PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بانک ملی یک شبه ۴۰ میلیارد تومان به جیب زد

sadegh1
05-30-2015, 05:45 PM
بانک ملی مانند دولت در روز تعطیل و به طور ناگهانی مبلغ ۵ هزار تومان از حساب بیش از ۸ میلیون نفر بابت هزینه خدمات پیامکی خود کسر کرد تا به این ترتیب یک شبه صاحب ۴۰ میلیارد تومان شود.

به گزارش «جوان» بانک ملی پیشتر اعلام کرده بود برای ارائه این خدمات از کسانی که حساب جدید باز می*کنند و متقاضی این سرویس هستند برای سال ۹۴ مبلغ ۱۰ هزار تومان کسر خواهد کرد. به گفته مدیر انفورماتیک این بانک خدمت سامانه پیام کوتاه از طریق سیستم متمرکز که به طور خلاصه «ساپتا » نامیده می*شود سالانه برای بانک ملی حدود ۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد که به این ترتیب در صورت ادامه این سیستم برای ۸ میلیون متقاضی بانک ملی حدود ۸۰ میلیارد تومان پول دریافت خواهد شد. به عبارت دیگر نه فقط با این اقدام هزینه*ها پوشش داده خواهد شد بلکه بانک ملی از محل ارائه این خدمات نیز میلیاردها تومان سود خواهد برد.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

بنابراین گزارش به همین منظور از روز پنج*شنبه که از برخی حساب*ها مبلغ ۵ هزار تومان کسر شده در فضای شبکه*های اجتماعی تحت تلفن همراه پیامکی دست به دست می*شود که مردم را دعوت به انصراف دریافت این خدمات از بانک ملی کرده است.

در متن این پیام آمده است: «جدید*ترین تخلف درآمدزا توسط بانک ملی در روز روشن (البته تعطیل! جمعه هشتم خرداد۹۴): برداشت ۵۰ هزار ریال توسط بانک ملی از حساب*های بانکی به عنوان خدمات ماهانه ساپتا! بدون اطلاع*رسانی قبلی و کسب اجازه از صاحبان حساب!

روز شنبه ۹خرداد ۹ صبح همه به بانک ملی شعبه خود مراجعه و درخواست لغو اس*ام*اس یا ساپتا نمایید.» این در حالی است که بانک ملی پیشتر اعلام کرده بود کسر مبلغ ۱۰ هزار تومان برای خدمات ساپتا از سال ۹۴ به بعد خواهد بود. به گزارش «جوان» بر اساس اخبار ارسالی از این بانک، مشتریانی که تمایلی به استفاده از این سامانه ندارند باید با مراجعه به شعب بانک و داشتن مدرک شناسایی معتبر نسبت به غیرفعال*سازی این سرویس برای شماره حساب/حساب*های خود اقدام نمایند. عمل غیرفعال*سازی یک روز پس از ارائه درخواست انجام می*گیرد.

Hadi 0021
05-30-2015, 06:04 PM
ای تو روحت دوباره حمله کردی خرکی 10 تا تاپیک رو زدی دهن سرویس ؟؟؟ (sm2) (sm120)

sadegh1
05-30-2015, 06:09 PM
ای تو روحت دوباره حمله کردی خرکی 10 تا تاپیک رو زدی دهن سرویس ؟؟؟ (sm2) (sm120)

آره خخخخخخ(sm2) اگه پست بیشتر بود حتما میذاشتم بذار بگردم ببینم هنوز هست کپی کنم یا نه(sm30)

daniyal
05-30-2015, 08:06 PM
وضع مملکت خیلی گوهیو ریدمانه خدا خودش به دادمون برسه تف تو ذات باعث و بانیش سگ تو روحش...

sadegh1
05-30-2015, 08:08 PM
وضع مملکت خیلی گوهیو ریدمانه خدا خودش به دادمون برسه تف تو ذات باعث و بانیش سگ تو روحش...

آره واقعا(sm50)

روح تو سگش...

daniyal
05-30-2015, 08:21 PM
هر کی از یه جا ورمیداره میبره(تیکه شروین تو در حاشیه)بنزین نون بانک ملی اخه اینا چه گوهی میخورن والا ما هم که دستمون به دهنمون میرسید دیگه داریم بد دخت میشیم خب خارکسه چی میخواین اخه سیخ کردین رو ملت هی میکنین توشون درم نمیارین بسه دیگه دنیای دیگه ای هم در پیش دارینا

Mo$en
05-30-2015, 08:43 PM
تاسف واسه کشورم

Hadi 0021
05-30-2015, 09:00 PM
دیگه این چیزا خیلی وقته که طبیعی شده خیلی وقته دارن دزدی میکنن همشون دزدن بیشرفا

ehsansalehi
05-30-2015, 09:19 PM
هر کی از یه جا ورمیداره میبره(تیکه شروین تو در حاشیه)بنزین نون بانک ملی اخه اینا چه گوهی میخورن والا ما هم که دستمون به دهنمون میرسید دیگه داریم بد دخت میشیم خب خارکسه چی میخواین اخه سیخ کردین رو ملت هی میکنین توشون درم نمیارین بسه دیگه دنیای دیگه ای هم در پیش دارینا
اگزن (sm50)

مملکت درو پیکر نداره قانون نداره
داره ! اما صاحب نداره و جای بی صاحب را همه می خوان صاحب بشن ، اگه نتونستند یه چیزی ازش بردارن ببرن برای خودشون (sm50)

تاسف واسه کشورم
(sm25) تاریخ سه هزار ساله اش شد تاریخ سی ساله (sm3)

دیگه این چیزا خیلی وقته که طبیعی شده خیلی وقته دارن دزدی میکنن همشون دزدن بیشرفا
یه دوست دارم خیلی آدم درستیه ، می گفت فکر کردی ما جاهگاه اون دنیامون چیه ؟ گفتم میریم بهشت چون اینجا دارمی جهنم را امتحان می کنیم ... گفت » نه ، می رویم یک راست جهنم ! گفتم چرا؟ گفت : چون شما ظلم را دید و ظالم هم دید و هیچ کاری نکردی در برابر ظلم و سکوت کردید، حق مظلوم از ظالم..... تا هفتاد نسل قبل از خودم قانع شدم (sm172)

من هم سه تا حساب داشتم همون اردیبهشت که اس ام اسش اومد.. فرداش رفتم همه را قطع کردم ..

حساب کردم 30 تومن برای یکسال اس ام اسی هم 10 تومن باشع من جمع تراکنش هام اینقدر نمیشه که بخوام بریزم تو جیب بی ته این جماعت نزول خور (sm169)(sm29)

pirana
05-30-2015, 09:59 PM
مرد باشید حسابای بانک ملی ـتون رو خالی کنید...
البته اگه باقی بانکا هم همینکارو نکنن (sm3)

Hadi 0021
05-30-2015, 10:12 PM
مرد باشید حسابای بانک ملی ـتون رو خالی کنید...
البته اگه باقی بانکا هم همینکارو نکنن (sm3)

من که اصلا هیچ وقت از ملی نگرفتم و نمیگیرم (sm70)

pirana
05-30-2015, 10:40 PM
من که اصلا هیچ وقت از ملی نگرفتم و نمیگیرم (sm70)
من از همون اولی که حساب باز کردم درخواست کارت دادم رمز پیشفرضی که با کارت اومد توی اون کاغذ امنیتی درست نبود :|:|:|
مجبور شدم از همون اول دوباره درخواست کارت بدم و 3700تومن از حساب من کم بشه برای اشتباه مجموعه کارمندان اونا
دیگه بدم اومد از این بانک نکبت... رفتم سراغ پاسارگاد و به شدت ازش راضی ـم... عالیِ

sadegh1
05-30-2015, 10:43 PM
من از همون اولی که حساب باز کردم درخواست کارت دادم رمز پیشفرضی که با کارت اومد توی اون کاغذ امنیتی درست نبود :|:|:|
مجبور شدم از همون اول دوباره درخواست کارت بدم و 3700تومن از حساب من کم بشه برای اشتباه مجموعه کارمندان اونا
دیگه بدم اومد از این بانک نکبت... رفتم سراغ پاسارگاد و به شدت ازش راضی ـم... عالیِ

بانک ها همشون همینن تا یه مدت خوبن بعدش دیگه میشن گوه البته بلانسبت گوه(sm2)

Hadi 0021
05-30-2015, 11:24 PM

مادرمم از ملی حساب داشت به زور وادارش کردم پارسال حسابشو بستم رفتم از جای دیگه حساب باز کردم

پاسارگاد خیلی ردیفه در حال حاضر یه شعبه بیشتر نداره توی کرمانشاه

Javad.Enjoy
05-31-2015, 12:11 AM
تایید میشه.
چی میشه گفت؟؟؟
به قول استاد آخرین سنگر سکوته
ولی ما تا حالا نجنگیدیم از اولش سکوت کردیم