توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
hoohoo
02-14-2020, 09:39 PM
ویدیو هم داره آیا
ایشالا تو این ویدیو هم فیل هوا میکنن
نهنگ ک بزرگ تر بود (sm50)
peyman.2012
02-14-2020, 09:39 PM
این موجوداتی که زیر پست شادمهر اومدن تعریف میکنن و عالی بود و محشر بود و خفنی و فلانی راه انداختن دقیقا همون جماعتین که از آهنگای ماک عن بند و مسیح و Ap و ابراهیم زاده و یه مشت شفت و شل دیگه تعریف و تمجدید میکنن. اینا اصلا موزیک حالیشون نیست
hoohoo
02-14-2020, 09:40 PM
کاش مثل خواننده های دیگه اینقد روش تعصب نداشتیم که آخر این جوری تو ذوقمون نمیخورد.
اصلا قابل باور نیست که همه به عنوان ی اعجوبه آهنگسازی ازت یاد کنن ولی خودتو بسپاری دست ی سری ها که حز خودشون کسی قبولشون نداره.
مث خواانده های دیگه نبود اون موقع ک ما شروع کردیم (sm81)
hoohoo
02-14-2020, 09:40 PM
نیم ساعته رفتم اهنگ عاشقی روزبه رو گوش میدم تا یکم گوش و مغزم اروم شه ولی نمیشه
خیلی ترسناک بود اهنگش
بمب اتم ساخته بود پویان
میترسم کارم به شب ادراری و روانپزشک برسه
(sm54)
Hosein333
02-14-2020, 09:41 PM
این موجوداتی که زیر پست شادمهر اومدن تعریف میکنن و عالی بود و محشر بود و خفنی و فلانی راه انداختن دقیقا همون جماعتین که از آهنگای ماک عن بند و مسیح و Ap و ابراهیم زاده و یه مشت شفت و شل دیگه تعریف و تمجدید میکنن. اینا اصلا موزیک حالیشون نیست
خیلی تعریف و تمجید شده مگه (sm25)
تا وقتی این تعریف و تمجید ها باشه همینه وضعه شادمهر
sibiloo
02-14-2020, 09:43 PM
یعنی ویدیوی خواب خوش رو مینداخت رو این اهنگ گوه ترین اهنگ و ویدیوی تمام تاریخ موسیقی رو میتونست به خودش اختصاص بده (sm2)
Hosein333
02-14-2020, 09:44 PM
یعنی ویدیوی خواب خوش رو مینداخت رو این اهنگ گوه ترین اهنگ و ویدیوی تمام تاریخ موسیقی رو میتونست به خودش اختصاص بده (sm2)
(sm59)
Hosein333
02-14-2020, 09:46 PM
تا الان 6893 تمجید تو اینستا شادمهر هست
اونایی که نقد کردن صد در صد بلاک شدن
و 127367 نفر هم لایک فرمودن
Gsshop
02-14-2020, 09:47 PM
جدی این شادمهر عوض شده
من میرم بیژن بیژنی گوش کنم
9NIMA1
02-14-2020, 09:47 PM
امیدوارم فقط فربد نشنوه اینو یا اصن کلا نیاد داخل انجمن!! :| نگرانش میشم
9NIMA1
02-14-2020, 09:48 PM
جدی این شادمهر عوض شده
من میرم بیژن بیژنی گوش کنم
منم میرم پیمان عطایی گوش بدم(sm2)
biseda
02-14-2020, 09:49 PM
به ولله خود شادمهر کامنت هارو میخونه خندش میگیره.وقتی کامنت هارو میبینه میگه خب اینا که به این چرندیات راضی ان خب من چرا خودمو به زحمت بندازم کار بسازم
Hosein333
02-14-2020, 09:53 PM
به ولله خود شادمهر کامنت هارو میخونه خندش میگیره.وقتی کامنت هارو میبینه میگه خب اینا که به این چرندیات راضی ان خب من چرا خودمو به زحمت بندازم کار بسازم
اون ادمین اگه بلاک نکنه میفهمه که منتقد هم داره
peyman.2012
02-14-2020, 09:56 PM
خیلی تعریف و تمجید شده مگه (sm25)
تا وقتی این تعریف و تمجید ها باشه همینه وضعه شادمهر
آن چه عیان است چه حاجت به بیان است (sm3)
sibiloo
02-14-2020, 10:00 PM
بحث اینستا نیست
اونا هم آدم هستن به هر حال
و خوششون اومده
نمیشه که خورده گرفت بهشون چرا تو خوشت اومده
ولی چیزی که هست این عوض شدن سلیقه ها هست که داره دردناک میشه
همون چیزی که این بندای آشغالو آورده رو بورس
حالا نمیگم من خیلی فاخر گوش میدم و موسیقی حالیمه ولی خداوکیلی دیگه امثال این اهنگ که چرندیاته رو که میشه فهمید دیگه و گوش نداد
دیگه واسه اینکه ماکان بند گوش ندی خیلی شعور موسیقیایی زیادی لازم نیست
ولی خب هست دیگه
کاریش نمیشه کرد :)))))))
hoohoo
02-14-2020, 10:02 PM
ی فکری واسه ترانه هاش بکنه خداااااایی (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)
9NIMA1
02-14-2020, 10:08 PM
باور کن نمیخونه و به ت...م نیست! دیدی که جواد شریف پور توی مصاحبهاش گفت شادمهر کلا تو فاز شبکه اجتماعیا نیست اصن
Hosein333
02-14-2020, 10:11 PM
باور کن نمیخونه و به ت...م نیست! دیدی که جواد شریف پور توی مصاحبهاش گفت شادمهر کلا تو فاز شبکه اجتماعیا نیست اصن
شاید الان اینطوری شده
بالاخره ادما عوض میشن
hoohoo
02-14-2020, 10:20 PM
شاید الان اینطوری شده
بالاخره ادما عوض میشن
خوبه اتفاقا از ی جهت
اصن قشنگ نیستنه اون هنرمندایی ک با مردم گل کل می کنن سر ی کامنت و .......
راجع ب آهنگاشم خودش مسلما متوجه می شه
ولی چرا هیچ کاری نمی کنه ی موضوع دیگه س (sm81)
entehaa
02-14-2020, 10:39 PM
همیشه اهنگهایی که تو ارشیو مونده و خاک خورده باشه و کلی عوضش کرده باشن همین میشه
neo_mehdi
02-14-2020, 10:57 PM
چرا اخه اینقدر گیر بیخود میدین
باز این اهنگ تحریرای شادمهری خوبی داشت شعرشم بد نیست خیلی هم قشنگ
شماها منتظرید شادمهر عزیز آهنگ بده و الکی گیر بدین
9NIMA1
02-14-2020, 11:00 PM
42118
(sm2)
masoud741
02-14-2020, 11:02 PM
ی آهنگ کاملا معمولی...ب نظرم خواب خوش خیلی بهتر از این بود...اگه دیگه تا قبل عید شادمهر آهنگ خوب نده سال 98 ضعیف ترین سال هنریه شادمهر حساب میشخ
ebihamed
02-14-2020, 11:13 PM
ی آهنگ کاملا معمولی...ب نظرم خواب خوش خیلی بهتر از این بود...اگه دیگه تا قبل عید شادمهر آهنگ خوب نده سال 98 ضعیف ترین سال هنریه شادمهر حساب میشخ
البته بعد از سال 99 چون خدا سال دیگه رو بخیر بگذرونه
talis
02-14-2020, 11:35 PM
چرا خودش میسازه پخش نمیکنه؟
من کات کردم آهنگ و فقط ویالون رو گوش میدم
masoud741
02-15-2020, 12:09 AM
ولی من میگم این آهنگو فقط مناسبتی ولنتاین داده آهنگ اصلی را گذاشته واسه عید
مهم اینه هنوز صداشو داریم(sm19)
تنها چیزی که نمی تونن ازمون بگیرنش
مخصوصا از 1:40 تا 2:00
دنیامون امنه
وقتی کنارمی
مهم نیست کجا....
عشق یک اعترافه
که تو از همه
مهم تری برام...
با توجه به کاورش
و اطلاع رسانی، مشخصه خیلی سریع تصمیم گرفته شده برای پخشش و انقدری که باید براش زمان گذاشته نشده
ارش محرابی ام نوشته که این بخشی از ترانه ای هستش که من گفتم
تا عید خیلی وقته ایشالا سورپرایزمون کنه
masoud741
02-15-2020, 12:30 AM
با توجه به کاورش
و اطلاع رسانی، مشخصه خیلی سریع تصمیم گرفته شده برای پخشش و انقدری که باید براش زمان گذاشته نشده
ارش محرابی ام نوشته که این بخشی از ترانه ای هستش که من گفتم
تا عید خیلی وقته ایشالا سورپرایزمون کنه
امیدوارم...
masoud741
02-15-2020, 12:49 AM
من نمیدونم چرا آنقدر شعر را حذف کرده و قسمتای ضعیف ترانه را برداشته خونده
ebihamed
02-15-2020, 01:08 AM
سوال زیاده مثلا اینکه چرا آهنگ نمیشه ادامه داد از همین گروه رو یراحی میخونه یا خونه ی آرزو رو معین میخونه و این آهنگ ضعیف رو شادمهر برمیداره
talis
02-15-2020, 01:10 AM
ارش محرابی منو بلاک کرده شعرشو میشه بفرستین اینجا کاملشو
talis
02-15-2020, 01:13 AM
کاش برگرده به خودش فقط هواداراشو اذیت میکنه خودش که عین خیالشم نیس
9NIMA1
02-15-2020, 01:29 AM
من نمیدونم چرا آنقدر شعر را حذف کرده و قسمتای ضعیف ترانه را برداشته خونده
شعر و ترانه ضعیف کم و بیش تو کارای شادمهر بوده. اما این موزیک و تنظیم قوی خودش بوده که ترانه رو توی خودش حل کرده!
اما الان که داره با افراد دیگه کار میکنه حداقل باید ازش انتظار داشته باشیم ترانه های قوی تری انتخاب کنه اما متاسفانه....
#عشق
.
"عشق" یه "آینه" ست ،
تو هرچی حس کنی ،
توو دل ِ منم هست ...
عشق یه "اعترافه" :
چه جوری بگم نیست !
وقتی میدونم "هست" ...
.
آغوشت امنه،
یه جای مقدس ،
بالاتر از خطر ...
عشق یادت میده :
بگذری از همه ،
برای "یک نفر" ...
.
آغوشت امنه،
دستاتو برندار ،
از روو تب ِ تنم ...
عشق : جنگ ِ صلحه ،
باید با دست ِ تو ،
مرزامو بشکنم ...
..............
به جای من ، نفس بکش ،
تا به هوات "زنده" بشم ...
خودمو ترک میکنم ،
به تو "#پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا #برنده بشم ...
..............
عشق یه "معجزه ست" :
یکی شدن با ،
نیمه ی گمشده ست ...
عشق ینی فرصت ِ
لذت ِ هر روز از ،
شیرینی ِ شکست ...
.
آغوشت امنه ،
وقتی کنارمی ،
مهم نیست کجام ...
این یه اعترافه :
که تو از "همه" ،
مهمتری برام ...
..............
.
به جای من ، نفس بکش ،
خودمو ترک میکنم ،
به تو "پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا برنده بشم ...
..............
#پانوشت :
" عشق" ، عنوان ترانه ای بود که مدت ها قبل ، با طرحی از #امیرفرشباف ، براساس ملودی زیبای #وحید_پویان به دنیا اومد ... و امروز ، بخش هایی از اون با نام "برنده" منتشر شد.
masoud741
02-15-2020, 01:58 AM
سوال زیاده مثلا اینکه چرا آهنگ نمیشه ادامه داد از همین گروه رو یراحی میخونه یا خونه ی آرزو رو معین میخونه و این آهنگ ضعیف رو شادمهر برمیداره
چون ک شادمهر واسه طرفداراش احترام قائل نیست و انتخاب ترانش ضعیفه
nasernew
02-15-2020, 02:23 AM
خب بعد از یه مدت طولانی اومدم بگم شادمهر با پخش این آهنگ قدیمی و انتشار آهنگ جدید سورپرایزم کرد اما با این تنظیم و شعر ضعیف اصلا سورپرایز نشدم چون دیگه انتظار آهنگهای خوب رو از شادمهر ندارم .. خوانندگی و حس صدای شادمهر فوق عالی .. شعر و ملودی ضعیف و تنظیم بسیار ضعیف .. میلاد هاشمی بعد از تنظیم آهنگ جدید دنیا و آنیتا انتظارمو بالاتر برده بود که با این تنظیم ضعیف بازم ناامیدم کرد .. وحید پویان هم که خودش باورش نمیشد این آهنگ منتشر بشه و خودشم میگه این آهنگم بالاخره منتشر شد و منظورش از بالاخره یعنی اینکه احتمالا قرار نبوده پخش شه .. خیلی هم کوتاه بود .. به نظرم صدای ویلون شادمهرم حس قدیمو نداشت .. میدونم خیلی هاتون دوست داشتین و خب سلیقه است دیگه ..
nasernew
02-15-2020, 02:38 AM
آرش محرابی ترانه سرای بدی نیست .. وحیدپویان هم آهنگساز خوبیه و جزو خوباست .. سعید زمانی رو هم که رفته رفته بیشتر بهش ایمان میارم و مطمئننا کارش و بلده و اینو تو تنظیم آهنگ مادر با صدای سالار عقیلی که امروز منتشر شد و تنظیمایی که برای افکاری میزنه یا آهنگ جاده های نرفته با صدای ابی ثابت کرده .. میلادهاشمی هم تو تنظیم آهنگهای شاد و یا به قول دوستان رقصی کارشو بلده که با آهنگ جورواجور با صدای آنیتا یا آهنگ پرحاشیه با صدای دنیا و آنیتا اینو ثابت کرده ( تو آهنگهای احساسی که تنظیم کرده فقط آهنگ میترسم قابل قبوله)..
درسته جوون هستن و بی تجربه و توانایی شادمهر رو تو آهنگسازی و تنظیم ندارن اما اینا باعث ضعف شادمهر نیستن و این انتخاب های شادمهره که همه چی رو خراب کرده .. کسی چاقو زیر گلوش نذاشته که حتما این آهنگهارو زورکی بخونه و متاسفانه داره در حق هوادارهاش کم لطفی میکنه
Changed
02-15-2020, 02:44 AM
دقیقا همینطوره
Changed
02-15-2020, 02:51 AM
(sm54)(sm172)بنده خدا ترانه سرا
شادمهر ترانشو قصابی کرده
nasernew
02-15-2020, 03:00 AM
خیلی بد بود .. (sm25) .. قبلنا فقط یکی دو نفر بودیم که ناراضی بودیم و همش نقد میکردیم و رفته رفته بیشتر شدیم و الان که بعد ازمدتها اومدم تاپیک میبینم همه مثل من ناراضی ان .. یعنی میشه گفت 90 درصد نظرات به هم نزدیک شده و این یعنی فاجعه و همونایی که ازآهنگهای ضعیف البوم تصویر دفاع میکردن هم الان جزو مخالف ها هستن و این نشون میده طرفدارای شادمهر داره ریزش میکنه . من همیشه عاشق صدا و تحریرهاشم و آهنگها و تنظیمهاشو واقعا دوست دارم و نظرم هیچموقع عوض نمیشه اما واقعا دیگه داره با انتخابهاش به شعور مخاطبینش توهین میکنه .. این همون شادمهری نیست که باعث شد سطح توقع و انتظارم از موزیک بالاتر بره و موسیقی واقعی رو بهم نشون داد .. انشالله به دوران طلاییش برگرده و غافلگیرم کنه
من بازم برم تو افق محو شم .. الان موافقای این آهنگ میان و بهم بد میگن ..اون از اون کلیپ ضعیف خواب خوش و اینم از این آهنگ که ... انشالله موعد آهنگ بعدیش برمیگردم .. امیدوارم اونموقع بیایم و هممون بگیم فوق العاده بود و اثر خوبی ازش بشنویم .. ممنون نظرمو خوندین .. سلایق فرق میکنه .. موفق باشین و فعلا بای
صدای جواد شریف پور هم دراومد ...
Hosein333
02-15-2020, 03:31 AM
خیلی بد بود .. (sm25) .. قبلنا فقط یکی دو نفر بودیم که ناراضی بودیم و همش نقد میکردیم و رفته رفته بیشتر شدیم و الان که بعد ازمدتها اومدم تاپیک میبینم همه مثل من ناراضی ان .. یعنی میشه گفت 90 درصد نظرات به هم نزدیک شده و این یعنی فاجعه و همونایی که ازآهنگهای ضعیف البوم تصویر دفاع میکردن هم الان جزو مخالف ها هستن و این نشون میده طرفدارای شادمهر داره ریزش میکنه . من همیشه عاشق صدا و تحریرهاشم و آهنگها و تنظیمهاشو واقعا دوست دارم و نظرم هیچموقع عوض نمیشه اما واقعا دیگه داره با انتخابهاش به شعور مخاطبینش توهین میکنه .. این همون شادمهری نیست که باعث شد سطح توقع و انتظارم از موزیک بالاتر بره و موسیقی واقعی رو بهم نشون داد .. انشالله به دوران طلاییش برگرده و غافلگیرم کنه
من بازم برم تو افق محو شم .. الان موافقای این آهنگ میان و بهم بد میگن ..اون از اون کلیپ ضعیف خواب خوش و اینم از این آهنگ که ... انشالله موعد آهنگ بعدیش برمیگردم .. امیدوارم اونموقع بیایم و هممون بگیم فوق العاده بود و اثر خوبی ازش بشنویم .. ممنون نظرمو خوندین .. سلایق فرق میکنه .. موفق باشین و فعلا بای
بیشتر باش عزیزم اینجا دیگه همه هم نظرن
Hosein333
02-15-2020, 03:33 AM
صدای جواد شریف پور هم دراومد ...
اسم این بشرو میاری افسردگی میگیرم
چه کارای زیبایی که تو خاطراتمون حک نکرد
عادت ترکم نمیشه
الان باید اینجور شعرهارو گوش کنیم
اسم این بشرو میاری افسردگی میگیرم
چه کارای زیبایی که تو خاطراتمون حک نکرد
عادت ترکم نمیشه
الان باید اینجور شعرهارو گوش کنیم
دلم واسه شروورهای برزویی تنگ شده
peyman.2012
02-15-2020, 07:55 AM
دقیقا همینطوره
کسی که چندین سال مداوم برای من دلخوشی محض بود حالا تبدیل شده به مایه اعصاب خوردی
هووووف .....(sm172)(sm172)
peyman.2012
02-15-2020, 08:13 AM
طرف نظر داده واو عجب تحریری
شادمهرم شنونده ها را با عرض معذرت خر فرض کرده هرجا ترانه سکته میزنه لحن صداش را میکِشه واقعا که ....(sm39)(sm39)
خدا شاهده اگر بلیط کنسرتش رو مجانی بهم بدن پامُ نمیذارم توش تا وقتی که این روند ادامه داشته باشه
صفحه اش را هم آنفالو کردم خلاص حوصله مزخرفاتی که ادمین بی شعورش شیر میکنه را ندارم (sm50)
RAHAM
02-15-2020, 09:46 AM
نسبت به کارهای قبلی خود شادمهر شاید خیلی ضعیف
اما بسیار بسیار زیبا نسبت به کارهایی که هر روز پخش میشه
کارهای بعدی هم که بیاد شاید همین رو بهتر از اونها بدونید
من که دوست داشتم
شادمهر (sm127)
Mil@d-F
02-15-2020, 10:16 AM
(sm138)
masoud741
02-15-2020, 10:26 AM
چیزی ک مشخصه و از حرفای پویان و محرابی معلومه اینه ک اصلا قرار نبوده است آهنگ پخش بشه و شاید از اون تصمیمای لحظه ای شادمهر بوده ک یهو ب سرش بزنه ی آهنگ واسه ولنتاین پخش کنه ک شاید چون آهنگ ریتمیکی تو دست و بالش نداشته گفته همینو پخش کنند.... احتمال 99درصد این آخرین آهنگ سال 98بود که واقعا سال فاجعه باری واسه شادمهر بود.... '
masoud741
02-15-2020, 11:47 AM
کاش واسه ولنتاین قلب ساعتی را پخش میکرد .. درسته اونم ترانش زیاد جالب نبود ولی لااقل تنظیم خودش بود...
9NIMA1
02-15-2020, 12:26 PM
نسبت به کارایی که هر روز پخش میشه بهتر بود؟! :))))))))))
بابا نخندونین ما رو! حداقل ۱۰ تا آهنگ جدید میشه مثال زد که سطحش خیلی خیلی بالاتر از این کار هست! (sm30)
خوبه که از کارایی در این سطح خوشتون اومده! :)))
از سقوط شادمهر لذت ببرید و خودتون رو شادمهری بدونید
ebihamed
02-15-2020, 12:33 PM
چیزی ک مشخصه و از حرفای پویان و محرابی معلومه اینه ک اصلا قرار نبوده است آهنگ پخش بشه و شاید از اون تصمیمای لحظه ای شادمهر بوده ک یهو ب سرش بزنه ی آهنگ واسه ولنتاین پخش کنه ک شاید چون آهنگ ریتمیکی تو دست و بالش نداشته گفته همینو پخش کنند.... احتمال 99درصد این آخرین آهنگ سال 98بود که واقعا سال فاجعه باری واسه شادمهر بود.... '
دقیقا این همون چیزیه که من حدس میزدم و نمیشه احتمال داد کی کارهایی که خودش ساخته پخش بشن چون شادمهر در لحظه یه تصمیم تازه میگیره
این وسط فقط خوش به حال رادیو جوان شده که ماهی یه بار شادمهر رو مجاب میکنه آهنگ بده وگرنه شادمهر کجا و اینهمه ترک پخش کردن توی یکسال کجا
Gsshop
02-15-2020, 12:33 PM
بعد از هر اهنگ همینو میگی.
masoud741
02-15-2020, 01:05 PM
دقیقا این همون چیزیه که من حدس میزدم و نمیشه احتمال داد کی کارهایی که خودش ساخته پخش بشن چون شادمهر در لحظه یه تصمیم تازه میگیره
این وسط فقط خوش به حال رادیو جوان شده که ماهی یه بار شادمهر رو مجاب میکنه آهنگ بده وگرنه شادمهر کجا و اینهمه ترک پخش کردن توی یکسال کجا
بله درسته ... دیگه از امسال ک گذشت امیدوارم سال جدید شادمهری بهتر ببینیم
ebihamed
02-15-2020, 01:23 PM
شاید اینجور آهنگها رو داخل آلبوم بذاری بشه به عنوان فیلر بپذیری مثل خیلی از کارهایی که تو آلبومهای شادمهر هست
ولی وقتی تصمیم میگیری کارهاتو به صورت سینگل بدی هر ترک باید یه کار غول باشه مث زمانی که رابطه رو داد یا معروف رو
من آن دیار خسته ام
غمگین و دل شکسته ام مرا صدا کن
به انتظار خنده ات
چه سالها نشسته ام مرا صدا کن
در کویر خشکسال موسیقی خوب پیشنهاد میکنم بخشی از همکاری افکاری با علی رضا قربانی رو گوش کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](1).mp3/
9NIMA1
02-15-2020, 02:00 PM
در کویر خشکسال موسیقی خوب پیشنهاد میکنم بخشی از همکاری افکاری با علی رضا قربانی رو گوش کنید
به به....(sm127)
9NIMA1
02-15-2020, 02:08 PM
اینم کاری که دموی کوتاهی ازش پخش شده بود با صدا و موسیقی افکاری بزرگ. کمی کامل تر هست
ممنون از !M?sbh؟! که به اشتراک گذاشت. من هم میگذارم اینجا شاید بعضی ها نشنیده باشند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اینم کاری که دموی کوتاهی ازش پخش شده بود با صدا و موسیقی افکاری بزرگ. کمی کامل تر هست
ممنون از @!M?sbh؟! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که به اشتراک گذاشت. من هم میگذارم اینجا شاید بعضی ها نشنیده باشند.
توی پیج دانلود میرم اینو میزنه
404: Not Found
RAHAM
02-15-2020, 02:17 PM
نسبت به کارایی که هر روز پخش میشه بهتر بود؟! :))))))))))
بابا نخندونین ما رو! حداقل ۱۰ تا آهنگ جدید میشه مثال زد که سطحش خیلی خیلی بالاتر از این کار هست! (sm30)
خوبه که از کارایی در این سطح خوشتون اومده! :)))
از سقوط شادمهر لذت ببرید و خودتون رو شادمهری بدونید
ببخشید قبل از اینکه کامنت بذارم و نظرمو بگم از شما اجازه نگرفته بودم
نظرمو گفتم و دلیلی بر خنده های شما هم نمیبینم
اگه حرفای من خنده داره حرفای شما صد برابر خنده دار تره
شما در ضمن به جای خنده برو گریه کن آخه نیست شما شادمهری اصیل هستی
وسط گریه ها هم همون 10 تا آهنگی که سطحشون بالاتر از این آهنگه گوش کن
ان شا الله از غمت کم کنه و درد سقوط شادمهر برات کمتر بشه شادمهری اصیل
RAHAM
02-15-2020, 02:20 PM
شادمهر اونور دنیا داره کار خودشو انجام میده
اینجا یه عده اومدن واسش نسخه میپیچن
همه هم که متخصص
جالب هم اینه که هر مرحله که جلوتر هم میره کارای قبلیشو که اصلا در سطحش نمیدونستن حالا بهتر از این کارا میدونن
RAHAM
02-15-2020, 02:21 PM
فقط شادمهر (sm127)
!M?sbh؟!
02-15-2020, 02:40 PM
ممنون از @!M?sbh؟! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که به اشتراک گذاشت. من هم میگذارم اینجا شاید بعضی ها نشنیده باشند.
لینک جدید .. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
+
نیما مسیحا - دلگیرم (نسخه ماکت، آهنگ و تنظیم: علیرضا افکاری)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
02-15-2020, 03:40 PM
شادمهر هر ۴ سال یا ۵ سال یه آلبوم میداد
سالی یکی یا نهایت دوتا تک آهنگ میداد
کجاست اون شادمهر که وقت میزاشت برای کاراش
9NIMA1
02-15-2020, 03:47 PM
لینک جدید .. ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
+
نیما مسیحا - دلگیرم (نسخه ماکت، آهنگ و تنظیم: علیرضا افکاری)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آقا خیلی دمت گرم. مرسی(sm127)(sm10)
9NIMA1
02-15-2020, 04:06 PM
ببخشید قبل از اینکه کامنت بذارم و نظرمو بگم از شما اجازه نگرفته بودم
نظرمو گفتم و دلیلی بر خنده های شما هم نمیبینم
اگه حرفای من خنده داره حرفای شما صد برابر خنده دار تره
شما در ضمن به جای خنده برو گریه کن آخه نیست شما شادمهری اصیل هستی
وسط گریه ها هم همون 10 تا آهنگی که سطحشون بالاتر از این آهنگه گوش کن
ان شا الله از غمت کم کنه و درد سقوط شادمهر برات کمتر بشه شادمهری اصیل
شما ببخشید، من نمیدونستم که هر خزعبلی میخونه باید تشویقش کنیم و سرمون رو مثل کبک بکنیم تو برف. دوست گرامی این رو بدون که آدم هر کسی رو واقعا دوست داره میتونه جهت بهتر و بهتر شدنش ازش انتقاد کنه نه که بیاد در جهت زوالش تشویقش کنه، که این بدترین خیانت به هنرمندمون هست!! خودتم خیلی خوب میدونی این کارها در حد و اندازه شادمهر نیست.
حالا من به کنار؛ چشماتو باز کن ببین حتی اوناییم که با خیلی از کارای جدید شادمهر حال کردن هم برنده رو اصلا در حدش نمیدونن.
اما در آخر باز هم خوبه که هرچی میخونه خوشت میاد! :) موفق باشی(sm176)
Hosein333
02-15-2020, 04:42 PM
این کاملش پخش شده که
Hosein333
02-15-2020, 04:46 PM
42122
پیج ملینا
نوشته عاشق ویولونم
شادمهر از الان داره اموزش ویولون میفرستتش
sibiloo
02-15-2020, 05:00 PM
الان داشتم عکسای آرشیوم رو نگاه میکردم
رسیدم به عکسای زمان اهنگ انتخاب
فرزاد فرزین تو فیس بوکش شعر انتخاب رو نوشته بود
شهاب رمضان گفته بود چه خلاقیتی داشت تو و چقدر متفاوت بود انتخاب
کلا دنیای موسیقی ایران رو تو شوک فرو برد اون اهنگ :)))
تیزرش رو داد که تو دستش ویلون بود
یه تیکه نشونش میداد رو کوه واستاده بود
هنوز تیزرش رو هم نگاه میکنم و لذت میبرم
یعنی تیزرش هم از تمام کارای این سالهاش بهتر بوده :)))
بعد از آیندهای اومد که خیلیا خوششون نیومده بود
درست مثل الان که خیلیا از این اهنگ خوششون نیومد
امیدوارم اینبارم بعدش جبران کنه و یه شاهکار در حد انتخاب بده که برنده رو بشوره ببره
sibiloo
02-15-2020, 05:12 PM
42122
پیج ملینا
نوشته عاشق ویولونم
شادمهر از الان داره اموزش ویولون میفرستتش
خودش که ریده باید امیدوار باشیم ملینا به یه حدی برسه شاید اون واسه شادمهر ویلون بزنه و اهنگ بسازه :))) به هر حال خون شادمهر تو رگاشه میشه امید داشت بهش
البته اینجور ک هاشمی نوشته بود ویلیون این اهنگ برنده رو شادمهر زده خودش که البته از ترمال اهنگ چیزی کم نکرده اون ویلون
Meh23
02-15-2020, 05:42 PM
امیدوارم اینبارم بعدش جبران کنه و یه شاهکار در حد انتخاب بده که برنده رو بشوره ببره
اون مال قبلا بود. الان دیگه بعد هر افتضاح با افتضاحی دیگه سورپرایزمون میکنه. (sm59)
Hosein333
02-15-2020, 05:44 PM
منم به صورت اتفاقی اون تیزر اون موقع رو دیدم واقعا همه رو برد تو شوک
خیلی قشنگ بود
hoohoo
02-15-2020, 09:11 PM
شعر و ترانه ضعیف کم و بیش تو کارای شادمهر بوده. اما این موزیک و تنظیم قوی خودش بوده که ترانه رو توی خودش حل کرده!
اما الان که داره با افراد دیگه کار میکنه حداقل باید ازش انتظار داشته باشیم ترانه های قوی تری انتخاب کنه اما متاسفانه....
آره این هس (sm50)
خیلی از آهنگای دیگه شم واسه همین تاثیر شادمهر فقط ماندگار شدن (sm172)
حیفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ (sm81)(sm81)
ضمن احترامی که همیشه برای شادمهر و مسیرش قائل بوده و هستم از اهنگ جدید اصلا خوشم نیومد
خیلی خنثی و بی حس و سطحی(البته از دیده من)
فکر نمیکردم کاری بی حس و حال تر از میترسم و تو بی من بشنوم از شادمهر دوباره که با این کاره جدید سوپرایز شدم (sm172)
همون جوری که راجع به میترسم پیشبینی کرده بودم و درست درومد بعیده این کار هم خیلی موفق بشه و بگیره که امیدوارم این جوری نشه.
-
اما مسیر شادمهر اصلا مسیر یه ادم در حال سقوط به لحاظ تجاری-موسیقی نیست و به عنوان یک خواننده پاپ کماکان میگم که راهش رو داره درست میره حالا حتی اگه دور از سلیقه من و امثال من
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این آماره بازدید کارای شادمهر توی امسال در یوتوب که قطعا قطعا آماره یه ادم بازنده نیست! این بازدید ها رو بزارید در کنار رادیو جوان و موزیک باران و سایتای دیگه و
کنسرت های موفق آمریکا، اروپا و ترکیه که امسال گذاشته!
hoohoo
02-15-2020, 09:22 PM
#عشق
.
"عشق" یه "آینه" ست ،
تو هرچی حس کنی ،
توو دل ِ منم هست ...
عشق یه "اعترافه" :
چه جوری بگم نیست !
وقتی میدونم "هست" ...
.
آغوشت امنه،
یه جای مقدس ،
بالاتر از خطر ...
عشق یادت میده :
بگذری از همه ،
برای "یک نفر" ...
.
آغوشت امنه،
دستاتو برندار ،
از روو تب ِ تنم ...
عشق : جنگ ِ صلحه ،
باید با دست ِ تو ،
مرزامو بشکنم ...
..............
به جای من ، نفس بکش ،
خودمو ترک میکنم ،
به تو "#پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا #برنده بشم ...
..............
عشق یه "معجزه ست" :
یکی شدن با ،
نیمه ی گمشده ست ...
عشق ینی فرصت ِ
لذت ِ هر روز از ،
شیرینی ِ شکست ...
.
آغوشت امنه ،
وقتی کنارمی ،
مهم نیست کجام ...
این یه اعترافه :
که تو از "همه" ،
مهمتری برام ...
..............
.
به جای من ، نفس بکش ،
خودمو ترک میکنم ،
به تو "پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا برنده بشم ...
..............
#پانوشت :
" عشق" ، عنوان ترانه ای بود که مدت ها قبل ، با طرحی از #امیرفرشباف ، براساس ملودی زیبای #وحید_پویان به دنیا اومد ... و امروز ، بخش هایی از اون با نام "برنده" منتشر شد.
ملودیِ زیبا یعنی چی ؟ (sm54)
هیچ ملودی ای زیبا نیس از نظر من (sm2)
hoohoo
02-15-2020, 09:26 PM
اولش مث یکی از آهنگاشه (sm54)
ولی یادم نمیاد کدوم (sm121)
این هم نظره جناب استاد در رابطه با انتقاد و نظر دیگران:
قبلا هم گفتم شادمهر همیشه همین ادم بوده حالا یا باهاش کنار میاید و شل میکنید، لذت میبیرید و گاهی هم نمیبرید (sm70)(مثل الان من و خیلیا دیگه)
یا فقط خودتون اذیت میشید به هر حال تاثیری تو سلیقه و نظر شادمهر نداره
hoohoo
02-15-2020, 09:33 PM
ی مسااااااله ای ک وجود داره
خیلی قبل تر از این ک خیلیااااا شروووع کنن
ب سقوط سقوط کردن و ................
همون موقع ک از نظر خیلیااااامون داشت درست عمل می کرد
ته ته ذهنم با خودم می گفتم وااااااااااای این ترانه ها چیه می خونی (sm81)
حتی تو خیلی از کارا ک خیلیا تشویقش کردن
ی سری کارا فقط هنر شااادمهر بود و بس (sm10)
همه ش واااسم سوال بود یعنـــــــــــــــــی نمی تونه با ی ترانه سرای خوب کار کنه
و اون موقع هااایی ک خودش بیش تر کاراشو انجام می داد ، ی فانتزی کوچیکیم داشتم ک کاش می تونس ترانه بگه (sm50)
من ک هم چنان منتظر ی کار خوووووووووبم (sm127)
و ی کار خوب صرفا تقدیر نیس (sm50)
و با همه ی این تفاسیـــــــــر هم چناااااااااااااان
#من_که_طرفدارِ_توام (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)
hoohoo
02-15-2020, 09:36 PM
این هم نظره جناب استاد در رابطه با انتقاد و نظر دیگران:
قبلا هم گفتم شادمهر همیشه همین ادم بوده حالا یا باهاش کنار میاید و شل میکنید، لذت میبیرید و گاهی هم نمیبرید (sm70)(مثل الان من و خیلیا دیگه)
یا فقط خودتون اذیت میشید به هر حال تاثیری تو سلیقه و نظر شادمهر نداره
آخی بچه م (sm81)(sm127)
چقد این مصاحبه هاشو دوس داشتم (sm81)
کلی از فیلمام با هم پاک شد
چندین گیگ (sm59)(sm81)
hoohoo
02-15-2020, 09:38 PM
این ک ی حرفی و می کشه خیلی خوبه دوسش دارم
مثل قبلا ها (sm81)(sm127)
ولی مساله اینه ک چیزایی ک داره می گه رو ....... (sm50)
biseda
02-15-2020, 11:00 PM
همچین شاهکاری خلق کنی بعد بری چرت و پرت های دیگران رو بخونی(sm178)
9NIMA1
02-15-2020, 11:18 PM
با کل آهنگهای این آلبوم میشه اشک ریخت و یا لبخند زد! دیگه تکرار نخواهد شد..
9NIMA1
02-15-2020, 11:22 PM
این آماره بازدید کارای شادمهر توی امسال در یوتوب که قطعا قطعا آماره یه ادم بازنده نیست! این بازدید ها رو بزارید در کنار رادیو جوان و موزیک باران و سایتای دیگه و
کنسرت های موفق آمریکا، اروپا و ترکیه که امسال گذاشته!
خب حالا اگه یه تعداد وییو قابل توجه رو پای کنجکاوی بگذاریم چی؟ مثلا طرف میاد میگه بذار ببینیم شادمهر چی خونده باز میکنه ویدیو رو پلی میکنه وسطش خوشش نمیاد میزنه میره! :/ این خودش یه وییو حساب نمیشه آیا؟
hoohoo
02-15-2020, 11:24 PM
اون آهنگُ چرا هدیه کرد ب ابی خودش نخوند ؟ (sm25)
hoohoo
02-15-2020, 11:25 PM
خب حالا اگه یه تعداد وییو قابل توجه رو پای کنجکاوی بگذاریم چی؟ مثلا طرف میاد میگه بذار ببینیم شادمهر چی خونده باز میکنه ویدیو رو پلی میکنه وسطش خوشش نمیاد میزنه میره! :/ این خودش یه وییو حساب نمیشه آیا؟
ما ک از سر کجکاوی نگاه نمی کنیم (sm74)
9NIMA1
02-15-2020, 11:27 PM
ما ک از سر کجکاوی نگاه نمی کنیم (sm74)
ما که نه. شادمهر کلا یه موزیسینی هست که هر کی ازش خوشش نیاد هم از سر کنجکاوی دوس دارن ببینن چی خونده(sm120) به هر حال آدم کمی نیست. کلی دنباله رو داره
hoohoo
02-15-2020, 11:41 PM
ما که نه. شادمهر کلا یه موزیسینی هست که هر کی ازش خوششم نیاد هم از سر کنجکاوی دوس دارن ببینه چی خونده(sm120) به هر حال آدم کمی نیست. کلی دنباله رو داره
اوهوم
ی سری هام هستن می خوان ببینن چیجوری باید بخونن از این جا ب بعد (sm37)
صد در صد حرفت درسته. همیشه یه تعداد زیادی از بازدید ها و دانلودها برای ادمایی مثل شادمهر به خاطر کنجکاویه. به خاطر همینه که شاید اهنگی که یک خواننده دیگه میخونه هیچ اتفاقی واسش نمی افته یه ادم مطرح و سرشناس میخونه شنیده میشه.
اما همه بازدید ها هم این نیست و مخاطب تا یه جایی میاد و اگه ببینه طرف دائم در حال در جا زدنه خودش ریزش پیدا میکنه!
اتفاقی که برای خیلی از بزرگان افتاده و می افته!
شادمهر خیلی ساله تغییر رویه داده و اگر قرار بود ریزش مخاطب داشته باشه امسال کف بازدید آهنگاش این قدر نبود. شاید مخاطب ناراضی داشته تو بعضی کارها اما مخاطب جدید هم داشته. بر خلاف خیلی از ستاره ها و فوق ستاره ها که همه دیگه میدونیم..
9NIMA1
02-16-2020, 02:11 AM
صد در صد حرفت درسته. همیشه یه تعداد زیادی از بازدید ها و دانلودها برای ادمایی مثل شادمهر به خاطر کنجکاویه. به خاطر همینه که شاید اهنگی که یک خواننده دیگه میخونه هیچ اتفاقی واسش نمی افته یه ادم مطرح و سرشناس میخونه شنیده میشه.
اما همه بازدید ها هم این نیست و مخاطب تا یه جایی میاد و اگه ببینه طرف دائم در حال در جا زدنه خودش ریزش پیدا میکنه!
شادمهر خیلی ساله تغییر رویه داده و اگر قرار بود ریزش مخاطب داشته باشه امسال کف بازدید آهنگاش این قدر نبود. شاید مخاطب ناراضی داشته تو بعضی کارها اما مخاطب جدید هم داشته. بر خلاف خیلی از ستاره ها و فوق ستاره ها که همه دیگه میدونیم..
(sm10)
Hosein333
02-16-2020, 02:36 AM
کاملا با نظرتون موافقم
peyman.2012
02-16-2020, 04:09 AM
فواد خان اگر فربد اینجا بود حتما یه چیزی بهت میگفت
بچه گول میزنی! (sm120) خیلی وقته یوتیوب ملاک و معیار دیده شدن موزیک ویدیو ها و آهنگ ها تو ایران نیست
۶۰۰ هزار بازدید برای یه موزیک مثلا رقم بالاییه؟؟ درپیت ترین خواننده های ترکیه این رقم ها بازدیدشونه
سال ۹۱ که ضریب نفوذ اینترنت تو ایران یک چندم حالا بود موزیک ویدیو انتخاب ۴ روزه بیشتر از ۲۰۰ هزار بازدید داشت
RAHAM
02-16-2020, 08:33 AM
شما ببخشید، من نمیدونستم که هر خزعبلی میخونه باید تشویقش کنیم و سرمون رو مثل کبک بکنیم تو برف. دوست گرامی این رو بدون که آدم هر کسی رو واقعا دوست داره میتونه جهت بهتر و بهتر شدنش ازش انتقاد کنه نه که بیاد در جهت زوالش تشویقش کنه، که این بدترین خیانت به هنرمندمون هست!! خودتم خیلی خوب میدونی این کارها در حد و اندازه شادمهر نیست.
حالا من به کنار؛ چشماتو باز کن ببین حتی اوناییم که با خیلی از کارای جدید شادمهر حال کردن هم برنده رو اصلا در حدش نمیدونن.
اما در آخر باز هم خوبه که هرچی میخونه خوشت میاد! :) موفق باشی(sm176)
اگه شما برای شادمهر ارزش قائل بودی به این آهنگ و یا آهنگهای دیگه ای که خونده و از دید شما خوب نیست نمیگفتی خزعبلات
حالا چون بنده دوست داشتم شدم مشوق ایشون برای ادامه این مسیر و شما و همه ی اون دوستانی که چندین وقته دارید انتقاد میکنید شدین دلسوز شادمهر
هیشکی بدش نمیاد خودش مثل قبل آهنگ بسازه و شاهکار خلق کنه
اما اینکه چند تا آهنگ رو بذارید تو راس و همه ی آهنگهایی که شادمهر میخونه رو با اون آهنگها مقایسه کنید به نظر شما درسته ؟
همون موقع هم همون شاهکارها به نظر خیلی ها شاهکار نبود و حتی خیلی از آهنگهای آلبوم تجربه کن رو بد میدونستن اما حالا همین دوستان این آهنگهای اخیر رو با اون آلبوم حتی میسنجن و به اونا قانع و راضی شدند
زوال یا سقوط هر چی شما میگید، به نظرم خودش اونقدری فکر و عقل داره که به کاراش فکر کنه
شمایی که نابغه میدونینش اما در برابر این آهنگها اون رو هیچ کاره میدونید و فکر میکنید بعضیا مجبورش کردن که بزور بخونه
این همون نابغه ست همه چی هم دست خودشه
خودش بخواد میسازه
اگرم نخواد شما سالها انتقاد کن
من به اون خیلی ها هم کار ندارم که به قول شما حال نکردن
شما چشماتو باز کن و یاد بگیر که همه ی سلیقه ها رو در نظر بگیری و چون یه عده دوست نداشتن بقیه رو در اون یه عده جمع نبندی و نخوای که هیشکی دوست نداشته
باشه
ebihamed
02-16-2020, 12:54 PM
متاسفانه از روزی که ملاک موفقیت یه آهنگ شده تعداد دانلود و بازدید موسیقی ما دچار سکته شده
اینکه به تعداد هوادارای شادمهر اضافه میشه زیادم جای خوشحالی نداره بارها دیدم که طرف انقد غرق آهنگهایی مث دور شدی هست
که اصلا نمیدونه شادمهر آهنگهای توی ایرانش چیا بوده چند وقت پیش تو پیج نیلوفر لاریپور زیر پستی مربوط به آهنگ هزار و یکشب
کامنت گذاشته شادمهر همچین آهنگایی هم داشته؟؟؟؟ خیلیاشون از طرفدار به اینور فک میکنن شادمهری وجود داشته
یه بار داریوش حرف قشنگی زده و گفت ممکنه همه از صدا و سبک من خوششون نیاد اما همیشه تلاش میکنم اون کسایی که مخاطبم هستن رو از خودم راضی نگه ادارم
حالا حکایت شادمهر متفاوته و کلا یادش رفته یه نسلی هم بودن که از زمان مسافر همراهیش کردن و اونا اصلا از شرایط این سالها رضایت ندارن کاش یه بارم اونا رو راضی میکرد
نه همش کسایی که نسل تازه هستن و میرن کنسرتش واسه عشق و حال
فواد خان اگر فربد اینجا بود حتما یه چیزی بهت میگفت
بچه گول میزنی! (sm120) خیلی وقته یوتیوب ملاک و معیار دیده شدن موزیک ویدیو ها و آهنگ ها تو ایران نیست
۶۰۰ هزار بازدید برای یه موزیک مثلا رقم بالاییه؟؟ درپیت ترین خواننده های ترکیه این رقم ها بازدیدشونه
سال ۹۱ که ضریب نفوذ اینترنت تو ایران یک چندم حالا بود موزیک ویدیو انتخاب ۴ روزه بیشتر از ۲۰۰ هزار بازدید داشت
نه پیمان جان مخصوصا یوتوب رو نوشتم. یوتوب به دلیل ***** بودن توی ایران بازدید کمی داره ولی آمارش صد در صد واقعیه. و منظورم این بود وقتی این موزیک ها توی یوتوب ***** این قدر بازدید داشته دیگه ببینید چقدر موفق بوده درمقام مقایسه..
وگرنه همین آهنگهای شادمهر توی رادیو جوان، موزیک باران ، تلگرام و سایت های دیگه در مجموع بازدید های چند ده میلیونی و چند صد هزارتایی داشته که با ادمای هم تراز شادمهر که امسال موزیک دادن و همچنین ستاره جدید و نوظهور مقایسه کنی فوق العاده ست نسبتا..
-
راستی خوب شد اینو گفتی که ترکیه این جوریه. واقعا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم چقدر مشکل داریم اینجا و ضربه خوردیم که مثلا اگر یوتوب ***** نبود خیلی از اهنگهای ایرانی باید بازدید های چند ده میلیونی و چند صد میلیونی پیدا میکردن تو یوتوب و این جوری موزیکمون بیشتر شنیده میشد و مثلا به جای این که الان خیلی از ماها موزیک ترکیه رو دنبال میکردیم اونا مارو دنبال میکردن..
کامنت های زیر ویدئو ب قول میدم محسن یگانه رو بخون.. بین خارجی ها چه ارتباط خفنی میتونن برقرار کنن با موزیک ما و حتی کلام نا اشنا به گوششون.. واقعا کاش شرایط درست میشد...
ملاک موفقیت توی موسیقی پاپ همیشه از اول هم همین بازدید و شنیده شدن بوده
از زمان لاله زار و حتی دهه 50 گرفته تا الان
اسفندیار منفرد زاده میگفت این قدر شنیده شدن یکی از آهنگهاش(که الان حضور ذهن ندارم فکر کنم گنجشکک اشی مشی) براش مهم بوده(به دلیل پیام آهنگ) که تو ذهنش بوده اگر فرهاد خوند نگرفت کار رو بده نعمت آغاسی بخونه که شنیده بشه!
داریوش جز استثنائاتی بود که بدون تغییر سبک مخاطبین خودش رو که کم هم نبودن تا حد زیادی حفظ کرده بود ولی حتی من از خیلی از مخاطبین داریوش هم شنیدم که میگن آهنگهای قدیمیش خوبه و جدیدی ها به درد نمیخوره!! خب این حرف یعنی چی؟؟ یعنی این که الان داریوش که کماکان تو همون سبک و سیاق کار میکنه نه تونسته خیلی مخاطب جدید جذب کنه و نه حتی خیلی قدیمی ها رو راضی نگه داره با آهنگهای جدیدش!!!
حالا بگذریم که رویه شادمهر کلا با داریوش متفاوته و خیلی چالشی عمل میکنه همیشه. اگه نمیکرد ما بعد از البوم مسافر شاهد کپیه این آلبوم بودیم و نه دهاتی که ساختارش این قدر متفاوت ولی در عین حال زیباست! یا مثلا آلبوم آدم و حوا با 4 تا آهنگ شیش و هشت!!
و آلبوم خیالی نیست و تراک بگو از کجا اوردی
شادمهر همیشه براش مخاطب مهم بوده ولی...
یه ولی بزرگ اینجاست
قبل از سال 91-92 معمولا شادمهر ده درصد موزیک هاش مخاطب رو در نظر میگرفت و توی 90 درصد بقیه مخاطب رو دنبال خودش میکشوند(که شاید سخت ترین کاره ممکن باشه) که موفق هم بود..اما الان فقط خوراک مخاطب رو بهش میده و قدمی فراتر بر نمیداره.. یعنی در سطح اول و بالای موسیقی پاپ ایران کار میده نه بیشتر! شاید دلیلش خستگی گرفتن باشه.. شاید دوری از تکرار.. ولی هرچی بوده استراتژیش جواب داده به نظرم فعلا و تا حالا..
به نظرم الان سیروان تنها کسیه که داره فراتر از موسیقی ایران عمل میکنه و در عین حفظ مخاطب و بازار سعی میکنه مخاطب رو هم دنبال خودش بکشونه به سطح بالاتر از کیفیت موسیقی ایران
Hosein333
02-16-2020, 05:45 PM
(sm50)
hoohoo
02-16-2020, 09:44 PM
(sm25)
hoohoo
02-16-2020, 11:10 PM
چیزی عوض نمی شه
چ یا سکوت چ فریاد
اووونــــــــــــــــــــ ــــــــی ک عاااااشقـــم کرد بـــــایـــــــــــــــد ادامــــــــــــه مـــــ داد
بــــــــــــــــــــــــ ـــااااااااااااااایــــــ ـــــــــــــــــــــد ادامــــــــــــــــه مـــــــــــــــــــــی داااااااد (sm172)
masoud741
02-17-2020, 12:05 AM
ebihamed داداش خبر جدیدی دستت نیومده؟
masoud741
02-17-2020, 12:05 AM
ebihamed داداش خبر جدیدی دستت نیومده؟
sibiloo
02-17-2020, 12:36 AM
چیزی عوض نمی شه
چ یا سکوت چ فریاد
اووونــــــــــــــــــــ ــــــــی ک عاااااشقـــم کرد بـــــایـــــــــــــــد ادامــــــــــــه مـــــ داد
بــــــــــــــــــــــــ ـــااااااااااااااایــــــ ـــــــــــــــــــــد ادامــــــــــــــــه مـــــــــــــــــــــی داااااااد (sm172)
حتی این اهنگ رو هم پویان گوه زد توش
این ادم هیچ هنری نداره
واقعا نداره
البوم تصویر ترانه های خوبی داشت
ولی پویان یه تنه رید تو همه ترانه ها . مخصوصا اعتراف
البته یه جاهایی میلاد هاشمی هم کمکش کرد تو ریدن ولی باز البوم بدی نبود (sm128)
به نظرم الان سیروان تنها کسیه که داره فراتر از موسیقی ایران عمل میکنه و در عین حفظ مخاطب و بازار سعی میکنه مخاطب رو هم دنبال خودش بکشونه به سطح بالاتر از کیفیت موسیقی ایران
با همه حرفایی که بالا زدی موافقم بجز این . سیروان واقعا هیچی نیست تو موسیقی ما . مخصوصا خوانندگی . بدون اغراق و حب و بغضی میگم ک هیچی نیست :)))) تنظیمای خوب هم داشته مخصوصا نمیدونم خواجه امیری واقعا خوب بود و شاید دو سه تا اهنگ دیگه ولی در کل اصلا در حدی نیست که بخواییم اینجوری بگیم ( نظر منه و نظر شمام محترم ) من جمالفرد رو با اختلاف ترجیح میدم به سیروان تو تنظیم یا یه زمانی ترابی هم باحال بود حتی خود محمد ناهیدی که شادمهر اوردش هم تنظیمای خوبی داشت . بخواییم از نظر تعداد کار درخشان بگم سیروان تو هفت هشت نفر اولم نیست واسم
@ebihamed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) داداش خبر جدیدی دستت نیومده؟
حاجی دو روزم نگذشته از اهنگ جدیدش دیگه خبر نمیاد که فعلا :))))))
Hosein333
02-17-2020, 01:35 AM
منم از سیروان خوشم نمیاد داداشش بهتره باز زانیار خسروی
peyman.2012
02-17-2020, 02:33 AM
نه پیمان جان مخصوصا یوتوب رو نوشتم. یوتوب به دلیل ***** بودن توی ایران بازدید کمی داره ولی آمارش صد در صد واقعیه. و منظورم این بود وقتی این موزیک ها توی یوتوب ***** این قدر بازدید داشته دیگه ببینید چقدر موفق بوده درمقام مقایسه..
وگرنه همین آهنگهای شادمهر توی رادیو جوان، موزیک باران ، تلگرام و سایت های دیگه در مجموع بازدید های چند ده میلیونی و چند صد هزارتایی داشته که با ادمای هم تراز شادمهر که امسال موزیک دادن و همچنین ستاره جدید و نوظهور مقایسه کنی فوق العاده ست نسبتا..
-
راستی خوب شد اینو گفتی که ترکیه این جوریه. واقعا چند وقت پیش داشتم فکر میکردم چقدر مشکل داریم اینجا و ضربه خوردیم که مثلا اگر یوتوب ***** نبود خیلی از اهنگهای ایرانی باید بازدید های چند ده میلیونی و چند صد میلیونی پیدا میکردن تو یوتوب و این جوری موزیکمون بیشتر شنیده میشد و مثلا به جای این که الان خیلی از ماها موزیک ترکیه رو دنبال میکردیم اونا مارو دنبال میکردن..
کامنت های زیر ویدئو ب قول میدم محسن یگانه رو بخون.. بین خارجی ها چه ارتباط خفنی میتونن برقرار کنن با موزیک ما و حتی کلام نا اشنا به گوششون.. واقعا کاش شرایط درست میشد...
با احترام شما فقط جواب میدی منظور دیگران رو نمیخوای متوجه بشی
کسی نگفت آمار یوتیوب غیرواقعیه منظور بنده هم این بود که رقمهای بازدید تعداد قابل توجهی به حساب نمیان در مقایسه با آمار کارهای چند سال قبل خود شادمهر
فواد جان چرا از بازدید رویای ما انتخاب رابطه گمت کردم حالم عوض میشه و حتی حس خوبیه حرفی نمیزنی؟؟
در مورد یوتیوب هم یادش به خیر کارهای سالهای قبل شادمهر هم مخاطب خارجی داشت کشورهای مثل یونان ترکیه آذربایجان
ولی الان قضیه فرق میکنه شنونده یونانی اینقدر بیچاره نشده که موزیک های کم نظیر خودشون را ول کنه پاشه بیاد دنبال دری وری های سینا پارسیان و وحید پویان (sm70)(sm8)
peyman.2012
02-17-2020, 02:44 AM
اگه شما برای شادمهر ارزش قائل بودی به این آهنگ و یا آهنگهای دیگه ای که خونده و از دید شما خوب نیست نمیگفتی خزعبلات
حالا چون بنده دوست داشتم شدم مشوق ایشون برای ادامه این مسیر و شما و همه ی اون دوستانی که چندین وقته دارید انتقاد میکنید شدین دلسوز شادمهر
هیشکی بدش نمیاد خودش مثل قبل آهنگ بسازه و شاهکار خلق کنه
اما اینکه چند تا آهنگ رو بذارید تو راس و همه ی آهنگهایی که شادمهر میخونه رو با اون آهنگها مقایسه کنید به نظر شما درسته ؟
همون موقع هم همون شاهکارها به نظر خیلی ها شاهکار نبود و حتی خیلی از آهنگهای آلبوم تجربه کن رو بد میدونستن اما حالا همین دوستان این آهنگهای اخیر رو با اون آلبوم حتی میسنجن و به اونا قانع و راضی شدند
زوال یا سقوط هر چی شما میگید، به نظرم خودش اونقدری فکر و عقل داره که به کاراش فکر کنه
شمایی که نابغه میدونینش اما در برابر این آهنگها اون رو هیچ کاره میدونید و فکر میکنید بعضیا مجبورش کردن که بزور بخونه
این همون نابغه ست همه چی هم دست خودشه
خودش بخواد میسازه
اگرم نخواد شما سالها انتقاد کن
من به اون خیلی ها هم کار ندارم که به قول شما حال نکردن
شما چشماتو باز کن و یاد بگیر که همه ی سلیقه ها رو در نظر بگیری و چون یه عده دوست نداشتن بقیه رو در اون یه عده جمع نبندی و نخوای که هیشکی دوست نداشته
باشه
خیالتُ راحت کنم دایی جون من یکی به اندازه پشم هم برای این چرندیات اخیر شادمهر ارزشی قایل نیستم
خودش هم مشخصه از بس مشروب مصرف کرده قدرت تشخیصی براش باقی نمونده
هیچ موزیسینی تو این سطح تو دنیا وجود نداره که بیاد ظرف چند سال آفتابه بگیره به سرتاپا هیکل خودش و اینطوری کارنامه پربار و غنیش را نابود کنه مگر اینکه عقلش را داده باشه اجاره و مشنگ باشه دقیقا مثل شخص شادمهر عقیلی
نظارت مظارتی هم هیچ در کار نیست وگرنه هر بیسوادی میفهمه این ملودی آخری فوق فاجعه است و به هیچ عنوان اسمش رو نمیشه ملودی گذاشت مگر اینکه بزور بخوان تو پاچه مخاطبا بکنن که اونم هر کس بسته به درک و فهمش تشخیص میده داستان چیه (sm120)
با احترام شما فقط جواب میدی منظور دیگران رو نمیخوای متوجه بشی
کسی نگفت آمار یوتیوب غیرواقعیه منظور بنده هم این بود که رقمهای بازدید تعداد قابل توجهی به حساب نمیان در مقایسه با آمار کارهای چند سال قبل خود شادمهر
فواد جان چرا از بازدید رویای ما انتخاب رابطه گمت کردم حالم عوض میشه و حتی حس خوبیه حرفی نمیزنی؟؟
بازدید همه این کارهایی هم که گفتی یک دفعه و یک شبه این قدر نشده! همون انتخاب سال اول فکر کنم حدود 1 یا 2 میلون بازدید داشت(اگه اشتباه نکنم) توی یوتوب پس به کارهای جدیدش هم از همین لحاظی که میگی باید زمان داد(این بحث صرفا به لحاظ امار داریم میکنیم و نه جنبه هنری قضیه!)
همون تراک قلب من که توسط دوستان مسخره میشه یکی از پر بازدید ترین کارای شادمهره!
از همون زمان هم کارهایی مثل آینده، معروف، یه دختر و... هست که اون قدری که باید استقبال نشده ازشون(دلیل نپرداختن به سوالت هم این بود که نمیخواستم اینو بگم (sm120))
اما نکته مهمتر من دارم میگم شادمهر در سطح و لول این روزهای بازار پاپ ایران موفقه. چی رو داری به چی ربط میدی؟
الان توی دو، سه سال اخیر مگه چند نفر بودن که توی همین یوتوب بازدیدی بیشتر از شادمهر گرفته باشن؟؟ تازه به قول خودت با ضریب نفوذ بیشتر اینترنت
(تمام مثال ها از یوتوب زده میشه که جای شک و شبهه نداشته باشین وگرنه از کلی سایت ایرانی هم میشه این آمار رو داد که احتمالا زیر بار نمیرید)
-
این حرفها راجع به آمار و ارقام صرفا به خاطر اینه که بگم بر خلاف نظر شما و سایر دوستان شادمهر توی حرفه خودش به لحاظ تجاری-موسیقی اصلا و ابدا در حال افت نیست! وگرنه خود من شخصا مثلا کاری مثل ماندگار رو که شنیده هم نشد به نسبت اتفاقا با هیچ اهنگی عوض نمیکنم
در مورد یوتیوب هم یادش به خیر کارهای سالهای قبل شادمهر هم مخاطب خارجی داشت کشورهای مثل یونان ترکیه آذربایجان
ولی الان قضیه فرق میکنه شنونده یونانی اینقدر بیچاره نشده که موزیک های کم نظیر خودشون را ول کنه پاشه بیاد دنبال دری وری های سینا پارسیان و وحید پویان (sm70)(sm8)
یعنی واقعا برداشتت از حرف من اگه این بود و کل موسیقی ایران رو پارسیان و پویان میبینی هیچی دیگه بهتره ادامه اش ندیم..
بارها و بارها ملودی کارهای امثال فرامرز اصلانی، شماعی زاده، شادمهر، یغمایی و... کپی، کاور و یازسازی شده و میشه توسط غیر فارسی زبون ها و حتی همین الانم خواننده و موزیسین هایی مثل یگانه و چاوشی و خیلیای دیگه مخاطب غیر ایرانی دارن و همه اینا با وجود نبودن یک رسانه درست حسابی هست.
اگر یوتوب ***** نبود و فضای تبلیغاتی فرهنگی مناسبی داشتیم تعداد مخاطبین خارجی موسیقی پاپ یا راک ایران خیلی بیشتر از این بود(کما این که قبل انقلاب بود)
peyman.2012
02-17-2020, 03:39 AM
بازدید همه این کارهایی هم که گفتی یک دفعه و یک شبه این قدر نشده! همون انتخاب سال اول فکر کنم حدود 1 یا 2 میلون بازدید داشت(اگه اشتباه نکنم) توی یوتوب پس به کارهای جدیدش هم از همین لحاظی که میگی باید زمان داد(این بحث صرفا به لحاظ امار داریم میکنیم و نه جنبه هنری قضیه!)
همون تراک قلب من که توسط دوستان مسخره میشه یکی از پر بازدید ترین کارای شادمهره!
از همون زمان هم کارهایی مثل آینده، معروف، یه دختر و... هست که اون قدری که باید استقبال نشده ازشون(دلیل نپرداختن به سوالت هم این بود که نمیخواستم اینو بگم (sm120))
اما نکته مهمتر من دارم میگم شادمهر در سطح و لول این روزهای بازار پاپ ایران موفقه. چی رو داری به چی ربط میدی؟
الان توی دو، سه سال اخیر مگه چند نفر بودن که توی همین یوتوب بازدیدی بیشتر از شادمهر گرفته باشن؟؟ تازه به قول خودت با ضریب نفوذ بیشتر اینترنت
(تمام مثال ها از یوتوب زده میشه که جای شک و شبهه نداشته باشین وگرنه از کلی سایت ایرانی هم میشه این آمار رو داد که احتمالا زیر بار نمیرید)
-
این حرفها راجع به آمار و ارقام صرفا به خاطر اینه که بگم بر خلاف نظر شما و سایر دوستان شادمهر توی حرفه خودش به لحاظ تجاری-موسیقی اصلا و ابدا در حال افت نیست! وگرنه خود من شخصا مثلا کاری مثل ماندگار رو که شنیده هم نشد به نسبت اتفاقا با هیچ اهنگی عوض نمیکنم
یعنی واقعا برداشتت از حرف من اگه این بود و کل موسیقی ایران رو پارسیان و پویان میبینی هیچی دیگه بهتره ادامه اش ندیم..
بارها و بارها ملودی کارهای امثال فرامرز اصلانی، شماعی زاده، شادمهر، یغمایی و... کپی، کاور و یازسازی شده و میشه توسط غیر فارسی زبون ها و حتی همین الانم خواننده و موزیسین هایی مثل یگانه و چاوشی و خیلیای دیگه مخاطب غیر ایرانی دارن و همه اینا با وجود نبودن یک رسانه درست حسابی هست.
اگر یوتوب ***** نبود و فضای تبلیغاتی فرهنگی مناسبی داشتیم تعداد مخاطبین خارجی موسیقی پاپ یا راک ایران خیلی بیشتر از این بود(کما این که قبل انقلاب بود)
تمام نوشته هات فرافکنی و اشتباهه عزیز
من اعصابم حسابی خورده نمیتونم خط به خط جوابت را بدم
یک کلام میگم و تمام شادمهر فقط داره نون کارهای قدیمیش را میخوره و بس. اگر شادمهر با آهنگایی مثل عقل و عشق و خواب خوش و برنده فعالیتش را شروع میکرد الان باید میرفت غاز میچروند نه اینکه تو لس آنجلس فراری بازی کنه (sm70)
یک کلام میگم و تمام شادمهر فقط داره نون کارهای قدیمیش را میخوره و بس. اگر شادمهر با آهنگایی مثل عقل و عشق و خواب خوش و برنده فعالیتش را شروع میکرد الان باید میرفت غاز میچروند نه اینکه تو لس آنجلس فراری بازی کنه (sm70)
یعنی خداوکیلی اومدم اینا رو ویرایش کنم همه رو بنویسم "نمیتونیم همو قانع کنیم بی خیال" که دیدم دیر شده جواب دادی (sm120)
ایشالا شادمهر همیشه بهترین ها براش اتفاق بی افته حالا از هر راه و روشی که شده
همه هواداراش هم راضی بشن بالاخره یه روز
(sm174)
Hosein333
02-17-2020, 04:41 AM
یعنی خداوکیلی اومدم اینا رو ویرایش کنم همه رو بنویسم "نمیتونیم همو قانع کنیم بی خیال" که دیدم دیر شده جواب دادی (sm120)
(sm174)
صلوات ختم کنید عزیزان
peyman.2012
02-17-2020, 07:14 AM
(sm174)
امیدوارم ...
شرمنده اگر تند باهات صحبت کردم فواد جان (sm127)(sm176) واقعا دست خودم نیست از اینکه میبینم شادمهر افتاده تو سراشیبی و بی دنده و ترمز داره به سمت پایین میره شدیدا حرص میخورم خصوصا اینکه هیچ کاری از دست امثال ماها ساخته نیست (sm172)
ebihamed
02-17-2020, 10:49 AM
بازم تاکید میکنم بازدید و لایک و اینحرفا ملاک قابل قبول بودن یه اثر هنری نیست ممکنه وجهه ی هنرمند باعث بشه هر کاری بده اون اثر بازدید بیشتری داشته باشه این بازدیدها داره نون اسم شادمهر رو میخورن نه زیبایی خودشونو آهنگ جمعه ی فرهاد که مثال زده شده جزو اعتبارات موزیک ما محسوب میشه نه این کارهایی که شادمهر میده و انقد سطحی هستن که خودشم نمیتونه یه ماه بیشتر صبر کنه تا ترک بعدی . داریوش که ازش اسم برده شد بله شاید آلبوم دنیای این روزا سطح پایین تری داشت از ألبوم شقایق ولی با توجه به شرایطی که به موسیقی ما گذشته بازم در نوع خودش بهترین بود داریوش به کارنامه ی خودش خیانت نکرده هیچوقت اگه آلبومی داده همه ی ترکهاش حرفی واسه گفتن داشته و ترکی رو به عنوان فیلر داخل آلبوم نذاشته شما فکر میکنین شادمهر هم به کارنامه ش احترام گذاشته شادمهر بی نهایت شب مسافر پرپرواز تقدیر سبب ترس و خیلی و خیلی. دیگه از کارهاش رو با شادمهر فعلی میشه در یه کفه ی ترازو قرار داد؟؟؟ راجب این موصوع دیگه کامنت نمیذارم اما هر کسی که داره از شرایط فعلی گله میکنه حق داره چون شادمهر یه زمانی یه برند بود تو موسیقی ما که پکیج کاملی از ملودی سازی تنظیم وکال نوازندگی و همه ی اینا بود نه این شادمهری که مثل محسن ابراهیم زاده داره هر ماه یه ترک میده و اون ترک بعد از یک هفته به دست فراموشی سپرده میشه فقط آرزو میکنم خیلی دیر نشه واسه برگشتن شادمهر ...
entehaa
02-17-2020, 11:13 AM
به نظرم علت اصلی همه این اتفاقات چیزی هست که هیچکدوم زیاد بهش توجه نداریم اونم مشغول شدن شادمهر با زندگیش و مخصوصا مخصوصا ملینا هست فکر کن قبلا چند ساعت از روزش رو با همسرش سپری میکرد بقیه رو به موسیقی می پرداخت اما حالا بیشتر وقتش صرف ملینا میشه کافیه یه نگاه به گذشته بندازین که از وقتی ملینا به دنیا اومد شادمهر کار ساختن رو گذاشت کنار البته زندگی خودشه و کسی نمیتونه ایراد بگیره. حالا این وسط هم واسه اینکه بیکار نباشه از بین کارای مختلف که میرسه دستش میخونه تا حضورش کم رنگ نشه.
Hosein333
02-17-2020, 12:56 PM
اهنگ بیا غرش بده س ک س ی هم بازدیدش زیاد بود بین عموم
دلیل نمیشه چون بازدید بالاس کارم خوب باشه
ebihamed
02-17-2020, 01:56 PM
اهنگ بیا غرش بده س ک س ی هم بازدیدش زیاد بود بین عموم
دلیل نمیشه چون بازدید بالاس کارم خوب باشه
دقیقا درسته جنتلمن رکورد رادیو جوان رو زد اما آیا میشه اینو کار موفقی دونست؟؟؟
البته با حمایتهای کورکورانه از شادمهر کم کم به خوندن اونجور آهنگها هم میرسیم
9NIMA1
02-17-2020, 07:19 PM
فقط این دفعه یه چیزی قابل تقدیره و اونم اینه که خودش زحمت کشیده ویولن زده!(sm120) از عجایب!!
sibiloo
02-17-2020, 10:48 PM
با همه حرفایی که بالا زدی موافقم بجز این . سیروان واقعا هیچی نیست تو موسیقی ما . مخصوصا خوانندگی . بدون اغراق و حب و بغضی میگم ک هیچی نیست :)))) تنظیمای خوب هم داشته مخصوصا نمیدونم خواجه امیری واقعا خوب بود و شاید دو سه تا اهنگ دیگه ولی در کل اصلا در حدی نیست که بخواییم اینجوری بگیم ( نظر منه و نظر شمام محترم ) من جمالفرد رو با اختلاف ترجیح میدم به سیروان تو تنظیم یا یه زمانی ترابی هم باحال بود حتی خود محمد ناهیدی که شادمهر اوردش هم تنظیمای خوبی داشت . بخواییم از نظر تعداد کار درخشان بگم سیروان تو هفت هشت نفر اولم نیست واسم
تنظیمی که واسه اهنگ جدید این عن صدا شهاب مظفری زده رو گوش بدید و لذت ببرید
یه ثانیه بعد اهنگ رو نمیشه حدس زد(sm27)
همش خلاقیت و نوآوری
اقای عقیلی حداقل بده به اینا تنظیم بزنن واست
مظفری با خوندنش ریده تو اهنگ
Hosein333
02-17-2020, 11:06 PM
تنظیمی که واسه اهنگ جدید این عن صدا شهاب مظفری زده رو گوش بدید و لذت ببرید
یه ثانیه بعد اهنگ رو نمیشه حدس زد(sm27)
همش خلاقیت و نوآوری
اقای عقیلی حداقل بده به اینا تنظیم بزنن واست
مظفری با خوندنش ریده تو اهنگ
نمیدونم کی اینو خواننده کرده (sm2)
hoohoo
02-17-2020, 11:10 PM
حتی این اهنگ رو هم پویان گوه زد توش
این ادم هیچ هنری نداره
واقعا نداره
البوم تصویر ترانه های خوبی داشت
ولی پویان یه تنه رید تو همه ترانه ها . مخصوصا اعتراف
البته یه جاهایی میلاد هاشمی هم کمکش کرد تو ریدن ولی باز البوم بدی نبود (sm128)
حاجی دو روزم نگذشته از اهنگ جدیدش دیگه خبر نمیاد که فعلا :))))))
(sm37)
خودش ( آهنگسازی و تنظیم ) + ی ترانه سرای مناسبه تمومه (sm118)(sm81)
.
.
با خواننده های دیگــه مقایسه ش نکنید (sm50)(sm25)
hoohoo
02-17-2020, 11:11 PM
فقط این دفعه یه چیزی قابل تقدیره و اونم اینه که خودش زحمت کشیده ویولن زده!(sm120) از عجایب!!
همونه اولش متفاوت شروع می شه پس (sm50)
hoohoo
02-17-2020, 11:15 PM
تمـــــــــوم نمـــــی شـــــــــــــی واااااســـم
تمــــــــــــــــــوووم نمــــــــــــــی شـــــــی وااااســــــــم
#شادمهر (sm127)(sm81)
sibiloo
02-17-2020, 11:41 PM
نمیدونم کی اینو خواننده کرده (sm2)
واقعا انکرالاصواته
یعنی تقدیر رو هم میدادی بهش میخوند میرید توش با این صدای حال بهم زن(sm70)
(sm37)
خودش ( آهنگسازی و تنظیم ) + ی ترانه سرای مناسبه تمومه (sm118)(sm81)
.
.
با خواننده های دیگــه مقایسه ش نکنید (sm50)(sm25)
اگه از بین قدیمیای خودش بخواد انتخاب کنه من قطعا نظرم رو شریف پور هست
اصن یه زوج ما فوق تصور بودن با هم
لعنت به هرکی که اینارو از هم جدا کرد
لعنت به پول
به غرور
به باند
به منفعت طلبی
به خودخواهی
به وحید پویان اشغال :)))))
biseda
02-18-2020, 12:59 AM
حس میکنم شادمهر ی جورایی میخواد بکشه کنار.یادمه دو سه سال پیش که گفت قصد نداره خوانندگی کنه و طرفدارا هجوم آودن بهش و نظرش رو برگردوندن.حالا ی جوری میخواد با دادن این کارهای ابکی طرفدارهاشو راضی کنه که بکشه کنار.
طرفدارهای واقعی حتما استقبال میکنن از این تصمیم چون دلشون نمیخواد شادمهر بیشتر از این گند بزنه به کارنامه هنریش.
Hosein333
02-18-2020, 06:10 AM
حس میکنم شادمهر ی جورایی میخواد بکشه کنار.یادمه دو سه سال پیش که گفت قصد نداره خوانندگی کنه و طرفدارا هجوم آودن بهش و نظرش رو برگردوندن.حالا ی جوری میخواد با دادن این کارهای ابکی طرفدارهاشو راضی کنه که بکشه کنار.
طرفدارهای واقعی حتما استقبال میکنن از این تصمیم چون دلشون نمیخواد شادمهر بیشتر از این گند بزنه به کارنامه هنریش.
بنظرم اگه بخواد اینکارو بکنه هم باید تو اوج خداحافظی کنه
یکاری بده که مثلش ۲۰ سال دیگه از طرف خواننده های دیگه بیاد بیرون
من همیشه میگم شادمهر ۱۰ سال از بقیه خواننده ها جلوتره تو همه چی
بنظرم اگه بخواد اینکارو بکنه هم باید تو اوج خداحافظی کنه
یکاری بده که مثلش ۲۰ سال دیگه از طرف خواننده های دیگه بیاد بیرون
من همیشه میگم شادمهر ۱۰ سال از بقیه خواننده ها جلوتره تو همه چی
گمت کردم یک کار زیر خاکی بودش که معلوم نبود مال چند وقت پیش بودش
بعد از گذشت چند سال هنوز می درخشه
hoohoo
02-18-2020, 11:15 PM
واقعا انکرالاصواته
یعنی تقدیر رو هم میدادی بهش میخوند میرید توش با این صدای حال بهم زن(sm70)
اگه از بین قدیمیای خودش بخواد انتخاب کنه من قطعا نظرم رو شریف پور هست
اصن یه زوج ما فوق تصور بودن با هم
لعنت به هرکی که اینارو از هم جدا کرد
لعنت به پول
به غرور
به باند
به منفعت طلبی
به خودخواهی
به وحید پویان اشغال :)))))
ترانه سرای خوب
حالا شخص خاصی مد نظرم نیس (sm50)
مثلا من ی سری از ترانه های آلبوم خیالب نیست رو دوس داشتم خوب بود
کارای مونا برزویی بود (sm50)
نیلوفر لاری پور رو هم
همین سریف پور هم (sm50)
.
با هر کدوم از اینام انگار خودِ شادمهر بعد ی مدت حال نکرده (sm168)
حالا چرا بی خیال این گروهای جدید نمی شه رو نمی دونم
ولی ضربه ی بدیه (sm81)
و حتی 1 درصد بگیم کسی باهاش کار نمی کنه هم
بازم جواب این ک چرا خودش آهنگشازی و تنظیم نمی کنه (sm98)
واسه همین سعی می کنم زیاد بهش فک نکنم
و منتظر باشم (sm127)
شااااااید ی رووووز سررررد شاااید ی نیمه شب دلش بخواد برگرده ب عقب (sm37)
البته ب جاهای خوبش (sm176)
hoohoo
02-18-2020, 11:18 PM
همون موقع ها کفته بود ک آلبوم نمی دم
و فقط 5 سال دیگه م می خونم کلا (sm50)
حتی اگه این جوری باشه این کنار کشیدن قشنگ نیش
رفتن با این ک بهت بگن برو فرق داره (sm25)
masoud741
02-19-2020, 11:34 AM
از سروش دادخواه کسی خبر نداره؟؟ دیگه ترانه نمیگه؟
entehaa
02-19-2020, 01:19 PM
چند روز قبل عید کار حسین قربانپور و بعد عید هم کار ایمین پخش میشه.
فعلا برنامه اینه
Hosein333
02-19-2020, 01:46 PM
مسافر خسته ی من بار سفر رو بست رفت
hoohoo
02-19-2020, 04:09 PM
(sm25)
entehaa
02-19-2020, 08:32 PM
کار جدید افکاری با صدای زندوکیلی
کارای افکاری بعد جدایش از بمانی دیگه دلچسب نیست.
masoud741
02-20-2020, 03:03 AM
چند روز قبل عید کار حسین قربانپور و بعد عید هم کار ایمین پخش میشه.
فعلا برنامه اینه
داداش منبعت کیه؟
entehaa
02-21-2020, 10:42 PM
masoud741
02-21-2020, 11:01 PM
نگفتی داداش منبع خبرایی که دادی کیه
entehaa
02-22-2020, 08:56 AM
نگفتی داداش منبع خبرایی که دادی کیه
یه جا خوندم. گیر دادی ها
masoud741
02-22-2020, 02:30 PM
یه جا خوندم. گیر دادی ها
زیاد رو این چیزا حساب نکن... شادمهر دقیقه ای تصمیماتش عوض میشه
hoohoo
02-22-2020, 07:31 PM
(sm54)
البوم علیرضا قربانی با اهنگسازی علیرضا افکاری(sm19)
Hosein333
02-22-2020, 10:02 PM
اسم آلبومش چیه
اسم آلبومش چیه
اعلام نکردن اسمشو(sm27)
9NIMA1
02-23-2020, 02:25 AM
(sm127)
9NIMA1
02-23-2020, 02:26 AM
اگه ترانه هاش از روزبه و افشین مقدم هم باشه عالی میشه...
masoud741
02-23-2020, 09:06 AM
کرونا هم اومد ولی آهنگ شادمهر با آهنگسازی خودش نیومد(sm81)
sibiloo
02-23-2020, 04:29 PM
اگه ترانه هاش از روزبه و افشین مقدم هم باشه عالی میشه...
نه نوشته بود اشعار بزرگان شعر ایران
با روزبه هم ک مثل اینکه به مشکل خوردن کلا
9NIMA1
02-23-2020, 04:41 PM
اتفاقاً پشیمون شدم از کامنتم :) فکر کنم اشعار بزرگان بیشتر به صدای قربانی بشینه تا ترانههای محاورهای(sm10)
Hosein333
02-23-2020, 04:54 PM
(sm51)
امیدوارم این اختلاف بینشون تموم بشه
biseda
02-23-2020, 10:15 PM
الکی خودتو درگیر نکن.طرف به اونجاش نیست طرفدار واقعی آهنگسازی و تنظیم خودشو میخواد ولی تو هنوز امیدواری.تو همه مثل همه بکش بیرون.به قول ی نفر که میگفت دوره تعهد مرده.راستم میگه.شادمهر درسته استعداد و و پشتکارشو داشت ولی همین طرفدارها شادمهرش کردن.الان همین آدم ذره ای برای طرفدارهاش ارزش قائل نیست.حتی همین طرفدارهایی که با ابتدایی ترین موزیک های شادمهر به به و چه چه میکنن.شادمهر در پخته ترین سال های کاریش داره بزرگترین خیانت رو به خودش و طرفدارهاش میکنه.الان من هرچی بگم بهم میگن توبرو ماکان بندت رو گوش بده...حاضر بودم دو سال خماری بی آهنگی بکشم و منتظر ی شاهکار از شادمهر باشم.ولی الان چی؟دلمونو به آهنگ برنده خوش کنیم یا کوه؟
حالا هی بگیم وحید پویان از قربانپور بهتره و قربانپور از پارسیان.آخرش که چی؟همه از بغل شادمهر اسم در کردن اما خود شادمهر چه قد لولش اومد پایین.برای من سال ها قبل دوبار سال تحویل میشد یک بار عید نوروز ی بار آهنگ جدید شادمهر.اول اینکه چند روز خواب و خوراک نداشتیم.همش استرس شیرین داشتیم شادمهر این دفعه چی میخوتد رو کنه اما حالا چی؟
مسافر،دهاتی،انتخاب،طرفدار ،محال،وارث،گمت کردم،معروف،تقدیر،عادت،مان دگار،گل یاس اینا همش هنره ی نفر با ذهن خلاق.مقلد همه.الان چی؟
همین الان داشتم ویدیو ادامه میدمت رو نگاه میکردم به نظرم بهترین و با مفهوم ترین ویدیو شادمهر تو این سال های اخیر بودش(sm19)
Hosein333
02-24-2020, 04:42 AM
الکی خودتو درگیر نکن.طرف به اونجاش نیست طرفدار واقعی آهنگسازی و تنظیم خودشو میخواد ولی تو هنوز امیدواری.تو همه مثل همه بکش بیرون.به قول ی نفر که میگفت دوره تعهد مرده.راستم میگه.شادمهر درسته استعداد و و پشتکارشو داشت ولی همین طرفدارها شادمهرش کردن.الان همین آدم ذره ای برای طرفدارهاش ارزش قائل نیست.حتی همین طرفدارهایی که با ابتدایی ترین موزیک های شادمهر به به و چه چه میکنن.شادمهر در پخته ترین سال های کاریش داره بزرگترین خیانت رو به خودش و طرفدارهاش میکنه.الان من هرچی بگم بهم میگن توبرو ماکان بندت رو گوش بده...حاضر بودم دو سال خماری بی آهنگی بکشم و منتظر ی شاهکار از شادمهر باشم.ولی الان چی؟دلمونو به آهنگ برنده خوش کنیم یا کوه؟
حالا هی بگیم وحید پویان از قربانپور بهتره و قربانپور از پارسیان.آخرش که چی؟همه از بغل شادمهر اسم در کردن اما خود شادمهر چه قد لولش اومد پایین.برای من سال ها قبل دوبار سال تحویل میشد یک بار عید نوروز ی بار آهنگ جدید شادمهر.اول اینکه چند روز خواب و خوراک نداشتیم.همش استرس شیرین داشتیم شادمهر این دفعه چی میخوتد رو کنه اما حالا چی؟
مسافر،دهاتی،انتخاب،طرفدار ،محال،وارث،گمت کردم،معروف،تقدیر،عادت،مان دگار،گل یاس اینا همش هنره ی نفر با ذهن خلاق.مقلد همه.الان چی؟
تو خودت بیشتر از مسعود جوش زدی
ولی با دونه دونه حرفات موافقم
حرف دله خیلی از مارو زدی
Milik
02-24-2020, 12:50 PM
هنوز قطعی نیست همکاری واسه تهیه آلبوم فقط در حد ایده و طرح یه صحبتی انجام شده
الان فقط تیتراژ سریال همگناه رو آماده کردن دوتایی ...
قربانی الان همزمان داره رو آلبوم با حسام ناصری (پروژه با من بخوان) رو جلو می بره ، با بهزاد عبدی رو سمفونی حافظ کار می کنه ، یه مجموعه هم با معتمدی و پورناظری ها شروع کرده ...
احتمال اینکه به این زودی ها با افکاری برن واسه تهیه آلبوم زیاد نیست
hoohoo
02-24-2020, 07:05 PM
با چن خطِ آخر خیلی خیلی موافقم (sm127)
چن خط اول هم این جوری بگم ک
همون موقع هم ک همه قبولش داشتن شک دارم ب حرف کسی گوش می داد
کلا مدلشه (sm25)
Hosein333
02-24-2020, 09:06 PM
(sm50)
سلامتی تورا پیک می زند ان کس که زهر ریخته چشمش درون جام رفیق(sm50)
یکی از ارزو های موسیقیاییم همکاری افکاری با قربانی بود
ایشالا اخریش که همکاریش با شادمهره اتفاق بیفته
البته با تنظیم خود شادمهر(sm19)
sibiloo
02-24-2020, 10:22 PM
یکی از ارزو های موسیقیاییم همکاری افکاری با قربانی بود
ایشالا اخریش که همکاریش با شادمهره اتفاق بیفته
البته با تنظیم خود شادمهر(sm19)
اره واقعا
کاش البوم مشترکش با همایون هم افکاری میساخت
ولی این اهنگ قربانی که امروز اومد یکم یجوری بود
نه که بد باشه
ولی از اون افکاری خفن هم خبری نبود
کلا کار اخر زندوکیل هم به خوبی قبل نبود
شاید به پیسی ملودی خورده باشه :)))))
نمیدونم ولی توقعم خیلی بالاتر بود ازش تو این دو سه تا کار اخر
امیدوارم اگه البومی میسازن یچیز بی نقص باشه
اینم بگم که ترانه غیاثی به شدت خوب بود خیلی حال کردم
hoohoo
02-24-2020, 11:26 PM
اره واقعا
نه که بد باشه
ی نفرم هس کلی آهنگ داره همیشه و نمی دونه باهاشون چی کار منه
مثلا همین الان ممکنه 50 تا آهنگ تو ذهنش داشته باشه
ولی واسه خودش استفاده نمی کنه (sm121)
sibiloo
02-25-2020, 07:08 PM
ی نفرم هس کلی آهنگ داره همیشه و نمی دونه باهاشون چی کار منه
مثلا همین الان ممکنه 50 تا آهنگ تو ذهنش داشته باشه
ولی واسه خودش استفاده نمی کنه (sm121)
واقعا
من افکاری رو خیلی دوست دارم
ولی از نظر تنوع و نوآوری یک صدم شادمهرم نبوده
همه کاراش رو یه خط بوده و البته قشنگ
اگه ملینا بذاره این عزیز یاد شده هم میسازه اهنگای تو سرشو :)))
hoohoo
02-25-2020, 08:20 PM
واقعا
من افکاری رو خیلی دوست دارم
ولی از نظر تنوع و نوآوری یک صدم شادمهرم نبوده
همه کاراش رو یه خط بوده و البته قشنگ
اگه ملینا بذاره این عزیز یاد شده هم میسازه اهنگای تو سرشو :)))
همه شم به ملینا ربط نداره
این همه آدم بچه دارن ب کارشونم می رسن (sm50)
شاید دیگه اهمیتی نداره واسش موسیقی (sm25)
شاید (sm81)
اره واقعا
نه که بد باشه
اون البوم رو بیشتر از دوبار نتونستم گوش بدم
من حدس میزدم چون موسیقی تیتراژ بوده محدودیت هایی داشتن من یکی از همکاریاشونو شنیدم که نه تنظیم شده نه میکس و مستر و شاید باورت نشه مدتیه هیچ موسیقی به دلم نمیشینه از بس این کار زیباس
اینم بایدقبول کنیم افکاری و بمانی مکمل هم هستن و جدا کار کردنشون روی کار هردو تاثیر گذاشته
فعلا توی داخلیا همینا هستن که کار خوب دارن ارئه میدن امیدوارم ایناها به سرنوشت سایرین شادمهر دچار نشن
امیدوارم روزی برسه اینجا از شادمهر و به اوج برگشتنش صحبت کنیم
گل سرخ تو بودم زود چیدی، بی سرم کردی
از اول امدی خوبم کنی، زخمی ترم کردی(sm50)
از اول امدی در گوشه ی گلدان تنهایی
نمیدانم چرا هنگام رفتن، پر پرم کردی(sm50)
sibiloo
02-27-2020, 03:47 PM
بیست و یک سال از البوم مسافر گذشت...
مگه میشه . چجوری انقد زود گذشت اخه :)))
اولین بار داییم گفت اهنگ شادمهر رو شنیدی ؟من نمیدونستم کیه و چیه فقط از اسمش خیلی خوشم اومد . شادمهر :))))
گفتم بذار گوش کنیم . اهنگ گل یاسش رو گذاشت واسم
بعدش کم کم رفتم سراغ بقیه اهنگاش و دیدم اهنگاشم اندازه اسمش جذابه :))))
دهن داییمو سرویس کرده بودم انقد میگفتم شادمهر برام بذار
یه واکمن شخمی داشت شادمهر میذاشتم توش منو ترک دوچرخش سوار میکرد و... :))))))))))
چه البومی
چجوری خود اهنگ مسافر ساخته شده اصلا
چه حالی داشته موقع ساختنش
چرا انقد غم داره این اهنگ اصن
تو بهترین شرایط روحی روانی زندگی هم باشی مسافر رو گوش بدی ته دلت خالی میشه
خدا شاهده بدون اغراق و بدون تعصب میگم هنوزم کنسرتاشو نگاه میکنم وقتی اوله آهنگ مسافر رو میزنن تا شادمهر بیاد رو سن مو به تنم سیخ میشه و تک تک خاطراتی که با این اهنگ داشتم زنده میشه واسم
هنوز وقتی پلی میکنمش باید ده بیست بار پشت سر هم گوش بدم تا اهنگو عوض کنم
برام سواله خودش هنوز گوش میده مسافر رو ؟
چرا یبار پست نمیذاره و تعریف نمیکنه از اون روزاش...
شما هم حتما خاطره دارید با این البوم
تعریف کنید
hoohoo
02-27-2020, 04:22 PM
اولین بار داییم گفت اهنگ شادمهر رو شنیدی ؟من نمیدونستم کیه و چیه فقط از اسمش خیلی خوشم اومد . شادمهر :))))
یه واکمن شخمی داشت شادمهر میذاشتم توش منو ترک دوچرخش سوار میکرد و... :))))))))))
چه البومی
خدا شاهده بدون اغراق و بدون تعصب میگم هنوزم کنسرتاشو نگاه میکنم وقتی اوله آهنگ مسافر رو میزنن تا شادمهر بیاد رو سن مو به تنم سیخ میشه و تک تک خاطراتی که با این اهنگ داشتم زنده میشه واسم
تعریف کنید
من این خااااطره هااام با عمه م بود (sm121)
اولین بارِ اولین بارِ اولین بارم یااادم نیس دقیقا کی بود (sm121)
ولی خیلی سااال پیش بووود (sm54)
اون موقع ها هنوز مجاز بود ، هنوز ایراان بود ( چ جمله هایِ عجیبی ) (sm81)
حتی یاااااااااااسشُ تو تلویزیون نشون می داد (sm178)
می گم عمه م آهنگاشُ دوس داشت
منم کمی کوچیک تر بودمُ دوس می داشتمش
انقدی بزرگ نبودم ک کسیُ دوس داشده باااشم اون موقع ها
هنرمند مورد علاقه نمی دونستم چی هس اصن (sm37)
ولی شااااااااااااااادمهــــــ ـــــــر وااااسم ی جورااایــــــــــــــــــ ـی متفااااوت بوود ، با این ک دقیقا متوجه نمی شدم این تفاوته چیه و چجوریه (sm25)
یاااااادمــــــــــــــه مدرسه بردمووون سینما وااااسه فیلم شبِ برهنــــــــــــــه (sm172)
بااااورت می شه ؟ (sm86)
خلاصه اون موقع اینترنت مثِ الان ، نبود
جونم براتون بگه مااادر (sm30)
وقتــــــــــی که از ایران رفتُ مطلع شدم
تـــــــــــااا مدت ها هنگ بودم ک یعنی چــــــی که از ایران رفت ؟ (sm54)
مگـــه می شه ک بره ؟ (sm77)
خلاصه ک هنگِ هنگِ هنگ بوووودمـــ (sm178)
تا اون موقع دوسش داشتماااااا ولی ی جورایی بچگااانه
از اون جا ب بعد شد ک پیگیریاااااااااااام شدید تر شد
ی مقدارم بزرگ تر شده بودم
دیگه می فهمیدم دوس داشتن ی نفر به صورت ویژه یعنــــــــی چـــــــــی
صداااااااااشم ک دیگه گفتن نداره همه می دونن (sm127)
تا اون موقع آلبومای ایرانشُ داشتم
مساااافر و دهاااتی ..... (sm50)
ی دفترم دارم همون موقع ها
عکساشُ چسبونده بودم بهش
شعراشو آلبوم به آلبوم نوشته بودم و .............. (sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
خلاصه ک دوووراااانــی بود (sm81)
تو چنتا خط جاااا نمی شه
و ب قولِ ....
#خااااطراااتِ_بچگیم_با_اسمِ _تو_شروع_می_شه
(sm127)(sm86)(sm127)(sm86)
و ی چیز جالب ترم این ک در تمام این سال ها ک گذشت
خیلی از مردم با گذشتِ سال ها علاقه مندی هاشون عوض شد و یا ی سریا به هنرمندای مورد علاقه شون اضافه شد
ولی واسه من این جوری نبوده (sm127)
دیگران فقط دوست داشتنی هستن اونم شاید واسه ی مدت
ولی شاااادمهر همیشه واااسم ی چیز دیگــــــه بوده و هست (sm10)
#همه_ی_شعرایِ_ دنیاااااااااا_با_تو_پایووو� �_می_گیره (sm127)
sibiloo
02-27-2020, 04:56 PM
ولی شااااااااااااااادمهــــــ ـــــــر وااااسم ی جورااایــــــــــــــــــ ـی متفااااوت بوود ، با این ک دقیقا متوجه نمی شدم این تفاوته چیه و چجوریه (sm25)
یاااااادمــــــــــــــه مدرسه بردمووون سینما وااااسه فیلم شبِ برهنــــــــــــــه (sm172)
بااااورت می شه ؟ (sm86)
عکساشُ چسبونده بودم بهش
شعراشو آلبوم به آلبوم نوشته بودم و .............. (sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
تو چنتا خط جاااا نمی شه
و ب قولِ ....
خیلی از مردم با گذشتِ سال ها علاقه مندی هاشون عوض شد و یا ی سریا به هنرمندای مورد علاقه شون اضافه شد
سر قضیه خارج رفتنش هم خونه یه دایی دیگم دعوت بودیم یه شب
دایی کوچیکم اومد گفت شادمهر رفته خارج یه ویدیو داره ( همون عروسکی بودم برات )
میگفتم اذیت نکن بابا ینی چی رفته خارج که گفت تو ویدیو هم دوتا دختر بی حجاب میرقصن ( که نشون میداد واقعا رفته خارج )
شب قرار بود خونه داییم بمونیم
ولی به خاطر اینکه بیام ویدیو شادمهر و ببینم شب نموندیم اونجا ک یادمه با مامانمم کلی دعوامون شد ک میگفت حالا عتیقس مگه فردا میری میبینیش ولی قبول نکردم من (sm2)
به قول خودت خیلیا بودن ولی هیشکی شادمهر نشد واسمون
این شعر خاطرات بچگی که نوشتی هم یه دنیای بی نهایت زیباست واسم
خیلی زیبا خییییلی خییییییییلی
امیدوارم بدونه این همه ادم باهاش همچین خاطرات شیرینی دارن
بعید میدونم بدونه وگرنه ارزش بیشتری قائل میشد شاید
Hosein333
02-27-2020, 05:13 PM
چه البومی
تعریف کنید
چون الان با بهروز صفاریان مشکل داره
Hosein333
02-27-2020, 05:18 PM
چه البومی
تعریف کنید
بااااورت می شه ؟ (sm86)
عکساشُ چسبونده بودم بهش
تو چنتا خط جاااا نمی شه
و ب قولِ ....
با عرض معذرت میتونم بپرسم شما متولد چه سالی هستید ؟؟؟؟؟؟(sm77)
hoohoo
02-27-2020, 06:56 PM
سر قضیه خارج رفتنش هم خونه یه دایی دیگم دعوت بودیم یه شب
دایی کوچیکم اومد گفت شادمهر رفته خارج یه ویدیو داره ( همون عروسکی بودم برات )
میگفتم اذیت نکن بابا ینی چی رفته خارج که گفت تو ویدیو هم دوتا دختر بی حجاب میرقصن ( که نشون میداد واقعا رفته خارج )
شب قرار بود خونه داییم بمونیم
ولی به خاطر اینکه بیام ویدیو شادمهر و ببینم شب نموندیم اونجا ک یادمه با مامانمم کلی دعوامون شد ک میگفت حالا عتیقس مگه فردا میری میبینیش ولی قبول نکردم من (sm2)
به قول خودت خیلیا بودن ولی هیشکی شادمهر نشد واسمون
این شعر خاطرات بچگی که نوشتی هم یه دنیای بی نهایت زیباست واسم
خیلی زیبا خییییلی خییییییییلی
امیدوارم بدونه این همه ادم باهاش همچین خاطرات شیرینی دارن
بعید میدونم بدونه وگرنه ارزش بیشتری قائل میشد شاید
اشک تو چشام جمع شد ، اه (sm86)
چ روزاااایـــــــــــــــــ ـــــــــی بوووود (sm81)
منم کلیپشو دیده بودم نمی تونستم باور کنم
اون موقع ها متداول نبود مثِ حالا ک ب هنرمندا می گی تو همه جمع می کنن می رن (sm172)
همون یدونه بود (sm1)
خلاصه این ک
#قصـــــــــــه_این_جورررر� �_شروع شد (sm86)(sm127)
شااایدم ندونه (sm81) ، خودمونو این طوری آروم کنیم لاقل (sm1)
مثٍ اون مصاحبه ش خیلی سال پیش ک می گفت
نه هیشکی منو تو ایران نمی شناخت (sm37)(sm168)
آمار دستش نیست (sm169)
hoohoo
02-27-2020, 06:57 PM
با عرض معذرت میتونم بپرسم شما متولد چه سالی هستید ؟؟؟؟؟؟(sm77)
من خیلی سنم زیاده می دونی (sm37)
ebihamed
02-28-2020, 03:09 PM
کنسرت گذاشتن توی عربستان رو کجای دلم بذارم چرا انقد تغییر کرده این بشر جدا از نوع ارائه ی موسیقیهاش حتی شخصیت هنریشم تغییر کرده
Hosein333
02-28-2020, 04:24 PM
کنسرت گذاشتن توی عربستان رو کجای دلم بذارم چرا انقد تغییر کرده این بشر جدا از نوع ارائه ی موسیقیهاش حتی شخصیت هنریشم تغییر کرده
این نشون میده که انسانها در گذر زمان تغییر میکنن
ebihamed
02-28-2020, 04:36 PM
این نشون میده که انسانها در گذر زمان تغییر میکنن
تنها نکته ی جالبش اینه که کنسرت از شبکه ی mbcpersia پخش میشه و شادمهری که هیچوقت ازش یه کنسرت کامل ضبط شده هم ندیدیم حالا اجراش قراره لایو پخش بشه
Hosein333
02-28-2020, 05:34 PM
تنها نکته ی جالبش اینه که کنسرت از شبکه ی mbcpersia پخش میشه و شادمهری که هیچوقت ازش یه کنسرت کامل ضبط شده هم ندیدیم حالا اجراش قراره لایو پخش بشه
خیلی جالبه
آیا این خوده شادمهر هست؟؟؟؟
hoohoo
02-28-2020, 09:11 PM
گفته بود نمی رم ، نه ؟ (sm37)
این یعنی فقط ی چیز ..... (sm50)
sibiloo
02-28-2020, 10:00 PM
نه دوبی رو گفته بود نمیرم
باس دید حالا ای ایران رو تو عربستان اجرا میکنه یا نه (sm173)
hoohoo
02-28-2020, 11:08 PM
نه دوبی رو گفته بود نمیرم
باس دید حالا ای ایران رو تو عربستان اجرا میکنه یا نه (sm173)
هـــــــــــعی (sm81)
masoud741
02-29-2020, 12:01 AM
اون دوبی بود گفته بود نمیرم.حرفی از عربستان نبود
hoohoo
02-29-2020, 12:10 AM
اون دوبی بود گفته بود نمیرم.حرفی از عربستان نبود
آره آره یاااادم اومد (sm50)
Hosein333
02-29-2020, 03:49 AM
کلا با عربا مشکل داشت این بشر
دیگه نمیدونم چطور شده شاید خودشو آپدیت کرده
hoohoo
02-29-2020, 07:30 PM
کلا با عربا مشکل داشت این بشر
دیگه نمیدونم چطور شده شاید خودشو آپدیت کرده
آره این جوری یاددم بود اون کلیپو .. (sm50)
یعنی جایی ک نذارن ای ایرانُ بخونم نمی رم
hoohoo
02-29-2020, 07:33 PM
پــــــــــــــــــــیِ اســــــــــــــــــمــــ ِ تــــــــــووو مــــــی گــــــــــشــتــم
تــــــــــــــــــــه یــِ فنجــــــــــــووونِ خـــــــــــــــااالـــــ ــــــــــــــی
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
entehaa
02-29-2020, 08:35 PM
آهنگ جدید و شنیدنی حسین قربانپور به اسم *روزی چند لحظه*
چند ساله منتظر این آهنگ بودم ملودی و ترانه کاملا سلیقه من هست و خیلی این آهنگ رو دوست دارم.
Amir اگه خواستی بزارش رو سایت
Hosein333
02-29-2020, 11:07 PM
آهنگ جدید و شنیدنی حسین قربانپور به اسم *روزی چند لحظه*
چند ساله منتظر این آهنگ بودم ملودی و ترانه کاملا سلیقه من هست و خیلی این آهنگ رو دوست دارم.
Amir اگه خواستی بزارش رو سایت
منم خیلی منتظر این اهنگ بودم
منتها تبلیغاتش خیلی ضعیف بوده
این اهنگ باید بیشتر شنیده بشه
Hosein333
03-01-2020, 12:19 AM
این اهنگ حسین قربانپور خیلی سرتر از دو اهنگ اخر شادمهر هستش
واقعا اهنگ تمیزی هستش همه چیش خووبه مخصوصا شعرش
hoohoo
03-01-2020, 12:35 AM
این اهنگ حسین قربانپور خیلی سرتر از دو اهنگ اخر شادمهر هستش
واقعا اهنگ تمیزی هستش همه چیش خووبه مخصوصا شعرش
برای این ک آهنگ شادمهر آهنگسازی و تنظیم خودش نبود (sm50)
البته من اون آهگم گوش ندادم (sm54)(sm128)
Hosein333
03-01-2020, 01:47 AM
برای این ک آهنگ شادمهر آهنگسازی و تنظیم خودش نبود (sm50)
البته من اون آهگم گوش ندادم (sm54)(sm128)
شادمهر اگه خودش بخواد بسازه که دیگه غوغا میکنه
حیف که از استعدادش محروممون کرده
hoohoo
03-01-2020, 02:18 AM
شادمهر اگه خودش بخواد بسازه که دیگه غوغا میکنه
حیف که از استعدادش محروممون کرده
اوووهوووم (sm81)
9NIMA1
03-01-2020, 04:02 AM
برای خود قربانپور هم چند وقت پیش کامنت گذاشتم راجع به این آهنگ...
ای کاااااش که این کار رو با صدا و تنظیم شادمهر میشنیدیم(sm178)
کار خیلی زیبایی هست. منم منتظرش بودم
Hosein333
03-01-2020, 06:10 AM
برای خود قربانپور هم چند وقت پیش کامنت گذاشتم راجع به این آهنگ...
ای کاااااش که این کار رو با صدا و تنظیم شادمهر میشنیدیم(sm178)
کار خیلی زیبایی هست. منم منتظرش بودم
شعرش از اون شعرهایی هست که به درد شادمهر میخوره
entehaa
03-01-2020, 07:47 AM
واقعا شادمهر تو این چند سال چقدر شعر و ملودی خوب رو از دست داده....
بازی، قلب ساعتی، روزی چند لحظه....
Hosein333
03-01-2020, 11:48 AM
قلب ساعتی یه تیکه هاش خوب نبود یه قسمتاش خیلی عالی بود
9NIMA1
03-01-2020, 12:26 PM
شعرش از اون شعرهایی هست که به درد شادمهر میخوره
البته میشه حدس زد که اگه اینو به شادمهر میداد یا حتی داده باشه قبول نکنه! چون شبیه کارای قدیم خود شادمهره. شادمهر هم که فراری از کارای یه ذره حتی تکراری :))
Hosein333
03-01-2020, 12:36 PM
البته میشه حدس زد که اگه اینو به شادمهر میداد یا حتی داده باشه قبول نکنه! چون شبیه کارای قدیم خود شادمهره. شادمهر هم که فراری از کارای یه ذره حتی تکراری :))
اره احتمالش زیاده
ebihamed
03-01-2020, 02:17 PM
شادمهر چند تا کار خیلی خوب با قربانپور داره که ترجیح میدم اگه قراره ساخته های خودش شادمهر نیاد لااقل کاراش با قربانپور بیاد یه کار قدیمی هم چند وقت پیش گذاشته بود تو کانالش به اسم هنوز باور نکردم البته ماکت بود ولی خیلی قشنگ بود خوبی قربانپور اینه که سبک موسیقیش شادمهریه و خوندنش خاص خودشه ولی سینا پارسیان قشنگ زور میزنه مث شادمهر بخونه
Hosein333
03-01-2020, 06:45 PM
شادمهر چند تا کار خیلی خوب با قربانپور داره که ترجیح میدم اگه قراره ساخته های خودش شادمهر نیاد لااقل کاراش با قربانپور بیاد یه کار قدیمی هم چند وقت پیش گذاشته بود تو کانالش به اسم هنوز باور نکردم البته ماکت بود ولی خیلی قشنگ بود خوبی قربانپور اینه که سبک موسیقیش شادمهریه و خوندنش خاص خودشه ولی سینا پارسیان قشنگ زور میزنه مث شادمهر بخونه
هنوز باور نکردم کاملشو پخش کرده حسین قربانپور
این کار قربانپور چقدر خوب بودش من نمیدونم کی گذاشته بود مرسی ازش(sm19)
تعجب میکنم از موزیک باران اگر اینکارو نذاشته !
hoohoo
03-01-2020, 09:20 PM
واقعا شادمهر تو این چند سال چقدر شعر و ملودی خوب رو از دست داده....
بازی، قلب ساعتی، روزی چند لحظه....
قلبِ ساااعتی و همون تیکه ک شاادمهر خوند خیلی بهتر از کل آهنگ شد (sm50)
ولی کل متنشُ دوس نداشتم (sm54)
hoohoo
03-01-2020, 09:22 PM
مثِ شااادمهر (نداریم البته ) نمی خوایم (sm54)
ebihamed
03-01-2020, 09:41 PM
هنوز باور نکردم کاملشو پخش کرده حسین قربانپور
کامل پخش شده اما تنظیم نهایی نشده بود
masoud741
03-01-2020, 10:01 PM
احتمال داره یکی از همین کارایی ک با قربانپور داره قبل عید پخش بشه؟؟؟
Hosein333
03-01-2020, 10:48 PM
کامل پخش شده اما تنظیم نهایی نشده بود
بدون تنظیم هم قشنگ بود اگه تنظیم میشد ببین دیگه چی میشد
ebihamed
03-02-2020, 12:12 AM
احتمال داره یکی از همین کارایی ک با قربانپور داره قبل عید پخش بشه؟؟؟
امکانش هست چون آهنگ برنده کاملا مناسبتی بود و پخش شد ولی احتمال داره قبل عید یه کار جدید بیاد البته همش احتماله
Hosein333
03-02-2020, 12:35 PM
حرف های شادمهر راجب سیاوش قمیشی
ببینید چی میگه
Hosein333
03-02-2020, 12:36 PM
اشک آدم در میاد
تک و تنها و گیتارم
hoohoo
03-02-2020, 09:48 PM
حرف های شادمهر راجب سیاوش قمیشی
ببینید چی میگه
آخی این مصابحه هه (sm81)
hoohoo
03-02-2020, 09:50 PM
اشک آدم در میاد
تک و تنها و گیتارم
آخی (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
همه ی ویدیو هام پاک شده (sm50)(sm81)
Parsa8
03-02-2020, 11:06 PM
کلی تایپ کردم
همه شو پاک کردم
حسم مثل اون کسایی هست که اونقدر کتک خوردن که دیگه درد لگد و مشت رو نمیفهمن
سِر شدم دیگه
به قول فواد شل کردیم
امیدوارم موفقیتت رو ببینم عشق هنری من
شاد و شادمهری باشید (sm127)(sm50)
hoohoo
03-02-2020, 11:20 PM
(sm50)
ماااا حــم امــــــیـــــــــــــددو ااااااااریم (sm10)
ebihamed
03-03-2020, 12:51 AM
شادمهر کلا خوب مصاحبه نمیکنه واسه همینم تصمیم گرفت از یه جایی دیگه مصاحبه نکنه یکی از بهترین مصاحبه هایی که از آنکات دیدم مصاحبه ی شهیار قنبری بود
9NIMA1
03-03-2020, 02:02 AM
انگار کنسرت عربستان رو mbc persia قراره پخش کنه
Hosein333
03-03-2020, 05:32 AM
(sm50)
hoohoo
03-03-2020, 07:58 PM
زندگی بدون تعصب بر نژاااد هااا عاملی بود ک ...... (sm50)
برای اولین بار افتخار این را دارم که بطور زنده مهمان خانه های شما یاشم (sm54)
9NIMA1
03-03-2020, 08:01 PM
پس قراره واقعاً پخش شه کنسرت(sm132)
hoohoo
03-03-2020, 08:10 PM
توووو اینستااااااش پست گذاااااشت (sm50)
sibiloo
03-03-2020, 08:16 PM
صدتا فیلم ازش دارم که تو کنسرتش میاد میرینه اول تا اخر عربارو بعد نوشته موسیقی بدون مرز و بدون نژاد پرستی(sm2)
این برای اولین بار افتخار دارم که نوشته بود چه حس عجیبی داشت
ولی حسم میگه چیز جالبی نمیشه پخش مستقیمش
چون ده تا خواننده دیگه هم هستن
کاش یه کنسرتش تو عید که تکی هست پخش زنده داشت . اونی که تو انتالیا سالن خفنه هست . مث گوگوش که چند وقت پیش پخش کرد منوتو (sm27)
hoohoo
03-03-2020, 08:20 PM
(sm59)
اون جمله رو هم واسه همون حرفایی ک زده احتماالا نوشته (sm50)
Hosein333
03-03-2020, 11:14 PM
(sm50)
موزیک باران جدیدا داره رو ویدیو ها تبلیغ سایتای شرط بندی رو میکنه
جدا از اینکه اعتبار خودشو واسه 4 قرون از دست میده رو کیفیت ویدیو ها تاثیر میزاره
Hosein333
03-04-2020, 01:08 AM
موزیک باران جدیدا داره رو ویدیو ها تبلیغ سایتای شرط بندی رو میکنه
جدا از اینکه اعتبار خودشو واسه 4 قرون از دست میده رو کیفیت ویدیو ها تاثیر میزاره
لامصب سایت های شرط بندی چنان درآمدهایی دارن که این پولا براشون چیزی نیست
من کسایی رو میشناسم که ۵۰ میلیارد تومن از این کار درآمد داشتن
masoud741
03-04-2020, 02:01 AM
کاش لااقل تو این کنسرت ک پخش زندست زنده بخونه و لب نزنه
hoohoo
03-04-2020, 02:20 AM
(sm169)
لامصب سایت های شرط بندی چنان درآمدهایی دارن که این پولا براشون چیزی نیست
من کسایی رو میشناسم که ۵۰ میلیارد تومن از این کار درآمد داشتن
(sm27)
لب نمیزنه داداش ولی خروجی صدا از دستگاه میادش که مشخصا صدای خام نیست
ebihamed
03-04-2020, 02:55 PM
شادمهر از دستگاه تیونر استفاده میکنه چیزی که درسته داری زنده میخونی اما فرکانس صدا رو صاف و شفاف و بدون فالشی میده بیرون مث موج رادیو که تنظیم میکنی تا صدای خش از بین بره و موج شفاف پیدا بشه البته این از لحاظی که صدای صاف و بدون فالشی به گوش کسی که تو سالن نشسته میرسونه اما هنر زنده خوندن دیگه نیست البته اینم بگم این حرکت شادمهر تو این سالهای اخیرش انجام میشه که عجیبه یعنی هم نوع پخش کارهای جدیدش هم اجرای کنسرتش وارد فاز دیگه ای شده چون تا همین پنج شش سال پیش هم خودش کار میساخت هم زنده تو کنسرتهاش میخوند و میزد
Hosein333
03-04-2020, 05:21 PM
شادمهر از دستگاه تیونر استفاده میکنه چیزی که درسته داری زنده میخونی اما فرکانس صدا رو صاف و شفاف و بدون فالشی میده بیرون مث موج رادیو که تنظیم میکنی تا صدای خش از بین بره و موج شفاف پیدا بشه البته این از لحاظی که صدای صاف و بدون فالشی به گوش کسی که تو سالن نشسته میرسونه اما هنر زنده خوندن دیگه نیست البته اینم بگم این حرکت شادمهر تو این سالهای اخیرش انجام میشه که عجیبه یعنی هم نوع پخش کارهای جدیدش هم اجرای کنسرتش وارد فاز دیگه ای شده چون تا همین پنج شش سال پیش هم خودش کار میساخت هم زنده تو کنسرتهاش میخوند و میزد
نا خوداگاه یاد بانو هایده افتادم با اون صدای بسیار زیباش واقعا از صداهایی هست که دیگه تکرار نمیشه
برای شادی روحش یه صلوات ختم کنیم
ebihamed
03-04-2020, 07:13 PM
نا خوداگاه یاد بانو هایده افتادم با اون صدای بسیار زیباش واقعا از صداهایی هست که دیگه تکرار نمیشه
برای شادی روحش یه صلوات ختم کنیم
درسته واقعا استثنایی بود در کنار اون ابی هم در دهه 90 میلادی اجراهای چشمگیری داشت اگه تونستی از یوتیوب کنسرت سانتامونیکا سال 90رو ببین چه اجراهای محشری داره البته الانشم با اینکه صداش خیلی پیر و خسته تر شده اما با این وجود همچنان ترجیح میده لایو بخونه توی بچه های داخلم کنسرتهای حامی و نیما مسیحا خیلی خوب بود چند وقت پیشم تور مشترک داشتن و البته مهدی یراحی و محسن یگانه هم از خوبهای اجرای لایو هستن
hoohoo
03-04-2020, 09:05 PM
هـــــــــــــــــــــــی (sm81)
sibiloo
03-04-2020, 11:09 PM
اتفاقا به نظر من هرچی تو کارایی که میده بیرون داره ضعیف کار میکنه تو کنسرتا به مراتب بهتر شده
هم اجرا هم صحبت کردناش و چرخوندن صحنه
با ایده آل خیلی فاصله داره ها . مخصوصا سالنایی که اجرا میذاره . منظورم روند رو به جلوش هست
درمورد این موضوع ک گفتی هم نمیدونم چیه و اطلاعی ندارم ولی تو همین تور اخر کنسرت اروپاش من تقریبا تمام اجراها رو دیدم و توش کم سوتی و فالش نداشت
و شکی نیست که لایو اجرا میشه اما این دستگاهی که شما میگید رو نمیدونم دیگه
چیزی که من دیدم رضایت بیشتر مخاطباش هست . نمیدونم دیدید یا نه مصاحبه با اونا که تو سالن بودن تو یکی از کنسرتاش . یارو میگفت فکر نمیکردم انقد خوب اجرا کنه شادمهر . تقریبا راضی بودن
در مورد نوازندگی ولی مطعنم که لایو میزنه
تو هر اجرا یه جور میزد پاپ کردن رو
ebihamed
03-04-2020, 11:51 PM
اتفاقا به نظر من هرچی تو کارایی که میده بیرون داره ضعیف کار میکنه تو کنسرتا به مراتب بهتر شده
هم اجرا هم صحبت کردناش و چرخوندن صحنه
با ایده آل خیلی فاصله داره ها . مخصوصا سالنایی که اجرا میذاره . منظورم روند رو به جلوش هست
درمورد این موضوع ک گفتی هم نمیدونم چیه و اطلاعی ندارم ولی تو همین تور اخر کنسرت اروپاش من تقریبا تمام اجراها رو دیدم و توش کم سوتی و فالش نداشت
و شکی نیست که لایو اجرا میشه اما این دستگاهی که شما میگید رو نمیدونم دیگه
چیزی که من دیدم رضایت بیشتر مخاطباش هست . نمیدونم دیدید یا نه مصاحبه با اونا که تو سالن بودن تو یکی از کنسرتاش . یارو میگفت فکر نمیکردم انقد خوب اجرا کنه شادمهر . تقریبا راضی بودن
در مورد نوازندگی ولی مطعنم که لایو میزنه
تو هر اجرا یه جور میزد پاپ کردن رو
یه کم پرس و جو کنی راجب استفاده از تیونر اطلاعات خوبی بدست میاد اگه فقط کمی دقت کنی شادمهر تو کنسرتهای سالهای پیشش که لایو میخوند خیلی شعرا رو یادش میرفت و این قضیه الان تقریبا به صفر رسیده راجب رضایت هوادارا از کنسرت که مشخصه من و شمام بریم کنسرت از هیجان دیدارش بهمون خیلیم خوش میگذره اما اگه بخام سلیقه ی خودمو بگم دوست داشتم شادمهر یه کنسرت تک نفره تو سالن گیبسون آمفی تیاتر یا رویال البرت هال برگزار میکرد و کلا چیدمان آهنگهاش و نوع اجراش فرق میکرد یعنی شادمهری میدیدیم که فارغ از بالا پایین پریدن یه بند نوازنده ی سازهای زنده پشتش بودن و آهنگهایی مثل پرپرواز روح سبز بی نهایت شب غریبه پل عاطفه و در پارت دیگه ای کارهای تقدیر و ماندگار و محال و اینا رو اجرا میکرد ای کاش این رؤیا فقط یه بار تعبیر میشد چون الان همه ب کنسرتهاش شبیه به هم شده و فقط توش هیجان و خوشگذرونیه ولی شادمهر هنرمندی نبود که هدفش خوش گذروندن محاطبش باشه شادمهر اسطوره بود میتونست توی یکی از کنسرتها لااقل نشون بده شادمهر یه بُعد دیگه ای از هنر هم در وجودش هست که اتفاقا اون شادمهر واقعیه نه فقط هیجان و فان اما خوب عملکردش به این شکله دیگه
Hosein333
03-05-2020, 01:53 AM
درسته واقعا استثنایی بود در کنار اون ابی هم در دهه 90 میلادی اجراهای چشمگیری داشت اگه تونستی از یوتیوب کنسرت سانتامونیکا سال 90رو ببین چه اجراهای محشری داره البته الانشم با اینکه صداش خیلی پیر و خسته تر شده اما با این وجود همچنان ترجیح میده لایو بخونه توی بچه های داخلم کنسرتهای حامی و نیما مسیحا خیلی خوب بود چند وقت پیشم تور مشترک داشتن و البته مهدی یراحی و محسن یگانه هم از خوبهای اجرای لایو هستن
نیما مسیحا رو هم قبولش دارم مخصوصا اهنگ پروانگی که بیات ساخته براش
sibiloo
03-05-2020, 03:19 PM
یه کم پرس و جو کنی راجب استفاده از تیونر اطلاعات خوبی بدست میاد اگه فقط کمی دقت کنی شادمهر تو کنسرتهای سالهای پیشش که لایو میخوند خیلی شعرا رو یادش میرفت و این قضیه الان تقریبا به صفر رسیده راجب رضایت هوادارا از کنسرت که مشخصه من و شمام بریم کنسرت از هیجان دیدارش بهمون خیلیم خوش میگذره اما اگه بخام سلیقه ی خودمو بگم دوست داشتم شادمهر یه کنسرت تک نفره تو سالن گیبسون آمفی تیاتر یا رویال البرت هال برگزار میکرد و کلا چیدمان آهنگهاش و نوع اجراش فرق میکرد یعنی شادمهری میدیدیم که فارغ از بالا پایین پریدن یه بند نوازنده ی سازهای زنده پشتش بودن و آهنگهایی مثل پرپرواز روح سبز بی نهایت شب غریبه پل عاطفه و در پارت دیگه ای کارهای تقدیر و ماندگار و محال و اینا رو اجرا میکرد ای کاش این رؤیا فقط یه بار تعبیر میشد چون الان همه ب کنسرتهاش شبیه به هم شده و فقط توش هیجان و خوشگذرونیه ولی شادمهر هنرمندی نبود که هدفش خوش گذروندن محاطبش باشه شادمهر اسطوره بود میتونست توی یکی از کنسرتها لااقل نشون بده شادمهر یه بُعد دیگه ای از هنر هم در وجودش هست که اتفاقا اون شادمهر واقعیه نه فقط هیجان و فان اما خوب عملکردش به این شکله دیگه
خب شما میگی این دستگاه باعث میشه صدا شفاف و بدون فالش به گوش برسه . بعد میگی شعر رو اشتباه میخوند قبلا ولی الان این اشتباها کم شده تقریبا پس یعنی لایو هم نمیخونه ؟ چون اون دستگاه که دیگه شعر رو که درست نمیکنه ؟ :))
در مورد این نوع اجرا هم شدیدا موافقم قبلا هم همینججا گفتم . واقعا دوست دارم همچین اجرایی تو همچین سالن هایی و با اهنگایی که هم خاطره سازه هم ارزش خونده شدن داره اصلا . مثل همینایی که اسم بردی . اما یه چیزم هست که اونور آبیا خیلی استقبال نمیکنن و بیشتر دنبال همین نوع کنسرت بپر بپر هستن . یه اجرای پر پروازش بود که با پیانو میزنه چقد خوووووبه ولی ملت هی وسطش جیغ میزنن و داد و بیداد میکنن . یا اجرای هزار و یک شب تو کنسرت سونی سنتر بود فک کنم با ابی داشت . اینو که میخوند همه حرف میزدن راه میرفتن ولی اهنگ شیش و هشت میزد همه خوششون میومد . به نظرم این نوع موسیقی و اجرا که مد نظر ماست برای کنسرت اونور آب جواب نده . مگر خواننده های خاص مثل داریوش که اصلا میدونن تو سالن با چه اجراهایی قراره رو به رو بشن و به همون نیت میرن
Hosein333
03-05-2020, 07:13 PM
(sm50)
hoohoo
03-05-2020, 08:16 PM
(sm54)
ebihamed
03-05-2020, 09:54 PM
خب شما میگی این دستگاه باعث میشه صدا شفاف و بدون فالش به گوش برسه . بعد میگی شعر رو اشتباه میخوند قبلا ولی الان این اشتباها کم شده تقریبا پس یعنی لایو هم نمیخونه ؟ چون اون دستگاه که دیگه شعر رو که درست نمیکنه ؟ :))
در مورد این نوع اجرا هم شدیدا موافقم قبلا هم همینججا گفتم . واقعا دوست دارم همچین اجرایی تو همچین سالن هایی و با اهنگایی که هم خاطره سازه هم ارزش خونده شدن داره اصلا . مثل همینایی که اسم بردی . اما یه چیزم هست که اونور آبیا خیلی استقبال نمیکنن و بیشتر دنبال همین نوع کنسرت بپر بپر هستن . یه اجرای پر پروازش بود که با پیانو میزنه چقد خوووووبه ولی ملت هی وسطش جیغ میزنن و داد و بیداد میکنن . یا اجرای هزار و یک شب تو کنسرت سونی سنتر بود فک کنم با ابی داشت . اینو که میخوند همه حرف میزدن راه میرفتن ولی اهنگ شیش و هشت میزد همه خوششون میومد . به نظرم این نوع موسیقی و اجرا که مد نظر ماست برای کنسرت اونور آب جواب نده . مگر خواننده های خاص مثل داریوش که اصلا میدونن تو سالن با چه اجراهایی قراره رو به رو بشن و به همون نیت میرن
نه دوست عزیز من منظورم این نبود گه تمام کارها پلی بک خونده میشه بعضیهاش صد در صد پلی بکه لااقل تا همین چند وقت پیش مطمئنم بعضیاش پلی بک بود و فراموش نکردن شعر رو برای اون کارها گفتم حتی اگه بخایم بگیم شادمهر تمام لایو میخونه ولی این دستگاهی که من گفتم رو الکی نگفتم همچین دستگاهی وجود داره اتفاقا توی برنامه ی دورهمی که حامی اومده بود کاملا راجبش توضیح داد
entehaa
03-05-2020, 11:04 PM
اقا جان چرا سر خودتونو کلاه میزارید شادمهر الان چند ساله پلی بک میخونه بد هم پلی بک میخونه هر کدوم از اهنگهاشو در چندتا کنسرت مختلف گوش بدید تمام تحریرها و بالا پایین شدن صداش یکیه در حالی که اون زمان که پلی بک نمیخوند هر اهنگ در کنسرتهای مختلف تحریرهای مختلف میزد فقط نکته ریزی که داره آورده وسط چندتا از پلی بک هاش یهو وسط خوندنش صداشو قطع میکنه تا تابلو نشه مثلا تو اجرای دور شدی چندتا اجرای اخیرشو نگاه کنید دقیقا تو یه قسمت اهنگ میگه حالا بخون با من.... این چیزارو هم تو پلی بک هاش اضافه کرده کسی شک نکنه. البته اینم بگم خودشم میخونه و لایو همزمان اجرا میکنه ولی صدای میکروفن خودش ضعیف تر از پلی بکه هستش.
اقا جان چرا سر خودتونو کلاه میزارید شادمهر الان چند ساله پلی بک میخونه بد هم پلی بک میخونه هر کدوم از اهنگهاشو در چندتا کنسرت مختلف گوش بدید تمام تحریرها و بالا پایین شدن صداش یکیه در حالی که اون زمان که پلی بک نمیخوند هر اهنگ در کنسرتهای مختلف تحریرهای مختلف میزد فقط نکته ریزی که داره آورده وسط چندتا از پلی بک هاش یهو وسط خوندنش صداشو قطع میکنه تا تابلو نشه مثلا تو اجرای دور شدی چندتا اجرای اخیرشو نگاه کنید دقیقا تو یه قسمت اهنگ میگه حالا بخون با من.... این چیزارو هم تو پلی بک هاش اضافه کرده کسی شک نکنه. البته اینم بگم خودشم میخونه و لایو همزمان اجرا میکنه ولی صدای میکروفن خودش ضعیف تر از پلی بکه هستش.
همین الان کنسرت عربستانش از mbc persia تقدیر خیلی تابلو همین موردی بود که گفتی، ولی فک میکنم رویای ما رو کاملا لایو اجرا کرد
sibiloo
03-06-2020, 01:08 AM
به معنای واقعی ترکوند
چه استایلی داشت ...
به معنای واقعی کلمه لذت بردم ینی
وسوسه شدم برم کنسرت لعنتیشو
اگه بعد این اجراها هنوزم میگید که لایو نمیخونه و نمیزنه باید یه فکر دیگه بکنید ... :))))))
همین الان تفاوتش با لیلا ( که تازه از بهترین صداها رو داره ) ببینید
ویلون بزنی
پیانو بزنی
دیگه یکی که پول میده میره تو سالن چی میخواد از یه هنرمند :))
ebihamed
03-06-2020, 01:14 AM
به معنای واقعی ترکوند
چه استایلی داشت ...
اگه بعد این اجراها هنوزم میگید که لایو نمیخونه و نمیزنه باید یه فکر دیگه بکنید ... :))))))
ویلون بزنی
پیانو بزنی
پاپ کورن کاملا پلی بک خونده شد نوع وکال حتی فرق میکرد قشنگ مشخص بود حتی همون رویای ما آخرش داشت صداشو میکشید تو آهنگ ولی شادمهر پشت پیانو دهنش بسته بود
به معنای واقعی ترکوند
چه استایلی داشت ...
ویلون بزنی
پیانو بزنی
باورم نمیشه بعد از افتضاحی که سر تقدیر داشت هنوز فک میکنی لایو میخونه
تنها چیزیش که پسرفت نداشت هیچ پیشرفت هم داشته حرف زدنشه
وااای رویای ما عالی بود
کیف کردم
تنظیم، نوازندگی و اجرای عالی
با کمی تجربه آواز و کمی دقت میشد فهمید که رویای ما رو لایو خوند واقعا توضیحی نمیمونه براش
نوازندگی ویلنش توی پاپکرن هم قطعا زنده بود به نظرم
-
اجرای تقدیر به لحاظ صدا برداری افتضاح بود و شاید همین باعث شد اون فضا سازی اولش که البته بخشیش هم صدای پس زمینه ضبط شده خودش بود این قدر بد اجرا بشه در کل کاش تقدیر رو همه اش رو لایو اجرا میکرد بهتر ازین جوری بود.
پاپ کرن هم لایو خوند ولی تیون رو صداش گذاشتن که اونم کاش نمیکرد.
masoud741
03-06-2020, 01:25 AM
کنسرت خوبی بود فقط حیف نیم ساعت بیشتر نبود... ولی خیلی حال میداد اگه آهنگ ای ایران را اجرا میکرد
masoud741
03-06-2020, 01:27 AM
چیزی هم ک مشخص بود بخاطر ترس از کرونا جمعیت کمی اومده بود
وااای رویای ما عالی بود
کیف کردم
تنظیم، نوازندگی و اجرای عالی
با کمی تجربه آواز و کمی دقت میشد فهمید که رویای ما رو لایو خوند واقعا توضیحی نمیمونه براش
نوازندگی ویلنش توی پاپکرن هم قطعا زنده بود به نظرم
-
اجرای تقدیر به لحاظ صدا برداری افتضاح بود و شاید همین باعث شد اون فضا سازی اولش که البته بخشیش هم صدای پس زمینه ضبط شده خودش بود این قدر بد اجرا بشه در کل کاش تقدیر رو همه اش رو لایو اجرا میکرد بهتر ازین جوری بود.
پاپ کرن هم لایو خوند ولی تیون رو صداش گذاشتن که اونم کاش نمیکرد.
تقدیر دقیقا همون نسخه لایوی بود که چند وقت پیش بیرون داد
masoud741
03-06-2020, 01:36 AM
خداییش هیچکدومشون هم مثل شادمهر نتونست خوب حرف بزنه و هدف این کنسرت را بیان کنه
masoud741
03-06-2020, 01:38 AM
آقا واسه من چند وقته سواله شادمهر عمدا موهاشو این رنگی کرده یا همینجوری هست
sibiloo
03-06-2020, 01:39 AM
همینکه هرکی یه اهنگ رو میگه که لایو نبوده نشون میده اوضاع از چه قراره :))))))))
تقدیر رو اگه اونجا که دو صدایی شد میگید به خاطر صدابرداری اینا بود چون صدای درام هم دوتایی میومد
حتما درامم نمیزنه یارو میاد ادای زدن در میاره اون پشت :))))))
بیخیال بابا
میاد یه اهنگو لایو میخونه اهنگ بعدی رو پلی بک اجرا میکنه که چی بشه ؟ :)))))))
هم ساز زدنش هم تمام اجراها لایو بود قطعا امشب
حالا اگه افکتی چیزی میده دیگه بحثش جداست که به نظرم امشب افکتم نداشت چون لرزش صداش یکی دوتا اهنگا تابلو بود
چه تنظیمایی کرده بود اهنگارو رو
مخصوصا رویای ما هم انتخاب درستی بود هم بی نهایت زیبا بود بی نهایت...
sibiloo
03-06-2020, 01:43 AM
شما فکر کنید تو یه فستیوال برای جشن یه کشور دیگه هم بگن اقا تو بیا لب بزن برامون :))))))) اسکلن انگار