توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترانه های فیلمی ( اجرا شده در سالهای دهه ی 50 )
ashkan95
10-03-2017, 09:25 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
چلچراغ
کارگردان
خسرو پرویزی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%B2%DB%8C)
تهیهکننده
نندلال نارننداس هندوجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 84_%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%86%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B 3_%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%AC%D8%A7&action=edit&redlink=1)
نویسنده
خسرو پرویزی
بازیگران
ناصر ملک مطیعی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B7%DB%8C%D8%B9%DB%8C)
ایرج قادری ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DB%8C)
ملوسک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
جلال پیشواییان ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D9%86)
عنایت بخشی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DB%8C)
تدوین
خسرو پرویزی
تاریخهای انتشار
۱۳۵۵
مدت زمان
۹۴ دقیقه
کشور
ایران
زبان
فارسی
چلچراغ با صدای مرتضی
ashkan95
10-03-2017, 09:28 PM
چلچراغ با صدای مرتضی 1355
ashkan95
10-03-2017, 10:10 PM
ashkan95
10-03-2017, 10:12 PM
تنگنا - فریدون فروغی 1352
از آرشیو میوزیک باران
ashkan95
10-03-2017, 10:34 PM
ashkan95
10-03-2017, 10:36 PM
کندو - ابی 1354
از آرشیو میوزیک باران
davvood
10-04-2017, 06:46 PM
davvood
10-04-2017, 06:50 PM
فیلم بیدار در شهر
همزاد - حمید شبخیز 1355
Wiley
10-05-2017, 03:22 AM
چلچراغ با صدای مرتضی 1355
سلام آقا اشکان حالتون خوبه؟
تاپیک خواننده های دهه 50 حذف شده یا تغییر کرده؟ چون نمیتونم وارد بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید. این پیام رو هم بعدا حذف میکنم چون گویا به خاطر این که Inbox پیام هاتون پر شده نمیتونید پیام جدید دریافت کنید.
آدرس قبلی تاپیک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ashkan95
10-05-2017, 11:49 AM
سلام آقا اشکان حالتون خوبه؟
تاپیک خواننده های دهه 50 حذف شده یا تغییر کرده؟ چون نمیتونم وارد بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید. این پیام رو هم بعدا حذف میکنم چون گویا به خاطر این که Inbox پیام هاتون پر شده نمیتونید پیام جدید دریافت کنید.
آدرس قبلی تاپیک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام از ماست
تایپیک خواننده های گمنام دهه ی پنجاه به صلاحدید مدیریت سایت آقا امیر بسته شده
اگر دوستان به دائرشدن دوباره تایپیک تمایل دارند به آقا امیر مسیج بدن / ممنون
aminaminamin
10-05-2017, 07:11 PM
تشکر تشکر
Wiley
10-06-2017, 03:37 AM
سلام از ماست
تایپیک خواننده های گمنام دهه ی پنجاه به صلاحدید مدیریت سایت آقا امیر بسته شده
اگر دوستان به دائرشدن دوباره تایپیک تمایل دارند به آقا امیر مسیج بدن / ممنون
عجب مشکلی پیش اومد بود که آقا امیر بستند؟
اگه یک تاپیک ارزشمند و به درد بخور تو انجمن بود یکی این و یکی هم تاپیک آهگ خود امیر هست. اصلا باور کن من فقط به خاطر این تاپیک میومدم انجمن و سایت موزیک باران. چیزای دیگه و آهنگ های دیگه که همه جا پیدا میشن.
خیلی حیف شد دقیقا هر چی تو این انجمن به اوجش میرسه یه جورایی تو اوج نابود میشه...
مشکل اینجاست که بعضی ها فک میکنن کیفیت کاست آلبومای داریوش از سیدی بهتره
از خودم نمیگما دیدم که گفتن ...
ashkan95
10-06-2017, 12:56 PM
مشکل اینجاست که بعضی ها فک میکنن کیفیت کاست آلبومای داریوش از سیدی بهتره
از خودم نمیگما دیدم که گفتن ...
البته نه تمام کاستها / کاستهای کمپانی پرسپولیس که 5 تا از آلبوم های داریوش رو به بازار داده واقعا کیفیت بالایی دارند
رسول رستاخیز رو کلتکس زده که با کیفیت پرسپولیس قابل مقایسه نیست
رسول رستاخیز نمونه کاست پرسپولیس 3
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%AE%DB%8C%D8%B2_%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%D9%BE% D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3.mp3.html
ashkan95
10-06-2017, 01:19 PM
سلام دوست عزیز من کاری ندارم کاری نرفته باشه رو سی دی ملت بزارن
مسئله اینه کاری رفته رو سی دی کیفیت هم قابل قبول هست رو میزارن شما بگو من چند تا پست پاک کنم چند بار تذکر بدم 1 بار 2 بار 100 بار
پدرم در اومده آهنگو پارس ویدئو زده رو سی دی میزارن انگار طرف ته چاه داره میزنه تو حلب روغنی بیش از 30 ساعت از گذاشتنش میگذره 8 نفر از پست تشکر کردن
چرا الان کاربرانی که معترض هستن تاپیک پاک شده یه نفر نقل نگرفته چرا این فایلو میزارید اینجا
اگه یک بار دو بار هست تا من پاک کنم پست مشکل دار رو ولی 100 بار هست هر روز باید بشینی با ملت بحث کنی
آقا شما کاملا درست میگید شکی در این حرفا نیست / مطلب مهمی که من بارها در انجمن ها گفتم اینکه متاسفانه دوستانی که کارهای خوب و با کیفیت دارند اینجا فقط نظاره گرند و فقط برای دانلود کردن به اینجا سرمیزنند نه برای گذاشتن کارهای خوب / حرفی هم نمیشه زد به هرحال مال مال خودشونه / اما اگر میومدن و اینجا فعالیت میکردند این مشکلات هم پیش نمی اومد / همه مث شما نیستن امیر آقا که این همه کار بدون هیچ چشم داشتی در اختیار ملت میذاری / دم همه ی دوستان با مرام و دستو دلباز گرم