PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165

masoud741
02-04-2017, 12:05 AM
تا موقعی که امثال گلیم باف وجود داره این امکان وجود نداره

(sm120)

Gsshop
02-04-2017, 12:15 AM
اجرای زنده آهنگ روز سرد ..

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](%20live%20).mp3)

(sm70) چه زوری می زنه شادمهر

Shahab_Persia
02-04-2017, 01:39 AM
اجرای زنده آهنگ روز سرد ..

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](%20live%20).mp3)

یه جاهایی فالشه(sm74)

mosipush
02-04-2017, 01:54 AM
یه جاهایی فالشه(sm74)
چرت نگو یه جاهایی فالش (sm77)
چقدر مهندس داریم ما

Shahab_Persia
02-04-2017, 02:04 AM
چرت نگو یه جاهایی فالش (sm77)
چقدر مهندس داریم ما

درست صحبت کن بافرهنگ(sm102)
نظرمو گفتم بعنوان یه طرفدار

Hosein333
02-04-2017, 04:33 AM
تا موقعی که امثال گلیم باف وجود داره این امکان وجود نداره

فربد البوم های دیگه شادمهر خیلی خوبن پاپکرن بی نظیره

Hosein333
02-04-2017, 04:35 AM
خدا کنه این گلیم بام پاشو از زندگی شادمهر برداره بره(sm178)

Hosein333
02-04-2017, 04:36 AM
اهنگها اصلا ثبات ندارن نمیشه 20 دفعه پشت سرهم گوش کرد این اهنگ هارو

masoud741
02-04-2017, 10:16 AM
یه جاهایی فالشه(sm74)

جوک قشنگی بود لذت بردیم(sm120)

Shahab_Persia
02-04-2017, 06:11 PM
جوک قشنگی بود لذت بردیم(sm120)

(sm6)

Farbod-7
02-04-2017, 11:06 PM
اینجا عادت کردن هر کی یه چیزی میگه حمله کنن بهش مثل اینستاگرام بگید که این بهترین البوم شادمهره، مسخره تر از این حرف ندیدم چون این ضعیفترین البوم شادمهر بود حالا یکی گفت این فالشه همه پریدن بهش تا جایی که من میدونم شهاب از همتون شادمهری تره منو نمیشناسه اما من تمام بچه های نسل شادمهرو میشناسم

Farbod-7
02-04-2017, 11:08 PM
اهنگها اصلا ثبات ندارن نمیشه 20 دفعه پشت سرهم گوش کرد این اهنگ هارو

این البوم از لحاظ موسیقی در حد شادمهر نیست شادمهر خودش استاده داده میلاد هاشمی درجه چهار براش کار ساخته

shahkar
02-04-2017, 11:54 PM
سلام
هادی
می شه لطفا فقط لینک آغوش و ماندگار رو بدی. (sm10)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
نمی ذاری؟!(sm74)

Hosein333
02-04-2017, 11:54 PM
عادته ترکم نمیشه (sm127)

Hosein333
02-04-2017, 11:55 PM
این البوم از لحاظ موسیقی در حد شادمهر نیست شادمهر خودش استاده داده میلاد هاشمی درجه چهار براش کار ساخته

چرا این کارو کرده مصاحبه هم نمیکنه ببینیم چرا این کارو کرده

shahkar
02-05-2017, 12:02 AM
چه البومیه این البوم مارتاکیس یکی دانلود کنه اینو از ایتونز
وی پی N
داری؟
(sm59)

me16
02-05-2017, 12:14 AM
پی اسم تو میگشتم ته یک فنجون خالی (sm127)

شادمهرم آرزوست....

Shahab_Persia
02-05-2017, 01:48 AM
اینجا عادت کردن هر کی یه چیزی میگه حمله کنن بهش مثل اینستاگرام بگید که این بهترین البوم شادمهره، مسخره تر از این حرف ندیدم چون این ضعیفترین البوم شادمهر بود حالا یکی گفت این فالشه همه پریدن بهش تا جایی که من میدونم شهاب از همتون شادمهری تره منو نمیشناسه اما من تمام بچه های نسل شادمهرو میشناسم

ممنون فربد عزیز. خوبه که بالاخره یکی منو شناخت
بزارید یه داستان تلخ توی همین دو هفته اخیرو براتون بگم که بی ارتباط به این توهین ها و توپیدن های دوستان اینجا نیست.
دو سه هفته پیش بعد از تقریبا یه سال دوباره یکی از دوستان منو برد داخل گروه نسل شادمهر که 69 عضو داشت. پارسال که بودم نزدیک به 90 نفر بودن. معلوم نیست با اونا هم همین رفتارو داشتن که شاید رفتند.
خلاصه نظرمو راجع به آلبوم گفتم بعنوان یه طرفدار عیر متخصص. که ترک های تجربه کن و همیشگی و ادامه میدمت و روز سرد رو دوس دارم و بقیه رو خیر. و اینکه چرا آلبوم خواننده ی بزرگی مثل شادمهر باید با تک ترانه سرای جوون و گمنامی ساخته بشه و اهنگسازی و تنظیم ها برای یه گروهه خاص نزدیکان مستر فرشباف هست؟ چون معمولا آلبوم های تک ترانه سرا باید از ترانه سرای معروف و بزرگی باشن که صاحب سبکه
از صغیر و کبیر و مدیر و غیر مدیر شروع به تمسخر و توهین و خودبزرگ بینی کردن. یجورایی انگار شادمهر خدای ایشان و آلبوم تجربه کن قرآن کریمشان است!!!!
هر چیم میگفتم آقایون خانوما این نظر منه افاقه نمیکرد. جواب تیم مدیریت شادمهرو که نشنیدم هیچ
فرداش هم یکی از همه جا بی خبر آمد با خوندن کامنتای روز گذشته در کمال وقاحت گفت: خب بده گوش نکن. تو اصن چیزی از موسیقی می فهمی؟ حرفات خنده داره
گفتم آقای محترم درست صحبت کنید. بحث تکراری نمیکنم دیگه
گفت: دهنمو وا میکنیا
گفتم: آقا صدات کردم سرت گیج رفت؟
همین
دیدم از گروه ریمو شدم توسط مدیری که منو وارد گروه کرده بود. به همین راحتی!!!!

میخوام بگم شادمهر با این منش طرفدارای و برخورد همکارانش مثل فرشباف و بهداد کاموری و بهنام دهقان که خودشان را صاحب هنرمندمون میدونن به هیچ جا نمیرسه. شادمهری که هیچوقت سابقه نداشت جواب این و اون رو بده و دهن به دهن بزاره اگه به سالهای قبل برگردیم با این رویه جواب تتلو رو هم خواهد داد و خودش رو کوچیک میکنه
آلبومی که آهنگ تنهاییام مثل انشا از روی کاغذ خونده میشه یا آهنگ عقل و عشق که یه ترانه صدا و سیمایی هستش و هیچوقت فکرشو نمیکردم توی کارنامه شادمهر همچین چیزی ببینیم یا آهنگ غرور که صدا بی نهایت شبیه به حمید عسگری متقلب و دزد شده و یا آهنک تکرارم نکنی که شعر بسیار ضعیفش با صدای شادمهر جان گرفته قابل دفاع نمی باشد.

در ضمن همین آلبوم رو بنده از همین تیم شادمهر پیش خرید کرده ام که هنوز بعد از 2 ماه نیومده
پس شما رو به خدا شادمهری بودنتون رو با خراب کردن امثال بنده که فقط یه انتقاد ساده میکنیم نشون ندید. ما دشمن نیستیم آلبومش رو نشنیده هم میخریم.
اون دوستانی هم که با توهین و تمسخر اینجا در مورد فالش نبودن حرف زدن به آخره کلمه *برگردی* سوم توجه کنن. بله! فالشه
سراسر اجرای زنده با نرم افزار زیبا شده. شادمهر چنین صدای رسا و کشیده ای نداره. توی کنسرت ها می تونید ببینید
حالا شما باشید و قضاوت و وجدان خودتان(sm74)

در ضمن اینستاگرام بنده رو هم میتونید چک کنید ببینید که شادمهری بودن دلیل و مدرک نمیخواد:

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
02-05-2017, 03:15 AM
وی پی N
داری؟
(sm59)

نه(sm25)

shahkar
02-05-2017, 07:34 AM
نه(sm25)

اشکال نداره. اینو حتما دان کن (sm127)

hamidjalab1
02-05-2017, 11:09 AM
بزارید یه داستان تلخ توی همین دو هفته اخیرو براتون بگم که بی ارتباط به این توهین ها و توپیدن های دوستان اینجا نیست.
دو سه هفته پیش بعد از تقریبا یه سال دوباره یکی از دوستان منو برد داخل گروه نسل شادمهر که 69 عضو داشت. پارسال که بودم نزدیک به 90 نفر بودن. معلوم نیست با اونا هم همین رفتارو داشتن که شاید رفتند.
خلاصه نظرمو راجع به آلبوم گفتم بعنوان یه طرفدار عیر متخصص. که ترک های تجربه کن و همیشگی و ادامه میدمت و روز سرد رو دوس دارم و بقیه رو خیر. و اینکه چرا آلبوم خواننده ی بزرگی مثل شادمهر باید با تک ترانه سرای جوون و گمنامی ساخته بشه و اهنگسازی و تنظیم ها برای یه گروهه خاص نزدیکان مستر فرشباف هست؟ چون معمولا آلبوم های تک ترانه سرا باید از ترانه سرای معروف و بزرگی باشن که صاحب سبکه
از صغیر و کبیر و مدیر و غیر مدیر شروع به تمسخر و توهین و خودبزرگ بینی کردن. یجورایی انگار شادمهر خدای ایشان و آلبوم تجربه کن قرآن کریمشان است!!!!
هر چیم میگفتم آقایون خانوما این نظر منه افاقه نمیکرد. جواب تیم مدیریت شادمهرو که نشنیدم هیچ
فرداش هم یکی از همه جا بی خبر آمد با خوندن کامنتای روز گذشته در کمال وقاحت گفت: خب بده گوش نکن. تو اصن چیزی از موسیقی می فهمی؟ حرفات خنده داره
همین

میخوام بگم شادمهر با این منش طرفدارای و برخورد همکارانش مثل فرشباف و بهداد کاموری و بهنام دهقان که خودشان را صاحب هنرمندمون میدونن به هیچ جا نمیرسه. شادمهری که هیچوقت سابقه نداشت جواب این و اون رو بده و دهن به دهن بزاره اگه به سالهای قبل برگردیم با این رویه جواب تتلو رو هم خواهد داد و خودش رو کوچیک میکنه
آلبومی که آهنگ تنهاییام مثل انشا از روی کاغذ خونده میشه یا آهنگ عقل و عشق که یه ترانه صدا و سیمایی هستش و هیچوقت فکرشو نمیکردم توی کارنامه شادمهر همچین چیزی ببینیم یا آهنگ غرور که صدا بی نهایت شبیه به حمید عسگری متقلب و دزد شده و یا آهنک تکرارم نکنی که شعر بسیار ضعیفش با صدای شادمهر جان گرفته قابل دفاع نمی باشد.

در ضمن همین آلبوم رو بنده از همین تیم شادمهر پیش خرید کرده ام که هنوز بعد از 2 ماه نیومده
پس شما رو به خدا شادمهری بودنتون رو با خراب کردن امثال بنده که فقط یه انتقاد ساده میکنیم نشون ندید. ما دشمن نیستیم آلبومش رو نشنیده هم میخریم.
اون دوستانی هم که با توهین و تمسخر اینجا در مورد فالش نبودن حرف زدن به آخره کلمه *برگردی* سوم توجه کنن. بله! فالشه
سراسر اجرای زنده با نرم افزار زیبا شده. شادمهر چنین صدای رسا و کشیده ای نداره. توی کنسرت ها می تونید ببینید

در ضمن اینستاگرام بنده رو هم میتونید چک کنید ببینید که شادمهری بودن دلیل و مدرک نمیخواد:

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

با تمام حرفات موافقم
متاسفانه الان طرفدارای نسل جدید خیلی رک بگم هیچی از موزیک شادمهر نمیفهمن!
فقط موزیک بقولی دوبس دوبس کنه فلان باشه بگن خوبه که قشنگه!
تو کل گپای شادمهری عضوم یه سری حرفایی میزنن که حالم از طرفداریشون بهم میخوره.
طرف هنوزه که هنوزه آهنگ قسمت حمید عسکری رو میزاره میگه چقد خاطره دارم با این اهنگ شادمهر!!
یا هنوزم شیرین و فرهاد رو اهنگ شادمهر میدونن.
تا انتقادم میکنی نظرتو میگی عین برخورد با شما ج میدن.
شادمهر کاملا اشباع شده از نظر موزیک اینو از پستای اینستاش کارای جدیدش و یکم سبک بازیاش میشه فهمید.
موزیک ویدیو آخرشم که در حد فاجعه
فقط کاش به خودش بیاد قدر خودشو بدونه
حیف...
حالا کار به این اجرای زنده روز سرد ندارم
ولی کل ترکای آلبوم چندجور افکت رو صدای شادمهره که اون حسو گرفته!

Aghili
02-05-2017, 11:31 AM
نقل همه ی بحثا شادمهر و طرفدار شادمهر/

یه عده نقد سالم میکنن دمشون گرم استفاده میکنیم یه عده بیکار و علافه مجازی هم توهین و مسخره میکنن که شادابن و کاری از دست هیشکی برنمیاد جز حمد و شفا

entehaa
02-05-2017, 01:21 PM
همین

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

دوست عزیز چندین ساله شمارو میشناسم از زمان فروم نسل شادمهر...در شادمهری بودن شما شکی نیست ولی این چند جملتون واقعا عجیبه(sm77) تنهاییام شروعش با اون گیتاره زیبا و قسمتی که میگه از این جاده...فقط همین دوتا کافیه واسه شاهکار کردنه این اهنگ یه اهنگ سراسر ارامش.ترانه تکرارم نکن ضعیفه؟(sm77)شما کل اهنگهای شادمهرو از زمان خروجش بگردی پنج تا ترانه به این قدرت نمیتونی پیدا کنی.ولی در کل منم با تنظیم های این البوم بخصوص تنظیم همیشگی و مشابه بودن ریتم تجربه کن و عقل و عشق و روز سرد باهم مشکل دارم و تنها مشکل این البوم رو در تنظیم هاش میبینم اونم نه اینکه ضعیف باشه در حد شادمهر نیست.همه اینا رو خود شادمهر بهتر از ما میدونه تنها هدفش از این البوم راضی کردنه اکثریت بوده.در کل نظر شما و هرکس دیگه قابل احترامه و سلیقه رو نمیشه و نباید تحمیل کرد.

Shahab_Persia
02-05-2017, 01:31 PM
دوست عزیز چندین ساله شمارو میشناسم از زمان فروم نسل شادمهر...در شادمهری بودن شما شکی نیست ولی این چند جملتون واقعا عجیبه(sm77) تنهاییام شروعش با اون گیتاره زیبا و قسمتی که میگه از این جاده...فقط همین دوتا کافیه واسه شاهکار کردنه این اهنگ یه اهنگ سراسر ارامش.ترانه تکرارم نکن ضعیفه؟(sm77)شما کل اهنگهای شادمهرو از زمان خروجش بگردی پنج تا ترانه به این قدرت نمیتونی پیدا کنی.ولی در کل منم با تنظیم های این البوم بخصوص تنظیم همیشگی و مشابه بودن ریتم تجربه کن و عقل و عشق و روز سرد باهم مشکل دارم و تنها مشکل این البوم رو در تنظیم هاش میبینم اونم نه اینکه ضعیف باشه در حد شادمهر نیست.همه اینا رو خود شادمهر بهتر از ما میدونه تنها هدفش از این البوم راضی کردنه اکثریت بوده.در کل نظر شما و هرکس دیگه قابل احترامه و سلیقه رو نمیشه و نباید تحمیل کرد.

نظرتون محترمه. موسیقی یعنی سلیقه
بنده هم نگفتم سراسر آهنگ تکرارم نکن یا تنهاییام بد هستند. ولی بخاطر یک گیتار اول آهنگ یا ادای یه کلمه به صورت زیبا نمیشه گفت کل آهنگ خوبه وگرنه آهنگ Dj از عاصف رو هم میشه نکات مثبت داخلش پیدا کرد. بطور کلی مجموعشون رو بد میدونم
من اون 4 آهنگ رو اصلا دوست ندارم. حتی از زمان پخش دموی آلبوم هم روی اون 4 آهنگ حس بدی پیدا کردم

خوده شادمهر هم میدونه کدوم آهنگ های آلبوم قوی تر و بهتر بودن که همونا رو ویدیو کرد

me16
02-05-2017, 01:35 PM

قلب ساعتی
شاعر: مهدی ایوبی
آهنگ: میلاد بابایی
تنظیم: شادمهر
میلاد بابایی کیه؟

mortezi212
02-05-2017, 01:35 PM
فوری فوری
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)

آهنگ قلب ساعتی به زودی از شادمهر عقیلی تنظیم هم خود شادمهره (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)

Shahab_Persia
02-05-2017, 01:38 PM

قلب ساعتی

میلاد بابایی کیه؟

خخخ
طنز تلخ
این قصه سره دراز دارد

me16
02-05-2017, 01:43 PM
خخخ
طنز تلخ
این قصه سره دراز دارد

همینکه تنظیمش با خودشه باز جای شکر داره،
خدایا بگم این گلیم باف رو چکار کنه :|

Shahab_Persia
02-05-2017, 01:45 PM
همینکه تنظیمش با خودشه باز جای شکر داره،
خدایا بگم این گلیم باف رو چکار کنه :|

مهدی ایوبی هم شعر بد نمیگه
میشه امیدوار بود
ویدیو روز سرد رو دوس دارم زودتر ببینم تا این آهنگ

me16
02-05-2017, 01:49 PM
همین

عکست رو تو اینستا دیدم یادم اومد منم،
نسل شادمهریا بخودشون هم رحم نمیکنند، یادت باشه یکی از مدیرا mat boox بود اسمش فک کنم، انتقاد کرد بلاکش کردن :|

Shahab_Persia
02-05-2017, 01:51 PM
عکست رو تو اینستا دیدم یادم اومد منم،
نسل شادمهریا بخودشون هم رحم نمیکنند، یادت باشه یکی از مدیرا mat boox بود اسمش فک کنم، انتقاد کرد بلاکش کردن :|

آره یادمه
آقا ناصر رو هم فراری دادن من که جوجم پیش اونا

me16
02-05-2017, 01:51 PM
مهدی ایوبی هم شعر بد نمیگه
میشه امیدوار بود
ویدیو روز سرد رو دوس دارم زودتر ببینم تا این آهنگ

شعربد نمیگه، ولی همچین هم شعراش خوب نیستند.

hamidjalab1
02-05-2017, 02:01 PM
فاجعه جدید...

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 02:01 PM

قلب ساعتی

میلاد بابایی کیه؟

میلاد بابایی یکی از خوانندگان و آهنگسازان نسل جوان که کارای بسیار عالی داره

زنده باد مبلاد بابایی و شادمهر (sm127)(sm127)

entehaa
02-05-2017, 02:38 PM
Amir
لطفا عنوان رو عوض کنید

Hosein333
02-05-2017, 02:55 PM
تنظیم با خودشه همین برای من کافیه

Hosein333
02-05-2017, 02:56 PM
این همون اهنگ اعتراف نیست به نظرتون که دموش اومده بود بیرون

me16
02-05-2017, 03:00 PM
این همون اهنگ اعتراف نیست به نظرتون که دموش اومده بود بیرون

اعتراف شاعرش برزوییه

me16
02-05-2017, 03:00 PM
میلاد بابایی یکی از خوانندگان و آهنگسازان نسل جوان که کارای بسیار عالی داره

زنده باد مبلاد بابایی و شادمهر (sm127)(sm127)

میشه از کارای خوبش چندتا رو معرفی کنی؟ ببینیم تو چه سبکیه

Hosein333
02-05-2017, 03:03 PM
اعتراف شاعرش برزوییه

خدا کنه اونو هم پخش کنه

Aghili
02-05-2017, 03:04 PM

منم شناختی نداشتم الان سرچ کردم با امیرعظیمی ظاهرا چندتا کار داده مثل آهنگ لالایی

Hosein333
02-05-2017, 03:07 PM
فکر کنم عید پخش کنه

Hosein333
چون زود کامینگ سون میزنه شادمهر

Milad_KurdishBoy

من این کارای میلاد بابایی رو بیشتر به دلم نشست : بازآ ، بهترین روزام ، ولم کن ، ادامه دار ، زبونم لال

کلا کاراش به دل من نشسته

و اینم بگم قراره برای بابک جهانبخش هم آهنگسازی انجام بده

Milik
02-05-2017, 03:09 PM
این سری دیگه با مقوا سر و کار ندارید ...

مهدی ایوبی که کلا ترانه ی بد نداره و نمیگه
میلاد بابایی هم کاراش خوبه

Aghili
02-05-2017, 03:10 PM
فکر کنم عید پخش کنه

دقیقا به نظرم عید رو هم رد میکنه
حسین(sm127)

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 03:13 PM
Milik

دیگه آهنگ مورد تایید آقا میلاد عزیز (sm127) قرار گرفته مگه میشه بد باشه

Hosein333
02-05-2017, 03:13 PM
دقیقا به نظرم عید رو هم رد میکنه
حسین(sm127)

اره باید منتظر بمونیم
ولی اسم اهنگ قشنگه قلب ساعتی

Hosein333
02-05-2017, 03:14 PM
این سری دیگه با مقوا سر و کار ندارید ...

مهدی ایوبی که کلا ترانه ی بد نداره و نمیگه
میلاد بابایی هم کاراش خوبه

شادمهرم که بی نظیره(sm10)

Milik
02-05-2017, 03:14 PM
@Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دیگه آهنگ مورد تایید آقا میلاد عزیز (sm127) قرار گرفته مگه میشه بد باشه
حرفی واسه گفتن ندارم (sm2)

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 03:15 PM
حرفی واسه گفتن ندارم (sm2)

چرا میخند؟(sm128)

Milik
02-05-2017, 03:16 PM
اینم میشه از نظر شما - ولی از نظر من این ترانه سرا و این آهنگساز توانایی بزرگ کردن هر موجود زنده و غیر زنده ای رو دارن

Milik
چرا میخند؟(sm128)
میخواستم گل بزارم تهش که دیگه گذاشته بودی ... (sm176)

me16
من این کارای میلاد بابایی رو بیشتر به دلم نشست : بازآ ، بهترین روزام ، ولم کن ، ادامه دار ، زبونم لال

کلا کاراش به دل من نشسته

و اینم بگم قراره برای بابک جهانبخش هم آهنگسازی انجام بده

ممنون
مورد آخر نکته منفیه، از جهانبخش بدم میاد

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 03:17 PM
میخواستم گل بزارم تهش که دیگه گذاشته بودی ... (sm176)
شما خودت گلی (sm10)

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 03:18 PM
ممنون
مورد آخر نکته منفیه، از جهانبخش بدم میاد

جهانبخش خواننده مورد علاقه من نیست ولی خوب کارای خوب کم نداره

Aghili
02-05-2017, 03:18 PM

در این شکی نیست

hamidjalab1
02-05-2017, 03:23 PM
یه چیزی در حد فقط با تو نشه(sm81)

me16
02-05-2017, 03:23 PM
چرا حس میکنم ولنتاین میاد؟

Hosein333
02-05-2017, 03:27 PM

کیه ولنتاین

Hosein333
02-05-2017, 03:30 PM
(sm59)

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 03:31 PM

ولنتاین چی چی هست؟؟؟(sm25)(sm128)

Hosein333
02-05-2017, 03:32 PM

منم نمیدونم(sm120)

Milik
02-05-2017, 03:34 PM
یه مدل گاو تشریف داره که هر سال در تاریخ 14 فوریه توسط یه گاوِ دیگه قربانی میشود

me16
02-05-2017, 03:34 PM
کیه ولنتاین

9روزدیگه
14 فوریه

Hosein333
02-05-2017, 03:37 PM
9روزدیگه
14 فوریه

احتمالش هست اونروز پخش شه

Hosein333
02-05-2017, 03:38 PM
البم مارتاکیس بی نظیره

masoud741
02-05-2017, 05:03 PM
مهدی ایوبی گفته ی ترانه عاشقانه متفاوت ک تا حالا از شادمهر شنیدین

me16
02-05-2017, 06:05 PM
مهدی ایوبی گفته ی ترانه عاشقانه متفاوت ک تا حالا از شادمهر شنیدین
بازار گرمی

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 06:43 PM
یه مدل گاو تشریف داره که هر سال در تاریخ 14 فوریه توسط یه گاوِ دیگه قربانی میشود

(sm30)

masoud741
02-05-2017, 06:50 PM
بازار گرمی

مهدی ایوبی ترانه بد نداره

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 09:55 PM
مهدی ایوبی ترانه بد نداره

معروف ترین ترانش رو کی اجرا کرده؟

me16
02-05-2017, 10:23 PM
معروف ترین ترانش رو کی اجرا کرده؟

فک کنم بیشتر کاراش با رضا یزدانی باشه

Milik
02-05-2017, 10:25 PM
کلا بیست تا کار با یزدانی داره ...

همه ی کارایی هم که تا حالا ازش بیرون اومده معروف شده

Milad_KurdishBoy
02-05-2017, 10:28 PM
کلا بیست تا کار با یزدانی داره ...

همه ی کارایی هم که تا حالا ازش بیرون اومده معروف شده

با یزدانی کار کرده پس دمش گرمه

entehaa
02-05-2017, 11:48 PM
متن آهنگ امیر عباس گلاب با ترانه ایوبی
من این ترانشو بیشتر از بقیه دوست دارم
عشق تو

ببین چقدر تغییر کردم با وقتی که عاشق نبودم
بعد از تو یک ثانیه حتی اون آدم ثابق نبودم
ربطی به تیپ و مد نداشتن رویات دنیامو عوض کرد
افسردگی جاشو به تب داد عشق تو قرصامو عوض کرد
من رو از آینده نترسون باید از این وابسته تر شم
از عشق وحشتی ندارم حتی اگه باید پدر شم
♫♫♫♫
باعث و بانی تمامه این شبای من تویی
عشق تو پابندم کرد عشق تو خوانندم کرد
آخرش اما چی شد عشق تو بازندم کرد
عشق تو پابندم کرد عشق تو خوانندم کرد
آخرش اما چی شد عشق تو بازندم کرد
♫♫♫♫
قبل از تو دوست داشتم خودم رو اهل خود آزاری نبودم
این سرفه ها رو از تو دارم قبل از تو سیگاری نبودم
جامو توی قلبت نگه دار حتی اگه پیشم نباشی
من شرط میبندم از اینم دیوونه تر میشم نباشی
♫♫♫♫

masoud741
02-06-2017, 12:14 AM
من حدس میزنم این آهنگ واسه ولنتاین پخش بشه اگه نشه صد در صد عید با روز سرد پخش میشه

me16
02-06-2017, 12:37 AM
من حدس میزنم این آهنگ واسه ولنتاین پخش بشه اگه نشه صد در صد عید با روز سرد پخش میشه

نظرم به نظرت نزدیکه

Hosein333
02-06-2017, 12:39 AM
اعتراف هم زود پخش کنه دیگه عالی میشه

worldpic
02-06-2017, 12:41 AM
فروم شلوغش میچسبه مثل الان....

Hosein333
02-06-2017, 12:44 AM
خودش فهمیده که کارو نباید به بچه بده تنظیم کنه

masoud741
02-06-2017, 12:58 AM
اعتراف هم زود پخش کنه دیگه عالی میشه

اعتراف دیگه رفت واسه سال دیگه

Hosein333
02-06-2017, 01:12 AM
اعتراف دیگه رفت واسه سال دیگه

خدا کنه که پخش شه
شاید به خاطر تعهدی که مونا برزویی تو ایران داده که دیگه با شادمهر کار نکنه شادمهرم منصرف شه و دیگه پخشش نکنه (sm74)
شادمهرم که واقعا انسان دوست هستش
دوست نداره واسه مونا تو ایران مشکلی پیش بیاد (sm178)

Farbod-7
02-06-2017, 07:42 AM
همین که یه گوشه کارو دست گرفته خیلی خوبه چون تو تنظیم اگه نیاز ببینه ملودی رو هم عوض میکنه یه جاهایشو

Farbod-7
02-06-2017, 07:44 AM
خودش فهمیده که کارو نباید به بچه بده تنظیم کنه

حسین باید تو اینستا بریم باز (sm59)

Hosein333
02-06-2017, 02:41 PM
حسین باید تو اینستا بریم باز (sm59)

سلام فربد جان من رفتم یه پیام هم بهش دادم ولی بازم میریم

Hosein333
02-06-2017, 02:43 PM
چی بگیم بهش(sm50)

masoud741
02-06-2017, 07:17 PM
بابا این ک تنظیمش با خودشه... دیگه چ میخواید بهش بگید

me16
02-06-2017, 08:11 PM
نباید قانع باشیم، باید آهنگش رو هم خودش بسازه

masoud741
02-06-2017, 08:32 PM
نباید قانع باشیم، باید آهنگش رو هم خودش بسازه

حالا یواش یواش

masoud741
02-06-2017, 08:33 PM
من ی حدس جدید زدم..واسه ولنتاین دابسمش تجربه کن پخش میشه اسفند روز سرد و عید نوروز قلب ساعتی

Hosein333
02-06-2017, 08:50 PM
(sm50)

Farbod-7
02-06-2017, 11:20 PM
تشویقش کنیم همینجور ادامه بده(sm128)

masoud741
02-06-2017, 11:30 PM

آره این نظر خوبیه

sibiloo
02-07-2017, 02:35 AM
چه صدایی
چه دمویی
بازم ساز زنده :))
این اسم آهنگ و این ویدیو که گذاشته رو اهنگ احتمال 99 درصد ولنتاین میاد اهنگ
پارسالم میخواست فقط با تو رو ولتناین بده که ویدیو نرسید
به روز تولدش ، ولنتاین و عید نوروز اعتقاد خاصی داره :))))) تو این سه روز باید منتظر یه حرکتی ازش باشیم

entehaa
02-07-2017, 03:02 AM

دموی قلب ساعتی

Hosein333
02-07-2017, 03:36 AM
چه صدایی
چه دمویی
بازم ساز زنده :))
این اسم آهنگ و این ویدیو که گذاشته رو اهنگ احتمال 99 درصد ولنتاین میاد اهنگ
پارسالم میخواست فقط با تو رو ولتناین بده که ویدیو نرسید
به روز تولدش ، ولنتاین و عید نوروز اعتقاد خاصی داره :))))) تو این سه روز باید منتظر یه حرکتی ازش باشیم

همگی امیدواریم

Hosein333
02-07-2017, 03:37 AM

پس بریم کارو دست بگیریم (sm173)

Hosein333
02-07-2017, 04:06 AM

Farbod-7
02-07-2017, 08:04 AM
(sm118)

me16
02-07-2017, 11:37 AM
یه مقایسه کنید شعرای آرش محرابی واسه شادمهر رو با اونایی که تو آلبوم یراحی هست، هم خیلی شعرا طولانی ترن، هم به نظرم خیلی قشنگ تر :|

ولی آهنگسازی پویان و تنظیمای زمانی به نظرم در همون حده

worldpic
02-07-2017, 12:36 PM
یه مقایسه کنید شعرای آرش محرابی واسه شادمهر رو با اونایی که تو آلبوم یراحی هست، هم خیلی شعرا طولانی ترن، هم به نظرم خیلی قشنگ تر :|

میخواستم یه متنی با این موضوع بزنم که زحمتش رو شما کشیدین
بر خلاف شما بنظر من با اینکه اکثر تیم شادمهر و یراحی مشترک هست....
اما اختلاف از نظر آهنگ سازی، تنظیم و مسترینگ از زمین تا آسمون هست... یکم نا انصافی هست بگبم برابر هستند
این نشون میده که کار نهایی در آلبوم تجربه کن از دست خود شادمهر اومده بیرون و خودش نظارت داره تو کارهاش...

me16
02-07-2017, 12:54 PM
میخواستم یه متنی با این موضوع بزنم که زحمتش رو شما کشیدین
بر خلاف شما بنظر من با اینکه اکثر تیم شادمهر و یراحی مشترک هست....
اما اختلاف از نظر آهنگ سازی، تنظیم و مسترینگ از زمین تا آسمون هست... یکم نا انصافی هست بگبم برابر هستند
این نشون میده که کار نهایی در آلبوم تجربه کن از دست خود شادمهر اومده بیرون و خودش نظارت داره تو کارهاش...

نمیدونم شاید حق با شما باشه، شایدم چون البوم به نظرم رنگ شادمهریش کمتر از باقی کارا شادمهره اینجور حس میکنم
اما واقعا شعرای البوم یراحی قوی ترن

sibiloo
02-07-2017, 01:38 PM

از نظر طولانی بودن اینا فکر نمیکنم خیلی فرقشون باشه ولی از نظر محتوای ترانه ها کاملا دو خط فکری متفاوت هستن شادمهر و یراحی . شادمهر صد سال دیگه این ترانه ی مغلوب یا نگی نگفتی یا بی دفاع و... رو اجرا نمیکنه به هر دلیلی و این به نظرم ربطی به مهرابی یا بقیه نداره . شادمهر نمیپسنده این نوع ترانه رو . همونجوری که ترانه امپراطور به دلش ننشست و یراحی به اون زیبایی اجراش کرد
درباره اهنگا و تنظیما هم موافقم با شما . توان این دو نفر همینه دیگه . کارشون بد نیست به هیچ وجه و تر تمیز در میارن کارو اما خب اون شاهکاری هم که ماها میخواییم بعیده با امثال اینها بشنویم

Hosein333
02-07-2017, 03:12 PM
قلب ساعتی
چه اسمی داره لامصب

masoud741
02-07-2017, 07:09 PM
توی (sm127) کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm50)

Hosein333
02-07-2017, 07:13 PM
توی (sm127) کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm50)

(sm10)

masoud741
02-07-2017, 10:53 PM
(sm10)

(sm127)(sm127)

Aghili
02-08-2017, 01:39 AM
قلب ساعتی
چه اسمی داره لامصب

حرف نداره(sm127)

Hosein333
02-08-2017, 03:27 AM
حرف نداره(sm127)

البوم مارتاکیس رو دانلود کردی

entehaa
02-08-2017, 10:37 AM
اهنگ ask adina از البوم جدید mustafa ceceli خواننده محبوب ترکیه کاور اهنگ نبض احساس از مرحوم مرتضی پاشایی هست!

Hosein333
02-08-2017, 04:30 PM
اهنگ ask adina از البوم جدید mustafa ceceli خواننده محبوب ترکیه کاور اهنگ نبض احساس از مرحوم مرتضی پاشایی هست!

جدا(sm77)

Hosein333
02-08-2017, 07:19 PM

اره عجیب هم کاور کرده
متن اهنگشم همون نبض احساسه

entehaa
02-08-2017, 11:27 PM
اره عجیب هم کاور کرده
متن اهنگشم همون نبض احساسه
بعد یه سری میان از شادمهر ایراد کاور کردن میگیرن.مصطفی هم با اون عظمتش کاور میکنه پس یعنی ایرادی نداره

Hosein333
02-09-2017, 02:55 AM
بعد یه سری میان از شادمهر ایراد کاور کردن میگیرن.مصطفی هم با اون عظمتش کاور میکنه پس یعنی ایرادی نداره

اره این خواننده هم تو ترکیه شاخه
ولی کاور بعضی موقع ها لازمه
فکر کنم هر خواننده ایی این کارو کرده باشه

shadmehr775
02-09-2017, 03:43 AM
شعرش اینه؟

masoud741
02-09-2017, 11:31 AM
شعرش اینه؟

نخ داداش این ترانه سراش مهدی کساییان. ولی ترانه سرا قلب ساعتی مهدی ایوبی هستش

Aghili
02-09-2017, 03:09 PM
البوم مارتاکیس رو دانلود کردی

اره حسین جان دستت درد نکنه، کارهایه این خواننده یونانی رو دوست دارم

Meysam Molaei
02-09-2017, 03:20 PM
آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = مقوا (sm70)

masoud741
02-09-2017, 04:32 PM
آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = مقوا (sm70)

آره داداش تو راست میگی...برو عموجون جمش کن

Meysam Molaei
02-09-2017, 04:37 PM
آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = ملودی بهشتی (sm120)

من خودم کار شادمهر دوست دارم (sm127)
این فقط یه شوخی بود (sm70)

Farbod-7
02-09-2017, 05:43 PM
(sm120)

Luk
02-10-2017, 12:48 AM

شادمهر رو با اینا مقایسه نکنید ترکیه اخه صنعت موسیقی داره همش یکنواخت و تکراری مثل ایران
یه عده که دیگه میان با پاشایی ،محسن چاوشی و تتلو و از این خواننده های زپرتی مقایسه میکنن
شادمهر باید با اساتید مقایسه بشه، کسایی که قشنگ موسیقی رو جویده باشن

Hosein333
02-10-2017, 04:17 AM
(sm120)

سلام فربد البوم مارتاکیس رو دان کردی

Hosein333
02-10-2017, 04:18 AM
شادمهر رو با اینا مقایسه نکنید ترکیه اخه صنعت موسیقی داره همش یکنواخت و تکراری مثل ایران
یه عده که دیگه میان با پاشایی ،محسن چاوشی و تتلو و از این خواننده های زپرتی مقایسه میکنن
شادمهر باید با اساتید مقایسه بشه، کسایی که قشنگ موسیقی رو جویده باشن

(sm10)

me16
02-10-2017, 04:23 AM
آره داداش تو راست میگی...برو عموجون جمش کن
داداش به من مربوط نیست، ولی خیلی زود غیرتی میشی، واضح بود داشت شوخی میکرد

Meysam Molaei
02-10-2017, 04:26 AM
سریع گارد میگیرن طرفدارهای شامهر (sm25)
به خود شامهر تو اینستا گفته بودن معتاد با شوخی نوشت معتاد شدم ببینم فوضولش کیه(sm98)
بعد از سیکس بکش عکس گرفته بود گذاشته بود تو اینستاگرامش (sm77)

Farbod-7
02-10-2017, 11:42 AM
سلام فربد البوم مارتاکیس رو دان کردی

کی هه؟(sm120)

masoud741
02-10-2017, 12:44 PM
سریع گارد میگیرن طرفدارهای شامهر (sm25)
به خود شامهر تو اینستا گفته بودن معتاد با شوخی نوشت معتاد شدم ببینم فوضولش کیه(sm98)
بعد از سیکس بکش عکس گرفته بود گذاشته بود تو اینستاگرامش (sm77)

شرمنده داداش من نمیدونستم شوخی کردی(sm10)

masoud741
02-10-2017, 12:45 PM
یعنی میشه یکشنبه ک روز ولنتاینه قلب ساعتی پخش بشه(sm50)

masoud741
02-10-2017, 01:48 PM
آخرین کاره میلاد بابایی آهنگ کافه پاییز بابک جهانبخش..

Meysam Molaei
02-10-2017, 02:22 PM
شرمنده داداش من نمیدونستم شوخی کردی(sm10)

داداش مسعود تو عشق مایی (sm10)

masoud741
02-10-2017, 03:34 PM
داداش مسعود تو عشق مایی (sm10)

مخلصتم داداش

Hosein333
02-10-2017, 03:36 PM
خبری نیست از اهنگ جدید

Hosein333
02-10-2017, 04:08 PM
صحبت های علیرضا طلیسچی در مورد شادمهر در برنامه جعبه سیاه
پخش امشب از سایت آپارات

Hosein333
02-10-2017, 04:11 PM
رپ خوندن شادمهر وقتی که رپ خوندن مد نبود

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

masoud741
02-10-2017, 04:19 PM
صحبت های علیرضا طلیسچی در مورد شادمهر در برنامه جعبه سیاه
پخش امشب از سایت آپارات

لطفا وقتی پخش شد لینکشو بذارید

entehaa
02-10-2017, 09:38 PM
حسین قربانپور: این زمستون
حتما گوش کنید

Zaxmx
02-10-2017, 10:56 PM

masoud741
02-10-2017, 11:01 PM
خبری انگار از آهنگ جدید نیست...نکنه میخواد یهو بده بیرون سورپرازمون کنه

Hosein333
02-10-2017, 11:06 PM
حسین قربانپور: این زمستون
حتما گوش کنید

خوب بود

سعید شادمهری
02-10-2017, 11:12 PM
گوش کردم آهنگ حسین قربانپور رو انتها جان..عالی بود...بابت معرفی این اهنگ سپاس فراوان...

Farbod-7
02-10-2017, 11:54 PM
خبری انگار از آهنگ جدید نیست...نکنه میخواد یهو بده بیرون سورپرازمون کنه

عجله نکن این موزیک معلومه فوق العادست
بزاره عید بیاد بهتره

masoud741
02-11-2017, 12:19 AM
بزاره عید بیاد بهتره

نه من فکر کنم واسه ولنتاین ساخته...البته اگه واسه عید ویدئو کنه خیلی خوب میشه

entehaa
02-11-2017, 12:28 AM
صحبت های علیرضا طلیسچی راجب شادمهر در برنامه امشب جعبه سیاه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

masoud741
02-11-2017, 12:36 AM
صحبت های علیرضا طلیسچی راجب شادمهر در برنامه امشب جعبه سیاه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm174)

masoud741
02-11-2017, 12:38 AM
شادمهر ی مطلب دیگه واسه قلب ساعتی گذاشته..ی قلب ک عکس طرفدارانی ک دابسمش تجربه کن را اجرا کردند وسط اونه..حالا واسه ولنتاین احتمالا میخواد دابسمش تجربه کن را پخش کنه شایدم قلب ساعتیو

Hosein333
02-11-2017, 01:26 PM
نه من فکر کنم واسه ولنتاین ساخته...البته اگه واسه عید ویدئو کنه خیلی خوب میشه

شادمهر به ولنتاین اعتقاد نداره(sm128)

Luk
02-12-2017, 02:34 AM
شادمهر به ولنتاین اعتقاد نداره(sm128)

دقیقا اما تو جو اونور برنامه داره برای این روز، اما خیلی پسر با اعتقادیه مخصوصا به بعضی از معصومین(sm127)

Luk
02-12-2017, 02:38 AM
بزاره عید بیاد بهتره
برای عید اعتراف که همه کارش رو خودش کرده بیاد محشره نه این

Luk
02-12-2017, 02:45 AM

همه میخوان از اسم شادمهر استفاده کنن به هر نحوی برای معروفت خودشون

Hosein333
02-12-2017, 02:53 AM

اینو خوب گفتی (sm10)

Farbod-7
02-12-2017, 07:33 AM

وقتی خودش تنظیم میکنه شک نکن تو ملودی هم دست برده

masoud741
02-12-2017, 12:52 PM
وقتی خودش تنظیم میکنه شک نکن تو ملودی هم دست برده

آره دقیقا...تنظیم ک با خودش باشه دیگه همه چی حله

Hosein333
02-12-2017, 02:52 PM
ولی دموی اعتراف بهتر از قلب ساعتی بود

masoud741
02-12-2017, 03:58 PM
ولی دموی اعتراف بهتر از قلب ساعتی بود

اعتراف یک دقیقه کامل خوند ولی قلب ساعتی 5ثانیه خونده..نمیشه اینجوری مقایسه کرد

izeh
02-12-2017, 06:55 PM
چرا شادمهر خودش آهنگ نمیسازه ؟ وقتی تو آلبومش انقدر انتقاد شد که بابا آهنگ ها ضعیفن انگار ایشونم با خودشون مشکل دارن و لجباز

masoud741
02-12-2017, 10:34 PM
یعنی فردا شادمهر سورپرازمون میکنه؟؟

Hosein333
02-13-2017, 09:43 AM

به نظر من بهترین ترک البوم تجربه کن غرور هستش(sm128)

Hosein333
02-13-2017, 09:43 AM

متاسفانه نه

entehaa
02-13-2017, 01:38 PM
اجرای فوق استثنایی روز سرد در کنسرت دیشب[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Dark Silence
02-13-2017, 01:57 PM
چه عجب تنظیم برا خودشه...

Hosein333
02-13-2017, 03:56 PM
چه عجب تنظیم برا خودشه...

خوشبحالمون میشه

masoud741
02-13-2017, 05:23 PM
مثل اینکه قلب ساعتی هم رفت واسه عید...فقط ای کاش ویدئوش کنه و با ویدئو بده بیرون

masoud741
02-13-2017, 05:23 PM
به نظر من بهترین ترک البوم تجربه کن غرور هستش(sm128)

(sm120)

Hosein333
02-13-2017, 05:48 PM
(sm120)

یادش بخیر

Dark Silence
02-14-2017, 02:02 AM
خوشبحالمون میشه

خیلی

Milad_KurdishBoy
02-14-2017, 06:56 PM
مهدی ایوبی چی میگه ...

entehaa
02-14-2017, 09:03 PM
(sm118)

masoud741
02-14-2017, 09:15 PM
مهدی ایوبی چی میگه ...

چیز خاصی نگفته...قلب ساعتی دیگه رفت واسه عید...انشالله با ویدئو بیاد

masoud741
02-14-2017, 09:15 PM
مهدی ایوبی چی میگه ...

Milad_KurdishBoy
02-14-2017, 09:21 PM

تاریخ دقیق که مشخص نیست ممکنه حتی بعد عیدم بیاد

Farbod-7
02-14-2017, 11:23 PM
عجب ویالونی زده تو تنظیم جدید روز سرد لعنت به امیر فرشباف و دارد دستش که هوادارا رو از این موزیک ها محروم کردن

masoud741
02-15-2017, 12:13 AM
عجب ویالونی زده تو تنظیم جدید روز سرد لعنت به امیر فرشباف و دارد دستش که هوادارا رو از این موزیک ها محروم کردن

آره واقعا عالیه

entehaa
02-15-2017, 12:41 AM
قلب ساعتی
پخش: تا چند روز اینده

masoud741
02-15-2017, 01:20 AM
قلب ساعتی
پخش: تا چند روز اینده

واقعا؟؟؟ منبع،،؟؟؟ با ویدئو، ؟

entehaa
02-15-2017, 01:28 AM
واقعا؟؟؟ منبع،،؟؟؟ با ویدئو، ؟
روزش مشخص نیست ولی تا هفته بعد میاد. ویدیو نداره

masoud741
02-15-2017, 01:33 AM
روزش مشخص نیست ولی تا هفته بعد میاد. ویدیو نداره

منبع؟؟ پس اگه ویدئو نداره فایده نداره

entehaa
02-15-2017, 02:38 AM
چندجا دیدم

Hosein333
02-15-2017, 03:16 AM

ویولون قلب ساعتی هستش
یه مقدار شبیه روز سرد هستش
منم اول اشتباه کردم

masoud741
02-15-2017, 10:21 AM
چندجا دیدم

ب این حرفا اعتماد نکن..اینا اکثرا الکی میگند..تا خود شادمهر اعلام نکرده چیزی مشخص نیست

entehaa
02-15-2017, 11:15 AM
ویولون قلب ساعتی هستش
یه مقدار شبیه روز سرد هستش
منم اول اشتباه کردم
از تو بعیده این اشتباه

Farbod-7
02-15-2017, 12:56 PM
منبع؟؟ پس اگه ویدئو نداره فایده نداره

ویدیو یه چیز الکیه تو به خاطر چند تا تصویر الکی میگی اهنگ به درد نمیخوره خداکنه شادمهر دیگه اصلا ویدیو نده فقط تمرکز کنه رو کار اصلیش موزیک

sibiloo
02-15-2017, 02:48 PM
ویدیو یه چیز الکیه تو به خاطر چند تا تصویر الکی میگی اهنگ به درد نمیخوره خداکنه شادمهر دیگه اصلا ویدیو نده فقط تمرکز کنه رو کار اصلیش موزیک

ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))

masoud741
02-15-2017, 04:03 PM
ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))آره داداش کاملا با حرفات موافقم... قطعا کارای تاپ با ویدئو بیشتر دیده و شنیده میشند

Farbod-7
02-15-2017, 06:15 PM
ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))

موزیک خوب باشه نیازی به ویدیو نیست شادمهر بدون ویدیو شادمهر شد

masoud741
02-15-2017, 06:26 PM
موزیک خوب باشه نیازی به ویدیو نیست شادمهر بدون ویدیو شادمهر شد

بله درسته شادمهر بدون ویدئو شادمهر شد..ولی اون دوران گذشت..امروزه اکثرا خواننده ها موزیک هاشون را با ویدئو بیرون میدند

Hosein333
02-15-2017, 08:22 PM
بله درسته شادمهر بدون ویدئو شادمهر شد..ولی اون دوران گذشت..امروزه اکثرا خواننده ها موزیک هاشون را با ویدئو بیرون میدند

به نظر من اگه موزیک خوب باشه ویدیو رو هم خوب میکنه
اول موزیک
بعد ویدیو
اگه موزیک خوب باشه یه نفر 10 ثانیه از موزیک بشنوه میگه خواننده این کار کیه تا بره دانلودش کنه
اهنگ ستاره شادمهر که ویدیو نداشت من گذاشته بودم تو ماشین یه نفر هم که اصلا اهل موسیقی نبود پیشم بود الان روزی 10 دفعه اون اهنگو گوش میده

masoud741
02-15-2017, 09:30 PM
ی حسی بهم میگه قلب ساعتی فرداشب پخش میشه

entehaa
02-15-2017, 10:48 PM
48 دقیقه از کنسرت شادمهر در سن خوزه 2017 چندشب پیش را هم اکنون با سه کیفیت عالی HDو 480P و بصورت صوتی mp3 از رسانه ی شادمهرنیوز دانلود کنید✅
🔴کیفیت HD 👇👇👇👇👇👇
🔵کیفیت 480 p👇👇👇👇👇👇
🔴کل کنسرت بصورت صوتی mp3
👇👇👇👇👇👇👇
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🆔 shadmehrnewss
حرفهای خوبی وسطاش در مورد البوم و کارهاش میگه.حدود صدنفر تو گروهش هستن از تنظیم و ویدیو و....

entehaa
02-15-2017, 10:50 PM
Amir امیر جان اگه امکانش بود این کنسرتو تو سایت هم بزار کیفیتش خوبه و تقریبا کامله و کاملا جدیده

Hosein333
02-16-2017, 02:43 AM
شاید یه روز سرد .........(sm74)

masoud741
02-16-2017, 12:41 PM
شاید یه روز سرد .........(sm74)

ببین عجب آهنگیه ک بهزاد پکس هم رفته تو کفش

Farbod-7
02-16-2017, 03:24 PM
عجب ویالون گوشنوازی
به به(sm127)

Hosein333
02-17-2017, 02:27 AM
عجب ویالون گوشنوازی
به به(sm127)

درجه یک از این بهتر نداریم

masoud741
02-17-2017, 12:09 PM
آقا عنوان را عوض کنید قلب ساعتی حالا حالاها پخش نمیشه

Farbod-7
02-17-2017, 12:15 PM
آقا عنوان را عوض کنید قلب ساعتی حالا حالاها پخش نمیشه

سه ماه دیگه هم بیاد عنوان مشکلی نداره
چقد عجولین بابا یک ماهه البوم داده
داره پشت سر هم نوازندگی میزاره اینستاگرام لذت ببرید
قلب ساعتی میخواید چیکار

Farbod-7
02-17-2017, 12:15 PM
درجه یک از این بهتر نداریم

تنظیم کامل و بیکلام زده
اگه بده بیرون می ارزه به کل البوم(sm127)

masoud741
02-17-2017, 01:01 PM
سه ماه دیگه هم بیاد عنوان مشکلی نداره
چقد عجولین بابا یک ماهه البوم داده
داره پشت سر هم نوازندگی میزاره اینستاگرام لذت ببرید
قلب ساعتی میخواید چیکار

عجب(sm50)

masoud741
02-17-2017, 01:02 PM
تنظیم کامل و بیکلام زده

کدومشو میگی؟

Farbod-7
02-17-2017, 01:52 PM
کدومشو میگی؟

مگه ویالون روز سرد رو گوش ندادی؟

Hosein333
02-17-2017, 02:09 PM
تنظیم کامل و بیکلام زده

اره واقعا قشنگه
من صوتی کردم هی گوش میدم چه حال میده لامصب
انگار میرم تو یه دنیای دیگه
ای کاش اهنگ خالی این مدلی هم تو البوم یا تک تراک بده

masoud741
02-17-2017, 03:01 PM
مگه ویالون روز سرد رو گوش ندادی؟

آهان چرا گوش دادم واقعا عالیه

masoud741
02-17-2017, 03:03 PM
شادمهر تو کنسرت سن خوزه با اینکه اولین بارش بود آهنگهای آلبوم جدید را میخوند ولی خداییش خوب خونده

Hosein333
02-17-2017, 03:50 PM
(sm50)روز سرد

Farbod-7
02-17-2017, 05:40 PM
(sm120)

سعید شادمهری
02-17-2017, 06:04 PM
تمام کنسرت سن خوزه پلی بک بود و هیچکدوم از آهنگها زنده اجرا نشد!!!

masoud741
02-17-2017, 07:00 PM
تمام کنسرت سن خوزه پلی بک بود و هیچکدوم از آهنگها زنده اجرا نشد!!!

لطفا حرف الکی نزن...اگه پلی بک بود چرا تو اجرای روز سرد تماشاچیا داشتند میخوندند؟؟

severi
02-17-2017, 07:04 PM
اگر به شروع اهنگها در کنسرت دقت کنین شادمهر برای اینکه راز پلی بک فاش نشه سرش رو به زیر میبره تا ناهماهنگی شروع اهنگ با لب توسط تماشاچیا دیده نشه

masoud741
02-17-2017, 07:09 PM
اگر به شروع اهنگها در کنسرت دقت کنین شادمهر برای اینکه راز پلی بک فاش نشه سرش رو به زیر میبره تا ناهماهنگی شروع اهنگ با لب توسط تماشاچیا دیده نشه

آره تو راست میگی(sm120)

Hobbit
02-17-2017, 07:23 PM
آقا مسعود شادمهر پلی بک میخونه. واقعیت رو بپذیر

اکثر خواننده ها این کار رو میکنن. چیز بدی نیست

به نظرم خود شادمهر ترک روز سرد رو بیشتر از همه آهنگاش دوس داره. ویدیوش هم باید جالب باشه.

entehaa
02-17-2017, 07:58 PM
چندتا از اهنگها مث رابطه و حس خوبیه پلی بکه همش نه

سعید شادمهری
02-17-2017, 08:18 PM
دوست عزیز لطفا یکبار دیگه از اول تا آخر ببین کنسرتو... بلا استثناء همه پلی بکه... بعدشم مگه من گفتم بده یا خوبه ک فورا پرخاش میکنی آقا مسعود؟؟؟ یکی از دوستان گفت زنده اجرا کرده منم گفتم اینطور نیست همه اش پلی بکه...

Farbod-7
02-17-2017, 09:13 PM
خیلی وقته پلی بک میخونه
یه جا قبلا حتی جا مونده بود دیده بودم
اینم از نتایج معاشرت با امثال گلیم بافه

masoud741
02-17-2017, 09:31 PM

به نظرم خود شادمهر ترک روز سرد رو بیشتر از همه آهنگاش دوس داره. ویدیوش هم باید جالب باشه.

الک کارتیو اکثر ویدئو هاش جالبه...سینارت ک این آخری را خراب کرده

masoud741
02-17-2017, 09:51 PM
کاش ویدئو روز سرد را تو همین اسفند پخش کنه و قلب ساعتی را هم ویدئوش کنه واسه عید

no one
02-17-2017, 09:57 PM
کنسرت سن خوزه از قسمت رپش به بعد خیلی جالب بود (sm77)(sm128)

severi
02-17-2017, 10:19 PM

خوشحالم تو این فروم دوستانی همچون شما فهیم و واقع بین هستن

masoud741
02-17-2017, 10:21 PM
Parsa8 پارسا جان کجایی؟؟ خیلی کم پیدا شدی

masoud741
02-17-2017, 10:21 PM
Parsa8 پارسا جان کجایی؟؟ خیلی کم پیدا شدی

Hosein333
02-18-2017, 12:57 AM
دوستان خبری از اهنگ جدید نیست

Hosein333
02-18-2017, 12:58 AM
این البوم تجربه کن بهم نمیچسبه یه جورایی موندگاری نداره
دفعه اول گوش کنی خوبه مثل اکثر البوم خواننده های کشورمون

entehaa
02-18-2017, 02:27 AM
دوست عزیز لطفا یکبار دیگه از اول تا آخر ببین کنسرتو... بلا استثناء همه پلی بکه... بعدشم مگه من گفتم بده یا خوبه ک فورا پرخاش میکنی آقا مسعود؟؟؟ یکی از دوستان گفت زنده اجرا کرده منم گفتم اینطور نیست همه اش پلی بکه...

بی انصافی نکن همش پلی بک نیست همین حرفای طرفداراس که منجر به شایعه های بزرگتر میشه ماها از دور میبینیم میگیم چرا اینکارو میکنه ولی پیش خودش حتما یه دلیل قانع کننده داره‌. چندین ساله دارم همه اجراهاشو دنبال میکنم تقریبا دو سه سالی میشه اینکارو میکنه مطمعنم تعداد پلی بک ها کمتر از پنج تاست

entehaa
02-18-2017, 02:30 AM
خب چند ماهه داریم هرروز این هشتا تراکو گوش میدیم چه انتظاری داری؟تو نمیتونی هیچ البومی رو چند ماه هرروز تاکید میکنم هرروز گوش بدی و لذت بخش باشه

Shahab_Persia
02-18-2017, 02:42 AM
موافقم با دوستان که میگن پلی بک میخونه شادمهر و این اصلا خوب نیست
نوازندگی در کنسرت رو که خیلی زودتر میدونستیم (از چند سال پیش) که نمایشه بجز کنسرت های مشترک با بیژن و ابی (شاید)
دلیل واضحشم شروع خوندن یا نوازندگی پشت به جمعیته و صدای بی نهایت رسای شادمهر
ازون اجرای مثلا زنده روز سرد که میگفتم فالشه و توهین شنیدم معلوم بود داره برای کنسرت پلی بک ها آماده میشه
اما همه آهنگ ها پلی بک نیستن. مثلا روز سرد تا یجاهاییش پلی بک نیست چون وسطش مردم هم میخونن یا خیلی ماهرانه اونم پلی بکه

Hosein333
02-18-2017, 03:13 AM
خب چند ماهه داریم هرروز این هشتا تراکو گوش میدیم چه انتظاری داری؟تو نمیتونی هیچ البومی رو چند ماه هرروز تاکید میکنم هرروز گوش بدی و لذت بخش باشه

البوم های قبلی شادمهر و هرچقدر گوش میدم خسته نمیشم
مخصوصا خیالی نیست

AbEc
02-18-2017, 03:58 AM
از سال 89 که من یادمه تا بوده همین بوده
یوزر شادمهری میسازن به حساب خودشون میان تخریب کنن ولی کسی حسابشون نمیکنه
البوم های که اخیرا اومدن مال کیا بودن ؟
یغمایی
علامه
یراحی
علیزاده
احمدوند
شهیار قنبری
پازل
ساسی
امید
داریوش
سیامک عباسی
خواجه امیری
تاریخ انقضا همشون یک ماهه تهش دوماه از وقتی تجربه کن اوده تازه فهمیدم چقدر چرت و پرت گوش میکردیم ، هممون
دیگه ته این قضیه چاوشی بود که البومش رتبه ام اورد انقضا اونم 3 ماهه یعنی بیشتر از اون نمیکشه که بخوای مدام گوش بدی
ولی از روزی که البوم اومد رفت مدام همینه و اصلا دلو نمیزنه تکراریم نمیشه

Farbod-7
02-18-2017, 02:57 PM
البوم تجربه کن به اندازه یک ماه هم نشد گوش بدیم

Farbod-7
02-18-2017, 02:58 PM

به نظرم بیشتر یه شوخی بود تا البوم

Hosein333
02-18-2017, 05:01 PM
به نظرم بیشتر یه شوخی بود تا البوم

همه ی البومای شادمهر به جز تجربه کن شاهکارین برای خودشون
البته تجربه کن هم صد می ارزه به البومایی که بالا دوستمون اشاره کردن

masoud741
02-18-2017, 05:24 PM
البوم تجربه کن به اندازه یک ماه هم نشد گوش بدیم

شما نتونستی یه ماه گوش بدی ولی من هنوزم دارم گوش میدم

me16
02-18-2017, 06:22 PM
"سبب (sm127) منم که میشکنم"

Farbod-7
02-18-2017, 06:23 PM
شما نتونستی یه ماه گوش بدی ولی من هنوزم دارم گوش میدم

اگه میتونستی گوش کنی ساعتی یک بار نمیگفتی قلب ساعتی کی پخش میشه

masoud741
02-18-2017, 08:08 PM
اگه میتونستی گوش کنی ساعتی یک بار نمیگفتی قلب ساعتی کی پخش میشه

چ ربطی داره من همیشه مشتاق شنیدن آهنگ جدید از شادمهرم

Farbod-7
02-18-2017, 08:20 PM
چ ربطی داره من همیشه مشتاق شنیدن آهنگ جدید از شادمهرم

ربطش مشخصه

masoud741
02-18-2017, 08:48 PM
ربطش مشخصه

چ حرف خنده داری

mortezi212
02-18-2017, 09:11 PM
کلیپ تجربه کن اومد
البته ورژن جدیدش

Farbod-7
02-18-2017, 11:22 PM
چ حرف خنده داری
واقعا خخخخ
باعث مسرت انجمنی

masoud741
02-19-2017, 12:10 AM
واقعا خخخخ
باعث مسرت انجمنی

لطفا احترام خودتو نگهدار

masoud741
02-19-2017, 12:10 AM
کلیپ تجربه کن اومد
البته ورژن جدیدش

آره جالب بود

Hosein333
02-19-2017, 12:24 AM
"سبب (sm127) منم که میشکنم"

چه اهنگیه به به

Hosein333
02-19-2017, 12:27 AM
کاش بدونی ماتم دنیام بی تو فقط گریه میخوام (sm74)

Farbod-7
02-19-2017, 12:30 AM
لطفا احترام خودتو نگهدار

تو باید احترام خودتو نگه داری حرفاتو نگاه کن این بار جور دیگه جوابتو میدم

masoud741
02-19-2017, 12:33 AM
تو باید احترام خودتو نگه داری حرفاتو نگاه کن این بار جور دیگه جوابتو میدم

(sm120)

Hosein333
02-19-2017, 12:35 AM
(sm25)

me16
02-19-2017, 01:06 AM
چه اهنگیه به به

سبب رو بیشتر از هر آهنگ دیگه ای دوست دارم، خیلی شادمهریه، تنظیم هم خدا، جز بهترین تنظیم‌ها تو آهنگهای ایرانیه به نظرم

Hosein333
02-19-2017, 01:16 AM
سبب رو بیشتر از هر آهنگ دیگه ای دوست دارم، خیلی شادمهریه، تنظیم هم خدا، جز بهترین تنظیم‌ها تو آهنگهای ایرانیه به نظرم

خیلی اهنگ شاخیه
یادم میاد زمانی که اهنگش تازه اومده بود همه تو ماشین یا گوشی اهنگشو پخش میکردن
خیلی عامه پسند بود

masoud741
02-19-2017, 10:14 AM
خیلی اهنگ شاخیه یادم میاد زمانی که اهنگش تازه اومده بود همه تو ماشین یا گوشی اهنگشو پخش میکردن خیلی عامه پسند بودب نظر من بعد از تقدیر سبب بهترین ترانه شادمهر بود

Hosein333
02-19-2017, 04:34 PM
ماندگار هم خیلی خوبه
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من

Hosein333
02-19-2017, 08:29 PM
(sm50)