PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید خدمت سربازی برای غایبان آزاد شد + جدول قیمت‌ها

yaran
02-23-2015, 12:05 PM
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی صبح امروز پارلمان بررسی لایحه بودجه سال 1394 کل کشور را ادامه دادند.
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)وکلای ملت در بند "ط" تبصره 16 ماده واحده، به دولت اجازه دادند تا تمامی مشمولان خدمت وظیفه عمومی را که بیش از هشت سال غیبت دارند با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت، معاف کند. تمام درآمدهای حاصل از اعطای معافیت‌های مشمولان مذکور به حساب درآمد عمومی کشور موضوع ردیف 150128 نزد خزانه‌داری کل کشور واریز شود. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)میزان جریمه مشمولان غایب برای صدورکارت معافیت نظام وظیفه به شرح جدول ذیل می‌باشد:

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)بهارستان‌نشینا ن همچنین مقرر کردند به ازای هر سال غیبت مازاد بر هشت سال ده‌درصد (10%) به مبالغ جریمه پایه اضافه و مدت غیبت بیش از شش ماه، یکسال محسوب می‌شود. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر)نمایندگان مجلس مصوب کردند برای مشمولان متأهل پنج درصد(5%) و برای مشمولان دارای فرزند نیز به ازای هر فرزند پنج درصد (5% ) از مجموع مبلغ جریمه کسر می‌شود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رررررررررر).

m-m
02-23-2015, 12:31 PM
و باز هم مقدسات خریدنی شدن(sm178)

YAS
02-23-2015, 12:32 PM
(sm70)

special
02-23-2015, 02:59 PM
(sm173)

mojtabaa
02-23-2015, 05:25 PM
(sm92)(sm6)

Shahin
02-23-2015, 05:53 PM
خاک بر سر من که رفتم دانشگاه و غیبت نخوردم!
اگه غیبت خورده بودم میتونستم امیدوار باشم که بتونم بخرم