توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود آلبوم جدید و شنیدنی امید به نام هوای آزادی ...| Exclusive |
Pacino
05-22-2016, 04:04 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Omid – Havaye Azadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام تاریخ انتشار البوم کی هست ؟
641018
05-23-2016, 01:59 AM
تیزر ویدئوی هوای آزادی رو تو اینستاگرام امید دیدم فوق العاده بود امیدوارم آلبوم خوبی از آب دربیاد
reza-safaei
05-23-2016, 08:58 AM
سلام
دوستان
تو این قحطی صدای ناب تو موسیقی ایران (البته صدا های اصیل مث داریوش،ابی،معین و ... که جای خود دارن) امید با صدای منحصربفردش با شخصیت متین ،به امید خدا میخاد جان تازه ای به موسیقی بده . اونجوری که از دموی کار هویداس آلبوم جاودانه ای بشه.امید همیشه شریف خونده و بی دلیل نیس صدای جاودان عشقه
ممنون از موزیک باران که همیشه پرچم دار موسیقی ایران تو فضای مجازی یه(sm127)
Hosein333
05-23-2016, 06:35 PM
(sm93)
Q_MARS
05-23-2016, 09:48 PM
حضرت عشق بفرما که دلم خانه ی توست (sm127)
Alireza
05-24-2016, 04:36 AM
بهترین ترکش توی آلبوم ترک " خیال " میشه
البته ترک هوای آزادی هم ترجیع فوق العاده ای داره
منتظریم ببینیم آقا توی درجا زدناش چکار کرده با آلبومش
reza-safaei
05-24-2016, 09:58 AM
زنده باد امید(sm127)(sm127)(sm127)
mohamad star
05-24-2016, 05:48 PM
با عرض سلام..بعد از یه مدت طولانی (وبا احترام به همه هنرمندان) و گوش کردن به اهنگهای تقریبا ضعیف نوبت به اهنگهای قوی و تمام عیار حضرت عشق میرسه ..ماکه بی صبرانه منتظریم تا روز انتشار البوم همه شما عزیزان رو به خدای منان میسپارم(sm127)(sm10)(sm127)(sm10)
yasin6
05-25-2016, 03:41 AM
(sm93)
reza-safaei
05-25-2016, 09:09 AM
زنده باد صدای جاودان عشق
reza-safaei
05-25-2016, 12:54 PM
ای کاش امروز بعدازظهر آلبوم بیاد(sm142)
omiiiid
05-25-2016, 06:21 PM
امیر جان دادا برس به دادمون چی شد آلبوم؟؟؟؟ (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
omiiiid
05-25-2016, 06:44 PM
امیر دادا میخوااااااااااااااااااااا ااااااامت (sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm 10)(sm10)(sm10)(sm10)
Pacino
05-25-2016, 07:31 PM
واقن جای تشکر داره با 4 کیفیت با تگ حرفه ای.سرعت عمل بالا(sm93)
reza-safaei
05-25-2016, 07:45 PM
امیر جان ایشالله به هر چی میخوای برسی شادمون کردی شدید
امید پله های ترقی ده ساله رو یه جا طی کرد
آلبوم می ترکونه بدون هیچگونه تعصب
موزیک باران پرچمت بالا(sm127)
Alireza
05-25-2016, 07:59 PM
چقدر قشنگه اهنگه مهربانو (sm132)
Black-EYE
05-25-2016, 08:14 PM
من اینجا آلبومو پیدا نکردم
شما چجوری کیفیت آیتونز گذاشتین؟ (sm77)
Alireza
05-25-2016, 08:25 PM
البومش حال و هوای البومای دهه هفتادش رو داره
در کل خوب بود
کا ام
05-25-2016, 11:19 PM
البته تو درجا زدن همه ایشون یه سرو گردن از همه بالاتر بودن و هستن
641018
05-25-2016, 11:55 PM
تمام درآمد آلبوم صرف موسسه کودکان سرطانی محک میشه هزینه خرید آلبوم اورجینال ۴۴۰۰ تومان است
darkmlu
05-26-2016, 12:16 AM
خوبیش اینه ک میشه بخریش
!..:: joker ::..!
05-26-2016, 12:18 AM
(sm3)
Alireza
05-26-2016, 12:46 AM
(sm3)
خوشم میاد هنوز حرف شیش هفت سال پیش امید داره میسوزونه شماهارو :)))
امید شیش هفت سال پیش گفت این اقا صداش دستگاس
از اون موقع هرسال قراره اقا کنسرت بذاره ولی هنوز جرات گذاشتن نداشته ک نکنه بازارش خراب شه
حالا میگن قراره امسال بذاره (sm2)
اره اره میذاره ایشالله (sm2)
امیر پاک نکنیا
به هر حال این دوستان باید با واقعیت رو ب رو بشن و ازش فرار نکنن (sm132)
Milik
05-26-2016, 12:49 AM
مقوا و ماقبل موسیقی (sm98)
guitar
05-26-2016, 02:33 AM
تشکر از امیر عزیز و موزیک باران. خیلی آلبوم زیبایی هست. فکر میکنم 2 تا از اهنگ های البوم رو قبلا به صورت تک اهنگ داده بود بیرون. خیلی خوب شد اهنگ قرمز رو گذاشته تو البوم. یکی از بهترین اهنگاش هست
یک سوال هم داشتم. در تراک خانه بی سقف , اواخر اهنگ یک دکلمه زیبا داره. کسی میدونه با صدای کی هست؟؟
!..:: joker ::..!
05-26-2016, 01:43 PM
خوشم میاد هنوز حرف شیش هفت سال پیش امید داره میسوزونه شماهارو :)))
امید شیش هفت سال پیش گفت این اقا صداش دستگاس
از اون موقع هرسال قراره اقا کنسرت بذاره ولی هنوز جرات گذاشتن نداشته ک نکنه بازارش خراب شه
حالا میگن قراره امسال بذاره (sm2)
اره اره میذاره ایشالله (sm2)
امیر پاک نکنیا
به هر حال این دوستان باید با واقعیت رو ب رو بشن و ازش فرار نکنن (sm132)
متاسفانه یا خوشبختانه خودم امید رو دوست دارم
آلبومِ قبلی یه حرکتِ رو به جلو بود. هم از نظرِ ملودی هم تنظیم هم ترانه و شعر
این آلبوم رو به جلو که نبود هیچ. کلی هم ...
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره. یکی از بس این مدل آهنگارو شنیده خسته شده و یکی دیگه هم هنوز حال میکنه.ربطی به دستگاه و امید و چاوشی و علی آقا کریمی و آقا مهدی مهدوی کیا هم نداره
باشد که رستگار شوید
و من الله توفیق
reza-safaei
05-26-2016, 02:21 PM
نظر همه دوستان محترم
اما کاون دسته از دوستانی که از آلبوم هوای آزادی انتقاد میکنن یه خرده کم لطفی میکنن به طبع موفقیت یه آلبوم مطلق نیس نواقص و ایراداتی داره اما بدون هیچگونه تعصب این آلبوم در ضمینه شعر و ملودی و تنظیم و بخصوص تحریر و سبک خوندن کیفیت بالایی داره کاش موسیقی رو با حوصله و فنی گوش بدیم و بعد قضاوتش کنیم
ممنون
alinafas
05-26-2016, 03:05 PM
موسیقی واسه اینکه حس شما تحریک بشه.یعنی یه چیزی ته دلت داری وقتی موسیقی گوش میکنی یه لذتی ببری.اصلا خوب نیست وقتی ظرفدار کسی هستیم یکی دیگه رو که خوشمون نمیاد از بین ببریم.اینکه میگن موسیقی لس انجلس نمیتونه درک کنه احساسات مردم داخل کشور و یه حرف خنده داره.مگه خیلی ها موزیک خارجی گوش نمیکنیم چس مگه اونها مارو درک میکنن؟ موسیقی یعنی لذت بردن از حس یک خواننده و اون خواننده باید یه جوری بتونه قلقلکت بده اگه تونست که بهتر و اگه نتونست باید سعی کنه.بهتره اگه یه چیزی رو دوست نداریم فقط بگیم دوست نداریم نه اینکه ازبین ببریمش.الان من روانیه معین هستم از 30 سال پیش تا ابد ولی دلیلی نمیبینم موسیقی های بقیه خوانندگان خوبی که میشنوم ندید بگیرم یا بکوبم.همه در کازهاشون هم ضعف دارن هم نقطه قوت.محسن چاووشی که خیلی دوسش دارم هم کارهایی داره که نمیشه به نظر من باهاش ارتباط برقرار کرد ولی دلیل نمیشه بگم بده.یا خیلی های دیگه.و خیلی هامون فقط شنونده هستیم و به نظرم لازم نیست الکی ادای کارشناس هارو دربیاریم و بگیم کجاش خوبه یا بد چون وقتی قراره به دل همه بشینه میشینه و از دست ما کاری ساخته نیست.ضمن احترام به موافق و مخالف این البوم بسیار عالی بود و پیشرفت در موسیقی حرفی خنده داریه چون خیلی چیزهارو نمیشه تغییر داد.و چه چیزی اصلا قراره اضافه بشه اصلا.و اونی که خرده میگیره میتونه یه پیشنهاد بده که موسیقی رو عوض کنه بسم اله قطعا همه استقبال خواهند کرد.ولی الان همیشه قبل اینکه البوم هرخواننده ای بیاد بیرون حرف از تغییر میزنن ولی وقتی میاد همونیه که باید باشه و خبری از تغییر نیست چون چیزی قابل تغییر نیست.ممنون(sm127)
reza-safaei
05-26-2016, 05:54 PM
(sm127)(sm127)(sm127)O M I D(sm127)(sm127)(sm127)
darkmlu
05-26-2016, 11:15 PM
ادم لذت میبره گوش میکنه
ای کاش لینک خریدشم داشتیم
Alireza
05-27-2016, 12:42 AM
متاسفانه یا خوشبختانه خودم امید رو دوست دارم
آلبومِ قبلی یه حرکتِ رو به جلو بود. هم از نظرِ ملودی هم تنظیم هم ترانه و شعر
این آلبوم رو به جلو که نبود هیچ. کلی هم ...
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره. یکی از بس این مدل آهنگارو شنیده خسته شده و یکی دیگه هم هنوز حال میکنه.ربطی به دستگاه و امید و چاوشی و علی آقا کریمی و آقا مهدی مهدوی کیا هم نداره
باشد که رستگار شوید
و من الله توفیق
اولین نفری هم ک نقد کرد خودم بودم توو این تاپیک
من خودم بعد از هفت هشت سال طرفدار درجه یک بودن امید الان از اینستاش بلاکم
چون فقط کاراش رو نقد میکردم بعد از شب میلاد
اما شما شکلکی که فرستادی نقد نبود
توهین بود
Alireza
05-27-2016, 12:49 AM
Biz1.ir
لینک خرید برای حمایت از کودکان محک
امیر اگه میتونستی لینکشو بذاری رو سایت خیلی خوب بود
قیمتش هم 4400 تومان
پول یه بسته سیگار و یه سری قلیونتون
این حرکت امید از نظر انسانی هم نیاز به حمایت داره برا خرید
Alireza
05-27-2016, 12:49 AM
guitar
05-27-2016, 01:08 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
علیرضا جان یک سوال داشتم. این سایت آلبوم رو با چه کیفیتی برای فروش گذاشته؟؟ اخه تو توضیحاتش چیزی نوشته نشده
Alireza
05-27-2016, 02:09 AM
دمت گرم
Shayesteh
05-27-2016, 02:13 AM
در مجموع آلبوم خوبی بود...
یه خاطره بازیه کوچولو با یکی از بهترین آهنگهای امید با صدای گرم مسعود امینی:
Mohsen777
05-27-2016, 03:09 AM
عالی بود....درود امید عزیز
Mohsen777
05-27-2016, 03:12 AM
خاطره شده بود...تو دفتر خاطراتم....زنده شد باز...آفرین ستایش
reza-safaei
05-27-2016, 08:06 AM
انصافا آلبوم فوق العاده ای هس
با بیشتر گوش دادن بهتر میشه فهمید چقد برا این آلبوم زحمت زیادی کشیده شده////////////امید جان دمت گرم(sm127)(sm127)(sm127)
Galaxy9191
05-27-2016, 09:24 AM
سلام میشه میگفت استاندارند 2016 راعایت شده بی شک بهترینه آلبوم امید
reza-safaei
05-27-2016, 01:54 PM
امید صدایی به وسعت یک آسمان
Pacino
05-27-2016, 02:35 PM
(sm25)
omiiiid
05-27-2016, 04:46 PM
(sm127)
omiiiid
05-27-2016, 04:48 PM
تشکر از امیر عزیز و موزیک باران. خیلی آلبوم زیبایی هست. فکر میکنم 2 تا از اهنگ های البوم رو قبلا به صورت تک اهنگ داده بود بیرون. خیلی خوب شد اهنگ قرمز رو گذاشته تو البوم. یکی از بهترین اهنگاش هست
یک سوال هم داشتم. در تراک خانه بی سقف , اواخر اهنگ یک دکلمه زیبا داره. کسی میدونه با صدای کی هست؟؟
با صدای ترانه سراش آقای علیرضا میبدی
reza-safaei
05-28-2016, 08:49 AM
امید این اواخر با کارای متوسطی که ارایه داده بود پسرفت محسوسی داشت اما به حق با هوای آزادی پله های موفقیت چند سال اخیر رو یه جا طی کرد "هوای آزادی" آلبوم فوق العاده قوی هس بخصوص از بابت نحوه ی اجرا با اون تحریرهای مخملیش و ترانه که از کارای فاخر به حساب میان امید با وجود داشتن 50 سال سن حنجره ش رو تو سطح بالایی نیگر داشته.
reza-safaei
05-28-2016, 04:03 PM
O M I D The Best(sm127)(sm127)(sm127)
_Khashi_
05-28-2016, 05:27 PM
این سایت فروش دیجیتالی آلبوم امید خیلی شخمیه ، من آلبوم رو خریدم بعد لینک دانلود رو از یه سایت دانلود معمولی فرستاد با کلی تگ مسخره ، فک میکردم کیفیت درست حسابی اختصاصی بفرستن (sm172)
_Khashi_
05-28-2016, 05:31 PM
بهتون قول میدم آلبوم رو هم از همین موزیک باران دانلود کرده طرف (sm209)
به درد نمیخوره هیچ کدوم فقط همون آلبوم شب میلاد آخرین کار خوبی بود که شنیدم
خواننده های اونور دیگه اکثرا تمام شده ان البته این قدیمیا رو دارم میگم
امید تمام شد معین تمام سیاوش تمام اندی تمام گوگوش تمام شمایی زاده تمام
mahmudreza
05-28-2016, 06:57 PM
درست مثل آلبومای داخل ایران، مشکل آلبوم ترانه هاشه، ینی ربط منطقی بین بندهای هر ترانه وجود نداره، من تعجب میکنم چرا دیگه حتا ترانه های مینا جلالی و مسعود امینی اینهمه سرسری و بی ربط شده،
در کل دو ترانه معنی دار و همچنین اصولی داشت که یکی چکاوک و یکی برگریزان بود
آهنگها و تنظیم ها امیدی بود و زیبا
اما از هر نظر از آلبوم قبلیش ضعیف تر بود
و مهمترین نکته: صدای امید و تحریراش تو کل خواننده های جمهوری اسلامی حتا نزدیکش وجود نداره.
دوستان عزیز به نظر من این البوم قبلا امیدبرگ های برندش مثل خانه بی سقف یا قرمز خرج کرده بود.اگر این ها را قبلا نشنیده بودیم شاید الان میگفتیم البوم خوبی بود.ترک های خوب جدید به نظر من هوای ازادی و چکاوک بود البته چکاوک قبلا امده بود ولی کیفیتش پایین بود.
به درد نمیخوره هیچ کدوم فقط همون آلبوم شب میلاد آخرین کار خوبی بود که شنیدم خواننده های اونور دیگه اکثرا تمام شده ان البته این قدیمیا رو دارم میگم امید تمام شد معین تمام سیاوش تمام اندی تمام گوگوش تمام شمایی زاده تمام
دوست عزیز با تمام احترامی که به نظرتون قائلم ولی هنرمندان اون طرف اثارشون می ارزه به خیلی از اثار بی محتوای داخلی و این افراد برای ما حالت نوستالژی دارند و به این سادگی ها تموم نمیشند.
تن ماهی
05-29-2016, 04:45 AM
(sm39)
Galaxy9191
05-29-2016, 10:35 AM
(sm127)(sm127)(sm127)سلام به دوستان یادتون باشه ریشه موسیقی ما دست خواننده های اونور آبه چون اونلا بودن که این موسیقی ایران رو ریشه و ساقه و شاخ وبرگ دادن حالا سلیقه ها بسیار متفاوته اینه که باعث شده یه آهنگ مخاطب پسند خیلی سخت درست از آب آورد(sm127)(sm127)(sm127)
reza-safaei
05-29-2016, 12:20 PM
چه یک خیال چهیک حقیقت قشنگ فرقی دیگه نمی کنهدیره واسه این دل تنگاومدنت واسه چیهنای نفس تو سینه نیستخواستی که مطمئن بشیعاشق تر ازمن دیگه نیستحالا تو بمون با عاشقات بمون بناز به بنده هات منم میرم تو تنهایی ترانه میگم از نگات اینجور غریب نگام نکن منم همون همیشگیت فرقش اینه که رفته ام از روزگارو زندگیت میرم که راحتت کنم از این نگاه التماس کسی بهت دیگه نگه با بدو خوب من بساز حالا تو بمون با عاشقات بمون بناز به بنده هات منم میرم تو تنهایی ترانه میگم از نگات
reza-safaei
05-29-2016, 12:30 PM
شبایی که خسته مونده از راه میرسم نا ندارمحال و هوای خونمون بهم میگه دیگه تو دلت جا ندارمدلم میخواد سر روی شونت بزارم گریه کنمازت بپرسم تو بگی چاره چیه راه افتادم راه ندارمبهت بگم که سردمه چه درددمهوقتی که تو نیستی سختمهبهم بگو که حقمههوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسمدانلود آهنگ جدید امید به نام هوای آزادیهوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسمخونه که بوی عشق میداد یه چیزایی توش خالیهجایی که توش زندگی بود زندون انفرادیهزندگیمو ریختی بهم اون همه حس و حال خوبمثل گذشته ها نبودنه صبح قشنگ بود نه غروباگه ازم سیری بگو اگه میری بگو بهم بگوبهم بگو که حقمهبهم بگو که خسرمهتوی چشام از روبه رو بهم بگواگه ازم سیری بگواگه داری میری بگوهوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسمدانلود آهنگ جدید امید به نام هوای آزادیهوای آزادی میخوام ولی باهات تو قفسمآخه قشنگه بندش وقتی تویی هم نفسم(sm127)(sm127)(sm127)
reza-safaei
05-29-2016, 12:34 PM
از پنجره تا پنجره سفر به باغ خاطرهاز کوچه های کئدکی منو به خونه میبرهگهواره کودکی مون میبینمش توی آیینه هاهنوز داره تاب میخوره با پچ پچه با شاپرکابانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام توییبانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام توییعطر نفسهات با منهنفس بکش که تازه بشمتو سنگر آغوش تو جون بگیرم آزاده بشمنفس بکش هر نفست امیده زنده موندنهفرشته بی ادعا مهر تو ایین منهبانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام توییدانلود آهنگ جدید امید به نام مهر بانومهر بانو مادرم زلاله حس بودنمدست نوازشگر تو مرهم زخمای تنمگلخونه ها گل میریزنبغل بغل به پای توفانوسکای نقره ای میبارن از هوای توبانوی مهر و عاطفه خدای خواسته هام توییدلواپس فردای من رفیق لحظه هام تویی
GreenWorld
05-29-2016, 08:43 PM
بسیار زیبا جوری که خودم انتظارشو نداشتم از امید،و با بویی آشنا به مانند کارهای قدیم و موفق امید بود(نه کپی از آنها،بلکه تو حال و هوای اون کارها و اون حسهای ناب)!!
خیلی هم قویتر از آلبوم "شب میلاد" البته باید وقت بگذره تا نظر اونایی که قبول ندارنم شاهد تغییرش باشیم چون خیلیا عادت دارن هرکاری میاد همون اول میگن بد بود و فلان و هزارتا نظر کارشناسی (که تجربه نشون داده به مرور زمان نظرها 180 درجه تغیر میکنه)!!
خنده دار و جای تاسف اینجاس که آدم بیاد مثلا به صادق نوجوکی ایراد بگیره که واقعا فوق العادس اون آهنگی که تو این آلبوم به امید داده (sm25) یا همچنین به استاد پازوکی که شاهکار"خانه ی بی سقف"رو ساخته واسه این آلبوم...
من تنها آهنگایی که تو این آلبوم اصلا دوس نداشتم فقط ترک"عشق و تمنا" و "خوش قدم" بودن که دوسشون نداشتم اونم چون خیلی به کارهای شاد علاقه ای ندارم ولی کار شاد دیگه ی این آلبومو یعنی"گلپوش"رو خیلی دوس داشتم بازم بخاطر همون حس و حال آهنگای قدیمیشو داشتن!
در کل نمیخواستم صحبتام طولانی بشه که شد ولی آلبوم خیلی خوب بود!! (تحریرایی که تو آهنگ "هوای آزادی" رو هم که زده،نمیشه ازش گذشت،عالی بود)(sm50)
تنها نکته ی مثبت صدای زیبای امید (sm120)
موسیقیش فاجعس
R A S O O L
05-30-2016, 01:47 AM
بسیار زیبا جوری که خودم انتظارشو نداشتم از امید،و با بویی آشنا به مانند کارهای قدیم و موفق امید بود(نه کپی از آنها،بلکه تو حال و هوای اون کارها و اون حسهای ناب)!!
خیلی هم قویتر از آلبوم "شب میلاد" البته باید وقت بگذره تا نظر اونایی که قبول ندارنم شاهد تغییرش باشیم چون خیلیا عادت دارن هرکاری میاد همون اول میگن بد بود و فلان و هزارتا نظر کارشناسی (که تجربه نشون داده به مرور زمان نظرها 180 درجه تغیر میکنه)!!
خنده دار و جای تاسف اینجاس که آدم بیاد مثلا به صادق نوجوکی ایراد بگیره که واقعا فوق العادس اون آهنگی که تو این آلبوم به امید داده (sm25) یا همچنین به استاد پازوکی که شاهکار"خانه ی بی سقف"رو ساخته واسه این آلبوم...
من تنها آهنگایی که تو این آلبوم اصلا دوس نداشتم فقط ترک"عشق و تمنا" و "خوش قدم" بودن که دوسشون نداشتم اونم چون خیلی به کارهای شاد علاقه ای ندارم ولی کار شاد دیگه ی این آلبومو یعنی"گلپوش"رو خیلی دوس داشتم بازم بخاطر همون حس و حال آهنگای قدیمیشو داشتن!
در کل نمیخواستم صحبتام طولانی بشه که شد ولی آلبوم خیلی خوب بود!! (تحریرایی که تو آهنگ "هوای آزادی" رو هم که زده،نمیشه ازش گذشت،عالی بود)(sm50)
فدای امضات (sm50) GreenWorld
reza-safaei
05-30-2016, 10:10 AM
o...m...i...d
mahmudreza
05-31-2016, 03:44 AM
من یکی از مریدای هنر صادق نوجوکی، جهانبخش پازوکی و... همه بزرگان پایه ی شاهکارسازی موزیک ایران چه در زمینه ترانه و چه موزیک و تنظیم هستم و فکر میکنم و مطمئنم که اگه جمهوری اسلامی صد سال دیگه هم تلاش کنه آثار فاخرش گوشه ای از عمق کارای شاهکار سازای لوس آنجلسی و قبل انقلابو نمیتونن مگر با تقلید بسازن.
اما با این حال ما ایرانیا اینطور بار میایم که اسطوره پروریم، و اگه هر کار ضعیفی هم از بزرگی بشنویم، چون اسم اون شخص پشتشه نمیخپایم قبول کنیم ضعیفه، نمونش تمام آهنگها و ترانه هایی که معین بعد از آلبوم آخرش و برای آلبوم جدیدش آماده کرده منهای یکی دوتا کار مثل دلم تنگته، نمونش ترانه های بی وزن و قافیه و بی معنی استاد شهیار قنبری تو هشت سال گذشته، و چرندیاتی که اندی وپاکسیما برای آلبوم جدید اندی ساختن که ذره ای از شاهکارای قدیمشون مثل سرسپرده نشونی ازشون تو کاراشون نیست، باید بپذیریم که متاسفانه با بالا رفتن سن ذهن هم تواناییش کاهش پیدا میکنه و جوونهای خوش فکر باید به دور از حاشیه و تقلید و شوق معروف شدن جای بزرگان بیان، این تنها دلیل در اوج موندن هنر تو غرب و پسرفتش تو ایرانه.
شما ترانه قرمز یا هوای آزادی رو دقت کنید که چقدر بی وزن و بی ربط واژه چینی شده، مثال "نمیخواستم برم، رفتم... پشیمونم (اگه) رفتم... ۲. هوای آزادی میخوام اما باهات تو قفسم آخه قشنگه بند عشق وقتی باهات تو قفسم. به هر حال این شخص از بودن درکنار مخاطبش خوشحاله یا گله منده!! بعد اون اولش شبا خسته مونده میام خونه دیگه چه نوع واژه گزینی برای یک ترانست! من اینارو فقط به کهولت ذهن و همچنان اصرااار به کار کردن ربط میدم، و از اون طرف تنها ترانه ی استاندارد از نظر ادبی و بر اساس قوانین ترانه در این آلبوم رو بشنوید که چکاوک باشه، موزیک و تنظیم بی نظیرش رو هم که کار دو جوان دیگست دقت کنید، اون دوستمون درست گفت: مثلا معین برای خودش یک خدا بود مثل ابی و داریوش و من معینو میپرستیدم در زمینه شعور انتخاب ترانه، اما ترانه های جدیدش نشون دادن دیگه واقعا از لوس آنجلس فقط ابی و داریوش موندن که هنوز شعور انتخاب ترانه دارن
reza-safaei
05-31-2016, 11:29 AM
کارهای بزرگ حسودان خاص خودشو داره
darkmlu
05-31-2016, 01:37 PM
لینک خرید؟؟؟
reza-safaei
05-31-2016, 02:08 PM
GreenWorld
05-31-2016, 03:29 PM
فدای امضات (sm50) @GreenWorld ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چاکرم (sm93)
reza-safaei
06-01-2016, 10:05 AM
امید صدایی به وسعت یک سرزمین
reza-safaei
06-04-2016, 08:54 AM
دمت گرم امید(sm127)
Q_MARS
06-04-2016, 03:35 PM
موزیک ویدیوی هوای آزادی واقعا زیبا و دلنشین بود
کم کم همه تو تایتل دارن لجنری میشن برای امید
reza-safaei