ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : < اظهارات متفاوت یک روحانی درمورد حجاب >

ahm_ahang
05-13-2015, 01:32 PM
حجت الاسلام زائری در مصاحبه با «الف» در خصوص حجاب و چادر اظهارنظرهای جالبی را بیان کرده است.
فرض را براین بگذاریم که درعین حال که حاکمیت طرفدار یک پوشش خاص است این پوشش را برای همه اجبار نکند، یعنی تبلیغ انجام شود و خواسته‌ی حاکمیت نشان داده شود، ولی اگر کسی نخواست رعایت کند، آزاد باشد. باز فکر می‌کنید سیاسی بودن حجاب باقی بماند؟
قطعاً خیلی کاهش پیدا خواهد کرد. اما یک موضوع مهم تری نسبت به این وجود دارد.من می گویم در بدترین حالت بگذاریم این تصور به وجود بیاید. مگر چه اتفاقی می‌افتد؟ موضوع مهم‌تری که با این فرض اتفاق می‌افتد و من راجع به آن قبلاً بدون تعارف گفته‌ام این است که با حجاب اجباری مخالفم و معتقدم یکی از اشتباهات ما در حوزه اجتماعی بعد از انقلاب اجبار حجاب بود و ما باید این را اعتراف کنیم و بپذیریم. حالا اینکه به هردلیل نمی‌توانیم تراجع کنیم مسئله دیگری است.
زائری در بخش دیگر سخنانش می‌گوید: در موضوع اجبار حجاب هم جوهر ماجرا اجتماعی است. من معتقدم یکی از اشتباهات ما در جمهوری اسلامی اجبار حجاب بوده است. حتی اگر نتوانیم از آن تراجع کنیم باید علم به این داشته باشیم که این تصمیم گیری و سیاست گذاری خطا بوده است. این نظرشخصی من است. چون حجاب چندین بعد دارد. یک بعدش اعتقادی ست، یک بعدش سبک زندگی ست. یعنی از آن جهت که ریشه و منشأ انتخاب هست، اعتقادی است و از آن جهت که خروجی و بروز بیرونی انتخاب است یک نوع سبک زندگی است و هیچکدام هم اجبار پذیر نیست. شما اساساً نمی‌توانید به انتخاب جنبه اجبار و الزام و اکراه بدهید. حتی مسائل دینی هم که حدود شرعی دارد ناظر به اعتقاد افراد نیست. یعنی متعلق تعذیرات اعتقاد افراد نیست که مثلاً کسی را شلاق بزنند که چرا به روزه اعتقاد نداشتی! اگر کسی را شلاق می‌زنند یا حد برایش جاری می‌کنند به خاطر یک رفتار بیرونی است که بازجنس اجتماعی دارد. قانون در جامعه است که شرب خمر نباید علنی باشد. کسی می‌تواند به حرمت شرب خمر اعتقاد نداشته باشد و اتفاقاً آدم عرق خوری هم باشد ولی در خانه‌اش کسی با او کاری ندارد. اینجا که می‌شود عرصه اجتماع، اینجا مسئله قانون و نظام است.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

hamid
05-13-2015, 04:41 PM
اوه(sm74)

fcb
05-13-2015, 05:36 PM
متاسفانه مادرایران دین حکومتی داریم نه حکومت دینی.این خیلی بده بیشترین ضربه رو (sm91)درچنین مواقعی فک میکنم دین میخوره

Dark Silence
05-13-2015, 06:29 PM
باریکلا از یه شیخ انتظار اینجور طرز فکر رو نداشتم (sm50)

YAS
05-13-2015, 06:35 PM
دوتا حرف دیگه بزنه سرشو تو کیسه میکنن

Fsooti
05-13-2015, 06:41 PM
(sm77)(sm77)

hossein007
05-13-2015, 07:08 PM
اتفاقا پارسال تو شبکه سه و تو دهه فجر همین حرفها رو زد و گفت اجبار کردن حجاب بعد از پیروزی انقلاب اشتباه نظام بود و این از صدا و سیما پخش شد.

sadegh1
05-13-2015, 07:14 PM
چی بگم والا...(sm70)

p@RH@m
05-13-2015, 08:11 PM
اتفاقا پارسال تو شبکه سه و تو دهه فجر همین حرفها رو زد و گفت اجبار کردن حجاب بعد از پیروزی انقلاب اشتباه نظام بود و این از صدا و سیما پخش شد.

منم کلیپشو دیدم ، تایید

daniyal
05-13-2015, 10:25 PM
متاسفانه ادم یه چیزایی رو نمیتونه بگه واقعا از شان انسان کم میکنه این کارا و با حیوون فرقی نمیکنه به خاطر همین چیزا که نمیتونم بگم اتفاقا باید حجاب اجباری باشه تاثیرات بدی روی آینده ی زندگی زناشویی و خانوادگی و آمار طلاق داره الان یه سری میان میگن طلاق به حجاب چه ربطی داره اونم برا همین چیزائیه که میگم نمیشه گفته شه
اتفاقا این آقایونی که میان به اصطلاح از حقوق زنا طرفداری کنن و مثلا آزادی رو این طوری تعبیر میکنن هول ترین آدما همینا هستن برا شهوت رانی خودشونه ولی میبینی اصلا این قضیه براشون مهم نیست اصلا

Hadi 0021
05-13-2015, 11:13 PM
الان شاید بعضیا فکر کنن حجاب هست ولی اگه واقعا اون دسته از آدما هستن که اینجوری دارن فکر میکنن سخت در اشتباهن یا اصلا نرفتن تو خیابونا

الان تو خیابان هزار تا به خصوص زنی که شوهر داره و از همه مهمتر خود شوهر بی غیرتش باهاشه ولی میبینی زنه قشنگ ساپورت پوشیده یه شال نصف سرش

بعدم میان از جلو سینه ها تمام معلوم از پایین غیر از خود پا سفیدی پاها هم قشنگ معلومه اونوقت هزار نفر جوون نگاه میکنن وارد گناه میشن خودشونم نخوان بازم میشن

حالا دخترم همینجور....متاسفانه مردم ایران خیلی بیش از حد بی جنبه هستن

بعدم شما فکر کن بیان یه روز بگن نداشتن حجاب هیچ مانعی نداره اونوقت دیگه ببین چی میشه

خب ما همه خواهر داریم نمیتونیم اصلا بهش فکر کنیم که خواهرمون وقتی میره بیرون زیر هزار تا چشم نامحرم.....

حالا بعضیا مثل من و شما که غیرت داریم اگه زنم داشته باشیم که خصوصیات بالا رو داشته باشه میره تو طلاق و به قول خودشونم بحث فرهنگی و ازین چیزا

دانیال حرف خوبی میزنه اینا خیلی باعث اختلاف نظر میشه .......در ضمن من اصلا منظورم این نیست که باید برن چادر بپوشن وازین چیزا ولی دلیلی هم نداره

واسه زن شوهر دار بیاد اینجوری تیپ کنه بزنه بیرون .....اگه هدف خوشتیپیه تو هرچی آرایش...لباس...رفتار....حد نرمال من فقط منظورم اینی بود که گفتم

yasin6
05-14-2015, 01:36 AM
اجتمالا ممنوع التصویرش میکنن یا ممنوع الرساله یا در نهایت غیب میشه(sm51)

Hadi 0021
05-14-2015, 02:42 AM
اجتمالا ممنوع التصویرش میکنن یا ممنوع الرساله یا در نهایت غیب میشه(sm51)

(sm2)