ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جدول نرخ های جدید اینترنت/از اول شهریور اجرایی می شود

hossein007
07-31-2017, 12:09 PM
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات جزئیات نرخ های جدید اینترنت نامحدود را که اول مردادماه مصوب شد، تشریح کرد و گفت: در این مصوبه برای کم مصرفها نیز بسته اینترنت درنظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هفته گذشته در مصوبه ای نحوه ارائه سرویس اینترنت پرسرعت ثابت را از مدل حجمی به سرعت تغییر داد. براساس این مصوبه از این پس اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL باید به تفکیک سرعت مورد تقاضای مشترک به وی سرویس ارائه دهند و خرید اینترنت بر مبنای حجم (گیگ) متوقف می شود.
جدول نرخ های ماهانه اینترنت پرسرعت ثابت
صادق عباسی شاهکوه معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار مهر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])، مدل جدید ارائه خدمات اینترنت را توضیح داد و گفت: در این مصوبه نرخ های جدید بر مبنای ۶ مدل سرعت اینترنت درنظر گرفته شده است که با توجه به میزان مصرف کاربران ADSL هزینه ماهانه اینترنت برای کاربران کاهش یافته است. در همین حال محدودیت ارائه تکنولوژی نیز برداشته شده است و اپراتورها می توانند متناسب با تقاضای سرعت کاربر به وی اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL بدهند.

سرعت اینترنت
سقف مصرف اینترنت بین الملل (حجم برمبنای گیگابایت)
سقف مصرف اینترنت داخلی (حجم برمبنای گیگابایت)
قیمت ماهانه (تومان)

۵۱۲ کیلوبیت تا ۲ مگابیت برثانیه
۱۰ گیگابایت
۲۰ گیگابایت
۲۰ هزار تومان

۵۱۲ کیلوبیت تا ۲ مگابیت برثانیه (کم مصرفها)
۳ گیگابایت
۶ گیگابایت
۱۰ هزار تومان

۲ مگابیت تا ۶ مگابیت برثانیه
۱۰ گیگابایت
۲۰ گیگابایت
۳۵ هزار تومان

۶ مگابیت تا ۲۰ مگابیت برثانیه
۱۰ گیگابایت
۲۰ گیگابایت
۵۰ هزار تومان

بالای ۲۰ مگابیت برثانیه (پرمصرف تجاری)
تا سقف ۲۰۰ گیگابایت
۱۴۰۰ گیگابایت
۲۵۰ هزارتومان

۵۰ مگابیت برثانیه (فیبرنوری)
تا سقف ۲۰۰ گیگابایت
۱۴۰۰ گیگابایت
۳۰۰ هزارتومان

اعمال نرخ های جدید از اول شهریورماه
وی با بیان اینکه این مصوبه کمتر از یک هفته آینده به اپراتورهای اینترنت ابلاغ می شود، افزود: اپراتورها ظرف مدت یک هفته زمان خواهند داشت تا تعرفه های جدید را برای مشترکانشان اعمال کنند. براین اساس حداکثر از اول شهریورماه، کاربران اینترنت را با سرعت و قیمت متفاوت دریافت خواهند کرد.
عباسی شاهکوه با اشاره به آمادگی زیرساختهای فنی اپراتورهای اینترنت برای ارائه این خدمات، تاکید کرد: در مصوبه مرداد سال ۹۵ موضوع اینترنت غیرحجمی در کنار اینترنت حجمی به تصویب رسیده بود که امسال با حذف اینترنت حجمی و تغییرات جزئی در نرخ های اینترنت غیرحجمی، این مصوبه را بازنگری کردیم.
معاون رگولاتوری با بیان اینکه برمبنای مصوبه جدید، سرویس اینترنت با تعرفه «اتصال محور» ارائه می شود، توضیح داد: در این سرویس، مبنای قیمتگذاری سرعت است و کاربران به جای خرید حجم دانلود، بابت میزان سرعتی که دریافت می کنند هزینه پرداخت خواهند کرد.
وی با توضیح اینکه سرویس اتصال محور به معنای استفاده بی نهایت نیست و برای آن نیز حد درنظر گرفته است، گفت: در دنیا نیز این مدل سرویس به مصرف منصفانه ( Fair Usage Pallsy ) معروف است و کاربر بابت سقف حجم تعریف شده، باید هزینه پرداخت کند.
تفکیک میزان حجم استفاده از اینترنت داخلی و بین الملل
عباسی شاهکوه با بیان اینکه در این مصوبه سرعت اینترنت با دو پارامتر حجم اینترنت برای مصرف بین المللی و داخلی درنظر گرفته شده است، افزود: حجم استفاده از اینترنت داخلی ۲ برابر اینترنت بین الملل تعریف شده که این موضوع با هدف تقویت ترافیک ارتباطات داخل کشور و افزایش میزان محتوای داخلی است.
وی گفت: در این مصوبه اپراتورهای اینترنت مجاز هستند حداکثر تا سقف ۱۰ برابر اینترنت بین الملل نیز به کاربران با همان قیمت مقطوع درنظر گرفته شده و به شرط تامین ظرفیت شبکه انتقال، اینترنت داخلی بدهند. با این تبصره و با هدف افزایش میزان رقابت میان اپراتورها، انتظار داریم میزان استفاده از سرویس های داخلی افزایش چشمگیری یابد.
عباسی شاهکوه تاکید کرد: طبق این مصوبه، در صورتی که فردی ۵ تا ۸ ساعت در روز به طور مداوم هم محتوای داخلی دانلود کند، بازهم حجم مصرفی اش به اتمام نمی رسد. این مصوبه به نفع کاربرانی است که از ویدئو استفاده می کنند.
وی هدف از اجرای این مصوبه را تعریف مدل اقتصادی شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: حتی برای کاربران این گزینه را نیز قرار داده ایم که بتوانند تقاضا دهند به جای حجم درنظر گرفته شده برای اینترنت بین الملل از حداقل ۲ برابر اینترنت داخلی استفاده کنند. به این معنی که کاربر می تواند به جای ۱۰ گیگابایت حجم اینترنت بین الملل از ۵ گیگابایت آن استفاده کرده و ۵ گیگابایت باقی مانده را با ضریب حداقل ۲ برابر برای اینترنت داخلی استفاده کند. به معنای دیگر کاربر می تواند حجم مصرف سرویس ترکیبی خود شامل اینترنت بین الملل و اینترنت داخلی را تبدیل کند.
بر کیفیت سرعت اینترنت نظارت می شود
معاون رگولاتوری در مورد نحوه نظارت بر ارائه سرویس اینترنت طبق مصوبه جدید نیز به مهر گفت: کنترل سرعت از کنترل حجم راحتتر بوده و کاملا مشخص است. تا پیش از این اپراتورها مجاز بودند که تا میزان یک هشتم سرعت اینترنت کاربر را پایین بیاورند اما در مصوبه جدید این موضوع لغو شده و برای سرعت قابل ارائه به کاربران کف و سقف درنظر گرفته ایم و روی آن نظارت خواهیم داشت.
وی گفت: معمولا حداقل سرعت استفاده کاربران از طریق دانلود و مودم مشخص است و درصورت عدم تطابق سرویس ارائه شده با سرعتی که کاربر درخواست داده است، می تواند به رگولاتوری شکایت خود را ارائه کند.
کاربران به جای ۵۰ هزار تومان ۳۵ هزار تومان پرداخت می کنند
صادق عباسی شاهکوه در مورد تعیین تکلیف مشترکانی که قرارداد آنها تا اول شهریورماه با اپراتورها به اتمام نمی رسد برای استفاده از تعرفه های جدید گفت: قرارداد این مشترکان تا پایان زمان درنظر گرفته شده، ادامه می یابد و اپراتورها ملزم هستند مطابق با همان قرارداد قبلی به کاربر سرویس دهند.
وی توضیح داد: تا پیش از این اینترنت با سرعت ۲ مگابیت برثانیه با حجمی حدود ۱۰ گیگابایت برای استفاده از اینترنت بین الملل حدود ۵۵ هزار تومان در ماه هزینه داشت اما هم اکنون با حدود ۳۵ هزار تومان کاربر می تواند اینترنت با سرعت ۲ تا ۶ مگابیت را در یک ماه مصرف کند.

A l i REZA
07-31-2017, 12:35 PM
باز هم هر چی باشه به منفع خودشون هست و لاغیر

hossein007
07-31-2017, 12:49 PM

نکته جالب اینکه از دید اینها کاربر پرمصرف یعنی کسی که نهایتا 20 گیگ در ماه از اینترنت استفاده می کنه!!! باید به این عوضی ها گفت آره خیلی کشورها مصرف منصفانه دارند اما سقفش 20 نیست حداقل 200 گیگ هست.

Sourenaa
07-31-2017, 01:03 PM
اینا که دوباره دارن اینترنت رو به صورت حجمی میفروشن !!

از اون بدتر جریان اینترنت بین الملل و اینترنت داخلیه !!

یعنی چی ؟؟

گوگل ، تلگرام ، اینستاگرام ، و همین موزیک باران همه بین الملل هستند دیگه !!!

اصلا اینترنت داخلی مصرفی نداره ، چند تا سایت مثل سازمان سنجش و انتخاب واحد دانشگاه و ...

به جز این موارد جزئی اینترنت داخل اصلا کاربرد نداره

pepero
07-31-2017, 02:54 PM
یعنی اینترنت رایگان شبانه مالید رفت؟

Pk98
07-31-2017, 02:56 PM
چنان گفتن ارزون میکنیم من گفتم چه اتفاقی مهمی ميخواد بيفته...الان ارزون شده مثلا... تو ژاپن وای رایگان دارن تو پارکهاشون... ولی تو ايران فقط بلدن محدودیت ایجاد کنن... یا خدا خودت به داد ما برس

pepero
07-31-2017, 03:00 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

اینستا گرام وزیر
همه دارن اعتراض میکنن

pepero
07-31-2017, 03:07 PM
این حرف چقدر میتونه درست باشه

دوستان ما یه چیزی رو در نظر نگرفتیم! اگه اشتباه نکنم این تعرفه ها اینجوریه که به طور مثال سرعت "2 مگابیت تا 6 مگابیت بر ثانیه" شما میتونید 10 گیگ از سایت های خارجی و یا 20 گیگ از سایت های داخلی دانلود کنید اماااا با سرعت 6 مگابیت بر ثانیه بعد که این حجم هاتون تموم شد سرعتتون میاد روی حد اقل که مثلا این مدل سرعت حد اقل 2 مگابیت بر ثانیه است و هر چقدر خواستید میتوانید با سرعت حد اقل 2 مگابیت بر ثانیه دانلود کنید.
اگه اینجور که فکر میکنم باشه سرویس های خیلیییی خوبیه.

در جوابش دوست دیگه ایی جواب داده:دوست عزیز. نامحدود یعنی نامحدود. بنده دارم تو یکی از این کشورهای نامحدودی که شما فکر میکنین وجود نداره زندگی میکنم. هر ماه هم نزدیک ۱۵۰ گیگابایت حجم استفاده downlink من از اینترنت هست. چند ترابایت هم استفاده کنم هیچ محدودیتی ندارم. بر خلاف نظر شما نامحدود تو خیلی از جاها وجود داره

وباز اولی جواب داده:چیزی که شما می گی دقیقا سیستمش مثل همین الان که می خواد بشه هستش دیگه ، شما تو خارج اینترنت میگیری ، ماهی بهت مثلا 500 گیگ میدن با سرعت 50 مگ و وقتی که این 500 گیگ رو شما ده روز تموم کردین ، بقیه روز های ماه رو با سرعت 20 مگ استفاده می کنین . فرقش فقط تو سرعت و سقف دیتا هستش ، حالا تو ایران ماهی 30 گیگ می دن با سرعت 20 مگ و وقتی که این 30 گیگ تو ده روز تموم شد بقیه روزهای ماه رو می تونیم با سرعت 6 مگ استفاده نامحدود بکنیم

شد نمایشنامه

Pk98
07-31-2017, 03:14 PM
بله نامحدود وجود داره... وقتی ميگیم نامحدود یعنی يه حجمی که محدودیتی روش اعمال نشده... و واقعا چرا اينا با کلمات بازی میکنن من سر در نمیارم.

pepero
07-31-2017, 03:18 PM
کلا گند زدن به لغت نامه دهخدا و معین (sm81)

pepero
07-31-2017, 03:20 PM
بدبخت به این کشورهای خارجی که ما خارجیشون هستیم (sm81)(sm81)(sm81)

sadegh1
07-31-2017, 03:21 PM
هنوز هیچی معلوم نیست ولی نظر من اینه که اینا کاری نمیکنن که بخواد به ضررشون تموم بشه در ثانی وقتی میگی نا محدود یعنی نامحدود چرا شعر تحویل ما میده اینکه همون چیزیه که الان هست دیگه 10 گیگ و 20 گیگ چه صیغه ایه...(sm138)

جادوگر
07-31-2017, 03:28 PM
مادرتو گاییدم واعظی

جادوگر
07-31-2017, 03:33 PM
مادر **** لاشی

جادوگر
07-31-2017, 03:33 PM
کس ننت باشه حروم زاده

جادوگر
07-31-2017, 03:34 PM
خودتو ننتو به 70 روش مختلف گاییدم

جادوگر
07-31-2017, 03:37 PM
(sm50) تخم سگ تو دولت بعد هم میخاد بمونه مادر جن ده

sibiloo
07-31-2017, 03:42 PM
خیلی خوبه این طرح اتفاقا . یکی از بهترین طرح های بعد از انقلابه
کاملا به نفع مصرف کننده هست
اینترنت 10 گیگ 35 تومن کاملا هم نامحدود (sm30)
قیمتا رو هم که کاملا ارزون کردن
انقد ارزون کردن که ادم دلش میخواد یه پولی بذاره بده بهشون تا ضرر نکنن بندگان خدا

اصلا اینجا کسی هست بدونه چجوری باید تشخیص بدیم نت خارجی رو از داخلی ؟

هر بلایی بخوان سرمون میارن
هیچ گوهی هم نمیتونیم بخوریم

پیش به سوی نت داخلی
مرگ بر یوتیوب . زنده باد اپارات

جادوگر
07-31-2017, 03:49 PM
واعظی یک حروم زادس

جادوگر
07-31-2017, 03:52 PM
کس ننه حروم زادشون (sm1) تخم سگای بی پدر مادر واعظی ننت به حراج تخم جن

hmi70
07-31-2017, 03:57 PM
اینا دارن سرمون شیره میمالن که نت داخلی خودشون رونق بگیره

hmi70
من با ماهی 10 گیگ چیکار کنم خدا؟من فقط ماهی 30 گیگ دانلود میکنم از سایتای خارجی

hmi70
ملتو اسکل کردن

جادوگر
07-31-2017, 04:01 PM
بگو واعظی کست ننت مادر **** بی شرف

H A M I D
07-31-2017, 04:40 PM
منی که شبی حداقل 10 گیگ دانلود میکنم چی بگم ! (sm50)

جادوگر
07-31-2017, 04:47 PM
منی که شبی حداقل 10 گیگ دانلود میکنم چی بگم ! (sm50)

واعظی ننتو گاییدم

reza mehrpoor
07-31-2017, 11:01 PM
من با ماهی 10 گیگ چیکار کنم خدا؟من فقط ماهی 30 گیگ دانلود میکنم از سایتای خارجی

من شبی 30گیگ دان میکنم...من الان باید چیکار کنم؟(sm74)(sm74)

Click4u
07-31-2017, 11:24 PM
این کجاش نامحدوده... وقتی سقف مصرف واسش تعیین کردن [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Pk98
08-01-2017, 12:05 AM
اينا کاری نمیکنن که به ضرر خودشون تموم بشه.
فقط نحوه ی پول خوردنشون از جیب مردم رو ميخوان عوض کنن...
باور کنید قضیه به همین سادگيه.

djmojtaba
08-01-2017, 12:46 AM
اگه قبل از شهریور تمدید کنیم چه میشه سرویس ها محدود میشه نامحدود؟؟؟

Sourenaa
08-01-2017, 02:00 AM
اینترنت نامحدود با حجمی کمتر از اینترنت محدود (sm77)

hossein007
08-01-2017, 09:55 AM
معاون رگولاتوری خبر داد:
سرویس های اتصال محور تا 30 درصد تعرفه های فعلی را کاهش خواهد داد / ظرف چند ماه آینده عملا محدودیت استفاده از ترافیک داخلی حذف می شود

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه برای گذار از سرویس های حجمی به سرویس های اتصال محور دو گام در نظر گرفته است، گفت: در گام دوم که ظرف چند ماه آینده اجرا می شود، عملا محدودیت در استفاده از ترافیک داخلی برداشته می شود.

صادق عباسی شاهکوه معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت و گو با خبرنگار مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات درباره تعرفه های جدید اینترنت موسوم به تعرفه های اتصال محور که در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به تصویب رسیده است، گفت: برای گذر از سرویس های حجمی به سرویس های اتصال محور در بخش دسترسی ثابت دو گام در نظر گرفته شده است، تعرفه های اعلام شده قدم اول محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه در همین گام، تعرفه های اعلام شده تا 30 درصد نسبت به تعرفه های فعلی کاهش دارد، افزود: این تعرفه ها همچنین حداقل سرعت را برای دسترسی به شبکه ملی اطلاعات تعریف کرده که افزایش کیفیت را نیز به دنبال دارد.

عباسی با تاکید بر اینکه گام نهایی ظرف چندماه آینده با تنظیم تعرفه های انتقال داخلی و افزایش ظرفیت ها برداشته خواهد شد، اظهار کرد: در آن صورت ترافیک داخلی تا 10 برابر هم قابل افزایش است تا هم از نظر قیمت کاهش داشته باشیم و هم در دسترسی به ترافیک داخلی عملا محدودیت حجم برداشته شده باشد.

اینو بعد از اعتراضات به نرخ های جدید گفته اما اگه کسی متوجه شد چی میگه به ما هم بگه؟!!!

Sourenaa
08-01-2017, 11:55 AM
وحید
معاون رگولاتوری خبر داد:

سرویس های اتصال محور تا 30 درصد تعرفه های فعلی را کاهش خواهد داد / ظرف چند ماه آینده عملا محدودیت استفاده از ترافیک داخلی حذف می شود

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه برای گذار از سرویس های حجمی به سرویس های اتصال محور دو گام در نظر گرفته است، گفت: در گام دوم که ظرف چند ماه آینده اجرا می شود، عملا محدودیت در استفاده از ترافیک داخلی برداشته می شود.

صادق عباسی شاهکوه معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت و گو با خبرنگار مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات درباره تعرفه های جدید اینترنت موسوم به تعرفه های اتصال محور که در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به تصویب رسیده است، گفت: برای گذر از سرویس های حجمی به سرویس های اتصال محور در بخش دسترسی ثابت دو گام در نظر گرفته شده است، تعرفه های اعلام شده قدم اول محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه در همین گام، تعرفه های اعلام شده تا 30 درصد نسبت به تعرفه های فعلی کاهش دارد، افزود: این تعرفه ها همچنین حداقل سرعت را برای دسترسی به شبکه ملی اطلاعات تعریف کرده که افزایش کیفیت را نیز به دنبال دارد.

عباسی با تاکید بر اینکه گام نهایی ظرف چندماه آینده با تنظیم تعرفه های انتقال داخلی و افزایش ظرفیت ها برداشته خواهد شد، اظهار کرد: در آن صورت ترافیک داخلی تا 10 برابر هم قابل افزایش است تا هم از نظر قیمت کاهش داشته باشیم و هم در دسترسی به ترافیک داخلی عملا محدودیت حجم برداشته شده باشد.

اینو بعد از اعتراضات به نرخ های جدید گفته اما اگه کسی متوجه شد چی میگه به ما هم بگه؟!!!

دوست عزیز ایشون چرندیات سابق رو هم زده !

ترافیک داخل رو بزار در کوزه آبش رو بخور

ترافیک داخل یعنی یعنی اینکه سرور سایت در ایران باشه ، مثل دامنه های با پسوند ir یا سایر وبسایتها با پسوندهای دیگر

این وبسایتها استفاده ای ندارند

وقتی کاربری داره توی گوگل سرچ میکنه از نرخ بین الملل داره استفاده میکنه ، اگه وارد وبسایتی بشه که سرور سایت در ایران وجوده داره مثل اکثر وبلاگها یا سایتهای ایرانی از تعرفه ی داخلی استفاده میکنه ولی اگه بعد از سرچ کردن بخواد وارد سایت غیر ایرانی و در واقع سرور غیر ایرانی بشه از تعرفه ی بین الملل استفاده کرده

تازه همین الان شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت دارن از حجم مشترکها دزدی میکنند با این کار شرکت مخابرات عملا دست دزدی این شرکتها رو بازتر میکنند
چونکه وقتی حجم شما زود تموم بشه به شما میگن داشتی از اینترنت بین الملل استفاده میکردی ، شما هم از هیچ طریقی نمیتونی ثابت کنی

تمام شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک ، اینستاگرام ، تلگرام ، واتس آپ بین الملل هستند

« بنویسیم اینترنت نامحدود بخوانیم کلاهبرداری نامحدود »

Erfan kh
08-01-2017, 12:22 PM
ما که نفهمیدیم چی شد الان؟اگه نامحدوده چرا حجم میدن؟بعد کجا ارزون شده؟نخاستیم باو

hossein007
08-01-2017, 01:04 PM
دوستان آیا می دونن لینک های دانلود تو سایتهایی مثل همین موزیک باران و تاینی موویز ترافیک داخلی هستند یا بین الملل؟

Sourenaa
08-01-2017, 01:33 PM
دوستان آیا می دونن لینک های دانلود تو سایتهایی مثل همین موزیک باران و تاینی موویز ترافیک داخلی هستند یا بین الملل؟

دامنه ی موزیک باران که داخلی نیست ( البته ادمین محترم امیر عزیز بهتر میتونه جواب بده ) چون اگه داخلی بود میتونستن به جای شیلتتتترینگ کل محتویات رو پاک کنند

از تاینی موویز اطلاعی ندارم تا حالا وارد این وبسایت نشدم ، قبلا از ایران فیلم دان میکردم که اونهم بین الملل بود ولی اصولا چنین وبسایتهایی نمیان دامنه ی داخلی خریداری کنند چون کل آرشیو سایت که ممکنه چند ترابایت بشه راحت میتونن پاک کنند

به همین خاطر چنین وبسایتهایی از سرویس های خارجی استفاده میکنند که زحمات شبانه روزی ادمین ها با یک کلیک از بین نره

D.SOL
08-01-2017, 01:46 PM
اقا خیالتون رو راحت کنم.ترافیک داخلی یعنی فیلم هالیوودی تعطیل.فیلم ایرانی فقط لینک پولی.دانلود مفتی البوم ایرانی و خواننده های خارجی تعطیل.اهنگ خارجی که کمپلت تعطیل.
سریال تعطیل.زندگی تعطیل.تفریح تعطیل.تاینی تعطیل.موزیک باران تعطیل.موزیک میخوای؟ فقط موسیقی ما و این کس شعرا.فیلم میخوای؟ فقط این سایتای کس شعر که بهترین فیلمشون اخراجیاست.تلگرام تعطیل اینستاگرام تعطیل کلا نفس کشیدن تعطیل.کره شمالی شعبه 2

Sourenaa
08-01-2017, 02:05 PM
بنظر من کسانی که این طرح رو پیاده کردند ۲ هدف عمده داشتند

هدف اول ، با اجرای این طرح بخاطر هزینه بر بودن نت بین الملل مردم مجبورن رو بیارن به اینترنت داخل کشور در نتیجه وبسایت ها هم بخاطر روی آوردن مردم به سایتهای داخل و هزینه بر بودن نت بین الملل مجبور میشن دامنه ی داخل خریداری کنند

بنابراین مدیریت سایت مجبوره که تمام قوانین داخلی رو رعایت کنه چون اگر این کار رو نکنه کل وبسایتش کمتر از چند ثانیه نابود میشه
اینطوری خیلی راحت تر میتونن کنترل کنند

چون اینا متوجه شدند با شششیللتر کردن کاری از پیش نمیره چون همیشه آنتی ششششیللتر وجود داره و کاربر به راحتی به وبسایتی که میخواد دسترسی پیدا میکنه

ولی وقتی که نت گرون بشه بخاطر مسائل مالی کاربر یا کمتر به اونجا سر میزنه یا کلا قیدش رو میزنه

هدف دوم ، چون میدونن مردم روزانه به طور تقریبی اصولا عمده ی فعالیتشون با نت بین الملل هست بنابراین اگه مردم همون به فرض همون رویه قبلی رو در پیش بگیرن و همواره از نت بین الملل استفاده کنند پول هنگفتی رو به جیب میزنند

در هر صورت براشون سود داره هم از نظر س ی ا س ی و هم از نظر مالی

sadegh1
08-01-2017, 02:30 PM
(sm178)

D.SOL
08-01-2017, 03:12 PM
(sm178)
کیرت تو *** وزیر ارتباطات(sm81)

hmi70
08-01-2017, 04:45 PM
اقا خیالتون رو راحت کنم.ترافیک داخلی یعنی فیلم هالیوودی تعطیل.فیلم ایرانی فقط لینک پولی.دانلود مفتی البوم ایرانی و خواننده های خارجی تعطیل.اهنگ خارجی که کمپلت تعطیل.
سریال تعطیل.زندگی تعطیل.تفریح تعطیل.تاینی تعطیل.موزیک باران تعطیل.موزیک میخوای؟ فقط موسیقی ما و این کس شعرا.فیلم میخوای؟ فقط این سایتای کس شعر که بهترین فیلمشون اخراجیاست.تلگرام تعطیل اینستاگرام تعطیل کلا نفس کشیدن تعطیل.کره شمالی شعبه 2
البته میشه مشکل دانلود فیلمارو با آپ کردن توی آپ سنترای ایرانی مث تیز فایل که سرورش توی ایران هست،حل کرد.اینجوری با دانلود فیلم از اون آپ سنتنر از حجم داخلی کم میشه ولی بازم ...ننشون

D.SOL
08-01-2017, 04:58 PM
البته میشه مشکل دانلود فیلمارو با آپ کردن توی آپ سنترای ایرانی مث تیز فایل که سرورش توی ایران هست،حل کرد.اینجوری با دانلود فیلم از اون آپ سنتنر از حجم داخلی کم میشه ولی بازم ...ننشون
برادره من چه دل خجسته ای داری.
با این بدبختی و درگیری هایی که مردم دارن همون دانلود معمولی هم با کلی دردسر میکنن.دیگه این فکرا رو که اصلا نکن!!!
از طرفی هم همه که اشنا نیستن با این چیزا
از یه طرف دیگه کلی پول باید بدیم سره همین ریموت کردن و این داستان خب ادم فیلم نبینه سنگینتره
منکه دارم خودمو اماده میکنم و میخوام برم کلاس زبان کره ای که حداقل برم کره شمالی هوای خوب تنفس میکنم از ترافیک و همسایه بیشعور هم خبری نیست.
گاو و گوسفند میخرم با همونا عشق و حال میکنم(sm2)(sm2)(sm2)

Sourenaa
08-01-2017, 05:07 PM
البته من امیدوارم که این طرح رو لغو کنند یا تغییراتی رو اعمال کنند

چون پیج اینستاگرام واعظی وزیر ارتباطات که توی صفحه ی اول مدیر تاپیک لینک گذاشته بود نگاه کردم دیدم کاربران ترکوندن !!

یعنی همه ناراضی ، همه اعتراض ، همه در خال فحش دادن هستند :))

این هم یکی از محاسن و قدرت های فضای مجازیه ، حتی اگه واعظی کامنتها رو ببنده من حتم داره که وضعیت بدتر میشه و ملت کمپین راه میاندازن و بیشتر سر و صدا میکنند

همونطور که آزاده نامداری کامنتها رو بست و دیدین کاربران چه بلایی به سرش آوردن و همه جا پخش کردن

امیدوار باشیم (sm176)

Chavosh
08-01-2017, 05:14 PM
حالا تا این جدول بصورت عملی پیاده شه تغییرات زیادی حتمن داره شرکتا مثل هم عمل نمیکنن

ولی اگه بخوام همین جدولو ملاک قرار بدم باید سرعت تا 20 مگشو بگیرم که برای من سراسر ضرره چون من الان دارم همین سرعتو هر سه ماه 60 تومن پرداخت میکنم (که تا همین چن وقت پیش 50 تومن بود ) من شخصا حجم برام مهم نیست چون همیشه همون روزای اول ترافیک پایه تموم میشه بعد از ذخایر حجمای جشنواره استفاده میکنم در طول روز دانلودی ندارم همش شبانه استفاده میکنم

حالا بیاد ببینیم چه پخیه

Rasoulh111
08-01-2017, 05:33 PM
حالا تا این جدول بصورت عملی پیاده شه تغییرات زیادی حتمن داره شرکتا مثل هم عمل نمیکنن

ولی اگه بخوام همین جدولو ملاک قرار بدم باید سرعت تا 20 مگشو بگیرم که برای من سراسر ضرره چون من الان دارم همین سرعتو هر سه ماه 60 تومن پرداخت میکنم (که تا همین چن وقت پیش 50 تومن بود ) من شخصا حجم برام مهم نیست چون همیشه همون روزای اول ترافیک پایه تموم میشه بعد از ذخایر حجمای جشنواره استفاده میکنم در طول روز دانلودی ندارم همش شبانه استفاده میکنم

حالا بیاد ببینیم چه پخیه

چرا فحش میدی پستت گزارش شد(sm2)

بنش کن(sm120)

Rasoulh111
08-01-2017, 05:34 PM
اگه طبق این جدول باشه من دیگه نت نمیام ماهی باای 150گیگ دانلود دارم با این فقط میشه خاه شادونه دید پس خاله های دیگه چی(sm120)

D.SOL
08-01-2017, 05:45 PM
اگه طبق این جدول باشه من دیگه نت نمیام ماهی باای 150گیگ دانلود دارم با این فقط میشه خاه شادونه دید پس خاله های دیگه چی(sm120)
ما فکره فیلم دیدن و اپدیت بودنیم این به فکره جقشه.از تورو باید حتما عینه همین جدول بکنن(sm2)(sm2)

Rasoulh111
08-01-2017, 06:43 PM
ما فکره فیلم دیدن و اپدیت بودنیم این به فکره جقشه.از تورو باید حتما عینه همین جدول بکنن(sm2)(sm2)

دیوث تو از همه بدتر ماهی 500گیگ از برازرس فیلم دانلود میکنی(sm2)

Chavosh
08-01-2017, 06:45 PM
(sm81)خاله اگوستی 720 پرید باس بریم 360 (sm2)

Rasoulh111
08-01-2017, 06:48 PM
(sm81)خاله اگوستی 720 پرید باس بریم 360 (sm2)

دیوث 360 کجا بود باید بریم کیفیت این موبایل چی بود در حد پارازیت بود اونو ببینیم(sm2)

دیوث تو 720 میگیری شرم نمیکنی خاله رو باید فول اچ دی دیدی حتی 3دی(sm74)

sadegh1
08-01-2017, 07:27 PM
(sm2)

hossein007
08-02-2017, 09:04 AM
وزیر ارتباطات اعلام کرد؛
فروش اینترنت از مدل حجمی به مقدار سرعت تغییر می‌یابد

محمود واعظی در خصوص تغییر مدل فروش اینترنت اعلام کرد که فروش اینترنت از میزان حجم به مقدار سرعت تغییر می کند.

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۳
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمود واعظی در حاشیه افتتاح فاز اول دولت الکترونیک در خصوص تغییر مدل فروش اینترنت در پاسخ به سوال خبرنگاران توضیحاتی را ارائه داد.

وزیر ارتباطات اعلام کرد که قرار است مدل فروش اینترنت از بسته های حجمی به میزان سرعت مورد نظر تغییر پیدا کند. به این معنا که هر کاربری که خواهان سرعت اینترنت بالاتری باشد باید هزینه بیشتری پرداخت کند.

واعظی در این خصوص تصریح کرد: "گذشته فروش اینترنت به صورت حجمی بود و مردم مجبور بودند مرتب حجم خریداری کنند و اپراتورها هم برای فروش حجم بیشتر، سرعت را کم و زیاد می‌کردند و این در اختیار مشتریان نبود. بنابراین ما کمیته‌ای را تشکیل دادیم که این موضوع را ساماندهی کند.

در این کمیته متوجه شدیم مشتریان اینترنتی چند دسته هستند؛ بخشی نیازی به حجم و سرعت بالا ندارند که سرعت ۵۱۲ گیگ بر ثانیه برای آنها مناسب است. برای سرعت‌های بالاتر هم همین ارزیابی انجام شده است. طبق همین رویه بسته های اینترنت (بر حسب مقدار سرعت) با حجم های مرتبط با آن فروخته می شود که در صورت استفاده از اینترنت داخلی حجم آن دو برابر می شود.

در این مدل کسی که استفاده کمتری دارد، هزینه کمتری می‌پردازد و کسی که مصرف بیشتری دارد از سرعت بالاتری استفاده می کند و به مراتب دارای حجم بیشتری است. ما خودمان این روش را ابداع نکردیم. در حال حاضر در دنیا به همین صورت است که از خرید حجم به سمت خرید اتصال اینترنت و سرعت می‌روند. بدین ترتیب براساس هر یک از این سرعت‌ها و معدل آمار مصرف کاربران، به آن مدل بی‌ نهایت می‌گویند. البته اپراتورها اگر مشتریانی داشته باشند که بخواهند ساعات مصرف برای آنها حذف شده و به صورت بی نهایت استفاده کنند نیز می‌توانند بسته‌هایی را ارائه دهند. این مدل از حدود دو هفته دیگر اجرا می شود".

Sourenaa
08-02-2017, 09:50 AM
طبق همین رویه بسته های اینترنت (بر حسب مقدار سرعت) با حجم های مرتبط با آن فروخته می شود که در صورت استفاده از اینترنت داخلی حجم آن دو برابر می شود. [/quote]

این شد همون حرف قبلی !!!

« با حجم های مرتبط با آن فروخته میشود »

مردک اول میگه از فروش حجمی به فروش سرعت تغییر پیدا کرده ، خب پس دیگه حجم چه کوفتی عوضی !

ملت حواسشون هست پاتو کج بذاری دهنتو سرویس میکنند

k@mbiz
08-02-2017, 10:39 AM
بخدا انصاف نیست به پیر به پیغمبر انصاف نیست آخه نا مسلمونا چرا این همه زجر میدید بخدا ما هم انسانیم از جنس خودتونیم اذیت کردن ما چه سود و منفعتی برای شما داره آخه یکمی انصاف بخرج بدید و خودتون رو جای ما بزارید ببینید واقعا این کار درستیه دارید انجام میدید

ی کمی اندیشه...

Chavosh
08-02-2017, 11:17 AM
فک کنم این کاملتره

رسمن به فاک رفتیم ماهی 50 تومن !

تعرفه جدید اینترنت اعلام شد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Chavosh
08-02-2017, 11:24 AM
واقن جالبه ها دقیقا همین سرویسی که داریم میگیریمو ورداشتن سرعتشو پایین اورد 6 تا 20 مگ در صورتی که الان ثابت 16 مگ داریم حجمم تموم میشه حجم میخریم فرقی نکرده که بعد چرا قیمتشو بردن بالا (sm54)

میتی کومان
08-02-2017, 11:32 AM
همه این بلاهای که سرمون میاد تقصیر امریکاست
همش(sm74)

Rasoulh111
08-02-2017, 12:01 PM
فک کنم این کاملتره

رسمن به فاک رفتیم ماهی 50 تومن !

تعرفه جدید اینترنت اعلام شد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

این که از نت الانم هم گرونتر شده(sm3)
دیوثها ملت یه سرگرمی داشتن که اونم میخوان از ملت بگیرن ملت بشینن صدا سیما میلی اینها که همش نوحه زاری میکنه ببینن

A l i REZA
08-02-2017, 12:24 PM
خداوند ازتون نگذره ملت رو آسی کردید دیگه نای زندگی کردن رو ندارند اگه قبل ار انقلاب شاه مردم رو قتل عام می کرد بهتر از این بود که ذره ذره داریم نابود میشم حیف عمرمون که اینجا هدر میره حیف حیف ..

Sourenaa
08-02-2017, 01:45 PM
پیج اینستاگرام واعظی خصوصی شد !!!!!!

بعد از هجوم کاربران و کامنتهای بی شمار اعتراضی ادمین پیج ، کامنتها رو پاک میکرد که با اعتراض کاربران مواجه شد

پیج رو private کرد که دیگه کاربران نتونن بیان توی پیج و اعتراض کنند !!

آزادی بیان توسط وزیر ارتباطات !!!!

sadegh1
08-02-2017, 02:10 PM
بخشی نیازی به حجم و سرعت بالا ندارند که سرعت ۵۱۲ گیگ بر ثانیه برای آنها مناسب است.

(sm2)

sadegh1
08-02-2017, 02:11 PM
واقن جالبه ها دقیقا همین سرویسی که داریم میگیریمو ورداشتن سرعتشو پایین اورد 6 تا 20 مگ در صورتی که الان ثابت 16 مگ داریم حجمم تموم میشه حجم میخریم فرقی نکرده که بعد چرا قیمتشو بردن بالا (sm54)

اینا فقط میخوان به یه بهانه ای قیمت رو ببرن بالا(sm54)

sadegh1
08-02-2017, 02:12 PM
همه این بلاهای که سرمون میاد تقصیر امریکاست
همش(sm74)

مرگ بر آمریکا(sm2)

sadegh1
این که از نت الانم هم گرونتر شده(sm3)
دیوثها ملت یه سرگرمی داشتن که اونم میخوان از ملت بگیرن ملت بشینن صدا سیما میلی اینها که همش نوحه زاری میکنه ببینن

(sm178)

sadegh1
خداوند ازتون نگذره ملت رو آسی کردید دیگه نای زندگی کردن رو ندارند اگه قبل ار انقلاب شاه مردم رو قتل عام می کرد بهتر از این بود که ذره ذره داریم نابود میشم حیف عمرمون که اینجا هدر میره حیف حیف ..

آره والا...(sm172)

sadegh1
08-02-2017, 02:13 PM

بعد از هجوم کاربران و کامنتهای بی شمار اعتراضی ادمین پیج ، کامنتها رو پاک میکرد که با اعتراض کاربران مواجه شد

(sm54)

hossein007
08-02-2017, 02:14 PM

دم همه گرم باید ادامه داد حالا پیش به سوی اینستاگرام روحانی

Sourenaa
08-02-2017, 02:26 PM
دم همه گرم باید ادامه داد حالا پیش به سوی اینستاگرام روحانی

حسین جان دقیقا میخواستم همین پیشنهاد رو بدم (sm30)

hossein007
08-02-2017, 03:18 PM
رکوردی که دولت روحانی ثبت می کند/ اولین وزیر پیشنهادی دهه شصتی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])پس از گمانه زنی های مختلف، سرانجام وزیر ارتباطات معرفی یکی از معاونان خود برای تصدی این وزارتخانه در دولت دوازدهم را تایید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی وکیل ملت، این فرد محمدجواد جهرمی است که معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت است.

در صورت اعتماد نمایندگان مجلس به او، برای اولین بار فردی که پس از انقلاب متولد شده، به سمت وزارت خواهد رسید.
آذری جهرمی متولد سال 60 در جهرم است. خانواده او یک شهید و یک جانباز تقدیم کشور کرده اند.
او دانش آموخته رشته مهندسی برق قدرت در دانشگاه صنعت آب و برق است.
از سال 88 تا 93 مدیرکل امنیت سیستم های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات بود. سپس عضو غیرموظف هیات مدیره رایتل شد. از سال 93 تا 95 هم عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بود و سرانجام معاون وزیر و رییس هیات مدیره همین شرکت شد.
در امور مربوط به فضای مجازی یکی از شناخته شده ترین مدیران دولتی به شمار می رود و در شورای عالی فضای مجازی مسئولیت های متعددی داشته است.
حتی در ارتباطات بین المللی هم دستی بر آتش داشته است. او که با زبان های عربی و انگلیسی آشنایی کامل دارد، مسئول کمیسیون مشترک ICT ایران و عراق و نیز ایران و روسیه بوده؛ در اجلاس APT هم نماینده ایران بود.
در مدت مسئولیت او در وزارت ارتباطات، فعالان این حوزه، عملکرد او در توسعه اینترنت در کشور را کم سابقه می دانند. حمایت بی چون و چرا از استارت آپ ها و همچنین بخش های کارآفرین زبانزد است.
قابل تامل اینکه اقدامات او در حوزه فضای مجازی و سیاست هایش درمورد فیلترینگ علیرغم حساسیت این موضوع در میان مسئولان همواره به دور از جنجال سازی و با آرامش همراه بوده است.
معرفی این مدیر متخصص، موفق و جوان به عنوان اولین وزیر پیشنهادی دهه شصتی بی تردید ضمن نشان دادن سیاست دولت دوم حسن روحانی مبنی بر اعتماد ویژه و کم سابقه به جوانان، ضمن ثبت یک رکورد یک آغاز بسیار امیدوارکننده برای پاسخ به مطالبات مردم خواهد بود.

شاید با انتخاب این وزیر جوان بتوان امیدوار بود شاید...

hossein007
08-02-2017, 04:00 PM
معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد:اجرای تعرفه‌های جدید اینترنت نامحدود متوقف شود/ انتقادات تند کاربران از آخرین اقدام وزیر ارتباطات [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]معاون وزیر ارتباطات با توجه به اعتراض‌های اعلام شده به مدل تعرفه‌ گذاری جدید اینترنت در کشور خواستار توقف تعرفه‌های جدید شد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])، محمدجواد آذری جهرمی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت «با توجه به اعتراضات و نیز اینکه اطلاع دارم که تمام تلاش صورت گرفته برای مصوبه جدید رضایت مردم بوده است با ارسال نامه‌ای از دکتر واعظی خواستم مصوبه جدید تعرفه تا بررسی بیشتر متوقف گردد.امیدوارم موافقت نمایند.»
در روزهای اخیر که هنوز مصوبه کمیسیون نهایی و ابلاغ نشده، برخی رسانه‌ها جداولی قطعی از تعرفه‌های جدید اینترنت منتشر کرده و از اجرای تعرفه‌های جدید از شهریور ماه خبر داده بودند.
در کامنت‌های این پست کاربران از جهرمی تشکر کرده‌اند.
برخی کاربران نوشته‌اند: «این تعرفه‌ها اجباری است شما صدای ما باشید، آقای واعظی دقیقه 90 به ملت خیانت کردند و از پشت خنجر زدند و از وزیر محبوب 4 ساله به منفور ملت تبدیل شدند،سرویس‌های موجود را 30 درصد گران کنید اما این بلا را سر ما نیاورید، یک نفر حرف مردم را درک کرد، با 6 صفحه تعرفه چیزی درست نمی‌شود، اکنون هر گیگ 600 تا 1500 تومان است سپس هر گیگ 5 هزار تومان می‌شود و با اسم نامحدود، آقای وزیر خود را نشان داد، کسی که می‌گفت به فکر کاربرهاست اکنون قیمت را حداقل 5 برابر کرده، اسم طرح جدید بهتر است حجمی منصفانه باشد تا نامحدود، سرعت 20 مگ حداقل 100 گیگ ترافیک خارجی نیاز دارد و ترافیک داخلی هم باید نامحدود باشد نه 10 گیگ خارجی با 20 گیگ ترافیک داخلی سرعت 20 مگ با 50 هزار تومان با این گیگ ..است.

Chavosh
08-02-2017, 04:41 PM
اعتراضات کاربران به نتیجه رسید: درخواست معاون وزیر برای توقف فوری طرح اینترنت نامحدود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

SaSan69
08-02-2017, 04:53 PM
از اولش هم مشخص بود که ب راحتی اجرا نمی شه و کاربرا قبول نمی کنن این تعرفه ها و سرویسای احمقانشون رو ...فقط ای کاش دربقیه موارد هم اعتراضات و اتحاد ی وجود داشت(sm50)

hmi70
08-02-2017, 07:01 PM
اعتراض کاربران نتیجه داد(sm74)(sm74)(sm118)(sm118)​

hmi70
08-02-2017, 07:02 PM
البته اگه تعرفه های بعدی رو ببینیم چه گلی میخان بگیرن سر ملت

hossein007
08-02-2017, 07:47 PM

درود بر شرف همه کسانی که به هر نحوی اعتراضشونو نشون دادن . این پست آقای وزیر یعنی اینکه غلط کردم ....

Sourenaa
08-02-2017, 07:53 PM

همین امروز گفتم اگه پاتو کج بذاری ملت دهنتو سرویس میکنند

آقای وزیر حواست باشه دوباره اشتباه نکنی وگرنه دوباره به غلط کردن میافتی (sm128)

Navid
08-02-2017, 08:39 PM
قطعا به هیچ عنوان دولت و وزارت ارتباطات و مخابرات از درآمد نجومی اینترنت به خاطر رفاه حال مردم کم نمیکنن . شک نکنید.
اینترنت کاملا نامحدود با سرعت بالا و قیمت مناسب یه خیال پردازیه . یا پیچ سرعتو میبندن یا پیچ حجمو.یا این که قیمتو میبرن بالا.

hmi70
08-02-2017, 09:00 PM
قطعا به هیچ عنوان دولت و وزارت ارتباطات و مخابرات از درآمد نجومی اینترنت به خاطر رفاه حال مردم کم نمیکنن . شک نکنید.
اینترنت کاملا نامحدود با سرعت بالا و قیمت مناسب یه خیال پردازیه . یا پیچ سرعتو میبندن یا پیچ حجمو.یا این که قیمتو میبرن بالا.
دقیقن.بالاخره ی کاری میکنن ک ملت زیاد حالشو نبرن(sm59)

hossein007
08-02-2017, 09:50 PM
دقیقن.بالاخره ی کاری میکنن ک ملت زیاد حالشو نبرن(sm59)
حرف شما قبول اما قطعا با توجه به اعتراضات فهمیدن مردم هالو نیستند و مطمئنا طرح بعدی به این بدی و مسخرگی نخواهد بود

hmi70
08-03-2017, 12:32 AM
حرف شما قبول اما جه به اعتراضات فهمیدن مردم هالو نیستند و مطمئنا طرح بعدی به این بدی و مسخرگی نخواهد بود
تا ببینیم چی بشه،هر چه پیش آید خوش آید.ولی من چشمم آب نمیخوره چون از ی طرف isp ها وایسادن از ی طرفم بالاسریا،خلاصه ی جوری باید بشه ک هم isp سود بکنه هم بچه های بالا(sm128)

sadegh1
08-03-2017, 11:34 AM
رکوردی که دولت روحانی ثبت می کند/ اولین وزیر پیشنهادی دهه شصتی

پس از گمانه زنی های مختلف، سرانجام وزیر ارتباطات معرفی یکی از معاونان خود برای تصدی این وزارتخانه در دولت دوازدهم را تایید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی وکیل ملت، این فرد محمدجواد جهرمی است که معاون وزیر ارتباطات و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت است.

در صورت اعتماد نمایندگان مجلس به او، برای اولین بار فردی که پس از انقلاب متولد شده، به سمت وزارت خواهد رسید.
آذری جهرمی متولد سال 60 در جهرم است. خانواده او یک شهید و یک جانباز تقدیم کشور کرده اند.
او دانش آموخته رشته مهندسی برق قدرت در دانشگاه صنعت آب و برق است.
از سال 88 تا 93 مدیرکل امنیت سیستم های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات بود. سپس عضو غیرموظف هیات مدیره رایتل شد. از سال 93 تا 95 هم عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بود و سرانجام معاون وزیر و رییس هیات مدیره همین شرکت شد.
در امور مربوط به فضای مجازی یکی از شناخته شده ترین مدیران دولتی به شمار می رود و در شورای عالی فضای مجازی مسئولیت های متعددی داشته است.
حتی در ارتباطات بین المللی هم دستی بر آتش داشته است. او که با زبان های عربی و انگلیسی آشنایی کامل دارد، مسئول کمیسیون مشترک ICT ایران و عراق و نیز ایران و روسیه بوده؛ در اجلاس APT هم نماینده ایران بود.
در مدت مسئولیت او در وزارت ارتباطات، فعالان این حوزه، عملکرد او در توسعه اینترنت در کشور را کم سابقه می دانند. حمایت بی چون و چرا از استارت آپ ها و همچنین بخش های کارآفرین زبانزد است.
قابل تامل اینکه اقدامات او در حوزه فضای مجازی و سیاست هایش درمورد فیلترینگ علیرغم حساسیت این موضوع در میان مسئولان همواره به دور از جنجال سازی و با آرامش همراه بوده است.
معرفی این مدیر متخصص، موفق و جوان به عنوان اولین وزیر پیشنهادی دهه شصتی بی تردید ضمن نشان دادن سیاست دولت دوم حسن روحانی مبنی بر اعتماد ویژه و کم سابقه به جوانان، ضمن ثبت یک رکورد یک آغاز بسیار امیدوارکننده برای پاسخ به مطالبات مردم خواهد بود.

شاید با انتخاب این وزیر جوان بتوان امیدوار بود شاید...

خدا کنه مجلس وزرای جوان رو تایید کنه(sm9)

sadegh1
08-03-2017, 11:44 AM
از اولش هم مشخص بود که ب راحتی اجرا نمی شه و کاربرا قبول نمی کنن این تعرفه ها و سرویسای احمقانشون رو ...فقط ای کاش دربقیه موارد هم اعتراضات و اتحاد ی وجود داشت(sm50)

اگه اینجور بود عالی میشد ولی متاسفانه...(sm9)

خدا کنه وضع بد تر نشه...(sm9)

صد در صد اینا اگه فکر مردم بودن این وضع مملکت نبود...(sm9)

جادوگر
08-03-2017, 02:49 PM
آخه وزیر جوان چه چیزیه؟ (sm27) یک مشت بس یج ی بریزن رو سرتون؟

A l i REZA
08-03-2017, 02:51 PM
اگه اینجور بود عالی میشد ولی متاسفانه...(sm9)خدا کنه وضع بد تر نشه...(sm9)صد در صد اینا اگه فکر مردم بودن این وضع مملکت نبود...(sm9)همشون برن به درگ، ان شاء الله ۲۲ بهمن امسال اخرین ... باشه

Soheil
08-04-2017, 01:45 PM
کسایی که رای دادن حق اعتراض ندارن!
بچشین فعلا اولشه (sm30)

sadegh1
08-04-2017, 01:59 PM
کسایی که رای دادن حق اعتراض ندارن!
بچشین فعلا اولشه (sm30)

چه ربطی به رای داره یکی دیگه هم میومد همین بساط بود(sm9)

hossein007
08-06-2017, 10:46 AM
بسته های جدید نامحدود اینترنت شبانه همراه اول

بسته های جدید نامحدود اینترنت شبانه همراه اول : بسته‌های نامحدود شبانه، بسته های یک روزه ، یک هفته و یک ماهه نوترینو با سرعت بدون مرز، با حجم نامحدود می باشند که تنها آنها در ساعات مشخصی از شبانه روز با قیمت مناسب ارائه شده اند .

اینترنت نامحدود همراه اول

بسته های اینترنت نامحدود شبانه
مدت زمان اعتبار بسته نامحدود
کد دستوری فعال سازی
قیمت

اینترنت نامحدود شبانه (یک روزه)
۱ روز از ۲ تا ۷ بامداد
۲۲۱۱#*۱۰۰۰*
۲,۵۰۰ تومان

۱ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح
۲۲۱۱#*۱۰۰۰*
۵,۰۰۰ تومان

اینترنت نامحدود شبانه (یک هفته)
۷ روز از ۲ تا ۷ بامداد
۲۲۲۱#*۱۰۰۰*
۷,۰۰۰ تومان

۷ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح
۲۲۲۲#*۱۰۰۰*
۱۴,۰۰۰ تومان

اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه)
۳۰ روز از ۲ تا ۷ بامداد
۲۲۳۱#*۱۰۰۰*
۱۴,۵۰۰ تومان

۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح
۲۲۳۲#*۱۰۰۰*
۲۹,۰۰۰ تومان

*این بسته ها برای همه ی مشترکین ( اعتباری ، دائمی ) قابل استفاده هستند.
* این نکته را فراموش نکنید که بسته های نامحدود شبانه را نمی توان رزرو خودکار کرد.
*بسته ها حجم نامحدود داشته اند .
*به صورت همزمان می توان این بسته ها را با بسته های آلفا و آلفا+ خریداری کرد.
*مشترک قادر است در یک زمان فقط یک بسته نامحدود شبانه را فعال کند.
*اگر مشترک یکی از بسته های آلفا یا آلفا+ را با بسته نامحدود شبانه همزمان فعال کرده باشد در ساعات شبانه اولویت با بسته نامحدود خواهد بود .
در ادامه این پست دیگر کدهای دستوری که به این بسته ها مرتبط هستند ، ذکر شده اند :
بسته های نامحدود همراه اول

سرویس
کد دستوری (ussd)

اینترنت نامحدود
۲۲#*۱۰۰۰*

استعلام
۰#*۱۰۰۰*

راهنما
۹#*۱۰۰۰*

درختواره کدهایussd
۰.وضعیت

۱.بسته های آلفا #۱*۱۰۰* ۲. بسته های آلفا+ #۲*۱۰۰*
۸. عدم تمدید
۹. راهنما

hossein007
08-06-2017, 01:32 PM
طنز؛ اینترنتِ نامحدودِ نسبیِ محدودِ ۱۰ گیگ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) چندی پیش وزیر محترم ارتباطات در مصاحبه‌ای گفت: تصمیم برای توقف فروش اینترنت به صورت حجمی گرفته شده تا کاربران بتوانند با پرداخت مبلغ ثابت به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند.

شاهین قدیانی در ضمیمه طنز روزنامه قانون ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C) نوشت:

چندی پیش وزیر محترم ارتباطات در مصاحبه‌ای گفت: تصمیم برای توقف فروش اینترنت به صورت حجمی گرفته شده تا کاربران بتوانند با پرداخت مبلغ ثابت به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. از آنجا که از قدیم گفته‌اند هر وقت چیزی خیلی خوب بود حتما کلکی در کار است ما هم احساس کردیم یک جای کار می‌لنگد، چون اگر در ایران بخواهی اینترنت واقعا نامحدود داشته باشی یا باید پول بیل گیتس را داشته باشی یا ژنت خیلی خوب باشد. اصلا شما توی خیابان دست هر نفر را بگیری و بهش بگویی بیا برویم خانه ما تا اینترنت نامحدود نشانت بدهم با لنگه کفش توی سرت می‌زند و می‌گوید برو خودت را خر کن توی ایران اینترنت نامحدود نداریم. همین‌طور که دست به کیبورد منتظر رسیدن اینترنت نامحدود وعده داده شده بودیم تعرفه‌های جدید اینترنت اعلام شد و مشخص شد که کاربران می‌توانند به صورت نامحدود ماهیانه 10گیگ از اینترنت استفاده کنند. در پی اعلام تعرفه نامحدود با محدودیت 10گیگ، ارسطو، افلاطون، بقراط، مرحوم دهخدا و برهان خلف به صورت دسته جمعی از حضور در محافل علمی خداحافظی کردند. بعد هم رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت اینترنت نامحدود نسبی است.

انیشتین با شنیدن این فرمایشات گفت خداییش تاکنون نظریه نسبیت و نسبی بودن را این‌طور با گوشت و استخوان درک نکرده بودم. رییس همین سازمان فوق‌الذکر در ادامه گفت در تمامی دنیا کاربران تا سقفی می‌توانند از اینترنت استفاده کنند. جمعی از کاربران در هنگ کنگ و ژاپن و آمریکا هم با تایید این صحبت‌ها در حالی که داشتند ویديوی با کیفیت 4k تماشا می‌کردند و با کیفیت الترا اچ‌دی کنفرانس تصویری می‌دادند گفتند بله اینجا هم اینترنت محدودیت دارد حالا اینجا محدودیت 10 ترابایت است و در ایران 10 گیگابایت، چه فرقی دارد؟ این‌ها همه بازی با کلمات است و در ماهیت محدود بودن اینترنت توفیری ندارد.

البته این سازمان تنظیم مقررات و برخی سازمان‌های دیگر در جهت رفاه کاربران فعالیت‌های گسترده‌ای کرده‌اند. مثلا زنگ میزنی به isp که آقا اینترنت شبانه را چرا جمع کردید؟ می‌گویند ممنوع شده... می‌گویی ببخشید این تخفیف‌های روی بسته‌های حجمی چرا جمع شده می‌گویند دستور رسیده که برداریم. خلاصه اینکه در جهت رفاه کاربران برای اینکه نتوانند وارد فضای مجازی شوند و به زندگی عادی‌شان در دنیای فیزیکی بپردازند تلاش‌های بسیاری صورت می‌گیرد.

hossein007
08-07-2017, 11:35 AM
معاون وزیر ارتباطات خبر داد: بهبود جدی کیفیت اینترنت از روز پنجشنبه

محمد جواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود از بهبود کیفیت اینترنت کشور طی روزهای آینده خبر دارد که با حذف واسطه‌های ارتباطی متعدد اجرایی شده است.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] محمد جواد آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات، در صفحه اینستاگرام ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) خود از بهبود جدی کیفیت اینترنت در کشور خبر دارد.
او در اینستاگرام خود اینگونه نوشته است:

از روز پنج شنبه، ارتباطات بین الملل ایران با بیش از یکصد و هفتاد اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا با حذف واسطه های متعدد به صورت مستقیم برقرار خواهد شد. اثرات این کار بهبود جدی کیفیت اینترنت تحویلی زیرساخت به اپراتورهای ایرانی و نیز بهبود کیفیت سرویسهای ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات در سایر کشورهای دنیا خواهد بود.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد «با تحقق این امر شرایط برای کسب و کار سرویس‌های ایرانی در خارج از مرزهای ایران فراهم شود». به گفته او این کار بر اساس سند الزامات توسعه شبکه ملی‌ اطلاعات صورت گرفته است که برای محقق شدن آن، ضمن عقد تفاهمات بین المللی متعدد، شبکه ارتباطات بین الملل ایران باز طراحی شده و مدل‌های مسیریابی سابق اطلاح گردیده است.
بر این اساس انتظار داریم از ابتدای هفته آینده شاهد افزایش چشم‌گیر کیفیت و پایداری شبکه اینترنت کشور باشیم و شرکت‌های ایرانی بتوانند خدمات بهتری را به مشترکان خود ارائه دهند.

sadegh1
08-07-2017, 04:53 PM
معاون وزیر ارتباطات خبر داد: بهبود جدی کیفیت اینترنت از روز پنجشنبه

محمد جواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود از بهبود کیفیت اینترنت کشور طی روزهای آینده خبر دارد که با حذف واسطه‌های ارتباطی متعدد اجرایی شده است.

محمد جواد آذری جهرمی، معاون وزیر ارتباطات، در صفحه اینستاگرام ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) خود از بهبود جدی کیفیت اینترنت در کشور خبر دارد.
او در اینستاگرام خود اینگونه نوشته است:
از روز پنج شنبه، ارتباطات بین الملل ایران با بیش از یکصد و هفتاد اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا با حذف واسطه های متعدد به صورت مستقیم برقرار خواهد شد. اثرات این کار بهبود جدی کیفیت اینترنت تحویلی زیرساخت به اپراتورهای ایرانی و نیز بهبود کیفیت سرویسهای ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات در سایر کشورهای دنیا خواهد بود.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد «با تحقق این امر شرایط برای کسب و کار سرویس‌های ایرانی در خارج از مرزهای ایران فراهم شود». به گفته او این کار بر اساس سند الزامات توسعه شبکه ملی‌ اطلاعات صورت گرفته است که برای محقق شدن آن، ضمن عقد تفاهمات بین المللی متعدد، شبکه ارتباطات بین الملل ایران باز طراحی شده و مدل‌های مسیریابی سابق اطلاح گردیده است.
بر این اساس انتظار داریم از ابتدای هفته آینده شاهد افزایش چشم‌گیر کیفیت و پایداری شبکه اینترنت کشور باشیم و شرکت‌های ایرانی بتوانند خدمات بهتری را به مشترکان خود ارائه دهند.

در مقابل قیمتا هم حتما بالا میبرن(sm9)

hossein007
08-08-2017, 01:26 PM
جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات معرفی شد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

امروز حسن روحانی، رییس جمهور ایران در نامه ای به مجلس شورای اسلامی، لیست وزرای پیشنهادی خود برای کابینه دولت دوازدهم را ارائه کرد. در میان این لیست، نام محمد جواد آذری جهرمی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به چشم می‌خورد؛ شخصی که در ابتدای دهه ۶۰ چشم به جهان گشوده و ۳۶ سال سن دارد.

افزایش سرعت و کیفیت اینترنت و همچنین کاهش قیمت آن، در کنار تاثیر در بهره برداری از شبکه ملی اطلاعات را می توان از دستاوردهای جهرمی در زمان مدیریتش در شرکت زیرساخت دانست.
جالب اینکه او امروز به افرادی که برای طرفداری از او یک کمپین تلگرامی راه انداخته بودند، پیامی ارسال کرد و از آنها درخواست نمود تا این کمپین را پایان دهند. در این پیام می خوانیم که او از فضای مجازی به عنوان یک سرمایه یاد می کند. جهرمی فضای مجازی را ابتدا به عنوان یک تهدید نمی بیند و به فیلترینگ سلیقه‌ای اعتقادی ندارد. در ادامه، متن پیام وی را برای طرفدارنش، جهت پایان دادن به کمپین مجازی را مشاهده می کنید. متنی که البته به موضوعات مهمی می پردازد؛ موضوعاتی که دغدغه بسیاری از کاربران اینترنت در ایران هستند:

«همواره معتقد بودم و هستم که فضای مجازی برای کشور و نظام اسلامی که مهم‌ترین سرمایه آن جمعیت جوان و پرشور است، فرصتی است که در حوزه‌های مختلف از آموزش تا اشتغال و توانمندسازی باید مورد توجه قرار گیرد و ایران عزیز نیز به عنوان یک کشور در حال توسعه باید توسعه متوازن و همه جانبه را پی گیرد تا از انقلاب دیجیتال در حال رخ دادن در جهان صنعتی عقب نماند.
از این منظر و به واسطه به کارگیری ICT به عنوان پیشران توسعه در عرصه داخل و بین الملل، در دولت یازدهم با ورود نسل‌های جدید اینترنت، افزایش 35 برابری سرانه مصرف حجم اینترنت، افزایش ده برابری سرعت و افزایش ضریب نفوذ اینترنت خانگی و کاهش یک سومی قیمت آن، علاوه بر گسترش آگاهی‌های عمومی و اطلاعات تخصصی، موجد ۷۰۰ هزار شغل فناورانه در کشور شد. مسیری که قطعا در دولت دوازهم باید ادامه یابد.

برخوردهای تنگ نظرانه و محدودکننده با این فرصت نه تنها زیبنده نظام متکی بر خون شهدا و آرمان های امام و رهبری نیست که تنها فرصت بزرگی را از کشور خواهد گرفت و معتقدم کسانیکه نگاه حذفی مبتنی بر سانسور غیرقانونی و سلیقه ای دارند با ناراضی کردن شهروندان از دولت، مایل به انشقاق مردم, دولت و حکومت هستند و تنها راه مقابله با نفوذ هرگونه جریان غیراخلاقی و انحرافی در فضای مجازی, فرهنگ‌سازی است.
تجربه نیز اثبات کرده است که برخوردهای محدودکننده هرگز به اعتلا و رشد کشور کمک نکرده است و هر کجا فرصت ازادی برای افکار و اندیشه ها و خلاقیت ایرانیان فراهم شده است افتخارات بسیار بزرگی برای کشور ثبت شده است.
ضمن قدردانی از محبت تک تک عزیزان و با توجه به این که معتقدم نمایندگان بزرگوار مجلس باید در فضای آرام فرصت بررسی صلاحیتِ گزینه های معرفی شده توسط ریاست محترم جمهوری را داشته باشند، درخواست می نمایم دوستان کار این کمپین مجازی را پایان دهند.»
آذری جهرمی معاون وزیر ارتباطات در دولت یازدهم بود و مدیریت شرکت زیرساخت را نیز برعهده داشت. حالا باید دید که آیا او می تواند رای اعتماد نمایندگان ملت را جلب کند و تبدیل به وزیر ارتباطات دولت دوازدهم شود یا خیر

میتی کومان
08-08-2017, 04:39 PM
دوستان ،گرامیان یه مشکل برام پیش اومده
سرعت دانلود نتم خود به خود بعد حدود یک ساعت از 130به 30میرسه

مودم رو که خاموش و روشن میکنم دوبار میاد 130 و مجدد بعد یکساعت دوباره 30

علت چیست
ایا از برکات سرویس های جدید اینترنته

یا مودمم مشکل دار
اینم بگم شرکت اینترنتیه سرویسای جدید اورده بود منم سرویس جدیداشو زدم

سرویس قبلی این مشکلو نداشتم(sm172)

Sourenaa
09-23-2017, 01:22 AM

دوستان دوباره دارن اینترنت نامحدود ده گیگی بهمون میدن !!!

یکی به ما بگه فرق این نرخ نامه با اون نرخ نامه که واعظی ارائه کرد در چی هست ؟

این همونه فقط دستکاری شده !!

پیشنهاد میکنم دوستان عزیز همون کاری قبلاً توی اینستا انجام دادند الان هم انجام بدن (sm93)

hossein007
09-23-2017, 08:20 AM

دوستان دوباره دارن اینترنت نامحدود ده گیگی بهمون میدن !!!

یکی به ما بگه فرق این نرخ نامه با اون نرخ نامه که واعظی ارائه کرد در چی هست ؟

این همونه فقط دستکاری شده !!

پیشنهاد میکنم دوستان عزیز همون کاری قبلاً توی اینستا انجام دادند الان هم انجام بدن (sm93)

بچه ها پیش به سوی اینستاگرام آذری جهرمی البته خودش هم گفته نظرات خودتون را درباره این لیست بگین پس برین و بهش بگین ما اینترنت بین الملل 10 گیگ نمیخوام

Hosein333
09-23-2017, 04:14 PM

دقیقا
خیلی کثافت هستن اینا

hossein007
09-24-2017, 08:21 AM
اجرای آزمایشی بسته‌های ترکیبی مخابرات ۱۰ گیگ اینترنت بین‌الملل با سرعت دلخواه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با اشاره به ارائه بسته ترکیبی اینترنت و مکالمه مخابرات در استان‌های قم و مازندران گفت: تفکیک اینترنت بین‌المللی و کشوری در این طرح انجام شده که به صورت آزمایشی اجرا می‌شود تا بازخوردها را ببینیم و بتوانیم آن را به سایر استان‌ها هم تسری دهیم.
محمدرضا بیدخام در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تعرفه‌های پیشنهادی مخابرات ایران گفت: با توجه به سیاست‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و جهت ایجاد رضایت برای مشتریان، شرکت مخابرات ایران برای اولین بار در کشور به ارائه‌ی بسته‌های ترکیبی به نام مهرگان اقدام کرده است که در مرحله‌ی اول به صورت پایلوت در استان‌های قم و مازندران اجرا می‌شود.
وی درباره جزئیات این طرح توضیح داد: این طرح شامل خدمات اینترنت با ترافیک کشوری و بین‌الملل و همچنین مکالمه است. با توجه به تفکیک اینترنت بین‌الملل و کشوری، مشترک می‌تواند با مصرف حجم دلخواه خود از اینترنت داخلی و ۱۰ گیگ اینترنت بین‌الملل استفاده کند. برای مکالمه نیز مکالمه‌های داخل استان، بین‌استانی و همراه اول در نظر گرفته شده است.
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران بیان کرد: در طرح مهرگان یک حداقل قیمت ۲۲ هزار تومان و حداکثر قیمت ۵۰ هزار تومان است. در مهرگان دو نیز حداقل قیمت ۱۰ هزار تومان و حداکثر قیمت ۲۲ هزار تومان است. حجم و سرعت مصرفی دست مشترکان است و آنها می‌توانند به صورت حضوری به مراکز مخابراتی مراجعه کرده و یا به صورت غیرحضوری با شماره‌گیری ۲۰۲۰، با توجه به تعرفه‌هایی که در بسته مهرگان وجود دارند، بسته‌ای را انتخاب و از آن استفاده کنند.
بیدخام در پاسخ به اینکه آیا ۱۰ گیگ اینترنت بین‌الملل، انتظار اینترنت غیرحجمی را برآورده می‌کند؟ اظهار کرد: ۱۰ گیگ عدد خوبی است و بعد از ۱۰ گیگ هم مشترکان می‌توانند از ترافیک داخلی استفاده کنند. اما این عدد در حال حاضر به صورت پایلوت اجرا می‌شود تا بازخوردها را ببینیم و بتوانیم برای سایر استان‌ها هم تسری دهیم.

وی در پایان با اشاره به اظهارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر نهایی شدن تعرفه جدید مخابرات در پایان ۱۰۰ روز از آغاز به کار این وزارتخانه گفت: آقای وزیر برنامه ۱۰۰ روزه‌ای اعلام کرده و مخابرات ایران نیز تابع سازمان تنظیم مقررات ارتباطات است. بنابراین در صورت ابلاغ سازمان، مخابرات کنند طبق نظر رگولاتوری عمل خواهد کرد.

یعنی هرچه فحش ناموس هست حقشان است که نثارشان کنیم

Sourenaa
09-24-2017, 10:44 AM
اجرای آزمایشی بسته‌های ترکیبی مخابرات

۱۰ گیگ اینترنت بین‌الملل با سرعت دلخواه

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] مدیرکل روابط ه اینکه آیا ۱۰ گیگ اینترنت بین‌الملل، انتظار اینترنت غیرحجمی را برآورده می‌کند؟ اظهار کرد: ۱۰ گیگ عدد خوبی است و بعد از ۱۰ گیگ هم مشترکان می‌توانند از ترافیک داخلی استفاده کنند.

این جمله رو که خواندم هر چی فحش از بچگی تا الان یاد گرفته بودم اومد توی ذهنم

sadegh1
09-24-2017, 11:59 AM
بیدخام در پاسخ به اینکه آیا ۱۰ گیگ اینترنت بین‌الملل، انتظار اینترنت غیرحجمی را برآورده می‌کند؟ اظهار کرد: ۱۰ گیگ عدد خوبی است و بعد از ۱۰ گیگ هم مشترکان می‌توانند از ترافیک داخلی استفاده کنند.

آخه چاقال من الان اینترنت داخل به چه کارم میاد 10 گیگ رو میخوام تو ک.ون ... بکنم ک.یرم دهنت ک.ون پشمکی!!(sm102)