایین میآورند تا مورد پسند مخاطب عام واقع شوند.
نگفتم که کار اسلو نخونه میگم کار باید ملودی درست وحسابی داشته باشه نه اینکه شعرو بذاره جلوش هرجور خواست بخونه
mojtabaa
12-16-2014, 07:31 PM
نگفتم که کار اسلو نخونه میگم کار باید ملودی درست وحسابی داشته باشه نه اینکه شعرو بذاره جلوش هرجور خواست بخونه
(sm54)(sm81)
sibiloo
12-17-2014, 03:50 PM
* آلبوم جدید مـهـدی یـراحـی *
تــــــــــرانـــــــــه :
زهرا عاملی ، سروش دادخواه ، امید جامع ،امیرعلی بهادری، رستاک حلاج ، روزبه بمانی و ...
آهـــنـــگــــســــاز:
مهدی یراحی ، امید جامع ، امیر علی بهادری ، علیرضا افکاری ، رستاک حلاج و ...
تـنـظـیـم کـنـنـده :
هومن نامداری ، آرون حسینی ، سعید زمانی ، معین راهبر ، مهدی یراحی و ...
تاریخ احتمالیش معلوم نیست ؟
بهمن یا اسفند ؟
farid7
12-17-2014, 05:03 PM
مهدی یراحی - شادمهر
مصاحبه موسیقی ما - 13 آذر 92
* این سوال من شاید کمی شیطنتآمیز باشد، ولی احساس میکنم کلاً خیلی تحتتاثیر «شادمهر» هستی. حس من درست است؟
نه، به هیچ وجه.
* هم به لحاظ کلیپها و هم از نظر فضاهایی که کار میکنی. مثلاً تو در تیزر آلبومات با پیانو لب دریا مینوازی که دقیقاً شادمهر در ترک «بغض» همین کار را انجام میدهد.
باور میکنید من تاکنون آن ویدئو را ندیدهام؟
* البته تاثیر گرفتن کار بدی نیست و خود شادمهر میگوید که ملودیهایش از چه کارهایی تاثیر گرفتهاند و در دنیا تأثیرپذیری از آدمها همانند ایران یک تابو نیست. اگر که اینطور نیست، بیشتر از همه در دوران کاری خودت از چه کسی تاثیرپذیری داشتی؟
«شادمهر عقیلی» به دلیل اینکه موزیسین باهوشی است، یک هنرمند میتواند از این وجه او تأثیر بگیرد. زمانی که شادمهر ایران بود، در آلبوم اول من گیتار زده است. اصلاً بحث من این نیست که من از او بهتر هستم یا او از من بهتر است و اصلاً نمیخواهم سراغ این حاشیهها بروم. شادمهر خیلی موزیسین خوبی است. زیرا موزیسینی که بتواند 10 سال خودش را در صدر نگه دارد و هر سال یک هیت داشته باشد، خیلی کم داریم. نگاه من به شادمهر هیچ موقع اینگونه نبوده که از روی او کپی بنویسم و میتوانم این حرف را با چند دلیل خیلی معلوم ثابت کنم. شعرهایی که من به سراغ آنها میروم را شادمهر هیچ موقع به سراغ آنها نمیرود. چند خط از همین ترانه «امپراطور» چند سالی دست شادمهر بوده که بسازد و این اتفاق برای زمانی است که من و ترانهسرای کار از لحاظ کاری خیلی نزدیک نبودیم. شادمهر به هر دلیلی این کار را انتخاب نکرده و کارهای دیگری از ترانهسرا را انتخاب کرد.
* دلیلش این است که او کلاً علاقهای به ترانههای عشقهای واسوخت (unlike) ندارد.
شادمهر ترانههایی را از آن ترانهسرا انتخاب کرده که در آلبوم آخر او شنیده شدند. من فکر کنم جزو معدود کسانی در نسل جدید خوانندگان خودمان بودم که شعر در اولویت من بود و به ترانه توجه داشتم. سبک انتخاب ترانههای من با شادمهر کاملاً تفاوت دارد. در نوع ملودیها یک موزیسین میتواند آنالیز کند و با یک نگاه ساده میشود فهمید که من اصلاً تمایلی به آن طرف ندارم. ضمن اینکه خیلی از دوستان سبک و رنگ صدا و حتی نوع ادا کردن کلام خودشان را از شادمهر برداشتهاند و موفق هم هستند.
* اسم آن الگوبرداری است و من واژه تأثیرپذیری حسی را پرسیدم.
حتماً من از همه تاثیر گرفتهام. من دروغ نمیگویم، چون اعتماد به نفس خودم را از دست میدهم. نه مشخصاً و صرفاً از شادمهر، ولی از او هم یاد گرفتهام. من از همه آدمهایی که کار میکنند، یاد میگیرم.
* چرا کلاً در بازار داخلی همه از این اعترافی که تو کردی و گفتی «از شادمهر هم یاد گرفتهام» میترسند؟ یعنی هیچکسی این جسارت را ندارد؟
بعضی مواقع در مصاحبههای تلویزیونی که میخواهند تو را غافلگیر کنند و در اَمپاس قرار بگیرید، میپرسند که کدام خواننده را گوش میدهی؟! من واقعاً خواننده را گوش نمیدهم و آیا برای حفظ ظاهر باید بگویم که خیلی به آثار آقای ایکس گوش میدهم؟ ولی همین آقایان ایکس آثاری دارند که من گوش میدهم و لذت میبرم. یک موقع در مورد کلیت یک آدم صحبت میکنید و من هیچوقت مخاطب کلیت این افراد نبودهام. میدانید چرا شادمهر موفقتر از بقیه بود؟
* چون تفکر متفاوتی داشت.
نه، اصلاً بحث من این نیست که بگویم تفکر عجیبی داشت. من میگویم که همیشه خودش را خواند و به همین جهت است که شادمهر ماند. ادا در نیاورد و از ابتدا همین بود. من از یک جوان 19 یا 20 ساله نیز واقعاً یاد میگیرم و روزی که این یاد گرفتن قطع شود، من دیگر پیشرفتی نمیکنم. گیرنده من دریافت میکند و پس از تحلیل، خروجی خودم را ارائه میکنم که میشود «مهدی یراحی». «بتهوون» که همه روی او اجماع دارند، میگوید: «اگر هنرمند در کار خودش 30 درصد خلاقیت و 70 درصد نوستالژی و شنیدههای خودش را به کار بگیرد، هنرمند است و اثر خلق کرده.» ولی یک بحثی پیش آمد و برخی از این طرفدارنماها صحبتهایی را مطرح کردند که من را یاد جمله بزرگی انداخت که میگفت: «اگر میخواهی یک چیزی را نابود کنی، از آن بد دفاع کن». این افراد بلد نیستند از کسی که دوستش دارند حتی دفاع کنند.
* اصلاً به نظر من در شأن هنرمند نیست که در مورد این افراد صحبت کند.
می گویند چرا از اسب روی جلد آلبومت استفاده کردهای؟ به قول «روزبه بمانی» در نشست خبری گفت: «نژاد این اسب با آن اسبی که شادمهر در ویدئوی خودش داشت متفاوت است!» اسبی که من استفاده کردم، نسبت به آن ویدئو خیلی به مفهوم جلد آلبوم و اسم آن نزدیکتر است. من اصلاً فکر نمیکردم کسی بگوید که تو چنین قصدی داشتی. نه چهره من شبیه شادمهر است، نه رنگ صدای ما شبیه است و حتی تحریرهای یکسان هم نداریم.
* شادمهر که کلاً سیل دنبالهروهای خودش را دارد.
به طور کل شادمهر رفت، ولی پیروان او هستند که کار به جایی رسیده که از همدیگر هم تقلید میکنند! غیر از آن نکاتی که شما گفتید و من هم جواب دادم، میخواهم در مورد حاشیههای آن طرفدارنماها بگویم. روی صفحه شخصی ترانهسرای «امپراطور» شخصی با توجه به نظر شخصی خودش نوشته بود که «برای تقدیر، رقیب پیدا شد»! و سر آن قصه این فیدبکها آمد و پیچید.
* این اتفاق را من بد ندیدم...
حداقل با آدم خوبی مقایسه صورت گرفت. وقتی شما با یک آدم خوب مقایسه میشوید، یعنی اینکه کار خوبی داشتید. حتماً شنیدهاید که میگویند: «به قطاری که ایستاده، کسی سنگ نمیزند.»
چه زود اینارو جو میگیره ... البته مقصر اون طرفدارهایی هستن که به اینا اجازه ی قیاس میدن ... مقایسه ی فراری با پیکان ارزش فراری و بالا نمیبره باعث میشه پیکان خودشو جدی بگیره...
mojtabaa
12-17-2014, 05:34 PM
چه زود اینارو جو میگیره ... البته مقصر اون طرفدارهایی هستن که به اینا اجازه ی قیاس میدن ... مقایسه ی فراری با پیکان ارزش فراری و بالا نمیبره باعث میشه پیکان خودشو جدی بگیره...
ما هیچ ادعایی نداریم ...(sm10)
farid7
12-17-2014, 06:43 PM
ما هیچ ادعایی نداریم ...(sm10)
(sm127) منظور اون اقا بود نه شما ...مخلص شما نیز هستیم
Chavosh
12-30-2014, 06:45 PM
...........
Chavosh
12-30-2014, 06:45 PM
تک اهنگ جدید بزودی ..
amirsarab
01-05-2015, 04:21 PM
به به حاج میتی میخواد هممونو سورپرایز کنه .
Chavosh
01-07-2015, 11:38 AM
«مهدی یراحی» در آستانه انتشار آلبوم جدید خود یک تک قطعه را در فضای مجازی ارائه خواهد کرد. «فکر من نباش» عنوان این اثر است که با ترانه ای از «امید جامع» و تنظیم «آرون حسینی» تولید شده است. ششمین تک قطعه این خواننده پس از آثاری نظیر «غزال»، «بغض تو» و «خدا به همرات» در سال 93، به زودی از طریق سایت «موسیقی ما» در اختیار مخاطبان قرار می گیرد. «آتشکده» آخرین حضور مهدی یراحی در عرصه رقابت موسیقی پاپ بود که در قالب آلبوم «کهکشانی ها»، هفته اول پاییز به بازار عرضه شد.
«فکر من نباش» در حالی آماده انتشار شده است که سومین آلبوم رسمی مهدی یراحی تقریبا در سکوت و دور از اخبار رسانه ها، فرایند تولید را سپری می کند. چندی پیش برای اولین بار جزئیات این اثر از طریق سایت «موسیقی ما» اعلام شد که بر این اساس تا کنون حضور چهره هایی نظیر «هومن نامداری»، «معین راهبر»، «رستاک حلاج»، «آرون حسینی»، «امیرعلی بهادری» و «سعید زمانی» در این مجموعه قطعی شده است.
تاریخ انتشار و نام این آلبوم هم هنوز مشخص نشده اما شنیده ها حکایت از آن دارد که یراحی این بار هم یک اسم متفاوت را برای جدیدترین اثر خود برمی گزیند؛ همانند آلبوم «امپراطور» که در پاییز 92 جنجالی شد و مورد توجه مخاطبان و منتقدان قرار گرفت. علاوه بر کار روی آلبوم جدید، خواننده آلبوم «منو رها کن» در حال برنامه ریزی برای برگزاری کنسرت خود در تهران و شهرستانها هم هست.
همچنین از روز چهارشنبه هفدهم دی ماه، مهدی یراحی به همراه «بنیامین بهادری» و «رضا یزدانی» از طریق دی وی دی قسمت اول سریال «ابله» به کارگردانی «کمال تبریزی» مهمان منازل مخاطبان خواهند شد. قرار است که کلیپ هایی از این خواننده های پرطرفدار و سایر هنرمندان مطرح موسیقی از طریق این سریال که جدیدترین محصول شبکه نمایش خانگی است منتشر شود.
aminkeshavarz
01-07-2015, 12:03 PM
ایشالا آلبومش زودتر بیاد
aminkeshavarz
01-13-2015, 04:50 PM
عاششششششششششششششششششششششش ششششق صداشم
Chavosh
01-18-2015, 01:42 PM
*مهدی یراحی؛ بی صدا پس از امپراطور
اصولا عادت ندارد که جنجال زیادی به پا کند و نهایتا اسم آلبوم خود را پیش از انتشار اعلام میکند. در واقع روال کاری او در آلبومهای «منو رها کن ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])» و «امپراطور ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])» چنین بود. او این بار هم به دور از خبرسازی کارهای خود را دنبال و صرفا در چند مصاحبه رادیویی و تلویزیونی حضور پیدا کرده است. با وجود این سکوت از ما بشنوید که «مهدی یراحی» این بار تغییراتی را در تیم تولید آلبوم سوم خود لحاظ کرده است. تا این لحظه همکاری «هومن نامداری»، «معین راهبر»، «رستاک حلاج»، «آرون حسینی»، «امیرعلی بهادری» و «سعید زمانی» در آلبوم سوم این خواننده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])قطعی است. به دلیل اینکه هنوز چیدمان قطعات آلبوم نهایی نشده است هنوز اسمی از ترانه سراها به میان نیامده است. شنیدههای خبرنگار سایت «موسیقی ما» حکایت از آن دارد که یراحی برای این آلبوم هم اسم متفاوتی انتخاب کرده است که مورد توجه قرار خواهد گرفت. او در پاییز ۹۲ آلبوم امپراطور ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])را به بازار عرضه کرد که در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» موفق به کسب تندیس طلایی بهترین آلبوم شد. خیلیها میگویند که آلبوم دوم هر خواننده آلبوم مرگ و زندگی او است. مهدی یراحی این نبرد مرگ و زندگی را با موفقیت پشت سر گذاشت و باید دید در گام سوم چگونه ظاهر میشود؟
8813222
01-19-2015, 12:45 AM
(sm10)(sm127)(sm93)
Chavosh
01-30-2015, 09:51 PM
Chavosh
02-11-2015, 09:25 PM
مونا برزویی
همکاری دوباره با مهدی یراحی در آلبوم تازهبرزویی در پایان درباره تازهترین کارهایش توضیح داد: کارهای ما معمولا دقیقه 90 است و ممکن است کاری که نوشتهایم و آهنگسازی و تنظیمش انجام شده، برای مجوز دچار مشکل شود یا خواننده آن را برای آلبوم بعدیاش بگذارد. بنابراین من سعی میکنم تا آخرین لحظه چیزی را اعلام نکنم. تنها این را بگویم در آلبوم جدید مهدی یراحی حتما یک کار خواهم داشت.
Chavosh
03-04-2015, 07:37 PM
موزیک ویدیو جدید با همکاری برادران بوشهری
mojtabaa
03-11-2015, 10:31 PM
موزیک ویدیو جدید با همکاری برادران بوشهری
به احتمال 99% این ماله تیتراژ ویژه برنامه عید نوروز ( بهار نارنج ) ، شبکه 3 ، 29 اسفند ، 8 شب پخش میشه ، هست . (sm118)
Hoss Ein
03-12-2015, 02:38 AM
امپراتور كه حرف خاصي واسه گفتن نداشت باز منو رها كن خيلي قوي تر بود
(sm70)(sm2) جالب بود!!! البته نمیدونم منظورت کدوم البوم بود اما اگه منظورت امپراطور بود که هیچی نباید بگم
mojtabaa
03-12-2015, 03:25 PM
آلبوم سومش اومد بخر گوش بده حالشو ببر ....(sm10)
amooo
03-21-2015, 12:57 PM
منتظر محسن يگانه و مهدي يراحي هستم(sm118)
amirsarab
03-21-2015, 05:30 PM
جونم امپراطور , واسه آلبومت لحظه شماری میکنم چون تنها کسی که ارزش قائلی واسه کارات هستی حداقلش تو این مارکت مرده ی ایران .
8813222
03-21-2015, 06:32 PM
(sm118)(sm118) امپراطور(sm118)(sm118)
Chavosh
03-24-2015, 11:53 AM
اسم البوم مثل مجمسه شد یا مجسمه !
mojtabaa
03-24-2015, 11:58 AM
اسم البوم مثل مجمسه شد یا مجسمه !
مثل مجسمه.(sm127)
mojtabaa
04-06-2015, 06:44 PM
عوامل آلبوم:
----------------------------------------------------------------------------
آرش فتحی ( آهنگساز گروه چارتار ) جزو عوامل آلبوم(sm127)
MaMaTiR
04-06-2015, 11:25 PM
عوامل آلبوم:
آرش فتحی ( آهنگساز گروه چارتار ) جزو عوامل آلبوم(sm127)
به به... چه گروه شاخی شده(sm173)
Dark Silence
04-07-2015, 01:39 AM
(sm3)
daniyal
04-09-2015, 04:16 PM
فر خورد(sm171)به نظر خیلی قوی میاد(sm118)
mjnorthern
04-29-2015, 09:47 AM
البوم اولشو خیلی دوست داشتم همه ملودی هاش عالی بود(sm127)
9NIMA1
04-29-2015, 12:17 PM
اووووووف!!!(sm58) عوامل آلبوم تــو حلقم! منتظر کار علیرضا افکاری و آرش فتحی ام. خود مهدی ام که دیگه عشقه(sm127)
Gsshop
05-02-2015, 11:02 AM
(sm59) یارو چرا سر نداره
Milik
05-02-2015, 11:12 AM
معین راهبر
زهرا عاملی
مونا برزویی
آرش فتحی
امید جامه
همین پنج تا واسه عالی بودن آلبوم بسه (sm127)
pangabi
05-02-2015, 03:05 PM
کاش نمی گفت بزودی . کاش میگ گفت امشب
Chavosh
05-06-2015, 11:44 AM
آلبوم مهدی یراحی مجوز گرفت / ˝مثل مجسمه ˝ در بازار موسیقی
به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی، مهدی یراحی ضمن اعلام اینکه این اثر در یک یا دو ماه آینده در سراسر کشور انتشارخواهد یافت، افزود: آلبوم "مثل مجسمه" ، از اثر قبلیام که در سال 92 منتشر شده تفاوت زیادی دارد. زیرا کلیات این اثر، در یک فضای موسیقی یک دستتر و پختهتر تهیه شده است. وی درباره نحوه برگزاری کنسرتها بیان داشت: برای برگزاری کنسرتهای تهران و شهرستانها بعد از انتشار آلبوم برنامهریزیهایی صورت گرفته، اما آنچه هم اکنون برای ما مهم است انتشار گسترده و مناسب آلبوم در سراسر کشور است و قطعا بعد از انتشار درباره کنسرتها نیز اطلاعرسانی میکنیم. این آلبوم صوتی در 12 قطعه به آهنگسازی امیر علی بهادری، مهدی یراحی و...تهیه شده است. تنظیم آن را هومن نامداری، معین راهبر، کوشا حداد، سعید زمانی و آرون حسینی و همچنین بخشی از اشعار آن را امیرعلی بهادری به عهد داشتند.
مجوز انتشار این اثر برای شرکت فرهنگی هنری اکسیر نوین قرن ، صادرشده است.
71shahrokh
05-06-2015, 12:27 PM
یک یا دو ماه آیندهچرا انقد دیر
Chavosh
05-12-2015, 10:55 AM
Fsooti
05-12-2015, 12:41 PM
دمت گرم خبر البوم قبلی هم همین جا گرفتم مهدی حرف نداره
MaMaTiR
05-12-2015, 01:59 PM
شدیدا منتظرم ببینم مهدی یراحی چه کرده.. این گروهی که جمع کرده خیلی عالیه
babak
05-12-2015, 06:07 PM
اگه آهنگاش یه ذره از فضای غم بیرون بیاد،می تونه چندین سال بین خواننده های داخلی پادشاهی کنه...
وسواس زیادش روی ترانه ها و احترام به شعور مخاطباش قابل تحسین و مثال زدنیه.
عاشق تحریر صداشم. منتظر شاهکار 94 موسیقی کشور هستیم..
8813222
05-12-2015, 07:39 PM
(sm127) مثل مجسمه Vs مخاطب خاص (sm127)
mojtabaa
05-13-2015, 06:15 PM
(sm127) مثل مجسمه Vs مخاطب خاص (sm127)
مگه جنگ داریم VS گذاشتی ؟(sm120)
8813222
05-13-2015, 06:18 PM
مگه جنگ داریم VS گذاشتی ؟(sm120)
(sm2)(sm111)
Chavosh
05-13-2015, 06:18 PM
عکسایی که میذاری اینجا اپ کن که برای مهمانم قابل نمایش باشه اینجوری فقط کاربر انجمن میبینه
8813222
05-13-2015, 09:34 PM
میخوام یه پیش بینی کنم:
- بهترین آلبوم از دید مخاطبان : " مخاطب خاص"
- بهترین آلبوم از دید کارشناسان: " مثل مجسمه"
البته با فرض اینکه محسن چاوشی آلبومی (چنگیز) واسه امسال منتشر نکنه.
Chavosh
05-19-2015, 08:04 AM
رونمایی از تیزر البوم ( مثل مجسمه ) امشب ساعت ۲۱ از تمامی سایت های معتبر
Mil AD
05-19-2015, 02:18 PM
تیزرِ تیزر
71shahrokh
05-19-2015, 03:16 PM
شکنجه کن منو ... چون عاشق شکستنم
خودت بکش منو ... بذار جداشم از تنم
(((بدون شک موفقیتی دیگر)))
9NIMA1
05-19-2015, 03:28 PM
شکنجه کن منو ... چون عاشق شکستنم
خودت بکش منو ... بذار جداشم از تنم
(((بدون شک موفقیتی دیگر)))
قطعاً همینطوره...(sm118)
Gsshop
05-19-2015, 05:07 PM
دانلود تیزر البوم مثل مجسمه از مهدی یراحی
پخش اختصاصی قبل از ریلیز (GSSHOP) (sm120)
Uploadboy
1080p ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
720p ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
480p ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
به نظر البوم خوبیه
و جای امیدواری هس که عین البوم قبلی خیلی اروم و غمگین نباشه
Milik
05-19-2015, 06:31 PM
(sm81) این اشک شوق
71shahrokh
05-19-2015, 07:28 PM
حرفی ندارم ... چون حرف نداره
erno69
05-19-2015, 08:17 PM
این آلبوم بی نظیر میشه شک ندارم (sm127)
Gsshop
05-19-2015, 08:57 PM
موسیقی ما ساعت 8 زد (sm2)
Gsshop
05-19-2015, 09:10 PM
تیزر دوم به زودی
Dark Silence
05-19-2015, 09:31 PM
خوشمان آمد مثل آلبوم قبلیش نیست مثل اینکه (sm132)
9NIMA1
05-20-2015, 12:45 PM
بالاخره نفهمیدیم علیرضا افکاری تو آلبوم هست یا نه!(sm169) آخه مهدی رو عکسایی که واسه آلبوم تو اینستاگرام میذاره افکاری رو هم تگ میکنه! ولی هیچ سایت خبری اسم افکاری رو نبرده تو عوامل آلبوم!!
mojtabaa
05-20-2015, 01:05 PM
پیش فروش بیپ تونز آغاز شد ...
قیمت : 2700 تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Dark Silence
05-20-2015, 01:24 PM
پیش فروش نسخه فیزیکی موجود نیست؟ من عادت دارم خودم آلبوم ریپ کنم (sm132)
بلاخره علیرضا افکاری هست یا نه؟؟؟
Dark Silence
05-20-2015, 04:40 PM
دانلود تیزر با کیفیت 720p کم حجم HEVC x265
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خودم انکود کردم ببینید چطور شده (sm59)
فک کنم مثل البوم امپراطور یه تیزر دیگه هم داره نه؟؟ علیرضا افکاری هم حضور داره بلاخره با نه؟؟؟
D.SOL
05-21-2015, 01:35 AM
Teaser Long Edition by KHATAR(sm132)
GreenWorld
05-21-2015, 10:07 AM
مهدی یراحی داره راه خوبیو میره..تقریبا مثه راهی مثه شادمهر...مثل اون آلبوم اولش خوب بود،اما آلبوم دومش از اولیش بهتر بود،و آلبوم دوم اکثرا نقطه ی عطفه یه خوانندس،اگه بد باشه خیلی سخت میتونه خودشو بکشه بالا و جم و جور کنه،اگه خوب باشه،بیشتر راهو رفته...آلبوم دومش بسیار خوب بود،پر از احساس و حس های خوب و پر از تحریرای زیبا و تنظیمای خوب!! آلبوم سوم هم با این افرادی که در اون فعالیت داشتن و چیزی که تو تیزر بود از این دوتا آهنگ میشد فهمید،این بود که بازم با حسهای ناب و خوب یراحی همراهیم و تنظیمای بهتر از قبل....من که خیلی این خواننده رو دوسش دارم از اولین کاری که داد و تیتراژ ماه عسل بود،مشخص بود آهنگسازه خوبیه و اینو هم داره نشون میده،،امیدوارم موفق باشه!!
شــــکـــــنـــــجـــــه کن منو،شـــــهــــــیـــــــ د آخرت منم. . .(sm50)
!M?sbh؟!
05-21-2015, 01:45 PM
Mesle Mojasame (Teaser 1) 1080p HEVC x265 18MB MSBH
بدون تگ !!!!
Chavosh
05-21-2015, 04:05 PM
shimaa
05-21-2015, 07:59 PM
دقیقا کی میاد ؟ چه روزی ؟
Chavosh
05-26-2015, 12:18 PM
(sm50)منتظر اینم
jigsaw
05-26-2015, 12:36 PM
(sm127)
Gsshop
05-26-2015, 12:45 PM
(sm50)منتظر اینم
(sm50)
D.SOL
05-26-2015, 12:46 PM
همه منتظرن(sm81)
مهدی بیا مهدی بیا(sm81)
Chavosh
05-30-2015, 05:17 PM
(sm118)
kashki
05-30-2015, 06:49 PM
(sm74)
Ya3er
05-30-2015, 07:14 PM
ینی تا اخر هفته میاد ؟؟؟؟؟؟؟ (sm50)
Chavosh
05-30-2015, 07:35 PM
آس رو نکرد
Gsshop
05-30-2015, 07:40 PM
صداش عوض شده
AliReza_0111
05-30-2015, 08:07 PM
پلی(sm50)
POURIA
05-30-2015, 10:04 PM
عالی بود (sm118)
اهنگ خوبیه
حال ادمو بهتر میکنه
اما اصل کاریا مونده هنوز
مثله مجسمه (sm127)
8813222
05-31-2015, 12:04 AM
خیالتم میتونه حالمو بهتر کنه.
حالم بهتر شد.
مهدی یراحی فوق لعادست. از هر نظر. منتظر بهترین آلبوم سال باشید.
8813222
05-31-2015, 12:11 AM
هوای تو هم جنس آرامشه
تو لبخند بزن تا دلم وا بشه
تو تنهاییهای خودم با خودم
یه چیزی منو سمت تو میکِشه
فاصله از تو منو داغون میکنه
دلم آشوب میشه
تا خبری از تو به گوشم میرسه
همه چی خوب میشه
خیالتم میتونه حالمو بهتر کنه
فقط چشات میتونه حرفمو باور کنه
کاش حرفمو باور کنه چشمات
خیالتم راحت تا آخرش واست
تو زندگیم جا هست عزیزم
تو از نگاه من یه عشقی نه عادت
نمیدمت از دست عزیزم، عزیزم
فقط چشات میتونه حرفمو باور کنه
کاش حرفمو باور کنه چشمات
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]-543567
9NIMA1
06-01-2015, 02:34 PM
شاید باورتون نشه! خودمم باورم نیمشه!(sm110) از دیروز صبح یه بند این آهنگ داره پلی میشه! (sm47) اگه این کار متوسطه باشه ببین بقیه اش چیه(sm58)
GreenWorld
06-03-2015, 12:27 PM
آشوب که یک کار ریتمیک فوق العاده زیبا بود...منتظر آلبومشم شدیدا !!!
saeeddj
06-03-2015, 12:57 PM
تا الان که انگار با آلبوم قبلی خیلی متفاوته....اما خداکنه مثل آهنگه میراث و باهم نبودیم داشته باشه
Chavosh
06-06-2015, 11:26 AM
mojtabaa
06-06-2015, 02:32 PM
?
Navid Afshar
06-06-2015, 05:33 PM
سلام لطف کنید بگید چند روز دیگه این آلبوم مجسمه از مهدی یراحی میاد بی صبرانه منتظرم؟(sm178)
Ya3er
06-09-2015, 01:19 PM
mojtabaa
06-15-2015, 07:23 AM
Teaser 2
94/3/25 emrooz.
yasin6
06-15-2015, 03:46 PM
از آلبوم خبری نیست فعلا؟؟
mojtabaa
06-15-2015, 06:50 PM
Tarikh Enteshar Ham Emshab Migan .
D.SOL
06-15-2015, 07:19 PM
(sm142)
D.SOL
06-15-2015, 07:26 PM
رضا بیا یه ریلیزه اختصاصی قبل از انتشار بده(sm2)
Gsshop
06-15-2015, 07:40 PM
رضا بیا یه ریلیزه اختصاصی قبل از انتشار بده(sm2)
به دلیل دیوث بودن مدیران ریلیز نداریم
Chavosh
06-15-2015, 07:58 PM
این کامل اونه
D.SOL
06-15-2015, 07:59 PM
Mehdi Yarrahi - Mesle Mojassame Teaser HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
امیر یه کانورتی بزن صوتیشو بزار الکی حجم نره(sm2)
Gsshop
06-15-2015, 08:03 PM
تیزر مشکل صدا داره دانلود نکنید
Chavosh
06-15-2015, 08:04 PM
تیزر مشکل صدا داره دانلود نکنید
دروغ میگه
Gsshop
06-15-2015, 08:04 PM
چه مشکلی داره من خودم دانلود کردم
از رو سرور موسیقی ما نگاه کردم صدا نداره
D.SOL
06-15-2015, 08:05 PM
من برا این گفتم حجم هدر ندین موسیقی ما زده 160 مگ 20 مگ بگیر دیگه
خب480 موسیقی هم حجمش همینه.20 مگ بازم زیاده میخوام فیلم دان کنم(sm2).این سایته که کانورتوره ادرسشو بده
Gsshop
06-15-2015, 08:05 PM
دانلود MP3 320
D.SOL
06-15-2015, 08:06 PM
دروغ میگه
اَلِکی میگه(sm2)
D.SOL
06-15-2015, 08:07 PM
دانلود MP3 320
بازم زیاده 128 بده(sm2)
Gsshop
06-15-2015, 08:07 PM
مشکل از ویدیو بود
صدا داره
D.SOL
06-15-2015, 08:09 PM
پس تو رمضون میاد(sm142)
Mo$en
06-15-2015, 08:11 PM
باید بیاد
باید بیاد
اگه نیاد ؟ (sm2)
D.SOL
06-15-2015, 08:15 PM
اگه نیاد ؟ (sm2)
همگی میریم ترک3 عبدولی گوش میدیم(sm2)
Mo$en
06-15-2015, 08:15 PM
اگه نیاد ؟ (sm2)
بالاخره میاد دیر وزود داره اما سوخت وساز نداره
D.SOL
06-15-2015, 08:16 PM
ولی خیلی مسخره بود همون قبلیه بود فقط 1 ترک جدید توش چپونده بودن(sm209)
Gadfly
06-15-2015, 10:07 PM
همگی میریم ترک3 عبدولی گوش میدیم(sm2)
(sm30)
mortezi212
06-16-2015, 12:08 AM
بد جوری به این آلبوم امید دارم. خدا کنه آلبوم خوبی از آب در بیاد
تیزر که عالی بود
.ALI.AZAD.
06-16-2015, 12:39 AM
من هنوز تو شوک مرگ جان اسنو ام دهنتونت سرویس(sm50)(sm178)
mojtabaa
06-17-2015, 09:13 PM
4
Rooz Dige
...
D.SOL
06-17-2015, 09:42 PM
4
Rooz Dige
...
(sm205)
دموش که قشنگ بود
مخصوصا اون اهنگ کی مثه تو (sm127)(sm127)(sm127)
mojtabaa
06-19-2015, 04:49 PM
۲ روز دیگه ...
D.SOL
06-19-2015, 05:37 PM
۲ روز دیگه ...
دیگه تحمل ندارم(sm81)
9NIMA1
06-19-2015, 05:49 PM
خدا کنه دیگه نیفته بعد ماه رمضون(sm74) منم تحمل ندارم دیگه(sm81)
9NIMA1
06-20-2015, 02:12 PM
D.SOL
06-20-2015, 04:09 PM
اینا که حتی کارای چاپشم کردن پس چرا زودتر پخش نمیکنن(sm81)دیگه تحمل ندارم(sm81)
mojtabaa
06-20-2015, 05:41 PM
... فریاد خاموش ناگفته هایی که بر انتهای قلبهامان مینشیند ...
... مثل مجسمه ...
... فردا ...
لطفا اورجینال تهیه کنید .
D.SOL
06-20-2015, 06:26 PM
... فریاد خاموش ناگفته هایی که بر انتهای قلبهامان مینشیند ...
... مثل مجسمه ...
... فردا ...
لطفا اورجینال تهیه کنید .
(sm81)بعد از پارو اين دومين البوميه كه تو اين چندوقته دوست دارم بخرم(sm81)
R A S O O L
06-20-2015, 08:03 PM
منتظریم ... (sm50)
D.SOL
06-20-2015, 08:04 PM
یکی بیاد البومو لو بده ما که در هرصورت میخریم(sm81)
D.SOL
06-20-2015, 08:04 PM
منتظریم ... (sm50)
دیگه اینقدر انتظار کشیدم بریدم(sm81)
Hadi 0021
06-20-2015, 08:07 PM
کنترل پنل (sm51)
R A S O O L
06-20-2015, 08:09 PM
فردا میاد ... اندکی صبر آلبوم نزدیک است (sm50)
D.SOL
06-20-2015, 08:09 PM
کنترل پنل (sm51)
(sm59)
D.SOL
06-20-2015, 08:11 PM
اقا من کشف کردم چرا تیتراژ ماه عسلو دادن امیرعلی بهادری.
الان ببینید موزیک و شعر آشوب ماله امیرعلیه.یعنی الان با مهدی داره همکاری میکنه.
احسان زنگ میزنه مهدی میگه چه غلطی بکنم بابک نخوند؟ و یکیو جور کن سریع برام موزیکو بزنه.اینم امیرعلیو معرفی میکنه.یه شبه خودش میشینه موزیکو شعرو....... مینویسه میره بعدشم ضبط میکنه.
کاراگاهیم واسه خودم(sm2)
D.SOL
06-20-2015, 08:13 PM
فردا میاد ... اندکی صبر آلبوم نزدیک است (sm50)
نمیتونم(sm81)
امشبو اینجا صبح میکنم با انتظار(sm81)
R A S O O L
06-20-2015, 08:29 PM
نمیتونم(sm81)
امشبو اینجا صبح میکنم با انتظار(sm81)
حالا انگار چه اتفاق شگفتی میخواد بیوفته (sm2)
D.SOL
06-20-2015, 08:32 PM
حالا انگار چه اتفاق شگفتی میخواد بیوفته (sm2)
نگو این حرفو.حالا البوم میاد میفهمی
R A S O O L
06-20-2015, 08:34 PM
نگو این حرفو.حالا البوم میاد میفهمی
مهدی یراحی همیشه آلبوم های خوبی میده ! (sm50)
امپراطور پلی شد (sm50)
D.SOL
06-20-2015, 08:38 PM
مهدی یراحی همیشه آلبوم های خوبی میده ! (sm50)
امپراطور پلی شد (sm50)
تایید داداش @Mo$en ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) (sm2)
تو قلبه من یه امپراطوره......تسلیم میشه چونکه مجبوره
برو نباید ماله من باشی.....خواهش نکردم این یه دستوره(sm50)
R A S O O L
06-20-2015, 08:39 PM
تایید داداش @Mo$en ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) (sm2)
تو قلبمه من یه امپراطوره......تسلیم میشه چونکه مجبوره
برو نباید ماله من باشی.....خواهش نکردم این یه دستوره(sm50)
(sm54) خط اول قضیش چیه ؟ (sm2)
امپراطور و مسافر پاییزی خییییییییییلی خوبن (sm81)
D.SOL
06-20-2015, 08:41 PM
(sm54) خط اول قضیش چیه ؟ (sm2)
امپراطور و مسافر پاییزی خییییییییییلی خوبن (sm81)
یهو مینوشتم قابلمه(sm2)
میخواستم سریع تایپ کنم برم به یه کاری برسم اینجوری شد(sm2)
زمستونم شدید دوست دارم.البته کلا همه ترکاشو دوست دارم.هم البوما هم سینگلا.پسره خوش سلیقه ایه
D.SOL
06-20-2015, 08:42 PM
اگه تایید داداش منظورته که داستانش طولانیه(sm2)
R A S O O L
06-20-2015, 08:43 PM
یهو مینوشتم قابلمه(sm2)
میخواستم سریع تایپ کنم برم به یه کاری برسم اینجوری شد(sm2)
زمستونم شدید دوست دارم.البته کلا همه ترکاشو دوست دارم.هم البوما هم سینگلا.پسره خوش سلیقه ایه
اون بنده خدا رو چرا تگش کردی ؟؟ (sm2) هنوز بیخیالش نشدی ؟ (sm2)
فردا میخواد کل آلبوم رو آنالیز تخصصی کنه (sm30)
D.SOL
06-20-2015, 08:46 PM
اون بنده خدا رو چرا تگش کردی ؟؟ (sm2) هنوز بیخیالش نشدی ؟ (sm2)
فردا میخواد کل آلبوم رو آنالیز تخصصی کنه (sm30)
نه ترو خدا هواییش نکنید بیاد اینجا انالیز کنه(sm2)
خودکشی میکنم(sm2)
R A S O O L
06-20-2015, 08:48 PM
نه ترو خدا هواییش نکنید بیاد اینجا انالیز کنه(sm2)
خودکشی میکنم(sm2)
اولین ترک رو که گوش بده میگه کاوره (sm2)
D.SOL
06-20-2015, 08:50 PM
اولین ترک رو که گوش بده میگه کاوره (sm2)
و بو میاد(sm2)
D.SOL
06-21-2015, 01:14 AM
اخرین ساعاته انتظار(sm81)
mjnorthern
06-21-2015, 01:36 AM
(sm98)
R A S O O L
06-21-2015, 01:51 AM
(sm50)
mjnorthern
06-21-2015, 02:16 AM
اقا من کشف کردم چرا تیتراژ ماه عسلو دادن امیرعلی بهادری.
الان ببینید موزیک و شعر آشوب ماله امیرعلیه.یعنی الان با مهدی داره همکاری میکنه.
احسان زنگ میزنه مهدی میگه چه غلطی بکنم بابک نخوند؟ و یکیو جور کن سریع برام موزیکو بزنه.اینم امیرعلیو معرفی میکنه.یه شبه خودش میشینه موزیکو شعرو....... مینویسه میره بعدشم ضبط میکنه.
کاراگاهیم واسه خودم(sm2)
بابک جهانبخش که انصراف نداد باو
معمولا احسان چند نفرو انتخاب میکنه برای تیتراژ شروع ...بعد هر کدوم کارش نزدیکتر بود به فضای ماه عسل و سلیقه احسان اون انتخاب میشه و نهایی میشه میره واسه تیتراژ
فکر کنم اون سالم که فرزین تیتراژو خوند بابک جهانبخش یکی از گزینه ها بود اما بین اونا کار فرزین انتخاب شد.
نفس نفس زدن بابکو زیاد شنیدم (sm59)باید به جوونام میدون داد. امیرعلی هم خوبه(sm132)
D.SOL
06-21-2015, 02:54 AM
بابک جهانبخش که انصراف نداد باو
معمولا احسان چند نفرو انتخاب میکنه برای تیتراژ شروع ...بعد هر کدوم کارش نزدیکتر بود به فضای ماه عسل و سلیقه احسان اون انتخاب میشه و نهایی میشه میره واسه تیتراژ
فکر کنم اون سالم که فرزین تیتراژو خوند بابک جهانبخش یکی از گزینه ها بود اما بین اونا کار فرزین انتخاب شد.
نفس نفس زدن بابکو زیاد شنیدم (sm59)باید به جوونام میدون داد. امیرعلی هم خوبه(sm132)
نه این سری فرق داشت.خواجه و بابک قطعی اعلام شدن.ولی زدن به تیپ و تاره هم(sm2)
D.SOL
06-21-2015, 02:56 AM
الان سی دیا تو وانتای مختلفیه و دارن میرن به سوی مرکز پخشا(sm81)
یکی بره به یکیش دستبرد بزنه بیاره اینجا ریپ کنه(sm2)
D.SOL
06-21-2015, 03:03 AM
من همینجا میگیرم میخوابم البوم اومد بیدارم کنید(sm90)
D.SOL
06-21-2015, 03:11 AM
منبع
بیا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(sm2)
sadeghh
06-21-2015, 08:53 AM
سلام پس کو البوم
samiii
06-21-2015, 09:09 AM
پس کووووووووو آلبوم؟
کسی خبر قطعی از انتشار داره عایا؟
Chavosh
06-21-2015, 09:12 AM
نه فیس بوک پستی زده نه اینستاگرام
AliReza_0111
06-21-2015, 09:23 AM
(sm50)هیچ خبری نیست...؟!!!(sm50)
پس کوووووش این البوم !!!!!!!!!
شورشو دراوردن دیگه
اول گفتن نیمه اول خرداد الانم که اینجوری !!!
کلا تاخیر واسمون یه چیز عادیه (sm25)
farhad-sj
06-21-2015, 10:26 AM
کسی نمیدونه البوم امروز میاد یا نه...؟
amirsarab
06-21-2015, 10:28 AM
آقا تاب صبر کردن ندارم دیگه من میخوام آلبومو
D.SOL
06-21-2015, 10:33 AM
اي تو روحه اين مرتيكه اشغال مهدي كرد و اون تصوير دنياي هنر كه اينقدر مردمو سره كار ميذازن
AliReza_0111
06-21-2015, 10:36 AM
اي تو روحه اين مرتيكه اشغال مهدي كرد و اون تصوير دنياي هنر كه اينقدر مردمو سره كار ميذازن
تایید(sm178)
pangabi
06-21-2015, 10:43 AM
قبلا رکورد بد قولی ها و تاخیرهای مکرر دست صدرالدین حسین خانی و ایران گام بود . مهدی کرد و تصویر دنیای هنرم بهش اضافه شد .
D.SOL
06-21-2015, 10:58 AM
اقايون و خانم هاي محترم،كاملا معلومه امروزم رفتيم سره كار و خبري از البوم نيست.وسلام
اي خوشم مياد اين خانواده پاشايي يه دهني از اين مرتيكه دوزاري مهدي كرد سرويس كنند كه تا اخره عمرش يادش نره
mojtabaa
06-21-2015, 11:04 AM
9Mah sabr kardim
Chand roozam sabr mikonim
...
Album 19khordad tahvil pakhah shode...
saeeddj
06-21-2015, 11:22 AM
کاش یکی زنگ بزنه به شرکت پخش...
AliReza_0111
06-21-2015, 11:39 AM
کاش یکی زنگ بزنه به شرکت پخش...
زنگ زدم گفتن فردا منتشر میشه(sm178)
djafshin
06-21-2015, 11:56 AM
واقعا؟
R A S O O L
06-21-2015, 12:47 PM
(sm2) و باز هم تاخیر
Mo$en
06-21-2015, 12:56 PM
مردم رو مسخره میکنن.این عادی شده دیگه
ناراحت نشید
مردم رو مسخره میکنن.این عادی شده دیگه
ناراحت نشید
داداش ممنون که به ما دلداری دادی چون شما گفتی دیگه ناراحت نیستیم (sm10)
Mo$en
06-21-2015, 12:59 PM
داداش ممنون که به ما دلداری دادی چون شما گفتی دیگه ناراحت نیستیم (sm10)
خواهش میکنم داداش.
کار خوبی میکنی
mojtabaa
06-21-2015, 01:01 PM
۳روز دیگه ...
Chavosh
06-21-2015, 01:03 PM
عکسو بکش بیرون
Chavosh
06-21-2015, 01:05 PM
الان این شد کاور ؟
Chavosh
06-21-2015, 01:06 PM
(sm2)رو کاور در سرار کشور
Hadi 0021
06-21-2015, 01:48 PM
(sm2)رو کاور در سرار کشور
(sm30)
kashki
06-21-2015, 01:51 PM
ریدم تو برنامه ریزی اینا (sm2)
mojtabaa
06-21-2015, 02:22 PM
?
D.SOL
06-21-2015, 06:45 PM
خدا ازتون نگذره خسته شدم دیگه(sm81)
Gadfly
06-21-2015, 07:00 PM
خدا ازتون نگذره خسته شدم دیگه(sm81)
(sm36)
D.SOL
06-21-2015, 07:10 PM
(sm36)
(sm81)
mojtabaa
06-21-2015, 07:56 PM
61Saat dige...
D.SOL
06-21-2015, 07:57 PM
61Saat dige...
نگو(sm81)
Milik
06-21-2015, 08:01 PM
مثل مجسمه نشستیم پای نت واسه دانلود
D.SOL
06-21-2015, 08:19 PM
مثل مجسمه نشستیم پای نت واسه دانلود
منم یه چوب تو دستمه مثله مجسمه سفت.دلم میخواد بکوبم تو ملاجه مهدی کرد
Gadfly
06-21-2015, 08:33 PM
(sm81)
طاقت بیار رفیق(sm59)
D.SOL
06-21-2015, 08:43 PM
طاقت بیار رفیق(sm59)
اقلا نمیگن 1 روز 2 روز.3 روز!!!!(sm81)
mojtabaa
06-21-2015, 09:23 PM
Sherkat pakhsh kootahi
karde...
Taghsir mehdi kord v mehdi yarrahi nis
Moshkel fanni..bood ke hal shode ..i
Hadi 0021
06-21-2015, 09:28 PM
پخش دنیای هنر مسخره بازی زیاد در میاره اصلا شرکت خوبی نیست پاسارگاد خیلی بهتره تا این
mojtabaa
06-22-2015, 11:03 AM
46Saat dg ...
mojtabaa
06-22-2015, 08:58 PM
36Saat dg...
Gsshop
06-22-2015, 09:01 PM
36Saat dg...
کسخل جان کلاس چندمی ؟
48 ساعت دیگه منتشر میشه
mojtabaa
06-22-2015, 09:06 PM
Ostad bashe to ras migi...
D.SOL
06-22-2015, 09:09 PM
کسخل جان کلاس چندمی ؟
48 ساعت دیگه منتشر میشه
رفیقمون منظورش ساعت 6 صبح چهارشنبه نسبت به اون ساعتیه که پست میزنه.البته به نظره من باید 8 حساب کنه(sm2)
mojtabaa
06-22-2015, 09:26 PM
Bikhial baba...
Gsshop
06-22-2015, 10:51 PM
خوب میشه
عطش داره (sm70)
Mo$en
06-23-2015, 01:35 AM
میاد بابا اینکارا رو نکنید
daniyal
06-23-2015, 02:30 AM
میاد بابا اینکارا رو نکنید
(sm36)تو هم خوب میشی(sm134)
mjnorthern
06-23-2015, 04:03 AM
بهترین موسیقی تیتراژ ماه رمضان را انتخاب کنید. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mjnorthern
06-23-2015, 04:06 AM
امیرعلی بهادری در خصوص چگونگی همکاری و پیشنهاد اجرای تیتراژ "ماه عسل" گفت: ابتدا قرار بود بابک جهانبخش این کار را اجرا کند، اما به دلایل حرفهای میسر نشد. پس از آن مهدی یراحی به واسطه شناختی که از من داشت، مرا به احسان علیخانی معرفی کرد.
وی ادامه داد: ابتدا من به عنوان ملودیساز و ترانهسرا قرار بر همکاری داشتم و در نهایت با تغییرات انجام شده مشورت با روزبه بمانی تیتراژ ماه عسل را خودم سرودم و نظر مثبت احسان به صدایم باعث شد کار را هم به من واگذار کنند.
بهادری در رابطه با ریسک پذیرش تیتراژ "ماه عسل" و برنامه خود برای آینده کاریش بیان کرد: با تمام احترام و ارزشی که برای مرتضی پاشایی قائلم، این کار را فرصتی ویژه برای خوانندگیام میدانم و مطمئنم کسی نمیتواند جای مرتضی را بگیرد و یادش همیشه در دلها زنده است.
وی از پیشبینی خود درباره "ماه عسل" برای برآورده کردن توقعات مردمی، عنوان کرد: قسمتهای برگزیدهای از آن را دیدهام و از کنداکتور و مهمانهایش بیاطلاعم ، اما با توجه به تلاشهای تیم "ماه عسل" حتما میتوانند امسال هم مخاطب را راضی کنند.
گفتنی است، آرام حسینی و پیمان میرزایی تنظیم کننده و محمد فلاحی میکس و مستر را برعهده داشتهاند.
mojtabaa
06-23-2015, 08:09 PM
13Saat dg...
kashki
06-23-2015, 08:38 PM
فردا هم لغو شد رفت واسه بعد ماه رمضون
D.SOL
06-23-2015, 08:51 PM
فردا هم لغو شد رفت واسه بعد ماه رمضون
بیخیال کشکی! منبع؟
Mo$en
06-23-2015, 08:54 PM
دعوتتون میکنم به آرامش
D.SOL
06-23-2015, 09:00 PM
دعوتتون میکنم به آرامش
اتفاقا الان که دعوت کردی تازه بدتر گُر گرفتم(sm2)
D.SOL
06-23-2015, 09:00 PM
100% فردا میاد نگران نباشید(sm81)
Hadi 0021
06-23-2015, 09:01 PM
100% فردا میاد نگران نباشید(sm81)
نمیاد
Hadi 0021
اتفاقا الان که دعوت کردی تازه بدتر گُر گرفتم(sm2)
(sm2)
MrA_Chavoshi
امیرعلی بهادری در خصوص چگونگی همکاری و پیشنهاد اجرای تیتراژ "ماه عسل" گفت: ابتدا قرار بود بابک جهانبخش این کار را اجرا کند، اما به دلایل حرفهای میسر نشد. پس از آن مهدی یراحی به واسطه شناختی که از من داشت، مرا به احسان علیخانی معرفی کرد.
وی ادامه داد: ابتدا من به عنوان ملودیساز و ترانهسرا قرار بر همکاری داشتم و در نهایت با تغییرات انجام شده مشورت با روزبه بمانی تیتراژ ماه عسل را خودم سرودم و نظر مثبت احسان به صدایم باعث شد کار را هم به من واگذار کنند.
بهادری در رابطه با ریسک پذیرش تیتراژ "ماه عسل" و برنامه خود برای آینده کاریش بیان کرد: با تمام احترام و ارزشی که برای مرتضی پاشایی قائلم، این کار را فرصتی ویژه برای خوانندگیام میدانم و مطمئنم کسی نمیتواند جای مرتضی را بگیرد و یادش همیشه در دلها زنده است.
وی از پیشبینی خود درباره "ماه عسل" برای برآورده کردن توقعات مردمی، عنوان کرد: قسمتهای برگزیدهای از آن را دیدهام و از کنداکتور و مهمانهایش بیاطلاعم ، اما با توجه به تلاشهای تیم "ماه عسل" حتما میتوانند امسال هم مخاطب را راضی کنند.
گفتنی است، آرام حسینی و پیمان میرزایی تنظیم کننده و محمد فلاحی میکس و مستر را برعهده داشتهاند.
(sm2)(sm30)
ارون حسینی (sm120)بیسترِ تنظیمو میکس مستر، کارِِ ارونه بقیه در رکابش بودن کمک کردن
D.SOL
06-23-2015, 09:03 PM
(sm2)(sm30)
ارون حسینی (sm120)بیسترِ تنظیمو میکس مستر، کارِِ ارونه بقیه در رکابش بودن کمک کردن
آشوبو مثه اینکه ارون زده بود خوب بود خداییش.
ارون مثه اینکه فقط واسه شادمهر میرینه(sm2)
D.SOL
(sm2)
البوم فردا نیاد پوستتو میکنم(sm2)
MrA_Chavoshi
نمیاد
چرا نیاد
پخش یا یکشنبست یا چهار شنبه
یکشنبه نیومد. چهارشنبه میاد
اگه آلبومِ چاوشی بود همین امشب میومد..اینم احتمالش هست آخرِ شب بفروشن ولی اونقدی پیگیر نداره که شب قبلِ پخش بیاد رو نت
D.SOL
06-23-2015, 09:08 PM
چرا نیاد
پخش یا یکشنبست یا چهار شنبه
یکشنبه نیومد. چهارشنبه میاد
اگه آلبومِ چاوشی بود همین امشب میومد..اینم احتمالش هست آخرِ شب بفروشن ولی اونقدی پیگیر نداره که شب قبلِ پخش بیاد رو نت
خداوکیلی نزن تو سره مال.چرا پیگیر نداشته باشه؟ والا اینستا مینستا اینارو میبینم خیلیا منتظرن.
ولی اگه امشب بیاد چه صفایی میکنیم
MrA_Chavoshi
06-23-2015, 09:08 PM
آشوبو مثه اینکه ارون زده بود خوب بود خداییش.
ارون مثه اینکه فقط واسه شادمهر میرینه(sm2)
آشوب که کلا کرسی شعر بود ، سطح پایین بود
ارون برای شادمهر هم نرید ، پرودیوس حرفه ای انجام داد منتها ملت با اون فضا آشنا نیستن کار باید ملودی محور باشه دوس داشته باشن
از اون ملودی یه تنظیمِ ساده شاید بیشتر جواب میداد ولی دیگه اصلا چیزی ازش نمیموند ، چیز خاصی نداشت ، امتیاز مثبتی هم اگه اون کار داشت پرودیوسِ حرفه ای ارون بود وگرنه چیزی خلق نشد
تنظیمِ درختی که واسه کامران رسولزاده زده رو گوش دادی؟ تازه واسه 2 3 سال پیشه ولی فوق العادست تنظیمش
بستگی داره چه کاری ازش بخوان
تو آلبوم من اگه خدا بخواد یه کارایی بهش میدم که تازه پتانسیلی ه داره رو متوجه میشین (sm120) خوراکش الکترونیک راکِ
D.SOL
06-23-2015, 09:13 PM
ارون برای شادمهر هم نرید ، پرودیوس حرفه ای انجام داد منتها ملت با اون فضا آشنا نیستن کار باید ملودی محور باشه دوس داشته باشن
از اون ملودی یه تنظیمِ ساده شاید بیشتر جواب میداد ولی دیگه اصلا چیزی ازش نمیموند ، چیز خاصی نداشت ، امتیاز مثبتی هم اگه اون کار داشت پرودیوسِ حرفه ای ارون بود وگرنه چیزی خلق نشد
تنظیمِ درختی که واسه کامران رسولزاده زده رو گوش دادی؟ تازه واسه 2 3 سال پیشه ولی فوق العادست تنظیمش
تو آلبوم من اگه خدا بخواد یه کارایی بهش میدم که تازه پتانسیلی ه داره رو متوجه میشین (sm120) خوراکش الکترونیک راکِ
خب اشوب سبکش شاد بود و معلومه هیته البوم نیست.منم تخصصی به اهنگ نگاه نمیکنم.همینکه کیفیت موزیک خوب باشه شعرشم ازاردهنده نباشه و تو ماشین یه حالی بهم بده برام کافیه.مثلا من تو جاده،شب باشه تنها هم باشم یوسفو میذارم کلا حالی به حالی میشم(sm25)
میرینه نه اینکه بد کار کرد ولی ذائقه مردم نبود.
MrA_Chavoshi
06-23-2015, 09:13 PM
خداوکیلی نزن تو سره مال.چرا پیگیر نداشته باشه؟ والا اینستا مینستا اینارو میبینم خیلیا منتظرن.
ولی اگه امشب بیاد چه صفایی میکنیم
تو سر مال نزدم ، اصلا فروشنده ها به خاطرش نمیارن بفروشن ولی سر آلبوم محسن انقد که پیگیر زیاده و قبلش میان دنبالش که بعضی فروشنده ها غیر قانونی میان میفروشن و شبش پخش میشه ،
واسه یراحی رو حتی اگه بفروشن هم کسی نمیاد آپلود کنه ، جوی که اون زمان هست تا جوی که الان هست قابل قیاس نیس
الان اینجا 9 تا مهمون هست
شبی که پارور رو ما منتشر کردیم تو باران و دونه ودنه از بچه ها پیدا می کردم می گرفتم بالای 2 هزار نفر آنلاین بودن ساعت 2 شب .. فضای عجیبی بود اون شب
من به آلبوم مهدی اعتقاد دارم (sm50)البته نه کل آلبومش اما کارهایی همیشه توش هست که میتونم لذت ببرم
تو این آلبومشم تراک دومی که تو تیزر بود ملودیش محشر بود (sm50)
MrA_Chavoshi
06-23-2015, 09:17 PM
خب اشوب سبکش شاد بود و معلومه هیته البوم نیست.منم تخصصی به اهنگ نگاه نمیکنم.همینکه کیفیت موزیک خوب باشه شعرشم ازاردهنده نباشه و تو ماشین یه حالی بهم بده برام کافیه.مثلا من تو جاده،شب باشه تنها هم باشم یوسفو میذارم کلا حالی به حالی میشم(sm25)
میرینه نه اینکه بد کار کرد ولی ذائقه مردم نبود.
(sm120)منم همینو میگم .. همین که به سمت ذائقه حرکت نکنی خودش یه حرکتِ مثبتِ وگرنه اتفاقِ خاصی نمیوفته واسه سلیقه ی مردم
میتونست خودش یه جوری تنظیم کنه کار خیلی همه گیر تر بشه ولی تنظیمو تخصصی کار کرد. هرکسی هم اومد یه چی گفت بدون اینکه اطلاعی داشته باشه ..اما در طول زمان خیلی چیزا عوض میشه و بعدا میان میگن ببین طرف چند سال پیش این کارو کرده بود که الان همه می کنن!
البته این کارش ملودی خاصی نداشت و آینده هم اتفاقی براش نمیوفته
MaSiHa
06-23-2015, 09:18 PM
باریکلا / معلومه درک موسیقیت بالاس (sm127)
MaSiHa
06-23-2015, 09:21 PM
تو این آلبوم ی آهنگ میخوام مث آهنگ باور نکن تو البوم اولش و دیگر هیچ (sm50)
من از زندگی تو هوات خستم ...
نشون بده بازم می تونی بترکونی پسر (sm127)
D.SOL
06-23-2015, 09:21 PM
ای وای بر من(sm25)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این زنه ما مگه چندسالشه ماشالله خانم میزنه.نوشته تازه سال 73 ازدواج کرده.پس با این حساب این نیلوفر بهبودی هم میگه من 74 هستم شاید راست بگه دخترای این دوره زمونه چقدر زود رشد میکنن(sm2)
MrA_Chavoshi
06-23-2015, 09:22 PM
ای وای بر من(sm25)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این زنه ما مگه چندسالشه ماشالله خانم میزنه.نوشته تازه سال 73 ازدواج کرده.پس با این حساب این نیلوفر بهبودی هم میگه من 74 هستم شاید راست بگه دخترای این دوره زمونه چقدر زود رشد میکنن(sm2)
تاپیکو اشتبا اومدی (sm2)
D.SOL
06-23-2015, 09:24 PM
تو سر مال نزدم ، اصلا فروشنده ها به خاطرش نمیارن بفروشن ولی سر آلبوم محسن انقد که پیگیر زیاده و قبلش میان دنبالش که بعضی فروشنده ها غیر قانونی میان میفروشن و شبش پخش میشه ،
واسه یراحی رو حتی اگه بفروشن هم کسی نمیاد آپلود کنه ، جوی که اون زمان هست تا جوی که الان هست قابل قیاس نیس
الان اینجا 9 تا مهمون هست
شبی که پارور رو ما منتشر کردیم تو باران و دونه ودنه از بچه ها پیدا می کردم می گرفتم بالای 2 هزار نفر آنلاین بودن ساعت 2 شب .. فضای عجیبی بود اون شب
من به آلبوم مهدی اعتقاد دارم (sm50)البته نه کل آلبومش اما کارهایی همیشه توش هست که میتونم لذت ببرم
تو این آلبومشم تراک دومی که تو تیزر بود ملودیش محشر بود (sm50)
خب اره ولی من اگه بدونم جایی میفروشن با کله میرم میخرم میام ریپ میکنم
(sm120)منم همینو میگم .. همین که به سمت ذائقه حرکت نکنی خودش یه حرکتِ مثبتِ وگرنه اتفاقِ خاصی نمیوفته واسه سلیقه ی مردم
میتونست خودش یه جوری تنظیم کنه کار خیلی همه گیر تر بشه ولی تنظیمو تخصصی کار کرد. هرکسی هم اومد یه چی گفت بدون اینکه اطلاعی داشته باشه ..اما در طول زمان خیلی چیزا عوض میشه و بعدا میان میگن ببین طرف چند سال پیش این کارو کرده بود که الان همه می کنن!
البته این کارش ملودی خاصی نداشت و آینده هم اتفاقی براش نمیوفته
خداییش من نه اینکه بگم افتضاح بود و ازش بدم اومد ولی یه چیزه معمولی بود برام.هیت نبود.ولی گوشش میدم
D.SOL
06-23-2015, 09:26 PM
تاپیکو اشتبا اومدی (sm2)
(sm81)
D.SOL
06-23-2015, 09:36 PM
این محمدرضا رهنما هم بدک نیست کارش. ؟ MrA_Chavoshi
MrA_Chavoshi
06-23-2015, 09:45 PM
این محمدرضا رهنما هم بدک نیست کارش. ؟ @MrA_Chavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
گوش ندادم کاراشو.. الان یکی از آهنگاشو دانلود کردم ، فکر کن بود اسمش
می رفت که یه کار خوب باشه ولی نشد .. اما نا امید کننده هم نبود چون تنظیمش یه چیزایی داشت