توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
nasernew
12-07-2016, 12:11 AM
منظورم هیت شدن نیست منظورم شنیده شدنه
گوش مردم عوض شده و کارای اونارو بیشتر میطلبه
به قول سیروان که میگفت طرفدارای امیرتتلو از من بیشتره چون برای عوام میخونه و اصلا تخصص خاصی نداره ... (ناخن کوچیه سیروانم نمیشه(sm77))
حالا چون امثال تتلو و حامد همایون مطرح شدن دلیل نمیشه از شادمهر بهتر باشن الان خیلی ها مطرحن و شنیده شدن
بین خواننده بودن و هنرمند بودن خیلی فاصله است .اونا خواننده ان اما شادمهر هنرمنده ...
Gsshop
12-07-2016, 12:16 AM
به قول سیروان که میگفت طرفدارای امیرتتلو از من بیشتره چون برای عوام میخونه و اصلا تخصص خاصی نداره ... (ناخن کوچیه سیروانم نمیشه(sm77))
حالا چون امثال تتلو و حامد همایون مطرح شدن دلیل نمیشه از شادمهر بهتر باشن الان خیلی ها مطرحن و شنیده شدن
بین خواننده بودن و هنرمند بودن خیلی فاصله است .اونا خواننده ان اما شادمهر هنرمنده ...
لازم به تخصص نیست
اتفاقا تتلو با اینکه خواننده رده خارجی حساب میشه اما خیلی استعداد یبشتری داره از خیلیا و کارش خوبه
ما چند نفری که اینجا هستیم دنبال تخصصیم با این معیار می سنجیم
ولی مردم عادی با حس اهنگ ارتباط برقرار میکنن نه با تخصص !! حالا هرچند اون هنرمند تخصص داشته باشه
موسیقی کاملا یه چیز حسیه و از نظر من تتلو یکی از موفقترین ها تو حوزه خودشه
nasernew
12-07-2016, 12:22 AM
لازم به تخصص نیست
اتفاقا تتلو با اینکه خواننده رده خارجی حساب میشه اما خیلی استعداد یبشتری داره از خیلیا و کارش خوبه
ما چند نفری که اینجا هستیم دنبال تخصصیم با این معیار می سنجیم
ولی مردم عادی با حس اهنگ ارتباط برقرار میکنن نه با تخصص !! حالا هرچند اون هنرمند تخصص داشته باشه
موسیقی کاملا یه چیز حسیه و از نظر من تتلو یکی از موفقترین ها تو حوزه خودشه
اگه شما بخوای با یه خارجی در مورد موزیک پاپ ایران صحبت کنی و نمونه کار واسش بزاری برای موزیکای مدرن قطعا انتخابت سیروان یا شادمهره یا تو سبکهای ایرانی تر هایده و شجریان و ... و من نمیتونم امثال تتلو رو نماینده موسیقی پاپ ایران بدونم ... درسته موسیقی حسیه اما اگه علمی پشتش نباشه مردمی که سواد موزیک نداشته باشن هم میفهمن ... موسیقی شادمهر تلفیق حس و علمه چون ملودی محوره ... و حس خالی کافی نیست که اگه کافی بود خود شما نمیکفتین تتلو خواننده رده خارج حساب میشه ....
Gsshop
12-07-2016, 12:26 AM
اگه شما بخوای با یه خارجی در مورد موزیک پاپ ایران صحبت کنی و نمونه کار واسش بزاری برای موزیکای مدرن قطعا انتخابت سیروان یا شادمهره یا تو سبکهای ایرانی تر هایده و شجریان و ... و من نمیتونم امثال تتلو رو نماینده موسیقی پاپ ایران بدونم ... درسته موسیقی حسیه اما اگه علمی پشتش نباشه مردمی که سواد موزیک نداشته باشن هم میفهمن ... موسیقی شادمهر تلفیق حس و علمه چون ملودی محوره ... و حس خالی کافی نیست که اگه کافی بود خود شما نمیکفتین تتلو خواننده رده خارج حساب میشه ....
خارجی دقیقا منظورت کدوم کشوره ؟
احتمالا موزیکای شخمی ترکی و عربی یونانی نیست که شادمهرم از روشون کاور کرده ؟ اگر بخوام به عنوان نماینده کسی رو معرفی کنم قطعا کسی که کاور کرده رو انتخاب نمی کنم !!
برا من خارج از رده نیست ولی تو مردم چرا !!
Gsshop
12-07-2016, 12:27 AM
وقتی کسی کاور میکنه از نظر من یه چیزی توی اون کاور شنیده که در توانایی خودش نبوده و برای همین رفته کاور کرده
Parsa8
12-07-2016, 12:32 AM
وقتی جامعه میطلبه اونا هم میسازن و ملت تغذیع می کنن
بعد وقتی اهنگی مثل همیشگی از شادمهر میاد بیرون زیاد چیز جدیدی نیست چون هزاران نفر قبلا همینجوری خوندن و مردم گوششنون عادت کرده به این جور کارا
گوش مردم چیز جدید وقتی میطلبه اونها هم میسازنن امثال کاکوبند اینا
نمی طلبه
اینا موجن
میان دم ساحل که رسیدن میمیرن
میخوای مثال بزنم از اینا
نمونه ش گروه پالت آلبوم اول خوب آلبوم دوم معمولی الان خبری نیست
کاکو بندم همینه مطمئن باش به سرعت فراموش میشه
مردم ما هیچ وقت موسیقی محور نبودن کلام محور بودن
آهنگی که کلامش بد بوده باشه یا نا مفهوم به سرعت ناپدید میشه
خواننده این مدلی که اومدن فراموش شدن مثل نقل و نبات ریخته
Parsa8
12-07-2016, 12:34 AM
الان شنوندهای شادمهر به دو دسته تقسیم شدن یه دسته ماییم که واقع بین هستیم و هرکاری رو قبول نداریم ولی یه دسته مثل عاشق های چشم و گوش بسته همه جوره قبولش دارن که البته صدای اونا فعلا بلندتره
این دسته هیجان کاذب دارن
به نظر من نقد آگاهانه و حتی تند گاهی بهتر تعاریف الکیه
امیدورام این دسته به انحطاط نکشن شادمهر رو
Parsa8
12-07-2016, 12:35 AM
من خودم امشب از طریق کسی حامد همایمون شناختم و گوش دادم خوشم هم اومد حقیقتش ولی ولی ولی یادت باشه مردم ما موج سواری خوب بلدن.بنیامین سال 85یادته؟؟؟؟الان کجاست؟؟؟صبر کن صبرر اینم موجیه
دقیقا
به سرعتی که اومده بالا به همون سرعت فِلد میشه
Parsa8
12-07-2016, 12:39 AM
وقتی کسی کاور میکنه از نظر من یه چیزی توی اون کاور شنیده که در توانایی خودش نبوده و برای همین رفته کاور کرده
نه نظر من مخالف نظر تو هست
کاور با ذکر منبع اولا ناشایست که نیست حتی همه جا مرسومه ما گناه کبیره میدونیم
کاور از دیدگاه من یعنی نبوغی که خرج کنی با یه کلام دیگه بتونی از ورژن اصلی آهنگ بهترشو بدی بیرون
که اونم اینه که آهنگسازحس میکنه چیز بیشتری از این ملودی میتونه بکشه بیرون با کمک تنظیم
مثل پاپ کرن و سایر کاور ها که به نظرم از ورزن اصلی بهترن
majid136
12-07-2016, 12:56 AM
به نظرم بجای بحث کردن از اهنگ لذت ببرید
از تحریراش از ویالن زدنش از فضا سازی کار لذت ببرید و مطمئن باشید همه کار خودشه
مشکل ما اینه زیاده خواهیم و دوست داریم نظر خودمونو غالب کنیم
اگه اینجور باشه شادمهر باید موسیقی رو ول کنه بشینه سفارش کار بگیره از شما
nasernew
12-07-2016, 01:19 AM
خارجی دقیقا منظورت کدوم کشوره ؟
احتمالا موزیکای شخمی ترکی و عربی یونانی نیست که شادمهرم از روشون کاور کرده ؟ اگر بخوام به عنوان نماینده کسی رو معرفی کنم قطعا کسی که کاور کرده رو انتخاب نمی کنم !!
برا من خارج از رده نیست ولی تو مردم چرا !!
آدم موسیقی کاور کنه اما سواد موسیقی داشته باشه و بلد باشه بخونه نه اسم اراجیفشو بزاره موسیقی ...تو جمهوری آذربایجان آهنگ انتخاب شادمهر رو کاور کردن ... شما فقط آهنگای کاور شده شادمهر رو شنیدین و از 90 درصد باقیمونده خبری ندارین که این حرف رو میزنین(sm70)
nasernew
12-07-2016, 01:23 AM
بیخیال دعوا ..الان که داداش امیر تو تاپیک هست میخواستم بگم اگه کیفیت wav واقعی ریپ شده از سی دی یا کیفیت flac در دسترست هست همین الان ندا بدی واسه پیش فروش سریع هزینشو واریز میکنم ...زحمتشو بکش داداش...ممنون میشم(sm127)
Parsa8
12-07-2016, 01:51 AM
...
مرتضی برنامه تهران نداری؟
Moein Music Baran
12-07-2016, 01:52 AM
بحث تموم شد صلوات بفرستید
مرتضی برنامه تهران نداری؟
چرا داداش یه هفته دیگه کنسرت براتون میذارم تهران(sm2)(sm2)
اگه تو بیای چنتا از آهنگامم به افتخار تو با تکنوازی پیانو براتون اجرا میکنم (sm2)
Aghili
12-07-2016, 01:55 AM
(sm27)
Parsa8
12-07-2016, 01:58 AM
چرا داداش یه هفته دیگه کنسرت براتون میذارم تهران(sm2)(sm2)
اگه تو بیای چنتا از آهنگامم به افتخار تو با تکنوازی پیانو براتون اجرا میکنم (sm2)
(sm2)من پیانو بلدم ساز دیگه بلد نیستم تو یه چی دیگه بزن بریم یه فیت بدیم (sm51)
(sm2)من پیانو بلدم ساز دیگه بلد نیستم تو یه چی دیگه بزن بریم یه فیت بدیم (sm51)
حیف که استاد اعظم کارن کبیر ما رو تو استدیوش راه نمیده والا تو استودیوی استاد ضبطش میکردیم از نکات ریز و کلفتش هم مستفیذ میشدیم(sm2)
Milik
12-07-2016, 02:01 AM
...
بحث شیرینی بود
موفق باشی ... (sm176)
من رفتم
شما هم روی همو ببوسین ..میلاد(sm127)و پارسا(sm127)
Parsa8
12-07-2016, 02:12 AM
حیف که استاد اعظم کارن کبیر ما رو تو استدیوش راه نمیده والا تو استودیوی استاد ضبطش میکردیم از نکات ریز و کلفتش هم مستفیذ میشدیم(sm2)
(sm70)
ما یه زیر زمین داشتیم مثلا تمرین میکردیم (sm111)
میریم همون جا ضبط میکنیم (sm70)
Parsa8
12-07-2016, 02:14 AM
بحث شیرینی بود
موفق باشی ... (sm176)
تلخ شیرین شور همه چی بود (sm70)
همچنین شما تو تمام مراحل زندگیتون (sm10)
Parsa8
12-07-2016, 02:16 AM
من رفتم
شما هم روی همو ببوسین ..میلاد(sm127)و پارسا(sm127)
شبت بخیر یره (sm27)
ولی جدی بذار برنامه بریزیم یا من بیام اونوری یا تو بیا اینوری(sm51)
مشکلی نیست اوکیه (sm127)
Hosein333
12-07-2016, 03:01 AM
عاشقم بمون همیشه(sm127)
باورم همیشگی شه(sm127)
andy777
12-07-2016, 03:02 AM
(sm50)
masoud741
12-07-2016, 05:40 AM
همیشگی بهتر از تجربه کن بود.کیا موافقند؟؟
Aghili
12-07-2016, 09:15 AM
ناجی؟ (sm77) (sm25)
حذف کردن این کلمه رو. (sm59) نوشتن 4 جوان.4 استعداد (sm51)
masoud741
12-07-2016, 09:35 AM
نسل شادمهر نوشتشو اصلاح کرد..بجای 4ناجی گذاشت 4 استعداد(sm120)
Aghili
12-07-2016, 10:20 AM
نسل شادمهر نوشتشو اصلاح کرد..بجای 4ناجی گذاشت 4 استعداد(sm120)
نکنه فرشباف اینجاس ما رو دید میزنه (sm120)
hamidjalab1
12-07-2016, 12:29 PM
هیچکی(sm70)
تجربه کن از نظرم بهتر بود خیلی
masoud741
12-07-2016, 01:31 PM
آقا من موندم شادمهر چرا فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده..مهدی کساییان و جواد شریف پور هم ک بهش ترانه داده بودند ولی نمیدونم چرا اونا را از آلبوم حذف کرده
worldpic
12-07-2016, 03:10 PM
آقا من موندم شادمهر چرا فقط از یک ترانه سرا تو آلبوم استفاده کرده..مهدی کساییان و جواد شریف پور هم ک بهش ترانه داده بودند ولی نمیدونم چرا اونا را از آلبوم حذف کرده
و همینطور ترانه مونا رو حذف کرده البته ترانه های مونا بگیر نگیر داره... بماند...
به گفته برخی افراد بعد آلبوم هم شادمهر شاید از این ترانه ها استفاده کنه (بگفته حرفای مونا ترانش رفته برای اجرا)
entehaa
12-07-2016, 03:34 PM
از الان اماده شده اگه اعتراض ها واسه البوم زیاد شد مثل عادت بعد از البوم تقدیر اهنگ های خودشو پخش کنه
masoud741
12-07-2016, 03:38 PM
از الان اماده شده اگه اعتراض ها واسه البوم زیاد شد مثل عادت بعد از البوم تقدیر اهنگ های خودشو پخش کنه
فکر نکنم زیاد ب آلبوم اعتراض بشه..الان بالای 80 درصد از دوتا کار جدید راضی بودند و شادمهر نظر عموم واسش مهمه.مطمئن باش شادمهر تو این آلبوم واسه همه سلیقه ها آهنگ داره
worldpic
12-07-2016, 05:06 PM
فکر نکنم زیاد ب آلبوم اعتراض بشه..الان بالای 80 درصد از دوتا کار جدید راضی بودند و شادمهر نظر عموم واسش مهمه.مطمئن باش شادمهر تو این آلبوم واسه همه سلیقه ها آهنگ داره
البته ادمین های پیج ها مجال نمیدن نظرات مخالف دیده بشه...
دیروز 4 تا یوزرم رو بلاک کردن... با این روند فقط نظرات موافق دیده میشه.
worldpic
12-07-2016, 05:08 PM
بهترین روش این هست که تو اینستا پیج هوادری باز کنیم... اونجا حرف دل هوادرها رو بنویسیم و شادمهر رو تگ کنیم.
masoud741
12-07-2016, 05:28 PM
بالاخره تا شنبه آلبوم ک اومد معلوم میشه چقدر میتونه طرفداران را راضی کنه
masoud741
12-07-2016, 05:30 PM
بهترین روش این هست که تو اینستا پیج هوادری باز کنیم... اونجا حرف دل هوادرها رو بنویسیم و شادمهر رو تگ کنیم.
دیگه واسه این کارا دیره .آلبوم بسته شده و 3دوز دیگه پخشش میکنه..بهتره صبر کنیم آلبوم بیاد ببینیم راضی کننده هست یا نه..البته مطمئنا نمیشه همه را راضی نگهداشت.چون سلیقه ها متفاوته
Farbod-7
12-07-2016, 06:53 PM
خدا کنه شادمهر بعد البوم به خودش بیاد و کار با این ادمای ضعیف و نون به نرخ روز خور رو کنار بزاره
Parsa8
12-07-2016, 08:32 PM
بچه ها یه مطلبی رو میخواستم بگم
تو چند روز گذشته شرایط اینجا یه مقدار تنش داشت
که بخشی از تنش ها هم واسه پست های من بود
در کل یه ضرب المثلی هست که میگه در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نمیشه بست
در مورد آلبوم هم حس میکنم این شیوه بهترین راه حل باشه
اگه کسی حرفی زد مثل این مقوا که گفت اون دوستمون
بی محل بگذرید
اگه کسی از رو حسادت بگه این حرف رو که با جواب ندادن بیشتر حرصش میگیره
اگه از رو قصد یا غرض بگه که معلومه بهتره جوابی ندی چون متقاعد نمیشه و تو خسته میشی از بحث
در کل امیدوارم بیشتر سلیقه ها بعد از اومدن آلبوم راضی باشن
امیدوارم شادمهر به خودش و موسیقی خیانت نکرده باشه
ولی اینم در جریان باشید که شادمهر هنو دست خودشو بازی نکرده
حتما دست پری داره (sm127)
Parsa8
12-07-2016, 08:49 PM
بچه ها یکی از دوستان این سوال رو داره کسی میدونه
شما میدونید با چه نرم افزاری چه تنظیمی از hd 1080 به 480 تبدیل میکنن که حجمش خیلی کم میشه و تصویرش خوب میمونه؟
Clint
12-07-2016, 08:52 PM
شما میدونید با چه نرم افزاری چه تنظیمی از hd 1080 به 480 تبدیل میکنن که حجمش خیلی کم میشه و تصویرش خوب میمونه؟
حرفه ای ترین نرم افزاری که تو دنیا انکودرها ازش استفاده میکنند
Wondershare.Video.Converter
Candle_ir
12-07-2016, 09:13 PM
دوست عزیز آلبوم میخواسته پنجشنبه 4 آذر بیاد ! درسته آونگ فقط ویدئو رو میزنه و با این لیبل خیالی که ساخته ی آقایونه منتشر میشه ولی آلبوم 24 نوامبر دست آرمین بوده !! آرمین به خاطر یه سری از مسائل از دست شادمهر عصبانیه ...
همین الان آلبوم دست خیلی از دوستان و اطرافیان آقایونه !
بهتره وقتی از چیزی خبر نداریم سکوت کنیم(sm10)
(sm10) من بر اساس حرف های یکی از دوستان که به این تیم نزدیک بود صحبت کردم. البته امیر فرشباف هم خیلی وقته میشناسم از زمان شادمهر فنز تا الان ... و الان دقیق متوجه شدم آلبوم متعلق به امیر فرشباف هست و واقعا خرج کرده ...
در کل در آینده و پس از ریلیز آلبوم خیلی از واقعیت ها مشخص میشه. اگر آلبوم دست آدم نامربوط بود مطمئن باش تا الان حتما لو میرفت... و اگر هم فرض کنیم باشه ولی لو ندادن برای این تیم واقعا متاسفم...
Candle_ir
12-07-2016, 09:19 PM
واقعا یادش بخیر
آخه من انتظاری که از این آدم دارم خیلی فراتر از ایناس
اونم نه این که بگم اینا بده
میدونم که اینا برا شادمهر هر کدوم خونه پُرِش یه هفته وقت برده
بعضی وقت ها نمیشه سخت گرفت ... حال و احوال خودت مهمتر از هر چیز دیگه هست، خرابش نکن...
برای موزیسین های مولف استفاده از تیم با نفرات زیاد مزیت نیست چون از تفکر موسیقی خودش دور میشه ... بیشتر صرفا خواننده ها دنبال تیم هستن تا به تفاوت برسن...
entehaa
12-07-2016, 09:30 PM
در حال حاضر بزرگترین مشکل موسیقی پاپ ملودی هست این مشکل گریبانه بزرگترین خواننده هارو هم گرفته
Hosein333
12-07-2016, 09:43 PM
سلام پارسا جان ویدیو رو بدون تگ تبلیغاتی نداری بزاری برای دانلود
flick
12-07-2016, 10:26 PM
بی محل بگذرید
اگه از رو قصد یا غرض بگه که معلومه بهتره جوابی ندی چون متقاعد نمیشه و تو خسته میشی از بحث
شادمهر اسیر و ملعبه ی دست این آدما شده ولی ملالی نیست این نیز بگذرد ! این آلبوم هم میاد میره تموم میشه و فقط شادمهر میمونه
رئیس مایی (sm10)
flick
12-07-2016, 10:29 PM
(sm10) من بر اساس حرف های یکی از دوستان که به این تیم نزدیک بود صحبت کردم. البته امیر فرشباف هم خیلی وقته میشناسم از زمان شادمهر فنز تا الان ... و الان دقیق متوجه شدم آلبوم متعلق به امیر فرشباف هست و واقعا خرج کرده ...
در کل در آینده و پس از ریلیز آلبوم خیلی از واقعیت ها مشخص میشه. اگر آلبوم دست آدم نامربوط بود مطمئن باش تا الان حتما لو میرفت... و اگر هم فرض کنیم باشه ولی لو ندادن برای این تیم واقعا متاسفم...
خرج خاصی صورت نگرفته !! آره واقعیات که نمایان میشه و پرده ها میفته رو سیاهی برای آقایون خواهد ماند ناجیان شادمهر !
آدم نامربوط که نه ! چندین نفر از اطرافیانش چیزی نیست دور هم هستیم دیگه کی به کیه
شبت بخیر یره (sm27)
ولی جدی بذار برنامه بریزیم یا من بیام اونوری یا تو بیا اینوری(sm51)
مشکلی نیست اوکیه (sm127)
یا تو بیا اینور یا اصن یه برنامه بریزیم بریم شمالی جایی(sm127)
من همه جوره پایه ام
biseda
12-07-2016, 11:12 PM
داشتم نظرات بچه هارو میخوندم دیدم یکی عکس پروفایلش شادمهره تا تونست از شادمهر بد گفت و چندتا خواننده جوون رو بالا کشید.
یکی گفت من عاشق سینه چاک شادمهرم اون زمان شما پیش دبستانی بودی من دبیرستان بودم کاست دهاتی شادمهرو خریدم.الانم پیر شدم و گیتار میزنم و....ولی تا تونست شادمهرو مسخره کرد و تا تونست از آلبوم نیومده بد گفت و دلیلش و اقتضای سنش دونست.
خیلی ها شادمهر و تخریب کردن ولی حرفشون اینه که دارن انتقاد میکنن ولی دیگه همه فرق بین تخریب و انتقاد و میدونن.ی سری هم که تعریف کردن.ی نظر کلی بدم که ما جای شادمهر نیستیم و شادمهرم به هر دلیلی کارو داد دسته ی سری افراد که چه خوب و چه بد تموم شده و آلبوم سه روز دیگه میاد.نباید دیگه از شادمهر این همه توقع داشته باشیم به نظر شادمهر دیگه از خوندن و آهنگسازی به طور کل اشباع شده.به همه چی خواست رسید.شادمهر باید بعد این آلبوم ی دو سال اصلا فعالیت هنری نداشته باشه.استراحت براش لازمه تا دوباره با اشتیاق بیاد سمت خوندن.شادمهر همیشه ی اسطورست.بیاید با این نظراتمون تو صفحه اجتماعی خسته و دلزدش نکنیم.بذار هر جور که راغبه کارکنه.شما ها هم برای ی مدت سطح توقعتون رو بیارید پایین تا اذیت نشید.امیدوارم که دوباره همون شادمهری بشه که وقتی غیبش زد بتونی اثارشو تا مدتها گوش کنید.درسته شادمهر با 4 جوان داره خودشو میکشه پایین اما سعی کنیم که به تصمیمش احترام بذاریم حتی اگه نظرش تصمیمش بیشتر از طرف فرشباف باشه.
9NIMA1
12-07-2016, 11:15 PM
منم همیشگی رو بیشتر گوشش میدم. به نظرم تو دل برو تره!(sm132)
nasernew
12-07-2016, 11:19 PM
بی محل بگذرید
همیشه قبل و بعد از انتشار آلبوم هنرمندهای مهم این بحث های جنجالی هست
و عده ای مخالف و موافق با هم بحث میکنن و در این میون مسائل حاشیه ای هم پیش میاد ... مثلا در آلبوم جان جوانی ابی یه سری مگفتن چرا به جای تنظیمای خود علیرضاافکاری به جاش منوچهر چشم آذر تنظیم کرده و کاراش ضعیف در اومده و یه سری میگفتن اون استاده و نباید بهش توهین کنید و بهترم شد ... یه سری به غرور ابی و اختلافاتش با آهنگسازا اشاره کرده بودن و یا به متن روی کاور آلبومش ..... یا جنجالی که تو آلبوم اخیر داریوش پیش اومد و اختلافاتی که به مردم کشیده شد و توهین های ناآگاهانه به تمامی عوامل و نهایتا بدون میکس و مستر پخش شدن آلبوم و....یا آلبوم اخیر چاووشی که یک سری سبک آهنگای شهرزاد و آکوستیک بودنشو دوست داشتن و یک سری دوس داشتن آهنگاش راک باشه یا اشعارش مولانا باشه یا حسین صفا .....
همیشه آدمای مهم بدون حاشیه نمیمونن و این موضوعات پیش میاد ... من خودم از طرفدارای قدیمی شادمهرم و اینو میتونین تو نظرات قبلیم ببینین و حتی گفتم نقدهای فنی نکنین و نقدهاتون حسی و سلیقه ای باشه چون شادمهر خودش فنیه .... در مورد سلیقه خودم بگم که همین امروز داشتم آهنگ انتخاب رو گوش میکردم و برام تازگی داشت و انگار تازه ساخته شده بود و بازم احساساتمو قلقلک میداد اما همین آهنگ همیشگی که خیلی ام قشنگه و دوستشم داشتم بعد از چند بار شنیدن همون حس اول رو نداشت و هر بار گوش میکردم به غیر از صدا و نحوه خوندن شادمهر که جذبم میکرد چیزی نداشت که بتونه منو وادار کنه یه بار دیگه گوش کنم و به مرور خسته کننده به نظر میومد و یکی از دلایلی که شادمهر رو همین شادمهر الانی که پرطرفداره کرده همین موزیسین بودن و آهنگسازیهاشم بوده اما خیلی از شنونده های عادی نمیدونن که آهنگهای تقدیر و عادت و انتخاب و غیره رو.... کی ساخته و فقط گوش میکنن و خود آهنگ و صدا جذبشون کرده و حتی فرید زولاند و صادق نوجوکی و واروژان و .... نمیشناسن و فقط داریوش و هایده و گوگوش و معین و..... غیره رو میشناسن و ..... دیگه ما خیلی تخصصی به قضیه نگاه میکنیم ...من و شما شادمهر رو به عنوان موزیسین میخوایم اما شنونده های عادی شادمهرو به عنوان خواننده میخوان همونطور که داریوش و ابی و معین رو به عنوان خواننده میخوان و حتی نمیدونن آهنگ پریچه معین و کی ساخته و فقط میدونن که کی خونده .... موزیسینها مثل کارگردانها و نویسنده ها مظلوم واقع میشن و این خواننده ها و بازیگران که تو صحنه ان و مطرح میشن
و بهتره خودمونو حرص ندیم و به شادمهر فرصت بدیم به خودش برگرده و همونطور که هنوز به حس خوانندگی و تحریراش امیدواره به آهنگ و تنظیماشم امیدوار باشه و فکر نکنه دیگه توانایی ساتن موزیک رو نداره و خودشو به دیگران واگذار کنه و باید بهش اعتماد به نفس بدیم و بدونه که ما اونو به خاطر آهنگایی که میسازه دوست داریم و حتی اگه خودشم آهنگاشو نخونه و به دیگر خواننده ها واگذار کنه دنبال میکنیم که چه اثری رو برای کی ساخته ... شادمهرم قرار نیست با این آلبوم تموم شه و طرفدارای عادیش تا الان راضی بودن و شاید بیشترم شده باشن اما تو تک آهنگها و آلبومهای بعدی ان شالله جبران میکنه و مارو به خاطراتمون میبره و من هنوز بهش امیدوارم
worldpic
12-07-2016, 11:28 PM
دمو جدید واسه کدوم آهنگ هست؟
no one
12-07-2016, 11:31 PM
بعد از بارها گوش دادن اهنگ :
آهنگ همیشگی فوق العاده دلنشین تر از تجربه کن هست و هر چی بیشتر گوش میکنم بیشتر لدت می برم..
farid007
12-08-2016, 12:01 AM
این دو تا کار واقعا زیبا بود ولی اینا طرفدارای اصیل شادمهر و راضی نمیکنه
کسایی که با خود شادمهر روی به موسیقی حرفه ای اوردن و موسیقی رو فهمیدن
اتفاقا از نظر من ملودی ها و لحن و تحریر های شادمهر بی نظیر بوده و قطعا بسیار خوبه
اما مشکل تو تنظیمه ،ما اهنگ رو میشنویم دوستم داریم ولی موسیقیش ادمو تکون نمیده
نمیگیره و دقیقا این همون چیزیه که ازش شکایت داریم
شما برین تراک تردید تو البوم ادم و حوا رو گوش بدین بعد از این همه سال به وجد میاره هنوز ادمو
اون قدرته خلاقیته بود که شادمهرو از همه متمایز کرده بود
کسی که همچین استعدادی داره واقعا حیفه که بروزش نده
هر چند که باید به شادمهرم حق داد چون درگیر خانواده شده و شاید وقتشو نداره
وشاید دلیل دیگش بی انگیزگی باشه
چون کسی نتونسته تو موسیقی ما شادمهرو به چالش بکشه و همین باعث میشه شادمهر دیگه زیاد وقت نذاره چون هر کاری میده هیت میشه
من بعد از البوم طرفدار فقط تو گمت کردم اون شادمهر همیشگی رو حس کردم
و یه چیزه دیگه اینکه شادمهره همیشه یه سورپرایزی داره
۳تراک تو البوم کار خودشه و هیچ دمویی ازش منتشر نشده
اگه همونی باشه که ما انتظار داریم شاید بهترین البوم شادمهر همین باشه
چون اکثر کارها تو یک سطحن
entehaa
12-08-2016, 12:15 AM
شبیه حسی که ادم شب عید داره با اینکه غم تو دلشه ولی باید سال تحویل قیافش خندون باشه عزیزان منتقد و پیش داور هم لطف کنن به احترامه شادمهر و هنرش با یه حس خوب به استقبال این البوم بریم این جو منفی از بین بره تا با انرژی و طبق روال سابق به سمت البوم پیش بریم
biseda
12-08-2016, 12:29 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _.jpg
Hosein333
12-08-2016, 02:47 AM
این کدوم اهنگشه گذاشته تو اینستا
tiktak20
12-08-2016, 03:06 AM
این کدوم اهنگشه گذاشته تو اینستا
غرور
masoud741
12-08-2016, 05:45 AM
غرور
نه فکر کنم آهنگ تنهاییام باشه
masoud741
12-08-2016, 08:15 AM
چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره(sm120)
flick
12-08-2016, 08:57 AM
یکی گفت من عاشق سینه چاک شادمهرم اون زمان شما پیش دبستانی بودی من دبیرستان بودم کاست دهاتی شادمهرو خریدم.الانم پیر شدم و گیتار میزنم و....ولی تا تونست شادمهرو مسخره کرد و تا تونست از آلبوم نیومده بد گفت و دلیلش و اقتضای سنش دونست.
ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنم (sm120) من سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبه (sm70) همیشگی هم قبل آلبوم اومد (sm59)
هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخون (sm70) شما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم (sm120)
هشتم : (sm176)
flick
12-08-2016, 09:05 AM
شبیه حسی که ادم شب عید داره با اینکه غم تو دلشه ولی باید سال تحویل قیافش خندون باشه عزیزان منتقد و پیش داور هم لطف کنن به احترامه شادمهر و هنرش با یه حس خوب به استقبال این البوم بریم این جو منفی از بین بره تا با انرژی و طبق روال سابق به سمت البوم پیش بریم
(sm118)عالیهههه آلبوم به به آقا به به چه شود
من خیلی منتظرم (sm164)
قطعاً شادمهر میترکونه (sm185)
بیا یه بوس بده بابا انتها جان (sm23)
خوبه اینطوری ؟ (sm120)
Candle_ir
12-08-2016, 11:09 AM
شادمهر چه موسیقی عجیبی گذاشت تو اینستاگرام فضایی گوتیک داره با یه Soundscape مرموز ... شاهکاره... همین یه اثر تو آلبوم باشه من راضیم ...
bijanariya
12-08-2016, 11:25 AM
خاک بر سر این گلیم باف که ناجی پیدا کرده برای شادمهر
(sm70)گلیم باف رو خیلی خوب و بجا اومدی
bijanariya
12-08-2016, 11:28 AM
خدایی حیفه این همه استعداد نیست برا این بز مجه ها خرج کنی (sm25)
خدا بیامرز مهستی آلبومو میده دست شادمهر اونوقت شادمهر با این همه نبوغ میده به ایناکوزه گر داره از کوزه شکسته آب میخوره(sm111)
bijanariya
12-08-2016, 11:33 AM
همین الانشم خواننده های تازه کاری داریم که خلاقیتشون تو اهنگسازی خیلی بهتر از شادمهره و صداشون بیشتر بین مردم شنیده میشه
!!! مثلا چه کسایی!!!(sm142)
bijanariya
12-08-2016, 11:40 AM
امیر فرشباف رو از نزدیک دیدم ...بچه باسلیقه ایه ... و یکی از طرفدارای سه آتیشه شادمهر بوده(شاید حتی بیشتر از شماها) ولی الان داره همه چی رو فدای پول میکنه و گذشته اش رو فراموش کرده که اگه اسمی ازش میشناسیم به خاطر همین شادمهره و عشق به همین شادمهر ... فکر کنم هزینه تنظیم و میکس و مستر با امیرفرشباف بوده(البته خودش میگه) و چون فکرم نمیکنم امثال وحید پویان و میلادهاشمی از شادمهر پول بگیرن ...تازه باید یه پولی به شادمهر بدن تا اثرشونو بخونه( که شاید این کارم امیرفرشباف کرده باشه) ...آرون میگفت من از شادمهر برای قطعه معروف پول نگرفتم و افتخارمه با شادمهر همکاری کردم و مهران عباسی برای اینکه تنظیمش برای آهنگ معروف انتخاب نشد و آرون حسینی جایگزینش شده بود ناراحت بود ... و فکر میکنم امیرفرشباف تنها هزینه ای که داره میکنه هزینه تکثیر سی دی و چاپ لیبل در ایران و پخش به صورت غیرقانونی در ایرانه که ممکنه برای کسی که از سهامدارای شرکت تصویر دنیای هنر و تصویرگستر پاسارگاده و مدیر برنامه های مهدی یراحی و.... است گرون تموم بشه و ممکنه هیچوقت اینکارو نکنه ...و یکی از دلایلی که مارک آونگ نمیخوره همین اقدامیه که ایشون میخواستن یا میخوان انجام بدن و سودی به آرمین هاشمی و آونگ نمیرسه و اونا فقط تو پخش آلبوم در خارج از کشور دخیلن که تو این کار باتجربه و متبحر هستن .. و اصلا بین آرمین هاشمی و شادمهر اختلافی وجود نداره و دارن خودشونو برای کنسرت کریسمس آماده میکنن ... یعنی همه این اتفاقات ناجور به خاطر پوله و تصمیمات نادرست امیرفرشباف برای مطرح کردن اون 4 تا هنرمنده که احتمالا ازشون پول گرفته و شادمهرم گرفتار این بازی شده و استفاده از کلمات این 4 ناجی و حتی تعریف شادمهر از اینا مصدق این حرفاست ...
شادمهرم تصمیمات درست و در ارزونترین حالت و بدون زحمت گرفته .... آهنگای این آلبوم خیلی قشنگن اما به آثار ساخته شده توسط خودش نمیرسن و واقعا وحیدپویان یه پدیده ایه مثل علیرضاافکاری و اینده خوبی داره ولی شادمهر و نباید با این جوجه آهنگسازا که الگوشون شادمهر بوده مقایسه کرد ..از لحظه ای که این آهنگ را شنیدم در همینجا گفتم که احتمالا باید مشکل مالی وسط باشه...نمیدونم واقعا به این گلیم باف چی باید بگم(sm142)
bijanariya
12-08-2016, 11:42 AM
الان شنوندهای شادمهر به دو دسته تقسیم شدن یه دسته ماییم که واقع بین هستیم و هرکاری رو قبول نداریم ولی یه دسته مثل عاشق های چشم و گوش بسته همه جوره قبولش دارن که البته صدای اونا فعلا بلندتره
من فقط نگران خوده شادمهرم...شخص خودش.
نگران از اینکه بعد از پخش آلبوم اون بازخورد مد نظرش را از هواداراش نگیره و خدایی نکرده افسرده بشه.
شادمهر برای من فقط شادمهر نیست...آبروی موزیک پاپ کشورمه.
bijanariya
12-08-2016, 11:47 AM
موافقم(sm10)
bijanariya
12-08-2016, 11:49 AM
خدا کنه اینطور باشه(sm127)
bijanariya
12-08-2016, 11:52 AM
معیارت برای 80% را قبول ندارم...همینجا باهات شرط میبندم که
اگر روند کل آلبوم همین آهنگهایی باشه که شنیدیم نهایتا تا 20 روز بعد از پخش بره تو آرشیو و هرگز مثل آلبوم طرفدار نشه که تا همین الان هم داریم آهنگاشو همه جا میشنویم.
bijanariya
12-08-2016, 11:53 AM
بالاخره تا شنبه آلبوم ک اومد معلوم میشه چقدر میتونه طرفداران را راضی کنه
البته اگه تا اون موقع کسانی مثل بنده سکته نکرده باشن(sm111)
bijanariya
12-08-2016, 11:54 AM
خدا کنه شادمهر بعد البوم به خودش بیاد و کار با این ادمای ضعیف و نون به نرخ روز خور رو کنار بزاره
از دو حالت خارج نیست.
1.یا به خودش میاد
2.یا به خودش میاریمش
bijanariya
12-08-2016, 12:00 PM
بی محل بگذرید
ببین یعنی بعد شنیدن این چند آهنگ دلم میخواد دست و پای شادمهرو ببندم و واسش تا 4 روز با صدای بلند از این آهنگای خواننده های دسته چندمی پخش کنم.(sm142)
bijanariya
12-08-2016, 12:16 PM
داشتم نظرات بچه هارو میخوندم دیدم یکی عکس پروفایلش شادمهره تا تونست از شادمهر بد گفت و چندتا خواننده جوون رو بالا کشید.
خیلی ها شادمهر و تخریب کردن ولی حرفشون اینه که دارن انتقاد میکنن ولی دیگه همه فرق بین تخریب و انتقاد و میدونن.ی سری هم که تعریف کردن.ی نظر کلی بدم که ما جای شادمهر نیستیم و شادمهرم به هر دلیلی کارو داد دسته ی سری افراد که چه خوب و چه بد تموم شده و آلبوم سه روز دیگه میاد.نباید دیگه از شادمهر این همه توقع داشته باشیم به نظر شادمهر دیگه از خوندن و آهنگسازی به طور کل اشباع شده.به همه چی خواست رسید.شادمهر باید بعد این آلبوم ی دو سال اصلا فعالیت هنری نداشته باشه.استراحت براش لازمه تا دوباره با اشتیاق بیاد سمت خوندن.شادمهر همیشه ی اسطورست.بیاید با این نظراتمون تو صفحه اجتماعی خسته و دلزدش نکنیم.بذار هر جور که راغبه کارکنه.شما ها هم برای ی مدت سطح توقعتون رو بیارید پایین تا اذیت نشید.امیدوارم که دوباره همون شادمهری بشه که وقتی غیبش زد بتونی اثارشو تا مدتها گوش کنید.درسته شادمهر با 4 جوان داره خودشو میکشه پایین اما سعی کنیم که به تصمیمش احترام بذاریم حتی اگه نظرش تصمیمش بیشتر از طرف فرشباف باشه.
به شدت با نگرشت مخالفم...ما باید شادمهر را وادارش کنیم تا برامون کار قوی بسازی...یه مثال واست میزنم. وقتی یه بچه 4-5 ماهه گریه میکنه اطرافیانش متوجه میشن که مثلا گرسنشه یا جاشو خیس کرده...حالا اگه بچه اصلا گریه نکنه به نظرت کسی حتی مادرش هم بهش توجه میکنه!!!؟؟؟
زمانی که ما انتقاد نکنیم شادمهر عزیز فکر میکنه سطح شعور و گوش موسیقایی ما در حد همین کارهاست و دیگه به خودش زحمت نمیده که بره دنبال کارای قوی.
زمانی شادمهر برای ما کار قوی میسازه که ما ازش بخواهیم و این اراجیفات پخش شده را در حد شادمهر ندونیم.
شادمهر خییییلیییی بزرگ تر از این حرفا و از این آقایون به اصطلاح گلیم بافه.
پس یا شادمهر به خودش میاد و یا اینکه ما به خودش میاریمش.
در غیر این صورت خواننده محبوبمون چنان دچار افسرگی میشه که اون موقع انجام هر اتفاق بدی بعید نیست.
در ضمن این را هم باید بگم که
شادمهر برای من فقط شادمهر نیست...آبروی موزیک پاپ کشورمه.
هرگز آبروی موسیقی کشورم را نمیزارم که بازیچه چند افراد حسود و نالایقی بشه که دارن خودشونو مثل زالو به شادمهر میچسبونن و برای بالارفتن شونه های شادمهر را هدف قرار دادن.
ما فقط کار قوی از این عجوبه انتظار داریم ولاغیر... .
meysammomeni
12-08-2016, 12:18 PM
سلام دوستان عزیز.یعنی آلبوم ایران پخش میشه؟ از کجا باید تهیه کرد؟ ممنون بابت آلبوم ها. کسی لینکی از تک آهنگ های شادمهر باکیفیت عالی داره ؟ ممنون میشم
bijanariya
12-08-2016, 12:22 PM
این دو تا کار واقعا زیبا بود ولی اینا طرفدارای اصیل شادمهر و راضی نمیکنه
کسایی که با خود شادمهر روی به موسیقی حرفه ای اوردن و موسیقی رو فهمیدن
اتفاقا از نظر من ملودی ها و لحن و تحریر های شادمهر بی نظیر بوده و قطعا بسیار خوبه
اما مشکل تو تنظیمه ،ما اهنگ رو میشنویم دوستم داریم ولی موسیقیش ادمو تکون نمیده
نمیگیره و دقیقا این همون چیزیه که ازش شکایت داریم
شما برین تراک تردید تو البوم ادم و حوا رو گوش بدین بعد از این همه سال به وجد میاره هنوز ادمو
اون قدرته خلاقیته بود که شادمهرو از همه متمایز کرده بود
کسی که همچین استعدادی داره واقعا حیفه که بروزش نده
هر چند که باید به شادمهرم حق داد چون درگیر خانواده شده و شاید وقتشو نداره
وشاید دلیل دیگش بی انگیزگی باشه
چون کسی نتونسته تو موسیقی ما شادمهرو به چالش بکشه و همین باعث میشه شادمهر دیگه زیاد وقت نذاره چون هر کاری میده هیت میشه
من بعد از البوم طرفدار فقط تو گمت کردم اون شادمهر همیشگی رو حس کردم
و یه چیزه دیگه اینکه شادمهره همیشه یه سورپرایزی داره
۳تراک تو البوم کار خودشه و هیچ دمویی ازش منتشر نشده
اگه همونی باشه که ما انتظار داریم شاید بهترین البوم شادمهر همین باشه
چون اکثر کارها تو یک سطحن
امیدوارم حداقل این 3 ترک ساخته خودشو واسه ما ساخته باشه(sm9)
bijanariya
12-08-2016, 12:26 PM
چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره(sm120)
(sm30)(sm30)(sm30)
bijanariya
12-08-2016, 12:27 PM
شادمهر چه موسیقی عجیبی گذاشت تو اینستاگرام فضایی گوتیک داره با یه Soundscape مرموز ... شاهکاره... همین یه اثر تو آلبوم باشه من راضیم ...
باید کارو کامل گوش داد...بعد نظر قطعی داد.
mortezi212
12-08-2016, 12:58 PM
ول کنید این حرفارو...
48 ساعته دیگه؟؟درست میگم؟؟؟ (sm118)(sm118)
اینقدر افسرده و غمگین نباشید بچه ها.. قراره اسطورمون موسیقی رو بترکونه
آماده اید؟ (sm118)(sm118)(sm118)
Aghili
12-08-2016, 01:51 PM
ول کنید این حرفارو...
آماده ایم. (sm118)
وقته انفجار و ترکیدنه، (sm214)
bijanariya
12-08-2016, 02:10 PM
ول کنید این حرفارو...
نگرانم اسطورمون با همکاری جناب گلیم باف(sm39) بجای ترکوندن موسیقی، هوادارایی چون مارو بترکونه(sm50)
ولی در کل ، همین اندازه که بعد از مدت ها دارم کارهای جدید با صدای شادمهر عزیز میشنوم خودش خیلی خوبه(sm111)
پس این 48 ساعت (که واسه ما طرفدارا به اندازه 48 سال طول میکشه ) را فقط می میخوریم و شادی میکنیم(sm118)(sm118)(sm118)
امیدوارم شادمهر عزیز همه ما منتقدین آثار جدیدش را به شدت قافلگیر کنه(sm127)(sm19)(sm118)
mortezi212
12-08-2016, 02:18 PM
بزن به سلامتی شادمهر و شادمهری ها (sm111)(sm111)(sm118)
Aghili
12-08-2016, 02:37 PM
وصیت نامه ها رو ضمیمه ی تاپیک کنید خودی و نخودی نداریم ، از این ترکیدن کسی جون سالم بدر نمیبره(sm118)(sm118) (sm120)
bijanariya
12-08-2016, 02:51 PM
آماده ایم. (sm118)
وقته انفجار و ترکیدنه، (sm214)
پس همه با هم: (sm184)
آلبوم اومد با وفایی یادم اومد شادی همدم من(sm185)(sm232)(sm213)
بهار آشنایی یادم اومد شادی همدم من (sm137)
شادی جون غم و چشم انتظاری شادی همدم من (sm7)
بهترینا مونده از تو یادگاری(sm224)شادی همدم من
شادی جون بیا دردت به جون فرشباف(sm164)شادی مهربونم
بیا ای نازنین آروم جونم ،شادی همزبونم(sm109)
به هر شادمهری ای گفتم از عشقت، شادی همدم من(sm160)
به شمعی سوخت تا جانش در آمد شادی همدم من (sm144)
شادی جون شاااادی (sm231)شادی جون مال منی(sm23)
bijanariya
12-08-2016, 02:53 PM
وصیت نامه ها رو ضمیمه ی تاپیک کنید خودی و نخودی نداریم ، از این ترکیدن کسی جون سالم بدر نمیبره(sm118)(sm118) (sm120)
(sm93)(sm10)
entehaa
12-08-2016, 02:57 PM
بقول دوستمون این دموی اخرین پست شادمهر تو البوم باشه خودش اندازه یه البوم می ارزه
bijanariya
12-08-2016, 02:58 PM
بقول دوستمون این دموی اخرین پست شادمهر تو البوم باشه خودش اندازه یه البوم می ارزه
دموی خوبی بود ولی باید کارو کامل شنید
Kasrairajpour
12-08-2016, 03:45 PM
ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنم (sm120) من سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبه (sm70) همیشگی هم قبل آلبوم اومد (sm59)
هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخون (sm70) شما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم (sm120)
هشتم : (sm176)
از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که یه آقای کلاهبرداری به دروغ میگه که من البومو شنیدم و دائما در حال تخریب عوامل این آلبوم هست.باید بگم که من از دوستان امیر فرشباف هستم و این نزدیکی بین من و تیم نسل شادمهر و مدیر این تیم سالها هست که اتفاق افتاده و کاملا بر چند و چون کارها و ارتباطی که شادمهر با امیر و تیمش داره باخبرم و میدونم چقدر زحمت و تلاش کشیده شده تا این پروسه شکل بگیره و به هدف خودش برسه.مستر نهایی کارها حدود 3 روز پیش به پایان رسیده و اینکه یه آقایی که من لقبی بهتر از کلاهبردار و دروغگو واسه ایشون نمیدونم میاد میگه من تمام کارها رو شنیدم و غرور از بقیه بهتره و البوم قرار بوده 5 آذر بیاد واقعا خنده داره.چون از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه.راجع به اینکه این البوم از اونگ پخش نمیشه هم دلیلش اینه که تمام این ترک ها به صورت تیمی و مستقل ساخته شده و اونگ کاری نکرده و نیازی هم به پخش از اونگ وجود نداره.شادمهر هم با آرمین هاشمی به مشکلی برنخورده و تمام این ها زائیده ی ذهن خراب بعضی از افراد حسود و تنگ نظره.این آلبوم شروع فصلی دوباره برای اوج گرفتن شادمهر بود.من متاسفم واسه دوستانی که میان و تلاش بدون چشمداشت اینهمه عزیز رو نادیده میگیرن.این حسادت و بخل رو پایان بدید و از شایعه سازی پرهیز کنید.من این رفتار و این کلاهبرداری ها و دروغ های شما رو به شخص امیر انتقال میدم.
در ضمن آلبوم رو فقط تیم امیر فرشباف در اختیار داره و شخص دیگه ای به جز این تیم آلبوم رو نشنیده.
در آخر هم بگم با این حرف ها و این شایعات و این بازار معرکه گیری نه تنها اسمتون سر زبون نمیفته و چنتا آدم پشت سرتون نمیاد بلکه روز به روز منفور تر هم میشید.به امید سلامتی روانی برای شما دوست عزیز.
bijanariya
12-08-2016, 04:03 PM
از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که یه آقای کلاهبرداری به دروغ میگه که من البومو شنیدم و دائما در حال تخریب عوامل این آلبوم هست.باید بگم که من از دوستان امیر فرشباف هستم و این نزدیکی بین من و تیم نسل شادمهر و مدیر این تیم سالها هست که اتفاق افتاده و کاملا بر چند و چون کارها و ارتباطی که شادمهر با امیر و تیمش داره باخبرم و میدونم چقدر زحمت و تلاش کشیده شده تا این پروسه شکل بگیره و به هدف خودش برسه.مستر نهایی کارها حدود 3 روز پیش به پایان رسیده و اینکه یه آقایی که من لقبی بهتر از کلاهبردار و دروغگو واسه ایشون نمیدونم میاد میگه من تمام کارها رو شنیدم و غرور از بقیه بهتره و البوم قرار بوده 5 آذر بیاد واقعا خنده داره.چون از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه.راجع به اینکه این البوم از اونگ پخش نمیشه هم دلیلش اینه که تمام این ترک ها به صورت تیمی و مستقل ساخته شده و اونگ کاری نکرده و نیازی هم به پخش از اونگ وجود نداره.شادمهر هم با آرمین هاشمی به مشکلی برنخورده و تمام این ها زائیده ی ذهن خراب بعضی از افراد حسود و تنگ نظره.این آلبوم شروع فصلی دوباره برای اوج گرفتن شادمهر بود.من متاسفم واسه دوستانی که میان و تلاش بدون چشمداشت اینهمه عزیز رو نادیده میگیرن.این حسادت و بخل رو پایان بدید و از شایعه سازی پرهیز کنید.من این رفتار و این کلاهبرداری ها و دروغ های شما رو به شخص امیر انتقال میدم.
در ضمن آلبوم رو فقط تیم امیر فرشباف در اختیار داره و شخص دیگه ای به جز این تیم آلبوم رو نشنیده.
در آخر هم بگم با این حرف ها و این شایعات و این بازار معرکه گیری نه تنها اسمتون سر زبون نمیفته و چنتا آدم پشت سرتون نمیاد بلکه روز به روز منفور تر هم میشید.به امید سلامتی روانی برای شما دوست عزیز.
درود بر دوست عزیز.
(بنده اون عزیزی نیستم که در نوشتارتان به او اشاره کردید...فقط چون دوست آقای فرش باف هستید عرض میکنم)
بنده از دست آقای فرشباف که به شدت گلمند هستم البته منتظرم تا آلبوم را کامل بشنوم و بعدا نظر قطعی و نهاییم را اعلام کنم.فقط با یک بخش از حرف های شما مخالف هستم و آنهم اینکه"از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه"
بنده به عنوان کسی که رشته تحصیلیم مدیریت بوده هرگز نمیتوانم این جمله را باور کنم.
اگر واقعا همچین اتفاقی در بخش هنری کشورمان رخ داده که همه چیز طبق برنامه پیش رفته لطفا در پیام خصوصی شمارتان را بگذارید تا رسما از طریق دانشگاه آزاد براتون دعوت نامه بفرستم و تشریف بیارید و برای دانشجویان مدیریت درباره چگونگی انجام و اجرای برنامه ریزی دقیق یک سخنرانی داشته باشیم.
با سپاس فراوان.
flick
12-08-2016, 04:09 PM
تشکر میکنم از اطلاعات شما دوست عزیز
اول اینکه شما هنوز مفهوم کلاهبرداری رو نمیدونی حالا شما میگی دروغگو خدا داند
دوم اینکه زحمت کشیدن دستشون درد نکنه . من نگفتم از آونگ پخش میشه و نگفتم شادمهر با ارمین به مشکل برخورده !!! فقط گفتم آرمین از دست شادمهر دلخوره
شما به شخص آقای فرشباف حتماً اطلاع دهید ، اصلاً بگید ایشون بیان اینجا با هم بحث کنیم تا منم چیزایی رو بگم که قطعاً شخص ایشون ازش خبر داره !!
عجب مستر 3 روز پیش به پایان رسیده پس !!!
بعد آلبوم که پرده ها بیفته روسیاهیش برای این آقا میمونه . شما حتماً به آقای فرشباف اطلاع بده یادت نره بابا جان :/
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:10 PM
درود بر دوست عزیز.
(بنده اون عزیزی نیستم که در نوشتارتان به او اشاره کردید...فقط چون دوست آقای فرش باف هستید عرض میکنم)
بنده از دست آقای فرشباف که به شدت گلمند هستم البته منتظرم تا آلبوم را کامل بشنوم و بعدا نظر قطعی و نهاییم را اعلام کنم.فقط با یک بخش از حرف های شما مخالف هستم و آنهم اینکه"از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه"
بنده به عنوان کسی که رشته تحصیلیم مدیریت بوده هرگز نمیتوانم این جمله را باور کنم.
اگر واقعا همچین اتفاقی در بخش هنری کشورمان رخ داده که همه چیز طبق برنامه پیش رفته لطفا در پیام خصوصی شمارتان را بگذارید تا رسما از طریق دانشگاه آزاد براتون دعوت نامه بفرستم و تشریف بیارید و برای دانشجویان مدیریت درباره چگونگی انجام و اجرای برنامه ریزی دقیق یک سخنرانی داشته باشیم.
با سپاس فراوان.
دوست گرامی منظور من متوجه فردی به نام flick بود.در اوایل مهرماه تخمین زده شده بود که کار نیمه ی دوم آذر منتشر بشه که خدا رو شکر این اتفاق رخ داد.این کار به هرحال مستر اصلیش 3 روز پیش تموم شده که من از اون دوستمون که میاد میگه قرار بوده 5 آذر بیاد و بخاطر اختلاف شادمهر اینکار شکل نگرفته شاکیم.نه شما
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:12 PM
تشکر میکنم از اطلاعات شما دوست عزیز
اول اینکه شما هنوز مفهوم کلاهبرداری رو نمیدونی حالا شما میگی دروغگو خدا داند
دوم اینکه زحمت کشیدن دستشون درد نکنه . من نگفتم از آونگ پخش میشه و نگفتم شادمهر با ارمین به مشکل برخورده !!! فقط گفتم آرمین از دست شادمهر دلخوره
شما به شخص آقای فرشباف حتماً اطلاع دهید ، اصلاً بگید ایشون بیان اینجا با هم بحث کنیم تا منم چیزایی رو بگم که قطعاً شخص ایشون ازش خبر داره !!
عجب مستر 3 روز پیش به پایان رسیده پس !!!
بعد آلبوم که پرده ها بیفته روسیاهیش برای این آقا میمونه . شما حتماً به آقای فرشباف اطلاع بده یادت نره بابا جان :/
حتما این اطلاع رو میدم.امیدوارم این روسیاهی که واسه تو اتفاق افتاد درس عبرتی باشه واسه آینده ی زندگیت که نیای 4 تا از طرفدارا که چشم انتظار البومی هستن که واقعا روش کار شده و زحمت کشیده شده تا به منصه ی ظهور برسه رو به خاطر مقاصد شخصی دلسرد کنی.
flick
12-08-2016, 04:14 PM
حتما این اطلاع رو میدم.امیدوارم این روسیاهی که واسه تو اتفاق افتاد درس عبرتی باشه واسه آینده ی زندگیت که نیای 4 تا از طرفدارا که چشم انتظار البومی هستن که واقعا روش کار شده و زحمت کشیده شده تا به منصه ی ظهور برسه رو به خاطر مقاصد شخصی دلسرد کنی.
شما به آقای فرشباف اطلاع بده و حتماً بگو بیاد اینجا تا چیزایی رو که میدونیم رد و بدل کنیم تا طرفدارای شادمهر هم با ایشون بیشتر آشنا بشن و البته لیبل خیالی ایشون !!
منتظرم من تقریباً هر روز اینجام
flick
12-08-2016, 04:15 PM
دوست گرامی منظور من متوجه فردی به نام flick بود.در اوایل مهرماه تخمین زده شده بود که کار نیمه ی دوم آذر منتشر بشه که خدا رو شکر این اتفاق رخ داد.این کار به هرحال مستر اصلیش 3 روز پیش تموم شده که من از اون دوستمون که میاد میگه قرار بوده 5 آذر بیاد و بخاطر اختلاف شادمهر اینکار شکل نگرفته شاکیم.نه شما
اینو من نگفتم فقط گفتم قرار بوده 5 آذر لبوم بیاد و در این تاریخ آلبوم دست آرمین بوده اسنادشم موجوده
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:18 PM
شما به آقای فرشباف اطلاع بده و حتماً بگو بیاد اینجا تا چیزایی رو که میدونیم رد و بدل کنیم تا طرفدارای شادمهر هم با ایشون بیشتر آشنا بشن و البته لیبل خیالی ایشون !!
منتظرم من تقریباً هر روز اینجام
کلا آدمهای مردم فریب کلاش،با مشخص شدن روی سیاهشون هم دست از اعمال زشتشون برنمیدارن.دقیقا دروغ و حرفهای بی ارزش شما از جایی شروع شد که میگی آلبوم رو شنیدی و غرور فقط بهترین اهنگ آلبومه.فکر میکنم اونقدر شما هرکسی مثل تو که از یه جریان دیگه ای داره نون میخوره و این روزهای تیم ما و نزدیکی به شادمهر و این کارنامه درخشان رو نمیتونه ببینه باید خیلی پست و سودجو باشه.امیدوارم که سایه ی این افراد از سر موسیقی مملکت ما برداشته بشه تا در یک جو سالم آلبومهاریلیز بشن.نه من وقت اینو دارم که بیام به افرادی مثل تو جواب بدم و نه امیر.بالاخره بعد از این 12 سال فعالیت طرفداری در اینترنت و 18 سال طرفداری شخص شادمهر امثال تو رو زیاد دیدم و میدونم از کجا ساپورت میشین.خدا بهتون سلامتی بده.
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:20 PM
البوم اونموقع اماده ی ریلیز نبوده و اصلا هم قرار نبوده با همکاری آونگ بیاد بیرون.این حرفا رو بذارید کنار لطفا.یه جماعت رو بخاطر سودی که براتون هست سردرگم نکنید.خدانگهدار
flick
12-08-2016, 04:21 PM
کلا آدمهای مردم فریب کلاش،با مشخص شدن روی سیاهشون هم دست از اعمال زشتشون برنمیدارن.دقیقا دروغ و حرفهای بی ارزش شما از جایی شروع شد که میگی آلبوم رو شنیدی و غرور فقط بهترین اهنگ آلبومه.فکر میکنم اونقدر شما هرکسی مثل تو که از یه جریان دیگه ای داره نون میخوره و این روزهای تیم ما و نزدیکی به شادمهر و این کارنامه درخشان رو نمیتونه ببینه باید خیلی پست و سودجو باشه.امیدوارم که سایه ی این افراد از سر موسیقی مملکت ما برداشته بشه تا در یک جو سالم آلبومهاریلیز بشن.نه من وقت اینو دارم که بیام به افرادی مثل تو جواب بدم و نه امیر.بالاخره بعد از این 12 سال فعالیت طرفداری در اینترنت و 18 سال طرفداری شخص شادمهر امثال تو رو زیاد دیدم و میدونم از کجا ساپورت میشین.خدا بهتون سلامتی بده.
آقا چرا مغلطه میکنی برو به آقای فرشباف بگو بیاد دیگه تا یه بحث تاریخی راه بندازیم تا همه با ایشون آشنا بشن ! مغلطه نکن دیگه !
اگه وقت نداری بگو فرشباف بیاد
flick
12-08-2016, 04:23 PM
البوم اونموقع اماده ی ریلیز نبوده و اصلا هم قرار نبوده با همکاری آونگ بیاد بیرون.این حرفا رو بذارید کنار لطفا.یه جماعت رو بخاطر سودی که براتون هست سردرگم نکنید.خدانگهدار
آره اصلاً قرار نبوده و اصلاً 24 نوامبر آلبوم دست آرمین نبوده با آقای ...
سود و زیبانش رو همه بعد آلبوم با خبر میشن و با لمپن بزرگ و شومن کبیر آشنا میشن !! اصن خودم میگم (sm128)
فرشباف یادت بنره درم پشت سرت ببند بابا جان
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:24 PM
صفحه رسمی شادمهر 10 روز قبل بود فکر کنم عکسی گذاشت از سایتهای دیجیتال که قراره آلبوم پخش بشه این صفحه معمولا موقعی میاد که آلبوم ارسال میشه برای منتشر شدن و به خواننده یا کمپانی اعلام می کنه آلبوم شما در این سایتها منتشر خواهد شد حالا نمی دونم چجور مستر نهایی 3 روز قبل به پایان رسیده ممکن هست عکس برای تک آهنگ ها باشد ولی صفحه شادمهر برای آلبوم قرار داده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دوست گرامی کارهای شادمهر و اون شوقی که واسه پخش آثار داره بر کسی پوشیده نیست.اگه نظارت امیر نبود شادمهر تو همون تابستون دموهایی میذاشت که وکال داره.من کاملا مطمئنم و در بطن کار قرار دارم که فقط سه روز پیش مستر اصلی شده.این کارها به خاطر بی تابی شادمهر بوده.هیچکس و هیچکس نمیتونه اینو بگه که البومو شنیده به غیر از تیم امیر.
bijanariya
12-08-2016, 04:24 PM
متوجه شدم دوست عزیزم.
فقط بحث زمان را مطرح کردید گفتم...در ایران هیچ پروژه ای سر وقت حاضر نمیشه.
الان فقط4ساله که بنده دارم در این مورد در دانشگاه بحث میکنم.
خیلی دوست دارم زمانی برسه که مدیریتمون اینقدر قوی بشه که جامعه بتونه روی حرف مدیرانمون حساب باز کنه.
بگذریم...
فقط یه سوال...راه ارتباط با جناب فرش باف چیه؟
وبسایت رسمی...آدرس ایمیل...یا راهی که بشه مستقیم باهاشون ارتباط برقرار کرد.
اگر راهی وجود داره ممنون میشم بگید.
اگر راهی برای ارتباط مستقیم وجود نداره و شما با ایشون در ارتباط هستید،لطفا ایمل یا شماره ای از خودتان در پیام خصوصی برام ارسال کنید.
به هرحال سپاسگزارم واسه همه چی.(sm10)
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:25 PM
آره اصلاً قرار نبوده و اصلاً 24 نوامبر آلبوم دست آرمین نبوده با آقای ...
سود و زیبانش رو همه بعد آلبوم با خبر میشن و با لمپن بزرگ و شومن کبیر آشنا میشن !! اصن خودم میگم (sm128)
فرشباف یادت بنره درم پشت سرت ببند بابا جان
ان شا الله که شما هم شفا پیدا میکنی.این حجم از توهم و این حجم از دروغ چه منفعتی واسه شما داره؟
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:26 PM
متوجه شدم دوست عزیزم.
فقط بحث زمان را مطرح کردید گفتم...در ایران هیچ پروژه ای سر وقت حاضر نمیشه.
الان فقط4ساله که بنده دارم در این مورد در دانشگاه بحث میکنم.
خیلی دوست دارم زمانی برسه که مدیریتمون اینقدر قوی بشه که جامعه بتونه روی حرف مدیرانمون حساب باز کنه.
بگذریم...
فقط یه سوال...راه ارتباط با جناب فرش باف چیه؟
وبسایت رسمی...آدرس ایمیل...یا راهی که بشه مستقیم باهاشون ارتباط برقرار کرد.
اگر راهی وجود داره ممنون میشم بگید.
اگر راهی برای ارتباط مستقیم وجود نداره و شما با ایشون در ارتباط هستید،لطفا ایمل یا شماره ای از خودتان در پیام خصوصی برام ارسال کنید.
به هرحال سپاسگزارم واسه همه چی.(sm10)
چشم
flick
من با مدرک ثابت میکنم آلبوم میخواسته 5 آذر ( 24 نوامبر ) بیاد و همین آقای فرشباف گفته نه !
آلبوم اواخر مهر دست رفیقای این آقا بوده که اگه جناب فرشباف تشریف آوردن اسم چند تاشونو میگم !
چیزیایی میدونم بگم شهر به هم میریزه(sm120)
entehaa
اقا احسان اگه البومو نه تو هر کس دیگه ای هم که داشت واسه دفاع از خودش یه گوششو رو میکرد.نه اینکه پخش کنه مثلا بگو تایم فلان اهنگ تو البوم اینقدره دو روز دیگه البوم اومد معلوم میشه دیگه
flick
12-08-2016, 04:27 PM
ان شا الله که شما هم شفا پیدا میکنی.این حجم از توهم و این حجم از دروغ چه منفعتی واسه شما داره؟
منفعتش اینه که هوادار بدبخت با آقایون آشنا میشه
flick
12-08-2016, 04:28 PM
اقا احسان اگه البومو نه تو هر کس دیگه ای هم که داشت واسه دفاع از خودش یه گوششو رو میکرد.نه اینکه پخش کنه مثلا بگو تایم فلان اهنگ تو البوم اینقدره دو روز دیگه البوم اومد معلوم میشه دیگه
من دفاع از خودمو نمیخواهم میخوام محاکمه بشم در حضور شاکی آقای فرشباف و در دادگاه علنی در حضور اصحاب رسانه (sm120) بیاد رو در رو بگم که چیکار کردن بگم سفره پهن کردن بله اقا بععععلههههههه
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:31 PM
آقا چرا مغلطه میکنی برو به آقای فرشباف بگو بیاد دیگه تا یه بحث تاریخی راه بندازیم تا همه با ایشون آشنا بشن ! مغلطه نکن دیگه !
اگه وقت نداری بگو فرشباف بیاد
مغلطه نمیکنم.آدمایی مثل تو رو بزرگ کردم.تو هم برو بگو رئیست بیاد
flick
12-08-2016, 04:31 PM
فقط به فرشباف بگو اگه میتونه صبح تا دم ظهر یا بعد از ظهر بیاد (sm120)خانم بنده مخالفه نمیزاره شبا از فضای مجازی استفاده کنم (sm120) گوشیمو میگیره (sm81)
shahkar
12-08-2016, 04:32 PM
از آهنگ همیشگی معلوم هست که ریدین.
از خدا می خوام غده ها ی سرطانی رو از شادمهر دور کنه
اگه لازمه این غده ها رو نام ببرم؟؟!!
entehaa
طراح کاور البوم خودش چند روز پیش گفت هنوز طراحی جلدهای البوم تموم نشده
flick
مغلطه نمیکنم.آدمایی مثل تو رو بزرگ کردم.تو هم برو بگو رئیست بیاد
رئیس شیکم گنده ی ما نشسته تو اتاقش کنار شوفاژ داره حال میکنه کسی هم نمیپذیره
flick
12-08-2016, 04:35 PM
اینا آفتن اینا لمپن هستن اینا سفره پهن کردن اینا میخوان با اسم شادمهر گنده بشن
چیزایی رو میدونم بگم سنگ رو سنگ بند نمیشه
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:36 PM
منفعتش اینه که هوادار بدبخت با آقایون آشنا میشه
خودت هم خوب میدونی که شادمهر پارسال داشت خوانندگی رو کلا میبوسید میذاشت کنار.این امیر بود که منصرف کرد و روحیه و انگیزه داد.با کارهایی که در آینده خواهید شنید.امیر بود که شادمهر رو دوباره دست به ساز کرد.این بی چشم و رویی شما واسه من قابل هضم نیست.
flick
12-08-2016, 04:37 PM
خودت هم خوب میدونی که شادمهر پارسال داشت خوانندگی رو کلا میبوسید میذاشت کنار.این امیر بود که منصرف کرد و روحیه و انگیزه داد.با کارهایی که در آینده خواهید شنید.امیر بود که شادمهر رو دوباره دست به ساز کرد.این بی چشم و رویی شما واسه من قابل هضم نیست.
دست امیر خان هم درد نکنه
اما با این آلبوم خودشو نشون داد
_Khashi_
12-08-2016, 04:38 PM
دوستان یه آلبوم 6 تراکه جدید ، ارزش این همه داستان نداره (sm2)
flick
12-08-2016, 04:38 PM
دوستان یه آلبوم 6 تراکه جدید ، ارزش این همه داستان نداره (sm2)
یه کلام از خواهر عروس خش جون (sm2)
flick
12-08-2016, 04:40 PM
آقا ما بریم دیر هم شد
تا ما رفتیم نقل نگیرین ها (sm120) ببینم چی میشه امشب اگه بتونم میام . بعد یه هفته ی سخت فردا راحتم
عصر خوش (sm176)
entehaa
12-08-2016, 04:40 PM
اینا آفتن اینا لمپن هستن اینا سفره پهن کردن اینا میخوان با اسم شادمهر گنده بشن
چیزایی رو میدونم بگم سنگ رو سنگ بند نمیشه
یعنی شادمهر بعد این همه سال با این همه ضربه که اطرافیانش بهش زدن الان نمیتونه فرق افت رو با ادم تشخیص بده اونوقت شماها از دور میفهمین که کی افت هست؟
شادمهر هیچوقت نمیاد گذشته خودشو این همه هوادارو سر باند بازی و این چیزا زیر سوال ببره
flick
12-08-2016, 04:41 PM
راستی یادم رفت اگه فرشبافشون اومد بگین منو تگ کنه
_Khashi_
12-08-2016, 04:42 PM
یه کلام از خواهر عروس خش جون (sm2)
در بلاد فرنگ به 6 تا تراک میگن مینی آلبوم EP
بعد اینجا واسه همین 6 تا دارین خون میریزین(sm2)
flick
12-08-2016, 04:42 PM
یعنی شادمهر بعد این همه سال با این همه ضربه که اطرافیانش بهش زدن الان نمیتونه فرق افت رو با ادم تشخیص بده اونوقت شماها از دور میفهمین که کی افت هست؟
شادمهر هیچوقت نمیاد گذشته خودشو این همه هوادارو سر باند بازی و این چیزا زیر سوال ببره
شما نمیدونی عزیز نمیدونی ! شادمهر چه جوری با اینا آشنا شده ؟ میدونی ؟ و خیلی مسادئل دیگه ...
بزار فرشباف بیاد تا همه رو بگم(sm120)
flick
12-08-2016, 04:43 PM
در بلاد فرنگ به 6 تا تراک میگن مینی آلبوم EP
بعد اینجا واسه همین 6 تا دارین خون میریزین(sm2)
بلاد کفر صحیح است (sm2)
همین 6 تا از سر آقایون هم زیاده (sm120)
entehaa
12-08-2016, 04:44 PM
صحبت های بنیامین راجب رضا گلزار و شادمهر :
نیز گفت«ما قبل از ماجرای جدی شدن حضور من در این فیلم، در مراسم ها و جشن های مختلف همدیگر را دیده بودیم و در حد احوالپرسی با هم برخورد داشتیم. ولی بعد از رسمی شدن حضور من در این فیلم، من به رضا زنگ زدم و گفتم حتما در جریانی که حضورم در فیلم قطعی شده و می خواهم دعوتت کنم کنسرتم که بیشتر و جدی تر با هم آشنا بشویم و از نزدیک کمی با هم باشیم. رضا آمد کنسرت من و اولین گفتگوها و صحبت هایمان اتفاق افتاد. همان شب به او گفتم من وقتی بیست سالم بود در اتاقم یک پوستر از تو داشتم و یک پوستر از شادمهر. من سر شادمهر را در پوسترش بریدم و به جای سر شادمهر، سر تو را روی آن عکس قرار دادم و عکسی ساختم که سرش تو بودی و تناش شادمهر! این در ذهن من یک ایده آلی بود و آنرا انجام دادم. این صحبت ها را به رضا گفتم تا به نوعی متوجهاش کنم که من طرفدار او بودم. به هر حال رضا یکی دو نسل از ما قبلتر وارد عرصه هنر شده و 16، 17 سال است که اسم و آوازه اش درایران پیچیده و ستاره شده. حتما باید از تجربیاتش استفاده کرد و من همه این موضوعات را به او گفتم. می خواستم حرفهایم را با لحنی بگویم که باور کند و این ماجرا از طرف من واقعا از صمیم قلب بود. بخش طنز ماجرا هم این است که اواسط فیلمبرداری چند باری برخی ماجراهای شیطنت امیز پیش میآمد و من با خنده می گفتم رضا داستان پوستر و شادمهر و... که یادت نرفته؟! و با هم میخندیدیم و موضوع تمام می شد.»
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:45 PM
من با مدرک ثابت میکنم آلبوم میخواسته 5 آذر ( 24 نوامبر ) بیاد و همین آقای فرشباف گفته نه !
آلبوم اواخر مهر دست رفیقای این آقا بوده که اگه جناب فرشباف تشریف آوردن اسم چند تاشونو میگم !
چیزیایی میدونم بگم شهر به هم میریزه(sm120)
دوست عزیز کاور و مستر کارها به تازگی به پایان رسیده.اونموقع هنوز چنتا کار میکس نشده.تو چرا اینطوری هستی؟چرا میخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی !چی دیدی از این تیم که انقدر این همکاری واست سوزناکه!!!
bijanariya
12-08-2016, 04:50 PM
توهین نکنید حالا بزارید آلبوم میاد بعد نظر بدینامیر جان آلبوم بیاد و انتظارات براورده نشه...(sm1) یعنی به هرکاری دست میزنم تا صدامونو به دست شادمهر برسونم.
امیدوارم حال مارو درک کنی.
چون یه جوان18 ساله نیستم که درگیر جو شده باشم...واقعا نگرانم و خیلی از اطرافیان هم حالشون مثل خودمه.
تو نمیدونی تا شنبه که قراره آلبوم بیاد ما شادمهریا چی میکشیم.
Kasrairajpour
12-08-2016, 04:53 PM
طبیعتا همه ی ما بر توانایی ها و ذوق و هنر شادمهر و همچنین جایگاه رفیعش در موسیقی واقفیم.
همه ی ما شادمهر را هنرمندی پر از وسواس های کاری و دارای ریزه کاری های حرفه ای در اغلب آثارش میدانیم.
حال با توجه به اینکه شادمهر در عنفوان 44 سالگی و در عین بلوغ فکری و هنری،به تیمی جوان اعتماد کرده و بعد از 4 سال آلبومی را تحت نظارت ایشان ارائه خواهد داد،نویدبخش این است که شادمهر همچنان مدرن و به روز بودن را دوست دارد و همچنان به مخاطب احترام میگذارد.
درک بالای شادمهر نسبت به مارکت و جایگاه خودش ایجاب میکرد که برای پیشرفت ،باید به فکر های تازه و ایده های جدید میدان داد.
در بازاری که اکثر هنرمندان در حال درجا زدن و عقبگرد هستند،اعتماد شادمهر به پدیده های جوان را باید ستود.حتما شادمهر عقیلی در نبوغ این پدیده ها چیزی را مشاهده کرده که دنیای هنری این روزهایش را به آنان سپرده است.
پس رسالت ما این است که مانند همیشه به انتخاب شادمهر احترام بگذاریم بلکه آلبوم در فضای روانی امن و به دور از حاشیه روانه ی بازار شود.
به اعتقاد من حضور فردی مثل flick به اعتبار و قدمت و هویت این سایت لطمه وارد میکنه.اینهمه گزاف گویی و حرف های بی اساس ندیده و نشنیده در شان این سایت نیست.
bijanariya
12-08-2016, 05:03 PM
طبیعتا همه ی ما بر توانایی ها و ذوق و هنر شادمهر و همچنین جایگاه رفیعش در موسیقی واقفیم.
همه ی ما شادمهر را هنرمندی پر از وسواس های کاری و دارای ریزه کاری های حرفه ای در اغلب آثارش میدانیم.
حال با توجه به اینکه شادمهر در عنفوان 44 سالگی و در عین بلوغ فکری و هنری،به تیمی جوان اعتماد کرده و بعد از 4 سال آلبومی را تحت نظارت ایشان ارائه خواهد داد،نویدبخش این است که شادمهر همچنان مدرن و به روز بودن را دوست دارد و همچنان به مخاطب احترام میگذارد.
درک بالای شادمهر نسبت به مارکت و جایگاه خودش ایجاب میکرد که برای پیشرفت ،باید به فکر های تازه و ایده های جدید میدان داد.
در بازاری که اکثر هنرمندان در حال درجا زدن و عقبگرد هستند،اعتماد شادمهر به پدیده های جوان را باید ستود.حتما شادمهر عقیلی در نبوغ این پدیده ها چیزی را مشاهده کرده که دنیای هنری این روزهایش را به آنان سپرده است.
پس رسالت ما این است که مانند همیشه به انتخاب شادمهر احترام بگذاریم بلکه آلبوم در فضای روانی امن و به دور از حاشیه روانه ی بازار شود.
به اعتقاد من حضور فردی مثل flick به اعتبار و قدمت و هویت این سایت لطمه وارد میکنه.اینهمه گزاف گویی و حرف های بی اساس ندیده و نشنیده در شان این سایت نیست.جناب ایرج پور خیلی از بچه ها (چه بچه های موزیک باران و چه دوستان بنده) از شنیدن این آهنگ ها به شدت عصبانی هستند.
تا حدودی باید به ما حق بدید...جو روانی خیلی بدی حاکم شده.
اطرافیانی که ازشون حرف میزنم همه اساتیدی هستند به نام در آموزشگاه های مطرح موسیقی تهران.
نمیخوام اینجا از شخص خاصی نام ببرم...ولی اکثر دوستان حد و اندازه شادمهر را بالاتر از این کارهای ارائه شده میدونن.
اصلا این چند آهنگ منتشر شده قابل دفاع نیست.
البته شایان ذکر است که هیچ کدام از عزیزان از تنظیم و ملودی و...ایرادی نمیتونن بگیرن...کار حرفه ای بسته شده، فقط این حرفه ای تر بودن وکال شادمهر عزیزه که موجب ضعیف نشون دادن کارها شده.
اگر این کارها برای مثلا محسن یگانه،علی اصحابی...یراحی و... جمع میشد کارهای فوق العاده خوبی بودن ولی چون این کارها واسه شادمهر جمعع آوری شده هرگز نتونست انتظارات هوادارانی چون مارا براورده کنه.
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:09 PM
جناب ایرج پور خیلی از بچه ها (چه بچه های موزیک باران و چه دوستان بنده) از شنیدن این آهنگ ها به شدت عصبانی هستند.
تا حدودی باید به ما حق بدید...جو روانی خیلی بدی حاکم شده.
اطرافیانی که ازشون حرف میزنم همه اساتیدی هستند به نام در آموزشگاه های مطرح موسیقی تهران.
نمیخوام اینجا از شخص خاصی نام ببرم...ولی اکثر دوستان حد و اندازه شادمهر را بالاتر از این کارهای ارائه شده میدونن.
اصلا این چند آهنگ منتشر شده قابل دفاع نیست.
البته شایان ذکر است که هیچ کدام از عزیزان از تنظیم و ملودی و...ایرادی نمیتونن بگیرن...کار حرفه ای بسته شده، فقط این حرفه ای تر بودن وکال شادمهر عزیزه که موجب ضعیف نشون دادن کارها شده.
اگر این کارها برای مثلا محسن یگانه،علی اصحابی...یراحی و... جمع میشد کارهای فوق العاده خوبی بودن ولی چون این کارها واسه شادمهر جمعع آوری شده هرگز نتونست انتظارات هوادارانی چون مارا براورده کنه.
دوست گرامی طبیعتا یک آلبوم محصول چند سبک و چند ترانه ی متفاوته که امکان داره هر ترک نتونه اون نظر جمعی رو به خودش جلب کنه.این دوتا ترکی که منتشر شد به نظر خیلی از منتقدان موسیقی کارهای قابل دفاعی هستند.اما به نظر خودم بقیه کارها اونقدر قوی و مورد پسندتر هستند که جلوی این حجم از انتقاد از افراد ناباب سواستفاده گر رو بگیرن.البته هرکسب حق داره از یه چیزی خوشش بیاد یا ناراضی باشه.شما باید این رو هم در نظر بگیرید که زمانی که شادمهر آهنگ آرزوها یا ماندگار رو میخوند به سر رسیده.شادمهر در فصل جدید خودش و به انتخاب خودش و نه اجبار هیچکس ترانه هایی با لحن صمیمی رو بیشتر از کارهای پر آرایه میپسنده. شما خودت در جریانی که اگر شادمهر یه کاری رو نخواد انجام بده یا بخواد انجام بده هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره
من به شما قول میدم که این البوم اونقدر قابل دفاع هست که این بحث ها خاتمه پیدا کنهگفقط صبر کنید تا روز شنبه.
Farbod-7
12-08-2016, 05:12 PM
به اعتقاد من حضور فردی مثل flick به اعتبار و قدمت و هویت این سایت لطمه وارد میکنه.اینهمه گزاف گویی و حرف های بی اساس ندیده و نشنیده در شان این سایت نیست.
این گروه عددی نیست بخواد برای شادمهر نو آوری کنه
یه مشت آدم که به فکر معروفیت خودشون هستن نه شادمهر
Farbod-7
12-08-2016, 05:15 PM
خب دیگه قبلا من هر چی میگفتم این اقایون در حد شادمهر نیستن
برام یک صفحه توضیحات مینوشتن خوبه حالا همه همین میگن
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:16 PM
امیدوارم شما هم یه روزی بزرگتر از سنتون فکر کنید.شما حتی حاضر نیستین به انتخاب و علاقه شادمهر احترام بذارید.چیزی که خود شادمهر بارها گفته که به این همکاری علاقه ی خاصی داره و براش خیلی ارزش داشته.حتی از پستهای اینستاش هم میشه فهمید.با هفت تیر بالای سر شادمهر نبودن که بگن این کارو بکن یا نکن.شما به شعور شادمهر و 20 سال فعالیت حرفه ایش توهین میکنید.
entehaa
12-08-2016, 05:18 PM
اخرین پست شادمهر اهنگی پخش میشه که مال شادمهر نیست در جریان باشید
entehaa
12-08-2016, 05:19 PM
رعیس مجمع منتقدین اومد.خخخخ
bijanariya
12-08-2016, 05:19 PM
جناب ایرج پور عزیز
این استعدادهایی که در سایتی ازشان به عنوان ناجی نام برده شده، برای پیشرفت باید با خوانندگانی نظیر یگانه و اصحابی و...کار کنند تا کارشان مورد توجه قرار بگیره،
اصل آهنگ هارا به جرات میگم هیچ استادی نمیتونه ازش ایراد فنی بگیره فقط مشکل صدای شادمهره.
بزارید یه مثال ساده بزنم.
یک نفر در مسابقه کشتی مناطق قهرمان میشه...آیا ما میتونیم این شخص را به مسابقه با قهرمان کشتی جهان بفرستیم؟؟؟
و یا حتی ما میتونیم شخصی که مربی قهرمان کشتی جهان بوده را برای این شخص که در مسابقات منطقه ای قهرمان شده در نظر بگیریم!!؟؟
طبعا این کار باعث زیان هر دو میشه...هم کشتی گیر از تمیرینات سخت مربی دلزده میشه و هم مربی از ناتوانی کشتی گیر دلسرد میشه.
برای این تنظیم کننده های عزیز که این آهنگ های خوب را تونستن در داخل با این همه مشکلات ارائه بدن بسیار زود بود که بخوان با شادمهر همکاری کنن.
و برای شادمهر عزیز که تا الان اکثر کارهایش را خودش انجام داده هم بسیار زود بود که بخواد با تنظیم کننده های جوان همکاری و آزمون و خطا کنه.
اینجا نقش مدیر خیلی مطرحه...اینکه بتونه با هر دو مهره خوب بازی کنه.
نه مهره حرفه ایشو مورد نقد قرار بده و نه اینکه مهره های جوانش را بخاطر زود فرستادن در میدان بخواد بسوزونه.
واقعا حیف این استعدادهای جوان نیست که بخوان با انتقادات (البته بجای ما) از کار دلسرد بشن و یه افسردگی در اول کار حرفه ایشون سراسر وجودشونو بگیره و بخواد ریشه ذوق و پیشرفتشونو بخشکونه!!؟؟
از این استعدادها باید بجا استفاده بشه...وگرنه بجای استعداد پروری میشه استعداد سوزی.
Farbod-7
12-08-2016, 05:20 PM
امیدوارم شما هم یه روزی بزرگتر از سنتون فکر کنید.شما حتی حاضر نیستین به انتخاب و علاقه شادمهر احترام بذارید.چیزی که خود شادمهر بارها گفته که به این همکاری علاقه ی خاصی داره و براش خیلی ارزش داشته.حتی از پستهای اینستاش هم میشه فهمید.با هفت تیر بالای سر شادمهر نبودن که بگن این کارو بکن یا نکن.شما به شعور شادمهر و 20 سال فعالیت حرفه ایش توهین میکنید.
نیازی به نصیحت شما ندارم
شادمهر خودش استاده ما موزیک شادمهر رو میخوایم نه فقط صدا اینو دقیقا سعی کنید متوجه بشید تنظیمای خودش صدای ساز خودش
حتی خودش نخواد ساز بزنه نخواد تنظیم کنه هوادارای قدیمیش راضی نیستن
شما هم بهتره به اون دوستانتون بگین دست از سر شادمهر برداره راههای دیگه برای معروفیت خودشون پیدا کنن
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:25 PM
جناب ایرج پور عزیز
این استعدادهایی که در سایتی ازشان به عنوان ناجی نام برده شده، برای پیشرفت باید با خوانندگانی نظیر یگانه و اصحابی و...کار کنند تا کارشان مورد توجه قرار بگیره،
اصل آهنگ هارا به جرات میگم هیچ استادی نمیتونه ازش ایراد فنی بگیره فقط مشکل صدای شادمهره.
بزارید یه مثال ساده بزنم.
یک نفر در مسابقه کشتی مناطق قهرمان میشه...آیا ما میتونیم این شخص را به مسابقه با قهرمان کشتی جهان بفرستیم؟؟؟
و یا حتی ما میتونیم شخصی که مربی قهرمان کشتی جهان بوده را برای این شخص که در مسابقات منطقه ای قهرمان شده در نظر بگیریم!!؟؟
طبعا این کار باعث زیان هر دو میشه...هم کشتی گیر از تمیرینات سخت مربی دلزده میشه و هم مربی از ناتوانی کشتی گیر دلسرد میشه.
برای این تنظیم کننده های عزیز که این آهنگ های خوب را تونستن در داخل با این همه مشکلات ارائه بدن بسیار زود بود که بخوان با شادمهر همکاری کنن.
و برای شادمهر عزیز که تا الان اکثر کارهایش را خودش انجام داده هم بسیار زود بود که بخواد با تنظیم کننده های جوان همکاری و آزمون و خطا کنه.
اینجا نقش مدیر خیلی مطرحه...اینکه بتونه با هر دو مهره خوب بازی کنه.
نه مهره حرفه ایشو مورد نقد قرار بده و نه اینکه مهره های جوانش را بخاطر زود فرستادن در میدان بخواد بسوزونه.
واقعا حیف این استعدادهای جوان نیست که بخوان با انتقادات (البته بجای ما) از کار دلسرد بشن و یه افسردگی در اول کار حرفه ایشون سراسر وجودشونو بگیره و بخواد ریشه ذوق و پیشرفتشونو بخشکونه!!؟؟
از این استعدادها باید بجا استفاده بشه...وگرنه بجای استعداد پروری میشه استعداد سوزی.
دوست عزیزم،میلاد هاشمی و سعید زمانی افراد ناشناخته ای نیستن.و قابلیتشون اونقدر بالا بوده که شادمهر رو مبهوت کرده واسه انجام این پروژه.خود سعید زمانی با روزبه و علیرضا افکاری همکاری های متعددی داشته.یا خود میلاد هاشمی هم با این سن کم کارنامه قابل قبولی از خودش به جا گذاشته.این البوم یه انرژی فعال سازی دوباره برای شادمهر بود تا به روزای خوبش برگرده.باز هم میگم صبر کنید تا روز شنبه.جواب اعتمادتون رو از شادمهر خواهید گرفت.چون خودش بسیار بسیار به این البوم خوشبینه.
entehaa
12-08-2016, 05:25 PM
شما میدونی شادمهر در این البوم چندتا اهنگ و تنظیم داره؟ بگین بلکه جو اینجا یکم بخوابه
bijanariya
12-08-2016, 05:30 PM
بزارید آلبوم بیاد بعد نظرتون رو بگید این همه پست الکی ندید یکی ندونه الان خیال می کنه تو سایت دارن از عمد بر ضد شادمهر این کارا رو می کنن
خیلی از آلبوم ها اومده تا حتی یک ماه اول همه می گفتن آلبوم خوب نیست بعد 1 سال معلوم شده کار قویه
البته منم با اینکه یه نفر که خودش کار خوب میسازه همه کارهاش رو بده دست بقیه مخالفم مخصوصا داخل ایران که با دادن کار رایگان هم شعر هم موسیقی به خواننده های بزرگ باعث بیکار شدن آهنگسازها و شاعرا بزرگ ایران شدن و کارنامه خواننده هم زیر سوال میبرن این ربطی به شادمهر نداره کلیه
امیر عزیز از اوایل تاسیس موزیک باران همراه این سایت بودم.
در دوره مرتضی اینجا مدیر بودم و به خوبی با جو آشنا هستم.
چند سالی بخاطر بعضی مشکلات کلا وب نویسی و فعالیت اینترنتی را کنار گذاشتم تا اواسط سال 92.
الان هم که چند هفته ای هست در خدمت شما هستم و بازگشتم به سایت موزیک محبوبم یعنی موزیک باران.
امیر عزیز شاید نظرات بنده بخاطر تجربه بسیار کمی که در زمینه موسیقی دارم خیلی مورد استناد نباشه ولی نظیر اساتیدی چون
داوود بهرینژاد،منصور پاک نژاد، رسام ، حدادی، کمیار کامکار، مهرعلی،عماد اجلال ، پیام شمس،صادقی،شفق و...را هم میشه نادیده گرفت!؟
امیر جان تمام این عزیزان از لحاظ فنی نقدی وارد نمیکنن..همه میگن سطح کاری شادمهر از این کارهای ارائه شده خیلی بالاتره.
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:31 PM
شما میدونی شادمهر در این البوم چندتا اهنگ و تنظیم داره؟ بگین بلکه جو اینجا یکم بخوابه
شادمهر در تمام ترکها نقش نظارت کامل رو داشته و تمام ملودی ها و تنظیم ها و میکس ها با نظارت و نظر کامل شادمهر به پایان رسیده و نوازندگی ها و وکال های بی نظیری رو انجام داده. به نظرم به این فکر کنید که چه چیزی ساخته شده نه اینکه چه کسی ساخته.اگر روی همین ویدئوی همیشگی و تجربه کن اسم اهنگساز رو اسم شادمهر میزدن همه به تحسین و تمجید رو میوردن و جرات انتقاد نداشتن.به هرحال شادمهر بچه نیست و بعد از بیست سال حضور در مارکت میدونه چی کار کنه یا چیکار نکنه.مرسی از توجهتون
Farbod-7
12-08-2016, 05:37 PM
اینجور که معلومه یه دونه اهنگ داره
jonsnow
12-08-2016, 05:39 PM
دوست عزیزم،میلاد هاشمی و سعید زمانی افراد ناشناخته ای نیستن.و قابلیتشون اونقدر بالا بوده که شادمهر رو مبهوت کرده واسه انجام این پروژه.خود سعید زمانی با روزبه و علیرضا افکاری همکاری های متعددی داشته.یا خود میلاد هاشمی هم با این سن کم کارنامه قابل قبولی از خودش به جا گذاشته.این البوم یه انرژی فعال سازی دوباره برای شادمهر بود تا به روزای خوبش برگرده.باز هم میگم صبر کنید تا روز شنبه.جواب اعتمادتون رو از شادمهر خواهید گرفت.چون خودش بسیار بسیار به این البوم خوشبینه. یعنی در این حد که تلگرام نسل شادمهر که در حقیقت کانال شخصیه آقای فرشباف محسوب میشه ، بگه ناجیه شادمهر؟؟؟ این 4 نفر شدن ناجیه شادمهر الان؟؟؟
bijanariya
12-08-2016, 05:40 PM
شادمهر در تمام ترکها نقش نظارت کامل رو داشته و تمام ملودی ها و تنظیم ها و میکس ها با نظارت و نظر کامل شادمهر به پایان رسیده و نوازندگی ها و وکال های بی نظیری رو انجام داده. به نظرم به این فکر کنید که چه چیزی ساخته شده نه اینکه چه کسی ساخته.اگر روی همین ویدئوی همیشگی و تجربه کن اسم اهنگساز رو اسم شادمهر میزدن همه به تحسین و تمجید رو میوردن و جرات انتقاد نداشتن.به هرحال شادمهر بچه نیست و بعد از بیست سال حضور در مارکت میدونه چی کار کنه یا چیکار نکنه.مرسی از توجهتون
تفاوت طرفدارای شادمهر با طرفدارای بقیه خواننده ها اینه که براشون هیچ اهمیتی نداره اسم چه کسی پای کار نوشته شده،کار ضعیف را نقد میکنن حتی اگر ساخته شادمهر باشه.
میدونیم که تفاوت هوادار با طرفدار خیلی زیاده.
کاری به هوادارها ندارم...ولی اکثر طرفدارهای شادمهر خودشان یا شنوندگان حرفه ای موسیقی هستند و یا در زمینه ای از موسیقی فعالیت حرفه ای انجام میدن.
به همین دلیل راضی کردن طرفدارای شادمهر کار بسیار سختیه.
هفته اولی که آلبوم طرفدار منتشر شد در استودیوی آقای شمس در پاسداران بودم به همراه یکسری اساتیدی چون بحرینژاد و رسام و...شخصی را ندیدم که دهانش وانمانده باشه.
حتی آقای عماد اجلال با تمام نوازندگی حرفه ای و تخصصی که در ساز گیتار دارند نتونستن جلوی تعریف کردن خودشان از شادمهر و نوازندگی این عجوبه را بگیرن.
اما حالا چی!!؟؟ بجای اینکه گذر زمان باعث بشه کار حرفه ای تری بشنویم...
این کارها هرچند حرفه ای هستند ولی حد شادمهر خیلی بالاتر از این حرفاست.
jonsnow
12-08-2016, 05:41 PM
Kasrairajpour
قضیه پیش فروش آلبوم چی شد؟
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:41 PM
یعنی در این حد که تلگرام نسل شادمهر که در حقیقت کانال شخصیه آقای فرشباف محسوب میشه ، بگه ناجیه شادمهر؟؟؟ این 4 نفر شدن ناجیه شادمهر الان؟؟؟
مقصود از ناجی،ناجی این روز های موسیقی مریض پاپ بودن.این 4 نفر به اضافه ی صدا و هنر شادمهر.صرفا منظور رو بد متوجه شدین.البته شادمهری که داشت خداحافظی میکرد به لطف همین آقایون و امیر فرشباف دوباره فعالیتشو از سر گرفته و داره ادامه میده با انگیزه ی فوق العاده بیشتر.
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:43 PM
Kasrairajpour
قضیه پیش فروش آلبوم چی شد؟
با توجه به اینکه فروش آلبوم در ایران در مقیاس بزرگ چون کاری خلاف قانون هست و توزیع و پخش البوم با محدودیت مواجه شده فعلا فقط خرید نسخه دیجیتالی امکان پذیر هست که در آینده عرض میکنن خدمتتون.فقط یادتون باشه از هیچکس و هیچکس آلبون رو خریداری نکنید که دارن کلاهبرداری میکنن
entehaa
12-08-2016, 05:44 PM
نظر شخصی من اینه وقتی نوازندگیه البوم با خود شادمهره بجز احتمالا پیانوهای سعید زمانی دیگه میشه گفت یجورایی سنگینیه تنظیم رو دوش خودش بوده
shahkar
12-08-2016, 05:44 PM
آخه تو و اون رفیقانت چی در مورد شادمهر فکر می کنید که این طوری جرات می کنید حرف بزنید؟
شادمهر به ناجی نیاز داره؟؟
قشنگ ترین کارها تو ذهن شادمهر و کافیه فقط بروز بده و نیاز به هیچ آدمی نداره.
همه خواننده ها آرزوشون با شادمهر کار کنن: هنگامه و مهسا ناوی و سوزان روشن و ... تا خواننده های داخلی محمد اصفهانی و علی لهراسبی و ... .
شادمهر یک اسطوره اس.
شادمهر از وقتی با امثال شماها آشنا شد کاراش افت کرد. امثال شما باعث حروم شدن شادمهر می شن
نذارید طرفداری شادمهر یک کاری کنن که شادمهر هیچی با خواننده درجه 4 و 5 داخلی هم نتونید کار کنید.
و در آخر ما تا انتشار آلبوم صبر می کنیم
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:46 PM
آخه تو و اون رفیقانت چی در مورد شادمهر فکر می کنید که این طوری جرات می کنید حرف بزنید؟
شادمهر به ناجی نیاز داره؟؟
قشنگ ترین کارها تو ذهن شادمهر و کافیه فقط بروز بده و نیاز به هیچ آدمی نداره.
همه خواننده ها آرزوشون با شادمهر کار کنن: هنگامه و مهسا ناوی و سوزان روشن و ... تا خواننده های داخلی محمد اصفهانی و علی لهراسبی و ... .
شادمهر یک اسطوره اس.
شادمهر از وقتی با امثال شماها آشنا شد کاراش افت کرد. امثال شما باعث حروم شدن شادمهر می شن
نذارید طرفداری شادمهر یک کاری کنن که شادمهر هیچی با خواننده درجه 4 و 5 داخلی هم نتونید کار کنید.
و در آخر ما تا انتشار آلبوم صبر می کنیم
متاسفم با این ذهن و افکار تخریبگر که حتی به انتخاب خود خواننده هم احترام نمیذاره.نمیدونم واقعا چی بگم.طرفداران متعصب و بی منطق بیشترین ضرر رو به شادمهر میزنن.این جبهه گرفتن بیخود در شان یک طرفدار نیست
bijanariya
12-08-2016, 05:47 PM
مقصود از ناجی،ناجی این روز های موسیقی مریض پاپ بودن.این 4 نفر به اضافه ی صدا و هنر شادمهر.صرفا منظور رو بد متوجه شدین.البته شادمهری که داشت خداحافظی میکرد به لطف همین آقایون و امیر فرشباف دوباره فعالیتشو از سر گرفته و داره ادامه میده با انگیزه ی فوق العاده بیشتر.
بی انگیزگی برای هر خواننده ای در این سطح پیش میاد.
فقط شما تصور کنید شادمهر عزیز نتونه آن بازخورد مدنظرش را بعد از انتشار آلبوم از طرفدارها و هوادارهاش بگیره.
میدونید چه بلایی سرش میاد!!؟؟ افسردگی مطلق که میتونه منجر به هر واکنشی بشه.
اگر جناب فرشباف موجب شدن شادمهر عزیز فعالیت حرفه ای را کنار نگذاره،کار بسیار پسندیده ای انجام دادند.
فقط ای کاش ادامه روند کاری را هم با دید منطقی تر و بازتری جلو میرفتند.
تا آسیبی به هیچ یک از مهره ها یعنی شادمهر و گروه تنظیم وارد نشه.
شما میدونید همین الان که جوان های بااستعداد ما دارن چه فشاری را تحمل میکنن!!؟؟
آیا این حرف و حدیث ها موجب بی انگیزگی استعدادهای نوظهور ما نمیشه!؟
entehaa
12-08-2016, 05:49 PM
تفاوت طرفدارای شادمهر با طرفدارای بقیه خواننده ها اینه که براشون هیچ اهمیتی نداره اسم چه کسی پای کار نوشته شده،کار ضعیف را نقد میکنن حتی اگر ساخته شادمهر باشه.
میدونیم که تفاوت هوادار با طرفدار خیلی زیاده.
کاری به هوادارها ندارم...ولی اکثر طرفدارهای شادمهر خودشان یا شنوندگان حرفه ای موسیقی هستند و یا در زمینه ای از موسیقی فعالیت حرفه ای انجام میدن.
به همین دلیل راضی کردن طرفدارای شادمهر کار بسیار سختیه.
هفته اولی که آلبوم طرفدار منتشر شد در استودیوی آقای شمس در پاسداران بودم به همراه یکسری اساتیدی چون بحرینژاد و رسام و...شخصی را ندیدم که دهانش وانمانده باشه.
حتی آقای عماد اجلال با تمام نوازندگی حرفه ای و تخصصی که در ساز گیتار دارند نتونستن جلوی تعریف کردن خودشان از شادمهر و نوازندگی این عجوبه را بگیرن.
اما حالا چی!!؟؟ بجای اینکه گذر زمان باعث بشه کار حرفه ای تری بشنویم...
این کارها هرچند حرفه ای هستند ولی حد شادمهر خیلی بالاتر از این حرفاست.
در این البوم هم نوازندگی ها با خود شادمهره بجز احتمالا پیانوهای تنظیم های سعید زمانی.اینو خود زمانی گفته
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:52 PM
فقط شما تصور کنید شادمهر عزیز نتونه آن بازخورد مدنظرش را بعد از انتشار آلبوم از طرفدارها و هوادارهاش بگیره.
اگر جناب فرشباف موجب شدن شادمهر عزیز فعالیت حرفه ای را کنار نگذاره،کار بسیار پسندیده ای انجام دادند.
من منظور شما رو نمیفهمم.همین که شادمهر تو این سالها به جوانها میدان داده یعنی از انزوا بیرون اوردن و میدان دادن به جوانها.چه افسردگی ای رو به جوانها تزریق کرده؟ و این هم بگم شادمهر خودش کاملا بر مارکت واقفه و از تک به تک ترکها احساس خرسندی کرده. تمام اینکارها تقریبا از بین 15 الی 20 ترک انتخاب شده و گلچین شدست.که شادمهر خودش کاملا نظارت داشته. و فکر نمیکنم کسی نزدیکتر از امیر فرشباف تو این سالها به شادمهر بوده که سلایق و افکارشو درک کنه و اینهمه کار رو جمع آوری کنن که شادمهر رضایت کامل رو داشته باشه.شما تا شنبه صبر کنین.نظرتون عوض میشه دوست عزیز
jonsnow
دوست عزیز من شما رو از قدیم میشناسم ، شما هم من رو میشناسی اگر اسمم رو بگم
تو فیسبوک خیلی فعال بودیم یه زمان هر دو
این قضیه ناجی واقعا هیچ جور توجیه پدیر نیست و یه طرفدار قدیمی رو ناراحت میکنه
شاید به همین دلیله که سریع ویرایشش کردن..
حالا این که فقط به کار بردن یک کلمه اشتباه توسط کاناله آقای فرشبافه
ولی چیزی که باعث میشه ادم بهش فکر کنه ، دیده این دوستان به خودشون و شادمهره ، یه نگاه از بالا به پایین!
-
ایشالا که آلبوم میاد و موفق میشه ولی اگر "همیشگی" گل سرسبد این آلبوم بود واقعا باید تاسف خرد...
امیر فرشباف هم اگر این قدر روی شادمهر تاثیر گذاره که میتونه نظر و روحیه اش رو عوض کنه ، اگر واقعا دلسوزه ، شادمهر رو راضی کنه دوباره خودش تنظیم کنه ، ساز بزنه(چه در موزیک چه در کنسرت)
نه این که یکی از بهترین نوازنده های گیتار ایران(شادمهر) توی آهنگهای حس خوبیه و فقط با تو و همیشگی فقط خواننده باشه حتی گیتار آهنگ رو هم نزنه و میلاد هاشمی بزنه!
entehaa
شادمهر دیگه یه خواننده اماتور نیست که با گل نکردن یه البومی که اونم خودش نساخته بخواد افسرده بشه ضمن اینکه قطعا اینطور که میگی نخواهد شد و بالای نود درصد راضی خواهند شد
jonsnow
12-08-2016, 05:55 PM
با توجه به اینکه فروش آلبوم در ایران در مقیاس بزرگ چون کاری خلاف قانون هست و توزیع و پخش البوم با محدودیت مواجه شده فعلا فقط خرید نسخه دیجیتالی امکان پذیر هست که در آینده عرض میکنن خدمتتون.فقط یادتون باشه از هیچکس و هیچکس آلبون رو خریداری نکنید که دارن کلاهبرداری میکنن
در مقیاس بزرگ نه
ولی مثل تقدیر و طرفدار میشد فروش داخلی گذاشت
bijanariya
12-08-2016, 05:55 PM
در این البوم هم نوازندگی ها با خود شادمهره بجز احتمالا پیانوهای تنظیم های سعید زمانی.اینو خود زمانی گفته
دوست عزیزم همانطور که گفتم در حرفه ای بودن کار شکی نداریم.
فقط حد و اندازه شادمهر را بالاتر از کارهای ارائه شده میدونیم که این هم برمیگرده تقریبا به زیبایی شناختی موسیقی.
بزار یه مثال ساده بزنم...فکر کن اندی عزیز که خیلی هم دوستش دارم بخواد آهنگ "اسمم داره یادم میره "را بخونه.
میدونی چه فاجعه ای رخ میده...هم آهنگ به این زیبایی زیر سوال میره و هم خوانندگی اندی در صورتی که جفتشون یعنی هم آهنگ و هم اندی حرفه ای هستند.
حالا این مشکل در این چند آهنگ ارائه شده به وجود اومده...درواقع با یک بیان بسیار سطحی و ساده میشه گفت وکال با آهنگ مچ نیست همین.
جفتشون قوی هستند ولی از لحاظ زیبایی شناسی باهم مچ نمیشن.
Kasrairajpour
12-08-2016, 05:56 PM
ولی چیزی که باعث میشه ادم بهش فکر کنه ، دیده این دوستان به خودشون و شادمهره ، یه نگاه از بالا به پایین!
-
ایشالا که آلبوم میاد و موفق میشه ولی اگر "همیشگی" گل سرسبد این آلبوم بود واقعا باید تاسف خرد...
امیر فرشباف هم اگر این قدر روی شادمهر تاثیر گذاره که میتونه نظر و روحیه اش رو عوض کنه ، اگر واقعا دلسوزه ، شادمهر رو راضی کنه دوباره خودش تنظیم کنه ، ساز بزنه(چه در موزیک چه در کنسرت)
نه این که یکی از بهترین نوازنده های گیتار ایران(شادمهر) توی آهنگهای حس خوبیه و فقط با تو و همیشگی فقط خواننده باشه حتی گیتار آهنگ رو هم نزنه و میلاد هاشمی بزنه!
صد در صد اینطوری نیست.شادمهر تو این البوم هم اهنگسازی کرده و هم نوازندگی.تا شنبه صبر کنین.اسمتونم تو خصوصی بگین تا بشناسمتون
jonsnow
12-08-2016, 05:57 PM
نظر شخصی من اینه وقتی نوازندگیه البوم با خود شادمهره بجز احتمالا پیانوهای سعید زمانی دیگه میشه گفت یجورایی سنگینیه تنظیم رو دوش خودش بوده
توی تنظیم های زمانی شاید گیتار و ویلون زده باشه
ولی توی تنظیم های هاشمی تا اینجا که صرفن خواننده بوده متاسفانه
یه زمان میزدیم تو سره خودمون که چرا تو کنسرتا مثل قدیم ساز نمیزنه ، الان کلا دیگه نه میسازه نه تنظیم میکنه نه ساز میزنه !!
Farbod-7
12-08-2016, 05:59 PM
نسخه دیجیتالی(sm2)
جمع کنید کاسه کوزتون رو
میدونی همین تک آهنگ ها که دادید بیرون کیفیت 320 هم نیست
بعد میخواین همین خروجی بی کیفت رو بفروشید(sm2)
bijanariya
12-08-2016, 06:00 PM
من منظور شما رو نمیفهمم.همین که شادمهر تو این سالها به جوانها میدان داده یعنی از انزوا بیرون اوردن و میدان دادن به جوانها.چه افسردگی ای رو به جوانها تزریق کرده؟ و این هم بگم شادمهر خودش کاملا بر مارکت واقفه و از تک به تک ترکها احساس خرسندی کرده. تمام اینکارها تقریبا از بین 15 الی 20 ترک انتخاب شده و گلچین شدست.که شادمهر خودش کاملا نظارت داشته. و فکر نمیکنم کسی نزدیکتر از امیر فرشباف تو این سالها به شادمهر بوده که سلایق و افکارشو درک کنه و اینهمه کار رو جمع آوری کنن که شادمهر رضایت کامل رو داشته باشه.شما تا شنبه صبر کنین.نظرتون عوض میشه دوست عزیز
منظورم را درست متوجه نشدید...شادمهر افسردگی را به جوانها تزریق نمیکنه.این ما طرفدارای شادمهر هستیم که چون انتظاراتمون براورده نشده حجم عظیمی از افسرگی را به استعدادهای نوظهورمون تزریق میکنیم.
این از نگاه مدیریتی میتونه یک فاجعه باشه.
بنده میگم جناب مدیر اگر واقعا به با استعداد بودن تنظیم کننده های جوانش اعتقاد داشت نباید به این زودی اونارو وارد میدونی میکرد که از قبل هم میشه حجم انتقادات به جا و بی جای طرفداران و هواداران شادمهر را حدث زد...این باعث استعدادسوزی میشه.
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:02 PM
منتظر باشید تا شادمهر آس هاشو رو کنه.حتما سورپرایز میشین.با شنیدن دوتا کار شادمهر و این تیم رو نکوبونین.
bijanariya
12-08-2016, 06:03 PM
شادمهر دیگه یه خواننده اماتور نیست که با گل نکردن یه البومی که اونم خودش نساخته بخواد افسرده بشه ضمن اینکه قطعا اینطور که میگی نخواهد شد و بالای نود درصد راضی خواهند شد
افسردگی خواننده های آماتور قابل درمانه و به قول معروف قهر کردن با ننشونه...ولی افسردگی خواننده های بزرگ موجب سکوت چندسالشون میشه.
مثلا یک دهه سکوت.
jonsnow
12-08-2016, 06:03 PM
برنده ی واقعی این آلبوم
وحید پویان و ارش محرابیه
یک شبه از فرش به عرش رسیدن...
اتفاقی که شاید حتی واسه یکی مثل علیرضا افکاری هم ارزو بود که یک آلبوم "کامل" با شادمهر کار کنه برای وحید پویان به لطف رفاقیت با فرشباف پیش امد.
امیدوارم جواب این اعتماد بزرگ رو خوب داده باشه...
Farbod-7
12-08-2016, 06:04 PM
-
دمت گرم واقعا
@Kasrairajpour ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شما اگه میخواین واقعا کاری کنید برای طرفدارا همین کاری که دوستمون گفتن انجام بدید
jonsnow
12-08-2016, 06:05 PM
منتظر باشید تا شادمهر آس هاشو رو کنه.حتما سورپرایز میشین.با شنیدن دوتا کار شادمهر و این تیم رو نکوبونین.
کسری جان ، ایشالا دو تا ویدئو بعدی آلبوم ، دو تا از بهترین کارهای البوم باشه...
تجربه کن برای ویدئو شدن عالی بود ، ولی همیشگی اصلن انتخاب خوبی نبود.. مخصوصا که میگی کارهای خیلی بهتری هم تو البوم هست
bijanariya
پس لاقل بگید چندتا کار را شادمهر به شخصه همه کاراشو خودش انجام داده!؟
یه عدد به ما بگید...1..2...0
Kasrairajpour
برنده ی واقعی این آلبوم
وحید پویان و ارش محرابیه
یک شبه از فرش به عرش رسیدن...
اتفاقی که شاید حتی واسه یکی مثل علیرضا افکاری هم ارزو بود که یک آلبوم "کامل" با شادمهر کار کنه برای وحید پویان به لطف رفاقیت با فرشباف پیش امد.
امیدوارم جواب این اعتماد بزرگ رو خوب داده باشه...
ان شاالله که همینطوریه.در اصل شادمهر علاقه به میدان دادن به جوانها داره و اینو تو تمام اثارش میشه دید.از مونا برزویی تا جواد شریفپور،شیدا شفیعی،پگاه موسوی تا این دوستان که اسمشونو بردین.اکثر مواقع به جز چند مورد اندک هم موفق شده.فقط صبر کنید تا انتشار آلبوم.
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:06 PM
کسری جان ، ایشالا دو تا ویدئو بعدی آلبوم ، دو تا از بهترین کارهای البوم باشه...
تجربه کن برای ویدئو شدن عالی بود ، ولی همیشگی اصلن انتخاب خوبی نبود.. مخصوصا که میگی کارهای خیلی بهتری هم تو البوم هست
اسمتو نگفتی :))
Aghili
12-08-2016, 06:09 PM
ان شاالله که همینطوریه.در اصل شادمهر علاقه به میدان دادن به جوانها داره و اینو تو تمام اثارش میشه دید.از مونا برزویی تا جواد شریفپور،شیدا شفیعی،پگاه موسوی تا این دوستان که اسمشونو بردین.اکثر مواقع به جز چند مورد اندک هم موفق شده.فقط صبر کنید تا انتشار آلبوم.
بنده تا الان از آرش مهرابی ترانه ای ندیدم..زود هم قضاوت نمیکنم ولی اگه در ادامه هم اینجوری کار کرده باشه قطعا ساکت نمیشینم.
jonsnow
12-08-2016, 06:10 PM
بچه ها ما همه مون طرفداره شادمهریم و ارزو داریم روز به روز بهتر بشه
ولی هرکس این بهتر شدن رو یه جور میبینه
هیچ ایرادی هم نداره ، سلایق متفاوته
خواهشا به خاطر شادمهر هم که شده با هم درگیر نشین..
مخصوصا حالا که 48 ساعت مونده تا البوم..
jonsnow
12-08-2016, 06:12 PM
بنده تا الان از آرش مهرابی ترانه ای ندیدم..زود هم قضاوت نمیکنم ولی اگه در ادامه هم اینجوری کار کرده باشه قطعا ساکت نمیشینم.
ترانه سرای بدی نیست
نفس مهدی یراحی هم کاره ایشونه
تجربه کن هم خوب بود
فقط همیشگی جالب نبود...
بقیه کاراش رو باید شنید و بعد قضاوت کرد
هرچند حتی نیلوفر لاری پور هم یک آلبوم کامل با شادمهر کار نکرده بود! که این دوستمون به لطف فرشباف کرد..
Farbod-7
12-08-2016, 06:18 PM
وجود افرادی مثل تو و احسان flick فقط آفت هست و علف هرز.
واسه شادمهر نگرانم با وجود همچین طرفدارنماهایی.صد در صد وجود شما بیشتر باعث تخریب هست تا پیشرفت
بدبخت تویی و دوستات که داری از سمت شادمهر پول در میاری یا ما؟
jonsnow
حرفای منو ببین حرفای این بیشعور رو هم ببین
هدف هر دوی شما ، موفقیت شادمهره
ولی اختلاف سلیقه و نظر دارین..
بعد از البوم مشخص میشه کدوم راه درست بوده.. ولی دیگه الان واقعا نمیشه کاری کرد.. حتی اگر 6 تا تراک بقیه مثل حالا بیا اینجا و شیلا و یا همین "همیشگی" الان باید حمایت کنیم اسطورمون رو.. مطمئنا انتقاد ها هم به گوشش میرسه..
همون جوری که خودش گفت این قدر بهش درخواست دادن هوادارا یک تراک رو کامل ارکسترال ساخته و تنظیم کرده..
مطمئن باش نتیجه ی البوم بد باشه ، این دفعه حتی شاید خوده فرشباف هم از گردونه ی اطرافیان شادمهر خارج شه
توهین دو تا شادمهری مثل شما بهم دیگه فقط ادمای مریض که به فکر ضربه زدن و تحریب شادمهر هستن رو خوشحال میکنه
Kasrairajpour
بدبخت تویی و دوستات که داری از سمت شادمهر پول در میاری یا ما؟
شما
Aghili
12-08-2016, 06:19 PM
ترانه سرای بدی نیست
نفس مهدی یراحی هم کاره ایشونه
تجربه کن هم خوب بود
فقط همیشگی جالب نبود...
بقیه کاراش رو باید شنید و بعد قضاوت کرد
هرچند حتی نیلوفر لاری پور هم یک آلبوم کامل با شادمهر کار نکرده بود! که این دوستمون به لطف فرشباف کرد..
اگه ما کاره هیت میخوایم باید ترانه هاشو پرمغزتر کنه.
نگو نیلوفر لاری پور که جیگرم کبابه(sm25) واژه به واژه رو با اصول میاورد کنار هم
Farbod-7
12-08-2016, 06:19 PM
هدف هر دوی شما ، موفقیت شادمهره
ولی اختلاف سلیقه و نظر دارین..
بعد از البوم مشخص میشه کدوم راه درست بوده.. ولی دیگه الان واقعا نمیشه کاری کرد.. حتی اگر 6 تا تراک بقیه مثل حالا بیا اینجا و شیلا و یا همین "همیشگی" الان باید حمایت کنیم اسطورمون رو.. مطمئنا انتقاد ها هم به گوشش میرسه..
همون جوری که خودش گفت این قدر بهش درخواست دادن هوادارا یک تراک رو کامل ارکسترال ساخته و تنظیم کرده..
مطمئن باش نتیجه ی البوم بد باشه ، این دفعه حتی شاید خوده فرشباف هم از گردونه ی اطرافیان شادمهر خارج شه
توهین دو تا شادمهری مثل شما بهم دیگه فقط ادمای مریض که به فکر ضربه زدن و تحریب شادمهر هستن رو خوشحال میکنه
یه بحث ساده بود میگه دیجیتالی
میگم این دو اهنگ که پخش کردید 320 هم نیست میتونی از امیر بپرسی
همین دیگه یارو اتیش گرفت
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:20 PM
شما
همین تهمت زدن های بی اساس کار شادمهر رو خراب کرده.
Farbod-7
12-08-2016, 06:20 PM
شما
اها یعنی پول البوم رو گلیم باف میده به ما؟
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:21 PM
اها یعنی پول البوم رو گلیم باف میده به ما؟
پس شما مشکلت اینه که از این آلبوم چیزی به تو نمیماسه و پولی ازش به جیب نمیزنی.مشکلت فقط پوله نه ارتقای هنر.اگه مشکلی چیزی داری شماره کارت بده واست کارت به کارت کنم
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:22 PM
Kasrairajpour ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دوست عزیز لطفا یکم رعایت کنید فقط دارید به هم توهین می کنید
اگه توهینی کردم لطفا اون توهین رو بگید!من به جد و آباد و پدر کسی توهین کردم؟
Farbod-7
12-08-2016, 06:23 PM
پس شما مشکلت اینه که از این آلبوم چیزی به تو نمیماسه و پولی ازش به جیب نمیزنی.مشکلت فقط پوله نه ارتقای هنر.اگه مشکلی چیزی داری شماره کارت بده واست کارت به کارت کنم
چرت نگو بابا جمع کن با این صحبت هات که داری خودتو به اون راه میزنی
من نیازی به پول تو و امثال تو ندارم
الان میلاد هاشمی شد ارتقای هنر
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:25 PM
چرت نگو بابا جمع کن با این صحبت هات که داری خودتو به اون راه میزنی
من نیازی به پول تو و امثال تو ندارم
الان میلاد هاشمی شد ارتقای هنر
من فقط شما رو دعوت به آرامش و صبر میکنم تا ریلیز آلبوم.لطفا بدون پیش زمینه فکری به سراغ آلبوم برین و از هنر اسطورتون لذت ببرین.چون این چیزیه که خودش ازش راضیه.مرسی
nasernew
12-08-2016, 06:26 PM
اگه توهینی کردم لطفا اون توهین رو بگید!من به جد و آباد و پدر کسی توهین کردم؟
حالا شما واقعا امیرفرشبافی؟ (sm122)
دور از شوخی نه حمایت محض خوبه و نه مخالفت محض .....
nasernew
12-08-2016, 06:27 PM
واقعا اگه شماره کارت بدیم ...کارت به کارت میکنی؟ (sm51)
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:28 PM
ایشون گفت کیفیت کارها خوب نبودن شما هم باید در همین حد جواب بدین وقتی جواب میدید شعبون بی مخ توهینه و طرف مقابل هم بدتر از شما توهین میکنه بتون بهتره بی خیال این بحث بشید
ایشون قبلش به امیر فرشباف و این تیم بارها توهین کرد
Farbod-7
12-08-2016, 06:28 PM
من فقط شما رو دعوت به آرامش و صبر میکنم تا ریلیز آلبوم.لطفا بدون پیش زمینه فکری به سراغ آلبوم برین و از هنر اسطورتون لذت ببرین.چون این چیزیه که خودش ازش راضیه.مرسی
خب گفتی دیجیتال گفتم این دو آهنگ 320 هم نیستن
اگه نمیدونی بدون اینجا همه میتونن بفهمن آهنگ چه کیفیتی داره
حالا چرا آتیش گرفتی دیگه خود دانی و خدای خودت
فقط امیدوارم سرد بشی(sm2)
پولاتم بزار در کوزه آبشو بخور
sibiloo
12-08-2016, 06:29 PM
عجیبه سنگ لاری پور رو به سینه میزنید
این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارزش صحبت کردن هم ندارن حتی
یا همین فرید احمدی
سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
اینا دیگه گل سرسبد همکارای شادمهر بودن دیگه که الان این وضعن
بخدا همه اون قدیمیا در حد همون قدیمشون نیستن
حتی صفاریان
نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
Farbod-7
12-08-2016, 06:29 PM
ایشون قبلش به امیر فرشباف و این تیم بارها توهین کرد
مگه تو وکیل گلیم بافی؟
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:30 PM
مگه تو وکیل گلیم بافی؟
نه اما به عنوان یه دوست چند ساله و کسی که همه جوره خودشو فدای شادمهر کرده نمیتونم ببینم کسی اینجوری بی ادبانه میتازه.لطفا واسه خودتون ارزش قائل بشین
sibiloo
12-08-2016, 06:31 PM
ایشون گفت کیفیت کارها خوب نبودن شما هم باید در همین حد جواب بدین وقتی جواب میدید شعبون بی مخ توهینه و طرف مقابل هم بدتر از شما توهین میکنه بتون بهتره بی خیال این بحث بشید
سلام . اقا امکان داره فردا البوم بیاد ؟ فردا شب
Farbod-7
12-08-2016, 06:31 PM
نه اما به عنوان یه دوست چند ساله و کسی که همه جوره خودشو فدای شادمهر کرده نمیتونم ببینم کسی اینجوری بی ادبانه میتازه.لطفا واسه خودتون ارزش قائل بشین
به تو هیچ ربطی نداره من در مورد چه کسی حرف میزنم
تو حواست به حرف زدنت باشه پاتو هم از گلیمت درازتر نکن
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:32 PM
این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارش صحبت کردن هم ندارن حتی
یا همین فرید احمدی
سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
حتی صفاریان
نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
������������������������������
bijanariya
12-08-2016, 06:33 PM
بچه ها وارد حاشیه نشید...شدید ترین انتقادها را کنید ولی وارد حاشیه نشید.
Kasrairajpour
دوستان همتونو دعوت به آرامش میکنم..ایشالا یه شنبه ی رویایی در پیشه
nasernew
یا همین فرید احمدی
حتی صفاریان
فاصله ها با صدای فریدونم اثر فرید احمدیه ..همین بنیامین باعث نزول ایشون شد...
اینا ضعیفم شده باشن واسه شادمهر قوی کار میکنن ... همین بهروز صفاریان به غیر از تنظیمایی که واسه چاووشی انجام داده تقریبا این اواخر کاراش در حد اسمش نبود
Aghili
12-08-2016, 06:34 PM
یا همین فرید احمدی
حتی صفاریان
کسی سنگ لاری پور رو به سینه نزد . من در مورد ترانه هایی که با شادمهر همکاری داشت با دوستمون صحبت کردم و تمام/ از هر چی یه حرف درنیارید
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:38 PM
اینجور که شما دفاع می کنید باعث توهین های بیشتر میشی
یعنی چی از ناجی دفاع می کنید یعنی ایشون شادمهر رو که نابود شده بود نجات داده خوب معلومه طرفدار توهین می کنه
شما یا خود این شخص یا هر کانالی باید بنویسه باعث افتخارمه کار کردن با شادمهر وقتی بگه ناجی 100 درصد طرفدارها هم واکنش نشون میده
من دلیل انتخاب ناجی رو توضیح دادم.و این کلمه ی ناجی منظور این نبوده که شادمهر رو نجات دادن.منظور ترکیب این افراد به علاوه ی شادمهر باعث نجات حال مریض این روزای موسیقی پاپ هست نه چیز دیگه.لطفا دقت کنید.
sibiloo
12-08-2016, 06:38 PM
فاصله ها با صدای فریدونم اثر فرید احمدیه ..همین بنیامین باعث نزول ایشون شد...
اینا ضعیفم شده باشن واسه شادمهر قوی کار میکنن ... همین بهروز صفاریان به غیر از تنظیمایی که واسه چاووشی انجام داده تقریبا این اواخر کاراش در حد اسمش نبود
خب دیگه اینم مقصر خود احمدی هست دیگه . نمیشه خورده گرفت به بنیامین که !!! میخواست کار نکنه . ولی وقتی کار میکنه باید قوی باشه و همون آدم گل یاس باشه و در همون حد بنویسه . تک و توک کار خوبم داشتن این سال ها ولی اینا هم تو همون سطح نبودن . و اینکه میگید ضعیفم شده باشن برا شادمهر خوب میسازن هم باز به نظرم مشخص نیست . هیچ ضمانتی وجود نداره !
کسی سنگ لاری پور رو به سینه نزد . من در مورد ترانه هایی که با شادمهر همکاری داشت با دوستمون صحبت کردم و تمام/ از هر چی یه حرف درنیارید
اقا چرا میزنی :)))) شما رو نمیگم . کلا این بحث همیشه بوده دیگه خودتونم دیدید . میگن با قدیمیا کار کن همیشه . به نظر من لاری پور هم الان اگه پایین تر از اینا نباشه بالاتر نیست
nasernew
12-08-2016, 06:39 PM
من دلیل انتخاب ناجی رو توضیح دادم.و این کلمه ی ناجی منظور این نبوده که شادمهر رو نجات دادن.منظور ترکیب این افراد به علاوه ی شادمهر باعث نجات حال مریض این روزای موسیقی پاپ هست نه چیز دیگه.لطفا دقت کنید.
شما بیشتر از شادمهر به امیرفرشباف علاقه داری (sm70)
bijanariya
12-08-2016, 06:39 PM
اینجور که شما دفاع می کنید باعث توهین های بیشتر میشی
یعنی چی از ناجی دفاع می کنید یعنی ایشون شادمهر رو که نابود شده بود نجات داده خوب معلومه طرفدار توهین می کنه
شما یا خود این شخص یا هر کانالی باید بنویسه باعث افتخارمه کار کردن با شادمهر وقتی بگه ناجی 100 درصد طرفدارها هم واکنش نشون میده
تمام صحبت های بنده هم در مخالفت با نحوه مدیریت جناب فرشباف می باشد.
اگر ایشون به استعداد تنظیم کننده هاشون اعتماد داره نباید با این نحوه مدیریتی موجب استعداد سوزی بشه.
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:40 PM
شما بیشتر از شادمهر به امیرفرشباف علاقه داری (sm70)
بیشتر جو اینجا رو دارم میبینم که یه جور سازمان یافته ای بر علیه امیر شکل گرفته و دوست ندارم این جو ادامه پیدا کنه.چون زحمات زیادی کشیده شده
bijanariya
12-08-2016, 06:41 PM
حکایت کلمه ناجی برای شادمهر همان حکایت کلمه دیوث در سیاست را داره.
که حضرات واژه دیوث را از دید مثبت ارزیابی کردند.
این واژه بار منفی داره و استفاده از آن اصلا به صلاح نبود.
Aghili
12-08-2016, 06:42 PM
به اون کسی که نوشته ناجی لطفا بگید دقتش رو بالا ببره...یه کلمه ای نوشته که شما 3 خط تفسیرش میکنی اینجا/
خب این تفاسیر رو اونجا باید بگه...
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:42 PM
حکایت کلمه ناجی برای شادمهر همان حکایت کلمه دیوث در سیاست را داره.
که حضرات واژه دیوث را از دید مثبت ارزیابی کردند.
این واژه بار منفی داره و استفاده از آن اصلا به صلاح نبود.
ما ترتیب اثر دادیم و اون واژه سریعا ادیت شد.من با ادامه دادن این بحث مشکل دارم.نظر شخصی یه ادمین رو که بعدا هم ادیت کرده تعمیم ندین.
flick
12-08-2016, 06:44 PM
(sm120)
bijanariya
بیشتر جو اینجا رو دارم میبینم که یه جور سازمان یافته ای بر علیه امیر شکل گرفته و دوست ندارم این جو ادامه پیدا کنه.چون زحمات زیادی کشیده شده
اگر زحماتشان در راه درست بوده باشه جای نگرانی وجود نداره ولی اگر به اصطلاح عام دوستی خاله خرسه بوده باشه که دیگه این تازه شروع ماجراست...
البته بنا به فرموده خودتان باید تا شنبه صبر کنیم و بعدا ببینیم حرف ها و نظرات چه کسی درست بوده.
flick
استاد فرشباف نیومدن جناب استاد ؟
Farbod-7
12-08-2016, 06:45 PM
(sm120)
یارو اومده میگه من و تو آفت هستیم
خود آفت اینو میگه(sm2)
sibiloo
12-08-2016, 06:46 PM
پخش آلبوم به این صورت هست در فروشگهای دیجیتال ساعت 12:01 آلبوم به وقت همان کشور در فروشگاه itunes پخش میشه
ولی باید کار رو حداقل 10 تا 15 روز زودتر تحویل داده باشن اگه تحویل دادن در اون تاریخ فردا همین موقع میاد رو کشورهایی که ساعتشون جلوتر هست
ممکنه خود تهیه کننده ساعت بده مثلا بگه فلان ساعت پخش بشه itunes هم همون ساعت پخش میکنه اگه به گفته دوستمون کار تا سه روز قبل نهایی نشده پس با تاخیر میاد رو فروشگاه
چه پیچیده هست . پس با این اوصاف باید منتظر نسخه فیزیکی باشیم که یکی بخره و اپ کنه ؟ نسخه فیزیکی هم که میگن تو ایران فعلا قرار نیست توزیع شه !!!
flick
12-08-2016, 06:46 PM
یارو اومده میگه من و تو آفت هستیم
خود آفت اینو میگه(sm2)
نمیدونم چرا من بودم چیزی نمیگفتند استاد ایرج پور عزیز (sm120)
bijanariya
12-08-2016, 06:47 PM
ما ترتیب اثر دادیم و اون واژه سریعا ادیت شد.من با ادامه دادن این بحث مشکل دارم.نظر شخصی یه ادمین رو که بعدا هم ادیت کرده تعمیم ندین.مدیریتی که اینقدر قوی باشه که با برنامه ریزی حساب شده تاریخ انتشار آلبوم را با تاخیر و تعجیل مواجه نکنه حتما باید در این موارد هم حسابی اندیشیده باشه و از قبل نظارت کامل روی تک تک نوشتار تبلیغاتی داشته باشه تا خدایی ناکرده موجب ضدتبلیغ بر علیه عوامل اثر نگرده.
flick
اوه چند صفحه رفتین (sm120)
Kasrairajpour
نمیدونم چرا من بودم چیزی نمیگفتند استاد ایرج پور عزیز (sm120)
من نمیخوام با تو وارد بحث بشم چون همون اول بخاطر حرفای گنده تر از دهنت که میزدی اومدم اینجا و چنتا مسئله رو روشن کردم که باز نخوای دهنتو باز کنی.هر حرفیم باشه تا تهش هستم فقط مراقب حرف زدنت باش که واست گرون تموم نشه.
flick
12-08-2016, 06:48 PM
مدیریتی که اینقدر قوی باشه که با برنامه ریزی حساب شده تاریخ انتشار آلبوم را با تاخیر و تعجیل مواجه نکنه حتما باید در این موارد هم حسابی اندیشیده باشه و از قبل نظارت کامل روی تک تک نوشتار تبلیغاتی داشته باشه تا خدایی ناکرده موجب ضدتبلیغ بر علیه عوامل اثر نگرده.
خیلی ساده هستید خیلی
flick
12-08-2016, 06:49 PM
من نمیخوام با تو وارد بحث بشم چون همون اول بخاطر حرفای گنده تر از دهنت که میزدی اومدم اینجا و چنتا مسئله رو روشن کردم که باز نخوای دهنتو باز کنی.هر حرفیم باشه تا تهش هستم فقط مراقب حرف زدنت باش که واست گرون تموم نشه.
پس حتماً شناختی منو (sm70) میدونی اگه دهن باز کنم سنگ رو سنگ بند نمیشه
پس برو به اون آقا بگو خودش بیاد نه نوچش
bijanariya
12-08-2016, 06:50 PM
خیلی ساده هستید خیلی
خوش بین بودن سادگی نیست...ما برای مشخص شدن حقیقت فقط به زمان نیاز داریم.
الان نباید خودمونو تام و جری کنیم.
فقط باید درمورد این مسائل کمی صبر کنیم.
nasernew
12-08-2016, 06:52 PM
وحید پویان آهنگساز آهنگهای عاشق که بشی و شمال با صدای معینه ...آهنگساز برنامه شهر باران ماه رمضان با صدای شهاب رمضانه(با اینکه شهاب رمضان قبل از خوانندگی آهنگساز بوده) ...آهنگساز این آهنگ سریال جم که اسم خانومه رو یادم رفته(sm178) و خیلی ام گل کرده رو وحید پویان ساخته ...آهنگهای متعددی با صدای پویا و مهسا و کلی از خواننده های لس آنجلسی داره و آهنگهایی با صدای مهدی یغمایی و مهدی مقدم و غیره تو ایران داره ..این آقا اینقدرها هم تازه کار نیست ، و تو این تیم 4 نفره سعید زمانی حرفه ای تره که حتی ملودی های بهروز صفاریانم تنظیم کرده و امیدم بهش بیشتره
حالا چون طرفدارای شادمهر یه خورده آگاهانه تر هستن و به اسم آهنگساز و تنظیم کننده اهمیت میدن این اقا(وحیدپویان) یه خورده معروف تر شدن و همونطور که گفتم آهنگساز خیلی خوبیه فقط در حد شادمهر نیست و نمیدونم چرا معین هم داره باهاش آلبوم میزنه (sm77)...مثل این میمونه که سیروان یه آلبوم بده که کل تنظیماش رو مهران عباسی انجام بده خوب خیلی مسخره میشه چون سیروان بیشتر از اینکه خواننده باشه موزیسینه یا صادق نجوکی در مقام خوانندگی آهنگاشو بده شهیاد واسش بسازه .... نه زیاد امیدوار باشین و نه زیاد ناامید و الکی حمایتا و مخالفتهای محض نداشته باشین تا آلبوم نیاد هیچی معلوم نمیشه
flick
خوش بین بودن سادگی نیست...ما برای مشخص شدن حقیقت فقط به زمان نیاز داریم.
الان نباید خودمونو تام و جری کنیم.
فقط باید درمورد این مسائل کمی صبر کنیم.
فقط 48 ساعت صبر کن تا معنای واقعی لمپنیزم رو متوجه بشی
Kasrairajpour
پس حتماً شناختی منو (sm70) میدونی اگه دهن باز کنم سنگ رو سنگ بند نمیشه
پس برو به اون آقا بگو خودش بیاد نه نوچش
ببین تو نه کسی میشناستت نه آدمی هستی که اونقدر ارزش داشته باشی کسی بیاد باهات حرف بزنه.من فقط واسه از بین نرفتن زحمات بچه ها و این جو کثیفی که تو ساختی اومدم اینجا که جلوی حرفای دروغتو بگیرم که خدا رو شکر هم گرفتم.پس خواهشا هیچی نگو تا رسواتر نشدی.شماها میسوزید از ارتباط تیم ما با شادمهر.وگرنه هیچ مشکلی نداشتین .دردتونو میفهمم
Farbod-7
12-08-2016, 06:54 PM
درد اینا رو من میدونم میخوان صدای طرفدار به گوش شادمهر نرسه
Kasrairajpour
12-08-2016, 06:56 PM
دوستان عزیز من از اینجا میرم چون وقت اینو دیگه ندارگ.لطفا حرف این آدمای تازه به دوران رسیده ی بیسواد معرکه گیر رو گوش ندین.بدون ذهنیت سراغ آلبوم برین و ازش لذت ببرین.باز هم تاکید میکنم هیچکس به غیر از تیم این آلبوم،آلبومو نشنیده و هرکس ادعا میکنه دروغ میگه.مراقب خودتون و زیبایی هاتون باشین.من مطمئنم که از نتیجه ی آلبوم راضی خواهید بود.لطفا کام خودتونو با حرفهای بی اساس یه مشت آدم سودجو خراب نکنین.این لحظه ها هر از چندسالی تکرار میشن.پس قدرشو بدونین
از شنیدنتون لذت ببرید.مرسی از همراهیتون.
flick
ببین تو نه کسی میشناستت نه آدمی هستی که اونقدر ارزش داشته باشی کسی بیاد باهات حرف بزنه.من فقط واسه از بین نرفتن زحمات بچه ها و این جو کثیفی که تو ساختی اومدم اینجا که جلوی حرفای دروغتو بگیرم که خدا رو شکر هم گرفتم.پس خواهشا هیچی نگو تا رسواتر نشدی.شماها میسوزید از ارتباط تیم ما با شادمهر.وگرنه هیچ مشکلی نداشتین .دردتونو میفهمم
آخه بدبخت ما که خیلی قبل از تو ارتباط داشتیم بدبخت ... رستوران مسترو بورلی ... نزار بگم
تو تازه به دوران رسیده فک کردین میتونین با شادمهر گنده بشین نه آقانه
Farbod-7
ببین با این همه اینستاگرام و تلگرام یه فروم چه جور باعث سوزش اقایون شده
که یه نفر رو فرستادن درشو تخته کنه(sm2)
nasernew
12-08-2016, 06:57 PM
دوست عزیز خیلی دوپهلو حرف میزنی یعنی تو تو تیم ایشونی (منظورم امیرفرشبافه)؟ کدومشونی ؟ خودشی یا یکی دیگه از عوامل آلبومی؟ ؟ چرا واضح حرف نمیزنی؟ چون خیلی هاشونو از نزدیک میشناسم و شاید تورو هم بشناسم
flick
12-08-2016, 07:00 PM
دوستان عزیز من از اینجا میرم چون وقت اینو دیگه ندارگ.لطفا حرف این آدمای تازه به دوران رسیده ی بیسواد معرکه گیر رو گوش ندین.بدون ذهنیت سراغ آلبوم برین و ازش لذت ببرین.باز هم تاکید میکنم هیچکس به غیر از تیم این آلبوم،آلبومو نشنیده و هرکس ادعا میکنه دروغ میگه.مراقب خودتون و زیبایی هاتون باشین.من مطمئنم که از نتیجه ی آلبوم راضی خواهید بود.لطفا کام خودتونو با حرفهای بی اساس یه مشت آدم سودجو خراب نکنین.این لحظه ها هر از چندسالی تکرار میشن.پس قدرشو بدونین
از شنیدنتون لذت ببرید.مرسی از همراهیتون.
کجا فرار میکنی ینی ببخشید تشریف میبرید ! پیک نزدی ینی ببخشید چایی نخوردی که
به اون لمپن رئیست هم بگو بهنود سلامت رسوند خودش میرینه ینی ببخشید متوجه میشه اسم منم بیار عکس العملشو بیا بگو باشه بابا جان(sm70)
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:00 PM
آخه بدبخت ما که خیلی قبل از تو ارتباط داشتیم بدبخت ... رستوران مسترو بورلی ... نزار بگم
تو تازه به دوران رسیده فک کردین میتونین با شادمهر گنده بشین نه آقانه
خیلی بی اصل و نسب تر و بی همه چیز تر از اینحرفایی که بخوای از اسم شادمهر نون بخوری.گورتو از اینجا و هرجایی که اسمی از شادمهر باشه گم کن.
flick
12-08-2016, 07:02 PM
خیلی بی اصل و نسب تر و بی همه چیز تر از اینحرفایی که بخوای از اسم شادمهر نون بخوری.گورتو از اینجا و هرجایی که اسمی از شادمهر باشه گم کن.
موزیک باران خانه ماست و جای نوچه لمپن ها نیست پس شما گورتان را گم کنید و دهن بنده را باز نکنید
به آقا لمپنه رئیست کماکان سلام برسون
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:04 PM
موزیک باران خانه ماست و جای نوچه لمپن ها نیست پس شما گورتان را گم کنید و دهن بنده را باز نکنید
به آقا لمپنه رئیست کماکان سلام برسون
تا وقتی که افراد انگلی مثل تو وجود داشته باشن این موسیقی روی خوش نمیبینه.متاسفم واسه اسم بزرگ شادمهر که افراد کثیفی مثل تو یا مشهدسری یا امثال اون زیر سایش به هرزگی میپردازن.البته مشهدسری خیلی گنده تر از تو بود نباید با تو مقایسش کنم.
Farbod-7
12-08-2016, 07:04 PM
راستی حالا که میبینید قدرت فروم خوبه
اون فروم نسل شادمهر رو راه بندازین
خودمم عضو هستم از خیلی سال پیش
اگه بکابشو دارین تا یوزرمو بگم(sm120)
flick
12-08-2016, 07:05 PM
تا وقتی که افراد انگلی مثل تو وجود داشته باشن این موسیقی روی خوش نمیبینه.متاسفم واسه اسم بزرگ شادمهر که افراد کثیفی مثل تو یا مشهدسری یا امثال اون زیر سایش به هرزگی میپردازن.البته مشهدسری خیلی گنده تر از تو بود نباید با تو مقایسش کنم.
مغلطه نکن گنده گوزی هم نکن .. حالا که شناختی بهتره بری سنگین تری چون داری دست و پا میزنی
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:07 PM
مغلطه نکن گنده گوزی هم نکن .. حالا که شناختی بهتره بری سنگین تری چون دارای دست و پا میزنی
این تویی که روتو وا کردی با دست پس میزنی با پا پا پیش میکشی.شخصیتتو رسوا کردم امروز.دهن کثیفتم ببند.حیف اسم شادمهره که تو بخوای رو زبون نجست بیاری.شخصیتت از تمام واژه هایی که میگی نمایانه.لطفا دست بردار از سر شادمهر.امثال تو حرمت این هنرو از بین میبرن.دروغگوهای کلاهبردار کثیف
nasernew
12-08-2016, 07:10 PM
دوستان عزیزم اینجا خیلی دموکراسیه و زیادی گیر نیست ... در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟
الفاظتونو رعایت کنید ...
هممون دوستدارای شادمهریم و پیشرفتشو میخوایم و این دعواها بیخودیه ...
من که گفتم و شماها هم اگه با فرشباف اشنایی دارین مثل من بهش بگین به شادمهر بگه حداقل ملودی رو خودش بسازه بده یکی تنظیم کنه یا رو ملودی های بقیه خودش تنظیم کنه یعنی تو همه آهنگها حضور موزیکی داشته باشه و با امثال روزبه بمانی و اردلان سرافراز همکاری کنه .... شاید چند تا بشیم اثر کنه ... در ضمن بهش بگین ایندر پولکی نباشه (اینو بهش نگفتم)
flick
12-08-2016, 07:11 PM
این تویی که روتو وا کردی با دست پیش میکشی با پا پس میزنی.شخصیتتو رسوا کردم امروز.دهن کثیفتم ببند.حیف اسم شادمهره که تو بخوای رو زبون نجست بیاری.شخصیتت از تمام واژه هایی که میگی نمایانه.لطفا دست بردار از سر شادمهر.امثال تو حرمت این هنرو از بین میبرن.دروغگوهای کلاهبردار کثیف
(sm2)خوشم میاد که کم نمیاری ... برو دیگه کار دارم
فقط اینو بدون دفه دیگه ببینم آقا لمپنه نوچه هاشو فرستاده ساکت نمیشینم ... میدونی که حرف زیاد دارم و اگه بگم آبروی اربابت خواهد رفت و شویی که این مدت برای ملت نمایش داده از بین میره
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:12 PM
(sm2)خوشم میاد که کم نمیاری ... برو دیگه کار دارم
فقط اینو بدون دفه دیگه ببینم آقا لمپنه نوچه هاشو فرستاده ساکت نمیشینم ... میدونی که حرف زیاد دارم و اگه بگم آبروی اربابت خواهد رفت و شویی که این مدت برای ملت نمایش داده از بین میره
من اصلا توی بی اصل نسب بی هویت رو نمیشناسم.حرفاتو بزن جای معرکه گیری.چرا نمیگی پس؟چنتا آدم ساده پیدا کردی حرف واسشون در میاری.بگو هممون میشنویم بدبخت بی اصل و نسب
flick
12-08-2016, 07:15 PM
من اصلا توی بی اصل نسب بی هویت رو نمیشناسم.حرفاتو بزن جای معرکه گیری.چرا نمیگی پس؟چنتا آدم ساده پیدا کردی حرف واسشون در میاری.بگو هممون میشنویم بدبخت بی اصل و نسب
برو بابا جان خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه ینی کرده دیگه ! سفره پهن کردین (sm70)
برو بگو اربابت بیاد تا حرفامو بهش بزنم تو که نوچه ای بیش نیستی پس مغلطه نکن
entehaa
12-08-2016, 07:16 PM
احسان تو که میدونی فرشباف اینجا نمیاد اگه واقعا چیزی هست بگو تا مث قضیه البوم دستت رو نشه که اگه نگی باز مشخصه چیزی نیست
flick
12-08-2016, 07:16 PM
من رفتم
سلام برسون به اربابت یادت نره نوچه ایرج پور
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:18 PM
برو بابا جان خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه ینی کرده دیگه ! سفره پهن کردین (sm70)
برو بگو اربابت بیاد تا حرفامو بهش بزنم تو که نوچه ای بیش نیستی پس مغلطه نکن
بدبخت روان پریش فقط داری مغلطه و فرافکنی میکنی.اصلا کسی تو رو ادم حساب نمیکنه.من به خاطر حساسیتم روی شادمهر اومدم اینجا که دهن تو رو ببندم وگرنه این حرفا فقط حرف مفته.تو نه آدمی هستی نه چیزی شنیدی نه چیزی داری.فقط میخوای خودتو جلو 4 تا دیگه اثبات کنی.مشکل تو از کودکیته.یه نوع حس روانپریشی خاص که از کودکیت همراه داشتی تو رو به این جنون انداخته.تو هیچی نیستی فقط میخواس 4 تای دیگه رو با خودت همراه کنی.نمیدونم از کجا هم داری دستور میگیری ولی این رسمش نیس.به خودت بیا بدبخت روانی.بی همه چیز
flick
12-08-2016, 07:18 PM
احسان تو که میدونی فرشباف اینجا نمیاد اگه واقعا چیزی هست بگو تا مث قضیه البوم دستت رو نشه که اگه نگی باز مشخصه چیزی نیست
آره آقا چیزی نیست از نوچه ایرج پور بپرس تایید میکنه البته اگه تا الان شلوارش را خیس نکرده باشه (sm120)
flick
12-08-2016, 07:19 PM
بدبخت روان پریش فقط داری مغلطه و فرافکنی میکنی.اصلا کسی تو رو ادم حساب نمیکنه.من به خاطر حساسیتم روی شادمهر اومدم اینجا که دهن تو رو ببندم وگرنه این حرفا فقط حرف مفته.تو نه آدمی هستی نه چیزی شنیدی نه چیزی داری.فقط میخوای خودتو جلو 4 تا دیگه اثبات کنی.مشکل تو از کودکیته.یه نوع حس روانپریشی خاص که از کودکیت همراه داشتی تو رو به این جنون انداخته.تو هیچی نیستی فقط میخواس 4 تای دیگه رو با خودت همراه کنی.نمیدونم از کجا هم داری دستور میگیری ولی این رسمش نیس.به خودت بیا بدبخت روانی.بی همه چیز
شما ادامه بده به دست و پا زدن
فاییده نداره خودتم میدونی
من رفتم
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:20 PM
آره آقا چیزی نیست از نوچه ایرج پور بپرس تایید میکنه البته اگه تا الان شلوارش را خیس نکرده باشه (sm120)
خیلی بدبختی،دلم واسه تو و امثال تو میسوزه.ادم انقدر بی هویت و بی شعور و نون به نرخ روز خور ندیدم.شما همتون از اونجایی سوختین که امیر به شادمهر نزدیکه و اینکه چرا در موقعیت امیر نیستین.به جای اینکه حمایت کنین و پشتش باشین.
اقا شما ک انقد خوبی البومم شنیدی. لطف میکنی دمو غرور رو اگه پخش شده تا الان از پیج شادمهر یا تجربه کن واسمون بذاری؟
nasernew
12-08-2016, 07:20 PM
آهنگهای وحید پویان و ارش محرابی با صدای خودش
البته آهنگاش خیلی بیشتره دیگه خودتون سرچ کنید
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:21 PM
خیلی بدبختی،دلم واسه تو و امثال تو میسوزه.ادم انقدر بی هویت و بی شعور و نون به نرخ روز خور ندیدم.شما همتون از اونجایی سوختین که امیر به شادمهر نزدیکه و اینکه چرا در موقعیت امیر نیستین.به جای اینکه حمایت کنین و پشتش باشین.
دوستان عزیز لطفا فریب این ادم بی هویت بی بته رو نخورید.امثال این ادما در اطراف شما کم نیستن و نبودن.بازم میگم بدون پیش زمینه فکری سراغ این البوم برین و ازش لذت ببرین.خودتونو درگیر حاشیه نکنین.
Farbod-7
12-08-2016, 07:23 PM
مگه با شادمهر در ارتباط نیست؟
مگه ناجی نشده؟
خب بهش بگه برای یک دهم طرفداراش هم که موزیک خودشو میپسندن خودش کار درست کنه
Kasrairajpour
12-08-2016, 07:25 PM
مگه با شادمهر در ارتباط نیست؟
مگه ناجی نشده؟
خب بهش بگه برای یک دهم طرفداراش هم که موزیک خودشو میپسندن خودش کار درست کنه
دوست عزیز در ادامه فعالیت های شادمهر این اتفاق رخ میده نگران نباشین
Farbod-7
12-08-2016, 07:29 PM
اینجا نسل شادمهری زیاده
یکی انتها که قبلا احساس میکنم خبراش بیشتر بود (sm120)
یکی شهاب پرشیا که پسر خوبی بود تو فروم نسل
انتها نکنه آمار اینجا رو خودت بردی(sm2)
manam69
12-08-2016, 07:34 PM
ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
Farbod-7
12-08-2016, 07:34 PM
دوست عزیز در ادامه فعالیت های شادمهر این اتفاق رخ میده نگران نباشین
مطمئن باش آلبوم خوب نباشه از همین فروم صدامون به گوش شادمهر میرسه
و البته مدیر شما که واویلا