توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: بهترین ترانه ها و آهنگهای پاپ :::: تبدیل شده از کاست و صفحه های ارجینال قدیمی :::
باسلام خدمت شما دوست عزیز .تشکر کمترین کاریه که مادرمقابل محبت های شما می کنیم ارزش کارشما خیلی از تشکرمابالا تره . شما که مارو لایق محبت خود قرار دادی اگر آهنگ ده لو خوشگه عباس قادری ورژن قدیمی شو داری لطف کنی منت سرما بذاری
آهنگ وبذاری چون خیلی دنبال این آهنگ گشتم فقط ورژن جدیدشو پیدا کردم.
سلام ممون که زحمت کشیدی باورکنید الان دیدمش خیلی خوشحالم کردی .محبت کردی باور کنید چند سال دنبال این آهنگ گشتم .دستت دردنکنه
babakkhakpoor
04-30-2019, 12:56 AM
37275
ترانه شکل سراب(در بعضی کاستها با نام غروب موندنی)
از ترانه های کمیاب وبسیار زیبای بتی میباشد.
○ کلام: لیلا کسری
○ ملودی: فریدون خوشنود
○ آرانژمان: منوچهر چشم آذر
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
86662147
04-30-2019, 02:11 AM
سلام ممنون ولی لینک دانلودش خرابه دانلود میکنی نصفه هس آهنگ لطفا درست کنید تا دو دقیقه بیشتر نیس.
86662147
04-30-2019, 02:17 AM
لینک آهنگ عارف درست کنید منظورم آهنگ عارف بود لطفا اگه کسی کاست های قبل انقلاب عارف رو کیفیت خوب داره بذاره خیلی دنبالشم این آهنگها هم اگه بود لطف کنید بذارید بوی فریاد،نامهربون،دلم باور نداره،اسفند دونه دونه،آدمیزاده،آی شانس بسوزی،گارونه،شاخ نبات،لبان تو،بلور اشک،لبان تو،باغ آینه،راز نگاه
بعضی ها درخواست هم میدن مثل عارف اما اصلا نگاه نمی کنند کی بود و چی بود دوباره تکرار می کنند و براشان اوف داره تشکر کنند[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%D8%B1%D9%81.mp3.html
Hosseiin
04-30-2019, 02:27 PM
آهنگ کمیاب لیلا فروهر به نام هفت طلسم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Telesm.mp3.html
Zavash
04-30-2019, 08:44 PM
37284
کیفیت (( نوار کاست ))
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
86662147
05-01-2019, 02:08 AM
سلام دادا اگه منظورت منم که الان اومدم ممنون برای آهنگ آدمیزاده عارف.
babakkhakpoor
05-01-2019, 10:18 PM
37288
ترانه اولین و آخرین از اشکان(خواننده گمنام دهه پنجاه که صدای خوبی هم داره.اگه درخواست بود کاست کاملش رو میزارم)
Elegance
05-02-2019, 12:34 PM
من چون خیلی در یوتیوب میگردم میبینم که نود درصد این آهنگها و این مجموعه در یوتوب هست، ممنون از زحمت دوستان
mjb007
05-02-2019, 10:40 PM
37292
ترانه سوغاتی
شاعرِ ترانه: اردلان سرفَراز
ملودی سازِ ترانه: محمد حیدری
تنظیم کنندۀ ارکستر: ناصر چشم آذر
فایل از آرشیو ناصر چشم آذر
نسخۀ ریمستر سده و اصلاح شده توسط پارسا غَرَوی زاد
پ.ن: کسانی که به این ترانه علاقه مند هستند حتماً این نسخه را دانلود کنند تا تفاوتِ این نسخه با نسخه های دیگر را حس کنند
aryana
05-02-2019, 11:45 PM
سلام دوست عزیز لطفا کاملشو بزارید ممنون
simin
05-03-2019, 01:22 PM
خدا رحمتش کنه
babakkhakpoor
05-03-2019, 04:48 PM
سلام.آلبوم اشکان حریر سبز
یکی رادوست میدارم اجرای اول معین37295[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ashkan95
05-03-2019, 11:40 PM
37300
ashkan95
05-03-2019, 11:41 PM
37301
tvradio
05-04-2019, 10:13 AM
سلام ببخشید دوست عزیز اهنگ حریر سبز اشکان که در البوم که گذاشتید کیفیتش پایین می باشد . اگر این اهنگ را با کیفیت بهتر دارید بگذارید
mohsen140
05-04-2019, 12:54 PM
سلام و وقت بخیر به دوستان موزیک بارانی
از گلایه ها صحبت کنم یا عشق به کارهای که گذاشته میشه و هیچ گونه کیفیتی از لحاظ صداپردازی ندارن . . .
دوستان کارهای که آپ میشه با دقت بیشتری آپ بشه و این تاپیک از روزهای اوجش خیلی خیلی فاصله گرفته ، الا اینکه اشکان و یکی دو نفر دیگه پستهای معتدل بزارن
خیلی وقته خودم پست نذاشتم با اینکه کارهای خوب دارم ،
فعلن دنبال خرید کاستهای هستم که در آرشیوم کم و کسر هستن از قبیل شمارهای آونگ و تاپ تن و آرگامان و آرمون و علی الخصوص استریو س و پ ر دیسکو . . .
ان شاالله در آینده نه چندان دور با دستی پر به خدمت شما خواهم اومد
امیدوارم همیشه موفق باشید
در دل بود تا گلایه
چون خیلی وقته پستی ندیدم جیگرم حال بیاد ....
بازهم سپاس بابت حضورتون که تاپیک بالا مونده . . . (sm127)(sm10)
babakkhakpoor
05-05-2019, 01:10 AM
ترانه کمیاب شقایق از اشکان
کیفیت متوسط(شرمنده کیفیت بهتر رو اگه دارین دریغ نکنین)
اینک یه کاور با کیفیت از اشکان
37309
babakkhakpoor
05-05-2019, 01:50 AM
37310
با سلام اینم کاملترین ترانه های موجود درنت از افشین شاد(مقراضی)
کیفیت خیلی خوب +یک ترانه در آخر این آلبوم تبدل شده از ریل
امیدوارم در زندگی مثل این ترانه ها شاد و ریتمیک باشید(sm127)
(با تشکر از دوست عزیز AfshinShadow که زحمت تهیه این آلبوم رو کشیده)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] w.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ow.pdf.html
86662147
05-05-2019, 02:16 AM
سلام دوستان عزیزی که تو این تاپیک زحمت میکشید یه خسته نباشید خیلی بزرگ بهتون میگم کسی کاست آونگ شماره۱۱۲هایده که شامل بهترین ترانه های هایدس رو با کیفیت خوب داره بذاره آهنگهای این کاست عالی هستن آهنگهایی که تو این کاستن مهمونی نوروز آمد چه عالمی داره و...
کاور کاست هایده شرکت اونگ [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
86662147
05-06-2019, 02:06 AM
دادا جان ممنون برای کاور کاست هایده لطفا آلبومشم بذار.(sm10)
mjb007
05-06-2019, 09:17 AM
سلام به دوستان گرامی . با شما هم نظر هستم . من هم که بعد از چند وقت امدم و دیدم تاپیک فعال هست , خوشحال هستم که دوستان تاپیک رو سرپا نگه داشتن. سپاس از دوستان.
ولی به قول محسن عزیز از باب گلایه , دوستان و سرورانی که پست میزارن کاش با دقت و وسواس بیشتری کارها رو قرار بدن چون غالبن کارها تکراری و از کیفیت مناسبی برخوردار نیست. بعضی از البوم هایی که قرار داده شده در تاپیکی که برای کاست و البوم بود همه قرار داده شد و بعضی اهنگها به وفور در نت موجود هست . ترانه سوغاتی رو از خانم هایده قرار داده شد به عنوان کیفیت ریل , در مورد کیفیتش صحبتی ندارم ولی در خود اهنگ قبل از شروع اجرای خانم هایده در پس زمینه صدای کسی به گوش میرسه که به نظر ترک رو دستکاری کرده. این به هیچ عنوان شایسته و روا نیست که کسی از خودش چیزی به اثر مرجع اضافه کنه و بخواد ردی از خودش بزاره. این جور کارها فاقد ارزش و اعتنای هنری و معنوی هست و کاش به جای عنوان کردن نام اون شخص از پدید اورندگان اثر نام برده می شد نه شخصی که این اثر فاخر رو دستکاری کرده. کاور جعلی ارزش و اعتبار قرار دادن نداره و یا البوم و اهنگ یا پستی که چندین بار در تاپیک های مختلف قرار داده شد. تاپیک رو اگر دوست دارید به مسیر خوبی پیش بره به کارهای فاقد ارزش یا ویژگی خاص نزول ندید تا اعتبار تاپیک و پست ها والاتر و با ارزش تر بشه. از اشکان یا محسن و dada و دوستان گرامی هم ممنون که کمتر و گزیده تر پست میگذارند. همگی سرسلامت باشید و مرحمت کنید پست های تشکر و غیره رو پاک کنید.
در پایان هم به عشق دوستان اگر کار یا قطعه ای خاص یا با ویژگی خاص مد نظر شون بود و من موجود داشتم در خدمت هستم.(sm123)
1. من به عنوانِ «کیفیتِ رِیل»، این ترانه رو قرار ندادم
2. نامی از پدیدآورندگانِ این ترانه نبردم؟؟؟... (بارِ دیگر پستی که فرستادم رو ببینید)
3. دربارۀ اون «صدای تبلیغاتی» قبل از شروع اجرای خانم هایده روی پیش درآمدِ ترانه باهاتون موافقم... نباید اضافه بشه
mjb007
05-06-2019, 12:56 PM
37329
کاستِ -گلایه ها- با صدای -داریوش-
سالِ 2000: اردلان سرفَراز، منوچهر چشم آذر
سقوط: شهیار قنبری، فریبرز لاچینی، منوچهر چشم آذر
داد از این دل: بابا طاهر عریان، پرویز مقصدی، منوچهر چشم آذر
گلایه: اردلان سرفَراز، منوچهر چشم آذر
ریمستر: پارسا غَرَوی زاد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]داریوش - گلایه ها.rar.html
mohammad1772
05-06-2019, 02:40 PM
[QUOTE=vida;870306]یکی رادوست میدارم اجرای اول معین37295
اقا با تشکر فراوان
باقی اهنگ ها رو هم لطف کن
babakkhakpoor
05-06-2019, 09:12 PM
با سلام کاست آونگ112 هایده (درخواستی دوستان)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DA%AF112.rar.html
babakkhakpoor
05-06-2019, 09:53 PM
ترانه خاکستری ترانه سرا:ایرج جنتی عطائی آهنگساز:زنده یاد بابک بیات تنظیم :محمد اوشال
ظبط شده با صدای علی سهراب کیفیت :مطلوب
ترانه هیچکی مثل تو نبود (ورژن پیانو) ترانه سرا ایرج جنتی عطایی آهنگساز زنده یاد بابک بیات
با صدای علی سهراب
mjb007
05-06-2019, 10:08 PM
37331
ترانۀ -شقایق-
شاعرِ ترانه: اردلان سرفراز
سازندۀ ملودیِ ترانه: فرید زُلاند
تنظیم کنندۀ موسیقی: آندرانیک آساطوریان (آندو)
صدا: داریوش
نسخهی تبدیل شده از روی نوار ربع اینچ اصلی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%D9%82_%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87%E2%80%8 C%DB%8C_%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84_%D8%B4%D8%A F%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D9%86%D9% 88%D8%A7%D8%B1_%D8%B1%D8%A8%D8%B9_%D8%A7%DB%8C%D9% 86%DA%86_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C_.mp3.html
Amir.p
05-07-2019, 12:48 AM
تولد گوگوشه
شاه ماهی هنر ایران که مانندشون هرگز نخواهد امد.
خواستم یادی از ایشون کرده باشم و یادمان سالها خاطره سازی برای چند نسل .
ترانه زیبای گل هزار پر با کیفیت عالی به همراه نسخه بدون کلام تقدیم شما دوستان همراه.
کلام : آرش سزاوار موسیقی و تنظیم : اریک ارکانت اجرا : 1355
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mohsen140
05-07-2019, 08:14 AM
سلام و وقت بخیر
کمی حالم خوب است ، اما تو باور نکن رفیق
دوستان لطفا توجه کنن ، در مورد آهنگ خانم هایده که صدای تبلیغاتی داره اولش یک توضیح مختصر خدمت دوستان بگم ، و این هستش که صدای لول متعلق به پارسا غروی زاد هستش مهندس صدابردار استودیو پاپ هستن و بیشتر ریل های بابک بیات و ناصر چشم آذر و منوچهر خان و نوار کاستهای ادر بابک بیات که در خونه ضبط خانگی میشدن خدمتتشون هستش و در مورد ترانه هایده صدای اول آهنگ برای کانال تلگرامی ایشون هستش و هدفش هر چه بهتر شدن آهنگهای خاطر انگیر با کیفیت هر چه بهتر خدمت دوستان برسه و همیشه کارهای ناب و تاپ تو کانالش گذاشته و آخرین کاری که گذاشته ورژن نایاب و تا حال نشنیده خونه (سیل غارتگر) از داریوش رو در کانال قرار دادن که از آرشیوهای خاص بابک بیات هستش که به هر عناوینی بابک بیات دوست نداشتن در زمان حضورشون این نسخه رو بیرون ارائه بدن و به هر روی با اجازه خانواده محترم بیات این نسخه پالایش شده و ارائه شده و نسخه بسیار خوبی هم بود . و باز هم آهنگ سوغاتی هایده در کانال تلگرامی خودشون این طور عنوان کردن
خانم هایده قسمتی از شعر رو اشتباه خوندن و این اشتباه به این صورت بود
شعر صحیح خانم هایده
واسه کبوترای عشق ، دست کی دونه بپاشه ...
و خانم هایده به اشتباه خوندن
دست کبوترای عشق ، واسه کی دونه بپاشه >>>
این نسخه از هنرمند عکاس کامبیز باقری با کیفیت بسیار بالا به پارسا جان دادن و این نسخه رو کلامش رو با هنرش درست کردن و به جای کلمه دست >>> واسه رو عوض کردن . . .
سالها بود این شعر بصورت اشتباه به گوش داده میشد . . .
به بزگواری خودتون ببخشید اگر پر حرفی بوده و ای کاش منظورم رو کامل رسونده باشم
همیشه دوست داشتم بهترین ها متعلق به این تاپیک موزیک باران باشه و شماها نازنینان
اما گلایه ها کم نیست
بماند به بعد (sm10)
معین (البوم شاخه نبات )در خواستی دوستان37342[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
mjb007
05-07-2019, 06:02 PM
درود
در مورد این توضیحی که دادی محسن جان صحبت سر ترمیم و اشتباه معروف اهنگ سوغاتی در هنگام ضبط اهنگ نیست . ایشون لطف کردن و ترمیم و تصحیح کردند. اهنگ نازنین زنده یاد طوفان رو هم که شنیدم همین صدا روش بود و شاید کارهای دیگه . در ادامه گفتگویی که با دوست عزیز mjb007 در تاپیک (در مورد صدای تبلیغاتی این اقای محترم بر روی ترانه ها و اثار فاخر) داشتیم , این گفتگوی به صورت خصوصی بین ما رد و بدل شد و ایشون هم در این مورد همین توضیح های شما رو دادن و اخرین پیغامی که من برای ایشون دادم هم برای شما عزیز و دوستان گرامی بازنشر میکنم که فکر میکنم پاسخ این متن شما هم باشه.
"درود. سپاس از پاسختون. اقای غروی زاده یا هر شخص محترم دیگه ای که هر نسخه ای که در اختیار داره به خصوص نسخه مرجع ربع اینچی یا کپی اون باید به شاکله اصلی اون قطعه و اثر وفادار باشه نه دخل و تصرف کنه . تازه این اقا مسوولیتش بیشتر هم هست. البته بحث ریمستر و پالایش فرق میکنه ولی اینشون کار درستی نمیکنن. یا این اثار رو منتشر نکنن و پیش خودشون نگه دارن یا منتشر میکنن به نسخه مرجع و صاحبان اصلی و ماندگار اثر باید وفادار باشن نه اینکه حق مالکیت برای خودشون قائل بشن. "
در ادامه برای تکمیل اضافه کنم
که دوستان دیگری هم هستند که نسخه های متفاوت و نسخه های ربع اینچی اصلی و کپی با کیفیت اون رو در اختیار داشتند و دارند و این سالها خودشون با عشق و کمی پالایش و ترمیم اینها رو منتشر کردند. از اساتیدی مثل ناصر چشم اذر تا زنده یاد ناصر فرهودی و استاد ویگن داوودی و بچه های قدیمی و جدید ارشیو دار . اگر نگم تمام ولی قریب به اتفاق این کارهایی که به عنوان ریل و اصلی در این انجمن و تاپیک و جاهای دیگه گذاشته میشه از ارشیو و انتشار این عزیزان هست. کدامیک از این بزرگواران این کار رو کردن, اصلن به خودشون اجازه ندادن و نمیدن.
این اقای غروی زاده هیچ حق معنوی و قانونی و عرفی نداره که اینکار رو بکنه و حالت کپی رایت برای خودشون درست کنه. ایشون فقط این اثار به دستشون رسیده و اگر واقعا عشق و علاقه دارند به این اثار با ریمستر کردن و ترمیم خب منتشر کنن ولی وقتی صدای خودشون رو اضافه میکنن انگار که از مالکان و تهیه کنندگان این اثار هستند . درست نیست برای دیده شدن و جایگاه درست کردن برای خودشون این کار رو ادامه بدن و دیگر عزیزان هم در ادامه این اشتباه ایشون رو همراهی کنن و مهر تاییدی بر کار ایشون بزنند. داریوش هم برای نخستین بار آهنگ نفس رو چند سال پیش به صورت با کیفیت از ارشیو خودشون با اینکه از افرینندگان اثر هستند و با کیفیت اصلی و بدون چشم داشت در اختیار همگی قرار دادند بدون دخل و تصرف و کم وزیاد . حالا ایشون...
این اثار اهنگ عبدالمالکی و اینها نیست که این طور با صدای پیش درامد بخواد منتشر بشه.
همگی سرسلامت باشید.
حالا من این موضوع (سخنِ درستی که شما میگین) رو به ایشون میگم و امیدوارم گوش کنن...
ولی حتمن تا الان عزیزانی بودند که به ایشون گفتند... ولی فکر نمیکنم گوش بدند.
من پاسخِ ایشون رو کپی کردم:
"پیش قضاوت گناه بزرگیست ! چه کسی گفته من حق قانونی و معنوی ندارم ؟ از کجا می دونید نوارهارو به دستم رسیده ؟ چرا فکر نمیکنید شاید صاحب اصلیش این اختیار رو به من داده ؟"
Amir.p
05-07-2019, 10:56 PM
درود نسخه سالم (تصحیح شده اشتباه معروف) بدون صدای تبلیغاتی خدمت شما و همه دوستداران
آهنگ ماندگار سوغاتی با صدای خانم هایده
کلام : اردلان سرفراز موسیقی : زنده یاد محمد حیدری آرانژمان : زنده یاد ناصر چشم آذر
Zavash
05-08-2019, 12:33 AM
بازار ترانه سوغاتی از زنده یاد بانو هایده گرم هست .. یکی هم من قرار بدم .. تصویری .. دوستانی که این ویدئو رو دارند و یا میتونن بدست بیارن که هیچ .. اما دوستانی که به هر دلیل امکان بدست آوردن ویدئوی این ترانه رو ندارن .. من تقدیمشون میکنم . کیفیت 480 و بدون تگ تبلیغاتی .
37351
mjb007
05-08-2019, 10:07 AM
37357
ترانۀ عروسک (شبِ آفتابی)
شاعرِ ترانه: ایرج جنتی عطایی
آهنگسازِ ترانه: بابک بیات
نسخۀ تبدیل شده از کاست پرسپولیس
تبدیل دیجیتالی و ریمستر پارسا غَرَوی زاد
پ.ن: بدونِ صدای تبلیغاتی
derakht5
05-09-2019, 01:37 AM
37381 در خواست آهنگ استاد گلپایگانی درود به همه دوستان گرامی و سپاس از لطف و محبتتون,
به دنبال آهنگ اول این کاست هستم ۱ - ابو عطا (شبی در حال مستی)
در این کاست ۴ آهنگ هست, آهنگ دوم یک شاخه گل هست آهنگ سوم و چهارم از گلهای رنگارنگ هست
86662147
05-09-2019, 04:22 AM
آهنگ کنج تنهایی یا فارغ از دگران با صدای زنده یاد دلکش و عارف تقدیم به دوستان
mjb007
05-09-2019, 08:48 AM
37388
ترانۀ «قلندر»
شاعرِ ترانه: اردلان سرفراز
سازندۀ ملودیِ ترانه: فرید زُلاند
تنظیم کنندۀ موسیقی: منوچهر چشم آذر
نسخۀ ریمستر شدۀ آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%86%D8%AF%D8%B1_%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87_%D8%B1% DB%8C%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1_%D8%B4%D8%AF%D9%87_% D8%A2%D9%84%D8%A8%D9%88%D9%85.mp3.html
mohsen140
05-09-2019, 12:35 PM
دادا جان زحمت کشیدید سپاس دوست گرامی
فقط یه نسخه سپید و سیاه موجود هست که در اختیار پارسا غروی زاد هستش که بسیار متفاوت و شنیدنی هست و متاسفانه بصورت کامل بیرون ارائه ندادن
به هر روی ممنونم دادا جان . . .
ENSAN
05-09-2019, 06:44 PM
لینکهای زیر سالمند . دوستان اگر میشناسند این دو ترانه و خوانند اش را معرفی کنند
babakkhakpoor
05-10-2019, 12:59 AM
بابک جان این آلبوم هم مشکل اکسترنال و خارج شدن از فایل فشرده را داره یه برّرسی کنی ممنون شما هستم و همراه با کاورش
با سلام الان خودم هر دو آلبوم رو دانلود و از حالت فشرده درآوردم و مشکلی نداشت.لطفا نرمافزار وینرر خودتون رو بروزرسانی کنید و نتیجه رو بگین .اگه نشد براتون تک تک آپ میکنم.مخلصیم.
babakkhakpoor
05-10-2019, 01:08 AM
37389
اجرای متفاوت ترانه خلوت از گوگوش
ترانه سرا منصور تهرانی آهنگساز و تنظیم کننده ناصر چشم آذر
کیفیت خیلی خوب
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DB%8C_%D8%AF%D9%88%D9%85_.mp3.html
86662147
05-10-2019, 02:17 AM
سلام بچه ها کسی کاست بهترین ترانه های عهدیه ساخته انوشیروان روحانی رو کیفیت خوب داره بذاره منظورم بدون هواست لطفا کل آلبومو بذارید آلبوم کمیابی اما طلاست ممنون.
mjb007
05-10-2019, 10:03 AM
37389
اجرای متفاوت ترانه خلوت از گوگوش
ترانه سرا منصور تهرانی آهنگساز و تنظیم کننده ناصر چشم آذر
کیفیت خیلی خوب
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DB%8C_%D8%AF%D9%88%D9%85_.mp3.html
دوستِ عزیز، این اجرای اول (اصلی) است... اون نسخه ای که همگی شنیدیم با تنظیم اریک برای اجرا در تلویزیون بود که شرکت آونگ (ترانه) همه جا منتشر کرده بود.
که متاسفانه همین اجرایی که گذاشتین خیلی کم شنیده شده بود
mjb007
05-10-2019, 10:06 AM
mjb007 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) عزیز ممنونم اگر یه برّرسی کنی چند بار دانلود کردم ولی اکسترنال نمیشه
من همین الان دانلود کردم و اکسترنال کردم ولی درست بود
babakkhakpoor
05-10-2019, 06:25 PM
37397
اجرای متفاوت ترانه غریب آشنا از گوگوش
ترانه از اردلانسرفراز آهنگ از شماعی زاده تنظیم از واروژان
کیفیت متوسط
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA.MP3.html
ENSAN
05-11-2019, 07:39 AM
دوستان گلم وتمامی عزیزان بویژه قدیمیهای انجمن از رؤیا
خواننده قدیمی هرچه داریدبه اشتراک بگذارید بخصوص اهنگها و آلبوم های با کیفیّت و با ارزش
که واقعأ قلب هنره این خواننده خوش صدا و فاخر که به جرأت میتونم بگم هنر وقدرت خداست37398
رویا: گم کرده راه
رویا دارای صدای بسیار لطیف و آرامش بخش است. او یکی از بهترین خواننده های معاصر است که ترانه های بسیاری را اجرا کرده و همچنین در برنامه گلهای رنگارنگ شرکتی فعال داشته.
بیوگرافی رویا
رویا (رضوان زادهوش) یکی از شاگردان حبیب الله بدیعی است و از خواننده های معروف دهه ۴۰ و ۵۰ می باشد و دارای صدای بسیار زیبا و بقول معروف مخملی وآرامش بخش میباشد. رویا اولین بار در برنامه گلها حضور یافت وبسیار خوش درخشید واسمش روی زبان ها افتاد. رویا در حدود ۳۰ برنامه گلهای رنگارنگ حضور یافت. او همچنین در چندین فیلم هم آواز خوانده. ودر کل سه نوار کاست هم دارد که شامل ترانه هایش میشود(به جز صحفه گرامافون های بسیاری که تبدیل به کاست نشده اند)
mjb007
05-11-2019, 08:19 AM
دوست عزیز سپاسگزارم اگر این آلبوم وکاست را کامل قرار بدهی و خسته هم نباشید
متاسفانه در حال حاضر ندارم... اما اگر پیدا کردم حتما میذارم
یه سری کاور باکیفیت داشتم گذاشتم37400374013740237403374043740537406374 07374083740937410374113741237413374143741537416374 173741837419
babakkhakpoor
05-11-2019, 03:02 PM
37420
آلبوم صفحه افسانه عشق وافسانه زندگی
رویا و سرهنگ زاده
کیفیت خیلی خوب
babakkhakpoor
05-11-2019, 03:45 PM
37421
6 ترانه از رویا با کیفیت خوب
ghasemshah
05-11-2019, 07:50 PM
چند تا البوم بود منم گذاشتم البته کیفیتهاش تعریفی نیست ولی ارزش گوش دادن داره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%85_%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D9%86. rar.html
babakkhakpoor
05-12-2019, 07:52 PM
37430
اجرای بدون ملودی ترانه وقتی به مستی میرسم از ابی
ترانه ای که هیچ وقت با صدای ابی بیرون نیامد ترانه سرا ایرج جنتی عطایی
ولی خواننده ای به نام نیما نیک دل با آهنگسازی بابک بیات اجراش کرده
babakkhakpoor
05-12-2019, 08:01 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
از آقای صدا ابی ترانه های کمیابی همچون تهمت (کیفیت خوب) خونه (کیفیت خوب-اجرا شده توسط داریوش و ستار) روستایی(تبدیل از صفحه با کیفیت متوسط) کتاب سوخته (کیفیت خوب) و... موجود است.در صورت درخواست تقدیم میکنم.(sm10)
37434[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
arami
05-13-2019, 02:15 PM
سلام دوست عزیز
لطف کنید این ترانه ها رو آپلود کنید ممنون میشم
babakkhakpoor
05-13-2019, 09:09 PM
37435
ترانه روستایی از ابی
ترانه سرا ایرج جنتی عطایی آهنگساز بابک بیات تنظیم محمد اوشال
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _.mp3.html
ترانه تهمت
ترانه و آهنگ و تنظیم از سلی
ترانه کتاب سوخته
شعر از احمد شاملو آهنگساز ناشناس تنظیم کننده اسفندیار منفرد زاده
ترانه خونه
ترانه سرا ایرج جنتی عطایی آهنگساز بابک بیات تنظیم محمد اوشال
babakkhakpoor
05-13-2019, 10:28 PM
با سلام خدمت دوستان
از سری کاستهای رنگارنگ شرکت آونگ از 1 الی 17 رو باکیفیت خیلی خوب تبدیل شده از کاست رو دارم (البته زحمتشو یکی از دوستان با سلیقه کشیده)حتی بعشی از کاستها بیش از یک کاور دارن که توی آلبوم قرار داده شده.انشاالله اگه عمر و وقتی باقی بود تقدیم دوستان عزیز این سایت میکنم
اینم بعضی از کاورها
37436374373743837439374403744137442374433744437445 37446374473744837449374503745137452
ENSAN
05-13-2019, 10:51 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C_.mp3.html
دوستان گلم باز هم درود و عرض ادب و احترام .
این بار از بانو رویا ( با نام رضوان زاد هوش) یک آهنگ با دو ترانه با نامهای خدایا چه کردم و از
یرم رفتی که قسمت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C_.mp3.html)دوّم آهنگ بسیار زیبا وفوق العاده هست ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C_.mp3.html) و به زبان محلّی شیرازی
خوانده شده و خواهشأ دوستان و میهمانان عزیز همه تشکّر یادتون نره اگر پسند کردید
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C_.mp3.html)چون بنده ترانه های با کیفیّت و بهترینها را انتخاتب می نمایم به عشق شما و به عشق
امیر عزیز مدیر همیشه دوست داشتنی موزیک باران و کورش صمیمی عزیز همیار ایشان
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C_.mp3.html)
37453
باسلام خدمت دوستان عزیز
آهنگ اشرف خوشگله از آلبوم شماره 4ایرج حبیبی داشتم گذاشتم اگر کسی آلبوم وکامل داره دریغ نکنه ممنون میشم
37454[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
babakkhakpoor
05-14-2019, 04:42 PM
37459
اولین کاست رنگارنگ آونگ
mohsen140
05-15-2019, 08:12 AM
37459
اولین کاست رنگارنگ آونگ
ممنونم ، آیا آهنگها ترک به ترک هستن یا متصل ؟؟؟
آلبوم بچه های محل ار رضا معترف37462[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
باسلام
این آلبوم بالطف یکی از دوستان تکمیل شد خدمت شما دوستان
آلبوم ساعت از عباس قادری از پاپ19
37463[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
babakkhakpoor
05-15-2019, 04:14 PM
با سلام ترک به ترک هستن فقط آلبوم شماره 17 چون کیفیت تبدیل کاست متوسط بوده ترانه هارو از آرشیوم گذاشتم .
انشاالله اگه این 17 شماره رنگارنگ شرکت آونگ آپلودش تمام شد اگر راضی بودید از شرکتهای کاسپین -جهان موزیک - آرگامان -استریو دیسکو و چند آلبوم از خوانندگان جوان ناشناخته از پرسپولیس با کیفیت عالی دارم که تقدیم دوستان عزیز این سایت همچون شما میکنم.37465
babakkhakpoor
05-15-2019, 09:53 PM
37466
کاست شماره 2 رنگارنگ شرکت آونگ
کاست فستیوال آهنگهای صمد نوریان از استریو ناز37467[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم فستیوال آهنگهای صمد نوریان37468[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ENSAN
05-16-2019, 09:16 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %8C_%D9%85%D8%AA%D9%86_%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85_%D 8%AC%D8%A7%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87_%DB%8C_%D 9%BE%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9% 87.mp3.html
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %8C_%D9%85%D8%AA%D9%86_%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85_%D 8%AC%D8%A7%D9%88%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87_%DB%8C_%D 9%BE%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9% 87.mp3.html)
هرگز هرگز عهدیه و بوی فریاد از عارف در دو ورژن و گارون گارونه تقدیم به شما
37474
farzin22
05-16-2019, 10:19 PM
(sm127)
ashkan95
05-16-2019, 11:54 PM
37475
derakht5
05-17-2019, 04:18 AM
دوستان با درود و عرض ادب و احترام ,
حضور یکایک شما عزیزان بزرگوار که لطف میکنید و دیگر دوستان رو از محبت هاتون بی نسیب نمیگذارد.
درخواست چند تا آهنگ از زنده یاد حسن شجاعی داشتم و کاور کاست های قدیمی این بزرگوار را. پیشاپیش از محبتتون و سخاوت شما بزرگواران تشکر میکنم.
آهنگ ها ۱ - مادر ۲ - دلگیر نشو از من ۳ - دلم تنگه ۴ - بیگانه ۵ - غریبه ۶ - تنهایی
babakkhakpoor
05-17-2019, 12:36 PM
37476
کاملترین مجموعه از آثار در دسترس ناصر صبوری که قبل از انقلاب اجرا کردند. این مجموعه از روی تمام کاست ها و صفحات تبدیل شده موجود با بهترین کیفیت یکجا جمع شده است.
(لیست آثار نیز که با استفاده از چندین مرجع معتبر فراهم شده است، در ادامه موجود است)از afshinshadow
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .rar.html
mjb007
05-17-2019, 02:22 PM
37477
ترانۀ "عشقِ من عاشقم باش"
شاعرِ ترانه: ایرج جنتی عطایی
آهنگسازِ ترانه: واروژان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%85_%D8%B9%D8%B4%D9%82_%D9%85%D9%86_%D8%B9%D8%A7 %D8%B4%D9%82%D9%85_%D8%A8%D8%A7%D8%B4.mp3.html
کیفیتی بالا تر از نسخۀ آلبومی کلتکس رکوردز
باسلام .
آلبوم بلور شکستی از استریو چشمک
37485[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04.rar.html
این آلبوم ارو دارم درصورت درخواست میذارم
3748637487374883748937490
باسلام این اهنگ ارو نداشتم ولی آلبوم بلور شکستنی و داشتم گذاشتم
babakkhakpoor
05-18-2019, 04:43 PM
37491
رنگارنگ 6 از شرکت آونگ (این دفعه به دلیل عجله یکی از دوستان بعد از شماره 2 شماره 6 رو گذاشتم بعد از این ترتیب رعایت میشود.)
babakkhakpoor
05-18-2019, 05:25 PM
37492
رنگارنگ 3 از شرکت آونگ
derakht5
05-18-2019, 05:47 PM
دوستان گل عزیز, ممنون از همه محبت هاتون , یک سؤالی داشتم , آیا زنده یاد حسن شجاعی ترانه ای به نام (مادر) داره یا این ترانه با اسم دیگری هست؟
tvradio
05-19-2019, 01:41 AM
سلام ببخشید میشه لینگ دانلود این البوم را بگذارید باتشکر
86662147
05-19-2019, 02:44 AM
سلام دوستان اگه کسی این چند تا کاست از عارف عزیز کیفیت خوب داره همراه با کاورش لطفا بذاره خیلی کاست های خوبین ممنون.
کاست استروسامبا عارف
کاست ناز نگاه عارف
کاست ایمپریال عارف
کاست آونگ ۲ عارف
کاست آرگامان عارف یک
لینک دانلود بلورشکستنی از زنده یاد حسن شجاعی[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04.rar.html37498 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04.rar.html)
آلبوم باکیفیت جلال نصیری (کرمانشاهی) از استریو چنگ
37496[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] html
سلام لینک وکپی کن داخل آدرس قرار بده دانلود کن .
آلبوم احمد معینی شماره2از استریو چنگ
37497[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
tvradio
05-19-2019, 08:11 PM
با سلام ترک به ترک هستن فقط آلبوم شماره 17 چون کیفیت تبدیل کاست متوسط سل
بوده ترانه هارو از آرشیوم گذاشتم .
انشاالله اگه این 17 شماره رنگارنگ شرکت آونگ آپلودش تمام شد اگر راضی بودید از شرکتهای کاسپین -جهان موزیک - آرگامان -استریو دیسکو و چند آلبوم از خوانندگان جوان ناشناخته از پرسپولیس با کیفیت عالی دارم که تقدیم دوستان عزیز این سایت همچون شما میکنم.37465 سلام ببخشید میشه لینگ دانلود البوم شاد شاد که عکس کاورش را گذاشتید بگذارید باتشکر
آلبوم مرگ قو شماره 1 مهرپویا کاسپین
37499[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
babakkhakpoor
05-19-2019, 08:28 PM
رنگارنگ 4 از شرکت آونگ
babakkhakpoor
05-19-2019, 08:32 PM
37500
babakkhakpoor
05-19-2019, 09:01 PM
37501
آلبوم کبوتر حرم حسن شجاعی
تبدیل شده از کاست اصلی اوریجینال(توسط دوست عزیز MY IRAN)
آلبوم قایقران شماره 2 مهرپویا کاسپین
37505[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مرتضی صنوبری از استریو **** برلن37509[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم شماره 2آماه بشه میذارم
37510متاسفانه کیفت خوبی نداره
tvradio
05-22-2019, 02:33 AM
با سلام ترک به ترک هستن فقط آلبوم شماره 17 چون کیفیت تبدیل کاست متوسط بوده ترانه هارو از آرشیوم گذاشتم .
انشاالله اگه این 17 شماره رنگارنگ شرکت آونگ آپلودش تمام شد اگر راضی بودید از شرکتهای کاسپین -جهان موزیک - آرگامان -استریو دیسکو و چند آلبوم از خوانندگان جوان ناشناخته از پرسپولیس با کیفیت عالی دارم که تقدیم دوستان عزیز این سایت همچون شما میکنم.37465
سلام ببخشید میشه لینگ دانلود این البوم را بگذارید باتشکر
دوستان به بزرگواری خودتان بابت کیفت بد این آلبوم ببخشین
آلبوم شماره 2 جلال نصیری37515[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم قبیله لیلی شماره 3 مهرپویا از کاسپین37516[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این آلبوم ها آماده بشن میذارم37517375183751937520375213752237523
86662147
05-22-2019, 01:10 PM
سلام کسی این سه آهنگ ابی رو کیفیت خوب داره بذاره متاسفانه تو یوتیوب هست ولی کیفیتش فوق العاده پایینه آهنگ های عطش و شب و دلتنگی
86662147
05-22-2019, 01:23 PM
دوست عزیزمون 2580 از آزیتا و عهدیه و عباس قادری داشتید بذارید ممنون
mf60232000
05-22-2019, 02:00 PM
دوست عزیزمون 2580 از آزیتا و عهدیه و عباس قادری داشتید بذارید ممنون
منم میخوام اگه دارید بزارید. مرسی
آلبوم شماره 8عباس قادری از استریو بالت
37533[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم آزیتا شماره 1 از استریو عظیمی
37534[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
یکی از دوستان زحمت کشید صوتی شو گذاشت تصویری شو داشتم گذاشتم
دختر غم از فرامرز پارسی از شوی تلوزیونی رنگارنگ
babakkhakpoor
05-23-2019, 10:41 PM
در البوم شاد شاد 2 اهنگ دل که دیونه بشه از مرتضی است نه از خشایار البته خشایار هم در این طرف نوار یک اهنگ خوانده واونهایی که البوم ها را تراک به تراک جایگزین میکنند اگر بخواهند اهنگی که در این البوم است حتما اسم اهنگ را میدانند چون البوم کامل را دارند[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
با سلام خدمت دوست عزیز دادا جان .خواستم خدمت شما عرض کنم که اگه منظورتون از ترک به ترک جایگزین کردن آهنگ بنده بودم که من نیازی به این کار ندارم هر آلبومی که آپ میکنم اسم کسی که زحمت کشیده و تبدیل کرده رو میزارم .اگه میبینی چند روزه که آپ نکردم خواسته یکی از دوستان عزیز بوده که منو به شک انداخته و درخواست کرده آلبومهایی که حاصل زحمت و هزینه شاید چندین ساله بعضی از عزیزان هست رو به این راحتی در اختیار کسانی که حتی صدای بعضی از خوانندگان رو باهم اشتباه میگیرن نزارم.(منظورم عده کوچکی از اشخاص هست خدمت شما دادا جان و دوستان جسارت نشه خواهشا )توضیح کوچکی که دارم اینه که بنده 38 سالمه و از 10-11 سالگی علاقه بسیار زیادی به موسیقی دهه چهل و مخصوصا پنجاه داشتم و دارم و شروع به جمع کردن آرشیو کردم.ادعایی هم ندارم دوستان اطلاعات موسیقی شون از من خیلی بیشتره ولی در اون حد نیستم که خشایار خواننده خوب ولی گمنام دهه پنجاه(که فقط سه چهارتا ترانه تصویر-عیادت-غرور کولی و.. رو خونده) رو با مرتضی اشتباه بگیرم.اون کاوری رو که گزاشتم تزیینی بود که اشتباه چاپی داشت و خیلی از کاورهای اون زمان اشتباه نام ترانه و حتی خواننده رو دارن.من آلبوم شاد شاد 2 و 4 روداشتم که متاسفانه شماره دو از هاردم پاک شد ولی شماره چهار موجوده.
من چون از سایت موزیک باران جهت دانلود ترانه های مورد نظرم استفاده میکنم وبه خاطر عزیزان خوبی که هم علاقه با من به ترانه های قدیمی هستن(همچون شما )شروع به آپلود آرشیوم کردم.آرشیوی که از سایت های دیگه هم که به دلیل مقررات این سایت نمیشه اسم ببرم استفاده کردم هرجا هم که ترک به ترک جایگزین کردم مثل رنگارنگ شماره 17 به دلیل کیفیت پایین تبدیل جلوتر اعلام کردم و میکنم.(هرچند هر شنونده با دقتی کیفیت یکنواخت تبدیل رو خوب درک میکنه).
در پستهای بعدی کاور بعضی از آلبومهایی که دارم رو براتون میزارم هرچند برای آپلود آلبومها هنوز شک و تردید دارم.
ممنون از دوستهای بسیار خوب این سایت که دلیل انگیزه من برای سهیم کردن شما با خودم جهت گوش دادن به این ترانه های تکرارنشدنی بودید و هستید.
babakkhakpoor
05-23-2019, 10:52 PM
سری کامل آلبومهای گوگوش از شرکت آونگ
37539375403754137542375433754437545
babakkhakpoor
05-23-2019, 11:08 PM
سری کامل آلبوم خوانندگان گمنام (تهیه شده توسط دوست عزیز )morteza 54) تبدیل شده از کاستهای استریو پرسپولیس با بهترین کیفیت
37546375473754837549375503755137552
babakkhakpoor
05-23-2019, 11:17 PM
آلبوم منتشر نشده کمپانی تاج 1 و 2 (اولین اجرای خواننده معروف امروز ولی ناشناخته قدیم هلن که ترانه رو دادن مهستی اجرا کرد)
(تو شماره 2 آهنگ کمیاب مرجان قطره ها هست)
3755337554
babakkhakpoor
05-23-2019, 11:23 PM
سری کامل ترانه های جمع آوری شده از خانم رامش (23 آلبوم دهه چهل و پنجاه) که قصد دارم تو تاپیکی که برای خانم رامش ایجاد شده به تدریج بزارم.(توسط دوست عزیز امیر گلد موزیک)
چون تعداد آلبوم زیاده چند تا از کاورها رو برای نمونه میزارم
375553755637557375583755937560375613756237563
babakkhakpoor
05-23-2019, 11:26 PM
باور کنید تعداد آلبومهای نایاب و کمیاب که دوست دارم براتون آپ کنم خیلی زیاده حدود دویست و خورده ای آلبوم و تعداد بیشماری تک ترانه هست. نمیخوام همینجور فله ای آپلود کنم.نظراتتون برام مهمه.اگه درخواست و فرصت و عمری بود به تدریج میزارم.شبتون خوش
ashkan95
05-23-2019, 11:59 PM
37564
ashkan95
05-24-2019, 12:07 AM
با سلام به همراهان همیشگی قدیم و دوستان جدید
لطفا از سایت های بیرون از تایپیک آهنگ یا آلبومی رو آپ نکنید اگر خودتون کاست یا کاور ارجینال در دست دارید آپ کنید تا دیگر دوستان استفاده کنند
لطفا به بیلبورد تایپیک توجه کنید
موضوع: ::: بهترین ترانه ها و آهنگهای پاپ :::: تبدیل شده از کاست و صفحه های ارجینال قدیمی ::: ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]بهترین-ترانه-ها-و-آهنگهای-پاپ-تبدیل-شده-از-کاست-و-صفحه-های-ارجینال-قدیمی/page39)
babakkhakpoor
05-24-2019, 01:01 AM
با سلام به همراهان همیشگی قدیم و دوستان جدید
لطفا از سایت های بیرون از تایپیک آهنگ یا آلبومی رو آپ نکنید اگر خودتون کاست یا کاور ارجینال در دست دارید آپ کنید تا دیگر دوستان استفاده کنند
لطفا به بیلبورد تایپیک توجه کنید
موضوع: ::: بهترین ترانه ها و آهنگهای پاپ :::: تبدیل شده از کاست و صفحه های ارجینال قدیمی ::: ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]بهترین-ترانه-ها-و-آهنگهای-پاپ-تبدیل-شده-از-کاست-و-صفحه-های-ارجینال-قدیمی/page39)
چشم اشکان جان.چون کاستهایی که خودم خریدم و تهیه کردم دیگه تو همه سایتها گذاشته شده و تو همین سایت خوب موزیک باران یرای دانلود هست منم 90 درصد آرشیوم رو از سایتهایی گرفتم که الان متاسفانه بسته شده و هر کدوم زحمت یه عزیزی هست پس چون آرشیوم با این تاپیک همخونی نداره زحمت رو کم میکنم. انشاالله تو یه تاپیک جداگونه ادامه میدم . موفق و پیروز باشید
باسلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون بابت زحمتت نام این آهنگ عشق سیاه نه سراب
سلام خدمت شما دوست عزیز
کامل آلبوم شماره 8 از عباس قادری رو گذاشتم صفحه 38
آلبوم اکبر فروتن از اروس موزیک
37591[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Amir.p
05-27-2019, 04:11 AM
درود / مرتضی برجسته ست. صدای مرتضی هم امضای خودش رو داره ولی امکان داره برای بعضی گوش ها کیفیت این نسخه ها و ناشنیده بودن اهنگ در تطبیق درست خواننده تاثیرگذار باشه. این نسخه قرار گرفته شده در تاپیک اجرای بعدی و با تنظیم و سازبندی متفاوت و جدیدتر هست. از زنده یاد پرویز مقصدی نازنین . اجرای اصلی و نخست , نسخه اولیه صفحه هست.
Amir.p
05-27-2019, 06:47 AM
درود. برخلاف اثار و میراث موسیقیایی فاخری که از وراروژان بزرگ به جا مونده, تنها فقط چند تصویر محدود موجود هست .
بشنوید صدای واروژان بزرگ رو در هنگام ضبط موسیقی متن سریال صاحبقران . نشانه های روح لطیف واروژان رو در این قطعه کوتاه میشه حس کرد.
یادش گرامی
mjb007
05-27-2019, 04:41 PM
درود آقا امیر
امیدوارم تمام آلبوم موسیقی این سریال رو برامون کنید
05-27-2019, 05:29 PM
با سلام خدمت دوستان
فقط خواستم تشکر کنم از همه دوستانی که زحمت میکشن و این آهنگ های تکرار نشدنی رو با کیفیت بالا قرار میدن (sm127)
سلام آقا اشکان ممنون ازاین آلبومهای قدیمی که آپولود میکنی خاطرات ماروزنده کردی مخصوصا که خیلی از این کاستهای تبدیل شده کیفیت نسبتا خوبی هم دارن.فقط یه کاست از حبیب محبیان بنام رهایی را قراربودآپ کنی زحمت کشیدی کاست مرتضی برجسته اوایل انقلاب را گذاشتی آلبوم رهایی حبیب نبود.هرچندآلبوم مرتضی هم قشنگ بود.خواستم زحمت آلبوم رهایی حبیب را بکشی.ممنون
37607ازدوستان کسی آین آلبوم داره بذاره ممنون میشم
آلبوم رضارحمانی از استریو سوپربرلن
37616[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آۀبوم اکبرفروتن از اروس موزیک
37617[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم کمیاب ناز نگاه از عارف عزیز
37619[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
86662147
05-29-2019, 02:15 PM
سلام اگه کسی آلبومی از زنده یاد خانم گیتی پاشایی داره لطفا بذاره متاسفانه اکثر آهنگهای ایشون هنوز خیلیها نشنیدن یکی از خوانندگان بی حاشیه و مظلومی بود که به حقش نرسید.
آلبوم شماره 1 مجید فرهنگ از استریو میهن موزیک
37630[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم انتخابی 4 از استریو ناز
37633[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این آلبوم ها برای فردا آماده میشن
37634376353763637637
آلبوم تازه هایی از سعید مهناویان درکاست موج
37640[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم شماره 1 هوشنگ نادری از استریو چنگ
37641[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم شاد کوچه بازاری شماره 6 از استریو شهرفرنگ
37642[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم انتخابی شماره 4 از استریو بالت
37643[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم حسن صمدی از استریو **** پیک نیک
ترک دوم اشتباها نوشته خیانت برام رنگ نداره
37644[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم احمد دلجو از استریو **** سولی
3764537646[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم زنده یاد بابک اشکان
37649[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این آلبوم ها آماده بشن میذارم
3765037651376523765337654
آلبوم شماره 1 عمیمی نژاد از استریو چنگ
37661[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم شماره 1 اکبرحاتمی با کیفیت عالی
توضیح نام آهنگ ترک 10 بارکج میباشد
37662[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم شماره 1 مجید مقدم
37664[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
آلبوم شماره 1پرویز خسروی
37665[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ashkan95
06-04-2019, 10:40 AM
با سلام مجدد خدمت همراهان همیشگی
متاسفانه چند روزی هست دوستان به بیلبورد تایپک توجه نکرده و ترانه های کوچه بازاری آپ میکنن
پیشنهاد من ساخت تایپیک کوچه بازاری هست برای آپ این آلبوم ها / نه اینکه در اینجا که فقط اهنگ های پاپ آپ میشه اهنگهای کوچه بازاری آپ کنن
ashkan95
06-04-2019, 11:55 AM
من کارهای خودم را برداشتم چون نمیخوام دوستان از من ناراحت بشوند دوستان این همه کاور و البوم البوم کوچه بازاری گذاشتند حرفی زده نشد اما....
دادا جان متاسفانه تایپیک داره از خط خودش خارج میشه .. خیلی از دوستان به من مسیج میدن که چرا تایپیک تبدیل شده به آهنگهای کوچه بازاری .. من به عنوان ادمین تایپیک باید به دوستان تذکر بدم .. و منظورم شخص خاصی نبوده و نیست / و اینکه اکثر البوم هایی که آپ میشه متاسفانه از منابع اصلی نیستند و از روی کاور ساخته شدن / و خیلی راحت میشه از کاورهای بی کیفیت تشخیص داد که ساختگی و جمع آوری شده اند / و اینکه اگر انقدر لایک خور دارن دوستان میتونن تایپیکی بنام ترانه های کوچه بزاری راه اندازی کنند تا دوستان استفاده ببرند / من هیچ خصومتی با اهنگهای کوچه بازاری ندارم / فقط میگم هرچی جای خودش
imnuot
06-04-2019, 01:18 PM
تقدیم به دوستان گلم در یک فایل فشرده
عطایی جوانی از محمدرضا شجریان
ملک جمشید از لیلا فروهر
مرد تنها از عارف
تپش از عارف
سرود مهر از ابی
دیشب خواب تو را دیدم از عارف
اجرای ناشنیده گل بارون زده از داریوش
آوای تنهایی از بانو الهه وشهبازیان
دلاویزترین از محمد نوری
ashkan95
06-04-2019, 11:41 PM
37688
37689
ashkan95
06-05-2019, 11:40 PM
37696
ashkan95
06-09-2019, 12:01 AM
37712
ashkan95
08-17-2019, 09:23 PM
39090
mjb007
08-18-2019, 08:55 PM
39090
فایل پاک شده
ashkan95
08-20-2019, 07:07 PM
39289
ashkan95
08-23-2019, 07:28 PM
39398
ashkan95
08-23-2019, 08:10 PM
39401
ashkan95
08-23-2019, 08:10 PM
39402
ashkan95
12-16-2019, 01:43 PM
41424
bahman
01-24-2020, 07:11 AM
سلام به همه دوستان گرامی
من اولین باره که ترانه ای رو درخواست میکنم
امیدوارم اگر از دوستان کسی این ترانه رو با کیفیت ریل یا بالا داره زحمتش رو بکشه:
پر پرواز
خواننده اش رو نمیدونم
اما ترانه سرا و آهنگسازش استاد فضل الله توکل هستند
که با صدای بهرام حصیری و معین هم اجرا شده
اما من بدنبال این نسخه هستم که نمیدونم خواننده اش کیه
خدا خیرتون بده
سپاسگزارم
ashkan95
03-18-2020, 01:27 PM
42412
ashkan95
03-18-2020, 02:58 PM
42413
ebrahim
06-04-2020, 02:32 PM
آهنگ پسرم از داریوش / پالایش
بهروز53
06-04-2020, 10:47 PM
سلام دوست عزیز دنبال یه ترانه قدیمی میگردم اسم خوانندش یادم نیست ولی صداش شبیح صدای جلال همتی هست نمیدونم شاید هم خودش باشه یه قسمتیش یادم هست میخوند دیشو رفتم خواستگاری تو خونه بغلی دو تا دختر نشون دادن مسال هور پری
86662147
06-06-2020, 02:17 AM
سلام دوستان کسی آهنگ قدیمی شب ابی و چشمای تو و جنوبی ستار کیفیت خوب داره بذاره؟توی هیچکدوم از آلبوم های ابی و ستار این آهنگ ها نیست فکر کنم مال فیلم باشه
bahman
06-14-2020, 05:38 AM
سری کامل آلبوم خوانندگان گمنام (تهیه شده توسط دوست عزیز )morteza 54) تبدیل شده از کاستهای استریو پرسپولیس با بهترین کیفیت
37546375473754837549375503755137552
آقا بابک سلام
وقت بخیر. چقدر حیف شد که لینک دانلود آلبوم خوانندگان گمنام رو برداشتید
هرچند حق میدم. این صفحه خیلی بی در و پیکر شده
حیف از آلبوم هایی که گذاشتید و حالا لینکش نیست
تمام این چهل و خورده صفحه یه طرف
پک آلبوم های گمنام یک طرف
من قبلا دانلود کرده بودم
همش رو داشتم ولی متاسفانه سر یک سهل انگاری کودکانه یکی از اقوام که پای سیستم بود پاک شد.
اما الان فقط آلبوم شماره 1 رو دارم.
اگر زحمتی نیست یه جوری بدست بنده برسونید. خیلی آلبوم های خوبی بود . ممنونم
شماره تماسم 09030557266
bahman
06-14-2020, 05:45 AM
سلام دوستان کسی آهنگ قدیمی شب ابی و چشمای تو و جنوبی ستار کیفیت خوب داره بذاره؟توی هیچکدوم از آلبوم های ابی و ستار این آهنگ ها نیست فکر کنم مال فیلم باشه
سلام
آهنگ ابی رو باید خودم هم بگردم توی نت ببینم پیدا میشه یا نه
خیلی بی کیفیته متاسفانه
اما آهنگ چشمای تو ستار با اینکه هوا داره و آهنگ اورجینال نیست اما کیفیتش مناسبه فقط کمی هوا داره
و در مورد آهنگ جنوبی هم بمانند آهنگ ابی متاسفانه باید سرچ کنیم ببینیم پیدا میشه یا نه
دوستان میشه کاستهای کامل رامش رو قرار بدید؟
با سپاس
باسلام خدمت شما دوست عزیز
آهنگ گل ناز از آشتیانی نه آغاسی
42730
ashkan95
06-17-2020, 08:45 PM
42727
habib339351
06-18-2020, 03:38 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] href="[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] target="_blank">[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]>)[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ENSAN
06-19-2020, 06:50 AM
42737
سلام دوستان کسی این آلبوم را با کاور کاملش داره ممنون میشم قرار دهید
--------------------------------------------------------------------
3 تا آهنگ هست دوستان میخواستم اگر میشناسید آهنگها و یا هر دو آلبوم را قرار دهید خیلی دنبالشم .
بنده یه اخلاقی دارم خواننده ای که نمیشناسم خیلی بهم نمی چسبه گوش کردنش و دوست دارم هر آهنگی که گوش میکنم خواننده اش معلوم باشه و بشناسمش
و امّا 3 آهنگ مدّ نظر
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])از هنر دوستی وهنرمند شناختی شما سپاس بیکران ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
habib339351
06-19-2020, 09:39 AM
حبیب جان سلام این فال فقط عکسه مشکل داره بررسی کن
حلش کردم بزرگوار....خیلی وقت بود تو فوروم پست نزاشته بودم....بعد از چندین سال (sm25)
habib339351
06-19-2020, 09:59 AM
افسانه سلطان و شبان-
موسیقی متن
از نوار ریل مادر آرشیو بابک بیات
آهنگساز: بابک بیات
ENSAN
08-12-2020, 12:39 AM
با عرض سلام و آرزوی سلامتی و رعایت نکات بهداشتی برای دوستان انجمن
هر بزرگواری این سه آلبوم را داره ممنونم اگر برای دانلود به اشتراک بگذاره
شماره های 1 2 3 4 5 و 9 و 20 را دارم ونمیدونم چند تا آلبومه واین سه تا عکس را داشتم ولی دنبال آلبومهاش هستم .
به امید روزی که دنیا از شرّ این ویروس لعنتی و آدم کش (مرگ بر چین) راحت بشه .
خداوندا چینی شکستنی را هر چه زودتر بشکن تا دنیا نفس بکشد . وبه زندگی با ارزش و هدفمند فکر کند .
429714297242973
ENSAN
11-30-2020, 01:19 AM
با درود بر عزیزانی که در این دو هفته در خانه همچنان محصورند واز خود مواظمبت میکنند که مبادا آلوده شوند وبعد دیگران را آلوده کنند . درود بر شما که به قوانین سلامتی ارج مینهید
یک آهنگی داشتم نمی دونم اسمش درسته یا نه در پایین قرار میدم تا هنردوستانم کمکم کنند
ترانه زیباییه از بانویی فکر میکنم فرنوش بنام نور
lidaahmadi5595
11-30-2020, 02:45 PM
سلام دوستان عزیز کسی آهنگ بیکلام اورجینال کولی و جاده و اون منم از خانوم گوگوش داره این آهنگ های بیکلام آخر کاست های دهه ۵۰ هست تو رو خدا اگه کسی آهنگ بیکلام از گوگوش داره دلش به رحم بیاد برام ارسال کنه متشکرم
haidar203
12-04-2020, 08:59 AM
سلام دوست عزیز خواننده خانم پروا هستش.
lidaahmadi5595
12-04-2020, 06:03 PM
موزیک بدون کلام دریای انتظار از گوگوش
خیلی ممنونم لطفا اگه آهنگ بیکلام از کاست قدیمی گوگوش هم دارید قرار بدید
nabiyolla
12-21-2020, 09:58 PM
ALIIIIIIII
nabiyolla
12-21-2020, 10:59 PM
dastetoon dard nakone
karetoon doroste.
ye ja porsidin bara albome GITI
MAN DARAM SARE FORSAT BARATOON MIZARAM
ebrahim
12-25-2020, 12:20 AM
اولین و آخرین با صدای اشکان / هواگیری شده
roozbeh666
12-25-2020, 02:36 PM
تورو خدا این آلبوم رو برامون بفرست دمت گرم (sm10)(sm127)
amirali21
12-27-2020, 09:05 PM
دوستان عزیز و مهربان ممنونم از لطف همگی تون -- لطفا البوم " دلم گرفته است " فریدون فرخزاد کمپانی CBS رو هم بذارین(sm10)
boro2faaz
12-28-2020, 10:35 AM
سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
دوستان کسی کاست یا آهنگ های قدیمی جمال وفایی رو داره بذاره واسه دانلود؟ البته به غیر از آلبوم هایی که توی خود سایت هست. منظورم کارهای قبل انقلابه
اگه کسی داره ممنون میشم قرار بده. ممنون(sm127)
AMIR HOSEIN
01-06-2021, 11:44 AM
43391
با تشکر از کانال مهناویان
ebrahim
01-10-2021, 01:20 AM
آلبوم درویشان حمیرا - هواگیری شده
lidaahmadi5595
01-19-2021, 01:09 AM
سلام دوستان عزیز کسی نسخه ریل ماهی خسته من از گوگوش را دارد قبلا در یوتوبوب بود ولی متاسفانه پاک شده ممنونم میشم اگه داشتید ارسال کنید
simin
01-19-2021, 02:46 AM
من دارم ولی نمیدونم به چه صورت باید بزارنم
86662147
01-25-2021, 12:53 PM
دوستان لطفا اگه آلبومی از خواننده گمنام قبل انقلاب بهروز مقدم موجود دارین لطفا بذارین اگه آهنگ چشم آبی علی نظری تبدیلی از نوار داشتید بذارید
amirali21
01-27-2021, 12:07 AM
به به دادا جان... عااااالیییییی،،، ممنون میشم بزاری برامون طرف دومش هم ترانه ی یک گندم از حس من هست اگه درست گفته باشم..
amirali21
01-27-2021, 09:34 PM
دمت گرم دوست عزیزم (sm127)(sm62)
ebrahim
01-28-2021, 02:02 AM
دوستان لطفا آهنگ انتصابات افشین فروتن رو به اشتراک بزارید سپاس
Arashiya66
02-02-2021, 12:02 PM
43454
Arashiya66
02-05-2021, 01:43 AM
43461
Arashiya66
02-06-2021, 12:46 PM
43467
Arashiya66
02-08-2021, 11:14 AM
43474
Arashiya66
02-16-2021, 11:08 AM
43479
Arashiya66
02-22-2021, 11:46 AM
43491
Zavash
03-03-2021, 01:28 AM
43506
Zavash
03-03-2021, 01:43 AM
Googoosh - Parandeh
43507
mjb007
04-02-2021, 02:48 PM
43586
ترانهی «پیشکش»
ملودیساز: حسن شماعیزاده
کلامپرداز: منصور تهرانی
تنظیمکننده: منوچهر چشمآذر
ترانهخوان: گوگوش
سال انتشار: ۱۳۵۵
تبدیلشده از نوار ریل
با تشکر از شهرام احمدوزیر
سلام کسی البوم مهربان آنا جمشید نجفی را داره؟43499
آلبوم ها و تک آهنگ های آذری در اتجمن هست
ENSAN
04-28-2021, 11:17 AM
با سلام و عرض ادب خدمت تمام عزیزان ودوستان که این برگ از انجمن را مرور میکنند
از همه دوستان درخواست دارم اگر آلبوم سیاوش آصف را بنام دو تا دیوونه ، که فکر میکنم
در سال 1385 منتشر شده قرار دهید شامل 8 تراک .
از تمام عزیزان و زحماتشان همیشه سپاسگزارم و درورد بر مدیران بزرگوار این سایت که این
امکان تبادل نظر و اشتراک گذاری را برای همه فراهم نموده اند .خسته نباشند وخسته نباشید .
Siavash Asef - Do Ta Divooneh (1385)
ghasemshah
04-30-2021, 01:29 AM
البوم شماره 15 رامش[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دادا جان دستت درد نکنه بابت قرار دادن این البومهای کمیاب ای کاش تو تایپیک خود رامش ادامه میدادی در ضمن اونجا چند تا از اینا رو گذاشتن که اگه لطف کنی از ادامش بیای عالی میشه بازم ممنون بابت قرار دادن این البومها (sm10)
mjb007
05-12-2021, 10:12 PM
43696
ترانهی «حرف»
کلام: شهیار قنبری
آهنگ: واروژان
صدا: گوگوش
صدابردار: ویگن داوودی
ضبطشده در استودیو «الکوردوبس»
سال انتشار: ۱۳۵۳
تبدیلشده از کاست «پژواک»
تبدیلکننده: علی طلایی
فرمت: MP3
موارد تصحیحشده:
۱) ترمیم نویز و بد صدایی در ثانیهی 9.
۲) تصحیح زمان و pitch ترانه با نسخهی دکلمهی آلبوم «قدغن+» شهیار قنبری
Arashiya66
05-16-2021, 08:42 PM
43699
ebrahim
05-18-2021, 04:43 PM
43696
ترانهی «حرف»
آهنگ: واروژان
صدا: گوگوش
صدابردار: ویگن داوودی
سال انتشار: ۱۳۵۳
تبدیلشده از کاست «پژواک»
فرمت: MP3
موارد تصحیحشده:
۱) ترمیم نویز و بد صدایی در ثانیهی 9.
۲) تصحیح زمان و pitch ترانه با نسخهی دکلمهی آلبوم «قدغن+» شهیار قنبری
پالایشی دیگر
Elegance
05-18-2021, 11:14 PM
لطفا کاستِ پژواک را کامل انتشار دهید، سپاس.
(sm10)
mjb007
05-21-2021, 11:24 PM
43709
ترانهی «نماز»
آهنگ: اسفندیار منفردزاده
صدا: فریدون فروغی
سال انتشار: ۱۳۵۱
تبدیلشده از کاست «استریو ناز»
پالایشکننده: ...
Arashiya66
05-23-2021, 06:33 PM
43710
تهران تهران ، ملودی: فرامرز پارسی، کلام: محمد علی شیرازی، تنظیم برای ارکستر: منوچهر چشم آذر، صدا: فرامرز پارسی، سال اجرا: ۱۳۵۴
#فرامرز_پارسی
#محمد_علی_شیرازی
#منوچهر_چشم_آذر
Arashiya66
05-23-2021, 06:38 PM
43711
هفته بارانی، ملودی: سلیمان اکبری، کلام: پدرام، تنظیم برای ارکستر: آندرانیک، صدا: فرامرز پارسی، سال اجرا: ۱۳۵۴
#فرامرز_پارسی
#پدرام
#سلیمان_اکبری
#آندرانیک
Arashiya66
05-23-2021, 06:42 PM
43712
" رامش" در خوانندگی خود سبک های هنری مختلفی را تجربه کرد. از ترانه های سبک و عاشقانه دهه چهل با عطاءالله خرم تا ترانه های پیشرو مقصدی در انتهای همان دهه.
از ترانه هایی در سبک کوچه بازاری در ابتدای دهه پنجاه تا ترانه های پاپ ایرانی و البته ترانه هایی در حال و هوای راک، جز و بلوز.
" شرم بوسه" یکی از ترانه های " رامش" است که به دسته آخر تعلق دارد، ساخته آهنگسازی که موزیک پاپ فارسی همیشه وامدار زیبایی آفرینی ها و خلاقیت های اوست: پرویز مقصدی.
تنظیم کننده نیز داود اردلان جوان است که سالهاست دیگر در مارکت موزیک فارسی کار نمی کند و کلام ترانه از مسعود هوشمند.
تجربه ای متفاوت حتی در مقیاس خلاقیت ها و نوآوری های موزیک پاپ دهه پنجاه.
#رامش
#پرویز_مقصدی
#داود_اردلان
Arashiya66
05-23-2021, 06:51 PM
43713
زندگی هنری تورج (شعبانخانی) یک دهه باشکوه و بارآور، یک دهه سکوت و سه دهه متوسط پر از تجربه ها و آثار تکراری را در خود دارد، هر چند مسلم است که در سی سال آخر هر از گاهی جرقه ای درخشان در کارنامه اش دیده می شود.
وقتی یک سال پس از مرگ او آثارش را مرور می کنیم در می یابیم که او از جمله ملودی سازانی بود - بر خلاف بسیاری از اخلاف و اسلاف اش- که قادر نبود هر لحظه که اراده کرد، ملودی خوبی بنویسد. او نیز مانند بسیاری از نویسندگان و شاعران ادبیات ما که به بیان هوشنگ گلشیری دچار جوانمرگی در ادبیات شدند، کمتر پیش آمد تا بتواند جوانی خود را از نو تجربه کند.
در میان ده ها ملودی چهل سال اخیرش شاید به سختی بتوان ترانه های درخشانی بیشتر از انگشتان یک دست یافت که احتمالا این ها هستند:
بهار بهار (با صدای خودش و ناصر عبداللهی)، دلسپرده (با صدای خودش و هومن بختیاری و با ترانه سرایی محمد علی بهمنی)، برگ و باد (خودش)، لالایی (گوگوش)، دیگه دیره (صدای خودش و دهها نفر دیگر)، غمنامه (ترانه سرا: شهین حنانه و صدای ستار) و البته آخرین اثری که در زمان زندگی اش منتشر شد (از تو شکفتن با ترانه سرایی حمید ناصحی عزیز و صدای آساره).
تورج بیشتر از هر چیز برای ساختن ملودی هایش به حس درونی اش متکی بود و گیتارش!
وقتی عکس های جوانی اش با آن قامت تنومند و گیتاری که همیشه در دست داشت را در کنار عکس های تکیده چند دهه اخیرش به یاد می آوریم، پی می بریم که چرا او در چهل سال گذشته نتوانست " آدمک"، " نازی ناز کن"، " همسفر"، " تکیه گاه"، " باد و بیشه"، " سایه" و... بسازد.
او حس و حال خوبی نداشت!
#تورج
فال؛ ملودی و صدا: تورج، کلام: فرهاد شیبانی، تنظیم ارکستر : اریک، سال اجرا: 1354 در استودیو بل، ریمستر: ویگن داودی (1399)، از آرشیو تورج
Arashiya66
05-23-2021, 06:57 PM
43714
سبد خاطره ها (من تنها) ؛ ملودی و صدا: تورج، کلام: فرهاد شیبانی، تنظیم ارکستر : اریک، سال اجرا: 1354 در استودیو بل، ریمستر: ویگن داودی (1399)، از آرشیو تورج
Arashiya66
05-26-2021, 08:49 PM
43722
ترانهی «اگه تو پیشم نیای» که سالها با عنوان «حباب اشک» نسخهای نهچندان باکیفیت از آن در دسترس بود را «فریدون علیخانی» سروده است.
نام اصلی و مورد نظر خالقان این ترانه را اولین بار ترانهسرای اثر در گفتوگویی با یاشار هاشمزاده در یادنامهی فریدون فروغی(هنر موسیقی/ بهمن و اسفند ۹۴) اعلام کرد و در همان مصاحبه بر این نکته که سازندهی ملودی این ترانه هم فریدون فروغی است تأکید نمود.
ترانهای که فرمی متفاوت از سبک ویژهی فروغی دارد و با تنظیم هنرمندانهی منوچهر چشمآذر به نتیجهای دلپذیر و شنیدنی رسیده است.
نسخهی هشتتراک این ترانه در آرشیو جناب ویگن داوودی است و چند سال بود که منتظر فرصتی برای انتشار ریمیکسی از آن بودیم. بیش ازیک سال است که جناب داوودی زحمت میکس مجدد این اثر را کشیده و نسخهای بسیار باکیفیت آماده کردهاند.
در نهایت امروز به لطف ویگن داوودی گرامی و پس از مشورت با آرش قاسمی عزیز (وکیل فروغی و خانوادهی او) تصمیم گرفتیم این نسخهی باکیفیت را به مناسبت هفتادمین زادروز فریدون منتشر کنیم.
Arashiya66
05-26-2021, 09:33 PM
آهنگ صوتی شادمهر به نام دهاتی
(نسخه اورجینال کیفیت 320)
ترانه سرا : محمد علی بهمنی
آهنگساز و تنظیم کننده : شادمهر عقیلی
آلبوم : دهاتی
سال تولید : 1378
simin
06-08-2021, 01:48 AM
با عرض سلام وخسته نباشید خواهشی داشتم اگه مقدوره البوم نو اوران 1 دوباره برای دانلود بزارید ممنمون
محمد ما
06-13-2021, 07:56 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])نوار كاسپين 1
آلبوم نو آوران شماره 1
محمد ما
06-14-2021, 08:42 AM
محمد ما
06-17-2021, 08:41 AM
mjb007
07-02-2021, 11:15 AM
43803
ترانهی «سادگی مرا ببخش»
کلام: اردلان سرفراز
آهنگ: آندرانیک آساطوریان (آندو)
صدا: ابی
ضبط شده در امریکا
سال انتشار: شهریور ۱۳۵۷
کاست رنگارنگ ۱۴ - آونگ (ایران)
.............................................
تبدیلشده از کاست «خلیج»
شرکت «ترانه»
کمنقصترین نسخه (در حال حاضر)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pe_.mp3.html
Zavash
07-18-2021, 10:40 PM
43819
imnuot
07-19-2021, 06:44 AM
خدمت شما
Elegance
07-19-2021, 12:01 PM
دوستان؛ این نوار كاسپين ـ آلبوم نو آوران شماره ۱ جلد داره؟ خدا حفظتون کنه برای جواب. (sm176)
دوست عزیز توی صفحه 16 اهنگهای پاپ قدیمی با کیفیت ریل است
Zavash
08-02-2021, 07:36 PM
Shohreh - Avaze Fasele
43837
Zavash
08-08-2021, 09:46 PM
Hayedeh - To Ke Nisti
43838
Zavash
08-08-2021, 09:51 PM
Moeen - Safar
43839
Zavash
08-10-2021, 07:15 PM
Ebi - Khali
43840
mjb007
08-13-2021, 03:44 PM
43841
ترانهی «نفرین»
آهنگ: پرویز مقصدی
کلام: پرویز وکیلی
صدا: آرتوش
سال انتشار: پاییز ۱۳۴۱
اجرای اول:
تبدیلشده از صفحهی گرام ۴۵دور
از آرشیو «آرشیوی برای همیشه»
پالایشکننده: آرشیوی برای همیشه
اجرای دوم:
از آرشیو وحید غلامی
تبدیلکننده: وحید غلامی
Aban1390
08-17-2021, 07:08 PM
دوستان عزیز، با سپاس از زحمات بی دریغ یکایک شما، متاسفانه لینک این پُست از بين رفته و با پيام " فايلى با اين آدرس وجود ندارد " مواجه ميشويم. از شما ممنون و سپاسگزار ميشوم كه اگر لطف بفرمائيد و مجدّد اين ترانه را ( اجراى اوّل ، پيش از انقلاب ) در سايت قرار دهيد. ( ترانه گُل آفتابگردان از نوش آفرين ).
Zavash
08-29-2021, 08:49 PM
Sattar - Yousofe Gomgashteh
43850
mjb007
09-02-2021, 07:49 PM
43852
ترانهی "Everybody's Talkin'"
کلام و ملودی: Fred Neil
صدا: فرهاد مهراد
سال انتشار: ۱۳۵۲
از آرشیو آقای رضا میلانی
mjb007
09-19-2021, 11:25 PM
43857
ترانهی «ستاره»
ملودی: پرویز مقصدی
کلام: اردلان سرفراز
تنظیم: مارتیک
صدا: بتی
دکلمه: رامین فرزاد
سال انتشار: اسفند ۱۳۵۸
تبدیلشده از نوار کاست «برگ زرد»
تبدیلکننده: ویسهای زیبا
فرمت: MP3 - 320kbps
������ برترین کیفیت موجود تا زمان دسترسی به نوار ریلمستر بهقضاوت «آرشیوی برای همیشه»
OXEYGEN
09-21-2021, 10:43 AM
Sattar - Yousofe Gomgashteh
43850
درود
امکانش هست اهنگ -بهار من گذشته شاید- رو هم بزارین.قدیما این کاست رو اورجینال داشتم.
imnuot
09-21-2021, 07:05 PM
lidaahmadi5595
09-23-2021, 12:35 PM
دوستان گل لطفا اگه کاست استریو دیسکو ((۳)) شماره ۱۰۵۳ را دارید قرار بدید خودم این کاست رو دارم اما اما طی این سال ها خراب شده ممنون میشم اگر کسی داشت ارسال کنه
mjb007
10-09-2021, 11:00 PM
43887
ترانهی «سهر غم»
کلام: ایرج جنتیعطایی
ملودی و تنظیم: بابک بیات
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۵۱
ترانهی متن فیلم سینمایی «شیر تو شیر»
بهکارگردانیِ منصور پورمند
تبدیلشده از کاست کاسپین نوآوران ۱
تبدیلکننده: ویسهای زیبا
������ برترین کیفیت ترانهی «شهر غم» بهقضاوت آرشیوی برای همیشه تا زمان دسترسی به نوار ریلمستر
mjb007
10-09-2021, 11:23 PM
43889
ترانهی «شهر غم»
کلام: ایرج جنتیعطایی
ملودی و تنظیم: بابک بیات
صدا: ستار
تاریخ انتشار: دیماه ۱۳۵۲
پخششده در سریال «قصهی عشق»
منبع: ناشناس
������ برترین کیفیت ترانهی «شهر غم» بهقضاوت آرشیوی برای همیشه تا زمان دسترسی به نوار ریلمستر
ebrahim
10-17-2021, 11:32 PM
سلام دوستان لطفا فایل با کیفیت آهنگ های بگذار بسوزم یا غمگین چو پاییزم و مجنون تو بانو مرضیه بذارید نسخه کامل و با کیفیت این آهنگ ها هیج جا نیست تو یوتیوب هست یا ناقصه یا کیفیتش بده حتی کمپانیهای خارج از کشور این آهنگ های زیبا رو ندارند لطفا اگه کسی تو آرشیو نسخه با کیفیتشو داره لطفا بذاره خیلی ممنون میشم.
ترانه
موسیقی ایرانی
از کانال تلگرامی دل مجنون
86662147
10-18-2021, 03:07 AM
خیلی ممنون آقا ابراهیم دمتون گرم هر چی تشکر کنم کمه ایول🌹❤
ENSAN
01-17-2022, 09:54 PM
با سلام : ورژن متفاوتی از علی شیبانی بنام ثریّا تقدیم به دوستان ------------------------------------------------------------------------
morteza1975
08-18-2022, 04:01 AM
لطفآ این آلبوم رو کامل بزارید کیفیتش خیلی خوب بود
ENSAN
03-09-2023, 11:21 PM
با درود دوستان عزیز امیدوارم آخر سال خوبی داشته باشید. ترانه ای از عباس قادر ی میخواستم بنام مستی وراستی که در آلبوم بهترین های قادری از شرکت استریو پیاله اهواز پخش شده و بنده اون آلبوم را دارم ولی آهنگ مستی و راستی تو اون آلبوم نیست . اگر پیدا کردید ممنونم بفرستید .باز هم از شما هنردوستان عزیز بی نهایت سپاسگزارم .
44104
از تمام عزیزان ممنونم اگر این آلبوم استاد قادری را پیدا کنید و به اشتراک بگذارید .
MASTI VA RASTI tracklist
1. Gole Yas
2. Masti Va Rasti
3. Tamasha
4. Na Omid
5. Ki Mige
6. Meykhoone
7. Khoshgeli
8. Hedie Asemani
9. Jamileh
10. Cheshme To
11. Parasto
ENSAN
03-15-2023, 12:55 AM
بسیار ممنونم دوست عزیز بسیار خرسندم از اینکه خواسته بنده را برآورده نمودید
اسم واقعیتون چیه خصوصی برام بفرست . خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه
از دوستان میخواستم بپرسم این دو آهنگ از استاد جاوید علی نظری در کدام آلبوم هستند
اگر در آرشیو داشتید کاملشو بگذارید . تقدیم به همه خوبان که با خاطرات خوش گذشته مهربانی را پیشکش میکنند
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B1%DA%AF%D9%85_%D8%AA%D9%88_%DA%AF%D8%B1%DB%8C %D9%87_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C_%DA%A9%D8%B1 %D8%AF.mp3.html
از سروران و دوستان بازهم تقاضایی داشتم آلبومهای جهانگیر نصری را کامل اگر داشتید قرار دهید کیفیت بالا چه 320 و یا 128 - 2080 عزیز از لطف و عنایت شما سپاسگزارم بجهت آلبوم و صفحه علی جان نظری . که اوّلین بار بود که با این آلبوم صفحه همیشه جاوید علی جان نظری رو برو میشدم . دست مریزاد . ببخشید اسم عزیز شما را نمیدانستم و گفتم بیست هشتاد که میشود 120
ولی نمره بنده به همه عزیزان و شما دوست من بینهایت است
ENSAN
04-11-2023, 10:05 PM
بازهم سلام به همه ی عزیزان .
توی گلها گل روی همه ی شما را میبوسم
دوستان ترانه ای با این متن اگر در آرشیو داشتید لطف کنید برای دانلود قرار دهید .
از هر راهی اومدی دوباره برگرد برو
نزار که من بسوزم در آتش عشق تو
86662147
04-13-2023, 07:05 PM
سلام دوستان کسی میدونه خواننده این آهنگ کیه؟لطفا آهنگ کاملشو بذارید
Ariyan3490
04-17-2023, 02:22 AM
سلام اسم خوانندش ، مری ، هست