توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
mojtabaa
10-23-2014, 11:57 AM
خداوکیلی بقیه چیزا هیچی ولی اون صدای مزخرف یارو ته آهنگ که میاد کار رو معرفی کنه تابلو نیست که همچین چیزی واقعیت نداره ؟ (sm10) شادمهر بخواد دمو بده اینجوری میده اخه ؟ چه دمویی هست که نه سایتش زده نه پیجش نه آونگ نه بیا2 !!!!! یعنی دور و بر شادمهر یکی نیست که صدای بهتری داشته باشه واسه معرفی کار که یه اسگول اومده تو دماغی حرف میزنه ؟ کـــِــی تو این چند ساله دمو داده چند ماه قبل از پخش کار ؟
من فقط حدس زدم همین.(sm10)
Dark Silence
10-23-2014, 12:38 PM
(sm118)
Betty
10-23-2014, 07:19 PM
(sm74)
Parsa8
10-23-2014, 10:22 PM
متن مورد منکراتی داره (sm2)
پارسا (sm77)(sm70)
ع جا افتاده(sm70)
Parsa8
10-24-2014, 01:15 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Betty
10-24-2014, 07:36 PM
آشوبم آرامشم توئی(sm111)
ehsan1361
10-24-2014, 07:37 PM
آرام باش(sm120)
Betty
10-24-2014, 07:39 PM
نداریــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
خبر ز حال من نداریــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ(sm111)
Betty
آرام باش(sm120)
(sm177)
ehsan1361
(sm70)
Betty
10-24-2014, 07:41 PM
(sm53)
ehsan1361
10-24-2014, 07:42 PM
(sm120)
Betty
10-24-2014, 07:43 PM
نخند چندشم شد
ehsan1361
10-24-2014, 07:43 PM
(sm51)
Betty
10-24-2014, 07:45 PM
(sm94)
Farbod-7
10-24-2014, 08:43 PM
(sm10)
Betty
10-25-2014, 11:42 PM
(sm50)
Dark Silence
10-26-2014, 12:07 AM
(sm27)
peyman.2012
10-26-2014, 12:27 AM
(sm4)
player
10-26-2014, 02:32 AM
(sm98)
Gharibeashena
10-26-2014, 06:18 AM
(sm77)
Farbod-7
10-26-2014, 02:54 PM
(sm176)
amirsarab
10-26-2014, 03:18 PM
(sm118)
yaran
10-26-2014, 10:14 PM
ببینم دوستان شادمهری کسی کلیپ باغ زندگی رو داره
Dark Silence
10-26-2014, 11:23 PM
(sm173)
Parsa8
10-27-2014, 10:38 AM
ویدیو ورژن ریمیکس رابطه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Parsa8
10-27-2014, 10:39 AM
مجله ي جوانان كه در آمريكا چاپ ميشه بسيار معتبره ، ولي راست و دروغ اين مصاحبه رو هنوز متوجه نشدم!
شما بخونيد... ايشالا كه صحت داشته باشه
ehsan1361
10-27-2014, 11:11 AM
در تور جدیدی که در پیش داری، آهنگ ها و ترانه های جدیدی اجرا می کنی؟
- در تور جدیدم که در سراسر دنیا خواهد بود آهنگهای آلبوم جدیدم و آهنگهای قدیمی را با تنظیم هایی مدرنتر اجرا خواهم کرد و برنامه ای متفاوت با آنچه تا امروز داشتیم ارایه خواهیم کرد
اینم خبر آلبوم جدید (sm118)
میگم آلبوم جدید در راهه باور نمیکنین(sm59)
ehsan1361
10-27-2014, 11:13 AM
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود.
شادمهر عقیلی درواقع علاوه بر کار موزیک، بازیگر هنرمند سینما هم به حساب می آید و در فیلم های «پر پرواز» ساخته خسرو معصومی و شب برهنه ساخته سعید سهیلی توانایی خود را نشان داد.
شادمهر از سال 1376 خوانندگی را آغاز کرد و در آلبوم های پرفروش چون بهارمن، فصل آشنایی، نازنین آثاری زیبا خواند، ولی با آلبوم مسافر با آثار خودش، رکورد فروش را شکست سپس با آلبوم «دهاتی» تحولی در موزیک روز پدید آورد. و رکورد دیگری برجای نهاد و بدنبال نمایش فیلم ها و حساسیت هایی بروی فیلم و آلبوم هایش ایران را ترک گفت.
ارائه آلبوم «آدم فروش» و «حالم عوض میشه» از سوی کمپانی آونگ، نشان دادکه شادمهر گستره محبوبیت زیادی دارد که شامل سنین مختلف میشود.
آقای شادمهر عزیز، خیلی ها شادمهر عقیلی را از نسل عصیان داخل ایران می دانند، نسلی که فریاد خود را از طریق موسیقی و آواز و ترانه به گوش ها می رساند، نسلی که با هنر خود مرزهای سکوت و سانسور و فناتیسم را شکسته است.
آیا خود شما که با چنین اندیشه ای خواندی، ساختی، نواختی و بعد از ایران بیرون آمدی، نسل خود را چگونه تعریف می کنی؟
- من همیشه سعی کردم با دلم کار کنم و برای مسیر هنریم تا امروز تصمیم بگیرم و فکر میکنم نمی توانیم مرزی را بین نسلها در موسیقی قایل بشویم چون هنر زمان و مکان نمیشناسد و در جایی که باید، تاثیر خودش را میگذارد و مستقیما با روح و ذات بشری در ارتباط است که همه یک سرمنشا دارند، بنا براین من خودم را از نسل خاصی نمیدانم و فکر میکنم هر کسی میخواهد کار هنری انجام بدهد، نباید فقط به زمان خودش فکر کند، بلکه باید به سالها بعد و دوره های تاریخی بعد فکر کند و اثرگذار باشد، حالا اینکه من چقدر در این مسیر موفق عمل کردم را باید به عهده زمان و قضاوت مردم گذاشت.
آیا شما هم اکثریت خارج نشینان را آسان پسند می دانی، یا گناه را بر گردن گروهی خواننده و آهنگساز و ترانه سرای آسان ساز و باری به هرجهت می اندازی؟
-من سعی میکنم قضاوت نکنم و حکم صادر نکنم. اما فکر میکنم مهم اینکه مردم ساده پسند نیستند و اتفاقا خیلی هم باهوشند و در نهایت از کاری لذت میبرند که از بار هنری خوبی برخوردار است و فرقی نمیکند که داخل یا خارج کشور باشند و همه جا کارهای خوب تولید میشود.
در اجرای کنسرت های مشترک با ابی، چه حال و هوایی داشتی؟
- خوب همکاری با ابی عزیز همیشه دوست داشتنی بوده وهست، بعد از تورهایی که باهم اجرا کردیم حتما باز هم این همکاری را در آینده ادامه خواهیم داد.
اصولا تا چه حد علاقمند اجرای چنین کنسرت هایی هستی و عکس العمل آنرا در میان مردم چگونه دیدی؟
- به نظرم همکاریهایی از این دست اگر دو هنرمند باهم ازلحاظ موسیقایی و ... خوب مچ بشوند اتفاق خوبیست و از آن استقبال میشود.
- در تور جدیدم که در سراسر دنیا خواهد بود آهنگهای آلبوم جدیدم و آهنگهای قدیمی را با تنظیم هایی مدرنتر اجرا خواهم کرد و برنامه ای متفاوت با آنچه تا امروز داشتیم ارایه خواهیم کرد
خودت با شادمهر خواننده راحت تری، یا شادمهر نوازنده و آهنگساز؟ با کدامیک احساسی تر با دوستداران خود رابطه برقرار می کنی؟
- خوب من اول با نوازندگی شروع کردم و بعد رفتم سراغ خوانندگی، اما در هر دو باید بیشتر تلاش کنم برای موفقیت بیشتر و هنوز به جایی که میخواهم نرسیدم و در کل همه اینها فقط وسیله ایست که من احساس و دغدغه هایم را به مخاطبین خود انتقال بدهم.
ehsan1361
10-27-2014, 07:23 PM
چند تا کنسرت در پیشه ، سینگل جدید می افته بعد از کنسرت ها (sm25)
Farbod-7
10-28-2014, 12:40 PM
اینم خبر آلبوم جدید (sm118)
میگم آلبوم جدید در راهه باور نمیکنین(sm59)
اگه منظورش البوم طرفدار نباشه(sm59)
Dark Silence
10-28-2014, 03:46 PM
آلبومی که برای 2012 هستش جدید نیست اگه منظورش طرفدار بود میگفت آخرین آلبومم (sm173)
ehsan1361
10-28-2014, 04:51 PM
از اون حرفا بودا فربد (sm120)
آخه آلبومی که دو سال و نیم قبل منتشر شده رو میگن جدید ؟؟!!
sibiloo
10-28-2014, 05:04 PM
این مصاحبه واسه چند ماهه پیشه حداقل ... واسه اون تور کنسرت رویای ما .... من اون موقع خونده بودمش .... همزمان با ابی هم یه همچین مصاحبه ای انجام شده بود .... اینکه گفته تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنم هم اهنگای البوم طرفدار منظورشه که اون موقع جدید بود (sm10) و البته اینکه الانم داره رو البوم و اهنگای جدید کار میکنه یه بحث دیگه ای هست (sm142)
ehsan1361
10-28-2014, 05:07 PM
این مصاحبه واسه چند ماهه پیشه حداقل ... واسه اون تور کنسرت رویای ما .... من اون موقع خونده بودمش .... همزمان با ابی هم یه همچین مصاحبه ای انجام شده بود .... اینکه گفته تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنم هم اهنگای البوم طرفدار منظورشه که اون موقع جدید بود (sm10) و البته اینکه الانم داره رو البوم و اهنگای جدید کار میکنه یه بحث دیگه ای هست (sm142)
دقیق نخوندی دوست عزیر(sm176)
- خوب همکاری با ابی عزیز همیشه دوست داشتنی بوده وهست، بعد از تورهایی که باهم اجرا کردیم حتما باز هم این همکاری را در آینده ادامه خواهیم داد.
sibiloo
10-28-2014, 05:14 PM
دقیق نخوندی دوست عزیر(sm176)
خب حاجی میگم که .... واسه اون تور هست .... من دقیق یادمه اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ..... که حتی اون موقع هم خیلیا قبول نداشتن این مصاحبه رو تا اینکه مصاحبه با ابی رو هم پیدا کردن دوستان و فهمیدن واقعی و معتبر هست این مجله ..... در حال اجراهاشون بودن و ادامه داشت اون کنسرتا و اون تور .... بعد از چنتا کنسرتی که با ابی داشتن ، انجام شده این مصاحبه .... همکاری هم ادامه پیدا کرد و " یه دختر " اومد بیرون و شاید تو البومای ابی هم باز شادمهر باشه (sm19) حاجی من شما رو قبول دارم و سالهاست که میام اینجا و خبرای شما رو مخصوصا درباره شادمهر دنبال میکنم ولی اینو مطمئنم که قدیمی هست (sm10)
ehsan1361
10-28-2014, 05:20 PM
خب حاجی میگم که .... واسه اون تور هست .... من دقیق یادمه اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ..... که حتی اون موقع هم خیلیا قبول نداشتن این مصاحبه رو تا اینکه مصاحبه با ابی رو هم پیدا کردن دوستان و فهمیدن واقعی و معتبر هست این مجله ..... در حال اجراهاشون بودن و ادامه داشت اون کنسرتا و اون تور .... بعد از چنتا کنسرتی که با ابی داشتن ، انجام شده این مصاحبه .... همکاری هم ادامه پیدا کرد و " یه دختر " اومد بیرون و شاید تو البومای ابی هم باز شادمهر باشه (sm19) حاجی من شما رو قبول دارم و سالهاست که میام اینجا و خبرای شما رو مخصوصا درباره شادمهر دنبال میکنم ولی اینو مطمئنم که قدیمی هست (sm10)
من قدیمی و جدیدش رو کاری ندارم ولی زمان زیادی از آخرین کنسرت تور رویای ما نمیگذره واین مصاحبه معلومه بعد از پایان تور انجام شده . اگه این مصاحبه مثلا اول تابستان هم انجام شده باشه ، نمیشه به آلبومی که دو سال پیش منتشر شده گفت جدید !!!
بازم میگم دقیق نمیخونی
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود.
15 نوامبر که اولین کنسرته ، میشه 18 روز دیگه !!! میشه تو کنسرت آخر آبان 93 ، بیای آهنگ های البومی که دو سال و نیم ازش میگذره رو اجرا کنی و بگی آلبوم جدید ؟؟!!
sibiloo
10-28-2014, 05:36 PM
من قدیمی و جدیدش رو کاری ندارم ولی زمان زیادی از آخرین کنسرت تور رویای ما نمیگذره واین مصاحبه معلومه بعد از پایان تور انجام شده . اگه این کنسرت مثلا اول تابستان هم انجام شده باشه ، نمیشه به آلبومی که دو سال پیش منتشر شده گفت جدید !!!
بازم میگم دقیق نمیخونی
15 نوامبر که اولین کنسرته ، میشه 18 روز دیگه !!! میشه تو کنسرت آخر آبان 93 ، بیای آهنگ های البومی که دو سال و نیم ازش میگذره رو اجرا کنی و بگی آلبوم جدید ؟؟!!
دیدی حالا خودت دقیق نمیخونی ؟(sm128)
نوشته تو تور جدیدم البوم جدیدم رو اجرا میکنم .... اگه اینجوری باشه تا 18 روز دیگه به قول شما باید البوم بیاد دیگه ؟ اره ؟ یا اینکه تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنه و بعد تابستون البوم میاد ؟ خودتونم میدونید که البوم تا حداقل تابستون خبری نیست (sm128)
بعدشم همون بالا نوشته " که تور خود را آغاز کرده و در فلان جاها ادامه دارد ... "
واسه یه سال یا دو سال پیشه همین موقع هاست دقیقا این مصاحبه حاجی قبول کن :دی
ehsan1361
10-28-2014, 05:46 PM
دیدی حالا خودت دقیق نمیخونی ؟(sm128)
نوشته تو تور جدیدم البوم جدیدم رو اجرا میکنم .... اگه اینجوری باشه تا 18 روز دیگه به قول شما باید البوم بیاد دیگه ؟ اره ؟ یا اینکه تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنه و بعد تابستون البوم میاد ؟ خودتونم میدونید که البوم تا حداقل تابستون خبری نیست (sm128)
بعدشم همون بالا نوشته " که تور خود را آغاز کرده و در فلان جاها ادامه دارد ... "
واسه یه سال یا دو سال پیشه همین موقع هاست دقیقا این مصاحبه حاجی قبول کن :دی
من کاری به قدیمی بودن مصاحبه ندارم
گفته آهنگ های آلبوم جدیدم رو اجرا میکنم ، نگفته کِی آلبوم منتشر میشه که !!! اصن نگفته که تو کنسرت 18 روز دیگه آهنگ جدیدش رو اجرا میکنه ! تور جهانیه ، فعلا تو این دو ماه سه تا کنسرته و بعدش احتمالا سینگل جدید میاد . مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!!! این سینگل جدید هم تو آلبومه دیگه !!
sibiloo
10-28-2014, 05:51 PM
من کاری به قدیمی بودن مصاحبه ندارم
گفته آهنگ های آلبوم جدیدم رو اجرا میکنم ، نگفته کِی آلبوم منتشر میشه که !!! اصن نگفته که تو کنسرت 18 روز دیگه آهنگ جدیدش رو اجرا میکنه ! تور جهانیه ، فعلا تو این دو ماه سه تا کنسرته و بعدش احتمالا سینگل جدید میاد . مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!!! این سینگل جدید هم تو آلبومه دیگه !!
خب چجوری میگید که کاری به قدیمی بودن ندارید در حالی که قدیمی بودنش همه چیرو مشخص میکنه(sm74) توو همون تیکه از مصاحبه که گذاشتید هم نوشته که تور جهانی خود را " آغاز کرده " و 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!! این یعنی که این مربوط به تور جدیدی نیست چون قبل از 15 نوامبر که الان هستیم توری در حال برگزاری نیست .... اگه تور جدیدی هم تو کار باشه باز منطقی نیست که 18 روز مونده به شروعش هیچ تبلیغی نه توو پیجش نه تو شبکه های ماهواره ای نشه !!!!!
ehsan1361
10-28-2014, 05:57 PM
خب چجوری میگید که کاری به قدیمی بودن ندارید در حالی که قدیمی بودنش همه چیرو مشخص میکنه(sm74) توو همون تیکه از مصاحبه که گذاشتید هم نوشته که تور جهانی خود را " آغاز کرده " و 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!! این یعنی که این مربوط به تور جدیدی نیست چون قبل از 15 نوامبر که الان هستیم توری در حال برگزاری نیست .... اگه تور جدیدی هم تو کار باشه باز منطقی نیست که 18 روز مونده به شروعش هیچ تبلیغی نه توو پیجش نه تو شبکه های ماهواره ای نشه !!!!!
مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!! گفته آهنگ های آلبوم جدیدم پس رابطه و این سینگل که احتمالا کریسمس منتشر میشه ، جزیی از آلبومه ! نیست ؟؟ مگه فکر میکنی آلبوم چند تا تراک داره ؟؟ نهایت 9 تراک داشته باشه ( با توجه به آلبوم های قبلی میگم ) پس شادمهر این دو تراک از آلبوم جدیدش رو اجرا میکنه !!
ehsan1361
10-28-2014, 06:08 PM
یاد رفت بگم که آخرین کنسرت تور رویای ما نوامبر ( آبان ) پارسال بوده و این مصاحبه احتمالا بعد از آخرین کنسرت انجام شده
شادمهر هم تبلیغ زیادی واسه کنسرتاش نکرده و نمیکنه !! من که ندیدم تبلیغ زیادی انجام بده
مگه شادمهر شهریور تو آنتالیا کنسرت نداشت ؟؟ مگه همین چند هفته پیش کنسرت نداشت ؟؟
Dark Silence
10-28-2014, 06:10 PM
چرا چرا (sm59)
ehsan1361
10-28-2014, 06:11 PM
چرا چرا (sm59)
چه شده است عباس پاشایی ؟(sm120)
sibiloo
10-28-2014, 06:12 PM
مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!! گفته آهنگ های آلبوم جدیدم پس رابطه و این سینگل که احتمالا کریسمس منتشر میشه ، جزیی از آلبومه ! نیست ؟؟ مگه فکر میکنی آلبوم چند تا تراک داره ؟؟ نهایت 9 تراک داشته باشه ( با توجه به آلبوم های قبلی میگم ) پس شادمهر این دو تراک از آلبوم جدیدش رو اجرا میکنه !!
نوکرتم بذار یبار از اول بریم جلو !!
اینجا گفته در " تور جدیدم " که در سراسر دنیا خواهد بود اهنگ و البوم جدید رو اجرا میکنم !! پس یعنی باید توری در کار باشه ..... این از این
بعد تو همون مصاحبه نوشته :
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود...
اینجا هم میگه تور جهانی خود را آغاز کرده !!! اگه اغاز کرده باشه که باید الان چنتاش گذشته باشه دیگه غیر از اینه ؟ الان که خبری نیست از تور .... یه سال تقریبا از اخرین تور شادمهر و ابی میگذره ...... از اون طرف هم اگه 15 نوامبر ، 18 روز دیگه باشه به گفته ی شما باید یه تبلیغاتی شده باشه دیگه ؟ ما که هیچ تبلیغی ندیدیم ..... حالا تور هم نه ، همون یه کنسرت معمولی از چند ماه پیشش کلی تبلیغ میکنن براش ...... پس بازم منطقی نیست که بگیم توری در کار هست...
درباره رابطه و البوم حق با شماست و طبق روال گذشته اگه بره جلو همینجوری که شما میگید قراره البوم بیاد .... بحث این فرق داره با این مصاحبه
این مصاحبه و اینکه گفته البوم جدید منظورش البوم طرفدار ( که اون موقع که مصاحبه کرده جدید بوده ) و منظور از تور ، تور رویای ما هست .....
sibiloo
10-28-2014, 06:14 PM
یاد رفت بگم که آخرین کنسرت تور رویای ما نوامبر ( آبان ) پارسال بوده و این مصاحبه احتمالا بعد از آخرین کنسرت انجام شده
شادمهر هم تبلیغ زیادی واسه کنسرتاش نکرده و نمیکنه !! من که ندیدم تبلیغ زیادی انجام بده
مگه شادمهر شهریور تو آنتالیا کنسرت نداشت ؟؟ مگه همین چند هفته پیش کنسرت نداشت ؟؟
این مصاحبه بعد از اخرین کنسرت و تور نبوده ... چون اونجا نوشته 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!!(sm128)
دیگه پیجش یه خبر میده که حالا اگه تبلیغ زیادم نکنه
کنسرت عادی با تور خب فرق داره دیگه
ehsan1361
10-28-2014, 06:14 PM
نوکرتم بذار یبار از اول بریم جلو !!
اینجا گفته در " تور جدیدم " که در سراسر دنیا خواهد بود اهنگ و البوم جدید رو اجرا میکنم !! پس یعنی باید توری در کار باشه ..... این از این
بعد تو همون مصاحبه نوشته :
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود...
اینجا هم میگه تور جهانی خود را آغاز کرده !!! اگه اغاز کرده باشه که باید الان چنتاش گذشته باشه دیگه غیر از اینه ؟ الان که خبری نیست از تور .... یه سال تقریبا از اخرین تور شادمهر و ابی میگذره ...... از اون طرف هم اگه 15 نوامبر ، 18 روز دیگه باشه به گفته ی شما باید یه تبلیغاتی شده باشه دیگه ؟ ما که هیچ تبلیغی ندیدیم ..... حالا تور هم نه ، همون یه کنسرت معمولی از چند ماه پیشش کلی تبلیغ میکنن براش ...... پس بازم منطقی نیست که بگیم توری در کار هست...
درباره رابطه و البوم حق با شماست و طبق روال گذشته اگه بره جلو همینجوری که شما میگید قراره البوم بیاد .... بحث این فرق داره با این مصاحبه
این مصاحبه و اینکه گفته البوم جدید منظورش البوم طرفدار ( که اون موقع که مصاحبه کرده جدید بوده ) و منظور از تور ، تور رویای ما هست .....
تسلیم (sm119)
اما شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه (sm59)
sibiloo
10-28-2014, 06:15 PM
چرا چرا (sm59)
اقا شما بگو بد میگم من ؟ (sm81)
sibiloo
10-28-2014, 06:16 PM
تسلیم (sm119)
اما شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه (sm59)
خب نوکرتم من که از اول گفتم حرف شما رو قبول دارم و خیلی وقته دنبال میکنم اخبارات رو مخصوصا درباره شادمهر (sm81) ولی خب مصاحبه ربطی به البوم جدیدی که قراره بیاد نداره (sm2)(sm155)
ehsan1361
10-28-2014, 06:18 PM
این مصاحبه بعد از اخرین کنسرت و تور نبوده ... چون اونجا نوشته 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!!(sm128)
دیگه پیجش یه خبر میده که حالا اگه تبلیغ زیادم نکنه
کنسرت عادی با تور خب فرق داره دیگه
شما هنوز این لس آنجلسی ها رو نشناختی(sm120) شهره هر هفته تو ترکیه کنسرت میزاره تو کاباره ها اسمشو گذاشته تور(sm2) اینا همش کلاس کاره . آخه آخرین کنسرت رویای ما نوامبر پارسال بود ، چطور تو دسامبر کنسرت برگزار کردن !!! دیدی شما دقیق نمیخونی(sm59)
ehsan1361
10-28-2014, 06:20 PM
خب نوکرتم من که از اول گفتم حرف شما رو قبول دارم و خیلی وقته دنبال میکنم اخبارات رو مخصوصا درباره شادمهر (sm81) ولی خب مصاحبه ربطی به البوم جدیدی که قراره بیاد نداره (sm2)(sm155)
من که خبر آلبوم شادمهر رو یه ماه پیش گفتم (sm70)
پارسا این مصاحبه رو گذاشت و منم دیدم نوشته آلبوم جدید واسه همین گفتم خبر آلبوم جدید
خوبه خودت میگی اخبار منو دنبال میکنی
sibiloo
10-28-2014, 06:26 PM
شما هنوز این لس آنجلسی ها رو نشناختی(sm120) شهره هر هفته تو ترکیه کنسرت میزاره تو کاباره ها اسمشو گذاشته تور(sm2) اینا همش کلاس کاره . آخه آخرین کنسرت رویای ما نوامبر پارسال بود ، چطور تو دسامبر کنسرت برگزار کردن !!! دیدی شما دقیق نمیخونی(sm59)
کاباره و شهره و تور (sm2)(sm2)مشکل اینجاست که تاریخ نداره مصاحبش (sm2)
من که خبر آلبوم شادمهر رو یه ماه پیش گفتم (sm70)
پارسا این مصاحبه رو گذاشت و منم دیدم نوشته آلبوم جدید واسه همین گفتم خبر آلبوم جدید
خوبه خودت میگی اخبار منو دنبال میکنی
میدونم و منم همینجا شنیدم از شما و مطمئنم البوم جدید در کار هست
پارسا جان هم فک کنم از نسل شادمهر ور داشته این مصاحبه رو که یکی از بچه ها گذاشته اونجا .... همون اول مصاحبه هم زده " البوم حالم عوض میشه " حالا کلا بحث البوم نبودن حالم عوض میشه رو بیخیال شیم اگه جدیدتر بود مینوشت رابطه که ضایع تر نباشه (sm70)
ehsan1361
10-28-2014, 06:32 PM
کاباره و شهره و تور (sm2)(sm2)مشکل اینجاست که تاریخ نداره مصاحبش (sm2)
میدونم و منم همینجا شنیدم از شما و مطمئنم البوم جدید در کار هست
پارسا جان هم فک کنم از نسل شادمهر ور داشته این مصاحبه رو که یکی از بچه ها گذاشته اونجا .... همون اول مصاحبه هم زده " البوم حالم عوض میشه " حالا کلا بحث البوم نبودن حالم عوض میشه رو بیخیال شیم اگه جدیدتر بود مینوشت رابطه که ضایع تر نباشه (sm70)
شما میگی تاریخ نداره مصاحبه قبول ولی بازم میگم که توجه نمیکنی که آخرین کنسرت رویای ما نوامبر آبان پارسال بوده و اینجا نوشته تو دسامبر ( آذر ) (sm70) پس تور رویای ما نیست دیگه قبول کن دادا
مصاحبه رو هم بیخیال شو (sm120)
sibiloo
10-28-2014, 06:36 PM
شما میگی تاریخ نداره مصاحبه قبول ولی بازم میگم که توجه نمیکنی که آخرین کنسرت رویای ما نوامبر آبان پارسال بوده و اینجا نوشته تو دسامبر ( آذر ) (sm70) پس تور رویای ما نیست دیگه قبول کن دادا
مصاحبه رو هم بیخیال شو (sm120)
اگه مصاحبه برا دو سال پیش باشه و منظورش آذر دو سال پیش چی ؟
18 روز دیگه من اینجا میام سر میزنم بهت حاجی (sm178)(sm128)
ehsan1361
10-28-2014, 06:40 PM
اگه مصاحبه برا دو سال پیش باشه و منظورش آذر دو سال پیش چی ؟
18 روز دیگه من اینجا میام سر میزنم بهت حاجی (sm178)(sm128)
بازم داری حرف خودتو میزنی (sm98)
ببین که من اصلا با مصاحبه و تور و ... کار ندارم . شما میگی 18 روز دیگه !! مگه میشه یه سینگل که هنوز منتشر نشده رو بیان تو کنسرت اجرا کنن ؟؟!! در مورد لس آنجلسی ها رو میگم . داخلی ها این کار رو کردن
بیخیال شو (sm120)فعلا منظر سینگل جدید باشیم بهتره (sm176)
امیدوارم سینگل قبل آلبوم باشه
sibiloo
10-28-2014, 06:45 PM
بازم داری حرف خودتو میزنی (sm98)
ببین که من اصلا با مصاحبه و تور و ... کار ندارم . شما میگی 18 روز دیگه !! مگه میشه یه سینگل که هنوز منتشر نشده رو بیان تو کنسرت اجرا کنن ؟؟!! در مورد لس آنجلسی ها رو میگم . داخلی ها این کار رو کردن
بیخیال شو (sm120)فعلا منظر سینگل جدید باشیم بهتره (sm176)
امیدوارم سینگل قبل آلبوم باشه
خدا خیرت بده منم که یه ساعته همینو میگم !!!!!
اره امیدوارم زودتر بیاد و بترکونه با یه ویدیوی شاخ (sm74)
ehsan1361
10-28-2014, 06:48 PM
خدا خیرت بده منم که یه ساعته همینو میگم !!!!!
اره امیدوارم زودتر بیاد و بترکونه با یه ویدیوی شاخ (sm74)
اینو مطمئنم که رفتن برا فیلمبرداری(sm59)
خدا کنه کارگردانش الک کارتیو (sm3) نباشه فقط
sibiloo
10-28-2014, 06:54 PM
اینو مطمئنم که رفتن برا فیلمبرداری(sm59)
خدا کنه کارگردانش الک کارتیو (sm3) نباشه فقط
اخ اخ چه حالی میده این خبرا به ادم (sm128)
وقتی سینارت به اون باحالیه خریته رفتن سراغ الک کارتیو یا حتی کردونی .... هر چند تقدیر ویدیوی خوبی بود .... بستگی داره شادمهر چقد شل کنه سر کیسه رو و چقد بخواد خرج کنه واسه ویدیو(sm128)
ehsan1361
10-28-2014, 06:59 PM
اخ اخ چه حالی میده این خبرا به ادم (sm128)
وقتی سینارت به اون باحالیه خریته رفتن سراغ الک کارتیو یا حتی کردونی .... هر چند تقدیر ویدیوی خوبی بود .... بستگی داره شادمهر چقد شل کنه سر کیسه رو و چقد بخواد خرج کنه واسه ویدیو(sm128)
جدیداّ زیاد خرج نمیکنن ، چون از نظر مالی مشکل دارن ولی آرمین همیشه از شادمهر حمایت کرده و رفیق فابریکشه(sm120)
رابطه که ایدش بد نبود و در عین حال که کم خرج بود ولی خوب بود
sibiloo
10-28-2014, 07:03 PM
جدیداّ زیاد خرج نمیکنن ، چون از نظر مالی مشکل دارن ولی آرمین همیشه از شادمهر حمایت کرده و رفیق فابریکشه(sm120)
رابطه که ایدش بد نبود و در عین حال که کم خرج بود ولی خوب بود
اگه ایران بودن ...
خدایی چقد همه چی متفاوت میشد
البته نه زیر سایه ی ارشاد .... همون ازادی اونور ولی تو خاک خودمون ...
ehsan1361
10-28-2014, 07:06 PM
اگه ایران بودن ...
خدایی چقد همه چی متفاوت میشد
البته نه زیر سایه ی ارشاد .... همون ازادی اونور ولی تو خاک خودمون ...
اگه تو ایران بود ، دسترسی به ترانه سرا راحت بود و هر چیزی رو نمیخوند . راحت میتونست هردو سال ، یه البوم بده(sm172)
sibiloo
10-28-2014, 07:09 PM
اگه تو ایران بود ، دسترسی به ترانه سرا راحت بود و هر چیزی رو نمیخوند . راحت میتونست هردو سال ، یه البوم بده(sm172)
اصن به جز ترانه سرا بقیه چیزاشم راحت تر بود ..... هرچیزی که میخواست هم بیشتر بود هم راحت تر میتونست گیر بیاره ..... کمپانی ها هم وضعشون بهتر بود .... مثلا همون آونگی که رو به ورشکستگی میره اگه داخل بود خیلی وضعش فرق میکرد ....
ehsan1361
10-28-2014, 07:11 PM
اصن به جز ترانه سرا بقیه چیزاشم راحت تر بود ..... هرچیزی که میخواست هم بیشتر بود هم راحت تر میتونست گیر بیاره ..... کمپانی ها هم وضعشون بهتر بود .... مثلا همون آونگی که رو به ورشکستگی میره اگه داخل بود خیلی وضعش فرق میکرد ....
آره ! الان مشکل لس انجلسی ها همین شرکت پخشه
Farbod-7
10-29-2014, 10:28 AM
از اون حرفا بودا فربد (sm120)
آخه آلبومی که دو سال و نیم قبل منتشر شده رو میگن جدید ؟؟!!
شادمهر و کم میشناسی(sm120)
یه کنسرت 4 سال بعد آهنگ عادت داره موقع اجرا میگه یه اهنگ جدیدتر براتون اجرا کنم(sm178)
ehsan1361
10-29-2014, 10:34 AM
شادمهر و کم میشناسی(sm120)
یه کنسرت 4 سال بعد آهنگ عادت داره موقع اجرا میگه یه اهنگ جدیدتر براتون اجرا کنم(sm178)
(sm2)
شادمهر است دیگر (sm120) گاهی اوقات جو گیر میشه (sm120)
Farbod-7
10-29-2014, 12:20 PM
منتظر خبرهای خوش از البوم و البته بازگشت شادمهر به سبک کارهای خودش مخصوصا اسلو هستیم(sm174)
Betty
10-30-2014, 01:16 AM
هوای خانه چه دلگیر میشود گاهی
ازین زمانه دلم سیر میشود گاهی(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:19 AM
مبر زموی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی
Betty
10-30-2014, 01:21 AM
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:25 AM
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:25 AM
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:26 AM
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:26 AM
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:27 AM
نمیاد(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:29 AM
(sm50)
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:29 AM
(sm50)(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:30 AM
جا منم بخواب(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:31 AM
(sm50)(sm50)
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:33 AM
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm50) (sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:34 AM
(sm50)
(sm50) (sm50) (sm50)
(sm50)
Betty
10-30-2014, 01:38 AM
(sm124)
Betty
10-30-2014, 01:38 AM
(sm50)+(sm124)
Dark Silence
10-30-2014, 02:11 AM
(sm70)
player
10-30-2014, 03:06 AM
(sm98)
Gharibeashena
10-31-2014, 06:35 AM
(sm77)
peyman.2012
11-01-2014, 11:24 PM
(sm50)(sm50)
Betty
11-07-2014, 04:25 PM
توی دنیای دوست داشتنی
بهترین دوست دشمنت باشد(sm50)
Betty
11-07-2014, 04:27 PM
عشق مکثیست قبل بیداری
انتخابی میان جبر و جبر(sm111)
Betty
11-07-2014, 04:28 PM
خسته از انقلاب و ازادی فندکی در میاوری شاید
18تیر بی سرانجامی توی سیگار بهمنت باشد(sm111)
Betty
11-07-2014, 04:37 PM
ببین بنان چطور با صدای من بغض کرده
(sm50)
Betty
11-07-2014, 11:26 PM
چشماتو باز کردی
چشمامو باز کردم
دیدم که پاییزه(sm50)
Betty
11-07-2014, 11:27 PM
چشمام باز کردم دیدم که پاییزه
دیدم هنوز قصم سرد و غم انگیزه(sm50)
Betty
11-07-2014, 11:28 PM
هی با خودم میگم گم کردی روزاتو
از شاخه افتادی لعنت به من با تو(sm111)
Betty
11-07-2014, 11:31 PM
با جون سعید بازی نکن
با جون تو بازی میکنم(sm50)
Betty
11-07-2014, 11:34 PM
بدن ناقصی دارم
پول چی؟
Betty
11-07-2014, 11:35 PM
بدی اهنگای شاهین اینه نمیشه با ولوم 100 گوششون داد وگرنه از هر لحاظ چاکرشم(sm54)
Betty
11-07-2014, 11:37 PM
اونم اگه داشتم الان اینجا نبودم
اره میرفتیم اونور(sm176)
Betty
11-07-2014, 11:38 PM
(sm74)خیلی نامردی
هوس کردم ناجور
فردا مجلس ختم دعوتم به نطرت شله میدن؟(sm120)
Betty
11-07-2014, 11:40 PM
تو کجا بیای با
غلط کردی بی پولیت فقط واسه مائه؟(sm120)
Betty
11-07-2014, 11:40 PM
مگه تو مجلس ختم شله میدن (sm2)
نه
هوسه دیگه (sm2)
Betty
11-07-2014, 11:42 PM
خرج اونور بالاس (sm120)
من خیلی کم خرجم اصلا غذا نمیخورم(sm120)
Betty
11-07-2014, 11:44 PM
لعنت به این پاییز
لعنت به این سردی
اصلا چرا امروووووووووز چشماتو باز کردی(sm111)
Betty
11-07-2014, 11:45 PM
نزدیکه کل فرومو ببلعی برا شله غذا نمی خوری
(sm172)
Farbod-7
11-08-2014, 11:44 AM
احسان کامینگ سونی چیزی نشده هنوز؟(sm120)
ehsan1361
11-08-2014, 11:48 AM
احسان کامینگ سونی چیزی نشده هنوز؟(sm120)
شادمهر است دیگر (sm120)
بستگی به موزیک ویدئو داره که کِی آماده بشه
فکر نکنم به این زودی ها خبری بشه
اگه کریسمس بیاد ، باید خدا رو شکر کنیم
حالا الان به رفیقم میگم ببینم خبری میتونه گیر بیاره
Farbod-7
11-08-2014, 12:14 PM
میگم البوم پارو اومد امیر یه جوری بالاخره هاست رو نجات داد تا رد شه البوم شادمهر بیاد این راهها چاره بخش نیست(sm120)
Farbod-7
11-08-2014, 12:15 PM
پارسا هم پارسای قدیم(sm120)
ehsan1361
11-08-2014, 12:25 PM
میگم البوم پارو اومد امیر یه جوری بالاخره هاست رو نجات داد تا رد شه البوم شادمهر بیاد این راهها چاره بخش نیست(sm120)
حالا کو تا آلبوم (sm120)
Farbod-7
11-08-2014, 12:33 PM
یکم تغییرات مثبت دیدم فکر میکنم البوم زود میاد(sm59)
ehsan1361
11-08-2014, 12:40 PM
یکم تغییرات مثبت دیدم فکر میکنم البوم زود میاد(sm59)
چه خوب (sm120)
من که گفتم آلبوم در راهه باور نکردی ، حالا از کجا شنیدی که باور کردی ؟(sm120)
Farbod-7
11-08-2014, 12:55 PM
خبر البوم رو که از خودت شنیدم و باور کردم (sm120) تغییرات مثبت احوال پرسی از پاشایی و یه چنین چیزایی هست
Mo$en
11-08-2014, 01:24 PM
سلام برخی کاراشو دوس دارم
amirsarab
11-08-2014, 01:28 PM
سلام برخی کاراشو دوس دارم
نه تو رو خدا بیا دوس نداشته باش ! همون آواتارت به یمن وجود مبارک استاد موسیقی رو شروع کرد اون وقت یه جوری میگی انگار مثلا داری درباره ی یه خواننده درپیت کاوری حرف میزنی
Mo$en
11-08-2014, 01:30 PM
نه تو رو خدا بیا دوس نداشته باش ! همون آواتارت به یمن وجود مبارک استاد موسیقی رو شروع کرد اون وقت یه جوری میگی انگار مثلا داری درباره ی یه خواننده درپیت کاوری حرف میزنی
بنده شنیدم بیشترین کاور رو شادمهر داره تو موسیقی راسته؟
اینو بگم من با کاور مخالفم
amirsarab
11-08-2014, 01:47 PM
بنده شنیدم بیشترین کاور رو شادمهر داره تو موسیقی راسته؟
اینو بگم من با کاور مخالفم
تو رو خدا بحث کاور رو نیار که اینقدر این بحث قدیمی و بی مفهومه که حال آدمو بهم میزنه اینا همش دست پرورده ی *** سوزی های دشمنان حضرت هست که چون میبینن هیچی ندارن ارائه بدن اومدن این شایعات کذب و تخمی در رابطه با کاور رو پیش کشیدن شادمهر فقط دو ترک کاور داره بقیه ی ترک هایی که میگید کاوره به اون سبک نزدیکه ولی اصلا بهشون شبیه نیست حتی با گوش کردن هم میشه فهمید . خود محسن یگانه هم قربونش بری کم نداره یا تو نمیدونی یا خودتو زدی به ندونستن اینقدرم یگانه یگانه نکن چون یگانه فقط بلده جیغ بزنه صداش نمیکشه جیغ میزنه مغز آدمو متلاشی میکنه وقتی میخونه فقط آهنگسازیشو قبول دارم .
Mo$en
11-08-2014, 01:51 PM
تو رو خدا بحث کاور رو نیار که اینقدر این بحث قدیمی و بی مفهومه که حال آدمو بهم میزنه اینا همش دست پرورده ی *** سوزی های دشمنان حضرت هست که چون میبینن هیچی ندارن ارائه بدن اومدن این شایعات کذب و تخمی در رابطه با کاور رو پیش کشیدن شادمهر فقط دو ترک کاور داره بقیه ی ترک هایی که میگید کاوره به اون سبک نزدیکه ولی اصلا بهشون شبیه نیست حتی با گوش کردن هم میشه فهمید . خود محسن یگانه هم قربونش بری کم نداره یا تو نمیدونی یا خودتو زدی به ندونستن اینقدرم یگانه یگانه نکن چون یگانه فقط بلده جیغ بزنه صداش نمیکشه جیغ میزنه مغز آدمو متلاشی میکنه وقتی میخونه فقط آهنگسازیشو قبول دارم .
در مورد جواب اولت ممنونم
اما صحبتهای پایانی رو درک نکردم
کارهای یگانه فراتر از موسیقی ایرانه.
مخالفم باهات.عیب نداره؟
ممنونم
amirsarab
11-08-2014, 02:00 PM
در مورد جواب اولت ممنونم
اما صحبتهای پایانی رو درک نکردم
کارهای یگانه فراتر از موسیقی ایرانه.
مخالفم باهات.عیب نداره؟
ممنونم
گفتم الان میای فوشم میکشی دمت گرم از اخلاق نازنینت خوشم اومد عشقی شوخی کردم یگانه بچه ی باحالیه صداشم خوبه اون موقع گرم بودم یه چی گفتم
Mo$en
11-08-2014, 02:05 PM
گفتم الان میای فوشم میکشی دمت گرم از اخلاق نازنینت خوشم اومد عشقی شوخی کردم یگانه بچه ی باحالیه صداشم خوبه اون موقع گرم بودم یه چی گفتم
ما ارادت داریم خدمت بانو هایده.خیلی دوسش دارم.یک زن خوب باشه تو موسیقی بانو هایده کبیره
Farbod-7
11-08-2014, 02:41 PM
یگانه هم خوبه اما پیشنهاد میکنم آلبوم بهار من و مسافر رو بشنوی
Farbod-7
11-08-2014, 02:42 PM
کاورای شادمهر هم تنظیمش از اصلش بهتر شده(sm120)
Mo$en
11-08-2014, 02:46 PM
یگانه هم خوبه اما پیشنهاد میکنم آلبوم بهار من و مسافر رو بشنوی
ممنون از توجهات شما چشم در اولین فرصت
Farbod-7
11-08-2014, 02:49 PM
از آلبوم اخر یگانه آهنگ نمیزارم خسته شی از نظر من خیلی خوب بود
Parsa8
11-09-2014, 12:04 AM
پارسا هم پارسای قدیم(sm120)
(sm70)
والا بعضی بچه ها در جریانن یه یه ماهی هست یه مشکلی برام پیش اومده درگیر اونم
اصلا وقت نمیکنم بیام همین جوری گذری بتونم بیام
راستش دل و دماغ کاری ندارم
فعلا با اجازه
3fide
11-09-2014, 12:05 AM
(sm70)
فعلا با اجازه
(sm74)
Farbod-7
11-09-2014, 01:18 PM
(sm70)
فعلا با اجازه
(sm176)
amirsarab
11-09-2014, 01:23 PM
به به قدم استاد پارسا هم بعد از مدت ها به تاپیک باز شد (sm176)
Farbod-7
11-09-2014, 02:32 PM
دلیل می بافم برای عشق...(sm120)
تنظیم رابطه تو قسمت اجرای آهنگ به چهار قسمت تبدیل شده
1-قسمت ابتدایی و پایین آهنگ "تا حرف عشق میشه من میرم ...از وقتی عاشق شدم اینجورم" بدون زیر صدا و خلوت
2-قسمت دوم پایین آهنگ"دار و ندارم پای عشقم رفت...قبلا یه روزی جای قلبم بود" زیر صداهای آهنگ میان که باعث احساسی تر شدن آهنگ میشن
3-قسمت سوم مرحله اول بالای آهنگ"این روزگار بد کرده با قلبم...برای چیزی که نمیفهمم"خلوت و بدون زیر صدا
4-قسمت چهارم و مرحله دوم بالای آهنگ"از ادمای شهر بیزارم.." زیر صداهای آهنگ که فکر کنم ماندولین و کیبورد هستن میان که فوق العاده زیبا هستن
اما استفاده از ساکسیفون شاید قافلگیر کننده بود در قسمت دوم صدای ساکسیفون مثل همیشه یه ساز جواب ساز دیگه رو میده قبلا ویلن و گیتار این کارو میکردن توی این آهنگ ساکسیفون و ماندولین
تنظیم کننده از تکرار فراریه حتی توی همین آهنگ به طوری که اواخر آهنگ شاید همه منتظر شنیدن صدای ساز بادی هستن که ناگهان ماندولین با اجرای زیبایی نواخته میشه شاید بعضیا دوست داشتن کلا صدای همین ساز رو میزاشت جای ساز بادی وسط آهنگ اما نه نمیشد چرا؟ چون آهنگ کاملا شبیه آهنگ مشکوک میشد(sm128)
peyman.2012
11-09-2014, 11:53 PM
دلیل می بافم برای عشق...(sm120)
تنظیم رابطه تو قسمت اجرای آهنگ به چهار قسمت تبدیل شده
1-قسمت ابتدایی و پایین آهنگ "تا حرف عشق میشه من میرم ...از وقتی عاشق شدم اینجورم" بدون زیر صدا و خلوت
2-قسمت دوم پایین آهنگ"دار و ندارم پای عشقم رفت...قبلا یه روزی جای قلبم بود" زیر صداهای آهنگ میان که باعث احساسی تر شدن آهنگ میشن
3-قسمت سوم مرحله اول بالای آهنگ"این روزگار بد کرده با قلبم...برای چیزی که نمیفهمم"خلوت و بدون زیر صدا
4-قسمت چهارم و مرحله دوم بالای آهنگ"از ادمای شهر بیزارم.." زیر صداهای آهنگ که فکر کنم ماندولین و کیبورد هستن میان که فوق العاده زیبا هستن
اما استفاده از ساکسیفون شاید قافلگیر کننده بود در قسمت دوم صدای ساکسیفون مثل همیشه یه ساز جواب ساز دیگه رو میده قبلا ویلن و گیتار این کارو میکردن توی این آهنگ ساکسیفون و ماندولین
تنظیم کننده از تکرار فراریه حتی توی همین آهنگ به طوری که اواخر آهنگ شاید همه منتظر شنیدن صدای ساز بادی هستن که ناگهان ماندولین با اجرای زیبایی نواخته میشه شاید بعضیا دوست داشتن کلا صدای همین ساز رو میزاشت جای ساز بادی وسط آهنگ اما نه نمیشد چرا؟ چون آهنگ کاملا شبیه آهنگ مشکوک میشد(sm128)
ممنون (sm10)
خودت متن را نوشتی فرید جان؟
Farbod-7
11-10-2014, 01:16 PM
ممنون (sm10)
خودت متن را نوشتی فرید جان؟
با اجازت(sm59)
Parsa8
11-10-2014, 11:50 PM
به به قدم استاد پارسا هم بعد از مدت ها به تاپیک باز شد (sm176)
(sm127)(sm127)(sm127)
peyman.2012
11-10-2014, 11:52 PM
با اجازت(sm59)
خواهش میکنم , دمت گرم بابا از این کارا بیشتر بکن
البته شادمهر که آهنگ جدید بیرون نمیده باید بری آهنگ های قدیمی را ناچارا تحلیل کنی(sm120)
Farbod-7
11-11-2014, 01:42 PM
خواهش میکنم , دمت گرم بابا از این کارا بیشتر بکن
البته شادمهر که آهنگ جدید بیرون نمیده باید بری آهنگ های قدیمی را ناچارا تحلیل کنی(sm120)
آهنگ جدید که میده تا یه مدت انگار طلبکار میشه ولی دیگه خیلی وقته که بدهکار شده مجبوره بدهی رو پرداخت کنه(sm120)
amirsarab
11-11-2014, 01:44 PM
دوستان این عنوان موضوعو نمیخواهید تغییر بدید ؟ آهنگ قراره بهمن بیاد یعنی 2-3 ماه دیگه , به نظرتون دو سه ماه زوده ؟
Farbod-7
11-11-2014, 01:45 PM
ما کامینگ سون یکساله هم داشتیم اینجا(sm120)
peyman.2012
11-12-2014, 12:47 AM
(sm172)(sm172)
kamran69
11-12-2014, 03:50 AM
پارسا (sm19)
Parsa8
11-13-2014, 08:04 PM
پارسا (sm19)
(sm127)چاکریم
Parsa8
11-13-2014, 08:14 PM
Parsa8
11-13-2014, 08:14 PM
ترجیح میدم دیوونه بازیامو تو مسیر مسابقه انجام بدم تا تو خیابون
داانـــــــــــــــــلـــ ـــــــــــوووود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Parsa8
11-13-2014, 08:15 PM
داااانــــــــــــلوووودِ تیــــــززززرررر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Parsa8
11-13-2014, 08:16 PM
Cannibal
11-15-2014, 11:18 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)
Parsa8
11-16-2014, 12:51 AM
peyman.2012
11-18-2014, 01:08 AM
(sm168)
Betty
11-18-2014, 09:48 PM
(sm50)
azamusic
11-18-2014, 10:13 PM
(sm111) ---
Betty
11-18-2014, 10:16 PM
(sm10)(sm50)
Cannibal
11-18-2014, 10:21 PM
(sm25)
Fsooti
11-18-2014, 11:20 PM
سلام مدیر گرامی این تاپک
متسفانه وقتی من یه چیزی میگم همه بهشون بر میخوره آلبوم تلافی از شادمهر یه آلبوم رسمی هست از کمپانی معروف NAVA MEDIA پخش شده
azamusic
11-19-2014, 12:39 AM
(sm10)(sm50)
(sm111) ---
peyman.2012
11-19-2014, 12:52 AM
(sm20)
سلام مدیر گرامی این تاپک
متسفانه وقتی من یه چیزی میگم همه بهشون بر میخوره آلبوم تلافی از شادمهر یه آلبوم رسمی هست از کمپانی معروف NAVA MEDIA پخش شده
peyman.2012
11-19-2014, 01:26 AM
جدیدترین سینگل Nikos Vertis
Nikos Vertis - Den Paei Na Leei ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام مدیر گرامی این تاپک
داريد اشتباه ميكنيد
تلافی تقلبی! معمای آلبوم جديد شادمهر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تلافی تقلبی! معمای آلبوم جديد شادمهر
بهزاد بلور
الان مدتيه که در ايران و روی اينترنت آهنگهائی زير عنوان آلبوم جديد شادمهر "تلافی" فروخته می شه! و اين شايعه بين مردم پيچيده که اين آهنگهای آلبوم جديد شادمهر عقيلیه که از استوديوی ضبطش درز کرده بيرون.
گفتگو با شادمهر عقيلی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
گفتگو با منوچهر خوش زبان، رئيس شرکت نوا ميديا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اين آلبوم، عکس روی جلد و پشت جلد هم داره با آرم شرکت "نواميديا" که آلبومهای قبلی شادمهر (خيالی نيست و آدمفروش) رو بيرون داده.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]پشت جلد ساختگی از آلبومی که به اسم "تلافی" بيرون آمده
من که تو سفر اخيرم به کانادا تونستم شادمهر رو از نزديک ببينم و سه تا از آهنگهای جديدش رو بشنوم، تعجب کردم که چطور مردم متوجه نشدن که سبک کار قديميه؟! و هر چی به دور و وری ها که شادمهر گوش ميدن گفتم که آهنگ تلافی ای که شنيدم اين نبوده که تو آلبوم هست، کسی باورم نکرد!!!
حتی شايعه شده که اين آلبوم رو از قبل بيرون دادن که واکنش مردم رو بسنجن! به هرحال با خود شادمهر تلفنی حرف زدم و ...
شادمهر همون جوری که ميدونی خبرها و يا شايد بهتر باشه بگيم شايعه های زيادی از تو روی سايت های اينترنتی هست. يکی از دوستای من در حدود ۸ تا آهنگ به صورت يک آلبوم برام فرستاد که خيلی هاش واقعاً صدای تو بود، بعضی هاش شبيه به صدای تو بود و بعضی ها هم موسقی اصيل بود! حتی عکس روی جلد آلبوم تلافی رو هم از طريق اينترنت گرفتم! موضوع چيه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]روی جلد ساختگی از آلبومی که به اسم "تلافی" بيرون آمده
اينها آهنگ های آلبوم جديدم نيست! اسم آلبوم جديد من پاپکرنه (Popcorn). اين ها آهنگ هائيه که قديم ها برای خواننده هايی که توی ايران بودن اجرا کردم و خلاصه يکی از اونها اين آهنگ ها رو جمع آوری کرده و به صورت يک سی دی کامل پخش کرده!
پس کلی هم زحمت کشيده!
آره! حالا جالب اينجاست که اين کارها دست خود من هم نبوده و من خودم هم نداشتم! دست کسانی بوده که می خواستن مجوزش رو از وزارت ارشاد بگيرن!
خودت اين آهنگ ها رو شنيدی؟
بعضی هاشونو شنيدم.
يک آهنگ اصيل هم توی اين آهنگ ها هست، درسته؟
بله. اون آهنگ مال تقريباً ۱۱-۱۲ سال پيشه که بر می گرده به کارهای اول من. از نوع تنظيم ها مشخصه که کار خيلی قوی نيست، چون اون موقع اوايل کار من بود.
آهنگ "وقتی تو رو شناختم" از آلبوم تقلبی "تلافی" که به اسم شادمهر بيرون آمده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آهنگ "اشک بی کسی" از آلبوم تقلبی "تلافی" که به اسم شادمهر بيرون آمده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چرا آهنگ اصيل زده بودی؟
اين آهنگ رو برای خواننده ديگه ای زده بودم و اون رو در استوديوی آقای شب خيز که توی ايران کار می کنند ضبط کرده بوديم. احتمالاً اين آهنگ دست خواننده ای برای گوش دادن و ياد گرفتن بوده و يک جوری درز کرده بيرون!
شادمهر جان خودت وقتی اين آهنگ ها (به قول خود شادمهر آهنگ های فروخته شده!) رو از روی اينترنت گوش دادی چه حالی شدی؟
بعضی وقت ها افرادی هستند که دوست دارند کارهای هنری ديگران رو خراب کنن. هميشه برای خراب کردن هنرمندان جا هست، وقت هست و آدم هم به اندازه کافی هست. من فکر می کنم يک سری از عوامل در ايران که اون موقع هم دوست نداشتند من کار بکنم، کارها رو جمع آوری کردند و بعد برای خراب کردن کارهای من پخش کردند.
منظورت از خراب کردن چيه؟
به هر حال هر کسی يک هدفی داره و هر خواننده يک برنامه ريزی روی آلبومش ميکنه. وقتی يک چيزی به نام يک آلبوم جديد مياد بيرون، مردم حواسشون به اون ميره و کار و آلبومی که بايد در زمان خودش بيرون داده بشه، بيرون نمياد. اون آهنگ ها اگر قرار بود روزی بيرون بيان همون زمان خودشون بايد بيرون می اومدند و مال الان نبوده. متاسفانه اون موقع به خاطر نگرفتن مجوز آهنگ ها کار بيرون نيومده و حالا چون نواری از خارج از کشور داره درست ميشه آدم هايی که قرار بوده مجوز بدن همون کارهای قديم رو پخش کردند!
تلافی با "پاپکرن"!:
يعنی از آب گل آلود ماهی گرفتن! چون ما قبلاً هم خبر داده بوديم که آلبوم جديدت قراره به اسم "تلافی" بيرون بياد.
دقيقاً. من از بابت اين مسئله زياد ناراحت نيستم. هر کسی کار خودش رو می کنه و اون آدم هم دنبال يک در آمدی بوده که اين کار رو کرده و من اونقدر ناراحت نيستم. ولی خوب دوست داشتم با آلبوم جديدم که اسمش "پاپکرن" هست ادامه بدم. البته مهم نيست چون آلبومی موفقه که در موزيک ويدئوهاش معلوم باشه. يعنی تازه وقتی موزيک ويدئوها پخش ميشه مردم می فهمند که آلبوم جديدی از اون خواننده يا هنرمند منتشر شده.
مثل اينکه در حال ضبط کردن موزيک ويدئوهات هم هستی، درسته؟
بله. آقای "راوی" دوست خوبم از آمريکا آمده پيش من در کانادا که ويدئوها رو بسازه. قراره يکشنبه هفته آينده راهی يک کشور ديگه بشيم که بقيه کار رو انجام بديم.
چرا يک کشور ديگه؟ چرا توی خود کانادا فيلمبرداری نمی کنين؟
يک مقداريش رو توی کانادا گرفتيم و برای اينکه فضای ويدئوها عوض بشه يکی دو تا از اونها رو در جای ديگه می گيريم.
اين ويدئوها برای کدوم آهنگهای آلبوم جديدت هست؟
يکی به اسم "محال" و يکی هم "پاپکرن".
حرف پاپکرن رو زدی، هم دهنم آب افتاد هم می خواسم بدونم چرا تصميم گرفتی اسم آلبوم جديدت رو عوض کنی؟ آيا به خاطر بيرون اومدن اين آلبوم تقلبی به اسم "تلافی" بود؟
نه به خاطر اين نبود. کلاً به اين خاطر بود که ديدم فضای کارهای منفی به اين شکل ديگه تموم شده و ديگه احتياجی به فضای کاری که تقريباً همه دارن انجام ميدن ندارم و بهتره که جهت رو عوض کنيم تا بقيه دنبال ما بيان، نه ما دنبال اونها!
علت انتخاب اسم "پاپکرن" چی بوده؟
فکر کنم علتش رو تا زمانی که آلبوم بياد نگيم بهتره!
زندگی دو روزه:
هوای تورنتو از لندن بدتره برای همين مکانهای عموميش شلوغه و پياده روها خلوته. ولی شهر شلوغيه و اگر انگليسی هم بلد نباشی فرق نمی کنه، اينقدر ايرانی اونجا هست که می شه فقط با زبان فارسی معامله کرد و زندگی رو گذروند. برای يک شخصيت معروف اما زندگی چطوريه؟ آيا شادمهر با اين زندگی مهاجرت تونسته کنار بياد؟
بهزاد: تصميم داری در تورنتو کانادا بمونی؟
شادمهر: اينجا هواش خيلی کسالت آوره ولی من تا کار اقامتم درست بشه مجبورم اينجا بمونم. بعد از اون صددرصد به جای ديگه تغيير مکان ميدم.
فکر می کنی کجا بری؟
دقيقاً نمی دونم. ولی جايی که آب و هواش خوب باشه! حتی ممکنه برم مکزيک!
از آلبوم جديدت برامون بگو که در چه مرحله ايه؟
سه چهار تا از آهنگ هاش رو ميکس کردم ولی کلاً بقيه رو ميکس نکردم که از استوديو بيرون نيارم که يک دفعه سريع بره روی اينترنت! به خاطر همين از تهيه کننده خواستم که کارها رو ميکس ( تنظيم نهائی صداها) نکنم و فقط اونهايی رو ميکس کنم که قراره ازش ويدئو ساخته بشه. بعد از مدتی که ويدئو ها پخش شد آلبوم جديد هم مياد.
فکر می کنی چه وقتی ويدئوها تموم بشه؟
دقيقاً نمی دونم!
مثل يک ويروس!:
محل سکونت و استوديوی شادمهر يکجاست. در عمق سه متری زمين!
در محله سرسبز ريچموند هيل تورنتو، شادمهر تو يک زيرزمينی زندگی می کنه که از در اتاق خواب می ياد بيرون می ره دو متر اون ورتر تو استوديوش می شينه و شروع می کنه روی آهنگها کار کردن.
يک "کيبورد" داره که باهاش ملودی می زنه و يک کامپيوتر که صداها رو تغيير ميده و ذخيره می کنه و يک اتاق يک متر در دو متر هم به استوديو چسبيده بود. اونجاست که شادمهر صدا و سازهای زنده رو ضبط می کنه.
تو اون چند ساعتی که پيشش بودم، هر ده دقيقه يکبار طاقت نمی آورد و می رفت استوديوش می نشست و به يک صدای "تق تق" ور می رفت که تغييرش بده و عوضش کنه. بعد بر می گشت دو کلمه حرف می زديم و دوباره می رفت استوديوش.
بهزاد: برای ما يک روز از زندگيت رو تعريف کن که چه شکليه!
شادمهر: من يک روز در ميون ورزش می کنم. بيشتر کار می کنم و بيشتر تو خونه هستم. بچه ها ميگن تو مثل يه ويروس می مونی و توی تاريکی رشد می کنی! چون استوديو من توی زيرزمينه و من هميشه اونجا هستم. تقريباً زندگيم مثل "مرتاض ها" ميمونه!
عشق و عاشقی در چه حاله؟ دل شکسته ای يا پيوسته ای؟
دل بند زده!
ehsan1361
11-21-2014, 04:48 PM
شایعه در شهر ...
آهنگ جدید شادمهر : من دیگه آهنگ نمیدم ؟؟!!(sm77)
Betty
11-21-2014, 05:45 PM
پف
ehsan1361
11-21-2014, 05:52 PM
شتوری بتی ؟(sm120)
Betty
11-21-2014, 05:59 PM
بد نیستم
شما چطوری
ehsan1361
11-21-2014, 05:59 PM
بد نیستم (sm176)
Betty
11-21-2014, 06:00 PM
(sm50)
شایعه در شهر ...
وات؟(sm77)
ehsan1361
11-21-2014, 06:03 PM
وات؟(sm77)
شایعه شده که اسمه آهنگ اینه ولی بعید میدونم
Farbod-7
11-21-2014, 09:49 PM
شایعه در شهر ...
(sm77)
totti
11-22-2014, 12:38 AM
شمارش معکوس برای پخش اهنگ جدید....
ehsan1361
11-25-2014, 11:36 AM
خبر فوری
Breaking News
الخبر العاجل
موزیک ویدئو جدید شادمهر عقیلی در مرحله ادیت ...
shadmehr aghili new music video at editing
جديد فيديو كليب الشادمهر عقیلی في إديث
Farbod-7
11-25-2014, 01:48 PM
خبر فوری
Breaking News
الخبر العاجل
موزیک ویدئو جدید شادمهر عقیلی در مرحله ادیت ...
shadmehr aghili new music video at editing
جديد فيديو كليب الشادمهر عقیلی في إديث
(sm118)
ehsan1361
11-25-2014, 07:58 PM
مثه اینکه تازه ادیت موزیک ویدئو شروع شده (sm25)
احتمال بسیار زیاد اواخر ژانویه ( نیمه اول بهمن ) میاد ، مگر اینکه تا قبل کریسمس آماده بشه
Farbod-7
11-25-2014, 09:56 PM
فیلم سینمایی که نیست یک ماه بیشتر کار داره؟(sm172)
Parsa8
11-26-2014, 12:25 AM
صحبت هاي "سوزان روشن" در رابطه با شادمهر عقيلي :
(مصاحبه ی رادیو جوانان با سوزان روشن1392 )
آهنگهاي شادمهر رو خيلي دوست دارم به خصوص اهنگ اخير كه با ابي انجام دادن خيلي قشنگ بود بدون هيچ عيبي و پرفكت.
خيلي كارش رو دوست دارم . هم خواننده ي خيلي مسلط و خوبيه ، هم آهنگاش و شعراش خيلي مدرن ِ.
هميشه ميره دنبال كارهاي جديد ، هر كارش بعد از ديگري تنوع خاص خودش رو داره و واقعا شعر و موزيك تو رو با خودش ميبره ، ميبره جايي كه داره تصوير گرايي ميكنه و اون صدا و ضبط هم احساسي كه در تو ايجاد ميكنه اصلا متغيرت ميكنه.
ehsan1361
11-26-2014, 09:46 AM
فیلم سینمایی که نیست یک ماه بیشتر کار داره؟(sm172)
بستگی به ادیت داره !! اگه مثه موزیک ویدئو رابطه دو تا لوکیشن داشته باشه ، راحت میشه تو یک ماه ادیت کرد
بستگی به کارگردانشم داره که احتملاّ سینارت باشه . البته الک کارتیو چند وقتیه خبری ازش نیست و مشکوک شده(sm120)
Farbod-7
11-26-2014, 12:08 PM
البته یه عکس جدید چند وقت پیش با الک گرفت احتمالش هست که بازم باهاش کار کرده باشه(sm120)
ehsan1361
11-26-2014, 12:22 PM
البته یه عکس جدید چند وقت پیش با الک گرفت احتمالش هست که بازم باهاش کار کرده باشه(sm120)
از همین میترسم (sm120)
ینی بدم میاد از الک کارتیو (sm3) آبروی توماس رو برد
Farbod-7
11-26-2014, 12:32 PM
موزیک خوب باشه ویدئو چندان مهم نیست(sm59)
ehsan1361
11-26-2014, 12:35 PM
اتفاقاّ خیلی مهمه
موزیک ویدئو سبب و تقدیر رو ببین ، چقد ایده کارگردان خوبه ! کاملاّ همخونی داره با آهنگ
به نظرم شادمهر باید با سیروس کردونی کار کنه
سیروس از نظر ایده و کارگردانی از بقیه خیلی بهتره
Farbod-7
11-26-2014, 12:41 PM
فقط همین گروه سینارت کارشون با سلیقه هست
تقدیر ویدئوش خوب بود اما کارای بعدی الک اصلا خوب نبود
ehsan1361
11-26-2014, 12:43 PM
الک رو که اصلا قبول نداشتم و ندارم و نخواهم داشت (sm120)
سیروس از نظر ایده و تکنیک واقعاّ عالیه ، سینارت هم ایدش بد نبود برا رابطه ولی تکنیک و فیلمبرداری ضعیف بود
Farbod-7
11-26-2014, 12:55 PM
اگه این دوستت میتونست بفهمه ترانه و تنظیم از کیه هم عجب دوستی بود اون وقت(sm128)
ehsan1361
11-26-2014, 01:12 PM
تا اونجا نمیتونه پیش بره (sm120) اگه هم پیش بره، من نمیتونم بگم چون واسش بد میشه (sm120) تا همین حد خبر میاره خوبه دیگه (sm120) خدا رو شکر
Farbod-7
11-26-2014, 02:04 PM
اره همین مقدار هم خوبه حالا اگه خبری باشه شما پ خ بدید هم ما نهایت تلاش خودمونو میکنیم که به 10 نفر بیشتر نگیم(sm120)
m.aminreza025
11-26-2014, 02:15 PM
تشکر عزیز
entehaa
11-26-2014, 02:23 PM
سلام به دوستان قدیمی.البته اگه کسی یادش مونده باشه!(sm138)
Farbod-7
11-26-2014, 02:39 PM
سلام به دوستان قدیمی.البته اگه کسی یادش مونده باشه!(sm138)
خوش اومدی (sm10)
دوستان قدیمی فراموش نمیشن هر چند کم کار بوده باشن
sibiloo
11-26-2014, 03:17 PM
اتفاقاّ خیلی مهمه
موزیک ویدئو سبب و تقدیر رو ببین ، چقد ایده کارگردان خوبه ! کاملاّ همخونی داره با آهنگ
به نظرم شادمهر باید با سیروس کردونی کار کنه
سیروس از نظر ایده و کارگردانی از بقیه خیلی بهتره
برادر تقدیر الک بود دیگه خوب بود که تقدیر :دی
کردونی هم بستگی داره خواننده چقد بخواد خرج کنه برا کارش
ویدیوی همین خوبه ابی تا حدودی و ترکم نکن معین واقعا مسخره بود
دوتا کار مشترک ابی و شادمهرم میتونست ویدیوی بهتری داشته باشه
یا حتی اینده شادمهر با اینکه ایده جالبی داشت ولی میتونست خیلی بهتر باشه ( من شنیده بودم اون دوربینایی که اینده رو فیلمبرداری کرده پول اجارش وحشتناک زیاد بوده :| ) با توجه به این پول فک کنم میشد کار بهتری ساخت هر چند من از همونم راضی ام :دی
الک رو که اصلا قبول نداشتم و ندارم و نخواهم داشت (sm120)
سیروس از نظر ایده و تکنیک واقعاّ عالیه ، سینارت هم ایدش بد نبود برا رابطه ولی تکنیک و فیلمبرداری ضعیف بود
سینارت فک کنم یه سر و گردن از بقیه کارگردانای موزیک ویدیوهای ایرانی بالاتر باشه !
حتی از برادران بوشهری .... با اینکه کارای جالبی میکنن ولی طرح ندارن بوشهری ها .... یه چیز تکراری و بدون ربط با موزیک هست معمولا ..... ویدیوهایی که برا حسین تهی ساخته بودم فک کنم جزو بهترین کاراشون بود .... ولی سینارت تو این دوتا ویدیو انتخاب و رابطه نشون داد کار بلده ..... رابطه خیلی ساده و معنادار بود :دی .... ایده ش به شدت جالب و جدید بود .... از یه طرف نوع فیلمبرداری و شات هاش به نظرم عالی بود ..... قشنگ مث فیلمای سینمایی ..... همینطور انتخاب و اون اسب و داستانی که داشت ..... من امیدوارم که به جای کردونی با سینارت ادامه همکاری بده (sm74)
Mil AD
11-26-2014, 03:38 PM
ehsan1361
11-26-2014, 05:45 PM
باز ناهیدی (sm25)
ehsan1361
11-26-2014, 05:45 PM
اره همین مقدار هم خوبه حالا اگه خبری باشه شما پ خ بدید هم ما نهایت تلاش خودمونو میکنیم که به 10 نفر بیشتر نگیم(sm120)
(sm120)
ehsan1361
11-26-2014, 05:50 PM
برادر تقدیر الک بود دیگه خوب بود که تقدیر :دی
کردونی هم بستگی داره خواننده چقد بخواد خرج کنه برا کارش
ویدیوی همین خوبه ابی تا حدودی و ترکم نکن معین واقعا مسخره بود
دوتا کار مشترک ابی و شادمهرم میتونست ویدیوی بهتری داشته باشه
یا حتی اینده شادمهر با اینکه ایده جالبی داشت ولی میتونست خیلی بهتر باشه ( من شنیده بودم اون دوربینایی که اینده رو فیلمبرداری کرده پول اجارش وحشتناک زیاد بوده :| ) با توجه به این پول فک کنم میشد کار بهتری ساخت هر چند من از همونم راضی ام :دی
سینارت فک کنم یه سر و گردن از بقیه کارگردانای موزیک ویدیوهای ایرانی بالاتر باشه !
حتی از برادران بوشهری .... با اینکه کارای جالبی میکنن ولی طرح ندارن بوشهری ها .... یه چیز تکراری و بدون ربط با موزیک هست معمولا ..... ویدیوهایی که برا حسین تهی ساخته بودم فک کنم جزو بهترین کاراشون بود .... ولی سینارت تو این دوتا ویدیو انتخاب و رابطه نشون داد کار بلده ..... رابطه خیلی ساده و معنادار بود :دی .... ایده ش به شدت جالب و جدید بود .... از یه طرف نوع فیلمبرداری و شات هاش به نظرم عالی بود ..... قشنگ مث فیلمای سینمایی ..... همینطور انتخاب و اون اسب و داستانی که داشت ..... من امیدوارم که به جای کردونی با سینارت ادامه همکاری بده (sm74)
خدا کنه آخرش موزیک ویدئو خوبی از کار در بیاد ولی من بعید میدونم دو تا موزیک ویدئو با سینارت کار کنه
پول مهمه ولی ایده کارگردان مهمتره که با آهنگ جور در بیاد
سلیقه ایه ، هر کسی یه جور میپسنده
ehsan1361
11-26-2014, 05:55 PM
فربد دنبال تنظیم کننده کار نگرد (sm120) ناهیدی (sm25)
severi
11-26-2014, 07:04 PM
تا حالا سینارت نشون داده که کارشو خوب بلده
Farbod-7
11-26-2014, 08:03 PM
فربد دنبال تنظیم کننده کار نگرد (sm120) ناهیدی (sm25)
معمولا آهنگهایی رو ویدئو میکنه که خودش تنظیم کنه(sm59)
از این ناهیدی فقط حالم عوض میشه ویدئو شد
شما هم سعی کن خبر منفی منتشر نکنی(sm120)
ehsan1361
11-26-2014, 08:23 PM
معمولا آهنگهایی رو ویدئو میکنه که خودش تنظیم کنه(sm59)
از این ناهیدی فقط حالم عوض میشه ویدئو شد
شما هم سعی کن خبر منفی منتشر نکنی(sm120)
آخه چه ربطی داره (sm120) ناهیدی اینو گذاشته ایستاگرام یه منظوری داشته (sm59)
شک ندارم که کار آخر ژانویه میاد نیمه اول بهمن(sm59)
Farbod-7
11-26-2014, 09:02 PM
ناهیدی همیشه عکس میزاره بار اولش نیست که عجیب باشه
ehsan1361
11-26-2014, 09:13 PM
ناهیدی همیشه عکس میزاره بار اولش نیست که عجیب باشه
اما این عکس یه معنی دیگه ای داره ، اونم دم آهنگ (sm59)
Farbod-7
11-26-2014, 10:31 PM
اگه چیز دیگه ای میدونی که هیچ(sm98)
اگه هم براساس این عکس میگی امکانش خیلی کمه
ehsan1361
11-26-2014, 10:36 PM
حالا چرا ناراحت میشی
هر کی تنظیم کرده باشه ، دیگه کاریش نمیشه کرد ، دو ماه دیگه میاد میشنویم
Farbod-7
11-26-2014, 10:38 PM
ناراحت که نه ولی پژمرده چرا(sm120)
منظورم اینه که اگه کلا میدونی کار خودشه که هیچ
ehsan1361
11-26-2014, 10:40 PM
آخه خیلی مشکوکه (sm120)
Farbod-7
11-26-2014, 10:42 PM
ناهیدی=90 درصد ترنس
چیزی که ما منتظرشیم:اسلو غمگین(sm25)
ehsan1361
11-26-2014, 10:49 PM
خودش تنظیم کرده باشه (sm173)
Farbod-7
11-26-2014, 10:52 PM
امسال خیلی کمتر کنسرت داشته اگه رو البوم هم کار کرده باشه خوبه
ehsan1361
11-26-2014, 10:59 PM
کارکرده بود رو آلبوم و بازم داره کار میکنه (sm59)
Farbod-7
11-26-2014, 11:18 PM
به هر حال دمت گرم که اگه همین خبرا هم نبود این تاپیک دیگه(sm25)
ehsan1361
11-26-2014, 11:20 PM
خواهش (sm10)
Farbod-7
11-26-2014, 11:23 PM
یه دوتا اهنگ هم اسمشونو نمیدونم بعد تو پخ ازت میپرسم
entehaa
11-26-2014, 11:34 PM
با استعدادی که من از هوادارا خبر دارم تا یه هفته دیگه ته توی تنظیم و موزیک و ترانه و کارگردان و....رو در میارن
ehsan1361
11-26-2014, 11:48 PM
یه دوتا اهنگ هم اسمشونو نمیدونم بعد تو پخ ازت میپرسم
در خدمتم (sm176)
peyman.2012
11-27-2014, 12:44 AM
ناهیدی (sm58)(sm2)
Farbod-7
11-27-2014, 01:59 PM
احسان ناهیدی هیچ کاره س(sm128)
ساز جدید=آهنگ جدید=زندگی جدید(sm127)
ویالون جدید خریده باهاش آهنگ ساخته(sm59)
amirsarab
11-27-2014, 06:03 PM
خریده ؟ یعنی شادمهر اینقدر سطحش پایینه که بره ویولون بخره ؟ به نظرم دست ساز باید باشه شما نظرتون چیه ؟
ehsan1361
11-27-2014, 06:13 PM
(sm120)
Dark Silence
11-27-2014, 11:19 PM
خریده ؟ یعنی شادمهر اینقدر سطحش پایینه که بره ویولون بخره ؟ به نظرم دست ساز باید باشه شما نظرتون چیه ؟
پیدا کرده (sm59)
دیگه دلیل نمیشه چون به ویولون مسلطه خودش ویولون بسازه، شاید شرکت سازنده ای چیزی بیاد یه ویولون بهش هدیه بده ولی مطمئناً خودش نساخته، مگر اینکه نجار هم باشه شادمهر (sm70)
Betty
11-28-2014, 12:02 AM
(sm50)
Betty
11-28-2014, 12:10 AM
مگه بقیه رفته اند(sm50)
Betty
11-28-2014, 12:12 AM
رو به تو سجده میکنم دری به کعبه باز نیست(sm111)(sm50)
Betty
11-28-2014, 12:17 AM
زخم تازه میزنی اما دم نمیزنم
شهرو بی شونه ی تو دیگه قدم نمیزنم(sm111)
Betty
11-28-2014, 12:19 AM
کی؟ به کجا؟(sm50)
Betty
11-28-2014, 12:20 AM
نمیاد نه نمیاد دیگه بارون نمیاد
دیگه عطر نفسات از این خیابون نمیاد
Betty
11-28-2014, 12:22 AM
هر چی خلوت تر بهتر(sm50)
تو چرا موندی
Betty
11-28-2014, 12:22 AM
یخ زده اشک تو چشام آخ چرا بارون نمیاد(sm111)
Betty
11-28-2014, 12:27 AM
منم مث تو (sm50)
Betty
11-28-2014, 12:28 AM
مث یه کوه بلند مث یه خواب کوتاه یه مرد بود یه مرد(sm111)
Parsa8
11-28-2014, 01:31 AM
(sm127)
Betty
11-28-2014, 08:15 PM
که میگوید بمان اینجا
که پرسی همچو آن پیر به درد آلوده ی محجور
خدایا کجای این شب تیره بیاویزم قبای ٰٰژنده ی خود را(sm50)
Betty
11-28-2014, 08:18 PM
کسی اینجاس
هلا من با شمایم کسی اینجاست
نگاهی یا که لبخندی
فشار گرم دست دوست مانندی
و میبیند صدایی نیست
نور آشنایی نیست
حتی از نگاه مرده ای هم رد پایی نیست(sm50)
Betty
11-28-2014, 08:20 PM
صدایی نیست الا پت پت رنجور شمعی در جوار من
ملول و با سحر نزدیک و دستش گرم کار من(sm50)
Parsa8
12-05-2014, 12:59 PM
(sm70)
دااااااااانلوود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
amirsarab
12-05-2014, 05:04 PM
این ویدئوهای چرت و پرت چیه بعضی وقتا شادمهر از خودش ول میده ؟ به جای این کارا یه دمویی تیزری چیزی ار تک تراک بده .
shahkar
12-06-2014, 03:37 PM
(sm70)
دااااااااانلوود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شاید قسمتی از آهنگی که می خواد اسکی کنه باشه (sm59)
sibiloo
12-06-2014, 03:50 PM
اقا خبری نشد ؟
مطمئنید رفته واسه ادیت ویدیو ؟
اخه سر اهنگ رابطه که برا ادیت رفته بود پیجش اعلام کرد که داریم ادیت میکنیم و تا چند وقت دیگه میاد
این خبری نیست چرا پس ؟ !!!!(sm74)
ehsan1361
12-07-2014, 11:25 AM
اقا خبری نشد ؟
مطمئنید رفته واسه ادیت ویدیو ؟
اخه سر اهنگ رابطه که برا ادیت رفته بود پیجش اعلام کرد که داریم ادیت میکنیم و تا چند وقت دیگه میاد
این خبری نیست چرا پس ؟ !!!!(sm74)
به احتمال زیاد نیمه اول بهمن میاد
shreza
12-07-2014, 12:56 PM
sibiloo
12-07-2014, 03:07 PM
به احتمال زیاد نیمه اول بهمن میاد
خب چه مرضی هست کار اماده شه و پخش نشه تا بهمن ؟ (sm74)
و اگه رو حرف شما بخواییم بریم جلو الان یکی دو هفتس دارن ادیت میکنن ویدیو رو
مگه چند ماه طول میکشه ادیت یه ویدیو(sm74)
Parsa8
12-08-2014, 01:04 AM
تعداد بازدید ویدئوی "انتخاب" در یوتیوب به بیش از 4 میلیون نفر رسید
Parsa8
12-08-2014, 01:04 AM
شـــادمهر عَقیلی ؛
مَردی که موسیقی پاپ بسیاری از نُت هایش را وام دار اوست . . .
ehsan1361
12-08-2014, 09:55 AM
خب چه مرضی هست کار اماده شه و پخش نشه تا بهمن ؟ (sm74)
و اگه رو حرف شما بخواییم بریم جلو الان یکی دو هفتس دارن ادیت میکنن ویدیو رو
مگه چند ماه طول میکشه ادیت یه ویدیو(sm74)
ادیت ویدئو به این آسونی ها هم نیست (sm70)
تازه اگه آماده هم بشه ، به خاطر کنسرت ها و تعطیلات کریسمس پخش نمیشه
شادمهر کامینگ سون بیشتر از اینا هم داشته (sm120) 4 ماه که چیزی نیست
کار زودتر از بهمن نمیاد
Dark Silence
12-09-2014, 12:34 AM
شـــادمهر عَقیلی ؛
مَردی که موسیقی پاپ بسیاری از نُت هایش را وام دار اوست . . .
neo_mehdi
12-09-2014, 12:01 PM
بچه ها مطمئن هستید شادمهر عقیلی تو آلبوم ابی هیچ کاری انجام نداده؟
حیفه (sm74)
entehaa
12-09-2014, 12:37 PM
کسی چیزی میدونه؟
Farbod-7
12-09-2014, 01:41 PM
این عکس که فتوشاپه(sm172)
سمت راست عکس دست شادمهرو نگا کنید حداقل درست هم انجام نداده
Farbod-7
12-09-2014, 01:44 PM
پس امضا و آوتار من کجا رفتن(sm98)
من که حذفشون نکردم چرا نیستن(sm25)
پس امضا و آوتار من کجا رفتن(sm98)
من که حذفشون نکردم چرا نیستن(sm25)
برای همه حذف شد از اول آپ کن
Cannibal
12-09-2014, 02:39 PM
Farbod-7
12-09-2014, 03:54 PM
خب احسان اون از عکس دونفره اینم از این پس کارگردان الک هست
Parsa8
12-10-2014, 12:33 AM
Parsa8
12-10-2014, 12:34 AM
ehsan1361
12-10-2014, 10:03 AM
خب احسان اون از عکس دونفره اینم از این پس کارگردان الک هست
من که گفتم (sm59)
باز ایده کدوم کارگردان رو دزدیده (sm120)
entehaa
12-10-2014, 02:42 PM
قسمتی از یه اهنگ جدید که قرار نیست پخش بشه!
shadmehr4u on Instagram.mp4 - 358 KB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
sibiloo
12-10-2014, 03:15 PM
بقیه خواننده ها اهنگاشون رو واسه پخش شدن میسازن
شادمهر اهنگ رو میسازه تا پخش نکنه ...
player
12-10-2014, 07:51 PM
(sm50)
mahdi
12-10-2014, 11:32 PM
هزار و یک شب من (sm50)