PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 0__0 اعتراض به برگزاری کنســــرت، به نماز جمعـــه کشیــــد!!! 0__0

P!nk Rose
01-03-2015, 01:08 AM
اعتراض به برگزاری کنســــرت، به نماز جمعـــه کشیــــد!!![فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

در نماز جمعه امروز شهر بوشهر، بعد از ایراد خطبه های نماز جمعه، یکی از نمازگزاران متنی را در اعتراض به برگزاری کنسرت گروه لیان در بوشهر قرائت کرد.

پس از ادای نماز جمعه بود که یکی از نمازگزاران از جای خود بلند شد و خطاب به مردم حاضر در مصلی نماز جمعه با یادآوری فجایع کنسرت های روز بوشهر در سال گذشته، نسبت به برگزاری کنسرت در بوشهر اعتراض کرد.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

وی در بخشی از صحبت های خود با قرائت بخشی هایی از سخنان خمینی و ***** ای ، از ناسازگاری ترویج موسیقی و برگزاری کنسرت با اهداف عالیه نظام اسلامی گفت. مردم حاضر در مصلی نماز جمعه نیز با تکبیرهای پرشور خود نسبت به صحبتهای این نمازگزار پشتیبانی خود را اعلام کرد.

لازم به ذکر است که گروه موسیقی «لیان» یکی از پرآوازه ترین گروه های موسیقی در ایران است که با سرپرستی محسن شریفیان در جشنواره های مختلف بین الملی حضور داشته و موفق به کسب عناوین و افتخارات بسیاری از این جشنواره ها برای کشورمان شده و حق طبیعی این گروه هست که موسیقی محلی بوشهر را در زادگاه شان اجرا کنند.

k@mbiz
01-03-2015, 01:25 AM
(sm102)

*_*
01-04-2015, 04:43 PM
خاک

Saeeeeed
01-04-2015, 08:05 PM
آقا قضیه چیه؟ من نمیدونم؟
کلا تو بوشهر میگن کنسرت نباشه؟ یا فقط همین یکی؟ اگه فقط همین یکی را میگن، دلیلشون چیه؟

*_*
01-07-2015, 05:02 AM
حالا ما چی بکیم که برکزاری هر نوع کنسرتی حتی سنتی تو مشهد ممنوعه بخاطر دستور علم الهدی لعنتی
هیچکی هم نمیاد شهرهای اطراف مثه نیشابور یا قوچان کنسرت بذاره که حداقل بتونیم بریم یه شهر نزدیک مشهد کنسرت
من 23 سالمه اونوقت رنک یه کنسرت رو هم ندیدم

Shahin
01-08-2015, 01:42 PM
(sm77)

Fanom
01-08-2015, 02:02 PM
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)

کی داره در مورد اصل 27 حرف میزنه

(sm50)(sm50) نگاه قیافه ها اگه فرق بین سه تار با گوشت کوب وبدونه اسم خودم عوض میکنم میذارم محمود احمدی نژاد

jahantotti63
01-08-2015, 03:46 PM
یکی از بستگان ما در بوشهر ساکن باهاش صحبت کردم میگفت :
زمانی که این خس و خاشاک اومدن و به نشانه اعتراض جلوی درب سالن اجرای کنسرت نماز به پا کردند و جالب بدونید به دستور استاندار بوشهر نیروی انتظامی افتاد به جون این عوضی ها و همشون پراکنده کرد.

یه مشت مفت خور عوضی ریختن و واسه مردم جانماز آب میکشن.

جالبه موسیقی جناب آقای شریفیان موسیقی بومی بوشهری و عزاداری محرم بوشهریها که بسیار معروف و مشهور از دل غنای همین موسیقی بیرون اومده منظورم صدای طبل و دمام و سنج.

اینا مشکلشون شادی و شور جوانان.