توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *_* کمک در مورد استفاده شدن زیاد و بی مورد حجم اینترنت اسیاتک*_*
سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که حجم اینترنتم بیشتر از اونچه که استفاده میکنم کم میشه
زود به زود حجمم تموم میشه نمیدونم چه کنم
مثلا همین الان 350 مگ حجم داشتم فقط حدود 150 مگ یا کمتر ویدیو دانلود کردم کل حجم 350 مگم تموم شد لطفا کمکم کنید
اینترنتم اساتکه.... بعضی وقت ها از ***** شکن سایفون و لانترن( Lantern) استفاده میکنم
دمتون گرم که کمکم میکنید ..یه کاری کنید ریشه این که زود حجمم تموم میشه رو پیدا کنم .. من غیر تلگرام و اینستاگرام و همین موزیک باران به علاوه یکی دوتا سایت فیلم کلا نت گردی هم نمیکنم.. اگه از تنظیماته کامپیوترمه بگید چه کنم خواهش میکنم
موری (ره مد ظل العالی)
H A M I D
06-09-2017, 03:13 PM
چند مورد بهتون میگم اگه رعایت کنید بهتره
1 - سعی کنید از شیلترشکن کمتر استفاده کنید
2 - اینستاگرام را تا می تونید محدود استفاده کنید چون شارژ زیادی بابت مشاهده ویدیوهاش کم میشه
3 - رمز وای فای مودمت را مخفی کن و از رمزهای قوی استفاده کن
Antiiik
06-09-2017, 03:17 PM
اگه از ویندوز 10 استفاده میکنی بخاطر ویندوزه
اینو بخون بدردت میخوره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
SaSan69
06-09-2017, 04:32 PM
داداش حجم دزدى هاى جديد شرکتاى اينترنتى مدتى هست خيلى تابلو شده.... نمونش همين شاتلى م بودم تابلو دزدى مى مرد و زير بار نمى رفتن.. الان بهانه خوبى شده که مى گن هک شدى و اينحرفا که بالاخره جمع کردم
SaSan69
06-09-2017, 04:33 PM
البته شيلتر شکون هم حجمو مى خوره و نبايد فراموش کرد
madou
06-09-2017, 04:57 PM
شاید دارن از وای فایت استفاده میکنن. محدود کن و فقط خودتو به مودمت وصل کن
Rasoulh111
06-09-2017, 05:15 PM
منم وقتی از این فیلترشکنها استفاده میکنم حجم میپره ولی در مواقع عادی حجم درسته
اینها حجم میخورن وقتی با فیلترشکن دانلود میکنی دوبار حجم دانلود و بیشتر از حجم میره
شاید دارن از وای فایت استفاده میکنن. محدود کن و فقط خودتو به مودمت وصل کن
داداش وای فا ندارم یه نت خونگیه که فقط خودم استفاده میکنم
من با پدر مادر پیرم و یه داداش معلوله ذهنی 35 ساله که کارت قرمزیه زندگی میکنم کسی غیر من تو خونه از نت استفاده نمیکنه
از همه رفقایی که وقت گذاشتن و نظرشون رو گفتن و راهنمایی کردن کمال تشکر رو میکنم و دستشون رو میبوسم
دوستان هرکی در این زمینه هر اطلاع یا تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار من هم بذاره بی نهایت ممنون
R A S O O L
06-09-2017, 05:51 PM
منم یه مدت نتم اینجوری شده بود حتی وقتی که استفاده نمیکردم خود به خود از حجم اینترنت کم میشد
یه آنتی ویروس نصب کردم و یه بار سیستم رو اسکن کرد درست شد
ولی کلا ف.شکن هایی میثل لانترن و سایفون و هات اسپات حجم رو خیلی میخورن
از منوی Task Manager قسمت Networking ببین نت داره استفاده میشه خود به خود یا نه
TO FAN
06-09-2017, 06:40 PM
مورییییییی
بیه بیه
اون ***** شکن حجمو مینمویه دیگه اینستا هم همش عکسه و لود میکنه
تو خود اسیا ریز مصرف میزنه دیگه
madou
06-13-2017, 09:46 AM
داداش وای فا ندارم یه نت خونگیه که فقط خودم استفاده میکنم
من با پدر مادر پیرم و یه داداش معلوله ذهنی 35 ساله که کارت قرمزیه زندگی میکنم کسی غیر من تو خونه از نت استفاده نمیکنه
خدا سلامتی بده.
پس فقط با کابل به اینترنت وصل میشی. از منم قبلا دزدیده بود از شرکت مخابرات اینترنت داشتم. ی بار کلا نبودم خونه از صبح. بعد زده بود که از ساعت 9 صبج تا 11 صبح به اینترنت وصل شدی در حالی که من اصلا خونه نبودم. خلاصه زنگ زدم و پیگیری کردم از مخابرات (تو بخون دعوا با مخابرات) یکی رو فرستادن خونه که تست کنه همه چیزو ببینه مشکلی از طرف من نیست و مشکلی هم نبود. خلاصه بهت بگم که دزدیده بودن نتمو و نمیدونستن چطور اینو بگن و توجیه کنن آخرش همون حجمی که ازم دزدیده شده بود رو برگردوندن و منم دیگه حوصله ادامه دار کردن قضیه رو نداشتم و ولشون کردم و حجمو گرفتم بعدش دیگه حواسم جمع بود و فعلا که دیگه مشکلی پیش نیومده. این شرکتا خیلی ترافیک رو میدزدن. در ضمن بقیه هم گفتن. ویندوز 10 مصرف اینترنتش بالاست. باید اون چیزایی که مصرفتو بالا میبره و از نتت استفاده میکنه رو دیزیبل کنی
ehsan1361
06-13-2017, 09:55 AM
موری (sm74) جوانی ِ بابا (sm19)
اول از همه آنتی ویروس آپدیت کن و یه اسکن کلی بزن
بعدش حجم دزدی اینا شهره ی عام و خاصه چیز جدیدی نیست
***** شکن هم که طبیعیه مصرف میکنه دیگه ولی نه این حد که گفتی