توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود شوهای نوروزی
mohammadho3in
06-04-2018, 01:34 AM
با سلام ... دو پارت لینک دانلود هر دو از کار افتاده... لطفا دوباره اپ کنید... با تشکر
سلام ممنون که گفتین
بفرمایید
part 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شوی نوروزی ترانه 1380 و جام جم 1374 رو بزارید.
لینکای صفحه اول از بین رفته.
ممنون.
mohammadho3in
06-23-2018, 04:26 PM
33904
شوی نوروزی 1380 ترانه
(بدون تگ و تبلیغات )
part 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammadho3in
06-24-2018, 01:50 AM
33913
شوی نوروزی 1381 ترانه
(بدون تگ و تبلیغات )
mohammadho3in
06-26-2018, 05:22 PM
33940
شوی نوروزی 1393 امید ایران
(بدون تگ و تبلیغات )
mohammadho3in
06-27-2018, 06:12 PM
33965
(بدون تگ و تبلیغات )
part 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammadho3in
07-02-2018, 06:28 PM
34024
(بدون تگ و تبلیغات )
part 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohammadho3in
07-04-2018, 01:51 AM
34108
(بدون تگ و تبلیغات )
part 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
kambiz22
07-12-2018, 10:34 AM
33913
شوی نوروزی 1381 ترانه
(بدون تگ و تبلیغات )
با درود شو نوروزی 1381 شرکت ترانه سه پارت داره درسته پارت سوم از یوتیوب رسمی شرکت ترانه حذف شده ولی لینکش در صفحات قبلی این تایپک هست با سپاس
aghahamed
07-17-2018, 09:25 PM
سلام. دوستان عزیز طنین 2000 توی کدوم یک از این سالها هست؟ آیا تو این تاپیک وجود داره؟
kambiz22
07-19-2018, 02:40 PM
سلام. دوستان عزیز طنین 2000 توی کدوم یک از این سالها هست؟ آیا تو این تاپیک وجود داره؟
درود مربوط به شو نوروزی طنین 1379 هست همون که در تیزر آغازین خواننده ها نام خودشون را میگن پرویز صیاد ( صمد آقا ) هم در این شو حضور داره و فیلم از صمد تا علی آباد هم در این شو هست البته در این تایپک وجود نداره
kambiz22
07-19-2018, 02:56 PM
شو نوروزی طپش و شرکت ترانه 1381 قسمت 3
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
mohammadho3in
07-24-2018, 01:14 AM
چطوری میشه عکس در این تایپک گذاشت؟ چون تا زمانی که پست کاربری عکس نداشته باشه حتی اگر لینک شوهای نوروزی را هم بگذاره مورد استقبال قرار نمیگیره من میخوام عکس بگذارم ولی بلد نیستم
بغل کره هست یه علامت ضربدرروشه بغلیش یه عکس اونو بزن بزن آپلود از کامپیوتر
kambiz22
10-26-2018, 09:18 PM
GEM ONLINE
new-year-1395
480
720
------------------
GEM USA
480
720
اسکرین شات ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام آقا امید متاسفانه لینک های دانلود حذف شدن چرا در سایت مسخره آپلودبوی میگذارید که پس مدتی حذف میشن و همه زحمات شما هدر میره
اگر امکانش هست دوباره بجای سایت آپلودبوی در یوتیوب بگذارید سپاس
kambiz22
11-02-2018, 02:33 AM
با درود دوستان میخوام لینک های دانلود شو نوروزی طنین 1372 را که از کانال ویمو جانی براوو گرفته شده را اینجا بگذارم از اونجا که ویمو برخلاف یوتیوب گزینه دانلود بصورت پیشفرض وجود داره بعیده کسی مشکلی برای دانلود کردن شو از ویمو داشته باشه فقط چون ویمو هم مثل یوتیوب در ایران فیلتره برای وارد شدن لینک باید از فیلترشکن استفاده کنید
یک توضیح بدهم شو طنین در نوروز 1372 در ده نوار دو ساعته VHS و در مجموع بیست ساعت به بازار عرضه شد و در این شو بیش از صد هنرمند حضور داشتن
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت یک [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت دوم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت سوم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت چهارم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت پنجم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت ششم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت هفتم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت هشتم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت نهم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت دهم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فقط یک نکته بگم نوار دهم فقط یک ساعت اول شو موجوده و یک ساعت آخر شو در آرشیو جانی براوو نیست لطفا اگر کسی یک ساعت آخر شو را داره بگذاره تا آرشیو بیست ساعته کامل بشه. نوزده ساعت از شو نوروزی طنین 1372 تقدیم به بچه های موزیک باران
reza578490
11-06-2018, 09:56 AM
با تشکر از کامبیز عزیز بابت شوی طنین 1372... زیبا بود ... اگر داری و می تونی شوی های طنین بقیه سالها رو هم همانند همین شو اپ کن
kambiz22
11-06-2018, 04:53 PM
با تشکر از کامبیز عزیز بابت شوی طنین 1372... زیبا بود ... اگر داری و می تونی شوی های طنین بقیه سالها رو هم همانند همین شو اپ کن
درود بر شما من آپلود نکردم منبع من برای این کار جانی براوو یکی از کانال های قدیمی یوتیوب هست که فیلم فارسی های قبل از انقلاب را میگذاره و کانالش هم در یوتیوب بیش از ده ساله که فعالیت داره و الان بالای صد هزار دنبال کننده در یوتیوب داره.
درباره این شو طنین 72 من چندین ماه پیگیر بودم و با کلی خواهش و یادآوری سرانجام تونستم جانی براوو را قانع کنم که طنین 72 را در کانال ویمو خودش آپلود کنه که اونم مرحله به مرحله هفته ای یک قسمت از شو را در ویمو آپلود میکرد که آپلود کل این شو خودش چند ماه طول کشید البته ویمو محدودیت آپلود پنج گیگ رایگان در هفته را داره و از این نظر میشد به جانی براوو حق داد
پس از طنین 72 هم من چند بار تلاش کردم و حتی بهش چند بار پیام دادم اما گفت الویت من در یوتیوب و ویمو آپلود فیلم های قدیمی هست بعد شو و برنامه تلویزیونی
بختگان
11-06-2018, 05:37 PM
این ویدیو رو از زنده یاد جلال همتی رو داری؟3550235502
ghasemshah
11-06-2018, 09:13 PM
با درود دوستان میخوام لینک های دانلود شو نوروزی طنین 1372 را که از کانال ویمو جانی براوو گرفته شده را اینجا بگذارم از اونجا که ویمو برخلاف یوتیوب گزینه دانلود بصورت پیشفرض وجود داره بعیده کسی مشکلی برای دانلود کردن شو از ویمو داشته باشه فقط چون ویمو هم مثل یوتیوب در ایران فیلتره برای وارد شدن لینک باید از فیلترشکن استفاده کنید
یک توضیح بدهم شو طنین در نوروز 1372 در ده نوار دو ساعته VHS و در مجموع بیست ساعت به بازار عرضه شد و در این شو بیش از صد هنرمند حضور داشتن
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت یک [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت دوم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت سوم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت چهارم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت پنجم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت ششم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت هفتم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت هشتم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت نهم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
شو نوروزی طنین 1372 - قسمت دهم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فقط یک نکته بگم نوار دهم فقط یک ساعت اول شو موجوده و یک ساعت آخر شو در آرشیو جانی براوو نیست لطفا اگر کسی یک ساعت آخر شو را داره بگذاره تا آرشیو بیست ساعته کامل بشه. نوزده ساعت از شو نوروزی طنین 1372 تقدیم به بچه های موزیک باران
سلام کامبیز جان من با ***** شکن اوردم ولی ای دی ام دانلود نمیکنه گیر میکنه
musical123
11-07-2018, 02:27 AM
شوی طنین 1372 اصلا دانلود نمیشه
kambiz22
11-07-2018, 02:57 AM
این ویدیو رو از زنده یاد جلال همتی رو داری؟3550235502
درود بر شما این استیجی که گذاشتید مربوط به شو نوروزی کمیاب تلویزیون ایران 1377 هست من که از این شو چیزی ندارم
kambiz22
11-07-2018, 02:59 AM
سلام کامبیز جان من با ***** شکن اوردم ولی ای دی ام دانلود نمیکنه گیر میکنه
دوست گرامی از اونجایی که ویمو مثل سایت رادیو جوان گزینه دانلود بصورت پیشفرض زیر هر ویدئو وجود داره و اصلا نیازی به دانلود منیجر نیست
ولی این مشکلی که شما گفتید احتمالا مشکل از تنظیمات داخلی دانلود منیجر هست یا علت گیر کردن میتونه قطع شدن فیلترشکن یا سرعت پایین نت باشه
DBF2000
11-08-2018, 10:01 PM
باسلام وخسته نباشید بابت زحمات دوستان شرمنده میدونم جایی درستی نیست اینورو بگم ولی یه تعداد شوهای تلویزیون ایران به طور مثال سال 1371 رو روی vhs دارم اگه محبت کنید یه
کپچر خوب باکیفیت معرفی کنید ممنونتون میشم مرسی باز هم شرمنده
H A M I D
11-08-2018, 10:16 PM
باسلام وخسته نباشید بابت زحمات دوستان شرمنده میدونم جایی درستی نیست اینورو بگم ولی یه تعداد شوهای تلویزیون ایران به طور مثال سال 1371 رو روی vhs دارم اگه محبت کنید یه
این خوبه . مقرون بصرفه هستس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کارت-کپچر-اسکار-مدل-os-cp163)
kambiz22
11-08-2018, 10:40 PM
از نظر من اگر کار کردن با کپچر را بلد نیستید بیخیال خرید کپچر بشید و بهتره به تدوینگر فیلم یا حتی عکاسی های حرفه ای شهرتان بدید تبدیل را انجام بدن البته اگر تعداد شوها و در کل آرشیوهای کمیاب شما در نوار وی اچ اس زیاد باشه بهتره کپچر بخرید ولی حتما طریقه کار کردن باهاش را پیش یک آدم درست حسابی یاد بگیرید
DBF2000
11-08-2018, 10:41 PM
این خوبه . مقرون بصرفه هستس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کارت-کپچر-اسکار-مدل-os-cp163)
ممنون آقا حمید عزیز
DBF2000
11-08-2018, 10:48 PM
از نظر من اگر کار کردن با کپچر را بلد نیستید بیخیال خرید کپچر بشید و بهتره به تدوینگر فیلم یا حتی عکاسی های حرفه ای شهرتان بدید تبدیل را انجام بدن البته اگر تعداد شوها و در کل آرشیوهای کمیاب شما در نوار وی اچ اس زیاد باشه بهتره کپچر بخرید ولی حتما طریقه کار کردن باهاش را پیش یک آدم درست حسابی یاد بگیرید
مرسی جناب kambiz22 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) گرامی مشکلی نیست کارباکپچر سلامت باشید
Hosseiin
11-22-2018, 07:37 PM
سلام دوست عزیز تو آپلود بوی یه گزینه هست به نام (دانلود کند) رو اون کلیک میکنی بعد یه گزینه هست من ربات نیستم رو اون کلیک میکنی بعد رو Submit Query کلیک میکنی لینک دانلودو بهت نشون میده
aghahamed
12-03-2018, 09:30 PM
تمامی 10 قسمت شو طنین 1372 جانی براوو تو سایت آپلود بوی با بالاترین کیفیت برای راحتی دانلود کاربران ریموت شدن
میتونید براحتی بدون هیچ فلفل شکنی برای دانلود از لینکهای زیر استفاده کنید.
(sm127)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت اول.mp4 - 1.4 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت اول.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت دوم.mp4 - 1.2 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت دوم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت سوم.mp4 - 1.3 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت سوم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت چهارم.mp4 - 1.3 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت چهارم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲- قسمت پنجم.mp4 - 1.4 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲- قسمت پنجم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت ششم.mp4 - 1.3 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت ششم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت هفتم.mp4 - 1.4 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت هفتم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت هشتم.mp4 - 1.3 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت هشتم.mp4.html)
شوی نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت نهم.mp4 - 1.3 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شوی نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت نهم.mp4.html)
شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت دهم.mp4 - 704.9 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]شو نوروزی طنین ۱۳۷۲ - قسمت دهم.mp4.html)
سلام دوست عزیز.
پیغام : فایل یافت نشد: ضمن عرض پوزش فایل مورد نظر شما یافت نشد.دلیل حذف فایل شامل یکی از موارد زیر است: فایل منقضی شده است , یا فایل توسط آپلودکننده آن حذف شده است
musical123
12-03-2018, 09:54 PM
همش پریده
DaneyalMahyar
12-04-2018, 07:22 AM
سلام صبح بخیر
دوستان دوست عزیزی زحمت کشده بودن شو رنگارنگ بدون تگ تبلیغاتی حدود30قسمت آپ کرده بودن تو کدوم قسمت هست
من پیداش نکردم ممنون میشم کمک کنید 3قسمت دانلود کردم بقیه موند
Hosseiin
12-04-2018, 10:47 AM
سلام صبح بخیر
دوستان دوست عزیزی زحمت کشده بودن شو رنگارنگ بدون تگ تبلیغاتی حدود30قسمت آپ کرده بودن تو کدوم قسمت هست
سلام دوست عزیز به این لینک سر بزنی توضیح داده شده [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]دانلود-فیلم-تپلی-1351-نسخه-کامل-کیفیت-بالا
Hosseiin
12-04-2018, 10:47 AM
سلام صبح بخیر
سلام دوست عزیز به این لینک سر بزنی توضیح داده شده [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]دانلود-فیلم-تپلی-1351-نسخه-کامل-کیفیت-بالا
AMIR HOSEIN
12-26-2018, 12:28 AM
سلام
اقا شوهای نوروزی جام جم ۷۲ رو قسمتهاش رو بزارید
ممنون