PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :::: ◄◄دانلود آلبوم مهدی احمدوند به نام "از این ساعت" + کاور ها + نظر سنجی

صفحه ها : [1] 2

daniyal
08-26-2014, 12:10 PM
تنظیم کنندگان : میلاد ترابی ، پازل باند ، مهدی احمدوند ، علیرضا افشار ، حامدبرادران
آهنگسازان : مهدی احمدوند و یک تِرَک میلاد ترابی
ترانه سرایان : مهدی احمدوند ، مهرزاد امیر خانی ، پیمان دوستی ، علی عباسی

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

دانلود آلبوم:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود ترک فالش با فرمت Flac
Bitrate : 946kb/s
21.7 MB

04 - Falsh.FLAC ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاور های آلبوم:

Mehdi Ahmadvand - Az In Saat covers.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کارگردانی تیزر تصویری آلبوم «از این ساعت» را tarokh group بر عهده داشته است و هم اینک این تیزر را از لینک زیر میتوانید دانلود کنید:
همچنین در قسمت آخر شاهگوش و پخش تیزر آلبوم در این مجموعه

MP4 720p
Mehdi Ahmadvand - Az In Saat (Teaser) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 0Baran%5D.mp4)

MP4 480p
Mehdi Ahmadvand - Az In Saat (Teaser) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 0Baran%5D.mp4)

دانلود دمو آلبوم:

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ترتیب آهنگ های دمو + اسم آهنگ ها

حال من

یادمه یه روز یکی بود عاشق نگاش شدم من
همیشه تو خواب تو رویا می‌دیدم کنارشم من
یادمه نگاش می‌کردم...
...

عاشقتم
آره عاشقتم... کاش میشد از همه دل بکنی
با من باشی دل بدی دل نکنی
کاش بگی قلب من جای تو بود...
...

نقاشی
همراتم هر جا که تو باشی به سرت نزنه جدا شی
می‌میرم فکر من نباشی عکست تو دل شده نقاشی
همراتم هر جا که تو باشی به سرت نزنه جدا...
...

یادگار
یه روزی عاشقت شدم بچه بودیم یادش بخیر
هیچکی نفهمید حالمو حتی خودت یادش بخیر
...

از این ساعت
از این ساعت دیگه نمی‌ذارم
غرورت یه کاری کنه از من جدا شی
نمی‌تونم ببینم کنار یکی جز من تو باشی
نمی‌تونم ببینم از عشقم شی فراری
نمی‌تونی با دوریت هی اشکامو درآری
...

فالش
داری باعث میشی دوریت چند روز و چند سال شه
که منم هر چی بخونم همه میگن فالشه
حال خوندن...
...

باور
باورم شد رفتی تنهام گذاشتی گفتی دوستم نداشتی
منِ ساده باورم شد گفتی کسی جز من نداشتی
...

پرواز
تو از پرواز می‌گفتی هوات بوی سقوط می‌داد
می‌دونستم ولی چشمات بهم حق‌السکوت می‌داد
سقوط زندگیمونو با چشمای خودم دیدم
منو آسون رها کردی تو رو...
...

سرگیجه
عشق تویی شدی تموم زندگیم فقط بگو همیشه با همیم بمون بذار یه راهی پیش روم...
...

بازنده
شاید نمی‌دونی بی عشق تو می‌میرم
من از تو و رفتارت از فاصله دلگیرم
تقدیر منم این شد بازنده‌ی این بازی...
...

بارون
زیر بارون با توام تو خیابون با توام
تو دلم برف اومده من تو زمستون با توام
حرفی از رفتن نزن نه نمیشه...
...

عشق اول
میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست
می‌گذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیست...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

مصاحبه جدید مهدی احمدوند با Tv Pluss پیرامون آلبوم جدید...
مهدی احمدوند: قهرمان من غیرمجاز و آن ورِ آبی است!

دانلود با کیفیت اورجینال:
Mehdi Ahmadvand - Tv Pluss (Original).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود با کیفیت 360P:
Mehdi Ahmadvand - Tv Pluss (360P).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

-------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود دمو تمامی قطعات + پیشواز همراه اول

عاشقتم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).........66169
ازین ساعت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).....66170
برگرد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])..............66171
بارون ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])..............66172
بازنده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).............66173
فالش ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).............66174
حال من ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])..........66175
نقاشی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])..........66176
پرواز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])...............66177
سرگیجه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).........66178
یادگار ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])............66179

MaMaTiR
08-26-2014, 12:20 PM
تنظیم کننده هاش کیان؟

پازل باند هست؟

daniyal
08-26-2014, 12:36 PM
تنظیم کننده هاش کیان؟

پازل باند هست؟

میلاد ترابی ،پازل و ......

MaMaTiR
08-26-2014, 12:38 PM
میلاد ترابی ،پازل و ......

اگه امارشو داری چرا نزدی؟

فردا نمیاد هفته اینده میاد

اینام ریدن دیگه کو9یا(sm2)

daniyal
08-26-2014, 12:41 PM
فردا نمیاد هفته اینده میاد

آخرین خبرایی که اومده همین چهارشنبه بوده!

daniyal
08-26-2014, 12:42 PM
اگه امارشو داری چرا نزدی؟

اینام ریدن دیگه کو9یا(sm2)

خط اول(sm27)

MaMaTiR
08-26-2014, 12:46 PM
خط اول(sm27)

کامل برای هر ترک

daniyal
08-26-2014, 01:41 PM
کامل برای هر ترک

تا اونجا که من میدونم هنوز منتشر نشده شاعر و تنظیم هر قطعه اگه فهمیدم میذارم همون پست اول

MaMaTiR
08-26-2014, 01:44 PM
تا اونجا که من میدونم هنوز منتشر نشده شاعر و تنظیم هر قطعه اگه فهمیدم میذارم همون پست اول پیشتر از تلاش شما تشکر می شود(sm59)

daniyal
08-26-2014, 09:04 PM
چالش مهدی احمدوند
مهدی احمدوند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

daniyal
08-28-2014, 06:54 PM
علی دانشفر:
ایشالا از شنبه تبلیغات مهدی رو شروع میکنیم برای انتشار ..

MOh@MM@d
08-28-2014, 09:19 PM
موضوع رو تصحیح کن...البوم یا 9 شهریور یکشنبه میاد یا 12شهریور یعنی چهارشنبه منتشر میشه

daniyal
08-28-2014, 11:25 PM
موضوع رو تصحیح کن...البوم یا 9 شهریور یکشنبه میاد یا 12شهریور یعنی چهارشنبه منتشر میشه

قطعی بشه چشم

MOh@MM@d
08-30-2014, 03:32 PM
قطعی بشه چشم
قطعیه عزیزم...3روز پیش گفت

daniyal
08-30-2014, 04:27 PM
چند بار این حرفا رو زده برو استاتوس ده روز قبلشو بخون نوشته البوم تا 5 شهریور تو بازاره 2 ماه قبل هم گفت 15 مرداد

(sm59)دیگه گولشو نمیخوریم

.Peyman.
08-30-2014, 05:55 PM
پیشواز ایرانسل نیومده؟

daniyal
08-31-2014, 12:45 PM
شرکت تصویر گستر پاسارگاد اعلام کرده زمان انتشار آلبوم آخر این هفته و یا اوایل هفته آینده خواهد بود!

Chavosh
08-31-2014, 01:19 PM
در گفتگو با «موسیقی ما» عنوان شد؛

آلبوم «از این ساعت» با صدای «مهدی احمدوند» چهارشنبه منتشر می‌شود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

alireza313
08-31-2014, 01:20 PM
احمدوند هم ما رو به مقام شامخ اسکولی رسونده ، خوب برادر مثل ادم بگو البوم کی میاد دیگه

gholab
08-31-2014, 03:13 PM
حداقل از آلبوم هایی که این چند وقته اومده موفق تر به نظر می آد ...

MOh@MM@d
08-31-2014, 03:57 PM
(sm74)

.Peyman.
08-31-2014, 08:12 PM
نبود پیشواز ایرانسلش؟

daniyal
08-31-2014, 09:30 PM
نبود پیشواز ایرانسلش؟

چرا برو اینجا سرپ کن مهدی احمدوند کلشو میاره این آلبومم هست

daniyal
09-03-2014, 01:24 AM
آلبوم رفت برا هفته بعد(sm132)

MaMaTiR
09-03-2014, 01:27 AM
آلبوم رفت برا هفته بعد(sm132)اینم ریده شد(sm120)

daniyal
09-03-2014, 01:31 AM
اینم ریده شد(sm120)

(sm100)

nachom
09-03-2014, 09:59 AM
کی گفته امروز نمیاد؟؟؟؟''''''!!!!!

.Peyman.
09-03-2014, 10:06 AM
چرا برو اینجا سرپ کن مهدی احمدوند کلشو میاره این آلبومم هست

تو ک میگی هست کداشو بده اهنگ فالش رو کد بده

.Peyman.
09-03-2014, 10:07 AM
الکیه امروز میاد

8707204
09-03-2014, 10:24 AM
سایت موسیقی ما امروز رو زمان انتشار آلبوم زده

.Peyman.
09-03-2014, 11:16 AM
امیر منبع کجاس؟

MOh@MM@d
09-03-2014, 11:34 AM

خواننده آلبوم «از این ساعت» در اولین گفتگوی رسمی خود عنوان کرد؛

مهدی احمدوند: برخی کلماتی که باعث موفقیت یک قطعه می‌شود از نظر ارشاد کلمات سیاه هستند
موسیقی ما – «مهدی احمدوند» یکی از خواننده های جوان موسیقی پاپ است که چندی پیش مجوزهای لازم برای فعالیت در عرصه موسیقی رسمی را اخذ کرد. اولین آلبوم مجاز او به نام «از این ساعت» هم در این هفته به بازار عرضه خواهد شد. آثار هیت زیادی از جمله «عشق اول» با صدای این خواننده در زمان غیرمجاز بودن او مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. اولین زمزمه های مجازشدن احمدوند هم از ماه رمضان سال گذشته شنیده شد. زمانی که وی قطعه «بغض» را برای برنامه «شهر باران» شبکه اول سیما تولید کرد. به سراغ او رفتیم تا اولین گفتگوی رسمی وی با سایت «موسیقی ما» انجام شود. از او درباره جزئیات آلبوم از این ساعت، برنامه های آینده و آرزوهایش سوال کردیم. او با وجود اینکه بسیار کم حرف بود اما صحبت های جالبی را مطرح کرد که در ادامه می خوانید:

*شنیده ام که خیلی خجالتی هستی و مصاحبه با تو سخت است!

کم حرف هستم خجالتی نیستم.

*آلبوم تو پس از چند سال به مرحله انتشار رسیده است؟

اگر در اصل بخواهیم حساب کنیم پس از ده سال ولی کار اصلی را حدود دو سال و نیم است که شروع کرده ایم.

*از چه زمانی فهمیدی که می توانی در بازار موسیقی موفق باشی و فعالیت خود را به شکل حرفه ای دنبال کردی؟

آنجایی که فهمیدم می توانم حرفه ای کار کنم زمانی بود که آهنگ های من به عنوان پیشواز به اپراتور «ایرانسل» راه پیدا کرد و در سه یا چهار ماه در آنجا اول بودم. این اتفاق با قطعه «عشق اول» رخ داد و همان زمان بود که فهمیدم می توانم کار حرفه ای موسیقی را دنبال کنم.

*چند کار تو چه رکوردی گرفت؟

دقیقا یادم نیست که چه رکوردی داشتند.

*به یکصد هزار رسیدند؟

بیشتر از این عدد بود.

*برسیم به سوالی که من روی آن خیلی فکر کردم. یکی از مکان هایی که من کارهای تو را زیاد در آنجا شنیدم ترمینال ها و میدان انقلاب بود. کارهای تو در ترمینال ها طرفداران زیادی داشت و من دلیل این موضوع نمی دانستم.

مسافر بودند و لابد علاقه داشتند.

*خودت هم شنیده بودی؟

گاهی می شنوم ولی من معمولا زیاد از منزل خارج نمی شوم.

*سرانجام آلبوم های تو به لطف مدیر برنامه هایت مجوزهای لازم را اخذ کرد. کمی در مورد جزئیات آلبوم برای ما صحبت کن.

تنظیم ها توسط «میلاد ترابی»، «پازل باند»، «علیرضا افشار» و «حامد برادران» و خودم انجام شده است. اکثر ملودی ها را من ساخته ام و یک ملودی از ساخته های میلاد ترابی است. «مهرزاد امیرخانی»، «پیمان دوستی» و «علی عباسی» هم در بخش ترانه ها من را همراهی کرده اند.

*تا حدود خیلی زیادی می توان لفظ هنرمند مولف را به تو اطلاق کرد. مساله ای که در کارنامه کاری خیلی از هنرمندان زیرزمینی شاهد بودیم. این باعث می شد که حس جاری کارها زیاد باشد. با نظر من موافق هستی؟

برای آن ترانه ای که من می خواهم یا ترانه سرا پیدا نکرده ام یا آن چیزی که می خواستم را نمی توانستند بسرایند به همین دلیل خودم تصمیم گرفتم که بنویسم.

*چند ترانه برای خودت است؟

آلبوم 12 قطعه دارد که حدود 7 یا 8 ترانه را خودم نوشته ام.

* کسانی که در حوزه زیرزمینی کار می کنند آثار شنیده شده بیشتری دارند اما زمانی که وارد عرصه رسمی موسیقی می شوند دیگر آن احساس غلیظی که از آنها انتظار می رود در کارهایشان یافت نمی شود. دلایل زیادی از جمله بحث مجوز را برای این اتفاق ذکر می کنند ولی الان بهترین موقع است که از تو اعتراف بگیریم. آیا چنین اتفاقی برای تو هم رخ خواهد داد؟

صد در صد وزارت ارشاد یک مقدار کارها را عوض می کنند و سپس منتشر می شوند. بنابراین دیگر نمی توانیم آنگونه که در فضای مجازی فعالیت داشتیم ادامه دهیم. من تقریبا سعی کردم که بیشتر در آن فضا کار کنم.

*خودت کدام یک از این دو فضا را بیشتر دوست داری؟

فضای قبلی چیزی است که خودم می خواهم کار کنم ولی باز هم به گذشته نزدیک هستیم.

*در این فضای جدید باعث می شود در چارچوبی کار کنی که به احساس جاری کارهای تو لطمه بخورد.

به احساس لطمه نمی خورد. اگر بخواهم واضح تر توضیح دهم باید بگویم برخی کلماتی که باعث موفقیت یک قطعه می شود از نظر ارشاد کلمات سیاه هستند.

*از آلبوم های چهره های زیرزمینی که مجاز شده اند برای ما بگو و اینکه آیا خواننده ای بوده که تو او را به عنوان خط مشی خودت انتخاب کنی؟

خیر ولی کارهای همه دوستان را دنبال می کنم و دوست دارم.

*از کسی نمی خواهی اسم ببری ولی حداقل در مورد قهرمان های کاری خودت برای ما بگو.

قهرمان کاری من مجاز نیست.

*قهرمان این طرفی نداری؟!

خیر.

*می خواهم یک مقدار در مورد حال و هوای کلی آلبوم و تک تک ترانه ها صحبت کنی و اینکه به نظر خودت کدام کارها موفق تر خواهند بود؟

پس از این همه سال هنوز متوجه نشده ایم که چه کاری موفق می شود و چه کاری موفق نمی شود چون سلیقه مردم را هنوز نمی دانیم. خودم فکر می کنم که قطعه اول یعنی «از این ساعت» که آلبوم هم به همین نام است موفق باشد. قطعه شش و هشتی است که خودم ترانه آن را گفتم و مهرزاد امیرخانی هم خیلی به من کمک کرد. قطعه دوم آلبوم «سرگیجه» است که ترانه آن را من و پیمان دوستی گفته ایم و در ساخت ملودی این کار میلاد ترابی همراهی کرده است و تنظیم را هم خودم انجام داده ام. «زیربارون» سومین قطعه است که چندی پیش منتشر شد و خدا را شکر استقبال خوبی را به دنبال داشت. «فالش» چهارمین قطعه است که فضای متفاوتی دارد و ترانه اش را خودم سروده ام و تنظیم توسط پازل باند انجام شده است. قطعه 5 «پرواز» نام دارد و اسم آلبوم هم از ابتدا پرواز بود که به از این ساعت تغییر کرد. ترانه علی عباسی و ملودی و من و تنظیم هم اثری از میلاد ترابی است. بازنده ششمین قطعه آلبوم است که ترانه آن را پیمان دوستی نوشته است و با ملودی و تنظیم خودم شنیده خواهد شد. در قطعه هفت یعنی «نقاشی» ترانه و ملودی را هم خودم نوشته ام و تنظیم توسط پازل باند انجام شده است. این یک کار شش و هشت است که فکر می کنم موفق باشد چون مردم ما این قبیل کارها را خیلی دوست دارند؟

*چند قطعه شش و هشت و چند قطعه اکتیو داری؟

سه کار شش و هشت و 4 قطعه اکتیو داریم.

*پس فضای کلی آلبوم اکتیو و ریتمیک و مردم پسند است.

همه چیز مساوی است.

*البته کارهای اسلو و اکتیو و شش و هشت تو همگی موفق بوده اند و هر کدام طرفداران خاص خودش را داشته است.

فکر می کنم کارهای اسلو من طرفداران بیشتری دارد.

*آیا به کنسرت و اجرای زنده هم فکر کرده ای؟

بله صد در صد و با کمک «مهدی کرد» اجراهای زنده را پس از انتشار آلبوم آغاز می کنیم.

*آیا به آن لحظه اول که قرار است روی استیج حاضر شوی فکر کرده ای؟ لحظه ای که اولین سانس اولین کنسرت تو است و قرار است در سالنی با مخاطبان دیدار باشی.

من روی استیج حاضر شده ام ولی آن لحظه قطعا یک مقدار با استرس توام خواهد بود.

*پس تو که اینقدر ریلکس رو به روی من نشسته ای فکر می کنم یک مقدار هم استرس داشته باشی.

از یک مقدار که کمی بیشتر استرس دارم ولی باید ببینیم که چه اتفاقی رخ خواهد داد.

*تا کنون اجرا برای بیش از 1000 نفر داشته ای؟

بله.

*خب پس دیگر چه استرسی داری؟

اجرای پلی بک برای این تعداد از مخاطبان داشته ام و اجرای زنده خیلی سخت تر است. هنوز به آن لحظه خیلی فکر نکرده ام و بیشتر به درست اجرا کردن فکر می کنم.

*فکر می کنی که آلبوم در بین مخاطبان چه بازخوردی خواهد داشت؟

برخی از دوستان و اطرافیان که کار را شنیده اند راضی بودند ولی باید منتظر واکنش مردم باشیم که پس از انتشار مشخص می شود.

*بهترین و بدترین واکنش همین اطرافیان را برای ما می گویی؟

همه موافق هستند و بهترین واکنش این بود که بر سر خودشان زده اند! و یکی از دوستان قدیمی این کار را کرد!

*بدترین واکنش چه بود؟

واکنش منفی نداشتم.

*کمی در مورد آینده صحبت کنیم. برنامه ریزی ها و ایده آل های تو که در تنهایی به آنها فکر می کنی چیست و قله آرزوهای مهدی احمدوند کجاست؟

قله آرزوهای هر خواننده ای استیج است و سعی می کنیم که در فاصله کمی پس از انتشار آلبوم روی استیج حاضر شویم.

*آرزوهای بزرگتری هم وجود دارد و فکر می کنم که پس از دو یا سه کنسرت آن عطش اولیه فروکش کند.

آرزوهای من جدا از کار است و اگر بخواهیم این قبیل آرزوها برای شما بگویم یکی از آنها هواپیمای شخصی است!

*این قبیل آرزوها که آنچنان دست نیافتنی نیست. در مورد مسائل کاری چطور؟

در زمینه کاری به خواسته هایی که دارم خواهم رسید.

*اعتماد به نفس جالبی داری و برای ما بگو که این اعتماد به نفس از کجا سرچشمه می گیرد؟

شاید یک مقدار اعتماد به نفس کاذب باشد ولی از روز اول به هر چیزی که فکر می کردم رسیدم. الان هم می دانم که به هر چیزی فکر کنم به آن می رسم.

*این اولین گفتگوی رسمی تو بود و دوست دارم که به عنوان کلام آخر با مخاطبان خودت صحبت داشته باشی.

از همه مخاطبان عزیز بابت همه حمایت ها تشکر می کنم. جایگاه امروز من به دلیل حمایت های همه شما عزیزان است. سعی می کنم تمام بدقولی های گذشته را با آلبوم و کنسرت ها جبران کنم.

MOh@MM@d
09-03-2014, 11:35 AM
» آلبوم از این ساعت با صدای مهدی احمدوند هفته ی آینده منتشر خواهد شد
نگران نباشید .. درخواست برای سی دی بالا بوده و در حال چاپ هستیم
» آهنگ باور در اصل همون برگرد هست .. فقط یک اشتباه چاپی بود
» کدهای پیشواز ایرانسل همزمان با آلبوم فعال خواهد شد
منبع: Mehdiahmadvand.blogfa.com

MOh@MM@d
09-03-2014, 01:34 PM
داری باعث میشی دوریت چند روز و چند سال شه...که منم هرچی میخونم همه میگن فالشه

jooliyano
09-03-2014, 01:50 PM
» آلبوم از این ساعت با صدای مهدی احمدوند هفته ی آینده منتشر خواهد شد
نگران نباشید .. درخواست برای سی دی بالا بوده و در حال چاپ هستیم
» آهنگ باور در اصل همون برگرد هست .. فقط یک اشتباه چاپی بود
» کدهای پیشواز ایرانسل همزمان با آلبوم فعال خواهد شد
منبع: Mehdiahmadvand.blogfa.com
خاک تو سرتون با این آلبوم ریلیز کردنتون....

.Peyman.
09-04-2014, 09:47 PM
اخر گیر نیومدا

daniyal
09-04-2014, 09:49 PM
کشتی مارو بذار آلبوم بیاد پیشواز فعال میشه دیگه(sm2)

gholab
09-05-2014, 01:14 AM
سلام متاسفانه مراحل چاپ آلبوم تا امروز تموم نشد اما تا جمعه تموم میشه و دوشنبه در اختیارتون قرار میگیره

دوشنبه واقعا میاد آلبوم دوستان

instagram

Reza_Jackman
09-05-2014, 01:30 AM
سلام متاسفانه مراحل چاپ آلبوم تا امروز تموم نشد اما تا جمعه تموم میشه و دوشنبه در اختیارتون قرار میگیره

(sm30)یارو خودش خبر نداره آلبومش اماده پخش نیست چند ماهه امروز و فردا میکنه(sm30)
به این میگن رفتار حرفه ای (sm89)
فکر کنم پاسخ این رفتار چیزی جز دانلود آلبوم با کیفیت 320 نباشه (sm59)

ĻòŇéĻȳ
09-05-2014, 03:35 AM
طبق دمو ، احتمال میدم که آلبومش از آلبوم سامان جلیلی بهتر باشه . آلبوم سامان که همه ی اسلو هاش کپی هم بود (ویولن(سل) + گیتار + کلارینت) . الکترونیک ها هم چنگی به دل نمیزدن ، فقط 1-2 تا از 6*8 ها خوب بود. در ضمن مهدی احمدوند تا الان کمتر از سامان جلیلی آهنگ تکراری ساخته (منظورم کاراییه که خودش خونده ، نه اونا که واسه بقیه میسازه) . البته منظورم از نظر موزیک بود ، وگرنه از نظر ترانه خداییش ترانه های سامان خوب بود. (sm118)
یادمه وقتی آلبوم قبلیش اومد (خونه ی غرور) گفت که اینهایی که توی آلبوم مجازم گذاشتم ، یه سر و گردن از آهنگای این آلبوم بهترن. خداییش هم اون آلبومش قشنگ بود و اگه درست گفته باشه این آلبومش از اونم قشنگتره (sm100)
در کل منتظریم (sm100)

ĻòŇéĻȳ
09-05-2014, 03:52 AM

instagram

واقعا خاک تو سر مترجمش (sm3)
allowed که غلطه . باید مینوشت Licensable ( کاربرد allowed واسه جاییه که اجازه از شخص یا اشخاص عام (یا حتی خاص فقط در صورتی که مربوط به فعل عام باشه) گرفته شده باشه . نه واسه اینجا که مجوز رو ، یه سازمان دولتی و طی مراحل قانونی صادر کرده) .
در ضمن the رو هم نباید مینوشت ، چون ، هم اسم آلبوم مشخصه ، هم تا حدود زیادی اطلاعات آلبوم و آهنگها . نتیجه ش اینکه "آلبوم" قطعا مجهول نیست

وُژدانَن حال کردید اطلاعاتو (sm51)

MOh@MM@d
09-05-2014, 05:42 AM
طبق دمو ، احتمال میدم که آلبومش از آلبوم سامان جلیلی بهتر باشه . آلبوم سامان که همه ی اسلو هاش کپی هم بود (ویولن(سل) + گیتار + کلارینت) . الکترونیک ها هم چنگی به دل نمیزدن ، فقط 1-2 تا از 6*8 ها خوب بود. در ضمن مهدی احمدوند تا الان کمتر از سامان جلیلی آهنگ تکراری ساخته (منظورم کاراییه که خودش خونده ، نه اونا که واسه بقیه میسازه) . البته منظورم از نظر موزیک بود ، وگرنه از نظر ترانه خداییش ترانه های سامان خوب بود. (sm118)
یادمه وقتی آلبوم قبلیش اومد (خونه ی غرور) گفت که اینهایی که توی آلبوم مجازم گذاشتم ، یه سر و گردن از آهنگای این آلبوم بهترن. خداییش هم اون آلبومش قشنگ بود و اگه درست گفته باشه این آلبومش از اونم قشنگتره (sm100)
در کل منتظریم (sm100)
البوم سامان هم خوب بود...خیلی هم خوب بود
مهدی احمدوند هم گفته کارهای غیر مجاز چیزی داره که ارشاد بشون میگه کلمات سیاه و این باعث افت کار و محدودیت میشه...که وقتی محدودیت باشه مسلما کیفیت پایین تر میاد
اما شک ندارم بلاخره یه البوم خوب مجاز در پیش داریم...همونطور که البوم سامان جلیلی هم عالی بود...البته امیدوارم افت نکنن
این اواخر البوم قوی زیاد نداشتیم به جز رگ خواب-امپراطور-یکی هست-ابوم قبلی لهراسبی...فک کنم تصمیم بود(البوم صادق نورانی هم خوب بود نسبت به عدم معروفیتش)
به امید البوم دادن عبدالمالکی و عدم افت پاشایی و بازگشت صادقی و یگانه به اوج

-AMIR-
09-05-2014, 10:31 AM
allowed که غلطه . باید مینوشت Licensable ( کاربرد allowed واسه جاییه که اجازه از شخص یا اشخاص عام (یا حتی خاص فقط در صورتی که مربوط به فعل عام باشه) گرفته شده باشه . نه واسه اینجا که مجوز رو ، یه سازمان دولتی و طی مراحل قانونی صادر کرده) .
در ضمن the رو هم نباید مینوشت ، چون ، هم اسم آلبوم مشخصه ، هم تا حدود زیادی اطلاعات آلبوم و آهنگها . نتیجه ش اینکه "آلبوم" قطعا مجهول نیست

(sm2)

hamid93
09-05-2014, 11:44 AM

(sm2)
لایک! فعل allowed اکثرا تو مجهول بکار میره و اصن اشتباهه و باید licensable بکار بره البته میشه حتی از legal هم استفاده کرد.
کلا ریده مترجم!...(sm25)
حالا خدا به گوش احمدوند نرسه والا میده کاورو از اول چاپ کنن و یه هفته دیگه هم علافیم(sm142)

.Peyman.
09-05-2014, 11:50 AM
البوم سامان هم خوب بود...خیلی هم خوب بود
مهدی احمدوند هم گفته کارهای غیر مجاز چیزی داره که ارشاد بشون میگه کلمات سیاه و این باعث افت کار و محدودیت میشه...که وقتی محدودیت باشه مسلما کیفیت پایین تر میاد
اما شک ندارم بلاخره یه البوم خوب مجاز در پیش داریم...همونطور که البوم سامان جلیلی هم عالی بود...البته امیدوارم افت نکنن
این اواخر البوم قوی زیاد نداشتیم به جز رگ خواب-امپراطور-یکی هست-ابوم قبلی لهراسبی...فک کنم تصمیم بود(البوم صادق نورانی هم خوب بود نسبت به عدم معروفیتش)
به امید البوم دادن عبدالمالکی و عدم افت پاشایی و بازگشت صادقی و یگانه به اوج

(sm2)

daniyal
09-05-2014, 03:21 PM
فک نکنم کاور آلبوم این باشه تنها چیزی که ممکنه انگلیسی نوشته بشه اسم آلبوم و خوانندس

MaMaTiR
09-05-2014, 03:39 PM
فک نکنم کاور آلبوم این باشه تنها چیزی که ممکنه انگلیسی نوشته بشه اسم آلبوم و خوانندساسم تورو باید بزنه تو با تشکر از(sm120)

daniyal
09-05-2014, 03:51 PM
اسم تورو باید بزنه تو با تشکر از(sm120)

(sm59)(sm120) به جا من میگم علی دانشفرو بزنه(sm120)

MOh@MM@d
09-05-2014, 07:52 PM
(sm2)
(sm39)(sm89)

HADIS
09-05-2014, 07:59 PM
عشق اول؟ این کار که خیلی قدیمیِ؟بازخوانی میشه؟

daniyal
09-05-2014, 09:48 PM
مث که تکراریه نمیدونم

daniyal
09-06-2014, 09:28 PM
نمیشه اول البوم تو فضای مجازی پخش بشه ... بعد بیاد بازار ؟؟؟ (sm157)

(sm98)(sm136)

daniyal
09-06-2014, 09:59 PM
آلبوم اگه مشکلی پیش نیاد دوشنبه میاد مشکلم مگه میشه پیش نیاد(sm120)

daniyal
09-06-2014, 10:38 PM
تنظیم کنندگان : میلاد ترابی ، پازل باند ، مهدی احمدوند ، علیرضا افشار ، حامدبرادران
آهنگسازان : مهدی احمدوند و یک تِرَک میلاد ترابی
ترانه سرایان : مهدی احمدوند ، مهرزاد امیر خانی ، پیمان دوستی ، علی عباسی

daniyal
09-06-2014, 10:52 PM

Mehdi Ahmadvand - Tv Pluss (Original).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود با کیفیت 360P:
Mehdi Ahmadvand - Tv Pluss (360P).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Reza_Jackman
09-07-2014, 12:53 AM
نمیشه اول البوم تو فضای مجازی پخش بشه ... بعد بیاد بازار ؟؟؟ (sm157)

(sm59)

.Peyman.
09-07-2014, 11:54 AM
فردا رو کی گفته ؟ دانش فر؟

amirsarab
09-07-2014, 12:04 PM

دانلود با کیفیت 360P:

احیانا منظورش شادمهر نیست ؟

daniyal
09-07-2014, 12:23 PM
فردا رو کی گفته ؟ دانش فر؟

(sm49)

.Peyman.
09-07-2014, 01:49 PM

مطمئنن نیست وگرنه می گفت قبلا تو ایران بوده

amirsarab
09-07-2014, 02:10 PM
مطمئنن نیست وگرنه می گفت قبلا تو ایران بوده

خب همه قبلا تو ایران بودن این چه حرفیه میزنی ؟

ya12
09-07-2014, 02:45 PM
من چشم اب نمیخوره دوشنبه بیاد اگر قطعی بود مهدی چند روز پیش گفته دوشنبه اگر قرار بود بیاد تا الان دانشفر و خود مهدی تو اینستاگرام پست جدیدی میزاشت ولی مطمن باشین فردا هم نمیاد یکی زنگ بزنه شرکت پخش پاسارگارد بپرسه !

daniyal
09-07-2014, 03:05 PM
آلبوم رفت برا سال 94 (sm59)

Reza_Jackman
09-07-2014, 05:14 PM
آلبوم رفت برا سال 94

هنوز دارن البوم رو چاپ میکنن , تقاضا زیاد بوده (sm59)

پست بعدی مهدی احمدوند بر روی اینستاگرام : ناموسا دوشنبه ی دیگه میاد (sm30)

azamusic
09-07-2014, 05:23 PM
ببینیم این هم مثل سامان جلیل یک بار مصرفه یا نه ! --- (sm111)

azamusic
09-07-2014, 05:24 PM
خب همه قبلا تو ایران بودن این چه حرفیه میزنی ؟

(sm120)---

gholab
09-07-2014, 11:48 PM
من بد قول نیستم بد قول افرادی هستند که تاریخ پخش به من میدن و منم به شما انعکاس میدم در هر صورت اگه فردا نرسید به دستتون آلبوم سه شنبه و چهار شنبه میرسه قطعا . و دوستان عزیزم سعی کنن ناسزا ننویسن تو کامنتها خانواده این پیج و فالو کرده مرسی . پیش میاد دیگه تا حالا ده ساعت تو فرودگاه نشستین واسه تاخیر ؟ عادیه
instagram

.Peyman.
09-08-2014, 12:09 AM
ب نظرتون شادمهر با بقیه فرق نداشت ؟؟ !!

Reza_Jackman
09-08-2014, 01:16 AM
من بد قول نیستم بد قول افرادی هستند که تاریخ پخش به من میدن و منم به شما انعکاس میدم در هر صورت اگه فردا نرسید به دستتون آلبوم سه شنبه و چهار شنبه میرسه قطعا

(sm30)

daniyal
09-08-2014, 01:19 AM
امکانی در سایت وجود داره به نام پاسخ به نقل قول(sm29)

hamid93
09-08-2014, 09:31 AM
(sm142)
(sm89)

daniyal
09-08-2014, 09:34 AM
آلبوم زیر آپه(sm100)

daniyal
09-08-2014, 09:35 AM
آپ
.
.
.
.
.
.
.
.
آلبوم(sm132)

hamid93
09-08-2014, 09:36 AM
really???(sm77)
باورم نمیشه!

daniyal
09-08-2014, 09:38 AM
really???(sm77)
باورم نمیشه!

نه من اینو گفتم:آلبوم زیر آپه

آپ
.
.
.
.
.
آلبوم(sm120)

daniyal
09-08-2014, 09:40 AM
الانه که امیر بیاد بگه امروز آلبوم نمیاد(sm132)

daniyal
09-08-2014, 09:45 AM
مهدی احمدوند:خب دوستان بالاخره طلسم آلبوم شکسته و منتشر شد لطفا آلبوم رو به صورت اوجینال تهیه کنید و دانلود نکنید این آلبوم حاصل تلاش 2 ساله من و گروهمه.امیدوارم مورد پسند واقع بشه
مارو از نظرات و انتقادات و تخریباتون بی نصیب نذارید دوستدار شما تخیلات مهدی احمدوند(sm132)

nachom
09-08-2014, 10:16 AM
بلخره میاد یا نع امروز؟

MIRLORD
09-08-2014, 10:58 AM
بلخره میاد یا نع امروز؟
نمیاد

daniyal
09-08-2014, 11:13 AM
در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 86 مهمان ها)(sm70)آلبوم رفت برا سال دیگه

daniyal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
alireza313 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
aminblackzing ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Chavosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])+،
foadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hamid93 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hossain ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
neo_mehdi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
TAK-TA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
ya12 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

djafshin
09-08-2014, 11:37 AM
کی میاد دقیقااا؟(sm1)

daniyal
09-08-2014, 11:39 AM
کی میاد دقیقااا؟(sm1)

این آلبوم کنسل شده دوباره قراره از نو استارت کار زده بشه

alireza313
09-08-2014, 11:40 AM
دیگه کم کم باید بریم تو فاز فحش کشی به احمدوند(sm59)

Reza_Jackman
09-08-2014, 11:42 AM
مهدی احمدوند:خب دوستان بالاخره طلسم آلبوم شکسته و منتشر شد لطفا آلبوم رو به صورت اوجینال تهیه کنید و دانلود نکنید این آلبوم حاصل تلاش 2 ساله من و گروهمه.امیدوارم مورد پسند واقع بشه
مارو از نظرات و انتقادات و تخریباتون بی نصیب نذارید دوستدار شما تخیلات مهدی احمدوند(sm132)

(sm166)

tandis_m
09-08-2014, 11:47 AM
ببینیم این هم مثل سامان جلیل یک بار مصرفه یا نه ! --- (sm111)

دقيقا (sm50)

.Peyman.
09-08-2014, 12:18 PM
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (18 کاربران و 102 مهمان ها)
.Peyman.، alireza313، alishoty، aminblackzing، behnam123456، djafshin، erno69، fandogh0002، foadi، Gharibeashena، hossain، mehdiktwo، neo_mehdi، nimamusic، salto، TAK-TA، ya1

daniyal
09-08-2014, 12:51 PM
تاپیک بسته شد(sm166)

aminblackzing
09-08-2014, 01:04 PM
(sm127)

djafshin
09-08-2014, 01:06 PM
چرا بسته بشه؟؟

daniyal
09-08-2014, 01:08 PM
چرا بسته بشه؟؟

حالا من یه چیزی گفتم(sm2)

Reza_Jackman
09-08-2014, 01:11 PM
توی اینستاگرام نوشته اینجا خانواده رد میشه فحش ندین (sm14)

gholab
09-08-2014, 02:02 PM
شماره شرکت پخش

021-88702297-8

hamid93
09-08-2014, 02:07 PM
ببخشیدا ولی ریــــــــــــــــــــــد ن با این آلبوم دادنشون

MASUOD
09-08-2014, 02:43 PM
اين البوم رو فقط باس دانلود كني خريدن اين البوم عند حرامه

daniyal
09-08-2014, 02:45 PM
اين البوم رو فقط باس دانلود كني خريدن اين البوم عند حرامه

حالا اگه سر موقع میومد میخریدی؟(sm70)

MASUOD
09-08-2014, 04:35 PM
حالا اگه سر موقع میومد میخریدی؟(sm70)

بازم دانلود بود اين فتوا رو واسه بقيه دادم (sm2)

MASUOD
09-08-2014, 04:38 PM
(sm155)

djafshin
09-08-2014, 07:05 PM
حالا کسی نمی دونه فردا یا پس فردا میاد؟؟؟(sm50)

.Peyman.
09-08-2014, 07:56 PM
فک کنم البوم تاحالا بیشتر از این تاریخ پخش نخورده بود از اردیبهشت تا حالا تاریخ میخوره از 15 مرداد ب این طرف هم جدی هر روز تاریخ میخورد

ya12
09-08-2014, 08:32 PM
البوم رو بیپ تونز برا پیش فروش گذاشته یعنی البوم تا دوروز اینده میاد مطمن باشید

amirsarab
09-08-2014, 09:01 PM
عبدالمالکی بازی در میاره اینم .

MOh@MM@d
09-08-2014, 11:27 PM
البوم چهارشنبه میاد
منبع: اینستاگرام

hamid93
09-09-2014, 09:27 AM
یه ملتو علاف کرده...آخرشم چهارشنبم نمیاد!

gholab
09-09-2014, 01:11 PM
پخش تیزر آلبوم در کنسرت مرتضی پاشایی

دانلود:

gholab (2).mp4 - 1.6 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

مستقیم:

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (2).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

پخش آلبوم 19/06/1393(تصویر گستر پاسارگاد)

djafshin
09-09-2014, 01:16 PM
منبع؟

djafshin
09-09-2014, 01:22 PM
پخش تیز آلبوم در کنسرت مرتضی پاشایی

پخش آلبوم 19/06/1393(تصویر گستر پاسارگاد)
منبع؟؟

gholab
09-09-2014, 01:30 PM
alireza.afshar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صحبت های مهدی افشار وتیکه ای از دمو آلبوم

دانلود:

gholab.mp4 - 2.3 MB

مستقیم:

gholab
09-09-2014, 01:36 PM
منبع؟؟

نوشته شده

MOh@MM@d
09-09-2014, 04:15 PM
البوم ساعت 9 صبح فردا در کشور
منبع اینستاگرام

daniyal
09-09-2014, 04:35 PM
من فردا انتخاب واحد دارم 2 تا آلبوم قراره بیاد(sm74)

MaMaTiR
09-09-2014, 05:29 PM
من فردا انتخاب واحد دارم 2 تا آلبوم قراره بیاد(sm74)
خدا تورا به راه راست هدایت کند(sm120)

Reza_Jackman
09-09-2014, 05:59 PM
اره اره
بی صبرانه منتظر البومتم ... 320 دانلود میکنم ... میدل فینگر هم تقدیم به شرکت تصویر گستر پاسارگاد ...

(sm154)

daniyal
09-09-2014, 06:06 PM
خدا تورا به راه راست هدایت کند(sm120)

(sm34)

MaMaTiR
09-09-2014, 06:32 PM
(sm34)(sm120)

MaMaTiR
09-09-2014, 06:40 PM
پخش خوب باشه فردا از همین جا اولین بار
با کیفیت فلک بزار(sm120)

daniyal
09-09-2014, 06:42 PM
با کیفیت فلک بزار(sm120)

مگه کیفیت ضبط البوم تو ایران چقدره که فرق داشته باشه همون 128 با 320 هم فرقی نداره(sm120)

daniyal
09-09-2014, 06:43 PM
پخش خوب باشه فردا از همین جا اولین بار

اون قضیه که بهت گفتم یادت نره(sm167)

MaMaTiR
09-09-2014, 06:43 PM
مگه کیفیت ضبط البوم تو ایران چقدره که فرق داشته باشه همون 128 با 320 هم فرقی نداره(sm120)پس ogg بزار(sm2)

MaMaTiR
09-09-2014, 06:44 PM
اون قضیه که بهت گفتم یادت نره(sm167)
راست میگه

خیلی مهمه(sm120)

daniyal
09-09-2014, 06:44 PM
پس ogg بزار(sm2)

(sm59)نه دیگه انقدم ضایع نیست تو اتاق خودشم یارو ضبط کنه دیگه از ogg بهتره(sm120)

daniyal
09-09-2014, 06:45 PM
راست میگه

خیلی مهمه(sm120)

چی مهمه؟(sm132)

MaMaTiR
09-09-2014, 06:46 PM
چی مهمه؟(sm132)همون نکته به امیر گفتی و من نمیدونم(sm120)

daniyal
09-09-2014, 06:48 PM
همون نکته به امیر گفتی و من نمیدونم(sm120)

(sm120)

hamid93
09-09-2014, 09:01 PM
(sm89)

MOh@MM@d
09-10-2014, 05:35 AM
اره اره
بی صبرانه منتظر البومتم ... 320 دانلود میکنم ... میدل فینگر هم تقدیم به شرکت تصویر گستر پاسارگاد ...

(sm154)
به شما میگن 2تا کاربر تابلو!!!!! :))

MOh@MM@d
09-10-2014, 05:37 AM
(sm59)نه دیگه انقدم ضایع نیست تو اتاق خودشم یارو ضبط کنه دیگه از ogg بهتره(sm120)

چی؟؟!؟!!!؟!؟!؟ صبر کن ببین ogg تا یه مدت دیگه چیکار میکنه....شما الان ogg 64 دان میکنید اما اگه یه mp3 64 دان کنید و مقایسه کنید میبینید کدوم بهتره

Gsshop
09-10-2014, 08:28 AM
البوم منتشر نشده برید خونه هاتون

.Peyman.
09-10-2014, 08:44 AM
صد در صد امروز پخش میشه

ehsan1361
09-10-2014, 08:54 AM
تا دقایقی دیگر (sm59)

.Peyman.
09-10-2014, 08:54 AM
کاور اورجینال

963
09-10-2014, 09:10 AM
نیومده(sm54)(sm1)

Gsshop
09-10-2014, 09:31 AM
(sm120) ارازل برید خونه هاتون

daniyal
09-10-2014, 10:05 AM
(sm27)

.Peyman.
09-10-2014, 10:07 AM
میگن ده پخش میشه

daniyal
09-10-2014, 10:09 AM
(sm3)

ehsan1361
09-10-2014, 10:12 AM
دانیال دیروز چی گفتم (sm2)

daniyal
09-10-2014, 10:12 AM
دانیال دیروز چی گفتم (sm2)

چی گفتی؟

ehsan1361
09-10-2014, 10:17 AM
چی گفتی؟

گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید(sm2)

daniyal
09-10-2014, 10:20 AM
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید(sm2)

(sm141)

.Peyman.
09-10-2014, 10:21 AM
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (22 کاربران و 73 مهمان ها)
.Peyman.، 5800xpm، 963، A M I R+، djafshin، eagles، ehsan1361، erno69، foadi، gagaloom، Gharibeashena، gholab، hamedkhh، ho3ein93، kourosh، nachom، parham-s2، rezasarabi، sina.click، TAK-TA، ya1

ehsan1361
09-10-2014, 10:25 AM
(sm141)

(sm56)

daniyal
09-10-2014, 10:28 AM
(sm56)

عادت داری به چرت گفتن؟؟؟؟؟؟منم دیروز راجع به پخش البوم از رادیو حرف زدم این چه ربطی داشت به این که البوم هنوز پخش نشده؟!(sm97)

ehsan1361
09-10-2014, 10:29 AM
عادت داری به چرت گفتن؟؟؟؟؟؟منم دیروز راجع به پخش البوم از رادیو حرف زدم این چه ربطی داشت به این که البوم هنوز پخش نشده؟!(sm97)

عادت داری به ریدن ؟؟؟؟؟؟(sm70)(sm10) یه کم فکر کن ربطشو میفهمی(sm70)

daniyal
09-10-2014, 10:33 AM
عادت داری به ریدن ؟؟؟؟؟؟(sm70)(sm10) یه کم فکر کن ربطشو میفهمی(sm70)

کص نگو مومن

.Peyman.
09-10-2014, 10:34 AM
چه می کنید پس

ehsan1361
09-10-2014, 10:35 AM
کص نگو مومن

برو دنلود کن (sm70) آلبومش بد نیست

asc
09-10-2014, 10:35 AM
بالاخره اومد آلبومش (sm70)

daniyal
09-10-2014, 10:45 AM
دو تا البوما داره ریپ میشه ارجینال ده مین

امیر اون چیزی که گفتم پس یادت نره

Gsshop
09-10-2014, 10:47 AM
عاشق لنگو کپرم (sm120)

.Peyman.
09-10-2014, 10:49 AM
فالش خیلی قشنگه

daniyal
09-10-2014, 10:52 AM

.Peyman.
09-10-2014, 11:01 AM
تراک اول البومو اخه پخش می کنن ؟ عجب مغز فندقیایین

daniyal
09-10-2014, 11:05 AM
تراک اول البومو اخه پخش می کنن ؟ عجب مغز فندقیایین

(sm25)

.Peyman.
09-10-2014, 11:08 AM
ریدن با چیدمان اهنگا

ya12
09-10-2014, 11:10 AM
چینش ترکها اصلا اینطوری نیست که از این ساعت سر البومی هست الان بارون شده که!!!

daniyal
09-10-2014, 11:11 AM
چینش ترکها اصلا اینطوری نیست که از این ساعت سر البومی هست الان بارون شده که!!!

اره(sm25)

daniyal
09-10-2014, 11:17 AM
تعداد بازدید از این مطلب : ۱۷۶۱۳ بازدید
تو 5 دیقه یهو از 600 چطور اومد 17000 (sm77)

.Peyman.
09-10-2014, 11:20 AM
(sm70)

.Peyman.
09-10-2014, 11:24 AM
فالش قشنگترین تراکشه

gholab
09-10-2014, 11:26 AM
در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (23 کاربران و 104 مهمان ها)

gholab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
5800xpm ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
963 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
A M I R ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
alinafas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
a_1985 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
djafshin ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
eagles ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Farshides ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
gagaloom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Gharibeashena ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hamedkhh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hesipesi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
hossain ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
isatis ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
jooliyano ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
kourosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
mortezi212 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
neo_mehdi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Reza_Jackman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
Sajjad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
sina.click ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])،
TAK-TA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

gholab
09-10-2014, 11:29 AM
کلا خاک تو سر این شرکت پخش اون از تاریخ پخش آلبوم اینم از پخش نامنظمش

hesipesi
09-10-2014, 11:37 AM
فک نمیکردم انقدر خوب باشه
اهنگ بازنده چه گیتاری داره

Reza_Jackman
09-10-2014, 11:38 AM
گاهی شیطون آدمو گول میزنه که بره آلبوم رو بخره ولی رفتارهای خواننده قبل از پخش آلبوم و کیفیت آلبوم بازم میگه : هنوز وقتش نیست (sm59)

MrA_Chavoshi
09-10-2014, 11:39 AM
تراک 2 را پسندیدیم (sm59) سوئینگ خوبی بود ولی خیلی چاشنی پاپش زیاد بود میتونست بهتر در بیاره

تنظیم فالش هم خوب بود ، یحتمل باید کار پازل باند باشه

بقیه دیگه خیلی چیز خاصی نداره

hamid93
09-10-2014, 11:39 AM
نظر دادن زوده هنوز ولی فعلن فالش قشنگتر از همس

asc
09-10-2014, 11:41 AM
تراک 2 را پسندیدیم (sm59) سوئینگ خوبی بود ولی خیلی چاشنی پاپش زیاد بود میتونست بهتر در بیاره

تنظیم فالش هم خوب بود ، یحتمل باید کار پازل باند باشه

بقیه دیگه خیلی چیز خاصی نداره

فالش کار پازله

gholab
09-10-2014, 11:44 AM
فالش-از این ساعت-سرگیجه-یادگار-بازنده

hamid93
09-10-2014, 11:45 AM
کاورهاش ؟؟

Chavosh
09-10-2014, 11:53 AM
کلیه کاورها

POURIA
09-10-2014, 12:02 PM
اولین پست (sm155)

Gambler
09-10-2014, 12:07 PM
عجب صدایـی(sm3)

POURIA
09-10-2014, 12:08 PM
(sm132) سرگیجه خوبه

daniyal
09-10-2014, 12:11 PM
کاور های آلبوم:

Mehdi Ahmadvand - Az In Saat covers.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

daniyal
09-10-2014, 12:11 PM
اولین پست (sm155)

چیه مگه؟(sm110)

hamid93
09-10-2014, 12:16 PM
1.فالش2.سرگیجه3.بازنده

daniyal
09-10-2014, 12:19 PM
کاور های آلبوم:

Reza_Jackman
09-10-2014, 12:26 PM
یادگار(sm81)(sm86)

MaMaTiR
09-10-2014, 12:29 PM
ببینم پازل چه کرده(sm51)

POURIA
09-10-2014, 12:33 PM
از اون موقع کاربرا پرید حسابشون نیومده بودم (sm74) عوض شده اینجا
چیه مگه؟(sm110)

POURIA
09-10-2014, 12:35 PM
فالش عالیه (sm81)

gholab
09-10-2014, 12:42 PM

POURIA
09-10-2014, 12:43 PM
فک کنم فعال بودم ... تاریخمم 2011 بود یادم نیست چه ماهی امیر اگه را داره ردیف کن (sm74)(sm127)
پوریا تاریخ عضویت با تعداد ارسالهاتو بده یوزرتو اوکی کنم

POURIA
09-10-2014, 12:49 PM
(sm127)(sm127)(sm127) جات اینجاس
پوریا تاریخ عضویت با تعداد ارسالهاتو بده یوزرتو اوکی کنم

gholab
09-10-2014, 12:56 PM

gholab
09-10-2014, 01:17 PM
falsh...time 1:27(sm127)

Behi3461
09-10-2014, 01:21 PM
اقا یکی میتونه کیفیت "flac " اپلود کنه ؟؟ یه عمری دعواش میکنیم

.Peyman.
09-10-2014, 01:25 PM
تو چند دقیقه اول گفتم فالش بهترین تراکه کیف کنید (sm2)

.Peyman.
09-10-2014, 01:37 PM
ب سرگیجه خیلی امید داشتم بیشتر از این حرفا اما ب نسبت چیزی ک تو ذهنم بود ازش داغون بود

gholab
09-10-2014, 01:40 PM
مهدی احمدوند : سرگیجه

دارم سرگیجه میگیرم
نیستی غم میچرخه دورم
تو این روزا که دوری تو
همیشه من همینطورم
همش دلشوره میگیرم
روزایی که از من دوری
روزایی که از تو دورم
همش غمگینم اینجوری
دوسِت دارم به اون خدا به عشقمون قسم خدا تورو آورده واسه من
بمون نرو همینه آرزوم
عشق تویی شدی تمومه زندگیم
فقط بگو همیشه با همیم
بمون بزار یه راهی پیشِ روم
همش دلشوره میگیرم
روزایی که از من دوری
روزایی که از تو دورم
همش غمگینم اینجوری
همش دلتنگِ تو میشم
اتاقم مثلِ زندونه
یه احساسی به تو دارم
این احساس از تو پنهونه
دوسِت دارم به اون خدا به عشقمون قسم خدا تورو آورده واسه من
بمون نرو همینه آرزوم
عشق تویی شدی تمومه زندگیم
فقط بگو همیشه با همیم

بمون بزار یه راهی پیشِ روم

Shahin
کلا چه جور آلبومیه دوستان؟؟؟

gholab
مهدی احمدوند : پرواز

به چشمایِ تو مشکوکم
به دنیای نفسگیرت
به چشمات که میگفت چیزی
ازم نمیشه دستگیرت
تا بودی این نگاهِ من تو چشمایِ تو جون میداد
اگه چشمایِ تو میخواست بهم حسِ جنون میداد
تو از پرواز میگفتی هوات بویِ سقوط میداد
میدونستم ولی چشمات بهم حق السکوت میداد
سقوط زندگیمونو با چشمایِ خودم دیدم
منو آسون رها کردی تو رو آسوده بخشیدم
یکی پایِ منو انگار از احساسِ تو قط کرده
کدوم مسیرو باید رفت که باازم بازی برگرده
یه تب به حال من دادی که تو مرگم زمین گیرم
میدونم که همین روزا تووو دنیایی تو میمیرم
تو از پرواز میگفتی هوات بویِ سقوط میداد
سقوط زندگیمونو با چشمایِ خودم دیدم
منو آسون رها کردی تو رو آسوده بخشیدم

gholab
09-10-2014, 01:41 PM
مهدی احمدوند : فالش

داری باعث میشه دوریت چن روز و چند سال شه
حالِ خوندن ندارم من سازم اصلا کوک نیست
نیستی و به این نبودت هیچکسم مشکوک نیست
داری باعث میشی خونه بعد تو متروک شه
که دلم به بودنِ اون خاطرات مشکوک شه
من غرورمو فروختم به نبودت چند وقت
تو نبودی تا ببینی روحیه ام از دست رفت
داری باعث میشه دوریت چن روز و چند سال شه
حالِ خوندن ندارم من سازم اصلا کوک نیست
نیستی و به این نبودت هیچکسم مشکوک نیست

gholab
09-10-2014, 01:41 PM
مهدی احمدوند : از این ساعت

نمیگی یه روزی تنها نکنه برات بمیرم
اگه پیشِ من نباشی سراغتو هی میگیرم
تا کجا پیِ تو بگردم آخه تا کجا قهر و جدایی
یواشکی رفتی اما تو که جلو چشمِ مایی
تو که جلو چشمِ مایی
دیگه با غرورِ بیجات داری بازی درمیاری
دیگه منو دوست نداری داری سر به سرم میزاری
نگو منو دوست نداری من که برات میمیرم
آره سراغتو هی میگیرم
از این ساعت دیگه نمیزارم غرورت یه کاری کنه از من جدا شی
نمیتونم ببینم کنارِ یکی جز من تو باشی
نمیتونم ببینم از عشقم شی فراری
نمیتونی با دوریت هی اشکامو درآری
تا کجا پیِ تو بگردم آخه تا کجا قهر و جدایی
یواشکی رفتی اما تو که جلو چشمِ مایی
تو که جلو چشمِ مایی
دیگه با غرورِ بیجات داری بازی درمیاری
دیگه منو دوست نداری داری سر به سرم میزاری
نگو منو دوست نداری من که برات میمیرم
آره سراغتو هی میگیرم
از این ساعت دیگه نمیزارم غرورت یه کاری کنه از من جدا شی
نمیتونم ببینم کنارِ یکی جز من تو باشی

gholab
09-10-2014, 01:54 PM
بارون : مهدی احمدوند

این اتفاقی نیست که من تو این شلوغی دیدمت فهمیدمت تا دیدمت تا دیدمت فهمیدمت
این اتفاقی نیست که من میبینمت بازم تو رو
انگار تو تقدیرِ منی دیگه نمیبازم تو رو
زیرِ بارون با توام توووو خیابون با توام
تووو دلم برف اومده من تووو زمستون با توام
حرفی از رفتن نزن نه نمیشه
من توووو خیالم با توام تا خوبه حالم با توام
فنجون قهوه ام خالیه اما توووو فالم با توام
خواهشی دیگه ندارم این آخریشه
این اتفاقی نیست هنوز نگاهِ تو شکلِ منه
احساسی من مثِ توئه احساسِ تو مثلی منه
این اتفاقی نیست ببین عطرت هنوزم با منه
احساسِ این لحظه ی من بدتر از عاشق بودنه
زیرِ بارون با توام توووو خیابون با توام
تووو دلم برف اومده من تووو زمستون با توام
من توووو خیالم با توام تا خوبه حالم با توام
فنجون قهوه ام خالیه اما توووو فالم با توام
خواهشی دیگه ندارم این آخریشه

special
09-10-2014, 02:18 PM
(sm70)

MOh@MM@d
09-10-2014, 02:41 PM
خواب بودم...تازه ترک سرگیجم

MOh@MM@d
09-10-2014, 02:56 PM
تا اینجا با سرگیجه-فالش-از این ساعت و بازنده حال کردم....ترک برگرد هم هنوز نرسیدم اما تو دمو باش حال کردم

MOh@MM@d
09-10-2014, 02:58 PM
میلاد ترابی خوشم نمیاد اهنگاش همش الکترونیکن....ساز زنده اعتقاد نداره

daniyal
09-10-2014, 03:08 PM
نظر سنجی عصری یا شب اضافه میشه که نظرا تخمی نباشه البته بازم بعید میدونم چون دوباره یه عده میان سیکیم خیاری به همش رای میدن

MaMaTiR
09-10-2014, 03:13 PM
(sm120)

kkabir2012
09-10-2014, 03:42 PM
یادگار عالیه.درکل البوم خوبیه

gholab
09-10-2014, 03:45 PM
بازنده : مهدی احمدوند

از قلبِ پریشونم بی واهمه رد میشی

من خوبِ تو میمونم

با این همه بد میشی

این قلبِ تَرَک خورده

دلواپسی فرداته

با هر قدم که میری

محتاجی نفس هاته

شاید نمیدونی

بی عشقِ تو میمیرم

من از تو با رفتارت

از فاصله دلگیرم

تقدیرِ منم این شد

بازنده ی این بازی

تو اول خوشبختی آینده تو میسازی

شاید نمیدونی

بی عشقِ تو میمیرم

من از تو با رفتارت

از فاصله دلگیرم

تقدیرِ منم این شد

بازنده ی این بازی

تو اول خوشبختی آینده تو میسازی

شاید نمیدونی

بی عشقِ تو میمیرم

من از تو با رفتارت

از فاصله دلگیرم

gholab
09-10-2014, 03:47 PM
عاشقتم : مهدی احمدوند

آره عاشقتم

کاش میشد از همه دل بِکَنی

با من باشی دل بدی دل نکَنی

کاش بگی قلبِ من جای تو بود

به من بگی دل بکَن از همه زود

کاش بگی خیلی بی تابِ منی

به من بگی خیلی تو خوابِ منی

کاش بگی بود و نبودِ منی

به من بگی عشقمی جونِ منی

دارو ندارِمی مالِ منی

تووو قلبمو فکر و خیالِ منی

کاش بگی دارو ندارِ منی

به من بگی عشقمی یار منی

جز تو به هیچکسی دل نمیدم

به هیچکسی ... دل نمیدم

دل ندی جز من به هیچکسی باش

بمون فقط عاشقی من یکی باش

دارو ندارِمی مالِ منی

تووو قلبمو فکر و خیالِ منی

کاش بگی دارو ندارِ منی

به من بگی عشقمی یار منی

جز تو به هیچکسی دل نمیدم

به هیچکسی ... دل نمیدم

دل ندی جز من به هیچکسی باش

بمون فقط عاشقِ من یکی باش

gholab
09-10-2014, 03:47 PM
حال من : مهدی احمدوند

یادمه یه روزی یکی بود عاشقِ نگاش شدم من
همیشه تو خواب تو رویا میدیم کنارشم من
یادمه نگاش میکردم دست و پامو گم میکردم
همیشه به خاطرش پشت به همه مردم میکردم

نه کسی واسه حالِ من دل سوزونده
نه واسه کسی حالم مهم نبود نه
نه کسی دلِ منو خواست که نمونه
بود و نبودم اصلا مهم نبود
یادمه رو برگردوندو از این جا دور شد
انقدر گریه کردم تا چشمام کور شد
همه میگفتن رسیدی به حرفِ ما
نه من میگم شاید مجبور شد
یادمه نگاش میکردم به نگاهش دل میباختم
هی واسه خودم تو رویام قصه و خیال میساختم
فکر نکردم به نبودش
وقتی رفت فکر منم برد
دیدم از ندیدنش ، دل
نتونست وایسه زمین خورد
نه کسی واسه حالِ من دل سوزونده
نه کسی دلِ منو خواست که نمونه
بود و نبودم اصلا مهم نبود
یادمه رو برگردوندو از این جا دور شد
انقدر گریه کردم تا چشمام کور شد
همه میگفتن رسیدی به حرفِ ما
نه من میگم شاید مجبور شد

gholab
09-10-2014, 03:51 PM
برگرد:مهدی احمدوند

یه قابِ عکس خالی میگی حرفی نمونده باقی

تو باعث شکستی سکوت این اتاقی

یه یادگاری از تو میگی نمیزارم اینجا باشه

به من ی بار گوش بده

اصلا هر چی تو میگی باشه

برگرد بی تو تنهام

دلگیر شده دنیام

واسه دیدنت میام من باشی اونور ابرا

برگرد بی تو تنهام

دلگیر شده دنیام

باورم شد رفتی تنهام گذاشتی

گفتی دوسم نداشتی

منه ساده باورم شد گفتی کسی جز من نداشتی

گفتی دوسم نداشتی

یه قابِ عکس خالی میگی حرفی نمونده باقی

تو باعث شکستی سکوت این اتاقی

یه یادگاری از تو میگی نمیزارم اینجا باشه

به من ی بار گوش بده

اصلا هر چی تو میگی باشه

برگرد بی تو تنهام

دلگیر شده دنیام

برگرد بی تو تنهام

دلگیر شده دنیام

گفتی دوسم نداشتی

گفتی دوسم نداشتی

POURIA
09-10-2014, 05:26 PM
یادگار

hamid93
09-10-2014, 06:32 PM
نظرسنجی رو را بنداز که سیکیم خیاری رای بدیم(sm30)

daniyal
09-10-2014, 06:34 PM
نظر سنجی اضافه شد(sm132)

daniyal
09-10-2014, 06:34 PM
نظرسنجی رو را بنداز که سیکیم خیاری رای بدیم(sm30)

(sm59)
اشتباه گفتم؟؟؟(sm2)

hamid93
09-10-2014, 06:39 PM
(sm59)
اشتباه گفتم؟؟؟(sm2)

نه درسته منظورم این بود که میدونی همه کاربرا الکی رای میدن

daniyal
09-10-2014, 06:40 PM
بهترین ترک با کیفیت فلک قرار میگیره فرقی نداره ولی خب بعضیا میخواستن(sm169)

daniyal
09-10-2014, 06:40 PM
نه درسته منظورم این بود که میدونی همه کاربرا الکی رای میدن

(sm59)

amirsarab
09-10-2014, 09:16 PM
امیدوارم طرفداران مهدی عزیز از من ناراحت نشن ولی عملا این آلبوم به غیر 2 ترک چیز خاصی نداشت , نه در بحث ملودی نه در بحث تنظیم ها و نه در بحث ترانه بنده ترکی که بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه پیدا نکردم به غیر از ترک "حال من" و "عشق اول" و تا حدودی هم "یادگار" مهدی قبلا خیلی بهتر بود .

ĻòŇéĻȳ
09-10-2014, 10:12 PM
خداییش آلبومش نسبت به کارای قبلیش و آلبومایی که این چند وقت اومده خوب بود.
فقط توی ترانه ها یکم ضعف داشت و البته بعضی ملودی ها هم جذابیت چندانی نداشت.
در کل ، همینکه با بقیه ی آلبومای پاپی که اینروزا میاد فرق داره ، خیلی خوبه.
آلبومای همسطح خودش رو حتی یه بار هم نمیشه گوش داد. نمونه ش سامان جلیلی که سازبندی 6 تا از آهنگاش یکی بود .
اینجور چیزا نشون دهنده ی اینه که یه خواننده چقدر به شعور مخاطبش اهمیت میده. البته مخاطبای اینجور آلبوما (رنج سنی13-18) به اونصورت اهمیتی به موسیقی نمیدن ، فقط صدای خواننده رو دنبال میکنن که چی داره میخونه و ...

راستی ، به نظرم "فالش" از بقیه بهتر بود و بعدش هم "حال من"

gholab
09-11-2014, 12:20 AM
این خواننده جوونیه و سنی نداره قطعا آینده خوبی داره و میشه ضعفاشو به حساب کم تجربگیش گذاشت

POURIA
09-11-2014, 12:38 AM
پیشواز ایرانسل نیومد ؟

A8K Sh-A M-A
09-11-2014, 01:31 AM
آلبوم بی نظیر بود به خصوص ترک حالِ من و یادگار (sm118)... تنها آلبومی بود که بعد از مدتها همه ترکاشو دوس داشتم... این بود بمب حال کردید دیگه... رقیب میخوام داداش.. (sm128)

A8K Sh-A M-A
09-11-2014, 01:31 AM
متن ترانه های آلبومِ از این ساعت :

1. بارون

این اتفاقی نیس که من تو این شلوغی دیدمت
فهمیدمت تا دیدمت تا دیدمت فهمیدمت
این اتفاقی نیس که من میبینمت بازم تورو
انگار تو تقدیر منی دیگه نمیبازم تورو
زیر بارون با توام تو خیابون با توام
تو دلم برف اومده من تو زمستون با توام
من خیالم با توام تا خوبه حالم با توام
فنجون قهوه م خالیه اما تو فالم باتوام
خواهشی دیگه ندارم این آخریشه ...
این اتفاقی نیس هنوز نگاه تو شکل منه
احساس من مثل توِ احساس تو مثل منه
این اتفاقی نیس ببین عطرت هنوزم با منه
احساس این لحظه ی من بدتر از عاشق بودنه

2. سرگیجه

دارم سرگیجه میگیرم نیستی غم میچرخه دورم
تو این روزا که دوری تو همیشه من همین طورم
همش دلشوره میگیرم روزایی که از من دوری
روزایی که از تو دورم همش غمگینم اینجوری
دوست دارم به اون خدا به عشقمون قسم
خدا تورو آورده واسه من بمون نرو همینه آرزوم
عشق تویی شدی تموم زندگیم فقط بگو همیشه باهمیم
بمون بذار یه راهی پیش روم ...
همش دلشوره میگیرم روزایی که از من دوری
روزایی که از تو دورم همش غمگینم اینجوری
همش دلتنگ تو میشم اتاقم مثل زندونه
یه احساسی به تو دارم این احساس از تو پنهونه
دوست دارم به اون خدا به عشقمون قسم
خدا تورو آورده واسه من بمون نرو همینه آرزوم
عشق تویی شدی تموم زندگیم فقط بگو همیشه باهمیم
بمون بذار یه راهی پیش روم ...

3. پرواز

به چشمای تو مشکوکم به دنیای نفسگیرت
به چشمات که میگفت چیزی ازم نمیشه دستگیرت
تا بودی این نگاه من تو چشمای تو جون میداد
اگه چشمای تو میخواست بهم حس جنون میداد
تو از پرواز میگفتی هوات بوی سقوط میداد
سقوط زندگی مونو با چشمای خودم دیدم
منو آسون رها کردی تورو آسوده بخشیدم
یکی پای منو انگار از احساس تو قطع کرده
کدوم مسیرو باید رفت که بازم بازی برگرده
یه تب به حال من دادی که تو مرگم زمین گیرم
میدونم که همین روزا تو دنیای تو میمیرم

4. فالش

داری باعث میشی دوریت چند روزو و چند سال شه
که منم هرچی بخونم همه میگن فالشه
حال خوندن ندارم من سازم اصلا کوک نیست
نیستیو به این نبودت هیچکسم مشکوک نیست
داری باعث میشی خونه بعد تو متروک شه
که دلم به بودن اون خاطرات مشکوک شه
من غرورمو فروختم به نبودِت چند وقت
تو نبودی تا ببینی روحیه م از دست رفت
داری باعث میشی دوریت چند روزو چند سال شه
که منم هرچی بخونم همه میگن فالشه
حال خوندن ندارم من سازم اصلا کوک نیست
نیستیو به این نبودت هیچکسم مشکوک نیست

5. از این ساعت

اگه پیش من نباشی سراغ تو هی میگیرم
تا کجا پی تو بگردم آخه تا کجا قهر و جدایی
یواشکی رفتی اما آخه تو که جلو چشم مایی
تو که جلو چشم مایی ...
دیگه با غرور بیجا داری بازی در میاری
میگی منو دوس نداری داری سر به سرم میذاری
نگو منو دوس نداری من که برات میمیرم
اگه پیش من نباشی سراغتو هی میگیرم
آره سراغتو هی میگیرم ...
از این ساعت
دیگه نمیذارم غرورت یه کاری کنه از من جداشی
نمیتونم ببینم کنار یکی جز من تو باشی

6. بازنده

از قلبِ پریشونم بی واهمه رد میشی
من خوبِ تو میمونم با این همه بد میشی
این قلبِ ترک خورده دلواپس فرداته
با هر قدم که میری محتاج نفساته
شاید نمیدونی بی عشق تو میمیرم
من از تو و رفتارت از فاصله دلگیرم
تقدیرِ منم این شد بازنده ی این بازی
تا اولِ خوشبختی آینده تو میسازی

7. عاشقتم

آره عاشقتم ...
کاش میشد از همه دل بِکنی
با من باشی دل بدی دل نکنی
کاش بگی قلب من جای تو بود
به من بگی دل بکن از همه زود
کاش بگی خیلی بی تاب منی
به من بگی خیلی تو خواب منی
کاش بگی بود و نبود منی
به من بگی عشقمی جونِ منی
دار و ندارمی مال منی
تو قلبمو فکر و خیال منی
کاش بگی دار و ندار منی
به من بگی عشقمی یارِ منی
جز تو به هیچکسی دل نمیدم
به هیچکسی زود تند بگو دل نمیدم
دل ندی جز من به هیچکسی کاش
بمون فقط عاشق من یکی باش
آره عاشقتم ...

8. حالِ من

یادمه یه روز یکی بود عاشقِ نگاش شدم من
همیشه تو خواب تو رویا میدیدم کنارشم من
یادمه نگاش میکردم دست و پامو گُم میکردم
همیشه به خاطرش پشت همه مردم میگردم
نه کسی واسه حال من دل سوزونده
نه کسی دل منو خواست که نمونه
بودو نبودم اصن مهم نبود
یادمه رو برگردوندو از اینجا دور شد
انقد گریه کردم تا چشمام کور شد
همه میگفتن رسیدی به حرف ما
نه من میگم شاید مجبور شد
یادمه نگاش میکردم به نگاهش دل می باختم
هی واسه خودم تو رویام قصه و خیال میساختم
فکر نکردم به نبودش وقتی رفت فکر منم برد
دیدم از ندیدنش دل نتوسنت وایسه زمین خورد

9. برگرد

یه قاب عکس خالی میگی حرفی نمونده یاقی
تو باعث شکست سکوت این اتاقی
یه یادگاری از تو دیگه نمیذارم اینجا باشه
به من یه بار گوش بده اصن هرچی تو میگی باشه
برگرد بی تو تنهام دلگیر شده دنیام
واسه دیدنت میام من باشی اونور اَبرام
برگرد بی تو تنهام دلگیر شده دنیام
واسه دیدنت میام من باشی اونور اَبرام
باورم شد رفتی تنهام گذاشتی گفتی دوسم نداشتی
باورم شد رفتی تنهام گذاشتی گفتی دوسم نداشتی

10. نقاشی

همراتَم هرجا که تو باشی به سرت نزنه جداشی
میمیرم فکر من نباشی عکست تو دل شده نقاشی
همیشه هرروز بهم شکاکی میگی نباشم چشم تو چشمی با کی
انقد مهربون و دل پاکی اسمت رو دل شده حکاکی
همیشه رو اسم تو حساسم حتی نباشیم فکرت هست بازم
هرجا باشی اون سمتِ حواسم من رو عشقم رو تو حساسم
همیشه از این قصه میخونم که نباشی از عشقت دیوونم
باور کن عاشقت میمونم عشقمی میدونی میدونم

11. یادگار

یه روزی عاشقت شُدم بچه بودیم یادش بخیر
هیشکی نفهمید حالَمو حتی خودت یادش بخیر
یادمه خونه ی شما یه شهرِ خیلی دوری بود
سالی یه بار میدیمت رفتن مونم زوری بود
یادش بخیر روم نمیشد توی چشات نگاه کنم
همیشه آرزوم بوده اسم تورو صدا کنم
خجالتی بودم ولی تموم فکر من تو بود
تا اون غریبه اومدو عشق منو ازم ربود
ای یادگار کودَکیم ای آسمونِ سادگیم
ای خاطراتِ اولین و آخرین دلدادگیم
ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درآم
از اون امید و آرزو مونده یه قلبِ پیر بَرام

12. عشق اول

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس
میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس
داغ عشق هیشکی مثل اون که پس میزنتت نیس
چقده تنها شی وقتی هیچکسی هم قدمت نیس
هیچکسی هم قدمت نیس ...
چقده سخته بدونی اون که میخوایش نمیمونه
که دلش یه جای دیگه ست و همه وجودش مال اونه
چقده برای اون که جون میدی غریبه باشی
بگی میخوام با تو باشم بگه میخوام که نباشی
بگه میخوام که نباشی ...

daniyal
09-11-2014, 01:41 AM
آلبومو رفتم عصری بگیرم تموم شده بود (sm155)(sm132)
همیشه اینجا دیر میاد نمیدونم چطور تموم شده بود ساعت هفت(sm100)

8813222
09-11-2014, 11:26 AM
کدهای آوای انتظار آلبوم از این ساعت از مهدی احمدوندجهت فعال سازی کد را به ۸۹۸۹ ارسال کنید.یادگار : ۶۶۱۷۹سرگیجه : ۶۶۱۷۸پرواز : ۶۶۱۷۷نقاشی : ۶۶۱۷۶حال من : ۶۶۱۷۵فالش : ۶۶۱۷۴بازنده : ۶۶۱۷۳بارون : ۶۶۱۷۲برگرد : ۶۶۱۷۱عاشقتم : ۶۶۱۶۹از این ساعت : ۶۶۱۷0

MIRLORD
09-11-2014, 11:59 AM
آلبومش خوب بود.

POURIA
09-11-2014, 12:46 PM
پیشواز ایرانسل کسی نداره ؟

.Peyman.
09-11-2014, 12:48 PM
نقاشی 0 رای(sm70)

daniyal
09-11-2014, 01:05 PM
پیشواز ایرانسل کسی نداره ؟

هنوز فعال نشده

greenflag
09-11-2014, 06:54 PM
تو آهنگ بازنده چه گیتار قشنگی میزنه

hamid93
09-12-2014, 12:51 AM
باز یه سری ها اومدن سیکیم خیاری رای دادن... یادگار کجاش قشنگ بووود؟؟ نکنه شعرش؟

daniyal
09-12-2014, 01:46 AM

سلیقه ها فرق داره
من منظورم از سیکیم خیاری جیز دیگه ای بود توی تاپیک سامان جلیلی یه عده اومده بودن به 13 تا ترک رای داده بودن من منظورم اون بود
در ضمن اگه به یک یا چند تا ترک رای میدید اونا رو توی کامنت هم بنویسین با اولویت تا تاپیک بالا بیاد و بقیه هم شرکت کنن

AbEc
09-12-2014, 04:30 AM
همیشه آرزوم بوده اسم تورو صدا کنم(sm169)

maki
09-12-2014, 07:27 AM
منظورت هرچی هست ادب را مراعات کن

daniyal
09-12-2014, 12:53 PM
منظورت هرچی هست ادب را مراعات کن

(sm77)

daniyal
09-12-2014, 01:07 PM
همیشه آرزوم بوده اسم تورو صدا کنم(sm169)

(sm74)

daniyal
09-12-2014, 03:07 PM
uploading.... 04 - Falsh.FLAC(sm27)

daniyal
09-12-2014, 03:41 PM
دانلود ترک فالش با فرمت Flac
Bitrate : 946kb/s
21.7 MB

04 - Falsh.FLAC ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

MOh@MM@d
09-12-2014, 04:20 PM
از این ساعت بابه تو ماشینه

MOh@MM@d
09-12-2014, 04:23 PM
نه پس قشنگ نیست!!

.Peyman.
09-12-2014, 11:12 PM
تراک یادگار عالی بود

نظر سنجی به نظر من واقعا درسته فقط تراک باران باید بیشتر میشد اونم چون قبلا پخش شده بود کم شده

وگرنه به هر کی میگم میگه سرگیجه فالش یادگار از این ساعت و بازنده خوب بودن

amirsarab
09-12-2014, 11:25 PM
دوستان از ترک خوب "حال من" نگذریم , درسته ترانه ی سنگینی نداره ولی ملودی و اجرای متفاوتی داره که منو خیلی مجذوب خودش کرد .

""نظرسنجی بهترین آلبوم نیمسال اول سال soon""

AbEc
09-13-2014, 01:11 AM
(sm74)

شدیدا به حال الانم نزدیکه یادگاری(sm169)

POURIA
09-14-2014, 08:12 PM
پیشواز ایرانسلش نیومد ؟ (sm25)

.Peyman.
09-15-2014, 11:51 PM
یادگار بهترین تراک واقعا عالی

daniyal
09-16-2014, 11:29 AM

Gambler
09-16-2014, 02:29 PM
همش آه و نـاله(sm3)(sm3)
اوج همین آلبوم ها رو عبدل تو همون سال 87 داد دیگه تکرار چیه شاسکولا

.....
09-17-2014, 03:30 AM
فرمت فلک آهنگ فالشُ از کجا پیدا کردی؟(sm106)

daniyal
09-17-2014, 02:18 PM
فرمت فلک آهنگ فالشُ از کجا پیدا کردی؟(sm106)

از رو سی ریپ کردم آلبومو

.....
09-17-2014, 04:10 PM
آهنگ یادگار هم 15 تا رأی اُورده
اونم بذار
(sm120)

daniyal
09-17-2014, 04:25 PM
آهنگ یادگار هم 15 تا رأی اُورده
اونم بذار
(sm120)

دیگه پر رو میشی برو بخر سی دی رو(sm70)