توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره هدست بلوتوث /// Help Me Please
vahid
05-29-2015, 11:10 AM
به حضور انورتون که عارضم یه مدت پیش یه هدست بلوتوث با کیفیت مدل زیر خریدم:
A4tech BH-500
الان مشکلی که دارم اینه که وقتی از طریق دانگل بلوتوثی که به pc وصلش می کنم، بعد از اتصال وقتی یه آهنگ یا فیلم یا کلیپ پخش می کنم، بعد از 6-7 ثانیه چند مرتبه صدا قطع و وصل میشه و بعد از چند ثانیه کلا صدا قطع میشه (sm178) البته اولش اینطور نبود، به محض اینکه اولین بار stand by شد این اتفاق افتاد... کلا اتصال اولیه هم خیلی دردسر داشت (sm25)
البته موقع اتصال به گوشی به هیچ وجه مشکلی نداره و هم به راحتی متصل میشه، هم قطع و وصل نداره ...
حالا میخواستم بدونم کسی تجربه ای توی این قسمت داره؟ آیا باید نوع خاصی از دانگل بلوتوث استفاده کنم؟ نرم افزار خاصی چیزی میخواد؟ خلاصه راهنمایی کنید هر طور میتونید (sm172)
ویندوز هم 8.1
daniyal
05-29-2015, 11:21 AM
ویندوز عوض کن
تایید# moh$en
vahid
05-29-2015, 11:40 AM
یه بار شد درست راهنمایی کنین (sm98)
sadegh1
05-29-2015, 05:10 PM
یه بار شد درست راهنمایی کنین (sm98)
ویندوز 8.1 ممکنه یه سری باگ داشته باشه روی 7 تست کن شاید جواب بده اگه نشد باید در انجمن های کامپیوتر تاپیک بزنی.(sm10)
vahid
05-30-2015, 10:38 PM
ویندوز 8.1 ممکنه یه سری باگ داشته باشه روی 7 تست کن شاید جواب بده اگه نشد باید در انجمن های کامپیوتر تاپیک بزنی.(sm10)
فرقی نداشت.... اون جا سرشون به این موارد گرم نیست، اینجا چون بیشتر موزیک گوش میدن و انواع و اقسام هدفون و هدست تست کردن حدس زدم بهتر جواب بگیرم
sadegh1
05-30-2015, 10:41 PM
فرقی نداشت.... اون جا سرشون به این موارد گرم نیست، اینجا چون بیشتر موزیک گوش میدن و انواع و اقسام هدفون و هدست تست کردن حدس زدم بهتر جواب بگیرم
آها پس انجمن های موزیک دیگه هم سوال کنید شاید به نتیجه برسین(sm10)
reza67
05-31-2015, 02:34 AM
وحید قیمت هدست بلوتوث چنده ؟ (sm120)
vahid
05-31-2015, 07:04 AM
وحید قیمت هدست بلوتوث چنده ؟ (sm120)
اینی که من خریده حدود 120 البته بالاتر هم هست، ولی هر کدوم یه ایرادهایی داشت... این یکی مخصوصا از نظر فاصله (برد) خیلی خوبه
ebi2009
07-06-2015, 02:58 AM
هدست بلوتوث و موس های بلوتوث بطور کلی لوازمی که از ارتباط بلوتوث استفاده میکنن بعلت نوع پروتکل حفاظتی بلوتوث که همگی یک فرکانس مشترک وفقط رمز گزاری شده دستی هستش (بر خلاف ارتباط بی سیم wifi که این رمز گزاری سخت افزاریه و هیچوقت یک دانگل هدست رو به جای دانگل دیگه از همون نوع و مدل دستگاه نمیشه استفاده کرد) خیلی دچار هنگ میشه من هدست Nokia BH 504 دارم که دچار مشکل که میشه ریست میکنم ...معمولا یک روش خاص داره مثل گوشی های موبایل ...مثلا نگه داشتن دکمه ولوم پایین وپاور بصورت همزمان...البته ممکنه مشکل از درایور بلوتوث ویندوز هم باشه ... بهتره اون رو هم به اخرین ورژن ارتقا بدین و حتما از دانگل هایی استفاده کنین که درایورش بصورت دستی نصب میشه نه دانگل هایی که بصورت خودکار با وصل شدن به یو اس بی شناسایی میشن