توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میگن جم رایگان واقعی !!! تشخیص با شما .....
akase
07-15-2015, 02:05 PM
سلام ... این سایتو دیروز دیدم گفتم بزارم اگه راست باشه همه استفاده کنن و جم رایگان کلش او کلز بگیرن ()()()
نحوه کار : 10 تا کلیک روی ادرسی که سایت بهتون میده میخوره _ 2500 تا جم میگیرید !!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _( لینکش )
اگه تونستید بگید که بقیه دوستانم برن استفاده کنن ............ (sm127)
salehiali58
07-15-2015, 03:03 PM
همش الکیه این آقا میخواد شما با لینک اختصاصی اون ثبت نام کنید تا امتیاز اون بالا بره و برای من و شما هیچ جمی در کار نیست دوستان یکم واقع بین باشید گول امثال اینو نخورید
Pacino
07-15-2015, 03:16 PM
فقط مار بازی(sm2)
akase
07-16-2015, 01:54 AM
دوست عزیز بنده هیچ قصدی ندارم .. شما اگه فکر میکنید راسته ادرس خودتونو که سایت داد بزارید اینجا من خودم اولین نفر کلیک میکنم امتیاز شما هم بالا بره ... موضوع سر کارکردن یا نکردنشه ... 10 تا کلیکم بیشتر نمیخواد !!! (sm98)
sadegh1
07-16-2015, 05:13 AM
همش الکیه این آقا میخواد شما با لینک اختصاصی اون ثبت نام کنید تا امتیاز اون بالا بره و برای من و شما هیچ جمی در کار نیست دوستان یکم واقع بین باشید گول امثال اینو نخورید
خیر اصلا ربطی به امتیاز نداره(sm155)
دوست عزیز بنده هیچ قصدی ندارم .. شما اگه فکر میکنید راسته ادرس خودتونو که سایت داد بزارید اینجا من خودم اولین نفر کلیک میکنم امتیاز شما هم بالا بره ... موضوع سر کارکردن یا نکردنشه ... 10 تا کلیکم بیشتر نمیخواد !!! (sm98)
من قبلا این سایت رو دیدم بعد اومدم خودم با استفاده از ***** شکن که چندین سرور با آی پی مختلف داشت خواستم سرش کلاه بذارم 10 کلیک هم جمع کردم بعد که یه کد داد تا در نرم افزاری که گفته بود دانلود کنم واردش کنم که یهو اخطار داد این کد جعلیه و قبلا استفاده شده دوباره اومدم کوکی رو از مرورگر حذف کردم دوباره 10 کلیک جمع کردم لینکش هم توی تاپیک چاووشی گذاشتم ولی باز هم همون کد رو داد دیوث منم دیگه بیخیالش شدم(sm54)