توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♫♫♫ Arabic Music Station ♫♫♫
rezaartist
10-07-2015, 02:48 PM
موزیک ویدیوی جدید بانو " آمال ماهر" به نام " ایام ماتتعوضش "
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود با کیفیت 1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .mp4)
دانلود با کیفیت 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
yasin6
10-08-2015, 05:19 PM
موزیک ویدیوی جدید بانو " آمال ماهر" به نام " ایام ماتتعوضش "
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود با کیفیت 1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .mp4)
دانلود با کیفیت 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
شیخ رضا لینکها ******(sm77)
rezaartist
10-08-2015, 05:40 PM
شیخ رضا لینکها ******(sm77)
بله به سرعت فی.لتر شد ! مثل قضایای اختلا.س که به سرعت شناسایی و جلوگیری میشه !. یک راه برای دانلود بدون نیاز به وی پی ان از سایت یوتیوب :
اول از تو گوگل آدرس موزیک ویدیو رو از سایت یوتیوب پیدا کنید. مثلا این آدرس موزیک ویدیو جدید آمال ماهر هستش :
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
بعد وارد سایت زیر بشید
(sm10)
آدرس موزیک ویدیو رو وارد کنید . بعد گزینه ی VID رو بزنید . د ر صفحه ی بعد در قسمت convert to گزینه ی VIDEO رو بزنید .و روی علامت پایینش کلیک کنید .کار تمومه
tavahome
10-12-2015, 01:36 PM
باسلام وخسته نباشید وتشکر برای این تاپیک عالی لطفا ویدیو جدید جنات به نام البادی اظلم باکیفیت 1080 قراربدین ممنون میشم
tavahome
10-12-2015, 04:18 PM
داداش گلم پس کو موزیک ویدیو لینک پاک شده!!!!!!
tavahome
10-12-2015, 04:20 PM
قابل شما رو نداره (sm19)
داش نوید هیفا منشی دفتر منه بهش تماس میگیرم میگم بیشتر بک*ن (sm59)
و اما امشب .بررسی تخصصی و موزیک ویدیوی جدید و جنجالی و فوق العاده ی " سکه السلامه" از خواننده ی مصری "آمال ماهر "
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این موزیک ویدیو مربوط به ترانه ی " سکه السلامه" از شاعر توانا و بلند مرتبه " ایمن بهجت قمر" و اهنگساز اون " ولید سعد" از اهنگسازای خوشنام لبنانی و تنظیم اون توسط
"توما" تنظیم کننده ی مصری که من خیلی ترکیب این سه نفر رو میپسندم.هر سه تاشون بهترینا هستن .
دانلود ترانه ی سکه السلامه از آمال ماهر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شعر این آهنگ واقعا تکان دهنده س .صحبت های معشوقه به عاشق خیانت کار و بیان اینکه " برو به سلامت ! من دیگه بهت اهمیتی نمیدم.من سالهاست که به خودم تکیه کردم.
در یک قسمت از شعر داریم :
هاعیش لنفسی مره /سنین انا لا حول و لا قوه
واقعا بجز "ایمن بهجت قمر" چه کسی چنین ترکیبی و چنین عبارتی ( لا حول و لا قوه) رو میتونه در شعرش بکار ببره.ایمن اشعارش واقعا یک سرو گردن بالاتره از بقیه .
در مورد لحن آهنگ.بیاید حتی برای شوخی هم ک شده سعی کنید فقط پنج ثانیه از این ملودی رو بخونید.بعید میدونم هیچ کسی جز آمال ماهر بتونه چنین لحنی رو اجرا کنه.
من خیلی ترانه ی عربی گوش دادم اما چنین لحنی رو اولین باره میشنوم.قدرت تکرار اون رو واقعا ندارم.
این قسمت از ترانه رو ببینید : ثانیه ی 55
"هاعیشک دراما حبیبی بلاش اعملها معاک " لحنی که در پایان این جمله میگه در کلمه ی " معاک " رو دقت کنید ببینید چقدر حنجره ی آمال قدرت منده.
و اما در مورد موزیک ویدیو(sm59) آمال همه رو غافلگیر کرد با لباس هایی که در این موزیک ویدیو پوشید.بیشتر نگاه ها انتقادیه.در شبکه های اجتماعی میگن تو که نیازی نداری به
لباس تنگ و کوتاه تو دیگه چرا تو که هیفا نبودی فقط عشوه بیای تو آمال ماهری صوت شرقی (sm25)یکی دو مورد رگ دستشون رو زدن(sm25)دو مورد هم خودکشی کردن چون میخواستن
با آمال ازدواج کنن اما دیدن از راه بدر شده با این لباسای عجیب و عشوه های سک.سی (sm50)(sm2)(sm51) از حق نگذریم هم از نظر زیبایی چهره و هم تناسب اندام برای خودش مدل هست. اما خب جه لباس کوتاه بپوشه چه بلند باز هم همه اونو برای صدای فوق العادش دنبال میکنن در واقع نیازی نداشت به نظر من ک این همه لوند باشه تو موزیک ویدیو.(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] n.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
هم اکنون این موزیک ویدیو با بالاترین کیفیت در اختیار شما قرار میگیرد:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] n.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
موزیک ویدیوی آمال ماهر : سکه السلامه
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
داداش گلم پس کو موزیک ویدیو؟؟؟؟ لینک پاک شده!!!!!!!!!!!!!
rezaartist
10-20-2015, 02:22 AM
داداش گلم پس کو موزیک ویدیو؟؟؟؟ لینک پاک شده!!!!!!!!!!!!!
ممنون که متذکر شدید.
لینک جدید موزیک ویدیوی سکه السلامه از آمال ماهر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
rezaartist
10-20-2015, 02:30 AM
باسلام وخسته نباشید وتشکر برای این تاپیک عالی لطفا ویدیو جدید جنات به نام البادی اظلم باکیفیت 1080 قراربدین ممنون میشم
سلام دوست عزیز ممنون. با همون روشی که در بالا توضیح دادم میتونید بدون نیاز به وی پی ان از یوتیوب دانلود نمایید. این هم لینک موزیک ویدیوی جنات از سایت یوتیوب :
اگر در مراحل بالا دچار مشکل شدید بگید تا توضیح بدم
omidha
10-29-2015, 10:00 PM
حسين الجسمي - نفح باريس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ebi2014
10-30-2015, 12:43 PM
سلام . درخواست آلبو های الین خلف را داشتم . با تشکر
rezaartist
10-30-2015, 03:52 PM
سلام . درخواست آلبو های الین خلف را داشتم . با تشکر
فول آلبوم الین خلف که بصورت تراک تراک موجود است. بعد از انتخاب آلبوم وقتی وارد آلبوم شدید روی گزینه "تحمیل" کلیک کنید تا اون ترانه از آلبوم دانلود بشه
فول آلبوم الین خلف ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Kamal
11-01-2015, 04:52 PM
یکی از بهترین تاپیک های باران به به(sm93)(sm118)
داش رضا خسته نباشید جا داره بهت بگیم
یه سوال حاج رضا این بانو نوال یه آلبوم ازش دارم ماله 2011 به نام Ma3rafsh Leih این جدیده از قبلی بهتره؟
بعد بین اینا که آلبوم نداد؟
کلا آهنگ های قدیمیشو زیاد گوش میدادم این و نانسی رو(sm128)
aliniceboy
11-01-2015, 08:34 PM
سلام دوستان.
فکر نکنم آهنگ جدید سعد لمجرد رو توی تاپیک گذاشته باشن.
سعد لمجرد - انت معلم
ویدیو: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آهنگ: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آهنگ فوقالعاده قشنگیه. حتماَ گوش کنید!
ویدیوش رو هم حتماَ ببینید. ویدیو متفاوتیه!
rezaartist
11-11-2015, 05:17 PM
بعد از مدتی با دو آلبوم فوق العاده در خدمتتون هستم.ریپ شده توسط maxbro با بهترین کیفیت
آلبوم جدید خواننده ی محبوب مغربی " سمیره سعید" که بعد از سالها آلبوم جدید داده بیرون و 2 سالی هست منتظر انتشار این آلبوم بودم .شنیدنش توصیه میشه
Tracks List
01.Hawa Hawa
02.'Ayza A'eesh
03.Insana Mas'oula
04.Madmansh Nafsi
05.Mahasalsh Haga
06.Ehtemal Wared
07.Ya Lateef
08.Ma'ndeesh Wa't
09.Garalk Eih
10.Aiwa Etghayart
11.Aw'at Kteer
دانلود با کیفیت 320 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آلبوم جدید خواننده دوست داشتنی مصری " انغام" به نام " احلام بریئه"
Tracks List
01.Ahi Gat
02.Etegah Wahed
03.Bein El Benein
04.Tool Manta B'eed
05.Akteblak Ta'ahod
06.Hetta Na'sa
07.Ahlam Bare'a
08.Fengan El Nesian
09.Bakrah El Moseqah
10.Baheb Aghani
11.Ganbak Makani
12.Sanda 'Aleek
دانلود با کیفیت 320 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
11-11-2015, 05:43 PM
آلبوم انغام رو دوست داشتم
با توجه به این که دفعه اولی بود که کاری ازش گوش دادم ، ولی باب دلم بود
آلبوم های قبلیش هم تو همین فضا بوده؟
rezaartist
11-11-2015, 05:48 PM
یکی از بهترین تاپیک های باران به به(sm93)(sm118)
داش رضا خسته نباشید جا داره بهت بگیم
یه سوال حاج رضا این بانو نوال یه آلبوم ازش دارم ماله 2011 به نام Ma3rafsh Leih این جدیده از قبلی بهتره؟
بعد بین اینا که آلبوم نداد؟
کلا آهنگ های قدیمیشو زیاد گوش میدادم این و نانسی رو(sm128)
سلام مخلص داش کمال هستیم .به نظر من آلبوم سال 2011 به نام معرفش لیه از آلبوم امسال زیبا تر بود.بینشون آلبوم نداد. اما شرکتی که نوال باهاش کار میکرد رو عوض کرد.2011 شرکت روتانا ملودی بود و پارسال به شرکت مازیکا برگشت .به همین خاطر کلا فضای این دو تا آلبوم متفاوته چون شعرا و آهنگسازا و تنظیم کننده های این دو تا شرکت با هم متفاوت هستن.
نانسی(sm59)رو به جلو نمیره متاسفانه
rezaartist
11-11-2015, 05:49 PM
انغام به جرئت میتونم بگم پرطرفدار ترین خواننده زن افریقا هستش. آلبوم " ساعات کتیر" رو هم حتما گوش بدید .
ramy.diab
11-11-2015, 11:40 PM
بله، فضای البومهای قبلیش هم اینگونه است... کلا انغام به این معروفه که سبکش اروم هستش...
البومش قشنگتر از البوم سمیره سعید بود فقط البوم سمیره ریتمیک تر هستش
mona 4z
11-12-2015, 09:04 AM
سلام به همه، من عضو جدید هستم، دوستان خیلی دلم میخواد فول کنسرتهای جدید نانسی عجرم از سال 2014 ببعد رو با کیفیتی خیلی خیلی خیلی بالا داشته باشم، و همینطور ویدیو اجرای آهنگ بلدیات رو با کیفیت خیلی بالا داشته باشم، همونکه پیرهن مشکی پوشیده و از پله ها میاد پایین، فضاش قرمزه، رقصنده ها دورش میرقصن 😁 و همینطور اجراهای خوشگل دیگش توی برنامه های دیگه، خلاصه با کیفیت خخخخخیلی بالا، کاش کمکم میکردید 😞 پیشاپیش ممنونم ازتون 😊🌹
rezaartist
11-12-2015, 10:58 PM
سلام دوست عزیز. مطمئن باشید این تاپیک همه درخواست ها تا حد امکان عملی میشن . در مورد کنسرت نانسی یا هر خواننده ای .این کنسرت ها با کیفیت عالی روی یوتیوب موجود هستن و کیفیتشون در حد مقبوله.مگر اینکه کیفیت DVD منتشره ی خود کنسرت فقط از این کیفیت بیشتر باشه که خب اون هم حداقل تو ایران گیر نمیاد. برای دانلود از یوتیوب هم من
روشی رو توضیح دادم که نیاز به ف..یلتر شک.ن نداره و امیدوارم اون رو در صفحات قبل مطالعه کرده باشید.
1کنسرت نانسی عجرم اشرفیه 2014
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B3%D9%8A+%D8%B9%D8%AC%D8%B1%D9%85+%D9%81%D9%8A +%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%86+%D8%B9%D9%8A %D8%B4+%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B4%D8%B1%D9%81%D9%8A% D8%A9+2014.mpg)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Entertainment Specials - Nancy Ajram Concert - 31/07/2014 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2
3 Nancy Ajram : Jarash 2015 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
4 Concert of St-Valentin 2015 NANCY AJRAM Sousse ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
5 Nancy Ajram Dubai Shopping Festival 2015 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من دیشب ویدیو های بالا رو با اون روش لینک دانلودش رو درست کردم اما اعتبارش طولانی نیست باید زود دانلود بشه. شما همین اسمای ویدیو ها رو در گوگل سرچ کنید
لینک یوتیوب رو که بدست آوردید بعد وارد سایت زیر بشید :
و مراحلی که در صفحات قبل توضیح دادمو انجام بدید
Kamal
12-22-2015, 02:13 PM
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای سرکار بانوی محبوب موسیقی عرب خانوم " نوال الزغبی" به نام " مش مسامحه"
بهترین کیفیت موجود در نت . ریپ شده توسط Maxbro
01.Ya Gada'
02.Mosh Mesamha
03.Min El Awel
04.El Nas Beys'aloni
05.Leek Wahsha
06.Mal'oun
07.Soot El Hedoo'
08.'Oiouni Lama Yeshofok
09.Ghareeba Ha El Denia
10.Ghazelni
11.Wala Bahebak
لینک دانلود آلبوم با کیفیت VBR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
از نکات جالب این آلبوم بازگشت بانو نوال به شرکت مازیکا پس از حدود 10 سال می باشد . و زنده کردن خاطرات ماهواداران ایشان(sm74)(sm127)
داش رضا این لینکش کار نمیکنه وقت نکرده بودم دانلود کنم الان تست کردم دیدم کار نمیکنه(sm74)
reza-safaei
12-22-2015, 08:25 PM
سلام دوستان
از جنات خبری ویدیویی بزارین
rezza7394
02-05-2016, 12:54 AM
سلام چنتا از بهترین موزیک ویدیو های این خواننده ها رو اگه میشه بزارین
ممنون
عمرو دیاب
میریام فارس
هیفا وهبی
(sm127)
ramy.diab
02-05-2016, 02:42 PM
سلام دوستان
از جنات خبری ویدیویی بزارین
سلام ...جنات در حال ساخت البوم جدیدش هست و این اواخر سه اهنگ (اهنگساز: تامر علی) به نام "شمس"،"عايزة أقرب""زعلت" را به البومش اضافه کرده است...این البوم که قرار بود در روز ولنتاین منتشر شود به دلیل اماده نشدن مسترینگ البوم و تحویل ندادن ان به شرکت روتانا، با یکم تاخیر مواجه شده است.
جنات در این البوم با شاعرانی چون محمد عاطف،أمير طعيمة ونادر عبد الله وتامر حسين وأحمد علي موسى وعزيز الشافعي، همچنین با اهنگسازانی مانند تامر علي ومحمد يحيى وإيهاب عبد الواحد وخالد عز وعزيز الشافعي ومصطفى عوض ومحمدي ومحمد عبد المنعم ومحمد مجدي، و با تنظیم کننده هایی مانند تميم وأحمد إبراهيم ومدحت خميس ويحيى يوسف وأحمد وجيه وأسامة عبد الهادي وخالد عز همکاری کرده است.
به احتمال فراوان این البوم در اوایل تابستان منتشر خواهد شد.
ramy.diab
02-05-2016, 05:10 PM
موزیک ویدیوی جدید پادشاه موسیقی عربی عمرودیاب بنام "القاهره" با همراهی محمد منیر
الــــقــــاهــــره ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2%5D.mp4)
yasin6
02-05-2016, 09:29 PM
موزیک ویدیوی جدید پادشاه موسیقی عربی عمرودیاب بنام "القاهره" با همراهی محمد منیر
الــــقــــاهــــره ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2%5D.mp4)
خرابه(sm77)..لطفا اصلاح فرمایید(sm98)
omidha
02-05-2016, 09:54 PM
خرابه(sm77)..لطفا اصلاح فرمایید(sm98)
حالا چی لینک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2%5D.mp4)
yasin6
02-06-2016, 05:03 AM
حالا چی لینک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2%5D.mp4)
(sm51)حالا(sm93)
reza-safaei
02-07-2016, 07:14 PM
سلام دوستان از جنات کسی کنسرتشو نداره
ممنون
mkb4453
02-07-2016, 09:54 PM
درود بر شما، واقعا عالی بود، بی نظیره عمرو دیاب، اگه امکان داره آهنگ این ویدئو با کیفیت m4a ویا Flac بزارید واسه دانلود.
سپاس فراوان(sm127)(sm127)(sm127)
yasin6
02-07-2016, 10:25 PM
اگه امکانش هست mp3 هم بزارید(sm93)
omidha
02-08-2016, 08:47 AM
اگه امکانش هست mp3 هم بزارید(sm93)
لینک mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] E1vaGFtZWQgTW91bmly-bGl4UGFGdDNWVjA=)
omidha
03-13-2016, 11:05 AM
Amal.Hijazi - Kizbi.Kbire . 320 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] - Kizbi.Kbire . 320.mp3)
omidha
03-13-2016, 02:36 PM
Yara - Beyt Habibi _ 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
03-15-2016, 10:36 PM
Sherine - We Meen Ekhtar _ 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
03-15-2016, 10:37 PM
Yara - Ayech Bi Oyouni 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
03-15-2016, 10:38 PM
Yara - Ma Baaref _720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
03-15-2016, 10:39 PM
Yara - Sah Btadena 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
03-15-2016, 10:44 PM
Myriam Fares - Deggou El Toboul 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ramy.diab
03-16-2016, 02:22 AM
سرانجام بعد از دوسال و نیم...
آلبوم جدید عمرودیاب بنام "احلی و احلی"
بزودی در سراسر جهان
شرکت پخش: نای فور میدیا
اینم دموی اهنگ "عمرنا ماهنرجع زی زمان" از البوم جدید
Omrena Ma Hanergea ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
rezaartist
04-14-2016, 02:29 AM
عرض درود متوالی از بنده ی باقالی نثار عالیجنابان طلایی در همین حوالی از امامزادی بیژن تا کاباره های سومالی (sm127)(sm128)بنده بعد از مدتی غیبت که البته بی ارتباط با عدم نشر آثار
فاخر موسیقی نیز نبوده است بار دیگر با توجه به نزدیک شدن موعد انتشار آلبوم جدید عمرو دیاب بازگشت خویش را اعلام میکنم. در صورت داشتن تقاضای اهنگ و ویدیو بیان کنید.
و اما .. دست پر اومدم. ..
آهنگ " قاهره" از هضبه سلطان موسیقی پاپ دنیا عمرو دیاب با همراهی کینگ " محمد منیر"
لینک دانلود اهنگ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] tml)
سبک آهنگ " مقسوم" هستش و لحن بسیار زیبایی داره.
موزیک ویدیوی " قاهره" از عمرو دیاب با همراهی محمد منیر
دانلود با کیفیت 480 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 20%202016/Amr%20Diab%20-%20Al%20Qahira%20Cairo%20Ft%20%20Mohamed%20Mounir% 202016%20(480p)%20-%20[TopStran.iR].mp4)
کیفیت 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 20%202016/Amr%20Diab%20-%20Al%20Qahira%20Cairo%20Ft%20%20Mohamed%20Mounir% 202016%20(720p)%20-%20[TopStran.iR].mp4)
کیفیت 1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 20%202016/Amr%20Diab%20-%20Al%20Qahira%20Cairo%20Ft%20%20Mohamed%20Mounir% 202016%20(1080p)%20-%20[TopStran.iR].mp4)
و در اینجا اهنگی از آلبوم جدید عمرو دیاب که به زودی منتشر خواهد شد رو براتون میذارم. به گفته تنظیم کننده آلبوم جدید عمرو دیاب بیشتر شامل ترانه های فوق العاده در
سبک راک خواهد بود ! و ظاهرا اینبار نوآوری همین هستش. بالاخره آلبوم عمرو بدون نو آوری نیست.
ترانه ی "عکس بعض" از آلبوم جدید عمرو دیاب
سبک این ترانه راک رومانس هستش.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
reza-safaei
04-14-2016, 07:58 AM
از آلبوم جنات هم اطلاع رسانی کنید.ممنون
rezaartist
04-14-2016, 03:04 PM
از آلبوم جنات هم اطلاع رسانی کنید.ممنون
سلام . آلبوم جدید بانوی خوش آواز و جوان مصری "جنات" به زودی منتشر خواهد شد .اسم آلبوم " بنفس الکلام" هستش که تعدادی از ترانه های آلبوم جدید منتشر شده است که در
اختیار دوستان قرار میدم. مسلما باز هم شاهد یک آلبوم شاهکار خواهیم بود .
اخدت القرار و اخر احزاني وبنفس الكلام ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
احنا ليه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عايزه اقرب
mkb4453
04-14-2016, 09:03 PM
بی صبرانه منتظر یک شاهکار دیگه از عمرو دیاب هستم، اگر امکان داره موزیک ویدئوهای الیسا رو هم بذارید
سپاس فراوان
reza-safaei
04-14-2016, 11:45 PM
سلام پازده آپریل یعنی جمعه بیست و هفتم فروردین قراره آلبوم جنات پخش شه اگه دوستان امکانش بود لینک دانلود بدن.ممنون
ramy.diab
04-15-2016, 02:43 PM
اینم لیست تراکهای البوم جدید عمرو دیاب
ebi2014
04-18-2016, 11:59 AM
سلام . کسی از دوستان آهنگ عربی شاد ریتمیک برای سیستم ماشین داره معرفی کنه ممنون میشم .
reza-safaei
04-18-2016, 01:22 PM
آلبوم جنات پخش نشد دوستان؟(sm127)(sm127)(sm127)
Fanom
04-18-2016, 02:17 PM
دوستان اهنگ تو سبک سعد المجرد انت معلم که برای سیستم مناسب باشه معرفی میکنین(sm93)
ebi2014
04-18-2016, 08:20 PM
سلام . من حدود 7 یا 8 سال پیش یه موزیک ویدیو عربی دیدم که خواننده اش خانم بود . تو موزیک ویدیوش تو مسیر خونش سوار یه کامیون بنز میشه و خونه ش هم تو یه دشت بود . متاسفانه نه اسم آهنگ رو میدونم نه اسم خواننده . اگه کسی از دوستان به ذهنش چیزی رسید یا اصلا این آهنگ رو میشناسه راهنمایی کنه ممنون میشم . با تشکر . تاپیک فوق العاده ای هستش .
frijolito
04-19-2016, 01:26 AM
سلام . من حدود 7 یا 8 سال پیش یه موزیک ویدیو عربی دیدم که خواننده اش خانم بود . تو موزیک ویدیوش تو مسیر خونش سوار یه کامیون بنز میشه و خونه ش هم تو یه دشت بود . متاسفانه نه اسم آهنگ رو میدونم نه اسم خواننده . اگه کسی از دوستان به ذهنش چیزی رسید یا اصلا این آهنگ رو میشناسه راهنمایی کنه ممنون میشم . با تشکر . تاپیک فوق العاده ای هستش .
فک کنم این باشه
سيرين عبد النور - لو بص فى عينى ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])اینم لینک یوتیوب آهنگ
hajimahdi
04-19-2016, 09:56 AM
آهنگ های بترکــون عربی بیشتر بذارین ممنون میشم(sm93)
ebi2014
04-19-2016, 11:42 AM
فک کنم این باشه
سيرين عبد النور - لو بص فى عينى ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اینم لینک یوتیوب آهنگ
سلام . از کمک شما بسیار سپاسگذارم . بله خودشه . زدی وسط خال . باز هم تشکر .
frijolito
04-19-2016, 01:11 PM
سلام . از کمک شما بسیار سپاسگذارم . بله خودشه . زدی وسط خال . باز هم تشکر .
خواهش میکنم (sm128)
ramy.diab
04-19-2016, 03:16 PM
آلبوم جنات پخش نشد دوستان؟(sm127)(sm127)(sm127)
آلبوم جنات "بنفس الکلام" فردا منتشر میشود.
ramy.diab
04-20-2016, 01:42 AM
آلبوم جدید جنات "بنفس الکلام" 2016
01 - Aiza Araab
02 - Akhat Karar
03 - Mish Regola
04 - 100 Dalel
05 - Be Nafs Elkalam
06 - Akid Zealet
07 - Akher Ahzani
08 - Esal Megarab
09 - Ma Tetklimsh
10 - Batal Teghani
DOWNLOAD 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
DOWNLOAD 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
reza-safaei
04-20-2016, 09:34 AM
دمتون گرممممممم از بابت آلبوم جنات(sm127)(sm127)(sm127)
reza-safaei
04-20-2016, 10:05 AM
شاهکاری دیگر از ملکه احساس دنیای موسیقی عرب /////جنات/////
موزیک باران.....ramy-diab.....دمت گرم(sm127)(sm127)(sm127)
rezaartist
04-20-2016, 11:06 AM
با تشکر از عباس عزیز که البومو قرار دادند.. باز هم جنات یک البوم استثنایی ارایه داده. نسخه ی کیفیت اصلی آلبوم جنات هم به محض انتشار در تاپیک قرار میگیره (sm173)(sm10)
reza-safaei
04-20-2016, 11:49 AM
ممنون از همه تون
دوست عزیز تو تعداد ترک ها هم تغییر داره یا همین تعداد ترکه؟(sm127)
ebi2014
04-20-2016, 12:15 PM
سلام . در خواست آلبوم های سیرین عبد النور رو دارم . اگه کسی داره واسه دانلود بزاره ممنوم میشم .
ramy.diab
04-20-2016, 01:35 PM
شاهکاری دیگر از ملکه احساس دنیای موسیقی عرب /////جنات/////
موزیک باران.....ramy-diab.....دمت گرم(sm127)(sm127)(sm127)
خواهش میکنم وظیفه بود (sm183)
ramy.diab
04-20-2016, 01:36 PM
با تشکر از عباس عزیز که البومو قرار دادند.. باز هم جنات یک البوم استثنایی ارایه داده. نسخه ی کیفیت اصلی آلبوم جنات هم به محض انتشار در تاپیک قرار میگیره (sm173)(sm10)
خواهش میکنم رضا جان... بله قطعا
ramy.diab
04-20-2016, 01:37 PM
ممنون از همه تون
دوست عزیز تو تعداد ترک ها هم تغییر داره یا همین تعداد ترکه؟(sm127)
تغییر داده شده و از 12 به 10 ترک تغییر پیدا کرده
D.SOL
04-20-2016, 04:29 PM
خواهش میکنم (sm128)
دوسته عزیز شما طرفداره سریالای کلمبیایی مخصوصا در جست و جوی پدر هستی؟(sm2)
ehsan1361
04-20-2016, 04:43 PM
به نام خدا
عرض درود و تهنیت متوالی از بنده ی باقالی نثار دوستان به صورت متوالی در همین حوالی از امامزاده بیژن تا سوااحل شمالی و جزایر هاوایی
دیوانه (sm2)
rezaartist
04-20-2016, 10:03 PM
آلبوم بانو " جنات" به نام " بنفس الکلام" با کیفیت اصلی ریپ شده از روی سی دی.
Album : Be Nafs Elkalam - بنفس الكلام 2016 Album Year : 2016 Album Hits : 143 Album Information :
Artist: Jannat
Album: Be Nafs Elkalam
Label: Rotana
Genre: Arabic
Quality: Mp3 320Kbps
Size: 100 Mb
Album Preview: iTunes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
03. Mish Regola
04. 100 Dalel
05. Be Nafs Elkalam
06. Akid Zealet
07. Akher Ahzani
08. Esal Megarab
09. Ma Tetklimsh
10. Batal Teghani
لینک دانلود
توجه : برای دانلود از لینک بالا شکیبایی داشته باشید و در صفحه ی سایت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] برای لود شدن کامل تا ظاهر شدن عبارت دانلود صبر کنید...
به محض آپلود آلبوم توسط maxbro لینک دانلود در اختیارتان قرار میگیرد. اما تا این لحظه بهترین کیفیت موجود در نت این آلبوم همین نسخه می باشد.
reza-safaei
04-21-2016, 10:32 AM
مرسی داداش(sm127)(sm127)(sm127)
reza-safaei
04-22-2016, 11:51 AM
سلام دوستان روز جمعه تون بخیر
اگه امکانش باشه لینک دانلود آلبوم جنات با کیفیت اورجینال البته اگه موجود باشه رو زحمتشو بکشین.ممنو
ramy.diab
04-25-2016, 04:53 PM
دوستانی که اهنگ واسه ماشین میخوان ببینن این چجوریه؟
منتظر نظراتتون هستم (sm59)
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] El Shafei-Lesa Fe Kaman.mp3.html)
yasin6
04-25-2016, 09:20 PM
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] El Shafei-Lesa Fe Kaman.mp3.html)
به چه طریقی دانلود میشه؟؟!!(sm77)
yasin6
04-25-2016, 09:39 PM
دوستان اهنگ تو سبک سعد المجرد انت معلم که برای سیستم مناسب باشه معرفی میکنین(sm93)
اینم سعد لمجرد هستش: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ببین شاید خوشت اومد(sm51)
ندير ما بغيت - إبتسام تسكت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] اینم ببین اگه خوشت نیومد فحش ندیا(sm59)
ramy.diab
04-26-2016, 01:09 AM
به چه طریقی دانلود میشه؟؟!!(sm77)
یعنی چی لینک خرابه؟
من الان زدم درست بود
rezaartist
04-26-2016, 01:28 AM
آلبوم جدید پادشاه موسیقی مدیترانه و پاپ دنیا هضبه عمرو دیاب" به نام "احلی و احلی" نسخه ی vodafone
توضیح در خصوص نسخه ی vodafone: آلبوم روی سایت ودافون ریلیز شد و هم اکنون در اختیار شما قرار میگیرد . این نسخه دارای کیفیت متوسط هستش و اهنگ ها بصورت نیمه در اون قرار دارند و بیشتر حالت رونمایی از آلبوم رو داره.
احلی و احلی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
امنتک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
انا و انت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حبیبتی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
راجع ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
رسمها ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عکس بعض ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
علی حبک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عمرنا ما هنرجع ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لالا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
معاک قلبی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
وعدتک (سمپل) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2 روز دیگر آلبوم در فروشگاه های موسیقی با کیفیت اصلی ارایه خواهد شد و مسلما کیفیت ریپ maxbro که بهترین کیفیت هستش که به محض آپلود در اختیار قرار میگیره. با ما همیشه اولین باشید (sm59)(sm10)
yasin6
04-26-2016, 02:36 AM
یعنی چی لینک خرابه؟
من الان زدم درست بود
چرا میزنی (sm39)اونموقع با ****شکن رفته بودم ی مدل دیگه بود..الان درسته(sm51)
برا ماشینم خوبه تا ی جدی(sm93)
ramy.diab
04-26-2016, 02:49 AM
چرا میزنی (sm39)اونموقع با ****شکن رفته بودم ی مدل دیگه بود..الان درسته(sm51)
برا ماشینم خوبه تا ی جدی(sm93)
من کی زدم؟... فقط میخواستم ببینم لینکم مشکل داره یا نه همین
مرسی از نظرت
ramy.diab
04-26-2016, 02:58 AM
البوم جدید عمرو دیاب بنام احلی و احلی... "کامل"
TrackList
01. Rasmaha
02. Waadtak
03. Ala Hobak
04. Maak Alby
05. La La
06. Habibty
07. Amentak
08. Ana W Enta
09. Ahla W Ahla
10. Ragea
11. Aks Baad
12. Omrena Ma Hanergea
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
DOWNLOAD 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
satnews
04-26-2016, 10:10 AM
سلام دوستان.
یه زحمت داشتم براتون.
قدیما که ویدیو و ماهواره آنالوگ بود،یه کلیپ کوچه بازاری بود که خوانندش یه مرد چاق و سبزه بود و از توی خیابون برای دختره تو بالکن میخوند و یه جمعیتی هم پشت سرش همخونی میکردن.
هرچی میگردم نیست چون فقط یه تیکه از آهنگش یادمه.
میخوند تعالی لیه یا تعالی لیلا
ممنون میشم اگه کسی داره برام بزاره.
reza-safaei
04-26-2016, 10:27 AM
از بابت آلبوم عمر دیاب دمت گرم(sm127)
satnews
04-27-2016, 10:03 AM
سلام دوستان.
یه زحمت داشتم براتون.
قدیما که ویدیو و ماهواره آنالوگ بود،یه کلیپ کوچه بازاری بود که خوانندش یه مرد چاق و سبزه بود و از توی خیابون برای دختره تو بالکن میخوند و یه جمعیتی هم پشت سرش همخونی میکردن.
هرچی میگردم نیست چون فقط یه تیکه از آهنگش یادمه.
میخوند تعالی لیه یا تعالی لیلا
ممنون میشم اگه کسی داره برام بزاره.
نبود؟؟؟
birsara
04-27-2016, 01:35 PM
آقا یعنی فقط برا ماشین ساخته شده
از این آهنگها داشتید باز هم رو کنید
عالی بود
مرسی (sm10)
ramy.diab
04-28-2016, 01:33 AM
Jannat - Bi Nafs El Kalam ( 2016 )
Full Original CD
Ripped By Maxbro
Trackslist:
01.'Aiza A'rab
02.Akhadt Qarar
03.Mesh Regola
04.100 Daleel
05-Bi Nafs El Kalam
06.Akeed Ze'elt
07.Akher Ahzani
08.Es'al Megarab
09.Matetkalimsh
10.Batal Teghani
Full CD VBR @ 320 Kbps
reza-safaei
04-28-2016, 07:55 AM
رامی عزیز ممنون (sm127)(sm127)(sm127)
rezaartist
04-28-2016, 01:37 PM
Jannat - Bi Nafs El Kalam ( 2016 )
Full Original CD
Ripped By Maxbro
Trackslist:
01.'Aiza A'rab
02.Akhadt Qarar
03.Mesh Regola
04.100 Daleel
05-Bi Nafs El Kalam
06.Akeed Ze'elt
07.Akher Ahzani
08.Es'al Megarab
09.Matetkalimsh
10.Batal TeghaniFull CD VBR @ 320 Kbps
با تشکر از عباس عزیزکه کیفیت vbr رو قرار دادند. لینک آپلود maxbro با کیفیت CBR هم در اختیار دوستان قرار می گیرد.
لینک دانلود آلبوم با کیفیت 320 CBR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
reza-safaei
04-28-2016, 02:34 PM
(sm10)
mkb4453
04-28-2016, 10:40 PM
سپاس
ramy.diab
04-30-2016, 01:22 AM
استقبال بینظیر از البوم فوق العاده عمرودیاب "احلی و احلی"
سری اول چاپ البوم عمرو در عرض یکساعت به فروش رسید تا امار خیره کننده ی دیگری از پادشاه موسیقی برجا بگذارد.
شرکت نای فور مدیا به هواداران عمرو که از اتمام سریع 500 هزار سی دی ناراحت بودند قول داد که هرچه سریعتر البوم دوباره به تمام فروشگاهای مصر و خلیج فارس برسد
اینم تیم ورک البوم عمرودیاب...تامر حسین... اسلام زکی...احمد علی موسی...مدین...محمد النادی...خالد تاج الدین
Hercules
04-30-2016, 10:00 PM
نسخه ی ایتونز البوم ریلیز
HDCD Pro ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)
reza-safaei
05-01-2016, 12:51 AM
سلام دوستان
اگه مقدوره آلبوم جنات با کیفیت flac رو بزارین
ممنون(sm127)(sm127)(sm127)
weldman
05-01-2016, 02:35 PM
دوستان کدوم بالاتره cbr یا vbr و نسخه سایت کدومه؟
ramy.diab
05-01-2016, 08:20 PM
بستگی به سیستمت داره...
من خودم vbr رو ترجیح میدم همیشه
rezaartist
05-02-2016, 01:28 AM
سلام. دوست عزیز cbr و vbr تفاوتشون تو این دو کلمه س :
متغیر VBR =Variable bitrate
ثابت CBR =Constant Bit Rate
تو کیفیت CBR مقدار کیفیت ثابته و مثلا اگر 320 CBR باشه در تمام ثانیه ها کیفیت همون 320 ثابته . اما VBR کیفیت متغیره. یه لحظه ممکنه 256 باشه یه لحظه 320 و متغیره .
پس کیفیت CBR حجم بالاتر و کیفیت مطلوب تری داره.
rezaartist
05-02-2016, 01:33 AM
آلبوم هضبه، سلطان پاپ دنیا ، عمرو دیاب به نام احلی و احلی ریپ شده توسط MAXBRO
( ایشون از بهترین ریپر های مجازی هستند و اشنا به فنون و علم مسترینگ )
Tracks List
01.Rasmaha
02.Ahla W Ahla
03.Ma'ak Albi
04.Amentak
05.La La
06.'Aks Ba'd
07.Habibti
08.Wa'adtak
09.Rage'
10.'Ala Hobak
11.Ana W Enta
12.Omrena Ma Hanerga'
کیفیت CBR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کیفیت VBR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
kaaveh
05-02-2016, 10:14 PM
سلام امیدهای عزیز
همه لینکهای آبلود بوی باک شدن
لطفا اصلاح فرمائید
با تشکر
ahm_ahang
05-03-2016, 11:19 AM
کاورهای آلبوم عمرو دیاب - احلی و احلی 2016 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
BMusic
05-03-2016, 06:01 PM
کاورهای آلبوم عمرو دیاب - احلی و احلی 2016 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کاور اولی برای من استخراج نشد فکر کنم خراب شده لطفا از دوباره آپلود کنید.
reza-safaei
05-03-2016, 06:21 PM
سلام دوستان
لطفا کاور آلبوم جنات
ممنون(sm127)
ahm_ahang
05-04-2016, 09:14 AM
کاور اولی برای من استخراج نشد فکر کنم خراب شده لطفا از دوباره آپلود کنید.
امتحان کردم مشکلی نداشت. کاور اولی رو جداگونه میذارم براتون
satnews
05-04-2016, 12:14 PM
دوستان کسی نفهمید کدوم آهنگو میگم؟
mkb4453
05-04-2016, 11:54 PM
پیشنهاد میکنم این آهنگو حتماً گوش بدید، خیلی خوبه :
reza-safaei
05-05-2016, 09:07 AM
سلام
لطفا کاور آلبوم جنات
ممنون
Hercules
05-06-2016, 02:16 PM
(sm127) عمر و دیاب (sm127)
Amr Diab - Ahla W Ahla
2016 FLAC
دانلود
reza-safaei
05-06-2016, 03:02 PM
لطفا آلبوم جنات با کیفیت flac
ممنون
mkb4453
09-08-2016, 09:42 PM
با سلام
آلبوم جدید الیسا اومده
کسی لینک دانلود کیفیت خوبشو داره؟
aliniceboy
09-08-2016, 10:05 PM
با سلام
آلبوم جدید الیسا اومده
کسی لینک دانلود کیفیت خوبشو داره؟
mkb4453
09-08-2016, 10:23 PM
آلبوم جدید الیسا با کیفیت خوب
لینک پیج دانلود:
yasin6
09-10-2016, 03:09 AM
آلبوم جدید الیسا با کیفیت خوب
لینک پیج دانلود:
امکانش هست کاور آلبوم را هم بگذارید؟؟(sm74)
omidha
09-10-2016, 10:40 AM
امکانش هست کاور آلبوم را هم بگذارید؟؟(sm74)
mkb4453
09-23-2016, 02:57 PM
لینک دانلود آلبوم جدید الیسا با کیفیت عالی (Maxbro - Original Cd-Rip )
Montana
09-24-2016, 08:49 PM
سلام.
لطفا آلبومهای راغب علامه رو با کیفیت 320 یا itunes برای دانلود بزارید.
mkb4453
09-25-2016, 11:16 AM
لینک پیج دانلود آلبوم :
HABIB DEHKATI
mkb4453
09-25-2016, 11:25 AM
لینک دانلود جدیدترین HD Wallpapers خواننده های عرب :
mkb4453
09-25-2016, 11:33 AM
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای عربی با کیفیت 192kb
KHALLOUNI MAOU - YARA
yasin6
09-25-2016, 05:23 PM
من زدم تصاویر نمیاد(sm77)
*****شکن میخاد آیا؟؟
mkb4453
09-25-2016, 09:09 PM
نه بدون ...شکن هم باز میشه
odyssey100
02-11-2018, 05:14 PM
حیفه این تاپیک بخوابه
دوستان احیاش کنن
ramy.diab
06-29-2020, 07:49 PM
سلام ... بعد مدتها اومدم ببینم اینجا چه خبره که متاسفانه خیلی خبری نیست ... فکر کنم دوسال شد نیومده بودم اینجا
mahmudreza
02-14-2021, 01:53 PM
سلام
خواهشأ این تاپیک خوب رو دوباره زنده کنید
فول آلبومهای با کیفیت 320 واقعی از
نانسی
هیفا
الیسا
اصاله
نوال زغبی
راغب علامه
و هر خواننده خوش صدای دیگه که از موزیک فاخر عرب میشناسید رو بیزحمت بزارید تو سرورهای داخلی برا دانلود
mahmudreza
02-16-2021, 02:05 PM
سلام
خواهشأ این تاپیک خوب رو دوباره زنده کنید
فول آلبومهای با کیفیت 320 واقعی از
نانسی
هیفا
الیسا
اصاله
نوال زغبی
راغب علامه
و هر خواننده خوش صدای دیگه که از موزیک فاخر عرب میشناسید رو بیزحمت بزارید تو سرورهای داخلی برا دانلود
tavahome
02-18-2021, 11:46 AM
سلام لطفا لینک بروزرسانی کنید حذف شده
tavahome
02-18-2021, 11:47 AM
سلام لینک حذف شده لطفا اصلاح کنید ممنونم
tavahome
02-18-2021, 11:50 AM
لطفا فول آلبوم های خواننده های خوب عرب مثل راغب علامه ، کاظم الساهر، شیرین عبدالوهاب، نانسی، نوال الزغبی و خیلی های دیگه رو با کیفیت flac قرار بدید
mahmudreza
02-20-2021, 06:04 PM
دوستان عزیز سلام
بیزحمت فقط یک سایت عربی که فول آلبومای عربی با کیفیت واقعی میذاره معرفی کنید، همین
ینی یه سایتی عین موزیک باران اما عربی کار