ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

vahid
09-10-2014, 07:44 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
زمان رسمی الکلاسیکو مشخص شد بازی رئال مادرید و بارسلونا در هفته نهم لالیگا در روز سوم آبان برگزار می شود.

همان طور که پیشتر اعلام شده بود این بازی برای بدست گرفتن بازار آسیایی در ساعت 20:30 برگزار می شود.

vahid
09-10-2014, 07:45 PM
تبریک تولد از سوی گرت بیل برای مودریچ گرت بیل از بازیکنانی بود که تولد لوکا مودریچ را دیروز به این بازیکن تبریک گفت .

مودریچ دیروز 29 ساله شد و بیل که از دوران حضور در تاتنهام رفاقت نزدیکی با مودریچ دارد، به این بازیکن تبریک ویژه ای را تقدیم کرد.

vahid
09-10-2014, 07:46 PM
ناپولی در فکر خرید آربلوا در زمستان فوزی غلام، مدافع راست ناپولی در زمستان یک ماه به بازیهای ملی می رود تا در مسابقات جام ملت های آفریقا در تیم ملی آنگولا حاضر باشد.

به همین خاطر به نظر می رسد که ناپولی عزم خود را جزم کرده است تا آربلوا را به خدمت بگیرد تا در آن مقطع به مشکل نخورد.

vahid
09-10-2014, 07:46 PM
کروس:”از کودکی رویایم بازی در رئال بود” (sm2) کروس در مصاحبه با مجله آفمانی 11 فرانده در مورد پیوستنش به رئال صحبت کرد. وی گفت :” خیلی خوشحالم. گام بزرگی برداشتم. در بهترین باشگاه دنیا توپ می زنم.”

وی در مورد شرایط فعلی خود گفت :” تقریبا 100 درصد هستم. پیش فصل کوتاهی داشتم اما شرایط خوبی دارم. حضور در سوپرجام اروپا خیلی احساسی بود. در رئال باید هر چهار روز یک بار بازی کنیم و به همین علت باید خیلی سریع با تیم هماهنگ می شدم.”
وی افزود :” رئال بزرگترین باشگاه است. از کودکی رویایم حضور در این باشگاه بود. در بایرن، یک باشگاه بزرگ دیگر بودم اما رئال بزرگترین است. از نظر من بایرن، رئال ، بارسا و منچستر بزرگترین باشگاه های جهان هستند و برای همه جامها می جنگند. رئال بزرگترین است اما در بایرن عادت کردم که چطور با فشارها هماهنگ شوم. در سال آخرم در آن جا از سبک ما انتقاد می کردند. در رئال فشار وحشتناک است. وقتی یک بازی را می بازی انتقادات خیلی زیاد می شود. به همین خاطر این باشگاه بزرگترین است.”

vahid
09-10-2014, 07:49 PM
نکست مچ:

رئال مادرید - اتلتیکو مادرید
استادیوم سانتیاگو برنابئو
شنبه 22 شهریور - ساعت: 22:30
داور: ماتیو لاهوز

vahid
09-11-2014, 08:42 AM
لوپز:”وقتی پیشنهاد میلان به دستم رسید، تردید نکردم”دیگو لوپز، دروازه بان میلان گفت که از پیوستن به این تیم کاملا اطمینان داشته است. وی گفت :” رئال و میلان دو باشگاه بسیار بزرگ هستند. هر دو باشگاه در جمع بهترین ها هستند. آرام آرام با سن سیرو و هم تیمی های جدیدم هماهنگ شدم. وقتی پیشنهاد میلان به دستم رسید، بدون هیچ تردیدی پذیرفتم. میلان باشگاهی با تاریخچه ای بی نظیر است و تلاش می کنیم آن را به جایی که لیاقتش را دارد برگردانیم.”
لوپز در ادامه گفت :” آنجلوتی و وچی همیشه برای من از میلان تعریف می کردند. حالا همه تلاش خود را انجام می دهم و سخت تلاش می کنم تا در میلان اثر بگذارم.”

vahid
09-11-2014, 08:42 AM
شایعه عجیب انگلیسی ها در مورد تمایل مورینیو به خرید رونالدوطبوعات انگلیس در شایعه ای عجیب مدعی شدند که مورینیو علاقه خاصی به خرید رونالدو دارد. در حالی که همه می دانند که رونالدو چقدر از مربی پرتغالی بدش می آید و همین چند هفته پیش نیز به انتقاد شدیدی از مربی چلسی پرداخته بود، دیلی اکسپرس ین شایعه مضحک را تبدیل به تیتر اصلی خود کرده است!

vahid
09-11-2014, 08:44 AM
یوفا و تقسیم 400 میلیون بین تیمهای چمپیونزلیگییوفا سالانه 1340 میلیون یورو از اسپانسرها و قراردادی تلویزیونی چمپیونزلیگ دریافت می کند که این رقم تا پایان سه فصل آینده به 1750 میلیون یورو نیز می رسد. یوفا از این مبلغ 410 میلیون یورو را بر اساس پاداش بین تیمهای حاضر در چمپیونزلیگ تقسیم می کند.

HOSSEIN
09-11-2014, 11:56 AM
مورینیو باز هم از اون اظهار نظرا کرده و گفته آدمی که از شغلش لذت میبره کچل نمیشه در حالی که گواردیولا کچله(sm77)
چشه این مورینیو خدایی خیلی بی اخلاقه (sm3)

vahid
09-11-2014, 12:35 PM
رئال مادرید به دنبال جذب فان‌پرسی در ژانویه (sm77)(sm25) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) وبسایت رسمی برنامه نود - باشگاه رئال مادرید در نظر دارد مهاجم هلندی منچستریونایتد را در فصل نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.

به گزارش وبسایت نود، بر اساس گزارش رسانه‌های انگلیسی، رئال مادرید در حال بررسی انتقال رابین فان‌پرسی به سانتیاگوبرنابئو است. سفیدپوشان در آخرین روز نقل و انتقالات توانستند چیچاریتو را به صورت قرضی از یونایتد به مدت یک فصل به خدمت بگیرند اما اکسپرس مدعی شد که توجه آنها اکنون به ستاره هلندی این تیم جلب شده است.

این روزنامه مدعی شد که گالاردو، ایجنت فیفا گفته است که رئال مادرید در حال حاضر بر روی قراردادی به منظور جذب فان‌پرسی که احتمالا ۲۵ میلیون یورو ارزش خواهد داشت، کار می‌کند.

مهاجم ۳۱ ساله تیم ملی فوتبال هلند از زمانی که از آرسنال به این تیم ملحق شد، ۴۸ بار در ۷۶ بازی‌اش برای یونایتد گلزنی کرده است. وی در اولین فصل حضورش در اولدترافورد، ۲۶ بار گلزنی کرد و شیاطین سرخ به قهرمانی رسیدند.

حضور رادامل فالکائو به این معنا است که اکنون فان‌پرسی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید با وی رقابت کند و رئال می‌تواند با پیشنهاد جذب وی از این فرصت استفاده کند.

فان‌پرسی با وجود شایعات در خصوص انتقالش به پایتخت اسپانیا اعلام کرده که از حضور در منچستر راضی است و منتظر است که در کنار بازیکنان جدید این تیم از جمله دی‌ماریا بازی کند.

vahid
09-11-2014, 12:36 PM
چلسی در آستانه پیشنهاد ۶۰ میلیون پوندی به رونالدو (sm70) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) وبسایت رسمی برنامه نود - چلسی به دنبال انتقال ستاره پرتغالی رئال مادرید به استمفورد بریج است.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از «Live soccer»، شایعات خروج کریستیانو رونالدو، بازیکن ۲۹ ساله رئال مادرید به اوج خود رسیده است. کاپیتان تیم ملی فوتبال پرتغال هفته گذشته تأیید کرد که مشتاق است به باشگاه سابق خود منچستریونایتد بازگردد و شایعات حاکی از این است که سفیدپوشان می‌توانند روی تعویض رونالدو با رادامل فالکائو برنامه‌ریزی کنند.

گزارش‌های اخیر اکنون به شدت نشانگر بازگشت برنده توپ طلا به لیگ برتر انگلیس هستند اما بر خلاف انتظارات اولدترافورد مقصد احتمالی وی نخواهد بود.

به گزارش دیلی اکسپرس، چلسی، حریف شیاطین سرخ در لیگ در حال برنامه‌ریزی برای پیشنهاد ۶۰ میلیون پوندی در ژانویه به رونالدو هستند تا تلاش کنند ستاره رئال مادرید را به استمفورد بریج بکشانند.

بر اساس باور عمومی وجود رابطه‌ای خشک میان مورینیو و رونالدو، گزارش‌ها حاکی از این است که سرمربی و بازیکن پرتغالی در زمان حضور در سانتیاگو برنابئو رابطه بسیار خوبی با هم داشته‌اند.

بر این اساس مدیر برنامه‌های رونالدو در حال کار کردن بر روی انتقال ۵۵ میلیون پوندی وی به تئاتر رویاها است و در حالی که فان‌خال خودش را برای پرداخت ۲۹۰ هزار پوند در هفته برای این بازیکن ۲۹ ساله آماده می‌کند، سفیدپوشان مارکو رویس و ادن ازر را به عنوان جانشین‌های رونالدو در صورت ترک برنابئو در نظر گرفته‌اند.

vahid
09-11-2014, 12:37 PM
مورینیو باز هم از اون اظهار نظرا کرده و گفته آدمی که از شغلش لذت میبره کچل نمیشه در حالی که گواردیولا کچله(sm77)
چشه این مورینیو خدایی خیلی بی اخلاقه (sm3)

ژوزه (sm127)

Milad
09-11-2014, 01:55 PM
دم ژوزه گرم (sm127)

vahid
09-11-2014, 02:08 PM
کدوم گوری هستین شماها؟ (sm142)

Milad
09-11-2014, 02:12 PM
من هستم ممد دهن لق گویا در حال عوض کردن شرکت ای اس پیشه
حسین هم مرده گویا (sm120)

vahid
09-12-2014, 07:35 AM
من هستم ممد دهن لق گویا در حال عوض کردن شرکت ای اس پیشه
حسین هم مرده گویا (sm120)

تو هم خیلی با مرده ها فرقی نداری (sm120)
نباید اینجا 4 تا پست بذاری؟ (sm120)

vahid
09-12-2014, 07:35 AM
پروژه جزیره رئال امروز کلید می خورد پروژه جزیره رئال مادرید امروز در برنابئو با حضور پرز و سران بانک ابوظبی شروع به کار خواهد کرد.

رئال مادرید برای این طرح از بانک ملی ابوظبی بانک می گیرد. این طرح دو سال بود که به علت عدم تامین بودجه مسکوت باقی مانده بود.

vahid
09-12-2014, 07:37 AM
رئال با 2-4-4 در دربی بازی می کند رئال مادرید برای بازی مقابل اتلتیکو یک نقشه دارد. کارلتو می خواهد تیمش مثل سوپرجام اسپانیا در کاردیف باشد. به همین علت ترکیب رئال در بازی شنبه تقریبا مشابه آن ترکیب خواهد بود. تنها تغییر مربوط به حضور آربلوا به جای کارواخال مصدوم است.

البته کارلتو در سمت چپ خط دفاعی نیز میان کوئنت رائو و مارسلو مردد است. بازیکن برزیلی پس از سفرهای طولانی خود با تیم ملی برزیل از نظر بدنی شرایط خوبی ندارد.منطقی این است که کوئنت رائو در ترکیب اصلی باشد. بازیکن پرتغالی در کاردیف هم در ترکیب اصلی بود و خوب عمل کرد.
آنجلوتی فقط سه هافبک دفاعی تخصصی در ترکیب خود دارد : ایارامندی، کروس و مودریچ. منطقی این است که یکی روی نیمکت بنشیند. اگر هر سه در ترکیب باشند ، یک مصدومیت ، یک کارت زرد یا یک کارت قرمز به معنی به بن بست خوردن تیم است.
کارلتو دو گزینه در اختیار دارد : استافده از کروس – مودریچ در خط هافبک و استفاده از خامس جلوتر از آنها. یا استفاده از سه هافبک دفاعی و وادار کردن رودریگز به بازی در پست های تدافعی تر.
اما به احتمال زیاد در زمنی که تیم می خواهد دفاع کند ، تیم با سیستم 2-4-4 بزی می کند. در چنین زمان هایی خامس در سمت چپ قرار می گیرد. بیل نیز در سمت راست خط هافبک بازی می کند. کروس و مودریچ در میانه زمین بازی می کنند و رونالدو و بنزما در خط حمله پرس می کنند. برای تعویض دو گزینه وجود دارد : ایارا برای حفظ توپ بیشتر و ایسکو برای حمله بیشتر.

ساختار ترکیب اتلتیکو مادرید
اتلتیکو مادرید می خواهد که روندش در سوپرجام اسپانیا را تکرار کند. شنبه آنها سعی می کنند که مثل همیشه سختکوش و جنگنده باشند. چولو نمی خواهد که سیستمی که با آن جواب گرفته را عوض کند.
بدین ترتیب مویا در ترکیب اصلی اتلتیکو می ماند. خط دفاع او را خوانفران ، میراندا ، گودین و یکی از میان سیکی را و آنسالدی تشکیل می دهد که شانس مدافع برزیلی بیشتر است.
جلوتر از آنها حضور گابی در رکیب قطعی است. ماریو گومز و تیاگو برای حضور به عنوان زوج او شانس دارند. رائول گارسیا و کوکه باقی خط هافبک را تشکیل می دهند .در خط حمله حضور مانژوکیچ قطعی است و گریزمن نیز احتمالا در ترکیب قرار می گیرد.

vahid
نقشه جغرافیایی تقسیم علاقه به تیمهای لالیگا/ رئال محبوب ترین در اسپانیا! اخیرا سی آی اسی تحقیقاتی در مورد درصد علاقه شهرهای مختف اسپانیا به تیمهای فوتبا این کشور منتشر کرده است.

جالب آن که از 50 شهر مورد برری در 23 تا رئال مادرید تیم محبوب شهر است. رئال در سه شهر هم با بارسا برابری می کند.بارسایی ها فقط در پنج شهر برتر هستند که چهار تا از آنها در منطقه کاتالونیاست و یکی در منطقه لئون.

vahid
هفت چالش برای شماره هفت/ رکوردهایی که رونالدو خواهد شکست کریستیانو رونالدو از جنگیدن و رقابت دست نمی کشد. کمتر بازیکنی در تاریخ فوتبال بوده9 است که علیرغم این همه موفقیت در هر فصل طوری ظاهر شود که گویی فصل اولش است.

کریستیانو برای رکوردشکنی زاده شده است و از این کار خسته نمی شود. ستاره پرتغالی پس از به ثمر رساندن 255 گل در 250 بازی برای رئال نشان داده است که مرد رکوردهاست.
رونالدو در ششمین سال حضورش در رئال یک توپ طلا، دو کفش طلا ، جایزه بهترین بازیکن سال اروپا و … به علاوه یک لالیگا ، دو کوپا ، یک چمپیونزلیگ ، یک سوپرجام اسپانیا و یک سوپرجام اروپا را برده است. او می تواند ویترینش در رئال را با جام باشگاه های جهان تکمیل کند. نگاهی داریم به هشت چالش جالبی که پیش روی ستاره رئال مادرید در این فصل است.
1- ملحق شدن به سه گلزن برتر تاریخ رئال در لالیگا
لالیگای اسپانیا یکی از تورنمنت های محبوب رونالدو بوده است. ستاره پرتغالی در پنج فصل اخیری که در رئال حضور داشته است به ترتیب 26 ، 41 ، 46 ، 34 و 31 گل در لالیگا زده و دو بار آقای گل شده است. در حال حاضر شمار گلهای لالیگایی او به 178 رسیده است. رونالدو چهارمین گلزن برتر تاریخ رئال در لالیگاست او فقط هفت گل تا سانتیانا فاصله دارد. رسیدنش به دی استفانوی 216 گله در این فصل کمی مشکل است. اگر مثل فصل های 11-10 و 12-11 بیش از 37 گل بزند می تواند دوم شود. فاصله اش با رائول 49 گل است و به نظر می رسد شکستن رکورد او را باید به فصل بعد موکول کند.
2- بهترین گلزنان در کل تورنمنت ها
رونالدو در این لیست نیز شرایط مشابهی دارد. سال گذشته پوشکاش را پشت سر گذاشت. اگر در طول فصل مصدوم نشود می تواند 33 گل بزند و به سانتیانا برسد. فصله اش با دی استفانو 51 و ب رائول 6گل است. او با بازیهای بسیار کمتری به این رکورد می رسد. رائول 741 بازی در رئال داشت و لاسائتا 392 تا. سانتیانا 645 بازی در رئال داشت. در واقع رونالدو می تواند با 400 بازی کمتر از سانتیانا رکورد او را بشکند.
3- ده گلزن برتر تاریخ لالیگا
ستاره پرتغالی در حال حاضر در رده سیزدهم قرار دارد. خیلی بعید است که بتواند در پایان دوران کارش در رئال به رده اول برسد. به خصوص آن که در حال حاضر 67 گل با مسی فاصله دارد و هر چقدر او گل بزند ، بازیکن آرژانتینی نیز سعی می کند همان مقدار گل بزند. اما رونالدو امسال می تواند به جمع ده گلزن برتر بپیوندد . در حال حاضر چهار گل تا آرزا و شش گل تا ویا فاصله دارد. اگر 32 گل بزند سزار ، موندو و پاهینیو را پشت سر می گذارد و به رده هشتم می رسد. زارا در حال حاضر آقای گل تاریخ است ، مسی فقط هفت گل کمتر از او زده است. هوگو سانچز با 234 گل در رده سوم است. رائول و دی استفانو نیز در این لیست حضور دارند.
4- آقای گل تاریخ چمپیونزلیگ
رونالدو فصل گذشته بهترین آمار تاریخ چمپیونزلیگ را با زدن 17 گل در 11 بازی ثبت کرد . او دو بار دیگر نیز آقای گل مسابقات شده است. در یونایتد کلا 15 گل در چمپیونزلیگ زد و در رئال در 51 بازی در این تورنمنت به ترتیب 7 ، 6 ، 10 ، 12 و 17 گل در فصل های حضورش در لیگ قهرمانان زد .در حال حاضر 67 گله است و با مسی برابری می کند. چهار گل تا رکورد رائول فاصله دارد.
5- رسیدن به رائول به عنوان آقای گل تاریخ رئال در اروپا
رونالدو از این حیث کار مشکل تری دارد. او چهارده گل کمتر از رائول با پیراهن رئال در اروپا زده است. او در 51 بازی اروپایی 52 گل برای رئال زده است. رائول در 132 بازی 66 گل زده بود. میانگین رونالدو 1 گل در هر بازی است و میانگین ستاره سابق رئال 0.5 گل در هر بازی. رونالدو 14 گل با او فاصله دارد.
6- گل زدن در سه استادیوم
برخورد ها با رونالدو در استادیوم های اسپانیا خوب نبوده است. او فقط در دو استادیوم از زمان پیوستنش به رئال گل نزده است : نوئوا کوندومینا ، استادیوم مورسیا در فصل 11-10 و ریازور، استادیوم دپورتی… در لالیگا فقط در استادیوم دپور گل نزده و امسال در هفته چهارم می تواند رکورد را بشکند. امسال در استادیوم های جدیدی مثل ایپوروا و ال آرکانخل نیز بازی می کند و می خواهد رکورد بزند. او هشت گل در پیزخوان و هفت گل در کالدرون و نیوکمپ برای رئال زده است. ستاره پرتغالی در میان تیمهای حاضر در لالیگای امسال فقط به ایبار گل نزده است. کوردوبا در این فصل اولین گل خود را در اولین تقابل با ستاره پرتغالی دریافت کرد.
7- اولین بازیکنی که به چهار کفش طلا می رسد
ستاره پرتغالی در دوران فوتبال خود هشت بار آقای گل اروپا شده است : یک بار با منچستر و دو بار در رئال . از این حیث با مسی برابری می کند. امسال رونالدو به دنبال چهارمین کفش طلایش شده است.

vahid
09-12-2014, 07:41 AM
بیل:” دلیلی ندارد چیزی را به کسی ثابت کنم” گرت بیل در مصاحبه با بی تی اسپورت یک سال پس از پیوستنش به رئال گفت :” دلیلی ندارد که چیزی را به کسی ثابت کنم.”

فشار :” من فوتبال خودم را بازی می کنم و امیدوارم که بتوانم هواداران را راضی کنم. دلیلی ندارد که چیزی را به کسی ثابت کنم.”
فصل قبل :” سال خوبی بود. دسیما را با رئال بردم که حاصل تلاش همگانی بود و برای من شخصا خیلی خاص بود. در سال اولم رویایم به حقیقت پیوست. کوپا دل ری را هم بردیم. خوشحالم که در موفقیت بهترین باشگاه جهان نقش داشتم.”
بهترین لحظه :” بی تردید بهترین لحظه ام بردن چمپیونزلیگ بود. باشگاه دوازده سال منتظر بود و به همین خاطر خریدهایی مثل من را داشتند تا تیمشان را تقوئیت کنند. این یک رویا برای همه بود.”
هدف امسال :” فکر می کنم که چمپیونزلیگ در باشگاهی مثل رئال همیشه خاص است. باشگاهی که به شب های بزرگ اروپایی خود شنخته می شود. بردن چمپیونزلیگ هدف اصلی ماست اما می خواهیم همه جامها را ببریم.”
بازی محبوب :” همیشه به الکلاسیکو ها نگاه می کنم چرا که برای کل دنیا بازیهای خاصی هستند. همیشه به عنوان یک هوادار یا یک بازیکن دوست داشتم که بشخی از این بازی باشم. یک تجربه فرا واقعی است. جو بی نظیری در طول بازی وجود دارد. هیچ لحظه ای سکوت وجود ندارد و همیشه اتفاقات در حال رخ دادن هستند. جو استادیوم ده برابر مشکل تر از حد عادی است. بازی خاصی است.”
بازیکن محبوب :” به دلایل مختلف الگویم همیشه راین گیگز بوده است. مثل من در سمت چپ بازی می کرد و ولزی است. سبک بازیش خیلی زیبا بود. ”
بازیکن مورد تحسین :” بازیکنان زیادی هستند که مثل رونالدو، مسی یا بقیه تحسینشان می کنم. شایسته نحسین است که هر روز و هر سال سخت تلاش کنی.”

ehsan1361
09-12-2014, 08:43 AM
حالا معلوم شد چرا به پرز توپ طلا داده(sm70)

به مقصد چلسي!
بازگشت کريس رونالدو به ليگ برتر
دارنده‌ي توپ طلاي دنيا به احتمال قوي در تابستان آينده از جمع شاگردان کارلو آنچلوتي جدا خواهد شد و بازگشت او به اولدترافورد يکي از محتمل‌ترين گزينه‌ها براي مقصد بعدي وي به شمار مي‌رود.

منچستر یونایتد مبلغ ۶۰ میلیون پوند را برای بازگرداندن رونالدو کنار گذاشته است و لوییس فان‌خال نیز در نظر دارد رقمی بیش از دستمزد فعلی ۲۹۰ هزار پوند در هفته را به او پیشنهاد بدهد. با این حال گزارش‌ها حاکی از آن است که ژوزه مورینیو که در دوران حضور در سمت سرمربی رئال ارتباط نزدیکی با این ستاره‌ی ۲۹ ساله برقرار کرده، گام به این معرکه گذاشته است.

مادریدی‌ها که در این تابستان ستاره‌هایی مثل ژابی آلونسو و آنخل دی‌ماریا را از دست داده‌اند، احتمالاً در صورت اصرار رونالدو با بی‌میلی با جدایی او موافقت خواهند کرد. با این حال، از مارکو رویس از بروسیا دورتموند و ادن هازارد از چلسی به عنوان جانشین‌های احتمالی رونالدو در رئال نام می‌برند.

علی‌رغم اظهار علاقه‌ی استمفورد بریج به جذب رونالدو، بازگشت او به جمع شیاطین سرخ احتمال بیشتری دارد، آن هم پس از این اظهار نظر رونالدو که: «من عاشق منچستر هستم. همه این را می‌دانند. بارها گفته‌ام. منچستر قلب من است. من دوستان خوبی آن‌جا دارم. هواداران عالی هستند و امیدوار ام بتوانم روزی به آن‌جا برگردم.» اما شاید تصمیمات ژرژه مندز دلال سرشناس این روزهای فوتبال که هم با مسوولان منچستر یونایتد رابطه‌ی خوبی دارد و هم مدیر برنامه‌های ژوزه مورینیو است، از تاثیرگذارترین عوامل در سرنوشت انتقال احتمالی رونالدو به انگلیس باشد.

vahid
09-13-2014, 08:38 PM
هیچ کس نیست (sm9)

ehsan1361
09-13-2014, 08:41 PM
(sm70)

vahid
09-13-2014, 09:49 PM
ترکیب رئال : کاسیاس، کوئنت رائو، راموس، په په ، آربلوا ، کروس، خامس، مودریچ، رونالدو، بنزما و بیل.

Milad
09-13-2014, 11:32 PM
چه گلای تخمی ای میخوریم (sm102)

Milad
09-13-2014, 11:32 PM
ریدن تو اعصابمون با این بازیشون (sm3)

Milad
09-14-2014, 12:05 AM
گل دوم رو هم خوردیم

Milad
09-14-2014, 12:11 AM
توغ تو روحت پرز
ریدی تو تیم قهرمان

Milad
09-14-2014, 12:11 AM
پرت کنن بیرون این جاکش رو از تیم

Milad
09-14-2014, 12:14 AM
کسکش نه یه مهاجم خرید نه یه بازیساز خرید نه هافبک دفاعی هر کی رو هم تو این پستا داشتیم فروخت
اخه کره خر من خامس رو نخوام باید کیو ببینم

Al!rezA
09-14-2014, 12:21 AM
(sm25)

Rafa.Nadal
09-14-2014, 12:22 AM
پرز بی شرف بی ناموس حروم زاده

mehrshad
09-14-2014, 12:23 AM
کسکش نه یه مهاجم خرید نه یه بازیساز خرید نه هافبک دفاعی هر کی رو هم تو این پستا داشتیم فروخت
اخه کره خر من خامس رو نخوام باید کیو ببینم

بخاطر سود باشگاه بازیکنای خوب رو فروخت....

بازیکنای تازه اسم در کرده رو خرید...

رید تو ارنج قهرمان

Catman
09-14-2014, 01:07 AM
صفر عبدلی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] uAWAIZsF2wre-Wzv5qEl9LtWqogf2RhNLwF-YEuYM)33 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] amB0--Hp0nGgxkLEFLWH2DouTrQ0_kzYj-_9BYHS8)

09/13/2014 - 23:24
سلطنت دوباره سلطان کریس....4,5 تا پاس گل مشتی دادا که قدر ندونست رئالیا...به امید هتریک کریس تو نیمه دوم وپاره کردن اتلتیکوی کثیف

(sm77)(sm2)

vahid
09-14-2014, 01:43 AM
خاک بر سر آنجلوتی که بازیچه دست پرز شد (sm102)

vahid
09-14-2014, 01:44 AM
اعصاب بد تعطیله... هم به خاطر باخت رئال، هم باخت والیبال تو امتیاز آخر (sm25)

mehrshad
09-14-2014, 01:45 AM

اره واقعا...

hamid93
09-14-2014, 01:46 AM
(sm118)

Milad
09-14-2014, 01:49 AM
رئال فقط زمانی موفق میشه که پرز بمیره (sm3)این دیوث اگه خودش استعفا نده عمرا بتونن بزارنش کنار (sm3)

vahid
09-14-2014, 01:57 AM
آنجلوتی با بازیچه کردن خودش، نه فقط منفور تماشاگرا میشه، اعتبار حرفه ایش هم از دست میده (sm21)

Milad
09-14-2014, 02:01 AM
آنجلوتی با بازیچه کردن خودش، نه فقط منفور تماشاگرا میشه، اعتبار حرفه ایش هم از دست میده (sm21)

انجلوتی اشتباه کرد موند کاش میرفت
انصافا خیلی مرده حتی تو این شرایط هم صداش در نمیاد
ولی خاک بر سرش (sm3)بگه پرز ریده تو تیم (sm3)هر چند تیم به ما میره ولی دلمون لااقل نمیسوزه (sm3)

HOSSEIN
09-14-2014, 02:09 AM
چه روز گندی بود امروز و امشب

vahid
09-14-2014, 10:07 AM
خیلی ناراحت و عصبانیم (sm59)

ehsan1361
09-14-2014, 11:13 AM
گفتم خامس موفق نمیشه(sm59)

HASSAN
09-14-2014, 02:13 PM

هم برد بارسا (sm25)

(sm59)

vahid
09-14-2014, 10:11 PM
گفتم خامس موفق نمیشه(sm59)

معلومه وقتی که یه بازیکنُ میخوان به زور بذارن تو یه پست دیگه، حتی اگه خیلی باهوش و توانا باشه، زمان میبره تا بتونه تو پست جدید خودشُ نشون بده، البته اگه بتونه خودشُ تو اون پست هماهنگ کنه (sm25)

vahid
09-14-2014, 10:11 PM
اولين گل دي ماريا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%AF%D9%8A_%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%A7_%D8%8C %D8%A7%D9%88%D9%84%D9%8A%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B2% D9%8A_%D9%81%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%A7%D8%A6%D9%88)( sm74)

vahid
09-14-2014, 10:12 PM
گزارش: روزهاي تلخ کاسياس
15 سالگي ايکر کاسياس درون دروازه رئال چندان خوشايند نبود.

به گزارش "ورزش سه"، کاپیتان برای اولین بار در دوران فوتبالش توسط هواداران هو شد. این یک اعتراض کوچک نبود، بخش قابل توجهی از هواداران او را روی گل تیاگو مقصر می دانستند. تصاویر تلویزیونی نشان می داد که همان طور که آنچلوتی گفت، ایکر روی این صحنه کمترین تقصیر را داشت اما نظر هواداران چیز دیگری بود.

کاسیاس شب وحشناکی داشت، بی تردید دیشب کل 15 سال زحمتی که برای رئال کشید از جلوی چشمانش گذاشت. برنابئو با خشونت کامل به او تاخت تا هواداران شب ناخوشی را پشت سر بگذارند.

ایکر در پایان بازی گفت:” هواداران سرور هستند. به آنها احترام می گذارم. اگر مرا هو کردند می پذیرم و به تلاش ادامه می دهم. هواداران حق دارند که هو کنند. من فقط می توانم تلاش کنم تا نظرشان را عوض کنم.”

دیشب جنگ میان هواداران و دشمنان کاسیاس در برنابئو در بالاترین سطح خود نبود. جالب آن که پس از هو شدن کاسیاس ، بخش قابل توجهی از استادیوم از کاپیتان حمایت کردند و با شعار ” ایکر، ایکر” کاپیتان تیمشان را تشویق کردند.

ایکر دیشب هیچ اشتباهی نداشت. روی دو گل معجزه نکرد اما تقصیری هم به گردن او نبود. دیشب اتلتیکو دو موقعیت داشت و دو گل زد. هواداران از او توقع معجزه دارند و فشارها در بالاترین سطح است.

ایکر پس از سپری کردن یک سال و نیم مشکل انگار قرار نیست که روز خوش را ببیند. حالا باید دید که سه شنبه در بازی مقابل بازل، ناواس در ترکیب اصلی خواهد بود یا کاسیاس جایگاهش را حفظ می کند.

(sm25)

vahid
09-14-2014, 10:14 PM
اسپانيايي‌ها پشت سر آلونسو گريه کردند
تيم فوتبال رئال در شهرآورد مادريد برابر اتلتيکو با حساب 2 بر 1 مغلوب شد و دومين شکست کهکشاني‌ها بعد از سه بازي رقم خورد تا آنها نتوانند جايگاهي بهتر از دوازدهم جدول پيدا کنند.

به گزارش "ورزش سه"، کروس، ملی‌پوش 24 ساله تیم ملی آلمان که اخیرا از بایرن مونیخ به رئال مادرید پیوسته است، در هر سه بازی این تیم 90 دقیقه در زمین حضور داشته است.
تعجبی ندارد که مطبوعات اسپانیا به شدت او را مورد انتقاد قرار دادند.
روزنامه "آ اس" نوشت: "تونی کروس و لوکا مودریچ دو بازیکن تراز اول هستند که از توانایی سازمان‌دهی خوبی در زمین برخوردارند، اما این دو در کارهای دفاعی حرفی برای گفتن ندارند و در این زمینه با ژابی آلونسو ستاره بی‌بدیل خط میانی قابل مقایسه نیستند. کروس باید خودش را با تیم جدید هماهنگ کند، باید در کارهای دفاعی مسئولیت بیشتری بر عهده بگیرد. اگر اینگونه نشود، رئال کماکان از این ناحیه ضربه خواهد خورد، به ویژه از تیم‌هایی که خط حمله قوی و جاه‌طلبی دارند."
روزنامه "مارکا" هم موضع‌گیری مشابهی داشت: "این آلمانی هنوز کتاب آموزشی دفاع توسط هافبک‌ها را نخوانده است. او در زمین به عقب برنمی‌گردد و فضای خالی زیادی بین خط دفاعی و پست این بازیکن در خط میانی وجود دارد. ژابی آلونسو با اینکه هافبک بود اما در وظایف دفاعی هم عملکرد بسیار خوبی داشت."
هوادارن رئال هم از کروس راضی نیستند و جای خالی ژابی آلونسو را بیش از پیش حس می‌کنند. آنها معتقدند هیچکس آلونسو نمی‌شود و می‌گویند: "کروس آلونسو نیست."
همه اینها در حالی است که پس از پیروزی رئال برابر سویا در سوپرجام باشگاه‌های اروپا این روزنامه‌ها به کروس لقب "رهبر مادرید" داده بودند.
حال بازی سه‌شنبه کهکشانی‌ها مقابل بازل در چارچوب جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا فرصت بسیار خوبی برای این بازیکن آلمانی است تا یکبار دیگر توانایی‌ها و کیفیت بازی خود را به رخ رسانه‌های اسپانیایی بکشد.

کروس گناهی نداره (sm50)... هر بازیکنی یه تخصصی داره، یه جایی میتونه بازی کنه (sm50)

Raul
09-14-2014, 10:14 PM
انقد گلایه نکنید.. امسال سال رئاله ... هم لالیگا و هم لیگ قهرمانان مال ماست. شک نکنید.

ahmadsp
09-14-2014, 11:15 PM
خوشحالی رونالدو از گل زدن دی ماریا

vahid
09-14-2014, 11:29 PM
خوشحالی رونالدو از گل زدن دی ماریا

فتوشاپه (sm120)

اصل عکس:

ahmadsp
09-14-2014, 11:30 PM
فتوشاپه (sm120)

اصل عکس:

ورزش 3 زده رو دست حامد فلاح (sm2)(sm2)

vahid
09-14-2014, 11:30 PM
نکته امیدوار کننده اینه که کریس دیشب خیلی آماده نشون داد (sm118)

Milad
09-14-2014, 11:32 PM
تاپیک رو نیارین بالا (sm50)

vahid
09-14-2014, 11:33 PM
تاپیک رو نیارین بالا (sm50)

چرا؟ (sm29)

ahmadsp
09-14-2014, 11:33 PM
(sm2)

Milad
09-14-2014, 11:34 PM
مرتیکه خائن (sm120)بهش بگو گمشو بیا اینور (sm120)

vahid
(sm70)

Milad
چرا؟ (sm29)

ریده میشه تو اعصابم (sm120)

vahid
09-14-2014, 11:35 PM
ریده میشه تو اعصابم (sm120)

خودت انتخاب کن پسرم.... به چپی حوالت بدم یا به راستی؟ (sm59)

ahmadsp
09-14-2014, 11:36 PM
به چپ چون راست اسپرم سازه (sm70)

Milad
خودت انتخاب کن پسرم.... به چپی حوالت بدم یا به راستی؟ (sm59)

قانع شدم (sm120)

vahid
قانع شدم (sm120)

خوشم میاد با آدم فهمیده ای طرفی (sm70)

vahid
09-14-2014, 11:38 PM
به چپ چون راست اسپرم سازه (sm70)

احمد به میل خودش به چپی حواله شد(sm70)... بعدی؟

ahmadsp
09-14-2014, 11:39 PM
احمد به میل خودش به چپی حواله شد(sm70)... بعدی؟

یه مجی بود Cr7 یوزرش دیگه نمیاد ؟

Milad
خوشم میاد با آدم فهمیده ای طرفی (sm70)

وحید بازی دیشب رو دیدی؟(sm120)

Milad

مجی یا موجی ؟(sm120)
یکی دوبار اومده ولی کلا زیاد نمیاد (sm120)

vahid

یحتمل مرده (sm70)

vahid
09-14-2014, 11:40 PM
وحید بازی دیشب رو دیدی؟(sm120)

نچ (sm59)

ahmadsp
09-14-2014, 11:40 PM
ولی شب فینال دسیما خونه خالی بودیم 5 تا بارسایی دو تا رئالی تا دقیقه اخر خفه بودیم (sm2)

vahid
09-14-2014, 11:41 PM
ولی شب فینال دسیما خونه خالی بودیم 5 تا بارسایی دو تا رئالی تا دقیقه اخر خفه بودیم (sm2)

طرفدار من یو چش به رئال (sm70)

Milad
09-14-2014, 11:42 PM

چه شبی بود (sm137)

vahid
09-14-2014, 11:42 PM
چه شبی بود (sm137)

فکر نمی کنم تا آخر عمرم همچین شبی برام تکرار بشه (sm137)

Milad
09-14-2014, 11:43 PM
نچ (sm59)

ریدی برادر (sm120)
افتضاحیم وحید (sm25)پوگبا از نون شب با فروش ژابی واجب تر بود

ahmadsp
09-14-2014, 11:43 PM
شرط بسته بودیم اقا گلو زد بساط ورق وو قلیون همه پاشید ساعت 1 2 فرستادیم غذا بگیرن(sm2)(sm2)

Milad
09-14-2014, 11:47 PM
شرط بسته بودیم اقا گلو زد بساط ورق وو قلیون همه پاشید ساعت 1 2 فرستادیم غذا بگیرن(sm2)(sm2)

اگه میباختیم دوستام بهم دسته جمعی تجاوز میکردن (sm2)

vahid
09-14-2014, 11:48 PM
ریدی برادر (sm120)
افتضاحیم وحید (sm25)پوگبا از نون شب با فروش ژابی واجب تر بود

(sm25)

ahmadsp
09-14-2014, 11:50 PM

(sm2)فیلمم میگرفتن؟

vahid
09-14-2014, 11:51 PM

(sm2)

vahid
میلاد نگو که همون شب به اون جمع تجاوز کردی؟ (sm2)

Milad
(sm2)فیلمم میگرفتن؟

من به فکر کیونی که بر باد میخواست بره میگم تو از فیلمش حرف میزنی؟ (sm2)

Milad
09-14-2014, 11:53 PM
میلاد نگو که همون شب به اون جمع تجاوز کردی؟ (sm2)

دیدن رفیقام کفاره داره چه برسه بخوای بهشون تجاوز کنی (sm2)شادی بعد از گل راموس از 100 تا تجاوز بیشتر میسوزوندشون (sm120)

ahmadsp
09-14-2014, 11:54 PM
من به فکر کیونی که بر باد میخواست بره میگم تو از فیلمش حرف میزنی؟ (sm2)

(sm2)انگشت که کردن نگو نه که باورم نمیشه (sm2)

vahid
09-14-2014, 11:55 PM
دیدن رفیقام کفاره داره چه برسه بخوای بهشون تجاوز کنی (sm2)شادی بعد از گل راموس از 100 تا تجاوز بیشتر میسوزوندشون (sm120)

مطمئنی بعد از گل، از شدت عصبانیت بهت تجاوز نکردن؟ (sm2)

Milad
09-14-2014, 11:57 PM
(sm2)انگشت که کردن نگو نه که باورم نمیشه (sm2)

یادم نمیاد (sm120)
تو اون شرایط اگه بهم تجاوز هم میکردن متوجه نمیشدم (sm120)

vahid
09-14-2014, 11:58 PM
یادم نمیاد (sm120)

پ کیونُ بر باد دادی رفت (sm2)

Milad
09-14-2014, 11:58 PM
مطمئنی بعد از گل، از شدت عصبانیت بهت تجاوز نکردن؟ (sm2)

تحدید کردن ولی تجاوز نه (sm120)

ahmadsp
09-14-2014, 11:59 PM
یادم نمیاد (sm120)

(sm2)*** بر باد مده تا ندهی در بادم (sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

این کیه ؟(sm128)

vahid
09-15-2014, 12:00 AM
تحدید کردن ولی تجاوز نه (sm120)

ولی به نظرم یه تست حاملگی بده (sm2)

ahmadsp
09-15-2014, 12:01 AM
ولی به نظرم یه تست حاملگی بده (sm2)

+ ایدز (sm2)

Milad
09-15-2014, 12:04 AM
لاشیا جمع کنید هیچی هیچی کیونیمون کردین (sm2)

vahid
+ ایدز (sm2)

ولی به نظرم اونا باید تست اچ آی وی بدن (sm2)

Milad
(sm2)*** بر باد مده تا ندهی در بادم (sm2)

این کیه ؟(sm128)
دهن لق تخصصش تو میلانه (sm120)

vahid
09-15-2014, 12:05 AM
لاشیا جمع کنید هیچی هیچی کیونیمون کردین (sm2)

تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها (sm2)

ahmadsp
09-15-2014, 12:06 AM
ولی به نظرم اونا باید تست اچ آی وی بدن (sm2)

(sm2)ک و ن نبوده که دنیایی از میکروب بوده همون بهتر رئال برد وگرنه یه گله رو میکشت (sm2)

ahmadsp
09-15-2014, 12:06 AM
دهن لق تخصصش تو میلانه (sm120)

باباش نمیزاره بیاد نت (sm2)

vahid
09-15-2014, 12:09 AM
(sm2)ک و ن نبوده که دنیایی از میکروب بوده همون بهتر رئال برد وگرنه یه گله رو میکشت (sm2)

میکروب تو کیون این، مریض میشه (sm2)

Milad
09-15-2014, 12:09 AM

گل راموس نسل یه مشت جوون اراکی رو نجات داد (sm2)

vahid
09-15-2014, 12:11 AM
من برم بخوابم دیگه (sm27)

ahmadsp
09-15-2014, 12:12 AM
(sm2)و راموس که میلاد رو از اوبی بودن نجات داد (sm2)

وحید خواب *** میلادو ببینی (sm2)(sm93)

ahmadsp
09-15-2014, 12:19 AM
بيل: از استرلينگ مي‌خواهم به رئال بپيوندد(sm3)

HO33E!N
09-15-2014, 03:42 PM
به زودی به امثال استرلینگ و یانوزای و رویس احتیاج پیدا میکنیم(sm50)

ehsan1361
09-15-2014, 03:47 PM
حسین کجایی ؟
با اختلاف میای(sm120)

ehsan1361
09-15-2014, 04:11 PM
عادت هواداران رئال به هو کردن اسطوره‌ها

هو شدن کاسياس يک بار ديگر بي رحمي هواداران رئال نسبت به ستارگان و اسطوره هاي اين تيم را نشان داد.

هواداران رئال خیلی زیاد عاشق بازیکنان می شوند اما وقتی آنها دچار مشکلی می شوند، با بی رحمی قضاوت می کنند.(sm120) ایکر کاسیاس اولین نفری نبود که در این استادیوم هو می شود و مسلما آخرین نفر نیز نخواهد بود.

حتی آلفردو دی استفانو، بزرگترین بازیکن تاریخ رئال مادرید نیز از سوتهای هواداران بی نصیب نماند.(sm120) شاید تنها کسانی که از این سوتها جان سالم بدر برده باشند، دسته پنج کرکس بودند. برای هواداران رئال مسائلی مثل تکنیکی بودن، جنگندگی ، تعصب و ... خیلی مهم است و میشل یا بوتراگوئنو این عناصر را در خود داشتند.

زین الدین زیدان، اسطوره دیگر تاریخ رئال نیز زمانی قربانی عجله سکوهای برنابئو شد. کریستیانو رونالدو، رونالدوی برزیلی و ... نیز زمانی توسط هواداران رئال هو شدند. پس عجیب نیست که نوبت به کاسیاسی برسد که تا همین چند ماه پیش رئالی ها با تمام وجود دوستش داشتند.

در آخر (sm89)

Milad
09-15-2014, 05:16 PM
به زودی به امثال استرلینگ و یانوزای و رویس احتیاج پیدا میکنیم(sm50)

کجایی ؟(sm50)

vahid
09-15-2014, 06:35 PM
گرچه چشمم آب نمیخوره ولی خدا کنه آخرش همه چی ختم به خیر بشه (sm50)

Milad
09-15-2014, 10:18 PM
تا نیم فصل اختلاف رو 3 امتیاز کنیم
نیم فصل پوگبا رو بگیریم حداقل تو لیگ بتونیم استقاده کنیم (sm50)هر چند بعیده ژانویه خرید بزرگی انجام شه (sm50)

Milad
09-15-2014, 11:05 PM
کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم رئال مادرید روز دوشنبه در آستانه دیدار فردا شب تیمش مقابل بازل سوئیس در رقابت های چمپیونزلیگ با خبرنگاران صحبت کرد و اظهار داشته که قطعاً در این فصل صحبتی در مورد دروازه بان ها نخواهد داشت.بنا به گزارش as، آنچلوتی گفت: "لازم نیست که من با استفاده از کلمات به این موضوع خاتمه دهم. من موضع خود را به طور واضح اعلام کرده ام. من قصد ندارم آتش بحث هایی که در داخل تیم وجود ندارد را داغ تر کنم. من امسال در مورد دروازه بان ها صحبت نخواهم کرد."
هو شدن کاسیاس: "کاسیاس تجربه زیادی دارد، و شرایط را خیلی خوب درک می کند و من این مسئله را بدون هیچ مشکلی حل خواهم کرد."
جو فردا شب برنابئو: "هواداران آنچه که در داخل زمین رخ می دهد را دنبال می کنند. اگر ما خوب بازی کنیم، آنها حمایت خواهند کرد. اگر خوب بازی نکنیم، طبیعی است که آنها توقعات بیشتری از ما داشته باشند."
دفاع از عنوان قهرمانی: "ما باید در این مسابقات، که مهمترین تورنمنت دنیا است، تیمی رقابتی باشیم. ما از فصل گذشته خاطرات فوق العاده ای داریم و به سختی کار خواهیم کرد تا کاری که فصل گذشته انجام دادیم را تکرار کنیم. من این ترکیب را با هیچ ترکیب دیگری در دنیا عوض نمی کنم."
خامس-ژابی آلونسو: "من از اینکه خامس اینجاست، بسیار خوشحالم. هرکاری که ما انجام داده باشیم، به عنوان یک باشگاه و مجموعه انجام داده ایم. تکرار می کنم؛ من ترکیبی که در اختیار دارم را با هیچ ترکیب دیگری در اروپا عوض نمی کنم."
اظهارات کریستیانو: "من ترکیب خیلی خوب و خیلی رقابتی دارم و بازیکنان نیز همین احساس را دارند. هیچ کدام از بازیکنان ما شکی ندارند و همه آنها از بودن در اینجا بسیار خوشحال هستند. کیفیتی که در این تیم وجود دارد، آن را در میان بهترین های اروپا قرار می دهد."
آیا احساس می کنید که از حمایت هیئت مدیره برخوردار هستید؟ "من احساس مربی را دارم که باید برخی چیزهای مشخص را اصلاح کند، همان طور که فصل گذشته این کار را انجام دادم. این بازی در زمان خوبی از راه رسید تا بتوانیم واکنش خوبی نشان دهیم و نشان دهیم که این تیم چگونه می تواند خوب عمل کند. یک شروع خوب در این رقابت ها بسیار مهم است. ما واقعاً مثل فصل گذشته برای این تورنمنت آماده هستیم و تلاش خواهیم کرد تا بار دیگر آن را فتح کنیم."
سختی ها: "ما باید به بازیکنان جدید عادت کنیم و تلاش کنیم تا با انگیزه بیشتری بازی کنیم. ما بازیکنانی داریم که در اواخر آگوست به تیم اضافه شده اند و زمان کافی برای تمرین کردن با آنها را نداشته ایم. آنها به زمان نیاز دارند."
مشکل در توپ های مرده (شروع مجدد): "ما در دفاع کردن مقابل ضربات ایستگاهی در تیر یک مشکل داریم. همان اتفاقی که در آنوئتا رخ داد. ما روی آن کار می کنیم تا در موقعیت ضربات ایستگاهی بهتر عمل کنیم."
تغییرات در ترکیب اصلی: "این بحث نگرش است، به همین خاطر بود که من ترکیب تیم را تغییر ندادم. فردا هم ترکیب تیم همان خواهد بود. ما به ثبات بیشتری نیاز داریم. سطح بازی امسال ما بهتر از فصل گذشته نیست اما به ثبات و همکاری بیشتری نیاز داریم."

HO33E!N
09-16-2014, 09:56 AM
کالدرون: رونالدو از سیاست های فلورنتینو پرز خسته شده است

کالدرون معتقد است جدایی بازیکنان کلیدی تیم مانند ژابی آلونسو و آنخل دی ماریا، باعث ناراحتی او شده است.
رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال مادرید، معتقد است کریس رونالدو دیگر از حضور در این باشگاه راضی نیست.
رونالدو در سال 2009 از منچستریونایتد به رئال پیوست و با این تیم قهرمان لالیگا، چمپیونزلیگ و کوپا دل ری شد. او در 5 سال اخیر تاثیرگذارترین بازیکن رئال بود و رکورد گلزنی فوق العاده ای از خود به جا گذاشت. اما کالدرون معتقد است جدایی بازیکنان کلیدی تیم مانند ژابی آلونسو و آنخل دی ماریا، باعث ناراحتی او شده است.
او به تاک اسپورت گفت:" برداشت من این است که از سیاست های رئیس فعلی باشگاه ناراحت است. وقتی او به رئال آمد، آرین روبن اینجا بود. او فکر می کرد که می تواند همکاری خوبی با او داشته باشد اما روبن فروخته شد. دو سال بعد ایگواین را فروختند و او این اتفاق را دوست نداشت. سال گذشته آنها اشتباه کردند که مسوت اوزیل را فروختند و امسال هم با فروش ژابی آلونسو و دی ماریا این اشتباه را مرتکب شدند."
رونالدو سال گذشته قراردادش را با رئال تا سال 2019 تمدید کرد اما به تازگی شایعاتی در مورد احتمال پیوستن او به یکی از دو تیم شهر منچستر منتشر شده است.

HO33E!N
09-16-2014, 09:59 AM
حسین کجایی ؟
با اختلاف میای(sm120)تا مهر گیریفتارم(sm120)

کجایی ؟(sm50)زیر سایت ....بی شرف دل و ذماغ نذاشته برامون پیر سگ(sm50)

گرچه چشمم آب نمیخوره ولی خدا کنه آخرش همه چی ختم به خیر بشه (sm50)
من با اختلاف بدبین ترین هوادار دنیا هستم حتی در اوج ....الان از بدترین حالت چند لول نا امید ترم(sm50)

HO33E!N
09-16-2014, 10:00 AM
تا نیم فصل اختلاف رو 3 امتیاز کنیم
نیم فصل پوگبا رو بگیریم حداقل تو لیگ بتونیم استقاده کنیم (sm50)هر چند بعیده ژانویه خرید بزرگی انجام شه (sm50)

8 هفته بدون هافبک دفاعی
از لیورپول میترسم و از آبان(sm50)

kamyab
09-16-2014, 10:40 AM
امشب به مشکل نخوریم بلند صلوات بفرستین
مشکل تیم فقط همون هافبک دفاعی هستش ، فاصله دفاع و حمله خیلی زیاد شده

vahid
09-16-2014, 10:49 AM
8 هفته بدون هافبک دفاعی
از لیورپول میترسم و از آبان(sm50)

ایارا رو داریم مثل شیر (sm59) بازیساز هم بهتر از خامس؟ (sm59)

kamyab
09-16-2014, 10:57 AM
وحید امضا و آواتار در چه حده ؟

Milad
09-16-2014, 01:26 PM
در حد لالیگاست (sm120)

Milad
09-16-2014, 01:31 PM
وراتی که به عنوان اصلی ترین گزینه رئال برای جایگزینی ژابی آلونسو شناخته می شد قراردادش را با پاریسن ژرمن تمدید کرد. هافبک فرانسوی قرارداد خود را تا سال 2019 تمدید کرد تا به نوعی از رئال دور شود

vahid
09-16-2014, 01:46 PM
وحید امضا و آواتار در چه حده ؟

خجکله (sm87)

Milad
09-17-2014, 02:02 AM
تیم فوتبال رئال مادرید در اولین دیدار خود در لیگ قهرمانان اروپا موفق به برد 5-1 برابر بازل شد.

کهکشانی ها علاوه بر شروعی عالی در این تورنمنت به رکورد جدیدی دست یافتند و بعد از گل پنجم که توسط کریم بنزما به ثمر رسید، رئال مادرید به تنها تیمی در اروپا تبدیل شد که در رقابت های اروپایی 1000 گل به ثمر رسانده است.

مادریدی ها تا به حال 826 گل در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، 57 گل در جام برندگان جام اروپا، 111 گل در جام یوفا و 6 گل در **** کاپ اروپا به ثمر رسانده اند.

vahid
09-17-2014, 08:18 AM
لوکا دیشب بهترین بازیکنمون بود (sm127)

Shahin
09-17-2014, 08:22 AM
لوکا دیشب بهترین بازیکنمون بود (sm127)

کلا بازیکن خوبیه ولی خیلی بازیش تو چشم نیست!!!

mohammad
09-18-2014, 10:45 PM
بعد از 2-3 هفته(sm120)

HO33E!N
09-19-2014, 11:25 AM
ونگر: نخریدن رونالدو بزرگترین اشتباهم بوده است

ونگر معتق داست که سال 2003 به خرید رونالدو نزدیک بوده است.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال عنوان کرد که بزگترین اشتباهش نخریدن کریستیانو رونالدو از لیسبون در سال 2003 بوده است.

رونالدو سال 2003 با 15 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و پس از آن، دو بار به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد.رونالدو همچنین 3 قهرمانی لیگ برتر، 2 قهرمانی چمپیونز لیگ و 1 قهرمانی لالیگا در کارنامه اش دارد و ونگر عنوان کرد که کاش او را در اختیار می‌گرفت.
او گفت: "بزرگترین پشیمانی ام نخریدن رونالدو بود. به خریدنش در سال 2003 نزدیک بودیم. و همچنین نه تنها به تیم ما نپیوست، بلکه منچستریونایتد رفت که البته هنوز هم از این موضوع ناراحت هستم."
ونگر سپس ادامه داد: " برای دو دلیل دوست دارم سرمربی دیدیه دروگبا باشم. اول اینکه دلم برای بازی هایش در مانس فرانسه تنگ شده استو من او را از آنجا می‌شناختم و از دستش دادم و دوما زیرا در بازی های بزرگ بسیار خطرناک ظاهر می‌شود و ضربه های بزرگی به حریفان می‌زند."

mohammad
09-19-2014, 12:25 PM
ونگر(sm120)

Rafa.Nadal
09-19-2014, 10:53 PM
یواخیو لوو:‌ هیچ شکی ندارم که کروس در رئال مادرید موفق خواهد شد؛ نویر با سبک خود دنیای فوتبال را تغییر خواهد داد

بنا به گزارش Marca، لوو در مصاحبه با Kicker اظهار داشت: "کروس خیلی بالغ تر شده است. او از یک بازیکن جوان و با استعداد به یکی از اعضای ضروری تیم تبدیل شده است. او هرگز عصبی نمی شود. اگر به او نیاز دارید، می توانید از همان روز بعد در هر تیمی از وی استفاده کنید. من هیچ شکی ندارم که او در رئال مادرید موفق و پیروز خواهد شد."

یواخیم لوو همچنین در مورد دروازه بان خود، مانوئل نویر نیز صحبت کرد و با اشاره به پیروزی مقابل برزیل در جام جهانی 2014، گفت:"ما در این بخش یک مزیت روشن و واضح داریم: دروازه بان ما در آن بازی یار یازدهم ما بود. فکر می کنم نویر در حال آوردن تغییراتی به دنیای فوتبال است. او تنها با موقعیت های بیرون از محوطه خود مقابله نمی کرد. به عبارتی، او اولین فردی است که بازی را باز کرده و سایر بازیکنان را سازماندهی می کند. این آینده فوتبال است."وی در پایان نیز در مورد جنبه های دیگری از بازی دو تیم آلمان و آرژانتین در فینال جام جهانی صحبت کرد که با پیروزی 1-0 ژرمن ها به پایان رسید: "آرژانتین و آلمان تیم هایی بودند که کمترین خطا را مرتکب شده بودند. در عین حال، آرژانتین و ما تیم هایی بودیم که بعد از گرفتن توپ و انتقال آن از دفاع به حمله بیشترین گل زده را داشتیم."

Rafa.Nadal
09-19-2014, 10:55 PM
گرث بیل: شاید روزی به تاتنهام بازگشتم
به گزارش بخش بین الملل سایت گل، گرث بیل می‌‌گوید: "من هیچگاه شب‌های اروپایی فوق العاده وایت هارت لین را فراموش نمی‌‌کنم. آنها فوق العاده بودند. تاتنهام همواره در قلب من خواهد بود. امیدوارم که هواداران آنها هنوز بعد از رفتنم، من را دوست داشته باشند. من هواداران تاتنهام را دوست دارم و شما هیچگاه نمی‌‌دانید شاید روزی به آنجا باز گشتم.
"امیدوارم که آنها درک کنند که در حال حاضر رئال مادرید مشخصا باشگاه بسیار بزرگی‌ است که به تصمیم من احترام می‌‌گذارد. وقتی‌ رئال مادرید پیشنهاد داد بسیار برای من دشوار بود زیرا تاتنهام جایی‌ بود که در آن بسیار راحت بودم."

Rafa.Nadal
09-19-2014, 10:56 PM
خوانفران: اگر من هم بدن کریستیانو رونالدو را داشتم، پیراهنم را در می آوردم!

بنا به گزارش Marca، این بازیکن که به صورت قرضی از رئال بتیس در دپورتیوو حضور دارد، گفت: "مردم واقعاً همه چیز را در مورد کریستیانو درک نمی کنند. او یک سخت کوش است، یک حرفه ای و پسری خوب؛ او یکی از سه بازیکن برتر جهان است و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ. اگر من هم آن بدن را داشتم، پیراهنم را در می آوردم."او در رئال مادرید دوستانی چون کارواخال و خسه دارد و می گوید که "واقعاً گروه خوبی داشتیم" وقتی که به تیم اصلی آمد و "آنها کمک زیادی به او کرده اند". او همچنین اظهار داشت که "دوست ندارد در مورد تیمی که قرار است با آن روبرو شود با کسی صحبت کند.

Rafa.Nadal
09-19-2014, 10:58 PM
آنچلوتی: فردا په په غایب است؛ مورینیو در مادرید انتظار جو خوبی نخواهد داشت؛ نگرانی مردم را درک نمی کنم

عصر امروز، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار فردا شب مقابل دپورتیوو لاکرونیا شرکت کرد. بعد از دو شکست متوالی در لیگ، شاگردان مربی ایتالیایی باید فردا در ریازور به پیروزی دست پیدا کنند.

بازی کردن در خارج از خانه: "برای ما همیشه بازی کردن در خارج از خانه سخت تر از بازی در برنابئو بوده است. گاهی اوقات ما در سانتیاگو برنابئو مورد انتقاد هواداران خودی قرار می گیریم - همانطور که فصل گذشته این اتفاق افتاد، اما این طبیعی است."

زمین های سخت مثل آنوئتا، ریازور: "ما به بازی کردن در چنین زمین هایی عادت کرده ایم. ما باید پیشرفت کنیم، ما روی این کار می کنیم و در حال پیشرفت هستیم."

پست دفاع راست؛ آیا کارواخال آماده است؟ "من خوش شانس هستم که گزینه های در اختیار دارم چرا که کارواخال بار دیگر در دسترس است - همانطور که آربلوا و ناچو که در مقابل بازل خوب بازی کرد، نیز هستند. اما ما په په را در اختیار نخواهیم داشت، چون در حال ریکاوری از رگ به رگ شدگی است."

جلو آمدن خط دفاعی به منظور پرس، کریستیانو و بیل را خنثی می کند... "فشار آوردن از جلوی زمین خوب است چون اگر با تحت فشار قرار دادن حریف صاحب توپ شوید، به پایان رساندن یک حرکت هجومی آسان تر خواهد بود. چیزی که ما نیاز داریم این است که وقتی در حال دفاع کردن هستیم، توپ را نیمه زمین خودی کنترل کنیم."

ایارامندی باید چه کار کند که در ترکیب قرار بگیرد؟ "من اعتماد زیادی به او دارم و او به مانند فصل گذشته در برخی زمان ها به کمک ما خواهد آمد."

چیچاریتو: "او کار را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد. پست چیچاریتو یک مهاجم نوک است، نه بازیکن کناری؛ ما در این زمینه چیزی را تغییر نخواهیم داد."

کروس و مودریچ بار زیادی را در خط میانی تیم تحمل می کنند و یک راه حل برای آن جست و جو برای جانشین (استفاده از بازیکنان ذخیره) به جای آنها است: "فکر نمی کنم که در حال حاضر زمان مناسبی برای این کار باشد اما ما در حال مطالعه و بررسی هستیم. ما تا 5 اکتبر بازی های زیادی در پیش خواهیم داشت و در برخی زمان ها نیاز به چرخش در خط میانی داریم. ما بازیکنانی چون آلوارو مدران و دیگو یورنته داریم که در طول پیش فصل به طور کامل در اختیار ما بودند اما برای پوشش خط میانی بازیکنانی چون ایارامندی، ایسکو و خدیرا را در پایان مصدومیتش خواهیم داشت. کمی زود است که فکر کردن در مورد بازیکنان جوان را آغاز کنیم."

اظهارات مورینیو در مورد احتمال بازگشت به رئال مادرید: "من چه می توانم بگویم؟ مورینیو مربی فوق العاده ای است که در هر تیمی می تواند مربیگری کند و اگر او نخواهد که به اینجا برگردد، مطمئنم که گزینه های زیادی در پیش روی خود خواهد داشت. فکر نمی کنم که او در اینجا انتظار جو خوبی را داشته باشد و اگر نخواهد که برگردد، قابل درک است."

اظهارات مورینیو در مورد رابطه اش با کریستیانو رونالدو: "من واقعاً نمی دانم که چگونه به این سؤالات پاسخ دهم. من نمی دانم که رابطه شخصی او با کریستیانو چگونه است، و این چیزی نیست که برای جذاب یا نگران کننده باشد - این هیچ ربطی به رئال مادرید ندارد."

واگذار کردن جدول به بارسلونا: "ما در این مورد فکر نمی کنیم؛ تمام دغدغه ما این است که از لحاظ فیزیکی و تاکتیکی پیشرفت کنیم و بهبود یابیم - این تنها چیزی است که در حال حاضر ما را نگران می کند. ما در مقابل بازل عملکرد خوبی ارائه کردیم و حالا زمان نگرانی در مورد اینکه بارسا چه کار می کند، نیست. ما باید آرام باشیم چرا که فصل خیلی طولانی است، و این تنها چیزی است که می دانیم. ما در تمام رقابت ها تا آخرین لحظه خواهیم جنگید. درک نمی کنم که مردم در مورد چه چیزی نگران هستند؛ 4 ماه پیش ما فاتح چمپیونزلیگ شدیم و اکنون نیز می توانیم برای فتح دوباره آن تلاش کنیم."

کاسیاس راه و روش کنار آمدن (برخورد) با سوت های هواداران در برنابئو را فرا گرفته است: "من قبلاً جواب این سؤال را داده ام. من ترجیح می دهم که همه بازی ها را در خانه برگزار کنیم. گاهی اوقات مردم سوت می زنند و در گذشته حق داشتند اما من ترجیح می دهم تا در برنابئو بازی کنیم، چرا که اینجا خانه ماست."

آیا کاسیاس انتخاب اول شماست، چون احساس می کنید که بهتر از کیلور ناواس است؟ "ما خیلی از کیلور ناواس راضی هستیم، او یک دروازه بان با کیفیت است و برای ما یک خرید خوب محسوب می شود؛ اما فردا ایکر بازی خواهد کرد."

HO33E!N
09-20-2014, 01:05 AM
کرویف:کروس،بهترین بازیکن جام جهانی بود نه مسی/بارسا بسیار بزرگ تر از بایرن است

از نظر من گواردیولا بزرگتر از مورینیو است. پپ سعی کرد تا برای رساندن تیمش به سطحی بالاتر، فوتبال زیباتر و بهتری را در تیمش اجرا کند.

نشریه بیلد، در اقدامی جالب توجه، یک مصاحبه همزمان با دو اسطوره فوتبال دنیا یعنی بکن بائر و یوهان کرویف ترتیب داد. دو بازیکن افسانه ای که 40 سال پیش در قالب تیم های ملی آلمان و هلند، فینال جام جهانی 1974 آلمان را در مونیخ برگزار کردند. فینالی که در آن، بکن بائر با آلمان 2-1 بر هلند کرویف غلبه کرد و قهرمان جهان شد.

مشروح صحبت های یوهان کرویف را اینجا بخوانید:

بایرن یا بارسلونا؟کدام باشگاه بزرگ تر است؟
در سطح جهانی بارسلونا باشگاه بزرگ تری است.بطور مثال در آمریکای جنوبی لیگ اسپانیا و تیم های اسپانیایی بخصوص بارسلونا، هواداران زیادی دارند و به نسبت بایرن و بوندسلیگا شناخته شده تر هستند. بارسا خیلی بزرگ تر از بایرن است. احتمالا همواره چنین فاصله ای حفظ خواهد شد

کرویف،به عنوان یک مربی، چه چیزهایی در بارسای پپ گواردیولا کشف کردید؟مشخصه های بارز پپ چه بودند؟
فن مربیگری و هوش بالایش.بعد از مربیگری تیم های پایه ای باشگاه، می دانست که چگونه باید به بارسلونا کمک کند.نقطه قوت او توانایی اش در پشت سر گذاشتن روزهای دشوار بود.عملکرد او در بارسا عالی بود و از او یک مربی بزرگ ساخت.او یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیاست

بهتر از مورینیو؟
از نظر من بله.گواردیولا سعی کرد تا برای رساندن تیمش به سطحی بالاتر، فوتبال زیباتر و بهتری را در تیمش اجرا کند.

بایرن به تیکی تاکا نیاز دارد؟
نکته قابل توجه در مورد پپ اینجاست که او هرگز یک سبک بازی را به تیم های تحت رهبریش تحمیل نمی کند.او به همه جزئیات توجه می کند و از بازیکنانش بهترین بازی را می گیرد.
اسپانیا در سال 2010 در حالی قهرمان جهان شد که از 7 بازیکن بارسا در تیم خود بهره می برد و آلمان قهرمان جهان در برزیل هم از 6 یا 7 بازیکن بایرن در ترکیب ثابت خود استفاده می کرد. این مساله قابل توجهی است.

مسی بهترین بازیکن جام جهانی از نگاه فیفا شد. شما موافق این مساله اید؟
خیر. تونی کروس بهترین بازیکن تورنمنت بود

خروج او از بایرن یک اشتباه از سوی مسئولان مونیخی نبود؟
بایرن او را به رئال داد و در عوض آلونسو را از آنها گرفت. ژابی بازیکن بسیار بسیار مهمی برای بایرن است.او تجربه بالایی دارد و می خواهد بار دیگر توانایی های خودش را به دنیا نشان دهد

بایرن با جذب بازیکنان اسپانیایی زیاد،در حال ریسک کردن نیست؟
به نظر من مطرح کردن این سوال چندان صحیح نیست. بایرن بازیکنانی جذب کرده که به عقیده مربیش می توانند به این تیم کمک کنند. مثلا بعد از رفتن کروس چه کسی بهتر از ژابی می توانست جای او را پر کند؟
ژابی آلونسو 8 میلیون یورو قیمت دارد.کرویف و بکن بائر اگر الان بازی می کردند چقدر ارزش داشتند؟
ارزش فرانس غیر قابل گفتن است. او نه تنها یک فوق ستاره که یک مهره بی همتا برای تیم هایش بود. حتی رئال هم نمی توانست او را جذب کند

در مورد استفاده از اسپری داوری چه نظری دارید؟

من یکی از بزرگترین طرفدارانش هستم

(sm120)

HO33E!N
09-20-2014, 01:06 AM
مورینیو:در آینده اگر پیشنهادی بدهند؛به رئال برمی گردم/تیم های من هرگز دفاعی نیستند/فابرگاس بزرگترین سورپرایز برای من بود

نه الان، که هیچگاه دوست نداشته ام در مورد مسائل و مشکلات در باشگاه های سابقم صحبت کنم.از من نخواهید که در مورد گذشته با شما صحبت کنم. نه در مورد مسائل مثبتش و نه در مورد مسائل منفیش.
ژوزه مورینیو، مربی حال حاضر چلسی، شب گذشته در یک مصاحبه مفصل با شبکه تلویزیونی "tvi" پرتغال شرکت کرد و در مورد مسائل مختلف به صحبت پرداخت.

شرح کامل این مصاحبه در زیر می آید:

کریستیانو رونالدو
رابطه ای بین من و رونالدو وجود ندارد.او بازیکن رئال مادرید است و من سرمربی چلسی. هیچگاه نمی‌توانید ما را در کنار هم پیدا کنید. رابطه ای وجود ندارد ولی تاثیر بازی های او در ذهن من است.
باید به خودم یادآوری کنم که او ماشین گلزنی ای بود که من را به قهرمانی لالیگا، کوپا دل ری و سوپرکاپ رساند.سعی می‌کنم که بهترین خاطراتم را از رونالدو در ذهنم داشته باشم و برایش آرزوی بهترین ها را مخصوصا در تیم ملی پرتغال و هم در باشگاهش دارم.

رئال مادرید
دوران حضور من در رئال از لحاظ کسب نتیجه موفقیت آمیز بود. من سه جام مهم را با رئال بدست آوردم. لالیگا،کوپا دل ری و سوپرجام اسپانیا. جام هایی که برای باشگاه اهمیت ویژه ای داشتند. از سوی دیگر از من مدام این سوال مطرح می شود که اگر به عقب باز گردم؛ آیا بار دیگر به رئال خواهم رفت؟
باید بگویم که 100 درصد چنین خواهم کرد.رفتن به رئال تجربه گرانبهایی برای من، چه به عنوان یک انسان و چه به عنوان یک مربی بود.نه تنها اگر به گذشته بروم پیشنهاد این تیم را قبول خواهم کرد؛ که در آینده نیز دوست دارم به رئال مادرید برگردم.

اگر به رئال بازگردید؛ همان سیاست های گذشته را تکرار خواهید کرد؟
البته این یک سوال کلی است.به هر جهت من معتقدم اگر یک مربی،به وظایفش به درستی عمل کند و اولین منتقد خودش باشد(همانطور که تیم مربیگری من عمل می کند) می تواند در هر باشگاهی موفق باشد. البته کار در هر باشگاه با دیگر باشگاه ها متفاوت است. نه فقط در رئال که در همه باشگاه ها باید سیاست های خاصی را اعمال کرد.

مشکل با برخی بازیکنان رئال
نه الان، که هیچگاه دوست نداشته ام در مورد مسائل و مشکلات در باشگاه های سابقم صحبت کنم.از من نخواهید که در مورد گذشته با شما صحبت کنم. نه در مورد مسائل مثبتش و نه در مورد مسائل منفیش.
از من نخواهید که وارد جزئیات شوم و در مورد مسائلی که اتفاق افتاده یا نیفتاده اند؛ صحبت کنم. من در شرایطی رئال را ترک کردم که بهترین روابط را با رئیس این باشگاه داشتم.
تصمیمی که گرفتم؛ برای ادامه دوران حرفه ای من، بهترین تصمیم بود.من یک مرد شاد و خوشحال هستم. برای کار کردن و تمرین دادن شاگردانم، بیشترین انگیزه را دارم و مردی نیستم که دوست داشته باشم از گذشته ها صحبت کنم.

لادسیما
من نباید در مورد رئال صحبت کنم.بازیکنان،مدیریت و هواداران رئال باید در این زمینه صحبت کنند.این جامی بود که همه در آنجا منتظرش بودند.

چلسی
این، تنها مقطعی از دوران مربیگری من است که در حال فکر کردن به آینده و اینکه قدم بعدی چه خواهد بود؛ نیستم.در باشگاه های سابق، مدام به آینده فکر می کردم.
به چلسی برگشتم؛ چرا که تیم مورد علاقه ام بود. لندن شهر مورد علاقه من و خانواده ام برای زندگی است.به چلسی برگشتم با این هدف که سال ها اینجا بمانم. باشگاه، اهداف متفاوتی نسبت به گذشته دارد. در مقطع اول حضورم در چلسی(2005) هنوز مساله فیرپلی مالی وجود نداشت.

ایرادات به دفاعی بودن تیم هایتان
آنالیز کردن تیم های من و آمار هایشان، کار ساده ای نیست. برخی مواقع مردم از دیدگاه های نادرستی نسبت به تیم های من قضاوت می کنند.رکورد گلزنی در لالیگا هنوز در اختیار رئال مادرید من است با 120 گل.همچنین، رکورد امتیازگیری در انگلستان هم در اختیار چلسی من است.
شاید بگویید که این قهرمانی با چلسی با نتایج 1-0 یا 2-0 بدست آمده است؛ اما در مورد قهرمانی با رئال در اسپانیا چه می گویید؟ خوب، فکر می کنید هنوز تیم های من دفاعی هستند؟من به این مساله، ابدا معتقد نیستم.

فابرگاس
برای من فابرگاس یک سورپرایز بود. به توانایی های او معتقد بودم؛ اما اعتراف می کنم که هرگز فکر نمی کردم که او بارسا را ترک کرده و به چلسی بیاید.فکر می کردم اگر به انگلستان برگردد؛ راهی آرسنال خواهد شد. آمدن او می تواند به چلسی کمک کند تا بیشتر از گذشته رشد کند. او نقش مهمی در اهداف آینده ما خواهد داشت.

دو فصل بدون جام
دو فصل پیش با رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و فینال کوپا دل ری رسیدم.بدشانس بودم که صاحب هیچ جامی نشدم. فصل گذشته نیز چلسی شرایط ویژه ای داشت؛ با این وجود تا آخرین روز ها شانس قهرمانی لیگ برتر بودیم و نهایتا سوم شدیم. دو سال دراماتیک برای من رقم خورد که فکر می کنم مقصر اصلی در ناکامی ها خود من بودم

ارتباط با مربیانی چون گواردیولا و ونگر در نشست مربیان برتر اروپا در سوئیس
با هم صحبت کردیم. هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد و باهم به تبادل عقیده پرداختیم.این نشست بین مربیان بزرگی برگزار می شد. مربیانی که همواره به دنبال یادگیری و افزایش سطح دانش خود هستند.

HO33E!N
09-20-2014, 01:08 AM
ژاوی:انریکه مرا یاد گواردیولا می اندازد/ از رفتن فیگو به رئال،تا مدتها شوکه بودم

بازی نکردن مقابل شیلی و هلند برای من ناامیدی محض بود.دل بوسکه از من خواسته بود که پس از یورو 2012، دو سال دیگر نیز برای اسپانیا بازی کنم
بدون شک، ژاوی هرناندس را باید یکی از اسطوره های ماندگار فوتبال اسپانیا و باشگاه بارسلونا بدانیم. کسی که یکی از رهبران موفق ترین نسل تاریخ فوتبال اسپانیا بود.ژاوی که به تازگی از تیم ملی خداحافظی کرده در یک مصاحبه اختصاصی با کانال پلاس شرکت کرد و در مورد گذشته و حال پاسخگوی سوالات خولیو مالدونادو، مجری این برنامه شد.بخش اول این مصاحبه چند روز پیش و قبل از پخش شدن کامل مصاحبه از کانال پلاس در وبسایت as منتشر شد که تقدیم حضور شما شد. بخش دوم این مصاحبه در زیر می آید:

لوئیس انریکه
همان حسی را به او دارم که به پپ گواردیولا در سال 2008 داشتم.سال های خوبی بودند.انریکه هم مثل گواردیولا، یک برنده و یک لیدر متولد شده است

دل بوسکه
بازی نکردن مقابل شیلی برای من ناامیدی محض بود.دل بوسکه از من خواسته بود که پس از یورو 2012، دو سال دیگر نیز برای اسپانیا بازی کنم. اما وقتی در مقابل هلند و شیلی فرصت بازی به من نرسید؛احساس ناامیدی کردم.به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی کردم.

تیتو ویلانوا
یک شخصیت فوق العاده. یک مربی همیشه برنده و نزدیک ترین فرد به ما بود. واقعا ارزش های انسانی زیادی به ما آموخت

لوئیس فیگو
وقتی به رئال رفت همه ما شوکه شدیم.به شخصه تا مدتها از این مساله شوکه بودم. او بهترین بازیکن ما بود. انگار الان مسی به رئال مادرید برود.

mahdi
09-20-2014, 01:11 AM
بانک گردشگری استخدام میکنه (sm120)

Herzeleid
09-20-2014, 03:16 AM
دو سال دراماتیک برای من رقم خورد که فکر می کنم مقصر اصلی در ناکامی ها خود من بودم
چقدر این ادم متواضع اخه (sm10)
یه اروپا یه رئال بدهکاره بعد این که چلسی رُ به یه جا رسوند سال اخر بیاد یه اروپا با رئال بگیره بعد بازنشست شه (sm120)

vahid
09-20-2014, 12:08 PM
بدهی رئال به 602 میلیون رسید رئال مادرید به بدهی 602 میلیونی در پایان فصل 14-2013 اعتراف کرده است. با توجه به بدهی به اشخاص حقیقی، بانک ها ، بیت المال، باشگاه های دیگر و … بدهی رئال به 602 میلیون یورو رسیده است. بدهی سال گذشته رئالی ها 541 میلیون یورو بود اما امسال رشد 11.3 درصدی داشته است. فروش هیگوائین و اوزیل در فصل گذشته و دی ماریا در فصل جاری نشان می دهد که باشگاه از نظر مالی چقدر به مشکل خورده است. باشگاه بازیکنانی را که می خرد هم به صورت قسطی می خرد. مثلا 101 میلیون یوروی بیل در شش سال پرداخت می شود. 80 میلیون خامس نیز همین طور. ( شش سال ، سالی 13.3 میلیون).
از این بدهی 602 میلیونی که 75 میلیون آن به بانک هاست، 361 میلیونش کوتاه مدت است و 241 میلیون بلندمدت. این که بدهی کوتاه مدت بیش از بدهی بلندمدت است نشان از یک اوضاع بحرانی دارد. در حال حاضر ضریب درآمد و هزینه رئال منفی است (94- میلیون یرو) این رقم برای باشگاه هایی مثل بایرن و یونایتد مثبت است.
رئال در آمد خوبی دارد، درآمد امسال 550 میلیون یوروست (حرفهای پرز در مورد درآمد 604 میلیونی صحت چندانی ندارد) . در آمد امسال فقط 5 درصد بیشتر بوده است که با توجه به درآمد 60 میلیونی از چمپیونزلیگ رقم بالایی نیست.

mohammad
09-20-2014, 12:09 PM

vahid
09-20-2014, 12:12 PM
تلویزیون کاتالونیا 20 هزار یورو به رئال غرامت می دهد

رئال مادرید پرونده خود در مقابل شبکه سه کاتالونیا را پیروز شد. در این پرونده بارسایی ها ، بازیکنان رئال را به شغال و کفتار تشبیه کرده بودند.

شبکه سه کاتالونیا در کلیپی در روز 13 فوریه 2013 برخی بازیکنان رئال همچون په په را به کفتار تشبیه کرده بود. رئال از این شبکه شکایت کرد و در نهایت آن ها به پرداخت 20 هزار یورو جریمه محکوم شدند. آنها همچنین باید عذرخواهی رسمی خود را در دو روزنامه منتشر کنند.

vahid
09-20-2014, 12:17 PM
واران (sm127) تا 2020 در رئال ماندنی شدرافائل واران مدافع فرانسوی رئال مادرید قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2020 تمدید کرد تا خیال باشگاه برای سالهای آینده از یک دفاع مطمئن و آینده دار راحت شود این تمدید در حالی صورت گرفت که مربی چلسی نیز در فصل گذشته تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن واران برا ملحق شدن به تیمش انجام داده بود. در بیانیه باشگاه رئال آمده است:” رئال مادرید خبر تمدید قرارداد این بازیکن را تا 30 ژوئن 2020 تائید می کند.”
واران در سال 2011 در سن 18 سالگی به رئال پیوست و در آغاز فصل چهارم خود پنج جام با برئال برده است : 1 لیگ قهرمانان، 1 کوپا دل ری، 1 سوپرجام اسپانیا و حالا در سن 21 سالگی قراردادش را تا 2020 تمدید کرد.
مدافع فرانسوی در روز 21 سپتامبر 2011 اولین بازی رسمی خود را برای رئال مقابل راسینگ سانتاندر انجام داد. از آن زمان 74 بار برای رئال به میدان رفت که 4 گل به ثمر رساند. در فصل اولش در 15 بازی دو گل زد، در فصل دومش در 33 بازی دو گل زد که هر دو مقابل بارسا بود و در فصل سومش علیرغم مصدومیت 23 بازی داشت. این فصل تا کنون 23 بازی انجام داده است.

خیلی نگران بودم بذاره بره... درسته هنوزم نمیشه روی پرز حساب کرد ولی به هر حال یه مقدار خیالم راحت تر شد (sm50)

HASSAN
09-20-2014, 12:28 PM
(sm59)

شنبه 29/06/1393 ساعت : 18:30
هفته 4 لاليگا : لاكرونيا - رئال‌مادريد
زنده از شبکه ورزش

شنبه 29/06/1393 ساعت : 23:15
هفته 3 سري آ : آث ميلان - يوونتوس
زنده از شبکه ورزش

يکشنبه 30/06/1393 ساعت : 19:30
هفته 5 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - چلسي
زنده از شبکه ورزش

يکشنبه 30/06/1393 ساعت : 23:30
هفته 4 لاليگا : لوانته - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش

چهارشنبه 02/07/1393 ساعت : 11:15
هفته 5 لاليگا : مالاگا - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش

Milad
09-20-2014, 05:51 PM
کاسیاس، آربلوا، راموس، واران، مارسلو، کروس، مودریچ، خامس، بیل ، رونالدو و بنزما.

Milad
09-20-2014, 08:20 PM
بعد از سال ها یه بازی موثر از ایارامندی دیدیم (sm19)

Milad
09-20-2014, 08:21 PM
فرانسیسکو (sm127)
چیچا (sm127)
خامس (sm127)

Milad
09-20-2014, 08:25 PM
خدایی ایسکو رو نیمکت حیف ه بخدا (sm25)

Milad
09-20-2014, 08:29 PM
امسال بایرن هم میرینه (sm70)

vahid
09-20-2014, 08:49 PM
همچنان نگران خط دفاعیم....

ایسکو (sm127)

vahid
09-20-2014, 08:49 PM
دروازبان دپور منو یاد ساشا ایلیچ انداخت (sm70)، هر چی سوپرگل بود با هم خورد (sm120)

vahid
09-20-2014, 08:53 PM
کریس روی سانتر شخمی تخیلی آربلوا، عجب ضربه سری زد[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

vahid
09-20-2014, 08:55 PM
اس های ممد دهن لق:

.... ننه تفکر ایتالیایی (sm2)

(بعد از خوردن گل دوم، در حالی که 6-2 جلو بودیم) امکان 6-7 شدن هس؟ (sm120)

Milad
09-20-2014, 09:00 PM
اس های ممد دهن لق:

به منم همچین اس ام اس داد منم گفتم کم کس شعر بگو (sm120)

mehrshad
09-20-2014, 09:57 PM
ای جانم...من عاشق این کریسم....

vahid
09-20-2014, 11:48 PM
(sm137)

madrid_25
09-21-2014, 01:16 AM
(sm10)

kamyab
09-21-2014, 10:17 AM
اس های ممد دهن لق:

(sm30)

kamyab
09-21-2014, 10:19 AM
تفاوت را احساس کنید
بنزما دروازبان رو دریبل میزنه زمین میخوره
چیچاریتو اینقدر اعتماد بنفس داره که از 25 متری گل میزنه (sm132)

vahid
09-21-2014, 01:37 PM
تفاوت را احساس کنید
بنزما دروازبان رو دریبل میزنه زمین میخوره
چیچاریتو اینقدر اعتماد بنفس داره که از 25 متری گل میزنه (sm132)

چرت و پرت نگو احمد خان (sm120)

vahid
09-21-2014, 05:14 PM
پرش استثنايي رونالدو
يک آمار جالب در مورد گل اول رونالدو به دپورتيوو
پرش هاي رونالدو، همواره زبانزد خاص و عام است و گل اول او در مقابل دپورتيوو، نمونه کاملي از توانايي هاي منحصر به فرد اين نابغه پرتغالي بود

به گزارش"ورزش سه"، کریس رونالدو روز گذشته در ورزشگاه ریازور موفق شد برای اولین بار گلزنی کند .رونالدو تا قبل از بازی دیروز، موفق نشده بود تا در برابر دپورتیوو لاکرونیا در ورزشگاه اختصاصیش گلزنی کند؛ اما سرانجام او موفق شد این طلسم را بشکند و در نهایت در این بازی هت تریک هم کرد .

اما گل اول رونالدو یک گل استثنایی و بی نظیر بود. طبق آمار منتشر شده، ضربه سر رونالدو از فاصله 11.4 متری دروازه زده شد و رونالدو برای این مهم، 2.6 متر به هوا پرید.

پرش های رونالدو، همواره زبانزد خاص و عام است و گل اول او در مقابل دپور، نمونه کاملی از توانایی های منحصر به فرد این نابغه پرتغالی بود.مشابه چنین گلی را او دو فصل پیش، وارد دروازه منچستریونایتد کرده بود.

رئال موفق شد با هت تریک رونالدو و دبل چیچاریتو و گرت بیل و نیز تک گل خامس رودریگس، میزبانش را با نتیجه 8-2 شکست دهد.

Milad
09-21-2014, 07:11 PM
سر الکس فرگوسن :هرناندز در مادرید خوب عمل خواهد کرد.مطمئنم که او گلهای زیادی به ثمر خواهد رساند.او به شدت متمرکز می شود و رویای او همیشه بازی کردن در رئال مادرید بوده است .

kamyab
09-21-2014, 08:10 PM
چرت و پرت نگو احمد خان (sm120)
چشم چشم (sm70)

vahid
09-21-2014, 08:41 PM
اتفاقا به نظر من دیشب بنز خیلی هم خوب بازی کرد (sm98)

kamyab
09-21-2014, 09:37 PM
اتفاقا به نظر من دیشب بنز خیلی هم خوب بازی کرد (sm98)
مگه من گفتم بد بود
گفتم اعتماد بنفس

vahid
09-21-2014, 11:35 PM
مگه من گفتم بد بود
گفتم اعتماد بنفس

رو اون صحنه شاید میخواست اخراج بگیره، وگرنه بازیکنی تو این سطح نمیشه بگی اعتماد به نفس نداره

Milad
09-22-2014, 01:30 AM
رو اون صحنه شاید میخواست اخراج بگیره، وگرنه بازیکنی تو این سطح نمیشه بگی اعتماد به نفس نداره

اعتماد به نفسش رید ماله
سال اولی که اومده بود از بس شوت میزد دیگه میرفت رو اعصاب من ,سالی هم که 100 تایی شدیم چند تا گل از راه دور شاخ زد تو فرانسه هم توپ میاد زیرش شوتای شاخی میزنه ولی تو رئال یا میندازه واسه بیل یا کریس یا یکی دیگه
این کارش زیاد بد نیست ولی باعث میشه رسانه ها و چار تا دیوث مثل حامد فلاح کرسی شعر بنویسن

kamyab
09-22-2014, 09:22 AM
برادر من مگه اولین بارشه که همچین اتفاقی میفته ؟!
بنزما فصل قبل هم همین بود آخرین باری که دیدم با اعتماد بنفس بازی کنه بازی با شانسلون بود که ثانیه 20 گل زد

vahid
09-22-2014, 10:04 AM
اعتماد به نفسش رید ماله
سال اولی که اومده بود از بس شوت میزد دیگه میرفت رو اعصاب من ,سالی هم که 100 تایی شدیم چند تا گل از راه دور شاخ زد تو فرانسه هم توپ میاد زیرش شوتای شاخی میزنه ولی تو رئال یا میندازه واسه بیل یا کریس یا یکی دیگه
این کارش زیاد بد نیست ولی باعث میشه رسانه ها و چار تا دیوث مثل حامد فلاح کرسی شعر بنویسن

من کاری به اراجیفی که فلاح و چهارتا مثل اون مینویسم ندارم... شخصا معتقدم این سبکی که توی رئال داره بازی می کنه، چیزیه که کارلتو ازش خواسته مخصوصا امسال که بازی ساز درست حسابی نداریم، بیشتر روی بازیسازیش حساب کرده تا شوت زنیش (sm100)

vahid
09-22-2014, 10:05 AM
برادر من مگه اولین بارشه که همچین اتفاقی میفته ؟!
بنزما فصل قبل هم همین بود آخرین باری که دیدم با اعتماد بنفس بازی کنه بازی با شانسلون بود که ثانیه 20 گل زد

پس معلومه درست حسابی بازیهاشو ندیدی (sm120)... البته قبول دارم بعضی وقتها از سر شکم سیری بازی می کنه ولی اینقدر انتقاد هم دیگه درست نیست ، مخصوصا تو بازی که در مجموع خوب کار کرد

Milad
09-22-2014, 05:49 PM
من کاری به اراجیفی که فلاح و چهارتا مثل اون مینویسم ندارم... شخصا معتقدم این سبکی که توی رئال داره بازی می کنه، چیزیه که کارلتو ازش خواسته مخصوصا امسال که بازی ساز درست حسابی نداریم، بیشتر روی بازیسازیش حساب کرده تا شوت زنیش (sm100)

بد بختی اینه که این اراجیف رو حامد فلاح فقط نمیگه
مارکا واس یه تیم رو نابود میکنن چه برسه به یه بازیکن (sm70)
کریم به نظرم خیلی مفید تو تیم کار میکنه ولی به نظرم باید یه کم بیشتر گل بزنه (sm70)

Milad
09-22-2014, 06:19 PM
کارلو آنچلوتی اعلام کرد که در ترکیب تیمش برای بازی مقابل الچه تغییراتی ایجاد خواهد کرد. مربی ایتالیایی رئال مادرید در مورد تغییرات احتمالی تیمش گفت:” رونالدو نیازی به استراحت ندارد. او از نظر ذهنی و بدنی آماده است و در بهترین شرایط خود قرار دارد. ایارامندی گزینه دیگری است که شانس حضور در ترکیب را دارد تا به انسجام خط هافبک کمک کند. در مقابل دپورتیوو خوب عمل کرده بودیم اما ایارامندی را جایگزین بنزما کردیم تا انسجام بیشتری در خط دفاع ایجاد شود و مشکلی ایجاد نشود.”
وی در مورد عملکرد خوب بازیکنان ذخیره رئال مثل ایارامندی و ایسکو گفت:” آسان نبود اما ایارامندی و ایسکو خیلی حرفه ای عمل کردند. آنها به مربی احترام گذاشتند و آماده بودند تا 20 تا 30 دقیقه بازی کنند.”
آنچلوتی در مورد مصدومیت په په و راموس بیان کرد:” سرجیو راموس از ناحیه پا دچار مشکل است. په په نیز همچنان در حال ریکاوری است. باید دید که تا فردا چه اتفاقی رخ می دهد اما احتمال تغییرات وجود دارد.”
مربی رئال با ستایش از عملکرد ایسکو گفت :” او در سال اولش خیلی خوب بود و در بازیهای مهمی مثل فینال کوپا در لیسبون درخشید. اعتمادم به او هیچ تغییری پیدا نکرده است. خیلی جوان است و نماینده ای برای آینده به شمار می رود. رقابت در پست او خیلی بالاست. بازیکن بسیار مهمی است اما ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت.”
آنچلوتی در مورد حمایت فلورنیتنو پرز از کاسیاس اظهار داشت:” مدیر از اتحاد صحبت کرد و این برای ما خیلی مهم است. وقتی در میان باشگاه، بازیکنان و هواداران همه چیز روبراه است، آسان تر است که برای رسیدن به اهداف رقابت کنیم. پارسال خیلی متحد بودیم و به همین خاطر قهرمان شدیم.”
وی در مورد تغییر پست رونالدو و حضور او در سمت راست خط حمله گفت :” نعییر پست مهاجمان در جریان بازی قابل پیش بینی نیست.”
مربی ایتالیایی در مورد سطح رقابت در لالیگا گفت:” رقابت خیلی بالاست. سویا خیلی خوب عمل کرد. والنسیا نیز تیم خوبی در اختیار دارد. در بالای جدول هر اتفاقی امکان پذیر است.”
وی در مورد احتمال حضور چیچاریتو در ترکیب رئال بیان کرد:” بازیکنان باید درک کنند که بازیهای زیادی در پیش است. باید سیستم چرخشی را درک کرد. این تغییرات را نباید به چشم تنبیه نگاه کنند. وقتی کریم بازی نمی کند باید درک کند که این تغییر برای این است که خسته نشود و دلیلش این نیست که خوب بازی نکرده است. او در مقابل دپورتیوو تعویض شد تا مهاجمی که حرکات سرعتی تری انجام می دهد بازی کند. حضور چیچاریتو در ترکیب برای بازی مقابل الچه؟ قطعا تغییراتی خواهیم داشت.”
آنچلوتی در مورد تغییر عملکرد هجومی رئال نسبت به زمان قبل از آمدن خودش به رئال گفت :” سطح هجومی ما از پارسال بهتر است اما باید در فاز دفاعی نیز بهتر شویم.”

vahid
09-22-2014, 07:22 PM
بد بختی اینه که این اراجیف رو حامد فلاح فقط نمیگه
مارکا واس یه تیم رو نابود میکنن چه برسه به یه بازیکن (sm70)
کریم به نظرم خیلی مفید تو تیم کار میکنه ولی به نظرم باید یه کم بیشتر گل بزنه (sm70)

هر چی بیشتر گل بزنه منم خوشحال میشم... ولی فعلا هیچ بازیکنی اندازه بنزما جایگاهش محکم نیست (sm70)

هم عزیز دردونه پرزه (sm120) هم تحت حمایت زیزو (sm120) هم کارلتو حساب تاکتیکی روش باز کرده (sm120)

mohammad
09-23-2014, 11:56 AM
1. صعود به فينال با گلى كه دزديده شد - 26 آپريل 2006 ، بازى برگشت مرحله نيمه نهايى چمپيونزليگ بارسلونا تو نيوكمپ ميزبان ميلان كارلو آنچلوتى بود ، بارسا بازى رفت رو تو سن سيرو 1 - 0 با گل لودويك ژولى ميبره ولى بازى برگشت - دقيقا 26 آپريل 2006 - سرآغاز تمام دزدى ها و رسوايى هايى ميشه كه بعد ها اسم مستعار " تيكى تاكا" يا "فوتبال فردا" روبه خودش ميگيره! دقيقه ى 85 ماركوس مرك بهترين داور اون زمان جهان اشتباه مرگبارى رو مرتكب ميشه كه نه تنها خدشه ى بزرگى به كارنامه ى داورى خودش بلكه سرنوشت قهرمانى اروپا رو به طور كلى عوض ميكنه ، مرك آلمانى گل سالم شوچنكو رو در عين ناباورى مردود اعلام ميكنه و خطاى بازيكن اوكراينى روى كارلس پويول رو ميگيره!

اون شب نه لنزهاى دوربين و نه ميليون ها چشم مسلح و غير مسلح نديدن شوچنكو چه خطايى روى پويول مرتكب شد! فقط يك نفر ديد - كه احتمالا "بايد" ميديد (!) - و اونم كسى نبود جز ماركوس مرك! بارسا با درخشش ماركوس مرك به فينال چمپيونزليگ صعود ميكنه و با شكست آرسنال دومين عنوان اروپاييش رو بعد از 14 سال با طعم رسوايى - كه بعد ها بدجورى به مزاجشون سازگارى كرد - رو به ويترين خاك خورده و تار عنكبوت بستش اضافه ميكنه!

2. رسوايى استمفوردبريج ، وقتى زور چلسى به اووربو نرسيد - همه ى اهل دنيا براى به ياد آوردن فاجعه ى 6 مى 2009 نيازى نيست هر روز تمرين كنن! فقط كافيه برن تو گوگل سرچ كنن و يه نگاه به دست راست پيكه بندازن تا تمام اتفاقات وحشتناك اون بازى جلو چشمشون بياد! تام هنينگ اووربو بزرگ ترين دزد تاريخ فوتبال 6 مى 2009 فاجعه اى رو رقم زد كه تا ابد به راحتى ميشه ازش به عنوان ننگ آور ترين اتفاق تاريخ فوتبال ياد كرد، ننگى كه هرگز از دامن فوتبال پاك نميشه و نخواهد شد ،

در حالى كه بارساى رويايى (!!!) پپ گوارديولا هر دو بازى رفت و برگشت مقهور و مبهوت تفكرات ناب گاس هيدينك هلندى شده بود دقيقه ى 24 بازى برگشت تام هنينگ اووربو - قاتل فوتبال پاك - خطاى پنالتى آلوز روى مالودا رو بيرون محوطه جريمه تشخيص داد در حالى كه خطا كاملا داخل محوطه بود ، دقيقه ى 26 دومين اشتباه فاحش رقم ميخوره و خطاى پنالتى آبيدال روى دروگبا گرفته نميشه تا هواداراى چلسى و همه ى مردم دنيا كاملا آگاه بشن كه يوفا قرار نيست فينال منچستر - چلسى رو دوباره تكرار كنه! دقيقه 56 خطاى توره روى دروگبا و دقيقه 76 روى آنلكا ، دقيقه ى 81 هند پيكه و دقيقه ى 96 هند اتوئو گرفته نشد تا سريال بلعيدن پنالتى ها توسط تام هنينگ اووربو تكميل بشه و بارسا توسط اينيستا بعد از 3 سال دوباره با يه رسوايى ديگه فيناليست چمپيونزليگ بشه و كثيف ترين 6 گانه ى تاريخ رو به نام خودش ثبت كنه ، 6 گانه اى كه حالا با افتخار ازش ياد ميشه و ظاهرا براى برخى ها تراژدى استمفوردبريج و شب مرگ فوتبال به دست فراموشى سپرده شده! شب نعره هاى بالاك ، پخش شدن تصاوير گريه ى طرفداراى چلسى و تبانى تبانى گفتن هاى ديديه دروگبا تبديل به شب ظهور بهترين تيم تاريخ شد!!!

3. رسوايى برنابئو ، مسى با اخراج په په پرواز كرد! - 27 آپريل 2011 ، نيمه نهايى چمپيونزليگ بارسلونا به سانتياگو برنابئوى مقدس مياد تا به مصاف رئالى بره كه يه هفته قبلش تو فينال كوپا دل رى در يك نبرد تمام تاكتيكى ازش شكست خورده بود ، اول قرار بود اولگاريو بنكوئرنكاى پرتغالى بازى رو قضاوت كنه ولى ظاهرا به جرم هم وطن بودن با مورينيو و همچنين درخواست بارسلونا داور بازى به ولفگانگ اشتارك تغيير نام ميده! اشتاركى كه بازى ليون - رئال دو پنالتى واسه رئال نگرفت مأموريتشو از دقيقه 56 شروع كرد و به ماسكرانو بعد از برخورد شديد و لگد وحشيانش به په په فقط يه كارت زرد نشون داد! اوج شاهكار اين داور آلمانى 4 دقيقه بعد رقم خورد ، وقتى په په واسه مهار توپ با كف پا به سمت توپ رفت و اشتارك از خدا خواسته در عين شگفتى و بهت همگان كارت قرمز مستقيم رو به په په نشون داد ، تصاوير تلويزيونى كاملا نشون ميدن كه حتى باد پاى په په هم به پاى دنى آلوز نخورد و اين اخراج حاصل تمارض هنرمندانه ى دنى آلوز بود ، بعد از اين اخراج ليونل مسى كه بدجورى اسير تاكتيك مورينيو و قدرت په په شده بود آزادانه 2 گل ميزنه تا بارسا 2 - 0 برنده ى بازى باشه ، بازى برگشت هم سناريوى جديدى رقم ميخوره و فرانك ده بليكر (داورى كه تياگو موتا رو بى دليل اخراج كرد) با مردود كردن گل سالم هيگوآين رسوايى ديگه اى به بار مياره تا بارسلونا - تيمى كه ادعاى پاك بودنش گوش فلك رو كرده و شعار فراتر از يك باشگاه سرلوحه ى كارشه - به سومين فينال كثيف اروپاييش برسه.

اين 3 موردى كه گفتم فقط 3 فاجعه اى بود كه باعث قهرمانى بارسلونا تو اروپا شد و الا هنوز گل آفسايد زلاتان (ال كلاسيكوى رفت فصل 10 - 2009) و اخراج بى شرمانه ى تياگو موتا با تمارض آشكار بوسكتس وگل آفسايد پيكه به اينتر - كه حتى اينا هم واسه صعود بارسا به فينال كافى نبود - از ياد نبرديم ، يادمون نرفته فن پرسى به مضحك ترين شكل ممكن - زمانى كه خطر حذف بيخ گوش بارسا بود - اخراج شد و بازى برگشت با ميلان عجيب ترين پنالتى تاريخ روى بوسكتس - وقتى توپ در جريان بازى نبود - گرفته شد تا باز هم امداد غيبى از آسمون نازل بشه و بارسا به مرحله ى بعدى صعود كنه! هنوز يادمون نرفته فصل پيش فرناندو تيكسيرا ويتينس - جانشين خلف ايتورالده گونزالز - به سبك اووربو 3 پنالتى رئال رو (2 تا بازى رفت سوپركاپ - هند آبيدال و خطاى والدز روى رونالدو و يكى هم بازى برگشت كوپادل رى - هند آلوز-) نگرفت و گل سالم راموس رو مردود كرد تا بارسلونا يه سوپركاپ و يه كوپا دل رى ديگه به ويترين افتخارات تهوع آورش اضافه كنه ، همينطور جونيت چاكر داورى كه به خاطر اخراج نانى به حمايت از رئال محكوم شده دقيقا همون داوريه كه پارسال بازى برگشت با چلسى جان ترى رو به خاطر خطايى كه يك دهم خشونت خطاى نانى رو نداشت اخراج كرد تا چلسى هم مثل اينتر تو نيوكمپ مجبور بشه تقريبا 70 دقيقه 10 نفره بازى كنه ، ولى اخراج ترى دردى رو دوا نكرد تا تيمى كه داعه دار بهترين بودن در تاريخ فوتبال جهانه و يه تريلى هم قادر نيست اسم و رسم بازيكناشو بكشه بازى 2 - 0 برده رو با شاهكار بهترين بازيكن تاريخ (!!!) 2 - 2 كنه و از صعود به فينال باز بمونه!

و در آخر سخنى هم دارم با طرفداراى بارسلونا ، مخصوصا اون دسته از هواداراى نوشكفته كه با چنتا برد و به عشق كرى خوندن با دوست و رفقا طرفدار بارسا شدن و خيلى وقتا - غير ارادى و ندونسته - به تاريخ فوتبال دهن كجى ميكنن ، همونايى كه با يه نسيم بهارى اومدن و به زودى با همون نسيم بهارى هم خواهند رفت! دوست عزيز! ترديدى نيست كه اشتباهات داورى واسه همه ى تيم ها هست ، چه به ضررشون چه به نفعشون ، هر داورى هم ممكنه اشتباه كنه ، همونطور كه ماركوس مرك بزرگم اشتباه كرد ، ولى واقعا شرم آوره ، واقعا شرم آوره ، به خدا شرم آوره در مواقعى كه به نفعت نيست آلزايمر مصلحتى بگيرى و لگد بزنى به تمام اتفاقاتى كه تو اين سال هاى اخير افتاده ، ما فراموش نكرديم شما هم فراموش نكن اين بارسايى كه چپ و راست لقب هاى عجيب غريب به نافش ميبندى و با افتخار جمله ى فراتر از يك باشگاه رو به زبون ميارى خودش وام دار و مديون همين اشتباهات فاحش داوريه كه از سال 2006 تا حالا - و معلوم نيست تا كى - پروژه اش كليد خورده ، اونايى كه بعد از بازى منچستر - رئال با يه مظلوم نمايى رقت انگيزى اخراج نانى رو تو بوق و كرنا كردن و تحت تأثير جو رسانه اى هيايوى جهت دارى رو به راه انداختن يادشون باشه رد پاى همين داورى ها تو 70 درصد جام هاى 6 سال اخير تيمشون ديده ميشه ، تيمى كه خودش ، اعتبارش ، شهرتش ، تعداد جام هاش و تعداد هواداراش وابستگى شديدى به همين داورى ها داره منطقى نيست طرفداراش قيافه ى حق به جانب بگيرن كه فلان تيم داورى ها به نفعشه و تو اون بازى داورى به ضرر بارسا بوده ، 6 سال تموم با همين رسوايى ها جام رو جام گذاشتين و چماق كردين كوبيدين تو سر همه! اربابتون ادعا ميكرد كه در شأن ما نيست در مورد داورى ها حرف بزنيم! ما تو كار داور ها دخالت نميكنيم!

حالا چى شده كه واسه يه اوت دستى هم زمين و زمانو به هم ميدوزيد؟! اشتباهات سهوى (!) داورا به نفعتون كم شده كه اينجورى شاكى شدين؟! آره ، ممكنه بعضى مواقع داورى ها به ضرر بارسا هم باشه ، ممكنه به نفع رئال هم باشه ، ولى حقيقت يه چيز ديگه ست ، هيچ قدرتى تو دنيا نميتونه واقعيت ها رو كتمان كنه ، واقعيت اينه كه بارسلونا على رغم بازيكناى بزرگ و سبك بازى منحصر به فردى كه داره همين اشتباهات داورى كمك شايانى به اعتبار نام باشگاه و فوتبالش كرده ، بارسا هر چقدر كه اشتباهات داورى به ضررش بوده حداقل 3 - 4 برابرش از اين اشتباهات داورى سود برده ، سود هاى سريالى بسيار بزرگ - در بازى هاى بزرگ - به شكل نا متعارف و البته شبيه به هم و تكرارى ، مردم ميگن بارساى پپ تو 4 سال 14 جام رو درو كرده ولى خيليا هستن كه نميگن اين 14 جام پپ گوارديولا چجورى به دست اومده ، آيا واقعا بارساى پپ شايسته ى بردن هر 14 تا جام بوده؟! هر چقدر هم بگيد بارسا مسى و ژاوى و اينيستا رو داره و فوتبال زيبايى رو ارائه ميده و كارشناسا و بزرگان فوتبال از اين سبك تعريف و تمجيد كردن بازم دليل قانع كننده اى واسه توجيه اين رسوايى ها نيست ، و در آخر ميخوام به يه جمله ى خوزه مورينيو استناد كنم ، جمله اى ساده اما كليدى كه هميشه تو ذهنم ميمونه و محاله از حافظه ى تاريخيم پاك بشه ، "بگذاريد با بارسلونا در زمين <<فوتبال>> بازى كنيم ، همين!"

mohammad
09-23-2014, 12:48 PM
تازه صحنه را دیدم گل چیچاریتو و خامس و گل اول کریس عالی بود(sm120)

پاس گلای ایسکو(sm118)
ریدم تو سیستم انچلوتی که باعث میشه همچین کسی رو نیمکت باشه(sm3)

مرتیکه برگرد 4-2-3-1

vahid
09-23-2014, 12:53 PM

پاس گلای ایسکو(sm118)

مرتیکه برگرد 4-2-3-1

دو تا گل بیل (sm118)

لوکس = ساشا ایلیچ (sm2)

vahid
09-23-2014, 12:56 PM
پوریا پورسرخُ دیدی؟ (sm120)

mohammad
09-23-2014, 01:12 PM
دو تا گل بیل (sm118)

لوکس = ساشا ایلیچ (sm2)

همین دروازبان پاس گل میده به مسی(sm120)

mohammad
09-23-2014, 01:13 PM
پوریا پورسرخُ دیدی؟ (sm120)
اصن از این مسخره بازیا خوشم نمیاد(sm120)

باید خودم تو ابوظبی برنابئو باشم(sm2)(sm54)

Milad
09-23-2014, 02:28 PM

پاس گلای ایسکو(sm118)

مرتیکه برگرد 4-2-3-1
میشه بفرمایی تو 4-2-3-1 ایسکو کجا قرار میگیره؟ (sm69)

mohammad
09-23-2014, 02:37 PM
میشه بفرمایی تو 4-2-3-1 ایسکو کجا قرار میگیره؟ (sm69)

کیون جنابعالی(sm118)

mohammad
09-23-2014, 02:38 PM
لاشی به سیستم رئال تو فینال کوپا نگاه کن بعد ببین که ایسکو کجا بازی میکرد(sm120)
هافبک دفاعی بود(sm120)

حتی کارلتو گفت میخوام ازش یه سیدورف جدید بسازم(sm120)

Milad
09-23-2014, 02:40 PM
لاشی به سیستم رئال تو فینال کوپا نگاه کن بعد ببین که ایسکو کجا بازی میکرد(sm120)
هافبک دفاعی بود(sm120)

حتی کارلتو گفت میخوام ازش یه سیدورف جدید بسازم(sm120)

اونوقت مودریچ رو نیمکت ؟(sm69)
من خودم میگم ایسکو باید بیشتر بازی کنه ولی تو پست شماره 10 (sm69)

mohammad
09-23-2014, 02:45 PM
اونوقت مودریچ رو نیمکت ؟(sm69)
من خودم میگم ایسکو باید بیشتر بازی کنه ولی تو پست شماره 10 (sm69)

مودریچ میره مهاجم نوک دیگه ایسکو و چیچا زوج خط هافبکو تشکیل میده وارانم میره وینگر راست(sm120) بیل میاد خط دفاع چون باهاش اشنایی داره کریسم میره سر نیمکت(sm120)
این تیم باید سیستمش عوض بشه 1 کلین شیت نداشتیم تو لالیگا(sm21) فضای باز زیادی داره به حریف میده با توجه به اینکه هافبک دفاعی هم نداریم(sm25)

Milad
09-23-2014, 02:48 PM
مودریچ میره مهاجم نوک دیگه ایسکو و چیچا زوج خط هافبکو تشکیل میده وارانم میره وینگر راست(sm120) بیل میاد خط دفاع چون باهاش اشنایی داره کریسم میره سر نیمکت(sm120)
این تیم باید سیستمش عوض بشه 1 کلین شیت نداشتیم تو لالیگا(sm21) فضای باز زیادی داره به حریف میده با توجه به اینکه هافبک دفاعی هم نداریم(sm25)
*** تو کسی که میگه بهترین زوج های دفاعی اروپا رو داریم (sm25)با این دفاع هیچ گوهی نمیتونیم بخوریم (sm172)

mohammad
09-23-2014, 02:55 PM
*** تو کسی که میگه بهترین زوج های دفاعی اروپا رو داریم (sm25)با این دفاع هیچ گوهی نمیتونیم بخوریم (sm172)

ریدم به بهترین زوج دفاعی دنیا(sm2)
راموس و په په 2 تا دفع میکنن 1 دونه سوتی میدن(sm120)

دفاع میخوایم مثه هیرو که مهاجم بترسه رودررو بشه باهاش دفاع میخوایم مثه هیرو که سوتی نده که هیچ کاندید اقای گلی هم باشه(sm54)
استثنایی بود واقعا(sm54)

Milad
09-23-2014, 02:59 PM
ریدم به بهترین زوج دفاعی دنیا(sm2)
راموس و په په 2 تا دفع میکنن 1 دونه سوتی میدن(sm120)

دفاع میخوایم مثه هیرو که مهاجم بترسه رودررو بشه باهاش دفاع میخوایم مثه هیرو که سوتی نده که هیچ کاندید اقای گلی هم باشه(sm54)
استثنایی بود واقعا(sm54)

بهترین زوج دفاعیمون زمان کاپلو زوج کاناوارو -په په بود البته این په په نه (sm25)
هیرو هیچوقت ادم درست حسابی کنارش نبود (sm25)

mohammad
09-23-2014, 03:04 PM
بهترین زوج دفاعیمون زمان کاپلو زوج کاناوارو -په په بود البته این په په نه (sm25)
هیرو هیچوقت ادم درست حسابی کنارش نبود (sm25)

راموس دفاع راست بود الان مشکل دفاع راست نداشتیم و یه دفاع وسط خوبی مثه هوملز تو رئال بود(sm120)شایدم زوج واران-په په جواب بده این دیوث حتی یه بار هم این زوجو امتحان نکرده(sm2)

Milad
09-23-2014, 03:09 PM
راموس دفاع راست بود الان مشکل دفاع راست نداشتیم و یه دفاع وسط خوبی مثه هوملز تو رئال بود(sm120)شایدم زوج واران-په په جواب بده این دیوث حتی یه بار هم این زوجو امتحان نکرده(sm2)
راموس هر چند سوتیه ولی دیوث خیلی استعداد داره (sm50)میگفت کریس داره بهم روش زدن ضربه ازاد رو یاد میده الان از خودش بهتر میزنه (sm30)
دفاع راست که بود فوق العاده بود ...تو ضربات ایستگاهی ضربه سراش و پرش هاش فوق العادست ....کدوم دفاع راست رو سراغ داری مربی بهش بگه وسط بازی کن بشه دفاع وسط بعد جزو بهترین های دنیا هم بشه (sm132)
فقط ایرادش سوتی های تخمیشه وگرنه از لحاظ فنی و استعدادی و تعصب خیلی قبولش دارم (sm132)

mohammad
09-23-2014, 03:12 PM
راموس فصل گندشو با 3 بازی اخر سی ال به بهترین فصلش تبدیل کرد(sm120)

Milad
09-23-2014, 03:18 PM
راموس فصل گندشو با 3 بازی اخر سی ال به بهترین فصلش تبدیل کرد(sm120)

فصل قبل نیم فصل دوم خوب شد (sm70)نیم فصل اول در حد مگویان (sm120)

mohammad
09-23-2014, 03:20 PM
فصل قبل نیم فصل دوم خوب شد (sm70)نیم فصل اول در حد مگویان (sm120)

مگویان>لنگ

mohammad
09-23-2014, 10:53 PM
1-1

mohammad
09-23-2014, 10:53 PM
میگ میگ گلو زد(sm174)

Milad
09-23-2014, 11:19 PM
اگه داستان بازی با سوسیداد پیش نیاد بردیم (sm118)

mohammad
09-23-2014, 11:20 PM
اگه داستان بازی با سوسیداد پیش نیاد بردیم (sm118)

امکان 4-3 شدن زیاده(sm120)

Milad
09-23-2014, 11:29 PM
امکان 4-3 شدن زیاده(sm120)

خدایی 2-0 تیم جلو باشه بدی به علی دایی هم 4 تا نمیخوره (sm120)
3-0 جلو باشی بدی به پرویز مظلومی هم 3 تا نمیخوره (sm120)

Milad
09-23-2014, 11:37 PM
پسره تو طرفداری نوشته (sm2)
دوستان رئالی ..... اگه ازین به بعد بحث مقایسه پیش اومد
خواهشا .... مسی فقط با جیمز رودریگز مقایسه بشه :)

Milad
09-23-2014, 11:37 PM
یه پاس گل جیمز یکی مارسلو

vahid
09-24-2014, 12:09 AM
یکی بگه رفند بازی چطوره؟ (sm98)

vahid
09-24-2014, 12:11 AM
کریس بازم هتریک (sm118)

mehrshad
09-24-2014, 12:15 AM
ایول...بازی رو شبکه ورزش نشون میده....ساعت 23:30

vahid
09-24-2014, 12:22 AM
بازی تموم شد، 5-1 کریس 4 تا گل (sm118)

mohammad
09-24-2014, 12:26 AM
عجب بازی کرد کریس(sm120)

mehrshad
09-24-2014, 12:27 AM
بازی تموم شد، 5-1 کریس 4 تا گل (sm118)

یه سوال؟

الان چهار تا زده...هتریک به حساب نمیاد؟؟؟

Milad
09-24-2014, 12:32 AM
کریس بازم هتریک (sm118)

**** هتریک (sm118)

Milad
09-24-2014, 12:33 AM
منظورم س و پر هتریک بود (sm118)

Milad
09-24-2014, 12:36 AM
یه سوال؟

الان چهار تا زده...هتریک به حساب نمیاد؟؟؟

هتریک که سرجاش هست و جزو هتریکای کریس حساب میشه ولی به این عمل میگن سوبر هتریک (sm70)

mehrshad
09-24-2014, 12:37 AM
هتریک که سرجاش هست و جزو هتریکای کریس حساب میشه ولی به این عمل میگن سوبر هتریک (sm70)

ایولا...ممنون

فقط دوتا هتریک مونده تا رکورد فقط مال خودش بشه...

Catman
09-24-2014, 12:38 AM
پنالدو (sm70)

mohammad
09-24-2014, 12:39 AM
پنالدو (sm70)
پنالدو چه کرده چوب تو کیون غارساییا و بدخواهاش کرده(sm118)
مسی هر وقت پنالتی یاد گرفت میشه با رونالدو مقایسه بشه(sm120) لوانته(sm120)

mohammad
09-24-2014, 12:40 AM
میلان مساوی شد(sm118)

Catman
09-24-2014, 12:43 AM
پنالدو چه کرده چوب تو کیون غارساییا و بدخواهاش کرده(sm118)
مسی هر وقت پنالتی یاد گرفت میشه با رونالدو مقایسه بشه(sm120) لوانته(sm120)

غارسا ؟ ! (sm2)

پنالدو (sm59)

ahmadsp
09-24-2014, 12:44 AM

mehrshad
09-24-2014, 12:45 AM

آیقون 6 ؟؟؟

Milad
09-24-2014, 12:46 AM
اما که ندیدیم ولی میگن ایارامندی خیلی خوب بوده (sm70)

mohammad
09-24-2014, 12:46 AM
غارسا ؟ ! (sm2)

پنالدو (sm59)

بهترین بازیکن جهان(sm59)

Catman
09-24-2014, 12:56 AM
[/COLOR]

بهترین بازیکن جهان(sm59)

با 1 بیلاخ بزرگ (sm59)

Milad
09-24-2014, 12:57 AM
با 1 بیلاخ بزرگ (sm59)

بهترین بازیکن تاریخ هورمونی (sm59)

Catman
09-24-2014, 12:59 AM
بهترین بازیکن تاریخ هورمونی (sm59)

الکسیس تگزاس (sm59)

Milad
09-24-2014, 03:12 AM
پنالتی های کریس (sm77)(sm77)(sm77)
اگه 10 تا پنالتی قشنگ دیده باشم دوتاش همینا بود (sm70)
کروس(sm127) چقدر بد شانس بود
پاس گلی دیگر از خامس (sm19)

Milad
09-24-2014, 03:16 AM
دانلود گل ها و خلاصه بازی

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

فول مج بازی - نیمه اول

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

فول مج بازی - نیمه دوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vahid
09-24-2014, 09:49 AM
ایسکو (sm127)

kamyab
09-24-2014, 10:53 AM
ایسکو دیشب فوق العاده بود
ایارا هم فکر کنم جانشین خلف سلطان پاس به عقب ژاوی بشه
واران هم نیمه اول رو که دیدم خوب کنترل میکرد بازیکنای آلمریا رو

mohammad
09-24-2014, 12:16 PM
با 1 بیلاخ بزرگ (sm59)

به کیون سوزاش(sm59)

Milad
09-24-2014, 12:28 PM
به کیون سوزاش(sm59)
پنالتی های کریس (sm59)

mohammad
09-24-2014, 12:37 PM
پنالتی های کریس (sm59)

یه نگاه به چپ یه نگاه به راست بدون دورخیز و مسی توپ رو به اوت میزنه(sm120)

kamyab
09-24-2014, 12:52 PM
کروس اگه خوش شانس بود هت تریک میکرد
رونالدو هم میتونست 6 تا به تنهایی بزنه

mohammad
09-24-2014, 12:56 PM
کروس اگه خوش شانس بود هت تریک میکرد
رونالدو هم میتونست 6 تا به تنهایی بزنه

جدی یعنی کروس اینقد موقعیت داشت(sm21)

mohammad
09-24-2014, 01:24 PM
جیمی کاراگر :
"مسی تا به حال 11 بار پنالتی خراب کرده است که رکوردی بدتر از رکورد گل به خودی های من است."(sm2)

Milad
09-24-2014, 03:02 PM

مگه خلاصه بازی رو ندیدی ؟(sm77)

kamyab
09-24-2014, 03:55 PM
دو تا فقط به تیر زد
یکی خارج از چار چوب یکی هم دورازه بان **** واکنش داشت

Milad
09-24-2014, 09:05 PM
بارسا امشب سوراخه (sm70)

HASSAN
09-25-2014, 12:02 AM
یه نگاه به چپ یه نگاه به راست بدون دورخیز و مسی توپ رو به اوت میزنه(sm120)

رونالدو نیمه نهایی CL پنالتی خراب کرد, مسی نیمه نهایی جام جهانی پنالتی گل کرد(sm2)

HASSAN
09-25-2014, 12:03 AM
بارسا امشب سوراخه (sm70)

(sm70)
میدونی دروازبان مالاگا کیه؟(sm25)
اوچوا دروازبان دیوثِ مکزیک(sm54)

Milad
09-25-2014, 03:16 AM
(sm70)
میدونی دروازبان مالاگا کیه؟(sm25)
اوچوا دروازبان دیوثِ مکزیک(sm54)
سوراخ نشدید ولی شانس اوردید (sm59)

Milad
09-25-2014, 03:17 AM
رونالدو نیمه نهایی CL پنالتی خراب کرد, مسی نیمه نهایی جام جهانی پنالتی گل کرد(sm2)

رونالدو نیمه نهایی CL پنالتی خراب کرد،مسی نیمه نهایی Cl پنالتی خراب کرد (sm120)

HASSAN
09-25-2014, 03:20 AM
(sm30)

mohammad
09-25-2014, 01:44 PM
فتوشاپ مسخره(sm59)
این وصله به تازه به دوران رسیده های غارسایی میچسبه(sm59)

Milad
09-26-2014, 06:11 PM
توجه شما رو به این دوخبر جلب میکنم (sm30)

Milad
09-26-2014, 06:11 PM
به گزارش "ورزش سه"، "لیونل مسی"، نابغه آرژانتینی تیم بارسلونا که پیش از این در میادین فوتبال بارها دچارحالت تهوع شده بود، برای اولین بار در این فصل در ورزشگاه لارزالدا و در مقابل تیم مالاگا در نیمه دوم دچار حالت تهوع شد.

این صحنه توسط دوربین "el chiringuito" شکار شده است. لازم به ذکر است که پزشکان هنوز هیچ دلیلی برای تکرار این اتفاق پیدا نکرده اند

Milad
09-26-2014, 06:13 PM
به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو در چند بازی رئال مادرید بخصوص در مقابل اتلتیکو و در مواجهه با دیه گو گودین، بصورت عامدانه اقدام به حرکت غیر ورزشی بر علیه بازیکن تیم مقابل نمود. با اینکه تصاویر این صحنه ها نیز در رسانه ها منتشر شد، اما هیچ اقدام متقابلی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا مشاهده نشد و رونالدو نه توبیخ شد و نه از حضور در بازی های بعدی رئال محروم.(sm2)
یکی از عقده ای ترین تیتر های تاریخ ورزش 3 (sm2)

MEHRDAD.CR7
09-27-2014, 03:28 AM
(sm30)

آقا من اینو میشناسم.جزو فرندای فیسبوکمه.اینو واقعا خودش نوشته.به شدت عاشق کریسه

-AMIR-
09-27-2014, 04:56 PM
به گزارش "ورزش سه"، "لیونل مسی"، نابغه آرژانتینی تیم بارسلونا که پیش از این در میادین فوتبال بارها دچارحالت تهوع شده بود، برای اولین بار در این فصل در ورزشگاه لارزالدا و در مقابل تیم مالاگا در نیمه دوم دچار حالت تهوع شد.

این صحنه توسط دوربین "el chiringuito" شکار شده است. لازم به ذکر است که پزشکان هنوز هیچ دلیلی برای تکرار این اتفاق پیدا نکرده اند
خب معلومه دیگه حاملست(sm2)(sm2)

-AMIR-
09-27-2014, 04:56 PM
آقا من اینو میشناسم.جزو فرندای فیسبوکمه.اینو واقعا خودش نوشته.به شدت عاشق کریسه
تا این حد(sm2)(sm2)

vahid
09-27-2014, 08:23 PM
2-0 بردیم... نیمه دوما عملا داخل زمین استراحت کردیم!!

Milad
09-27-2014, 08:26 PM
خوب بود بازیکنا واسه بازی چارشنبه یه استراحتی کردن (sm70)
من از این بازی میترسیدم که خداروشکر ختم به خیر شد (sm70)

Milad
09-27-2014, 08:29 PM
دبل سیو ایکر مشتی بر دهان یاوه گویان (sm70)

vahid
09-27-2014, 08:31 PM
ایسکو باید زودتر میومد (sm50)

MEHRDAD.CR7
09-27-2014, 08:33 PM
تا این حد(sm2)(sm2)
آره بابا.دهن ما رو سرویس کرده.روزی 40 تا پست از رونالدو میزاره

mohammad
09-27-2014, 08:33 PM
بقران فقط احمقی مثه کارلتو میتونه ایسکو رو نیمکت نشین کنه(sm172)
ولی خوشحالم سیستم رئالو فهمید
4-4-2
با حضور ایارا و ایسکو(sm172)

MEHRDAD.CR7
09-27-2014, 08:34 PM
به دلم افتاده بارسا امروزم نمیبره

Milad
09-27-2014, 08:35 PM
اخ اگه نبره چه کیونی ازشون پاره کنیم (sm120)

mohammad
میبره باو امیدتو به گرانادا خوش نکن(sm70)

Milad
امروز پتانسیل اتفاقات بازی باسوسیداد رو داشتیم ولی دفاع زیاد سوتی نداد (sm120)