توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
nasernew
01-22-2018, 06:16 PM
این دمویی که امروز تو تلگرام شادمهر دیدم تنظیمش قشنگ بود .. نمیدونم کی تنظیم کرده و بیشتر به تتنظیمهای سعید زمانی شبیه بود اما لایک داشت، دوست داشتنی بود اما شادمهری نبود ... 29 روز دیگه مونده تا بقیه آهنگارو بشنویم ببینیم چی از آب در اومده انشالله قشنگ باشه فعلا دارم روزشمار میندازم (sm59)
ebihamed
01-22-2018, 06:23 PM
چرا ناراحت میشی اول اسمش که دیگه موردی نداره
اگه م داره بگو م داره
همینجوریش میگن مث بقال داری میگی 6 تا خوب 8 تا بد وای به اینکه بخام اول حرف بگم اونوقت میگن انگار داره دیکته میگه خخخخ
nasernew
01-22-2018, 06:26 PM
حتما باید به این تیم فحش داد تا یه عده باور کنن ما هم دوست داریم خودش بسازه یا با بهتر از اینا کار کنه در غیر اینصورت میشیم نوچه و ...
آقا کسی از شما نخواست به این گروه فحش بدی یا اصلا برای من و طرفدارای شادمهر هنرمند کامل و مولف ( و نه شادمهر فقط خواننده ) مهم نیست که شما دوست داری خودش بسازه یا نه شما اصلا میتونی دوست داشته باشی هیچوقت خودش نسازه هر کسی خودش آزاده هر چی که دوست داره دوست داشته باشه اصلا شما میتونی دوست داشته باشی بمیره .. به خدا اصلا افکار نظر بقیه برای من مهم نیست من نظر خودمو دارم و اجبار نمیکنم کسی هم نظر من باشه و نظرمم عوض نمیشه اما این نظر من که شادمهر رو به هنرمندای جدید نمیفروشم چیزی از هنر سعیدزمانی کم نمیکنه .. کارش عالیه
Hosein333
01-22-2018, 06:26 PM
همینجوریش میگن مث بقال داری میگی 6 تا خوب 8 تا بد وای به اینکه بخام اول حرف بگم اونوقت میگن انگار داره دیکته میگه خخخخ
داداش همه که بی احترامی نکردن
ما هم گفتیم بهتره که بگی
حالا اگه دوست نداری اجباری نیست
Hosein333
01-22-2018, 06:28 PM
این دمویی که امروز تو تلگرام شادمهر دیدم تنظیمش قشنگ بود .. نمیدونم کی تنظیم کرده و بیشتر به تتنظیمهای سعید زمانی شبیه بود اما لایک داشت، دوست داشتنی بود اما شادمهری نبود ... 29 روز دیگه مونده تا بقیه آهنگارو بشنویم ببینیم چی از آب در اومده انشالله قشنگ باشه فعلا دارم روزشمار میندازم (sm59)
29روز
فقط خدا کنه تاریخ عوض نکنن
من ترسم از اینه که عقب میوفته باز البوم
nasernew
01-22-2018, 06:35 PM
29روز
فقط خدا کنه تاریخ عوض نکنن
من ترسم از اینه که عقب میوفته باز البوم
فکر نمیکنم عوض شه تا حالا شادمهر ده بار اعلام کرده و این تکرار مداوم دلیلش اینه که فعلا از تاریخ پخش قطعا مطمئنه یا اینکه این وسطا یه اتفاق غیرمنتظره ای بیفته که نشه کاریش کرد انشالله عقب نمیفته چون عجله داریم
ebihamed
01-22-2018, 06:36 PM
آقا کسی از شما نخواست به این گروه فحش بدی یا اصلا برای من و طرفدارای شادمهر هنرمند کامل و مولف ( و نه شادمهر فقط خواننده ) مهم نیست که شما دوست داری خودش بسازه یا نه شما اصلا میتونی دوست داشته باشی هیچوقت خودش نسازه هر کسی خودش آزاده هر چی که دوست داره دوست داشته باشه اصلا شما میتونی دوست داشته باشی بمیره .. به خدا اصلا افکار نظر بقیه برای من مهم نیست من نظر خودمو دارم و اجبار نمیکنم کسی هم نظر من باشه و نظرمم عوض نمیشه اما این نظر من که شادمهر رو به هنرمندای جدید نمیفروشم چیزی از هنر سعیدزمانی کم نمیکنه .. کارش عالیه
کسی شادمهرو نفروخته و کسی هم که قرار ألبوم تصویر با صداش بیاد و عاشقاش از صداش لذت ببرن طرفدارای شادمهرن حالا اگه یه جا بگیم سعید زمانی تنظیم کننده ی خوبیه دلیل بر اینه که به شادمهر ترجیحش دادیم؟ یا دلیلیه که دوست نداشته باشیم شادمهر خودش بسازه ؟
Hosein333
01-22-2018, 06:36 PM
فکر نمیکنم عوض شه تا حالا شادمهر ده بار اعلام کرده و این تکرار مداوم دلیلش اینه که فعلا از تاریخ پخش قطعا مطمئنه یا اینکه این وسطا یه اتفاق غیرمنتظره ای بیفته که نشه کاریش کرد انشالله عقب نمیفته چون عجله داریم
من که لحظه شماری میکنم
الان دوست داشتم همه بچه هایی که میان اینجا دیگه کدورت هارو کنار بزارن و تو این یه ماه فقط حمایت کنن
nasernew
01-22-2018, 06:50 PM
کسی شادمهرو نفروخته و کسی هم که قرار ألبوم تصویر با صداش بیاد و عاشقاش از صداش لذت ببرن طرفدارای شادمهرن حالا اگه یه جا بگیم سعید زمانی تنظیم کننده ی خوبیه دلیل بر اینه که به شادمهر ترجیحش دادیم؟ یا دلیلیه که دوست نداشته باشیم شادمهر خودش بسازه ؟
شادمهرفروشان زیادی تو این تاپیک هستن و اینکه شما هم جزوشون هستی یا نه همونطور که گفتم اصلا برام مهم نیست و شما آزادی تا هر نظری دوست داری داشته باشی و قرار نیست با هم هم نظر باشیم .. و منم نظرمو تحمیل نکردم .. و خوشحالم که میگین شادمهر رو نفروختین موفق باشین
Hosein333
01-22-2018, 06:54 PM
نقطه مشترک همه ما
شادمهره
این یک ماه فقط حمایت کنیم دوستان
nasernew
01-22-2018, 06:55 PM
من که لحظه شماری میکنم
الان دوست داشتم همه بچه هایی که میان اینجا دیگه کدورت هارو کنار بزارن و تو این یه ماه فقط حمایت کنن
به خدا من از کسی کدورتی ندارم اما اینکه من به نظر کسی بی احترامی نکردم دوست ندارم کسی به نظر من بی احترامی کنه .. نظر هر کسی برای خودش محترمه و چرا به ماهایی که طرفدار واقعی شامهریم انگ طرفدارنما میزنن اما به هوادرای وحید پویان و میلاد هاشمی و غیره میگن شادمهری؟ اگه همچین انگی به ما نزنن من با هیچکسی بحثی ندارم من فقط نظرمو گفتم که شادمهر پیشکسوت هنر آهنگسازی و تنظیم ایرانه و تو کارش استاده و من دوست دارم خودش برای خودش بسازه و اینکه یه عده بیان علیه نظر من جبهه بگیرن غیرمنطقیه و دوست دارم نظرم رو نکوبن چون من نظر کسای دیگه رو نکوبیدم و نمیکوبم و همه نظراتشون محترمه و برام ارزشمنده ...
من مخلص همه شادمهری ها هستم(sm10)
ebihamed
01-22-2018, 06:55 PM
شادمهرفروشان زیادی تو این تاپیک هستن و اینکه شما هم جزوشون هستی یا نه همونطور که گفتم اصلا برام مهم نیست و شما آزادی تا هر نظری دوست داری داشته باشی و قرار نیست با هم هم نظر باشیم .. و منم نظرمو تحمیل نکردم .. و خوشحالم که میگین شادمهر رو نفروختین موفق باشین
اشکال کار اینجاست هر هوادار شادمهر فکر میکنه از همه بیشتر شادمهریه منم به طرز تفکرتون احترام میذارم امیدوارم روزای خوبی ببینیم در آینده از هنرمندمون
nasernew
01-22-2018, 06:57 PM
اشکال کار اینجاست هر هوادار شادمهر فکر میکنه از همه بیشتر شادمهریه منم به طرز تفکرتون احترام میذارم امیدوارم روزای خوبی ببینیم در آینده از هنرمندمون
انشالله و به امید اون روز .. ممنون از اینکه به طرز تفکرم احترام میزارین (sm10)(sm127)
ebihamed
01-22-2018, 07:00 PM
اینجا و همه مکانهای شادمهری دیگه همه از خداشونه شادمهر خودش کار بسازه همه هوادارای شادمهر خواسته ی قلبیشونه . حالا اگه دارن با شرایط فعلی کنار میان دلیلش احترام به نظر شادمهره و گرنه پویان و خشایی و این و اون اصلا مهم نیستن .
Hosein333
01-22-2018, 07:01 PM
به خدا من از کسی کدورتی ندارم اما اینکه من به نظر کسی بی احترامی نکردم دوست ندارم کسی به نظر من بی احترامی کنه .. نظر هر کسی برای خودش محترمه و چرا به ماهایی که طرفدار واقعی شامهریم انگ طرفدارنما میزنن اما به هوادرای وحید پویان و میلاد هاشمی و غیره میگن شادمهری؟ اگه همچین انگی به ما نزنن من با هیچکسی بحثی ندارم من فقط نظرمو گفتم که شادمهر پیشکسوت هنر آهنگسازی و تنظیم ایرانه و تو کارش استاده و من دوست دارم خودش برای خودش بسازه و اینکه یه عده بیان علیه نظر من جبهه بگیرن غیرمنطقیه و دوست دارم نظرم رو نکوبن چون من نظر کسای دیگه رو نکوبیدم و نمیکوبم و همه نظراتشون محترمه و برام ارزشمنده ...
من مخلص همه شادمهری ها هستم(sm10)
تو که از گلهای این تاپیکی عزیز
شما فقط نظر خودتو میگی و قابل احترامه به کسی توهین نمیکنی
من طرف حسابم با کسایی هست که به هم توهین میکنن
شادمهر ارزش اینو نداره که بخوایم بهم بدو بیراه بگیم
شادمهر ارزش اینو داره که باهاش حال کنی
هر کسی هم نظرش قابل احترامه
من خودم با نطر شما موافقم و نقل میگیرم ازت اگه موافق نباشم نقل نمیگیرم ازت
منم مخلص همه ی شادمهریا هستم
دوستانم یادشون نره نقطه مشترک ما شادمهره
Hosein333
01-22-2018, 07:02 PM
اینجا و همه مکانهای شادمهری دیگه همه از خداشونه شادمهر خودش کار بسازه همه هوادارای شادمهر خواسته ی قلبیشونه . حالا اگه دارن با شرایط فعلی کنار میان دلیلش احترام به نظر شادمهره و گرنه پویان و خشایی و این و اون اصلا مهم نیستن .
(sm19)
RAHAM
01-22-2018, 07:04 PM
دقیقا همینه
اما ما تا چیزی میگیم میشیم هوادارنما
میگیم وقتی خودش این شرایط رو میخواد و میخواد اینجوری کار کنه
آقایون میگن شما دارید پویان و زمانی و بقیه رو بالاتر از شادمهر قرار می دید
خداییش خنده داره
آخه کی اینا رو بالاتر از شادمهر قرار میده ؟
nasernew
01-22-2018, 07:05 PM
نقطه مشترک همه ما
شادمهره
این یک ماه فقط حمایت کنیم دوستان
به قول شما دیگه آلبوم مراحل ساختش تموم شده و علارغم میل باطنی من و خیلی های دیگه ، کاری که نباید میشده دیگه شده و با نظرات منفی هیچی بهتر نمیشه و به کیفیت آهنگا اضافه نمیکنه و منم نمیخوام پیشاپیش قضاوت کنم و تا زمانی که خود آلبوم رو نشنوم هیچ نظر منفی ای در موردش نمیدم و منتظر میمونم تا آهنگای شاهکاری رو تو این آلبوم بشنوم و نقد و نظر و انتقاد مال بعد از انتشاره آلبومه و این پیشگویی ها که البوم آشغال از آب درمیاد زیاد منطقی نیست و از دوستان هم نظر خودمم میخوام صبر کنن تا آلبوم بیاد و بعدش نظر بدن انشالله که قشنگه ...حالا بعد از پخش آلبوم دیدیم قشنگ نیست هم فدای سرش ، اونموقع دلمونو با امثال آلبوم مسافر خوش میکنیم
و این اختلافات الکی بین هوادارای واقعی شادمهر کار اسراییل و انگلیسه (هوادارای بقیه هنرمندا) که میخوان تفرقه بندازن حکومت کنن (sm2)
RAHAM
01-22-2018, 07:07 PM
اگه شادمهر ارزشش رو نداره
پس چرا اینهمه سنگشو به سینه میزنید و نمیگید این شرایط زیر سر خود شادمهره
اونوقت دم به دقیقه به عوامل خرده میگیرید ؟
nasernew
01-22-2018, 07:09 PM
میگه شادمهر ارزشش رو نداره به هم بد و بیراه بگیم و اگه شما فکر میکنی ارزشش رو داره پس بیا به هم بد و بیراه بگیم اینکه مشکلی نیست و ناراحتی نداره اول شما شروع کن بد و بیراه بگو منم پشت بندت بیام
nasernew
01-22-2018, 07:11 PM
ممنونم داداش
باهات موافقم نقطه مشترک ما شادمهره ..
Hosein333
01-22-2018, 07:12 PM
داداش یه خط پایین رو هم بخون کامل بخون ممنون (sm10)
RAHAM
01-22-2018, 07:12 PM
میگه شادمهر ارزشش رو نداره به هم بد و بیراه بگیم و اگه شما فکر میکنی ارزشش رو داره پس بیا به هم بد و بیراه بگیم اینکه مشکلی نیست و ناراحتی نداره اول شما شروع کن بد و بیراه بگو منم پشت بندت بیام
شما نظرتو میگی و همه رو هوادارنما میدونی
بعدش میای میگی این نظر شخصی من بود و به همه احترام میذارم
شما وقتی به تصمیم خود شادمهر که طرفدارشی احترام نمیذاری چه جوری مثلا هوادارشی ؟
کارشناسان اونقدر زیادن و طوری تجزیه و تحلیل میکنن که انگاری از شادمهر بیشتر می فهمن
من خود شادمهر و هنرش برام بسیار بسیار ارزشمنده و اونقدر برام عزیز و دوست داشتنی هست که اگرچه مطابق میلم کار نمیسازه اما با تموم اینها بهش احترام میذارم و به عواملش با گلیم باف گفتن توهین نمیکنم
nasernew
01-22-2018, 07:13 PM
حسین راست میگه ..
به جای اینکه بیایم با هوادارای بقیه خواننده ها و هنرمندا کل کل کنیم و با هم متحد باشیم به جون هم افتادیم و داریم با خودمون کل کل میکنیم.. (sm70)
RAHAM
01-22-2018, 07:14 PM
داداش یه خط پایین رو هم بخون کامل بخون ممنون (sm10)
وقتی ارزشش رو نداره که راجع بهش حرف بزنی
اونوقت چطور با این آدم بی ارزش حال میکنی ؟
Hosein333
01-22-2018, 07:15 PM
حسین راست میگه ..
به جای اینکه بیایم با هوادارای بقیه خواننده ها و هنرمندا کل کل کنیم و با هم متحد باشیم به جون هم افتادیم و داریم با خودمون کل کل میکنیم.. (sm70)
دقیقا
البوم بیاد اگه انتقادی باشه میتونیم انتقاد کنیم ولی الان کار درستی نیست
nasernew
01-22-2018, 07:16 PM
شما نظرتو میگی و همه رو هوادارنما میدونی
بعدش میای میگی این نظر شخصی من بود و به همه احترام میذارم
شما وقتی به تصمیم خود شادمهر که طرفدارشی احترام نمیذاری چه جوری مثلا هوادارشی ؟
کارشناسان اونقدر زیادن و طوری تجزیه و تحلیل میکنن که انگاری از شادمهر بیشتر می فهمن
من خود شادمهر و هنرش برام بسیار بسیار ارزشمنده و اونقدر برام عزیز و دوست داشتنی هست که اگرچه مطابق میلم کار نمیسازه اما با تموم اینها بهش احترام میذارم و به عواملش با گلیم باف گفتن توهین نمیکنم
خب راست میگم حتی به نظر هوادارنماها و حتی دشمنای شادمهر هم احترام میزارم.. شادمهر خدا نیست و جایزاخطاست و این تصمیماتش نبوده که من و طرفدار شادمهر کرده و هنرش بوده که باعث شده طرفدارش بشم .. وگرنه تصمیمات اشتباهی تو زندگیش گرفته مثل آهنگسازی برای بهنام علمشاهی یا خروجش از ایران یا اختلاف با دوستای قدیمیش و غیره .. همه تصمیماتش درست نبوده اما همیشه هنرش درست بوده
RAHAM
همه ی پست هامو بخون اگه یه جا توهین و فحش دیدی بیا بگو
اهل این حرفا نیستم
مثل یه عده که ادعای دهه شصتی بودن دارن
ادعاشونم میشه خیلی میفهمن
اونوقت هر چی به دهنشون میاد میگن
و بعدم ادعای پیر بودن میکنن
فقط تاسف
Hosein333
وقتی ارزشش رو نداره که راجع بهش حرف بزنی
اونوقت چطور با این آدم بی ارزش حال میکنی ؟
راجع بش حرف بزنی ولی فحش نه
Hosein333
01-22-2018, 07:17 PM
خب راست میگم حتی به نظر هوادارنماها و حتی دشمنای شادمهر هم احترام میزارم.. شادمهر خدا نیست و جایزاخطاست و این تصمیماتش نبوده که من و طرفدار شادمهر کرده و هنرش بوده که باعث شده طرفدارش بشم .. وگرنه تصمیمات اشتباهی تو زندگیش گرفته مثل آهنگسازی برای بهنام علمشاهی یا خروجش از ایران یا اختلاف با دوستای قدیمیش و غیره .. همه تصمیماتش درست نبوده اما همیشه هنرش درست بوده
دقیقا
شادمهرم میتونه اشتباه کنه
درسته هنرمند خوبیه ولی ادم کامل که نیست
RAHAM
01-22-2018, 07:17 PM
الان کی فحش داده ؟
برو پست ها رو بخون
جز یه عده ای که همون حرف زدن عادیشونم فحشِ چه برسه بخوان فحش بدن
Hosein333
01-22-2018, 07:19 PM
الان کی فحش داده ؟
برو پست ها رو بخون
جز یه عده ای که همون حرف زدن عادیشونم فحشِ چه برسه بخوان فحش بدن
منم منظورم شما نیستی (sm10)
شما اتفاقا خیلی با ادب با شخصیت هستید
یه سری بچه ها هستن که سر تعصب اینکارو میکنن متاسفانه
RAHAM
01-22-2018, 07:20 PM
خب خدا رو شکر هنرش رو قبول دارید و میگید جایز الخطاست
پس این شرایط رو پذیرفته و خودش خواسته
پس به عنوان یک هوادار با تموم اشتباهاتش در کنارش باشید
RAHAM
01-22-2018, 07:22 PM
منم منظورم شما نیستی (sm10)
شما اتفاقا خیلی با ادب با شخصیت هستید
یه سری بچه ها هستن که سر تعصب اینکارو میکنن متاسفانه
ممنونم
شما لطف دارید
(sm72)
RAHAM
اینو به کسایی بگید که ادعای طرفدار بودن دارن
nasernew
با تموم اشتباهاتش در کنارش بودم که الان تو این تاپیک هستم و دارم در موردش حرف میزنم وگرنه میبوسیدم و میذاشتمش کنار اما نمیتونم از اشتباهاتش تعریف و تمجید کنم انشالله موفق باشه
Hosein333
01-22-2018, 07:24 PM
دقیقا الان هیچ انتقادی وارد نیست بهش
اگر هم انتقادی باشه یکماه یا دو ماه بعد البوم باید انجام بشه
تا اهنگها شنیده بشن
امیدوارم که بهترین البوم شادمهرو بشنویم (sm127)
GreenWorld
01-22-2018, 09:12 PM
(sm120)نمیدونم چرا زورم میاد ازت نقل بگیرم (sm120) تو نمیدونی من تا کجاها رفتم وگرنه اینجوری دست پاچه نمیشدی (sm120) اگه بدونی همین الان میزاری کنار برای همیشه (sm70)(sm120)
میشه بگی تا کجاها پیش رفتی،چرا همش تهدید،خب داداش نشون بده،ببینم چیکار میکنی..من از خدامه نشون بدی،شاید با رییس جمهوری چیزی طرفم،خب بگو تا بدونم تا بزارم کنار،فعلن که تو رو گذاشتم کنار،،من از پارسال یا بیشتر منتظرم یه کاری بکنی ولی هیچی نمیبینم،،خوشحالمون کن (sm2)(sm70)
masoud741
01-22-2018, 09:13 PM
ebihamed
داداش تو خودتو ناراحت نکن..شما خبرایی ک میدونید را بیا بگو...هرکس خواست باور کنه هر کی هم نخواست باور نکنه
GreenWorld
01-22-2018, 09:15 PM
طفلکی از بس واسش مهم نیستو فشار نیومده روش که توی ۲۰ تا پست جواب داده،،ابو بریز جایی که میسوزه،،کاربر سبزه خوب قهوه ای میکنه بعضیارو،هوادار باش (sm70)
masoud741
01-22-2018, 09:27 PM
بچه ها باهم دوست باشید(sm19)
nasernew
01-22-2018, 11:22 PM
بچه ها باهم دوست باشید(sm19)
من دیگه با کسی بحث نمیکنم و با هیشکی هم دشمنی ندارم و از بقیه هم میخوام با هم بحث نکنن .. انشالله یک ماه دیگه باید با هوادارای بقیه خواننده ها بحث کنیم و هنرمندمون رو بکشیم بالا و باهاشون کری بخونیم ... من اگه انتقادی کردم تو جمع دوستداران خود شادمهر بوده و بیشتر درد و دل بوده و همتون رو دوست دارم و چون احساس کردم به نظرم بی احترامی شد یه خرده تند رفتم و از کسایی که نظرشون مخالف نظر منه و احساس میکنن بهشون توهین کردم عذرخواهی میکنم .. البوم تصویر شاید بهترین البوم شادمهر نباشه اما مطمئن باشین بهترین آلبوم سال میشه و هست و مثل همیشه بقیه خواننده ها و هنرمندا هم مثل ما منتظرن ببینن شادمهر چیکار کرده و خیلیا که مثل من نقدشون دوستانه نیست از الان دنبال اینن که شادمهر رو تخریب کنن و تمام هنرش رو زیر سوال ببرن و حاشیه درست کنن و منم تا جایی که بتونم حتی اگه از آهنگی خوشم نیاد سعی میکنم حداقل وانمود کنم راضی بودم تا جو اینجا به هم نخوره و کدورتی پیش نیاد و از همه خواهش میکنم اگه نظری داشتم و نقدی کردم و اگه روزی مجبور شدم به صراحت و رک بازم انتقادی کنم یا نظرمو بگم سوءتفاهم نشه ولی پیش داوری ممنوعه و باید تا یه ماه دیگه صبر کنیم چون نمیشه نشنیده کلیت آلبوم رو زیر سوال ببریم .. خوشحالم که موزیک باران و تاپیک هوادارای شادمهر هست و دوستای خوبی اینجا پیدا کردم
9NIMA1
01-22-2018, 11:31 PM
(sm19)
MaMaTiR
01-22-2018, 11:33 PM
من ادامه میدمت(sm19)
Milik
01-22-2018, 11:35 PM
من ادامه میدمت(sm19)
بریم ... (sm50)
masoud741
01-22-2018, 11:39 PM
من دیگه با کسی بحث نمیکنم و با هیشکی هم دشمنی ندارم و از بقیه هم میخوام با هم بحث نکنن .. انشالله یک ماه دیگه باید با هوادارای بقیه خواننده ها بحث کنیم و هنرمندمون رو بکشیم بالا و باهاشون کری بخونیم ... من اگه انتقادی کردم تو جمع دوستداران خود شادمهر بوده و بیشتر درد و دل بوده و همتون رو دوست دارم و چون احساس کردم به نظرم بی احترامی شد یه خرده تند رفتم و از کسایی که نظرشون مخالف نظر منه و احساس میکنن بهشون توهین کردم عذرخواهی میکنم .. البوم تصویر شاید بهترین البوم شادمهر نباشه اما مطمئن باشین بهترین آلبوم سال میشه و هست و مثل همیشه بقیه خواننده ها و هنرمندا هم مثل ما منتظرن ببینن شادمهر چیکار کرده و خیلیا که مثل من نقدشون دوستانه نیست از الان دنبال اینن که شادمهر رو تخریب کنن و تمام هنرش رو زیر سوال ببرن و حاشیه درست کنن و منم تا جایی که بتونم حتی اگه از آهنگی خوشم نیاد سعی میکنم حداقل وانمود کنم راضی بودم تا جو اینجا به هم نخوره و کدورتی پیش نیاد و از همه خواهش میکنم اگه نظری داشتم و نقدی کردم و اگه روزی مجبور شدم به صراحت و رک بازم انتقادی کنم یا نظرمو بگم سوءتفاهم نشه ولی پیش داوری ممنوعه و باید تا یه ماه دیگه صبر کنیم چون نمیشه نشنیده کلیت آلبوم رو زیر سوال ببریم .. خوشحالم که موزیک باران و تاپیک هوادارای شادمهر هست و دوستای خوبی اینجا پیدا کردم
فدات(sm127)
Hosein333
01-22-2018, 11:47 PM
ایشالا
هیچ خواننده ایی حتی نزدیک شادمهر هم نیست
شادمهر عقیلی (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
Hamed_gh
01-22-2018, 11:55 PM
طفلکی از بس واسش مهم نیستو فشار نیومده روش که توی ۲۰ تا پست جواب داده،،ابو بریز جایی که میسوزه،،کاربر سبزه خوب قهوه ای میکنه بعضیارو،هوادار باش (sm70)
اسمت رو نمی دونم دوست عزیز ولی منم خیلی وقته موزیک بارانم(از روزای اول راه اندازی و قبل ***** شدن) پیام های این تاپیک رو کامل میخونم ولی خیلی وقته پیام نمیدم عزیز حرفات درسته... از اون زمان که عکس مدرن تاکینگ رو گذاشته بود و با ملت بحثش شد و ملت قهوه ایش کردن (sm70)و گفت از سایت میرم برای همیشه و بازم برگشت(sm54)
ینی چندش تر و بچه تر از این ندیدم تا الان. به شما دوست عزیز هم پیشنهاد می کنم جواب این کوته فکر رو ندی، پیشنهادم به ایشون رفتن پیش مشاورهست ینی چی این رفتار رو نشون میده دائما نزدیک آهنگ و آلبوم شادمهر میادین این تاپیک رو به هم میریزه و اسپم میده. بخدا حال آدمو خراب میکنه وقتی میبینم دائما اسپم میده. خب نه کسی محتاج پیشبینی ایشونه نه این حرفا ارزش، هر کسی هم بخواد خصوصی ازش میپرسه و میگه اراجیف خونم کم شده برام قصه بگو (شروور)(sm25).
GreenWorld
01-23-2018, 01:05 AM
اسمت رو نمی دونم دوست عزیز ولی منم خیلی وقته موزیک بارانم(از روزای اول راه اندازی و قبل ***** شدن) پیام های این تاپیک رو کامل میخونم ولی خیلی وقته پیام نمیدم عزیز حرفات درسته... از اون زمان که عکس مدرن تاکینگ رو گذاشته بود و با ملت بحثش شد و ملت قهوه ایش کردن (sm70)و گفت از سایت میرم برای همیشه و بازم برگشت(sm54)
ینی چندش تر و بچه تر از این ندیدم تا الان. به شما دوست عزیز هم پیشنهاد می کنم جواب این کوته فکر رو ندی، پیشنهادم به ایشون رفتن پیش مشاورهست ینی چی این رفتار رو نشون میده دائما نزدیک آهنگ و آلبوم شادمهر میادین این تاپیک رو به هم میریزه و اسپم میده. بخدا حال آدمو خراب میکنه وقتی میبینم دائما اسپم میده. خب نه کسی محتاج پیشبینی ایشونه نه این حرفا ارزش، هر کسی هم بخواد خصوصی ازش میپرسه و میگه اراجیف خونم کم شده برام قصه بگو (شروور)(sm25).
اسممو که خود همون استاد میدونه،باید ازون بپرسی که و کلی اطلاعات سری از من داره و میخواد منو لو بده و چقد من ترسیدم از اون تهدیداش واسه همین اسممو نمیگم بهت داداش (sm128)
منم اینجا دیدی که اصن اهل بحث کردنو حرف زدن نیستم(به غیر از این چندروز) و فقط میبینم و نظراتو میخونم ولی خدایی اعصابم بهم میریزه بیای قبل هر اهنگی جو رو بهم بریزی حالا در مورد هر خواننده ای،چه برسه شادمهر که کلا قضیه فرق میکنه،جو رو بهم بریزی بعد آخر سر بگی من طرفدار شادمهرم،اقا دمت گرم طرفداری،ازاین تیم خوشت نمیاد برو همون تو زمان مسافر و دهاتی همونارو گوش کن،اینارو گوش نده،انتقادم میخوای بکنی بعد البوم بکن البته نه یه ثانیه بعد از انتشار،نه که اینجا روضه درست کردن و غم و غصه که آی شادمهرو چیزخورش کردن با اینا کارکنه و فلان،،نمیبینن همیشه ۴ سال ۴ سال البوم میداده با هشتا اهنگ که میفته سالی دوتا اهنگ،الانم که دوسال ۲ تا آلبوم داده ببینین از پارسال چنتا آهنگ خودش ساخته،«تکرارم نکن،وارث»سال ۹۵....دوتا هم که تو این البوم داره،خب پس خودش کمتر نمیسازه نسبت به قبل،همونه فقط پرکارتر شده با کارای خوب بقیه،،خوبای بقیه رو هم میخونه،حالا الان کارای پویانه میخونه،یه موقع مال اشکان خشایی،یه موقع قربانپور،یه موقعم شاید کار افکاری رو خوند،ولی همون تعدادی که خودشم میساخته رو بازم میسازه.
درک همین خیلی سخته مثه اینکه.
masoud741
01-23-2018, 01:09 AM
اندکی صبر سحر نزدیک است...(sm50)
Farbod-7
01-23-2018, 01:12 AM
(sm120)
Farbod-7
01-23-2018, 01:16 AM
یکی از عزیزان تجربه گر شبانه روز اون پایین کشیک میده(sm2)
عزیز به خواب و خوراکت نرسی مریض میشی ها(sm59)
masoud741
01-23-2018, 02:07 AM
آخرین خبر:
اگه زیگوارت ب خودش بجنبه و ویدئو را تحویل آونگ بده ویدئو نقطه ضعف تولد شادمهر پخش میشه(sm118)
masoud741
01-23-2018, 02:15 AM
یکی از عزیزان تجربه گر شبانه روز اون پایین کشیک میده(sm2)
عزیز به خواب و خوراکت نرسی مریض میشی ها(sm59)
فربد جان آب و هوا بهتر شد؟؟
Farbod-7
01-23-2018, 02:24 AM
فربد جان آب و هوا بهتر شد؟؟
فردا قراره خاک بیاد
احتمالا اخر هفته باز در خدمتیم(sm59)
masoud741
01-23-2018, 02:28 AM
فردا قراره خاک بیاد
احتمالا اخر هفته باز در خدمتیم(sm59)
(sm70)
entehaa
01-23-2018, 02:35 AM
هیچ خواننده ای حتی به بدترین حالت شادمهر هم نمیرسه.
Hosein333
01-23-2018, 04:50 AM
(sm10)
ehsan1361
01-23-2018, 08:49 AM
میشه بگی تا کجاها پیش رفتی،چرا همش تهدید،خب داداش نشون بده،ببینم چیکار میکنی..من از خدامه نشون بدی،شاید با رییس جمهوری چیزی طرفم،خب بگو تا بدونم تا بزارم کنار،فعلن که تو رو گذاشتم کنار،،من از پارسال یا بیشتر منتظرم یه کاری بکنی ولی هیچی نمیبینم،،خوشحالمون کن (sm2)(sm70)
(sm120)تو تهدید کردی که آی میچلونمت و کلفتت میکنم (sm2)ما یه بار تهدید کردیم واسه هفت پشتمون بسه (sm2) البته اون حس معروفیت و مشهوری خیلی باحال بود کلی خندیدیم (sm30)شارلاتان هم خوب بود (sm2)خلاصه خندیدیم دیشب راضی باش (sm2)
نمیدونم چرا زورم میاد ازت نقل بگیرم نمیدونم چرا (sm2)ینی برا همه که دعواهای خفن تر داشتیمو راحت نقل میگیرم و برای تو رو زورم میاد (sm120) نمیدونم شاید دلیلی داره (sm2)(sm2)
خب تو هم پیر شدی یادت رفته 24 ساعت فحش میدادی اینجا (sm120)فروم پرید کلاس گرفتین (sm2)تو هم پیش دکتر برو بگو آلزایمر گرفتم (sm120)
کوته فکر (sm2)(sm2)عالی هستین به خدا (sm2)
ehsan1361
01-23-2018, 08:55 AM
گذاشتم امضا راضی باش آقا سبزه (sm2)
ehsan1361
01-23-2018, 09:02 AM
چندش تر ایشششششششش (sm2)(sm2)
ehsan1361
01-23-2018, 09:03 AM
خیلی خوبه ادامه بدید (sm2)
masoud741
01-23-2018, 09:04 AM
(sm120)
Hamed_gh
01-23-2018, 10:30 AM
اسممو که خود همون استاد میدونه،باید ازون بپرسی که و کلی اطلاعات سری از من داره و میخواد منو لو بده و چقد من ترسیدم از اون تهدیداش واسه همین اسممو نمیگم بهت داداش (sm128)
منم اینجا دیدی که اصن اهل بحث کردنو حرف زدن نیستم(به غیر از این چندروز) و فقط میبینم و نظراتو میخونم ولی خدایی اعصابم بهم میریزه بیای قبل هر اهنگی جو رو بهم بریزی حالا در مورد هر خواننده ای،چه برسه شادمهر که کلا قضیه فرق میکنه،جو رو بهم بریزی بعد آخر سر بگی من طرفدار شادمهرم،اقا دمت گرم طرفداری،ازاین تیم خوشت نمیاد برو همون تو زمان مسافر و دهاتی همونارو گوش کن،اینارو گوش نده،انتقادم میخوای بکنی بعد البوم بکن البته نه یه ثانیه بعد از انتشار،نه که اینجا روضه درست کردن و غم و غصه که آی شادمهرو چیزخورش کردن با اینا کارکنه و فلان،،نمیبینن همیشه ۴ سال ۴ سال البوم میداده با هشتا اهنگ که میفته سالی دوتا اهنگ،الانم که دوسال ۲ تا آلبوم داده ببینین از پارسال چنتا آهنگ خودش ساخته،«تکرارم نکن،وارث»سال ۹۵....دوتا هم که تو این البوم داره،خب پس خودش کمتر نمیسازه نسبت به قبل،همونه فقط پرکارتر شده با کارای خوب بقیه،،خوبای بقیه رو هم میخونه،حالا الان کارای پویانه میخونه،یه موقع مال اشکان خشایی،یه موقع قربانپور،یه موقعم شاید کار افکاری رو خوند،ولی همون تعدادی که خودشم میساخته رو بازم میسازه.
درک همین خیلی سخته مثه اینکه.
کاملا موافقم (sm10)
Hamed_gh
01-23-2018, 10:41 AM
چندش تر ایشششششششش (sm2)(sm2)
فحش!!!! من؟!!(sm77)
صحبتم صادقانه بهت گفتم
حال ملت رو بهم میزنی با این رفتارت
یکم بزرگ شو و حتما پیش مشاور برو.
ehsan1361
01-23-2018, 10:42 AM
فحش!!!! من؟!!(sm77)
صحبتم صادقانه بهت گفتم
حال ملت رو بهم میزنی با این رفتارت
یکم بزرگ شو و حتما پیش مشاور برو.
ازم نقل نگیر چندشم میشه نقل بگیری جیغ میکشم من شووهر دارم (sm2)
ازم نقل نگیر چندشم میشه نقل بگیری جیغ میکشم من شووهر دارم (sm2)
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)
ehsan1361
01-23-2018, 10:46 AM
مور مورم شد (sm2)
masoud741
01-23-2018, 11:33 AM
(sm120)
GreenWorld
01-23-2018, 01:21 PM
راضی ام قهوه ای جان،تو فقط خوشحال باش واسه من کافیه (sm70)
به جای دارای حس معروفیت و مشهوریت باید بزنی در آرزوی معروفیت و مشهوریت (sm59)
خب دلیلشو بگو همه بدونن خوشحال شن،،منم کمکت میکنم که بیشتر بهت زور نیاد و نخواد نقل بگیری،،اطلاعات سریتو در مورد من لو بده جون هرکی دوس داری،خیلی مشتاقم (sm2)
ehsan1361
01-23-2018, 01:34 PM
راضی ام قهوه ای جان،تو فقط خوشحال باش واسه من کافیه (sm70)
به جای دارای حس معروفیت و مشهوریت باید بزنی در آرزوی معروفیت و مشهوریت (sm59)
خب دلیلشو بگو همه بدونن خوشحال شن،،منم کمکت میکنم که بیشتر بهت زور نیاد و نخواد نقل بگیری،،اطلاعات سریتو در مورد من لو بده جون هرکی دوس داری،خیلی مشتاقم (sm2)
باید بچلونیم پهنم کنی کلفتتم کنی تا بگم (sm2)اسکل ما با هم فامیلیم (sm70)(sm2)
masoud741
01-23-2018, 01:35 PM
(sm77)
ehsan1361
01-23-2018, 01:36 PM
بیا امضا هم درست شد فامیل دور آقا سبزه (sm2)
entehaa
01-23-2018, 01:37 PM
ولی با تمام کش و قوس ها فروم خوب راه افتاده (sm120)
ehsan1361
01-23-2018, 01:41 PM
شدیداً تایید (sm2) فضای شاد و بسی مفرح ایجاد شده (sm2) فقط فرشبافش کم شده (sm2)
masoud741
01-23-2018, 02:08 PM
حالا نزدیکای آلبومه بچه ها داغند(sm120)
Hosein333
01-23-2018, 03:52 PM
دلم البوم میخواد
دلم البوم میخواد
چشم هانی (sm59)
Hosein333
01-23-2018, 03:55 PM
نکنه یادت بره مال کدوم قبیله ایی تو هنوزم راز جاده های صبح میدونی
Hosein333
01-23-2018, 03:56 PM
چشم هانی (sm59)
(sm120)
نمیدونم یه حسی بهم میگه قراره البوم عقب بیفته
Hosein333
01-23-2018, 03:57 PM
حالا نزدیکای آلبومه بچه ها داغند(sm120)
مسعود چطوری (sm128)
(sm120)
نمیدونم یه حسی بهم میگه قراره البوم عقب بیفته
گاز بگیر زبونت رو
Hosein333
01-23-2018, 04:00 PM
گاز بگیر زبونت رو
چشم(sm9)
نکنه یادت بره مال کدوم قبیله ایی تو هنوزم راز جاده های صبح میدونی
قید موندنُ بزن، وقت عبور و رفتنه
جادهها مال تو و صبح سفر مال منه
(sm149)
Hosein333
01-23-2018, 04:04 PM
قید موندنُ بزن، وقت عبور و رفتنه
جادهها مال تو و صبح سفر مال منه
(sm149)
من موندم این اهنگها چطوری الانم تازگی دارن
من موندم این اهنگها چطوری الانم تازگی دارن
چون شادمهر اهنگساز خوبی نیست، تنظیم کننده بدرد نخوریه، فقط صداش خوبه
زنده باد پویان کچل، میلاد خالطور و استاد دینگ دینگیان :-D
masoud741
01-23-2018, 04:35 PM
مسعود چطوری (sm128)
شکر خدا خوبم تو چطوری؟
Hosein333
01-23-2018, 04:57 PM
شکر خدا خوبم تو چطوری؟
قربونت رفیق منم خوبم
ابی حامد قهر کرد رفت (sm25)
masoud741
01-23-2018, 05:59 PM
قربونت رفیق منم خوبم
آره فکر کنم
ehsan1361
01-23-2018, 06:22 PM
ترک لیست یه نفر دربست (sm2)
ebihamed
01-23-2018, 06:27 PM
قربونت رفیق منم خوبم
هستیم
ehsan1361
01-23-2018, 06:28 PM
فقط یه چیزی بگم خلاص
هیچ اطلاعاتی در مورد آلبوم به بیرون درز نکرده مطمئن باشید ... گفتم حتی آرش محرابی هنوز قطعات رو نشنیده ... قطعات آلبوم مجزا ضبط شده و کوچکترین اطلاعاتی موجود نیست !
بعد از گندی که پارسال زدن ... آلبوم فقط دست فرشبافه همین ! شک نکنین که هیچ اتفاقی نیفتاده خلاص
ebihamed
01-23-2018, 06:30 PM
دوستان هستن که خبرای موثق بدن من از دروغای خودم دیگه حالم بهم میخوره😄😄😄
ehsan1361
01-23-2018, 06:30 PM
نقطه ضعف قبل آلبوم میاد ... یک هفته قبل آلبوم احتمالاً ...
حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه تا ما هم استفاده کنیم ...
ebihamed
01-23-2018, 06:31 PM
وقتی محرابی کارها رو نشنیده و اطلاعاتی نداره صد در صد من دارم ... میگم 😄😄😄
ehsan1361
01-23-2018, 06:35 PM
اینکه بیای هوادار شادمهر رو خر فرض کنی بحث جداست ... خب چه اشکالی داره هر کی خبر داشته باشه بگه ! به خدا اگه یه درصد شک داشتم اطلاعاتی به بیرون درز کرده چیزی نمیگفتم ...
با احساسات هوادار بازی نکن ... از چیزی که بدم میاد همینه که یکی بیاد یه عده رو بازی بده ...
ehsan1361
01-23-2018, 06:43 PM
خودمو میگم تو این چند سال هر خبری اومد دستم بدون منت و مسخره بازی و بازی دادن هوادار اومدم گفتم ... حالا گفتن حدس و پیش بینی و کلی گویی اشکال نداره اصن قبول کی به کیه :))
تنها فروم باقیمانده تو نت اینجاست ! تنها تاپیک طرفداری فعال میشه گفت ... چرا باید الکی یه عده رو بازی بدیم ؟! خب هر کی خبری نظری داره میگه ولی نمیدونم چرا تحمل نداریم ... اینهمه سال گذشت ولی هیچ هیچ هیچ ...
ebihamed
01-23-2018, 06:50 PM
الان مگه چیزی شده تو میخای بگی محرابی کارها رو نشنیده و اطلاعاتی درز نکرده یعنی علنا میخای بگی هر کی اینجا خبر میده داره چرت میگه خوب منم تایید کردم حرفتو گفتم دارم دروغ میگم دیگه چرا خود درگیری داری
ebihamed
01-23-2018, 06:51 PM
اینکه بیای هوادار شادمهر رو خر فرض کنی بحث جداست ... خب چه اشکالی داره هر کی خبر داشته باشه بگه ! به خدا اگه یه درصد شک داشتم اطلاعاتی به بیرون درز کرده چیزی نمیگفتم ...
با احساسات هوادار بازی نکن ... از چیزی که بدم میاد همینه که یکی بیاد یه عده رو بازی بده ...
تو که خودت سلطان بازی دادن هواداری دیگه تو این حرفو نزن
ehsan1361
01-23-2018, 06:57 PM
الان مگه چیزی شده تو میخای بگی محرابی کارها رو نشنیده و اطلاعاتی درز نکرده یعنی علنا میخای بگی هر کی اینجا خبر میده داره چرت میگه خوب منم تایید کردم حرفتو گفتم دارم دروغ میگم دیگه چرا خود درگیری داری
در این مورد بله چون که مطمئنم اطلاعاتی درز نکرده میگم چرته دروغه ! تو چرا بهت بر میخوره ؟(sm70)
تو که خودت سلطان بازی دادن هواداری دیگه تو این حرفو نزن
(sm70)تو اصن معنی بازی دادن رو نمیدونی (sm120)
ehsan1361
01-23-2018, 07:04 PM
حالا هم هر چی میخوای بگو نقل بگیر راحت باش ... من الان مطمئنم حداقل برای من ثابت شد ...
بقیه خودشون میدونن که باور کنن یا نکنن ... همه ماشالا عاقل بالغ :))
ما گفتنی ها رو گفتیم تا باری رو دوش ما نباشه ... سر پل صراط جلو ما رو نگیرن که آی چرا نگفتی :))
ehsan1361
01-23-2018, 07:10 PM
به هر حال حضور من در این تاپیک همیشه همراه با جنجال بوده (sm2)
من که خروج رو میزنم همه چی رو فراموش میکنم (sm120)
Farbod-7
01-23-2018, 07:32 PM
چون شادمهر اهنگساز خوبی نیست، تنظیم کننده بدرد نخوریه، فقط صداش خوبه
زنده باد پویان کچل، میلاد خالطور و استاد دینگ دینگیان :-D
(sm128)
Hosein333
01-23-2018, 08:06 PM
(sm50)
ebihamed
01-23-2018, 08:46 PM
در این مورد بله چون که مطمئنم اطلاعاتی درز نکرده میگم چرته دروغه ! تو چرا بهت بر میخوره ؟(sm70)
(sm70)تو اصن معنی بازی دادن رو نمیدونی (sm120)
یه در صد فک کن من که به قول تو نوچه ی فرشبافم ندونم محرابی کارا رو شنیده یا نه خخخخخ راستی خود شادمهرم نشنیده خخخ
9NIMA1
01-23-2018, 08:47 PM
بابا بس کنید دیگه!!! هی این اونو نقل میگیره اون اینو ،به هم چرت و پرت میگن!!
عجب جو مضخرفی شده اینجا. واقعاً که...
ebihamed
01-23-2018, 08:48 PM
حالا اصلا گیریم اطلاعات درز نکرده و منم دارم دروغ میگم دلیلی نمیشه تو این مدت ساکت نمونی تا اون دسته که حداقل از کل این کارا صدای شادمهر براشون جذابیت داره لذت نبرن تو که مشغله هات زیاده انقد فعالی وای به اینکه بیکار باشی
ebihamed
01-23-2018, 08:49 PM
بابا بس کنید دیگه!!! هی این اونو نقل میگیره اون اینو ،به هم چرت و پرت میگن!!
عجب جو مضخرفی شده اینجا. واقعاً که...
داداش این عقده کرده از وقتی بچه های قدیمی ماهیتشو رو کردن مدام میپره به این و اون
sibiloo
01-23-2018, 08:57 PM
خداوند این سرزمین را از خکسالی ، دروغ ، قحطی و خود گنده گوز پنداری در امان بدارد ...
ehsan1361
01-23-2018, 09:06 PM
بدبخت ترین آدم کسیه که جون عزیز ترین آدم زندگیشو قسم بخوره برای هیچ
خب این آلبوم هم میاد تموم میشه میره
sibiloo
01-23-2018, 09:08 PM
داداش این عقده کرده از وقتی بچه های قدیمی ماهیتشو رو کردن مدام میپره به این و اون
مقصر خود شمایی که بحث میکنی رفیق
ehsan1361
01-23-2018, 09:09 PM
تو اینقد بدبختی که همچین قسمی میخوری ... به قرآن تا الان ندیدم کسی همچین قسمی بخوره ...
هیچی نمیشه اسمشو بزاری به خدا ... نه این دنیا رو داری نه اون دنیا
ebihamed
01-23-2018, 09:09 PM
مقصر خود شمایی که بحث میکنی رفیق
چشم اصلا دیکه جواب ایشون رو نمیدم بذار هی جفتک بندازه
ebihamed
01-23-2018, 09:10 PM
تو اینقد بدبختی که همچین قسمی میخوری ... به قرآن تا الان ندیدم کسی همچین قسمی بخوره ...
هیچی نمیشه اسمشو بزاری به خدا ... نه این دنیا رو داری نه اون دنیا
حد خودتو بدون پسر خوب بخای بی ادبی کنی بلدم چجوری جوابتو بدم
ehsan1361
01-23-2018, 09:12 PM
من اگه همچین قسمی میخوردم هر روز آرزوی مرگ میکردم ... برو فکر کن چیکار کردی به قرآن ارزششو نداره ... طفلک پدر و مادرت ...
ebihamed
01-23-2018, 09:12 PM
یه بار بهت گفتم تو درست میگی من همه حرفام دروغه واسه چی ادامه میدی باز اصلا منبع موثق همه ی خواننده های دنیا تو ولی ارزش نداره
ebihamed
01-23-2018, 09:13 PM
فقط حو خودتو بدون و تو مسائلی که بهت ربطی نداره دخالت نکن مخصوصا مثل قسم من که کاملا یه مسئله ی شخصیه من خودم فهمیدم واسه چی قسم خوردم پس وارد هر بحثی سعی کن نشی
ebihamed
01-23-2018, 09:17 PM
تو باختی پسر خوب بقیه ش مهم نیس جولان بده با هر حربه ای که میتونی
ehsan1361
01-23-2018, 09:17 PM
منم مقصرم که باعث شدم همچین قسمی بخوری ... برو دست پدر و مادرت رو ببوس ... به خدا الان یاد مادرم افتادم ...
ebihamed
01-23-2018, 09:18 PM
خدایی بچه ها راست میگن تو واقعا مریضی
ehsan1361
01-23-2018, 09:19 PM
برد و باخت = قسم دروغ به جون پدر و مادر
من دیگه هیچی نمیگم ولی بدون بدبخت میشی تو زندگیت ... چوب خدا صدا نداره ... خدا بهت رحم کنه
ebihamed
01-23-2018, 09:19 PM
دست بردار خدایی اگه دوست نداری ما بیاییم تو این تایپیک و عمدا اینکارا رو میکنی که نیام مهم نیس به خدا بگو نمیام ولی این کارا واقعا زشته
ebihamed
01-23-2018, 09:20 PM
من دیگه هیچی نمیگم ولی بدون بدبخت میشی تو زندگیت ... چوب خدا صدا نداره ... خدا بهت رحم کنه
آخی چقد داره جاش میسوزه
ebihamed
01-23-2018, 09:22 PM
تو کلا مشکل داری حتی وقتی میگم اصلا همه خبرا رو از خودم در آوردم یه بحث دیگه رو میکنی تو واقعا اون بنده خدا راست گفت از در میندازنت بیرون از پنجره میای تو
Farbod-7
01-23-2018, 09:22 PM
بس کنید آقا (sm25)
هر کی خبری چیزی میدونه اینجا میگه بقیه هم میخونن
هر کی میخواد باور میکنه هر کی هم نه خب نه
این دلخوری ها به هیچی نمی ارزه
ebihamed
01-23-2018, 09:23 PM
اگه من قسم دروغ خوردم که بدترین بلا سر من بیاد ولی اگه راست بود نفرینم دامنتو میگیره چون اسم پدر و مادرمو آوردی
9NIMA1
01-23-2018, 09:31 PM
دمت گرم... شما جواب نده دیگه که این جو بخوابه، ادَب و شخصیتت برای من یکی مشخصه(sm93)
ebihamed
01-23-2018, 09:42 PM
دمت گرم... شما جواب نده دیگه که این جو بخوابه، ادَب و شخصیتت برای من یکی مشخصه(sm93)
حتما دوست عزیز دوستی ارزشش خیلی بیشتر از این بحثهای پیش پا افتاده س
masoud741
01-23-2018, 09:42 PM
ebihamed ehsan1361
داداشا بیخیال بشید... چرا هی الکی باهم بحث میکنید ... اینجا اومدیم ک سرگرم باشیم نه اینکه دعوا کنیم... بهتره 1ماه دیگه منتظر بمونیم تا آلبوم بیاد تموم شد رفت
Farbod-7
01-23-2018, 09:48 PM
مسعود اگه راس میگی تو این یک ماه خودت سوال نپرس هم از متراژ شعر هم از ترک لیست(sm2)
masoud741
01-23-2018, 10:46 PM
مسعود اگه راس میگی تو این یک ماه خودت سوال نپرس هم از متراژ شعر هم از ترک لیست(sm2)
من ب هیچی گیر ندم حتما ب متراژ ترانه گیر خواهم داد(sm120)
Hosein333
01-23-2018, 10:50 PM
همینم نقطه ضعفم بود
masoud741
01-23-2018, 11:05 PM
همینم نقطه ضعفم بود
(sm88)
GreenWorld
01-23-2018, 11:08 PM
بهم گفتی خر،من گفتم با حرفام شستمت بدون بی ادبی،دفعه بعدشم گفتم بازم توهین کنی میچلونمت،چون بعد از شستن،چلوندنه (sm70)
در مورد قوم بودنم که چقد خوب،،پس منم با آرمین هاشمی اشنام،خیلی خوشحال شدم واقعا (sm128)
ولی متاسفانه من هیچ قوم دور و نزدیکی تو تهران ندارم،اصن قومی به نام احسان ندارم مگر اینکه اسمتم دروغ باشه،،ولی در هر صورت هرچی ام باشه نظرم نسبت بهت همون قبلیاس ولی چون همه بچه ها از بحث خسته شدن دیگه نقل نمیگیرم ازت البته درصورتیکه نگیری وگرنه بازم جوابتو میدم (sm128)
9NIMA1
01-23-2018, 11:22 PM
(sm30)
Farbod-7
01-24-2018, 12:25 AM
داشتن تو کوتاه بود اما همونم کم نبود(sm127)
عجب ملودی عجب شعری
ننگ بر این گروه تجربه گر
Parsa8
01-24-2018, 01:01 AM
اجرای محال چند سال پیش تو دبی
چه انرژی داره آقامون (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Parsa8
01-24-2018, 01:03 AM
گل یاس (sm50)
masoud741
01-24-2018, 01:04 AM
اجرای محال چند سال پیش تو دبی
چه انرژی داره آقامون (sm51)
سلام پارساجان خوبی(sm127)
Parsa8
01-24-2018, 01:08 AM
سلام پارساجان خوبی(sm127)
سلام داداشم
تو خوبی؟
Parsa8
01-24-2018, 01:09 AM
(sm54)
masoud741
سلام داداشم
تو خوبی؟
مخلصتم. . خیلی کم پیدا شدی
Parsa8
از اینا که یهو رفت تو آرشیو
یهو
(sm25)
Hosein333
01-24-2018, 01:13 AM
گل یاس (sm50)
سلام اقا پارسا
دست گلت درد نکنه
یه ماه کمتر مونده به البوم بیشتر اینجا بیا داداش (sm127)
Hosein333
01-24-2018, 01:17 AM
از اینا که یهو رفت تو آرشیو
یهو
(sm25)
اینو من گذاشته بودم پارسا
ولی خوب کاری کردی دوستای جدید هم دانلودش کنن
حیف شده این اهنگ
Parsa8
01-24-2018, 01:20 AM
مخلصتم. . خیلی کم پیدا شدی
درگیر کار و زندگی ام
کم سعادتم (sm25)
Parsa8
01-24-2018, 01:22 AM
سلام اقا پارسا
دست گلت درد نکنه
یه ماه کمتر مونده به البوم بیشتر اینجا بیا داداش (sm127)
سلام داداشم (sm127)
والا روزا که نیستم درگیرم
شبا سعی میکنم حتما بیام
Parsa8
01-24-2018, 01:23 AM
اینو من گذاشته بودم پارسا
ولی خوب کاری کردی دوستای جدید هم دانلودش کنن
حیف شده این اهنگ
از این حیف ها چقدر تو آرشیوش داره خدا میدونه
Hosein333
01-24-2018, 02:09 AM
سلام داداشم (sm127)
والا روزا که نیستم درگیرم
شبا سعی میکنم حتما بیام
(sm10)
Hosein333
01-24-2018, 02:09 AM
از این حیف ها چقدر تو آرشیوش داره خدا میدونه
اره واقعا (sm25)
Hosein333
01-24-2018, 05:33 AM
باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازت تنهات بزارم
masoud741
01-24-2018, 01:06 PM
باعث تعجبه ک چرا وقتی کارای خیلی بهتری نسبت ب قلب من و تو بی من تو آلبوم هست چرا اونا ویدئو نشدند و دوتا کار ضعیف از آلبوم ویدئو میشه... ب قول دوستمون معمولا خواننده ها بهترین کارای آلبوم را ویدئو میکنند ک بیشتر دیده باشند ولی شادمهر این اصل و رعایت نمیکنه معمولا...مثلا تو آلبوم طرفدار بجای ویدئو کردن طرفدار میاد آینده را ویدئو میکنه یا همین تجربه کن میتونست بجای همیشگی تنهاییام را ویدئو کنه یا اینکه ی ویدئو قوی واسه روز سرد میساخت و قبل آلبوم پخش میکرد و همیشگی را میذاشت واسه بعد آلبوم. ... واقعا دلیل انتخابای شادمهر تو ویدئو غیر قابل هضمه
masoud741
01-24-2018, 04:21 PM
خب مثل اینکه قرار نیست ویدئو نقطه ضعف تولد شادمهر پخش بشه(sm74)
Hosein333
01-24-2018, 05:39 PM
باعث تعجبه ک چرا وقتی کارای خیلی بهتری نسبت ب قلب من و تو بی من تو آلبوم هست چرا اونا ویدئو نشدند و دوتا کار ضعیف از آلبوم ویدئو میشه... ب قول دوستمون معمولا خواننده ها بهترین کارای آلبوم را ویدئو میکنند ک بیشتر دیده باشند ولی شادمهر این اصل و رعایت نمیکنه معمولا...مثلا تو آلبوم طرفدار بجای ویدئو کردن طرفدار میاد آینده را ویدئو میکنه یا همین تجربه کن میتونست بجای همیشگی تنهاییام را ویدئو کنه یا اینکه ی ویدئو قوی واسه روز سرد میساخت و قبل آلبوم پخش میکرد و همیشگی را میذاشت واسه بعد آلبوم. ... واقعا دلیل انتخابای شادمهر تو ویدئو غیر قابل هضمه
تنهاییام واقعا حیف شد که ویدیو نشد
تو البوم پاپکرن هم ماندگار میتونست براش یه موزیک ویدیو خوب بسازه
که بعدا براش یه موزیک ویدیو ساختن که اصلا جالب نبود
Hosein333
01-24-2018, 05:42 PM
خب مثل اینکه قرار نیست ویدئو نقطه ضعف تولد شادمهر پخش بشه(sm74)
نزدیک البوم پخشش میکنن مسعود
فکر کنم نوزدهم یا بیستم پخش کنن
masoud741
01-24-2018, 06:23 PM
نزدیک البوم پخشش میکنن مسعود
فکر کنم نوزدهم یا بیستم پخش کنن
آره احتمال زیاد رفت واسه اواخر بهمن...البته ی احتمال هم هست ک یهو مثل تو بی من شب قبل پخشش دموش را پخش کنند
entehaa
01-24-2018, 10:50 PM
فعلا از اهنگ جدید نیما مسیحا لذت ببرید کسی که شادمهر چند سال پیش تو کنسرتش ازش تعریف کرد و گفت خیلی قبولش داره.
صدا به این زیبایی سالی یکی دوتا اهنگ میده اونوقت آفت هایی با اسم باند هفته ای دو تا آهنگ میدن
9NIMA1
01-24-2018, 11:01 PM
فعلا از اهنگ جدید نیما مسیحا لذت ببرید کسی که شادمهر چند سال پیش تو کنسرتش ازش تعریف کرد و گفت خیلی قبولش داره.
صدا به این زیبایی سالی یکی دوتا اهنگ میده اونوقت آفت هایی با اسم باند هفته ای دو تا آهنگ میدن
صدای نیما مسیحا واقعاً جادویی هست!(sm10)
entehaa
01-24-2018, 11:32 PM
این یکی از تنظیم های میلاد هاشمی در آلبومه
entehaa
01-24-2018, 11:40 PM
اینم باید نقطه ضعف باشه
9NIMA1
01-25-2018, 12:23 AM
عالی بود این(sm30)(sm2)
30877
Farbod-7
01-25-2018, 01:17 AM
عالی بود این(sm30)(sm2)
(sm2)
Hosein333
01-25-2018, 01:54 AM
(sm50)
masoud741
01-25-2018, 02:36 AM
سوال اینجاست چرا شادمهری ک آنقدر ترانه های عالی واسه آلبوم مهستی انتخاب کرده بوده چطور واسه خودش آنقدر ترانه های ضعیف انتخاب میکنه...چرا شادمهری ک مهستی ک داشت فراموش میشد دوباره ب اوجش برگردوند با آهنگسازی و تنظیمای ناب خودش چرا حالا ب اینجا رسیده؟؟؟ حیف ک مهستی فوت کرد وگرنه قطعا آلبومای شنیدنی دیگه ای هم شادمهر واسش میساخت... یادمه قبل فوت مهستی ازش مصاحبه گرفتند ک آلبوم میدی یا نه و اون گفت بله حتما فقط منتظر شادمهرم ک کارا رو شروع کنیم
Farbod-7
01-25-2018, 02:37 AM
ماشالا مسعود راه افتادی(sm120)
Hosein333
01-25-2018, 02:52 AM
سوال اینجاست چرا شادمهری ک آنقدر ترانه های عالی واسه آلبوم مهستی انتخاب کرده بوده چطور واسه خودش آنقدر ترانه های ضعیف انتخاب میکنه...چرا شادمهری ک مهستی ک داشت فراموش میشد دوباره ب اوجش برگردوند با آهنگسازی و تنظیمای ناب خودش چرا حالا ب اینجا رسیده؟؟؟ حیف ک مهستی فوت کرد وگرنه قطعا آلبومای شنیدنی دیگه ای هم شادمهر واسش میساخت... یادمه قبل فوت مهستی ازش مصاحبه گرفتند ک آلبوم میدی یا نه و اون گفت بله حتما فقط منتظر شادمهرم ک کارا رو شروع کنیم
پس شادمهر هم میتونه خودشو برگردونه با اهنگسازی و تنظیم های نابش و همینطور انتخاب بهترین ترانه ها مثل قبل
ولی کی برگرده خدا میدونه
masoud741
01-25-2018, 03:13 AM
ماشالا مسعود راه افتادی(sm120)
دیدم فروم خلوته گفتم ی جریان سازی بکنم(sm120)
masoud741
01-25-2018, 03:23 AM
پس شادمهر هم میتونه خودشو برگردونه با اهنگسازی و تنظیم های نابش و همینطور انتخاب بهترین ترانه ها مثل قبل
ولی کی برگرده خدا میدونه
تا وقتی ک امیر مافیا هست هیچوقت. .. خیلیا میگند فرشباف قبلا هم بوده... آره بوده ولی مثل الان مدیریت کارای شادمهر را نداشته ولی الان تقریبا همه کاره شادمهر شده..اون وسطم بهداد کاموری فقط ی مترسکه
ebihamed
01-25-2018, 10:47 AM
تا وقتی ک امیر مافیا هست هیچوقت. .. خیلیا میگند فرشباف قبلا هم بوده... آره بوده ولی مثل الان مدیریت کارای شادمهر را نداشته ولی الان تقریبا همه کاره شادمهر شده..اون وسطم بهداد کاموری فقط ی مترسکه
اصلا گلیم باف به شادمهر گفته دست به ساز بزنی قاشق داغ میذارم رو دستت وای به حال اینکه بخای آهنگ بسازی
masoud741
01-25-2018, 11:13 AM
اصلا گلیم باف به شادمهر گفته دست به ساز بزنی قاشق داغ میذارم رو دستت وای به حال اینکه بخای آهنگ بسازی
آره گفته
masoud741
01-25-2018, 11:15 AM
چرا تا قبل از اینکه این گلیم باف انقدر مدیریت کنه و ب قول معروف تهیه کننده آلبوم شادمهر بشه شادمهر آهنگاشو خودش میساخت..گلیم باف انقدر آشغاله ک واسه اینکه ترانه آبکی زنش ویدئوش پخش بشه آلبوم را عقب انداخت..آخه چقدر ی آدم میتونه عوضی باشه
(sm29)
خواننده ای که نسل به نسل آهنگاشو زمزمه و می کنن و می شنون چطور میخوای فراموش بشه (sm50)
masoud741
01-25-2018, 11:22 AM
خواننده ای که نسل به نسل آهنگاشو زمزمه و می کنن و می شنون چطور میخوای فراموش بشه (sm50)
فراموش نه ولی با اوجش خیلی فاصله گرفته بود تا قبل آلبوم آخرش
فراموش نه ولی با اوجش خیلی فاصله گرفته بود تا قبل آلبوم آخرش
جوانی که بره همه چی پشت هم میره .. خواننده های اونور خیلی وقته تمام شدن ولی بازم توی اج موسیقی می درخشن چون هیچ وقت تکراری نمیشه کاراشون
الان اگه ابی خواننده بزرگیه به خاطر آلبوم آخرش نیست بلکه آلبوماییه که داده ..
masoud741
01-25-2018, 11:31 AM
جوانی که بره همه چی پشت هم میره .. خواننده های اونور خیلی وقته تمام شدن ولی بازم توی اج موسیقی می درخشن چون هیچ وقت تکراری نمیشه کاراشون
الان اگه ابی خواننده بزرگیه به خاطر آلبوم آخرش نیست بلکه آلبوماییه که داده ..
(sm127)(sm19)
masoud741
01-25-2018, 11:31 AM
تف تو روحت گلیم باف
خیلی وقت بود نگفته بودم یهو یادش افتادم(sm120)
ebihamed
01-25-2018, 11:35 AM
آره گفته
استوری شادمهر داره ویولن میزنه خدا به دادش برسه
ebihamed
01-25-2018, 11:38 AM
اون نقطه ضعف و تصویرم با کلی خواهش و تمنا بهش اجازه داده بسازه و
بهش گفته سهم تو فقط هر آلبوم یدونه کار اهنگسازیه مثل تکرارم نکن تو آلبوم قبلی
حالا که توی تصویر 2 تا ساختی سهمیه ی آلبوم بعدی تو دیگه استفاده کردی
masoud741
01-25-2018, 11:44 AM
من موندم چرا تا حرف گلیم باف میشه ب بعضیا برمیخوره
تف تو روحت گلیم باف
ebihamed
01-25-2018, 11:59 AM
من موندم چرا تا حرف گلیم باف میشه ب بعضیا برمیخوره
تف تو روحت گلیم باف
سگ تو روحش
ebihamed
01-25-2018, 12:00 PM
تو روزای زوج منتظر آلبومی روزای فرد میگی چرته
بگو به کدوم راه میری تا ادامه بدیمت
masoud741
01-25-2018, 12:02 PM
من کی گفتم چرته؟؟؟ من گفتم چرا وقتی تو آلبوم آهنگهای بهتری هست میاند دوتا آهنگ چرت را ویدئو میکنند..البته تو ویدئو کردن آهنگ تو بی من ک نیازی ب گفتن نداره ک کی دست داشته
ebihamed
01-25-2018, 12:04 PM
من کی گفتم چرته؟؟؟ من گفتم چرا وقتی تو آلبوم آهنگهای بهتری هست میاند دوتا آهنگ چرت را ویدئو میکنند..البته تو ویدئو کردن آهنگ تو بی من ک نیازی ب گفتن نداره ک کی دست داشته
تو بی من رو خیلیا بودن که دوست داشتن من خودم اصلا خوشم نیومد
قرار نیس که همه کارها به سبک مورد علاقه ی من یا تو باشه
ebihamed
01-25-2018, 12:06 PM
ضمن اینکه اگه شادمهر طبق گفته های تو علاقمند به کار با فرشباف و دار و دسته ش نیست و مجبور شده کار کنه باهاشون
ولی قدرت اینو نداره که خودشو از انحصار اینا بیاره بیرون
تاسف اصلی رو پس باید به حال شادمهر خورد
ebihamed
01-25-2018, 12:09 PM
خودت اینو چند روز پیش توضیح دادی که از آلبومهای قبل این روال بوده و خوبها ویدیو نشده
مثلا خیالی نیسیت اگه باور یا میخام برم ویدیو میشد چه شاهکاری میشد
یا توی آدم فروش دل دیوونه و اشک من و وقتی گفتی نرو
یا تو پاپ کورن ماندگار ( ویدیو درست درمون و رسمی )
یا ترس و یکاری کن تو تقدیر
طرفدار
تنهاییام
و الانم که اعتراف
پس همیشه این قضیه بوده
masoud741
01-25-2018, 12:17 PM
ضمن اینکه اگه شادمهر طبق گفته های تو علاقمند به کار با فرشباف و دار و دسته ش نیست و مجبور شده کار کنه باهاشون
بله تاسف میخوریم
ebihamed
01-25-2018, 12:32 PM
ولی شامهر کسیه که مدیر گردن کلفتی مثل خوشزبان رو فقط به دلیل اینکه
میگفت این کارو بکن اون کارو نکن گذاشت کنار
اینو دیگه خودش گفت تو آنکات از خودم نمیگم
masoud741
01-25-2018, 12:35 PM
پس انشالله فرشباف را هم میذاره کنار کم کم
masoud741
01-25-2018, 12:35 PM
چ خبر از پخش نقطه ضعف؟ ؟
9NIMA1
01-25-2018, 12:39 PM
شروع کردی مسعود؟!!(sm2)
masoud741
01-25-2018, 12:46 PM
شروع کردی مسعود؟!!(sm2)
(sm120)
masoud741
01-25-2018, 12:47 PM
میگم این نیلوفر محبی کیه؟؟ آهنگسازه؟؟؟ الان ی آهنگاشو رادیو جوان تو ماهواره گذاشت
9NIMA1
01-25-2018, 12:50 PM
میگم این نیلوفر محبی کیه؟؟ آهنگسازه؟؟؟ الان ی آهنگاشو رادیو جوان تو ماهواره گذاشت
ویولن زن هست فکر کنم. آهنگساز هم هست(sm29)
masoud741
01-25-2018, 01:55 PM
ویولن زن هست فکر کنم. آهنگساز هم هست(sm29)
کاش بجای وحید کچل این میشد آهنگساز کارای شادمهر (sm120)
لااقل فیسش خوبه
masoud741
01-25-2018, 02:01 PM
ebihamed
داداش نگفتی نقطه ضعف چی شد
entehaa
01-25-2018, 05:50 PM
شادمهر چندین ساله نیاز به یه تلنگر داره یه دوره با ابی افتاد و این تلنگر بهش زده شد بعد هم با این گروه اشنا شد و خوشبختانه پر کار شده وگرنه اگه به حال خودش بود الان سالی یه ترک هم نمیساخت.
9NIMA1
01-25-2018, 06:16 PM
همین الانشم سالی یکی دوتا کار میسازه! سال قبل تکرارم نکن...امسال نقطه ضعف و غیره..
RAHAM
01-25-2018, 06:46 PM
این آقا مسعود کلا حرفایی که میزنه روزای بعد یادش نیست
یعنی به نفعش هست که یادش نمونه
چند روز پیش وقتی که بحث خیلی زیاد بود همین آقا گفت دیگه انتقاد و این حرفا بسه
یه ماه صبر کنید تا آلبوم پخش بشه
و دیگه هیچ بحثی نداشته باشید و به قول ایشون با هم دوست باشید
اونوقت همین ایشون تو چند پست در جواب اینکه چرا اینقدر فعال شدی ؟
نوشته خب دیدم تو تاپیک بحثی نیست
گفتم یه بحث جدید راه بندازم
یعنی در واقع دوباره همه رو به جون هم بندازم
و جو رو دوباره بهم بریزه
بعد همین ایشون مدعی هست که طرفدار چند آتیشه ست
یه روز اونجور یه روز اینجور و فردا معلوم نیست چه طوریه
ایشون به قول خودش تو این آلبوم فقط دنبال دو آهنگ نقطه ضعف و تصویر هست و اما هر چند وقت یکبار میاد کل آلبوم رو نشنیده میکوبه
اسمشم میذاره طرفدار
چرا ؟
چون همه چی رو تقصیر فرشباف میدونه
و دلش خوشه که بگه گلیم باف و تو روحت گلیم باف و زن گلیم باف
الانم که من اینا رو گفتم حتما میگه طرفدار گلیم بافم که دارم اینا رو میگم
منم میگم ضد شادمهری
همین و بس
RAHAM
01-25-2018, 06:49 PM
دقیقا
و این دوستان چون مثلا طرفدار هستند همه چی رو میندازن گردن این گروه
اونوقت هر کی هم چیزی بگه میشه از عوامل فرشباف
خب برادر یه خرده فکر و تامل کن
چرا الکی داری با این حرفا سر خودتو گول میزنی
آخه شادمهری که اینهمه سال فعالیت داشته یعنی الان به جایی رسیده که توان تصمیم گیری نداره و شده اسیر این گروه ؟
bisedaa
01-25-2018, 07:28 PM
آهنگ های فوق العاده زیبا هم از شادمهر بشنویم بازم هستند بگن کسانی که دوره شادمهر تموم شده یا از شادمهر انتظار بیشتری میرفت.یادمه فرشباف هنوز زیاد نقش پررنگی نداشت ی عده از طرفدارا گیر میدادن به بهداد کاموری که به درد نمیخوره هرچی فحش نثار اون بدبخت کردن.حالا هم فرشباف.بیخیال فرشباف هم بشه و خودش بخواد کار کنه بازم ملت ی چیزی رو بهونه میکنن.مثلا چرا تو این آهنگ ویلون نزد.چرا هاوس بود سبکش چرا شاعرش این بود.چرا شعرش بلند بود چرا شعرش کوتاه بود چرا طرف کچل بود چرا طرف....آلبوم میاد از آهنگی خوشمون اومد استفاده میکنیم نیومد خب گوش نمیکنیم.من تو آلبوم طرفدار تا ترک چهار رو دوس داشتم.تو آلبوم تقدیر ی کاری کن و ترس و تقدیر رو و بقیه رو دوس نداشتم.پس بهتره انتقاد رو کم کنیم.چه بخواهیم چه نخواهیم کار بسته شده با این عوامل.فقط باعث میشه با هم بحث کنیم.
sibiloo
01-25-2018, 08:29 PM
اهنگ " دریا کجاست " البوم اخر چارتار رو گوش کنید
و از ترانه و ملودی و تنظیم و صدا به صورت یکجا لذت ببرید (sm50)
یه ترجیع بند مگه میتونه از این قشنگ تر باشه
چون فریادی در صحرایی
یا شب های بی فردایی ... (sm74)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
ebihamed
01-25-2018, 08:41 PM
چ خبر از پخش نقطه ضعف؟ ؟
تاریخ پخش رو نمیدونم
Hosein333
01-25-2018, 08:52 PM
(sm10)
masoud741
01-25-2018, 08:52 PM
این آقا مسعود کلا حرفایی که میزنه روزای بعد یادش نیست
یعنی به نفعش هست که یادش نمونه
چند روز پیش وقتی که بحث خیلی زیاد بود همین آقا گفت دیگه انتقاد و این حرفا بسه
یه ماه صبر کنید تا آلبوم پخش بشه
و دیگه هیچ بحثی نداشته باشید و به قول ایشون با هم دوست باشید
اونوقت همین ایشون تو چند پست در جواب اینکه چرا اینقدر فعال شدی ؟
نوشته خب دیدم تو تاپیک بحثی نیست
گفتم یه بحث جدید راه بندازم
یعنی در واقع دوباره همه رو به جون هم بندازم
و جو رو دوباره بهم بریزه
بعد همین ایشون مدعی هست که طرفدار چند آتیشه ست
یه روز اونجور یه روز اینجور و فردا معلوم نیست چه طوریه
ایشون به قول خودش تو این آلبوم فقط دنبال دو آهنگ نقطه ضعف و تصویر هست و اما هر چند وقت یکبار میاد کل آلبوم رو نشنیده میکوبه
اسمشم میذاره طرفدار
چرا ؟
چون همه چی رو تقصیر فرشباف میدونه
و دلش خوشه که بگه گلیم باف و تو روحت گلیم باف و زن گلیم باف
الانم که من اینا رو گفتم حتما میگه طرفدار گلیم بافم که دارم اینا رو میگم
منم میگم ضد شادمهری
همین و بس
دوست عزیز تو انگار حالت خوب نیست..من کی الان در مورد آلبوم حرف زدم من بحثم انتخاب ترانه ها واسه ویدئو بود کاری هم ب این آلبوم نداشتم ی چیز کلی گفتم..پس نخونده نیا چرت بگو..اینجا همه آزارند نظراتشون را بگند حالا اگه شما خوشت نمیاد میتونی نیای تو فروم چرت هم نگی
RAHAM
01-25-2018, 09:00 PM
دوست عزیز تو انگار حالت خوب نیست..من کی الان در مورد آلبوم حرف زدم من بحثم انتخاب ترانه ها واسه ویدئو بود کاری هم ب این آلبوم نداشتم ی چیز کلی گفتم..پس نخونده نیا چرت بگو..اینجا همه آزارند نظراتشون را بگند حالا اگه شما خوشت نمیاد میتونی نیای تو فروم چرت هم نگی
اول اینکه احترامت رو نگه دار
اگه کسی تو این فروم چرت میگه اولین نفرش شمایی
دوم اینکه اگه قراره هر کی نظرشو بگه شما کی هستی که همه رو به دوستی دعوت میکنی و همه رو به صبور بودن دعوت میکنی ؟
سوم اینکه حال شما خیلی بدتر از همه ست چون بیماری آلزایمر داری پس چرت گفتن رو به دیگران نسبت نده
چهارم اینکه منم نظرمو گفتم به قول خودت آزادم نظرمو بگم پس نظرم اینه که حرفات همه چرته
افتاد
پس از این به بعد از این ادبیات که خاص خودت و یه عده دیگه ست واسه من استفاده نکن
masoud741
01-25-2018, 09:09 PM
اول اینکه احترامت رو نگه دار
اگه کسی تو این فروم چرت میگه اولین نفرش شمایی
دوم اینکه اگه قراره هر کی نظرشو بگه شما کی هستی که همه رو به دوستی دعوت میکنی و همه رو به صبور بودن دعوت میکنی ؟
سوم اینکه حال شما خیلی بدتر از همه ست چون بیماری آلزایمر داری پس چرت گفتن رو به دیگران نسبت نده
چهارم اینکه منم نظرمو گفتم به قول خودت آزادم نظرمو بگم پس نظرم اینه که حرفات همه چرته
افتاد
پس از این به بعد از این ادبیات که خاص خودت و یه عده دیگه ست واسه من استفاده نکن
ب قول احسان زورم میاد ازت نقل بگیرم(sm120)
گفتم ک من آخرین پستی ک گذاشتم اصلا کاری ب آلبوم نداشتم... بعدش هم واسه آلبوم مهستی حرف زدم. حالا این از نظر شما یعنی انتقاد از آلبوم و همدیگه را ب جون هم انداختن؟؟؟ من کیو ب جون کی انداختم...ی کم فکر کن بعد نظر بده
RAHAM
01-25-2018, 09:14 PM
ب قول احسان زورم میاد ازت نقل بگیرم(sm120)
گفتم ک من آخرین پستی ک گذاشتم اصلا کاری ب آلبوم نداشتم... بعدش هم واسه آلبوم مهستی حرف زدم. حالا این از نظر شما یعنی انتقاد از آلبوم و همدیگه را ب جون هم انداختن؟؟؟ من کیو ب جون کی انداختم...ی کم فکر کن بعد نظر بده
منم تمایلی ندارم ازت نقل بگیرم
چون اسم کسی رو بردی و حرفای کسی رو تایید میکنی که فقط و فقط ادعاست
میدونی نظر خودت خیلی چرت بود
چون نوشتی مهستی با شادمهر به اوج رسید که Hadi خوب جوابت رو داد
تو هم فقط ادعایی و البته خیلی ادعای طرفداریت میشه
اونم واسه اینکه چند بار بن شدی
همون که شما میشینی و کلی فکر میکنی کافیه
فقط اینقدر به خودت زحمت نده یه وقت هنگ نکنی
و اینکه میلاد (Milik) خوب میگفت شماها خیلی ادعای شیک بودن دارید
طرفداران شیک
که حتی یه آهنگ و یه آلبوم هم واسه حمایت از خواننده مورد علاقت نخریدی و نمیخری
اونوقت از تموم کارهاش ایراد میگیری و ادعاتم میشه
موفق باشی
RAHAM
01-25-2018, 09:16 PM
شادمهر با تموم ایرادها و انتقادهای شما داره به راهش ادامه میده و خیالشم نیست
دمش گرم
تو به هر راهی بری
من ادامه میدمت
شادمهر (sm127)
masoud741
01-25-2018, 09:17 PM
منم تمایلی ندارم ازت نقل بگیرم
چون اسم کسی رو بردی و حرفای کسی رو تایید میکنی که فقط و فقط ادعاست
میدونی نظر خودت خیلی چرت بود
چون نوشتی مهستی با شادمهر به اوج رسید که Hadi خوب جوابت رو داد
تو هم فقط ادعایی و البته خیلی ادعای طرفداریت میشه
اونم واسه اینکه چند بار بن شدی
همون که شما میشینی و کلی فکر میکنی کافیه
فقط اینقدر به خودت زحمت نده یه وقت هنگ نکنی
و اینکه میلاد (Milik) خوب میگفت شماها خیلی ادعای شیک بودن دارید
طرفداران شیک
که حتی یه آهنگ و یه آلبوم هم واسه حمایت از خواننده مورد علاقت نخریدی و نمیخری
اونوقت از تموم کارهاش ایراد میگیری و ادعاتم میشه
موفق باشی
شما حرص نخور شیرت میخشکه. .تو هم حرف از کسی بزن ک آدم باشه..از دکل کسی هم بالا نرو
RAHAM
01-25-2018, 09:21 PM
شما حرص نخور شیرت میخشکه. .تو هم حرف از کسی بزن ک آدم باشه..از دکل کسی هم بالا نرو
شما حرص بخور تا شیرت خشک شه
شما به فکر خودت باش تا آدم بمونی
و شما هم به حرفای بعضیا تکیه نکن
یه وقت بدجوری نخوری با صورت زمین
رو زمین پخش شی
دیگم ازم نقل نگیر چون دیگه به هیچ وجه با شما یک نفر نمیخوام همکلام شم
موفق باشی هوادار
MaMaTiR
01-25-2018, 09:23 PM
من ادامه میدمت(sm19)
RAHAM
01-25-2018, 09:29 PM
رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام
شادمهر (sm127)
MaMaTiR
01-25-2018, 09:32 PM
حسین (sm2)
انصافا این حرفا چه ارزشی داره... کار خوب بده میگوشیم ندادم بعدش فحش میدیم.. اول به خودش بعد عوامل.. همشم تقصیر خودشه..بقیش چرت و پرت
همین البوم اخرش من 3.4 تاشو دوس داشتم هنوزم دارم گوش میدم
هرچند قبول دارم کار خیلی خیلی شاخی توش نبود اما اینجوری که هیچی نداشت هم بی انصافیه
MaMaTiR
01-25-2018, 09:33 PM
نامرد کی پاک کردی(sm2)
Hosein333
01-25-2018, 09:34 PM
نامرد کی پاک کردی(sm2)
سلام حسین جان
ادامه میدمت با تنهاییام من خیلی دوست دارم (sm10)
Hosein333
01-25-2018, 09:35 PM
نامرد کی پاک کردی(sm2)
خواستم جو خراب نشه (sm59)
Hosein333
01-25-2018, 09:37 PM
الان نباید اصلا در مورد البوم تصویر صحبت بشه
البوم تجربه کن هم که با بدی یا خوبیش تموم شد رفت
باید یه ماه صبر کنیم
ebihamed
01-25-2018, 09:37 PM
تکرارم نکن یه کار بسیار سنگین بود که نمونشو شادمهر زمانی که ایران بود میساخت کاری که تنظیم ارکسترال بود و خیلی قدرتمند بود متاسفانه
این آهنگ به حق خودش نرسید
Farbod-7
01-25-2018, 09:55 PM
تکرارم نکن یه کار بسیار سنگین بود که نمونشو شادمهر زمانی که ایران بود میساخت کاری که تنظیم ارکسترال بود و خیلی قدرتمند بود متاسفانه
این آهنگ به حق خودش نرسید
شعرش نسبت به موزیک ضعیف بود
اگه ویدئو میشد بیشتر دیده میشد
masoud741
01-25-2018, 10:07 PM
شما حرص بخور تا شیرت خشک شه
شما به فکر خودت باش تا آدم بمونی
و شما هم به حرفای بعضیا تکیه نکن
یه وقت بدجوری نخوری با صورت زمین
رو زمین پخش شی
دیگم ازم نقل نگیر چون دیگه به هیچ وجه با شما یک نفر نمیخوام همکلام شم
موفق باشی هوادار
خوش کردی....دیگه هم نبینم بگی من چی گفتم و چی میگم چون ب شما هیچ ربطی نداره
MaMaTiR
01-25-2018, 10:13 PM
سلام حسین جان
ادامه میدمت با تنهاییام من خیلی دوست دارم (sm10)
من تجربه کن و عقل و عشقم خوشم اومد(sm120)
MaMaTiR
01-25-2018, 10:14 PM
خواستم جو خراب نشه (sm59)
از این خرابتر(sm2)
MaMaTiR
01-25-2018, 10:15 PM
البته ی روز سرد هم اول خوشم اومد ولی از اون اهنگا بود که شعرش زود خستم کرد(sm120)ولی با شروع اهنگ به شدت حال میکنم(sm120)
GreenWorld
01-25-2018, 10:32 PM
تکرارم نکن آهنگ بسیار خوبی بود ولی خب بدرد صدای شادمهر نمیخورد با اینکه خوب اجراش کرده بود و اگه اون آهنگو داده بود به صدای پر قدرت تری،یکی مثلا مثل ابی میخوند اونکارو خیلی بیشتر شنیده میشد و خیلی مچ میشد اون موزیک با صدای ابی....تنظیمشم عالی بود که کار شادمهر بود و از نظرم خیلی شبیهه آهنگsam Smith بود که واسه فیلم جیمز باند خونده بود،بود و تو اون فضا بود تنظیم.
Hosein333
01-26-2018, 12:55 AM
من تجربه کن و عقل و عشقم خوشم اومد(sm120)
منم اول از عقل و عشق خوشم اومد ولی بعدا زد دلمو
9NIMA1
01-26-2018, 02:24 AM
خیلی منتظر اون دوتا دمو که ویولن داره هستم(sm173)
Hosein333
01-26-2018, 07:11 AM
یکی از اهنگهای البوم که کاره خوده شادمهر از تقدیر هم بهتره
حالا میبینید (sm88)(sm127)
masoud741
01-26-2018, 08:32 AM
یکی از اهنگهای البوم که کاره خوده شادمهر از تقدیر هم بهتره
حالا میبینید (sm88)(sm127)
دوتا کار بیشتر شادمهر نداره...یکی نقطه ضعف یکی هم تصویر
mortezi212
01-26-2018, 12:24 PM
من احساس میکنم شادمهر، آهنگ ضعیفا رو به غیر از سرنوشت گذاشت قبل آلبوم.. منظورم (تو بی من و قلب من)
اون خفناشو گذاشته تو آلبوم بشنویم..
Farbod-7
01-26-2018, 01:04 PM
(sm120)
9NIMA1
01-26-2018, 01:21 PM
من احساس میکنم شادمهر، آهنگ ضعیفا رو به غیر از سرنوشت گذاشت قبل آلبوم.. منظورم (تو بی من و قلب من)
اون خفناشو گذاشته تو آلبوم بشنویم..
مطمئنم دوتا کار تاپ تو آلبوم هست...اگه تنظیم تِر نزنن!(sm59)
masoud741
01-26-2018, 01:21 PM
(sm120)
(sm70)
مطمئنم دوتا کار تاپ تو آلبوم هست...اگه تنظیم تِر نزنن!(sm59)
میزنن
masoud741
01-26-2018, 01:38 PM
این لهراسبی نامرد چرا تو ویدئو چشمامو میبندم اسم آهنگساز نزده(sm102)
9NIMA1
01-26-2018, 02:39 PM
میزنن
از کجا انقد مطمئنی!!؟ بذار بیاد آهنگ بعد اظهار نظر میکنیم!
Farbod-7
01-26-2018, 02:46 PM
از کجا انقد مطمئنی!!؟ بذار بیاد آهنگ بعد اظهار نظر میکنیم!
چند بار باید گند بزنن تا دیگه مطمئن بشیم؟
masoud741
01-26-2018, 02:50 PM
(sm74)(sm70)
masoud741
01-26-2018, 02:51 PM
فقط 25روز دیگه (sm118)
masoud741
01-26-2018, 03:43 PM
چ آهنگ ضعیفی خونده چاووشی
Hosein333
01-26-2018, 04:01 PM
این لهراسبی نامرد چرا تو ویدئو چشمامو میبندم اسم آهنگساز نزده(sm102)
خوده شادمهر خواسته برای لهراسبی دردسر درست نشه
Hosein333
01-26-2018, 04:01 PM
دوتا کار بیشتر شادمهر نداره...یکی نقطه ضعف یکی هم تصویر
یکیش عالیه
masoud741
01-26-2018, 04:03 PM
یکیش عالیه
جفتش انشالله عالیه
masoud741
01-26-2018, 04:04 PM
عوضی آرش این چ ویدئوهایی ک میسازه.اصلا نمیشه جلو خانواده دید.... تو ویدیوهاش همیا خودش میمیره یا زنش(sm120)
Hosein333
01-26-2018, 04:05 PM
جفتش انشالله عالیه
ایشالا
masoud741
01-26-2018, 04:22 PM
عوضی آرش این چ ویدئوهایی ک میسازه.اصلا نمیشه جلو خانواده دید.... تو ویدیوهاش همیا خودش میمیره یا زنش(sm120)-
9NIMA1
01-26-2018, 05:00 PM
قبول دارم توی آلبوم قبل تنظیم ها یکدست بود و سازبندی ها تکراری...
ولی با این آهنگ هایی که از آلبوم جدید اومده میشه امیدوار بود تنوع بیشتر هست... من خودم اون تیکه که هومن نامداری با ساکسیفونش وارد میشه رو خیلی حال کردم(تو بی من)
یکم دیگه صبر میکنیم اگه بد بود خودمون گند میزنیم بهشون(sm70)
آدم به امید زندهاست(sm120)
Hosein333
01-26-2018, 05:36 PM
البوم اگه خوب نباشه من اولین نفر انتقاد رو شروع میکنم
اگه خوبم باشه که حال میکنم باهاش
9NIMA1
01-26-2018, 07:37 PM
پارکینگ شادمهر اینا...(sm59) Ferrari 458 italia & Tesla
30900
سیر نمیشه نفس من از تو...
چرا من معروف رو هم به کل تجربه کن ترجیح میدم؟