توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آقا یه سؤال
.....
08-30-2014, 02:27 AM
امروز با کمال وقاحت (sm51) آلبوم زیبای سامان جلیلی رو دانلود کردم
اون وجدان درده باعث شد به این فکر کنم که خوانندگان عزیز داخل کشور (اونایی که کنسرت نمیذارن) چجوری پول درمیارن و درآمدشون از چه طریقی تأمین میشه
با توجه به اینکه 99 درصد دانلود میکنن اینا چرا و چجوری این همه هزینه میکنن رو آلبوم؟
daniyal
08-30-2014, 02:33 AM
(sm25)جوابی ندارم ولی به نظرم باید حمایت بشن(sm21)
من خودم رفتم خریدم
یه سریام شعور موسیقیایی دارن از این آلبوما نمیخرن و فقط موسیقی فاخر و ارزشی گوش میدن(sm70)
.....
08-30-2014, 03:20 AM
(sm25)جوابی ندارم ولی به نظرم باید حمایت بشن(sm21)
من خودم رفتم خریدم
یه سریام شعور موسیقیایی دارن از این آلبوما نمیخرن و فقط موسیقی فاخر و ارزشی گوش میدن(sm70)
در سال چقدر واسه آلبوم هزینه میکنی؟(sm77)
SaSan69
08-30-2014, 03:24 AM
به قول دانیال پول دادن و هزینه کردن برای موسیقی فاخر ارزش داره...منم اینکارو میکنم و همه جوره هزینه میکنم...حتی گیف کارتم میخرم!
.....
08-30-2014, 03:28 AM
به قول دانیال پول دادن و هزینه کردن برای موسیقی فاخر ارزش داره...منم اینکارو میکنم و همه جوره هزینه میکنم...حتی گیف کارتم میخرم!
چند تا فاخر نام ببر(sm100)
Shahin
08-30-2014, 08:22 AM
در این شکی نیست که این خواننده ها باید حمایت بشن ولی نه اینکه هر چرتی رو که خواستن بدن بیرون!
من اول دانلود میکنم بعد اگه خوشم بیاد میخرم!باتوجه به اینکه اوضاع موسیقی اصلا خوب نیست یادم نمیاد آخرین آلبومی که خریدم کدوم بوده!
پس اصلا عذاب وجدان نگیر ! عذاب وجدان رو باید اون خواننده ای بگیره که سال 85 یا 86 معروف شده و امسال به پشتوانه ی همین معروفیت میاد یه آلبوم ضعیف رو میده بازار فقط واسه اینکه پول در آورده باشه! آلبومش هم همین چند وقت پیش اومد بیرون! امیدوارم متوجه باشی منظورم کدوم خواننده هست
ehsan1361
08-30-2014, 10:05 AM
داخلی ها هیچ مشکل مالی ندارن . یه البوم میدن 100 تا 120 ملیون خرج میکنن ، حدود یک سوم از خرجی که کردن، شایدم بیشتر از فروش آلبوم در میارن ، بعد کنسرت میزارن و دو برابر پول آلبوم در آمدشونه . همین احسان خواجه امیری امسال بالای 20 تا کنسرت تا الان داشته . هر هفته یکی دوتا کنسرت داره
خلاصه اینا از نظر مالی هیچ مشکلی ندارن
daniyal
08-30-2014, 11:25 AM
در سال چقدر واسه آلبوم هزینه میکنی؟(sm77)
20-25 دقیق نمیدونم(sm27)
tandis_m
08-30-2014, 12:54 PM
همينه ديگه متاسفانه كسي كه احيانا خواننده ي خوبيه فكر ميكنه لزومآ ميتونه شاعر خوبي هم باشه تنظيم كننده ي خوبي هم باشه ملودي هم كه ديگه رو شاخشه ولي وقتي كار مياد بيرون يه چيز من دراوردي بدرد نخور . آخه يكي نيست بگه عزيز من اينها لازم و ملزوم نيستن هر كسي ميتونه تو هر كدوم از اين شاخه ها براي خودش استاد باشه و اين دليل نميشه كه تو هر زمينه تبحر داشته باشه ولي براي اينكه هزينه نكنن شعر از خودشون در ميكنن آدم دلش ميخواد سر به بيابون بذاره . هيچ وقت قيافه ي خودمو يادم نميره وقتي اسم يه ترانه رو ديدم به اسم بُز سياه انقدر خنديدم و جالب اينكه كنجكاو شدم و دانلود كردم اولش با شير شروع شد انقدر خنديدم اشكم در اومد خب يكي نيست بگه آقاي محترم اگه قصدت حمايت از حيواناته كه مقاله بايد بدي بيرون كه توجه مسئولين يا مردم جلب شه كسي اهنگ بُز گوش نميده اگه واسه حيوونا داري ميخوني كه ديگه (sm21) خيلي دلم ميخواست بدونم كلا هدف از خوندن اين آهنگ چي بود دانلودشو بهتون توصيه ميكنم (sm59)
vahid
08-30-2014, 01:03 PM
ما قبلا هم چند جا پراکنده صحبت کردیم در این باره... به نظر من کسی که یه آلبومو گوش میده، باید بره بخره، چون صاحب اثر براش زحمت کشیده... البته اینکه یه بار گوش بدی، بعد بذاریش کنار چون با سلیقت جور نبوده یا از نظرت کار به درد بخور نبوده، اون بحثش فرق میکنه... این دوستمون ظاهرا میگه آلبومو دوست داشته و داره گوش میده، پس باید بره بخره... البته این نظر منه، نظر همه هم جای خودش محترمه... ولی به هر حال خواننده برای رضای خدا نیومده آلبوم بده، اومده که پول در بیاره... درسته پول آلبوم مستقیم توی جیب خواننده نمیره و خواننده امتیاز آلبومشو واگذار می کنه ولی به هر حال اون شرکتی که آلبومو خریده و منتشر کرده هم دنبال درآمد بوده...
کلا ما باید یاد بگیریم وقتی از چیزی استفاده می کنیم که پولیه، پولشو پرداخت کنیم... این یه چیز منطقی و عرفی توی همه دنیاس...
حالا آلبومهایی که به صورت مجاز منتشر نمیشه و لس آنجلسیه، اون یه مقدار داستانش فرق داره... گر چه اگه کسی بتونه اون رو هم بخره، صد البته بهتره ولی به هر حال کشور ما از قانون کپی رایت بین المللی پیروی نمیکنه و طبیعیه که شرکت های نشر کننده آلبوم هم میدونن که نباید روی فروش آلبوم داخل ایران حساب کنن...
اگه کسی هم براش سخته 3000 تومن پول آلبوم بده تقریبا با نصف این قیمت میتونه از سایت beeptunes به صورت قانونی آلبومو بخره...
البته بازم جای بحث هست، دلایل زیادی هست برای خرید و مسائل مختلفی که میشه پیرامونش صحبت کرد ولی فعلا به همین میزان اکتفا می کنم (sm59)
SaSan69
08-30-2014, 02:03 PM
چند تا فاخر نام ببر(sm100)
بشخصه از داخلیا البومای استاد شجریان-همایون شجریان-فریدون آسرایی اونوریا هم آثار داریوش عزیز و شاهین نجفی و محسن نامجو
.....
08-30-2014, 02:05 PM
20-25 دقیق نمیدونم(sm27)
خیلی سخاوتمندی (sm128)
.....
08-30-2014, 02:21 PM
در این شکی نیست که این خواننده ها باید حمایت بشن ولی نه اینکه هر چرتی رو که خواستن بدن بیرون!
من اول دانلود میکنم بعد اگه خوشم بیاد میخرم!باتوجه به اینکه اوضاع موسیقی اصلا خوب نیست یادم نمیاد آخرین آلبومی که خریدم کدوم بوده!
پس اصلا عذاب وجدان نگیر ! عذاب وجدان رو باید اون خواننده ای بگیره که سال 85 یا 86 معروف شده و امسال به پشتوانه ی همین معروفیت میاد یه آلبوم ضعیف رو میده بازار فقط واسه اینکه پول در آورده باشه! آلبومش هم همین چند وقت پیش اومد بیرون! امیدوارم متوجه باشی منظورم کدوم خواننده هست
فکر کنم منظورت علی اصحابی باشه(sm121)
SaSan69
08-30-2014, 02:21 PM
این کلیپ از نامجو رو ببین
حتما شاخ درمیاری(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
البته من خودم از این پسره خیلی بدم میاد
داداش این امید دانا دیوونست و از این افشاگری ها زیاد کرده .بعد آهنگ رضا خان نامجو معروف و رسانه ای شده(sm59)
.....
08-30-2014, 02:23 PM
داخلی ها هیچ مشکل مالی ندارن . یه البوم میدن 100 تا 120 ملیون خرج میکنن ، حدود یک سوم از خرجی که کردن، شایدم بیشتر از فروش آلبوم در میارن ، بعد کنسرت میزارن و دو برابر پول آلبوم در آمدشونه . همین احسان خواجه امیری امسال بالای 20 تا کنسرت تا الان داشته . هر هفته یکی دوتا کنسرت داره
خلاصه اینا از نظر مالی هیچ مشکلی ندارن
من منظورم اونایی بود که فقط آلبوم میدن و کنسرت نمیذارن
.....
08-30-2014, 02:26 PM
خیلی ها میخرن هر البوم داخلیا حداقل 70 ملیون میفروشن به تهیه کننده که خواننده های معرفش تا 150 هم میفروشن ایرانسل همراه اول و...منبع دارامدشونه غیر فروش البوم رو میدن تهیه کننده پولشو میگیره حالا چه صد تا بفروشه چه 500 هزار تا ... اکثر خوانند ها هم ملودی خودشون میزنن شعر هم از خودشون فقط پول تنظیم کننده میدن برا همین خیلی البوم رو دستشون خرج بر نمیداره داخلیا وضعشون خیلی خوبه در برابر اون وریا
اونایی که تک آهنگ میدن بیرون چه چیزی بهشون میرسه؟
daniyal
08-30-2014, 02:53 PM
هیچی باعث شناختشون میشه بیشتر مثلا اگه سامان جلیلی تا حالا تک آهنگی نداده بود کسی نمیشناختش و آلبومش فروش خاصی رو نداشت
اونایی هم که معروف هستن و کنسرت میذارن که یه آهنگ هزینش براشون چیزی نیست(sm21)
vahid
08-30-2014, 06:19 PM
اونایی که تک آهنگ میدن بیرون چه چیزی بهشون میرسه؟
خیلی از خواننده ها مخصوصا خواننده های غیرمجاز درآمدشون از طریق آهنگسازی و تنظیم برای خواننده های دیگه س