PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره و کمک درباره جمع آوری PC و ارتقا سخت افزاری سیستم ها

KamkarDel
04-30-2018, 08:49 PM
33083

هدف از ایجاد این تاپیک، کمک به کاربران گرامی جهت انتخاب بهترین قطعات و سیستم، متناسب با نیاز مصرفیِ شان می باشد.

سوالات خود را مطرح کنید، سعی می شود در اسرع وقت به بهترین نحو جواب داده شود.

دوستانی که قصد ارتقاء سیستم دارند، لطفا اول با استفاده از نرم افزار cpu-z ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) (از سربرگ های CPU و Mainboard و Memory و Graphics) از مشخصات سخت افزاری سیستم به صورت زیر اسکرین شات بگیرند و در این تاپیک قرار بدند.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

علی فرخی نمین
05-12-2018, 12:07 PM
سلام
رم کامپیوترم 2 و گرافیکش 1 عه
خودمم میدونم که خیلی سیستم خوب و بروزی نیست
اگه بخوام هم سطحش کنم با سیستم های روز حدودا چقدر هزینه میخواد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

علی فرخی نمین
05-15-2018, 12:38 AM
3308033080

KamkarDel
05-15-2018, 10:06 AM
3308033080

سلام دوستِ عزیز.

برای بالابردن کارایی سیستم کارهای زیر را انجام دهید:

1. رم سیسم خود را به قیمت مناسب فروخته و رم دو کاناله ی DDR3 با حداقل فرکانس کاری 1333 تهیه نمایید ( توجه داشته باشید که گول فروشندگان رو برای پیشنهاد فرکانس های بالا نخورید! چون عملا مادربورد شما تا این فرکانس پشتیبانی خواهد کرد حتی در وضعیت آورکلاک!) مدل رم های تایید شده توسط شرکت برای این مادربورد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2. سی پی یو خود را به قیمت مناسب فروخته و با یک عدد سی پی یو به مدل Q9650 یا Q9550 که مدلهای خوب چهار هسته ایِ سوکت 775 هستن و در بازار به صورتِ استوک و با قیمت مناسب قابل خرید میباشد، تعویض فرمایید.

نکات دیگر:
1. درباره ی کارت گرافیک نظری ندارم، چون مواردِ مصرفی خودتون رو بیان نکردید!
2.در صورت تهیه ی موارد 1 و 2، حتما حداقل برق مورد نیاز سیستم محاسبه گردد و متناسب با آن و با در نظر گرفتن برق بیشتر به هنگام آورکلاک، بهترین پاور را انتخاب نمایید (حتما از برند گرین و از سری UK که محصولات فوق العاده با کیفیتی هستند، خریداری فرمایید)

لینک مشخصات مادربورد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اگه جایی براتون نامفهوم بود، حتما بگید، توضیح خواهم داد.
در ضمن دوستِ عزیز با وضعیت موجود کلا فکر خرید سیستم بروز رو از سرت بیرون کن!
زنده باشید (sm10)

علی فرخی نمین
05-16-2018, 07:19 PM
ممنونم واقعا راهنمایی خوب و مفیدی بود
فقط ببخشی این دو تا مورد که گفتی + گرافیک 2 گیگ چقدر هزینه برمیداره حدودا ؟

KamkarDel
05-16-2018, 08:02 PM
ممنونم واقعا راهنمایی خوب و مفیدی بود
فقط ببخشی این دو تا مورد که گفتی + گرافیک 2 گیگ چقدر هزینه برمیداره حدودا ؟

خواهش میکنم (sm10)

میتونم بپرسم شما از سیستم چه استفاده هایی میکنید؟شاید اصلا نیاز به ارتقاء گرافیک نباشه!

قیمت رم بستگی به میزان ظرفیت و فرکانسش (شما تا فرکانس 1333 بگیر اگه گیر نیومد تا 1600 بگیر) داره اما شما حداقل دو تا 4 گیگ رو به صورت دو کاناله قرار بده رو مادربورد (مادربورد تا بالای 8 گیگ هم قبول میکنه)

33105

با این حال قیمتش حدودا تا 400 در میاد البته دستِ دوم بگیری، ارزونتر هست (فقط موقع خرید مطمئن شین که آورکلاک بیش از حد نکرده باشه همونی که دستش بوده)

سی پی یو قیمتش حدودای 200-150 هست.

البته یمقداری پول هم از فروش قطعات قبلیت به دست میاد (sm128) یمقدار از هزینه هات رو کم میکنه ولی قابل توجه نیست (sm172)

در ضمن دوستِ عزیز این قیمت ها داخل هر شهری فرق میکنه، خودت باید بهتر بدونی دیگه!

hosseinov
05-16-2018, 11:03 PM
سلام دوست عزیز.
اینجوری راهنمایی سخته.
شما نرم افزار cpu-z ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) رو دانلود کن و از جزییات سخت افزار مانند cpu , Ram , Motherboar و ... شات بگیرید و بذارید تا بتونم شما رو به نحو احسن راهنمایی کنم.
نوع مصرفی تون چیه؟

شات بگیرید، دقیقا مانندِ خودم.

33088

سلام
شما الان از پردازنده گرافيکي خود cpu استفاده میکنید ؟
من میخوام فعلا cpu i3 8100 بگیرم تا یکم قیمت ها بهتر بشه تا کارت گرافیک بگیرم، به نظرت میتونه پردازنده گرافيکي خود cpu جواب گو باشه مثلا بازی gta v رو بدون لگ اجرا میکنه ؟

KamkarDel
05-16-2018, 11:16 PM
سلام
شما الان از پردازنده گرافيکي خود cpu استفاده میکنید ؟
من میخوام فعلا cpu i3 8100 بگیرم تا یکم قیمت ها بهتر بشه تا کارت گرافیک بگیرم، به نظرت میتونه پردازنده گرافيکي خود cpu جواب گو باشه مثلا بازی gta v رو بدون لگ اجرا میکنه ؟

سلام.
بله دوست عزیز، از گرافیک مجتمع خود سی پی یو استفاده میکنم.
واسه تماشای فیلم و وبگردی و کارای سبک دیگه مناسب هستند.
بازی که اجرا میشه اما کیفیت و فریم بازی بستگی به رزولیشن تنظیم شده ی نمایشگرت داره.
برای گرفتن نتیجه ی مطلوب، اگر رزولیشن خروجی بالا هست، بازی رو با رزولیشن پایین تر اجرا کنید.
سی پی یو 8100 از سری پردازنده گرافیکی UHD 630 بهره میبره که بهبود یافته ی HD 530 میباشد.
قیمت ها نجومی بالا رفته و فکر نکنم به این زودی به تعادل برسه!
موفق باشید.

KamkarDel
05-16-2018, 11:29 PM
@hosseinov ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

برای اطلاعات بیشتر میتونید بنچمارک UHD 630 رو در بازی های گوناگون بررسی نمایید و میزان فریم خروجی رو بدونید.

33114

KamkarDel
06-02-2018, 05:02 PM
دوستانی که حتی با ارتقاء سیستم به نتیجه ی دلخواه و مطلوب نرسیده اند، پیشنهاد میشود که یک عدد SSD تهیه نموده و ویندوز و برنامه ها را بر روی آن نصب نمایند.

مزایای خرید SSD

1.سرعت خواندن و نوشتن بسیار بالا
2.کاهش مدت زمان بوت و خاموش شدن سیستم به طورِ باور نکردنی

3.افزایش سرعت اجرای نرم افزارها

4.بدون هیگونه سر و صدا برعکس هارددیسکهای (HDD)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

نکته 1: بدون شک! تغییر را احساس خواهید کرد به خصوص کاربرانی که از سیستم های قدیمی استفاده میکنند!

نکته2: این گونه هارد ها که به هاردهای حالت جامد (Solid) معروف هستند مانند هارددیسکهای(HDD) در نسخه های حجمی متفاوتی ارائه شده اند که کاربران با توجه به نیاز و حجم مصرفی برنامه های خود، باید نسخه ی حجمی متناسب را خریداری فرمایند.

33532

33533

KamkarDel
09-10-2018, 03:01 AM
دوستانی که قصد خرید و یا تعویض هارددیسک اینترنال (داخلی) سیستم خود را دارند، توجه به نکات زیر خالی از لطف نخواهد بود!

01. از خرید هاردهای وسترن دیجیتال سری بلو ( آبی )، به شدت خودداری فرمایید (مدتی است در بازار قطعات کامپیوتری این مسئله وجود دارد که شرکت وسترن دیجیتال هاردهای سری گرین خود را که با نارضایتی اکثر استفاده کنندگان همراه بوده را به عنوان سری بلو بفروش می رساند و فقط برچسب محصولات را عوض می کند)

02. هارد ها توسط شرکت های گوناگونی تولید می شوند که می توان به هیتاچی (در بازار ایران کم پیدا میشه)، سیگیت، وسترن دیجیتال، توشیبا و ... اشاره کرد. حال طبق تحقیقاتی، شرکت هیتاچی، رتبه ی اول و شرکت سیگیت، دومین رتبه و شرکت وسترن دیجیتال، سومین رتبه را از لحاظ کیفیت و کارایی دریافت نموده اند.

03. از خرید هارد با ظرفیت 3 ترابایت خودداری کنید(درصد خرابی بسیار بالا می باشد)

04. به دلیل کمیاب بودن هاردهای شرکت هیتاچی، توصیه می شود که از هاردهای شرکت سیگیت استفاده نمایید و خصوصا سری باراکودا (BarraCuda).

05. هاردهای سری بلک وسترن دیجیتال که متاسفانه با نویز و صدای بالایی همراه است، با 7200 دور بر دقیقه و 64 مگابایت حافظه ی بافر که پرچم دار این شرکت محسوب میشود در مقابل هاردهای سیگیت (سری باراکودا) با 5400 و 5900 دور بر دقیقه و با همان حافظه ی بافر 64 مگابایتی، سرعت Read و Write بسیار کمتری دارند! علت آن هم به کار بردن

تکنولوژی روز در هارد های سیگیت می باشد ( علت برتری هاردهای سیگیت نسبت به وسترن دیجیتال حتی با بالاترین محصولش! )

علی فرخی نمین
09-10-2018, 12:54 PM
سلام
اگه میشه یه راهنمایی هم درباره ی هارد اکسترنال بکنید
ادم میخواد بخره نمیدونه adata یا wd یا sp بخره (sm127)(sm127)

alirahmani136
09-10-2018, 01:54 PM
سلام داداش یه سوالی داشتم یه مشکلی برا سیستمم پیش اومده بود چند ماه پیش رو سیستمم یه ویندوز 64 زدم الان چند ماه سیستمم رو روشن میکنم عشقی استارت میخوره روشن میشه ولی دیر بوق میزنه یدفه 15.10.20 مادربرد میاد بالا بنظرت سیستم دچار مشکل شده

مادربرد: p5kpl se
سی پی یو: e5500 اینتل
رم: 4

الان ویندوز 32 زدم که 3.50 از رم ویندوز میشناسه مابقی رم الاف

مرسی داش

KamkarDel
09-10-2018, 05:35 PM
سلام داداش یه سوالی داشتم یه مشکلی برا سیستمم پیش اومده بود چند ماه پیش رو سیستمم یه ویندوز 64 زدم الان چند ماه سیستمم رو روشن میکنم عشقی استارت میخوره روشن میشه ولی دیر بوق میزنه یدفه 15.10.20 مادربرد میاد بالا بنظرت سیستم دچار مشکل شده

مرسی داش

سلام دوست عزیزم.

شما باید از ویندوز با معماری 32 بیتی استفاده کنید نه 64 بیتی!

معماری 32 بیتی حداکثر می تواند تا 4 گیگابایت از حافظه ی رم سیستم رو شناسایی کنه و معماری 64 بیتی می تواند بالای 4 گیگابایت رو شناسایی کنه.

از اونجا که حافظه کل رم سیستم شما 4 گیگابایت می باشد باید معماری 32 بیتی استفاده بشه؛ 64 بیتی هیچ کاربرد و مزیتی در کار شما نداره و سیستم رو دچار اختلال میکنه!

و اما راجبِ اون موضوع که گفتید داخل سیستم فقط 3.5 گیگابایت شناسایی شده، باید به این نکته توجه کنی که مقداری از حافظه ی رم برای گرافیک مورد استفاده قرار میگیره البته برای سیستم هایی که گرافیک مجزا ندارند و از گرافیک مجتمع خودِ سی پی یو استفاده می کنند!

امیدوارم تونسته باشم به نحوِ احسن، کمکتون کرده باشم (sm10)

KamkarDel
09-10-2018, 08:07 PM

مرسی داش

اما درباره ی مشکلتون که متاسفانه توجه نکرده بودم، که از این بابت عذر میخوام؛ باید بایوس مادربورد به آخرین نسخه ی منتشر شده از شرکت سازنده دانلود و آپدیت بشه.

بعد از این کار، یکبار بایوس رو ریست کنید!

به طورِ حتم، مشکل برطرف میشه.

ghasemshah
09-10-2018, 08:18 PM
سلام بایوس مادر بورد رو از کجا بفهمیم چه شرکتی و تو حالت عادی نیاز به اپدیت داره مرسی از راهنماییت .

KamkarDel
09-10-2018, 08:29 PM
سلام بایوس مادر بورد رو از کجا بفهمیم چه شرکتی و تو حالت عادی نیاز به اپدیت داره مرسی از راهنماییت .

سلام دوست عزیز.

ببینید بایوس در واقع قبل از بالا آمدن ویندوز میاد قطعاتی نظیر رم و سی پی یو و ... رو چک میکنه اگه مشکلی نباشه اجازه ی بالا آمدن ویندوز رو میده (همون صدایی که به گوش میرسه در ابتدا)

حالا اگه در همین قسمت، دیدید یک سری مشکلاتی نظیر خطای رم داد، باید آپدیت بشه.

برای آپدیت بایوس باید به سایت سازنده مادربورد برید و از اونجا مدل مین بورد رو سرچ کنید و در قسمتِ ساپورت باید درایورهارو بزنید.

اول باید بدونید که ورژن بایوس مادربوردتون چیه در حالِ حاضر، تا بعد که رفتید به سایت، ببینید نسخه ای که آخرین بار منتشر شده از نسخه ی فعلیتون، جدیدتره یا همونه! (به طورِ حتم جدیدتره)

آموزش دانستن ورژن بایوس و دیگر ... 4# ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

alirahmani136
09-10-2018, 11:27 PM
سلام دوست عزیزم.

شما باید از ویندوز با معماری 32 بیتی استفاده کنید نه 64 بیتی!

معماری 32 بیتی حداکثر می تواند تا 4 گیگابایت از حافظه ی رم سیستم رو شناسایی کنه و معماری 64 بیتی می تواند بالای 4 گیگابایت رو شناسایی کنه.

از اونجا که حافظه کل رم سیستم شما 4 گیگابایت می باشد باید معماری 32 بیتی استفاده بشه؛ 64 بیتی هیچ کاربرد و مزیتی در کار شما نداره و سیستم رو دچار اختلال میکنه!

و اما راجبِ اون موضوع که گفتید داخل سیستم فقط 3.5 گیگابایت شناسایی شده، باید به این نکته توجه کنی که مقداری از حافظه ی رم برای گرافیک مورد استفاده قرار میگیره البته برای سیستم هایی که گرافیک مجزا ندارند و از گرافیک مجتمع خودِ سی پی یو استفاده می کنند!

امیدوارم تونسته باشم به نحوِ احسن، کمکتون کرده باشم (sm10)

سلام ممنون دقیقا همون چیزی که فکر میکردم به سیستم فشار اومده

اما درباره ی مشکلتون که متاسفانه توجه نکرده بودم، که از این بابت عذر میخوام؛ باید بایوس مادربورد به آخرین نسخه ی منتشر شده از شرکت سازنده دانلود و آپدیت بشه.

بعد از این کار، یکبار بایوس رو ریست کنید!

به طورِ حتم، مشکل برطرف میشه.

سیستم رو بردم نشون دادم منتهی میگن سیستمت قدیمی اگر مشکلی برا مادربرد پیش بیاد به ما مربوط نیست چندین بار خودم خواستم آبدیت کنم بعد یخورده که فکر کردم گفتم بیخیال شاید ریسک باشه اینکارو نکردم خیلیام گفتن ابدیت کردن چیزی رو درست نمیکنه خلاصه الان 10 ماه همینجور دارم استفاده میکنم خودت که میدونی الان وضع خرید سیستم چطوری کورای تری شده 1 میلیون من هم بیکار چیکار میتونم بکنم بگذیریم داش شما چی میگی چند درصد ممکنه آبدیت کنم جواب بده؟

ممنون از جوابت(sm10)

KamkarDel
09-11-2018, 12:14 AM
سیستم رو بردم نشون دادم منتهی میگن سیستمت قدیمی اگر مشکلی برا مادربرد پیش بیاد به ما مربوط نیست چندین بار خودم خواستم آبدیت کنم بعد یخورده که فکر کردم گفتم بیخیال شاید ریسک باشه اینکارو نکردم خیلیام گفتن ابدیت کردن چیزی رو درست نمیکنه خلاصه الان 10 ماه همینجور دارم استفاده میکنم خودت که میدونی الان وضع خرید سیستم چطوری کورای تری شده 1 میلیون من هم بیکار چیکار میتونم بکنم بگذیریم داش شما چی میگی چند درصد ممکنه آبدیت کنم جواب بده؟

ممنون از جوابت(sm10)

درسته آپدیت کردن بایوس، کار ریسک داری هست ولی نه اونقدرم زیاد. مثلا اگه یوقت در حین کار برق بره، کار خراب میشه!

من خودم دو بار آپدیت های بایوس مادربورد رو به مرور انتشار، استفاده کردم تا مشکلم حل شد (یکیش این بود که یکی از اسلات های رم رو شناسایی نمی کرد، یکی دیگه این بود که تو حالت سلیپ، فن ها روشن میموند که عملا نباید میموند) تا این که الان به پایداری رسیده خداروشکر.

شما هم ببین اگه شرایط محیاست که انجام بده. داخل سایت هم که نگاه کردم آخرین آپدیت سال 2010 بوده ولی من خودم بایوس سیستم های قدیمی تر از اینو هم دیدم که آپدیت کردن و میکنن.

به احتمال 90 درصد درست بشه.

ولی شما حالا بایوس رو یک ریست بکنید تا تغییری میکنه یا نه.

زنده باشی (sm10)

alirahmani136
09-11-2018, 12:43 PM
درسته آپدیت کردن بایوس، کار ریسک داری هست ولی نه اونقدرم زیاد. مثلا اگه یوقت در حین کار برق بره، کار خراب میشه!

من خودم دو بار آپدیت های بایوس مادربورد رو به مرور انتشار، استفاده کردم تا مشکلم حل شد (یکیش این بود که یکی از اسلات های رم رو شناسایی نمی کرد، یکی دیگه این بود که تو حالت سلیپ، فن ها روشن میموند که عملا نباید میموند) تا این که الان به پایداری رسیده خداروشکر.

شما هم ببین اگه شرایط محیاست که انجام بده. داخل سایت هم که نگاه کردم آخرین آپدیت سال 2010 بوده ولی من خودم بایوس سیستم های قدیمی تر از اینو هم دیدم که آپدیت کردن و میکنن.

به احتمال 90 درصد درست بشه.

ولی شما حالا بایوس رو یک ریست بکنید تا تغییری میکنه یا نه.

زنده باشی (sm10)

داش صحبت کردم فردا گفت بیار ببینم چشه (sm10)ممنون بابت جوابت(sm19)

Gsshop
09-11-2018, 02:18 PM
دوستانی که قصد خرید و یا تعویض هارددیسک اینترنال (داخلی) سیستم خود را دارند، توجه به نکات زیر خالی از لطف نخواهد بود!

01. از خرید هاردهای وسترن دیجیتال سری بلو ( آبی )، به شدت خودداری فرمایید (مدتی است در بازار قطعات کامپیوتری این مسئله وجود دارد که شرکت وسترن دیجیتال هاردهای سری گرین خود را که با نارضایتی اکثر استفاده کنندگان همراه بوده را به عنوان سری بلو بفروش می رساند و فقط برچسب محصولات را عوض می کند)

02. هارد ها توسط شرکت های گوناگونی تولید می شوند که می توان به هیتاچی (در بازار ایران کم پیدا میشه)، سیگیت، وسترن دیجیتال، توشیبا و ... اشاره کرد. حال طبق تحقیقاتی، شرکت هیتاچی، رتبه ی اول و شرکت سیگیت، دومین رتبه و شرکت وسترن دیجیتال، سومین رتبه را از لحاظ کیفیت و کارایی دریافت نموده اند.

04. به دلیل کمیاب بودن هاردهای شرکت هیتاچی، توصیه می شود که از هاردهای شرکت سیگیت استفاده نمایید و خصوصا سری باراکودا (BarraCuda).

05. هاردهای سری بلک وسترن دیجیتال که متاسفانه با نویز و صدای بالایی همراه است، با 7200 دور بر دقیقه و 64 مگابایت حافظه ی بافر که پرچم دار این شرکت محسوب میشود در مقابل هاردهای سیگیت (سری باراکودا) با 5400 و 5900 دور بر دقیقه و با همان حافظه ی بافر 64 مگابایتی، سرعت Read و Write بسیار کمتری دارند! علت آن هم به کار بردن

تکنولوژی روز در هارد های سیگیت می باشد ( علت برتری هاردهای سیگیت نسبت به وسترن دیجیتال حتی با بالاترین محصولش! )

همش رو از رو بی سوادی و حرفای دهن به دهن گفتی

چندین ساله وسترن دیجیتال بلک دارم نه صدا داره نه نویز

KamkarDel
09-11-2018, 02:32 PM
داش صحبت کردم فردا گفت بیار ببینم چشه (sm10)ممنون بابت جوابت(sm19)

انشاالله که مشکلت حل بشه.

ولی اگه وسط کار، سیستم ری استارت میشه خود به خود، شما بیا یکاری کن، دمای مین بورد و سی پی یو رو چک کن.

ببین تو حالت بی کاری، دماشون چند هست.

KamkarDel
09-11-2018, 03:16 PM
همش رو از رو بی سوادی و حرفای دهن به دهن گفتی

چندین ساله وسترن دیجیتال بلک دارم نه صدا داره نه نویز

شما باسواد!

شما ببخشید آقای مهندس!

منم اینجا مطرح نکردم که هاردهای سری بلک بد هستن و کار نمیکنن! (صداش رو که خودم تجربه کردم! یک ترا بلک داشتم واسه ویندوز، روزای اول زیاد متوجهِ صداش نبودم، زنگ زدم به شرکت گارانتی، میگه طبیعیه! و هست اما نه به خاطرِ دور بالاش بلکه به خاطر سیستمی که واسه محافظت در هنگام خوندن و نوشتن، داخلش تعبیه شده و از این حرفا)

mohsenmm
09-11-2018, 06:53 PM

سلام
هارد های سری بلک بخاطر سرعت شون صدا میدن, مشکلی نداره .ذاتشون همینه
در باره سری بلو هم من ۲-۳ سال هست که دارم باز هم مشکل نداره .

KamkarDel
09-11-2018, 08:03 PM
سلام
هارد های سری بلک بخاطر سرعت شون صدا میدن, مشکلی نداره .ذاتشون همینه
در باره سری بلو هم من ۲-۳ سال هست که دارم باز هم مشکل نداره .

سلام.

آره همونطور که گفتم در پست بالا، این صدا طبیعی هست اما نه به خاطرِ دور بالاش بلکه به خاطر سیستمی که واسه محافظت در هنگام خوندن و نوشتن، داخلش تعبیه شد.

من به شخصه هاردهای بلو وسترن رو قبول دارم اما متاسفانه همونطور که گفتم انگاری دارن تو بازار الان، سری گرین رو به عنوان سری بلو میفروشن!

alirahmani136
09-12-2018, 12:43 AM
انشاالله که مشکلت حل بشه.

ولی اگه وسط کار، سیستم ری استارت میشه خود به خود، شما بیا یکاری کن، دمای مین بورد و سی پی یو رو چک کن.

ببین تو حالت بی کاری، دماشون چند هست.

سلام داداش آبدیت کردم ولی از کجا ببینم انجام شده به این تاریخ Version 07012010/08/26

و بعداش هیچ تغییر نکرده همونجوریه بعد آبدیت
از خود بایوس آبدیت کردم ببین

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B2_%DB%B0%DB%B0%DB%B0%DB%B4%DB%B5%DB%B2.jpg

alirahmani136
09-12-2018, 01:05 AM
داش من فک کنم اصلا آبدیت نشده چون خیلی قدیمی از دوستم پرسیدم میگه باید بری قطعه بزاره با اون آبدیت کنه داش چی میگی مشکلی پیش نمیاد(sm10)

KamkarDel
09-12-2018, 01:46 AM
داش من فک کنم اصلا آبدیت نشده چون خیلی قدیمی از دوستم پرسیدم میگه باید بری قطعه بزاره با اون آپدیت کنه داش چی میگی مشکلی پیش نمیاد(sm10)

سلام داداش (sm10)

ببین علی، نسخه ی بایوست دقیقا همون 0701 هست (اگه دقت کنی تو همین عکسی که فرستادی نوشته نسخه ی current بایوست، 0701 هست)

الان تو بایوس رو ریست کردی؟

اونی هم که دوستت گفته باید قطعه بذاری، اشتباه کرده به طورِ حتم.

اون زمانی انجام میشه که بایوس کلا اجرا نشه یا اصلا بالا نیاد! میان یه چیپستی رو که خودشون میدونن بر میدارن از روی برد و داخل یه دستگاهی میذارن و اونو به سیستم وصل میکنن و بعد بهش برنامه میدن. و این دستگاه ها و نرم افزارها در اختیار شرکت های گارانتی کنندست!

من بهت پیشنهاد میکنم اگه میتونی مادربوردت رو باز کن ببر شرکت هایی که مادربوردهای ایسوس رو گارانتی میکنن (تحقیق کن ببین کدوما هست)

مشکلت رو یبار دیگه دقیق بگو (حتی ریزترین چیزارو)

دمای قطعات رو چک کردی؟

ویندوزت چی هست؟

بازم میگم بایوست رو ریست کن و بعد یه ویندوز 8.1 32 بیتی نصب کن و کل درایورهاتو نصب کن ببین چی میشه.

alirahmani136
09-12-2018, 11:43 PM
سلام داداش (sm10)

ببین علی، نسخه ی بایوست دقیقا همون 0701 هست (اگه دقت کنی تو همین عکسی که فرستادی نوشته نسخه ی current بایوست، 0701 هست)

الان تو بایوس رو ریست کردی؟

اونی هم که دوستت گفته باید قطعه بذاری، اشتباه کرده به طورِ حتم.

اون زمانی انجام میشه که بایوس کلا اجرا نشه یا اصلا بالا نیاد! میان یه چیپستی رو که خودشون میدونن بر میدارن از روی برد و داخل یه دستگاهی میذارن و اونو به سیستم وصل میکنن و بعد بهش برنامه میدن. و این دستگاه ها و نرم افزارها در اختیار شرکت های گارانتی کنندست!

من بهت پیشنهاد میکنم اگه میتونی مادربوردت رو باز کن ببر شرکت هایی که مادربوردهای ایسوس رو گارانتی میکنن (تحقیق کن ببین کدوما هست)

مشکلت رو یبار دیگه دقیق بگو (حتی ریزترین چیزارو)

دمای قطعات رو چک کردی؟

ویندوزت چی هست؟

بازم میگم بایوست رو ریست کن و بعد یه ویندوز 8.1 32 بیتی نصب کن و کل درایورهاتو نصب کن ببین چی میشه.
سلام بردم ابدیت کردم امروز ابدیت هیچ چیزی رو درست نکرد ۱۵ تومن هم ضرر کردم کیس اوردم خونه کیس روشن میشه ولی بوق نمیزنه احتمالا بایوس سوخت شنبه باید برم بایوس بخرم تو مغازه درست بود اما فعلا کار نمیکنه دارم با اندروید پیام میدم بنظرت بایوس چند بخرم

KamkarDel
09-13-2018, 03:58 AM
سلام بردم ابدیت کردم امروز ابدیت هیچ چیزی رو درست نکرد ۱۵ تومن هم ضرر کردم کیس اوردم خونه کیس روشن میشه ولی بوق نمیزنه احتمالا بایوس سوخت شنبه باید برم بایوس بخرم تو مغازه درست بود اما فعلا کار نمیکنه دارم با اندروید پیام میدم بنظرت بایوس چند بخرم

سلام.

دوستِ من بایوس اصلا چیزی نیست که بشه خرید. والا من نشنیدم یا ندیدم!

اگه تو محیط بایوس درست شد که شد نشد هم همونطور که گفته بودم اگه مشکل جدی بود میاد قطعه رو درمیاره و با سیستم بهش برنامه میده.

alirahmani136
09-13-2018, 12:41 PM
سلام.

دوستِ من بایوس اصلا چیزی نیست که بشه خرید. والا من نشنیدم یا ندیدم!

اگه تو محیط بایوس درست شد که شد نشد هم همونطور که گفته بودم اگه مشکل جدی بود میاد قطعه رو درمیاره و با سیستم بهش برنامه میده.

داش درست شد بخاطر کثیفی اسلات بود برا رم کارت گرافیک تمیز کردم درست شد مرسی عزیز.(sm10)

ghasemshah
09-16-2018, 10:50 AM
سلام برای لب تاپ همین نسخه های ویندوز که روی کیس نصب میشه جواب میده یا فرق میکنه

KamkarDel
09-16-2018, 01:54 PM
سلام برای لب تاپ همین نسخه های ویندوز که روی کیس نصب میشه جواب میده یا فرق میکنه

سلام.

مشکلی نداره.

من تا حالا ندیدم مایکروسافت واسه دسکتاپ و لپتاپ نسخه ی متمایزی ارائه داده باشه!

فقط باید ببینید سیستم حداقل سخت افزار رو داشته باشه تا بعدا به مشکل نخورید.

sadegh1
09-16-2018, 02:11 PM

سلام.

مشکلی نداره.

من تا حالا ندیدم مایکروسافت واسه دسکتاپ و لپتاپ نسخه ی متمایزی ارائه داده باشه!

فقط باید ببینید سیستم حداقل سخت افزار رو داشته باشه تا بعدا به مشکل نخورید.

با اجازه علی آقا.

اولین کاری که میکنی (بعد از دارا بودن حداقل نیاز سخت افزار برای نصب ویندوز) اگه میخوای ویندوز 10 یا 8.1 یا 8 نصب کنی برو به سایت لپ تاپت ببین درایور های مربوط به اون ویندوز رو داره یا نه ..

از نظر بایوس هم فکر کنم باید آپدیت بشه اینو دقیق نمیدونم..

KamkarDel
09-16-2018, 02:29 PM
با اجازه علی آقا.

اولین کاری که میکنی (بعد از دارا بودن حداقل نیاز سخت افزار برای نصب ویندوز) اگه میخوای ویندوز 10 یا 8.1 یا 8 نصب کنی برو به سایت لپ تاپت ببین درایور های مربوط به اون ویندوز رو داره یا نه ..

از نظر بایوس هم فکر کنم باید آپدیت بشه اینو دقیق نمیدونم..

تاجِ سر مایی صادق جان (sm19)

آره به نکته ی خوبی اشاره کردی ولی اصلا رعایت نمیشه صادق!

مثلا نمونه ی بارزش نصب ویندوز 10 روی سیستم های DDR2. (در حالی که شرکت سازنده به علت قدیمی بودن سخت افزار به کار برده شده و از دور خارج شدنشون، دیگه پشتیبانی نمیکنه (طبیعیه) و درایور داده تا ویندوز 7) ولی بعد از نصب ویندوز 10 و نصب همون درایورهای ریلیز شده برای ویندوز 7، میشه از سیستم یجوری استفاده کرد.

حالا قضیه ی سیستم های جدید اینطور نیست بالاخره طبق تکنولوژی چند سال اخیر ساخته شدن و درایورها مرتب و منظم توسط شرکت های تولیدکننده آپدیت میشه.

sadegh1
09-16-2018, 02:59 PM
تاجِ سر مایی صادق جان (sm19)

آره به نکته ی خوبی اشاره کردی ولی اصلا رعایت نمیشه صادق!

مثلا نمونه ی بارزش نصب ویندوز 10 روی سیستم های DDR2. (در حالی که شرکت سازنده به علت قدیمی بودن سخت افزار به کار برده شده و از دور خارج شدنشون، دیگه پشتیبانی نمیکنه (طبیعیه) و درایور داده تا ویندوز 7) ولی بعد از نصب ویندوز 10 و نصب همون درایورهای ریلیز شده برای ویندوز 7، میشه از سیستم یجوری استفاده کرد.

حالا قضیه ی سیستم های جدید اینطور نیست بالاخره طبق تکنولوژی چند سال اخیر ساخته شدن و درایورها مرتب و منظم توسط شرکت های تولیدکننده آپدیت میشه.

فدایی داری(sm127)

چون خودم یه لپ تاپ دل دارم قدیمیه درایور هاش تا وین 8 اومده روی 10 هم میشه نصبشون کرد ولی نسخه خودش باشه بهتره مثلا لپ تاپم بلوتوث داره سخت افزاری روی وین 8 فعال میشد اما وین 10 نه چون درایورش تا وین 8 بوده..

کلا لپ تاپ سیستمش یه مقدار با کیس معمولی فرق داره..

KamkarDel
09-16-2018, 03:10 PM
فدایی داری(sm127)

کلا لپ تاپ سیستمش یه مقدار با کیس معمولی فرق داره..

(sm134)
دقیقا همینطوره که گفتی (sm128)

hassan180
09-16-2018, 06:09 PM
مجددا سلام دوست عزیز و تشکر به خاطر پاسخ شما. من این سیستم رو برای آنالیزهای آماری میخوام. البته فعلا با رم 16 هم کارم راه میوفته ولی 32 با سرعت بیشتری انجام میشه. من الان قیمت ها رو ندارم. نمیدونم الان میشه با حداقل 5 تومن این سیستم رو بست یا نه. قبلا ی سری کیس های آماده مثل اچ پی تو بازار بود با همین مشخصات تقریبا 5 تومن.

KamkarDel
09-16-2018, 06:15 PM
مجددا سلام دوست عزیز و تشکر به خاطر پاسخ شما. من این سیستم رو برای آنالیزهای آماری میخوام. البته فعلا با رم 16 هم کارم راه میوفته ولی 32 با سرعت بیشتری انجام میشه. من الان قیمت ها رو ندارم. نمیدونم الان میشه با حداقل 5 تومن این سیستم رو بست یا نه. قبلا ی سری کیس های آماده مثل اچ پی تو بازار بود با همین مشخصات تقریبا 5 تومن.

سلام دوست عزیز.

خواهش میکنم، وظیفست.

5 تومن؟!

شما اگه بخواین رم 32 دو کاناله بگیرید با فرکانس مناسب مثلا 3000، کمتر از 4 تومن پیدا نمیکنید! ولی خوب با 5 تومن تو بازار الان، میشه یه سیستم نسبتا بروز و قدرتمند خرید.

اگه مایل بودید، بفرمایید تا بهترین قطعات رو تو این رنج قیمت، عرض کنم خدمتتون.

hassan180
09-16-2018, 07:34 PM
ممنون. پس اگر براتون زحمتی نیست یه سیستم با رم 16 که بعدا بتونیم به 32 ارتقا بدیم پیشنهاد بدید. اگه قیمت یه کم بالاتر هم بره اشکال نداره. فقط برای من مهم اینه که قطعاتی که انتخاب میشه در کنار هم بهترین بازدهی رو داشته باشند. تشکر

KamkarDel
09-16-2018, 08:38 PM
ممنون. پس اگر براتون زحمتی نیست یه سیستم با رم 16 که بعدا بتونیم به 32 ارتقا بدیم پیشنهاد بدید. اگه قیمت یه کم بالاتر هم بره اشکال نداره. فقط برای من مهم اینه که قطعاتی که انتخاب میشه در کنار هم بهترین بازدهی رو داشته باشند. تشکر

Main: Asus Z170-A

Cpu: 6700K

Ram: EVO X 16GB 8G*2 3200Mhz

مادربورد حدود قیمتش 1 تا 1 و 200 هست.

سی پی یو حدود قیمتش 2 و 800 تا 3 تومن هست.

رم هم این مدلی که بهتون پیشنهاد کردم تا 1 و 800 هست قیمتش.

میمونه گرافیک که من گرافیک با موتور پردازشی GeForce GTX 1050 TI رو پیشنهاد می کنم مدل های گوناگونی داره که تفاوتشون تو فرکانس هسته و تعداد هسته ها و ... هست. (مدل 4 گیگ نمونه ی خوبش تا حدودا 2 و 600 هست)

یه نکته هم درباره سی پی یو اگه تفاوت قیمتش با مدل 6600k کم بود همون 6700k رو بگیر. اگرم زیاد بود که همون 6600k.

اگه بتونی با قیمت خوب بخریشون تا 7 و 900 درمیاد، عوضش خیالت از پایداری سیستم و بقیه ی موارد راحته.

پاور هم که میمونه انتخابش بعد از قطعی شدن انتخاب قطعات!

hassan180
09-16-2018, 08:45 PM
Main: Asus Z170-A

Cpu: 6700K

Ram: EVO X 16GB 8G*2 3200Mhz

مادربورد حدود قیمتش 1 تا 1 و 200 هست.

سی پی یو حدود قیمتش 2 و 800 تا 3 تومن هست.

رم هم این مدلی که بهتون پیشنهاد کردم تا 1 و 800 هست قیمتش.

میمونه گرافیک که من گرافیک با موتور پردازشی GeForce GTX 1050 TI رو پیشنهاد می کنم مدل های گوناگونی داره که تفاوتشون تو فرکانس هسته و تعداد هسته ها و ... هست. (مدل 4 گیگ نمونه ی خوبش تا حدودا 2 و 600 هست)

یه نکته هم درباره سی پی یو اگه تفاوت قیمتش با مدل 6600k کم بود همون 6700k رو بگیر. اگرم زیاد بود که همون 6600k.

اگه بتونی با قیمت خوب بخریشون تا 7 و 900 درمیاد، عوضش خیالت از پایداری سیستم و بقیه ی موارد راحته.

پاور هم که میمونه انتخابش بعد از قطعی شدن انتخاب قطعات!

یلی ممنون دوست عزیز
خ

ghasemshah
09-16-2018, 10:22 PM
اقا صادق و علی اقا ممنون از راهنماییتون (sm10)(sm10)(sm10)

KamkarDel
09-16-2018, 10:51 PM

(sm176)

sadegh1
09-16-2018, 10:58 PM

(sm174)

alirahmani136
10-10-2018, 08:12 PM
سلام داداش کامکار دل

یه مشکلی برام پیش اومده تو فایرفاکس نمیتونم فیلم ببینم تو آپارات. صوت هست ولی تصویر نیست چیکار کنم به آخرین ورژن فلش پلیر ابدیت کردم ولی باز نشد ولی با کروم مشکلی ندارم چیکار کنم داش راهنمایی میکنی

KamkarDel
10-10-2018, 08:43 PM
سلام داداش کامکار دل

یه مشکلی برام پیش اومده تو فایرفاکس نمیتونم فیلم ببینم تو آپارات. صوت هست ولی تصویر نیست چیکار کنم به آخرین ورژن فلش پلیر ابدیت کردم ولی باز نشد ولی با کروم مشکلی ندارم چیکار کنم داش راهنمایی میکنی

سلام داداش.
یه ریست کن ببین درست میشه یا نه.

KamkarDel
10-10-2018, 08:50 PM
گاهی اوقات ممکنه تو قسمت افزونه ها، یه افزونه هایی نصب شده باشه که باعث این کار میشن...
حالا تو، ریست کن تا همه چیز دیفالت بشه...

Persian-star
10-10-2018, 11:14 PM
35265

- این مادربورد 16 گیگ رم ساپورت میکنه؟؟

- CPU قویتر + قیمت لطفا

کارت گرافیک دارم ولی رو سیستم نیست مدلش GT-N95GT 1024M

KamkarDel
10-10-2018, 11:36 PM
35265

- این مادربورد 16 گیگ رم ساپورت میکنه؟؟

- CPU قویتر + قیمت لطفا

کارت گرافیک دارم ولی رو سیستم نیست مدلش GT-N95GT 1024M

مادبورد حداکثر 8 گیگابایت رم DDR3 با حداکثر فرکانس 1333MHz پشتیبانی میکنه.
سی پی یو هم Core2Quad Q9650 کافیه... قیمت رو نمیدونم اما بالای 200 هزار باید باشه.

Persian-star
10-11-2018, 01:32 AM
مادبورد حداکثر 8 گیگابایت رم DDR3 با حداکثر فرکانس 1333MHz پشتیبانی میکنه.
سی پی یو هم Core2Quad Q9650 کافیه... قیمت رو نمیدونم اما بالای 200 هزار باید باشه.

اگر بخوام واسه گیم (ترجیحا PES) ارتقا بدم چطور؟

ماکزیمم سخت افزاری که این main کشش داره چی هست؟

KamkarDel
10-11-2018, 05:39 PM
اگر بخوام واسه گیم (ترجیحا PES) ارتقا بدم چطور؟

ماکزیمم سخت افزاری که این main کشش داره چی هست؟

واسه بازی، حرف اول رو کارت گرافیک میزنه ! البته در کنارش قطعات دیگه هم مهمه اما اول گرافیک.
اگه رم به 8 و سی پی یو به Q9650 ارتقا پیدا کنه و یک کارت گرافیک نسبتا قوی مثل 970 داشته باشی، نتایج خوبی میده ولی از حداکثر قدرتش استفاده نمیشه چون سیستم سوکت 775 زیاد به درد بازی نمیخوره...
در این نوع سیستم ها استفاده از SSD به شدت توصیه میشه.

alirahmani136
10-11-2018, 06:35 PM
سلام داداش.
یه ریست کن ببین درست میشه یا نه.

سلام داش نه اگر بخاطر ریست باشه انجام دادم فایده نداره فک کنم مشکل از HTML5 که پشتیبانی نمیشه

گاهی اوقات ممکنه تو قسمت افزونه ها، یه افزونه هایی نصب شده باشه که باعث این کار میشن...
حالا تو، ریست کن تا همه چیز دیفالت بشه...

ببین تو افزونه ها چیز زیادی هست بگو غیرفعال کنم

عکس اول
عکس دوم

ممنونم(sm10)

KamkarDel
10-11-2018, 06:39 PM
سلام داش نه اگر بخاطر ریست باشه انجام دادم فایده نداره فک کنم مشکل از HTML5 که پشتیبانی نمیشه

ببین تو افزونه ها چیز زیادی هست بگو غیرفعال کنم

عکس اول
عکس دوم

ممنونم(sm10)

سلام.
چه مدتیه که اینجوری شده؟
کلا فایرفاکس رو پاکش کن و سیستم رو ری استارت کن و از دوباره نسخه ی جدیدشو نصب کن: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

alirahmani136
10-11-2018, 06:44 PM
سلام.
چه مدتیه که اینجوری شده؟
کلا فایرفاکس رو پاکش کن و سیستم رو ری استارت کن و از دوباره نسخه ی جدیدشو نصب کن: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

پاک کردم ولی فایده نداشت یادت باشه سیستم بردم برا آبدیت بایوس دوستم گفت ویندوز عوض کن محدد عوض کردم بازم فایده نداشت اینبار میخوام حذف کنم بصورت آنلاین دانلود و نصب کنم ببینم چطور میشه

KamkarDel
10-11-2018, 06:47 PM
پاک کردم ولی فایده نداشت بازم اگه یادت باشه سیستم بردم برا آبدیت بایوس دوستم گفت ویندوز عوض کن محدد عوض کردم بازم فایده نداشت اینبار میخوام حذف کنم بصورت آنلاین دانلود و نصب کنم ببینم اینبار چطور میشه

اگه ویندوز هفت داری، 8.1 نصب کن به نظرم. همون درایورهای 7 هم جواب میده.

سیستم بهینه تر کار میکنه، کلا پایداری ایجاد میشه...

alirahmani136
10-11-2018, 06:51 PM
اگه ویندوز هفت داری، 8.1 نصب کن به نظرم. همون درایورهای 7 هم جواب میده.

سیستم بهینه تر کار میکنه، کلا پایداری ایجاد میشه...

قصدشو دارم آخرین ورژنش رو از پی سی دانلود گرفتم بصورت Oracle VM VirtualBox دارم کار میکنم یخورده دستم بیاد
یه سوال برام پیش اومد این کرکش دائم یا 180 روز؟

KamkarDel
10-11-2018, 06:54 PM
قصدشو دارم آخرین ورژنش رو از پی سی دانلود گرفتم بصورت Oracle VM VirtualBox دارم کار میکنم یخورده دستم بیاد
یه سوال برام پیش اومد این کرکش دائم یا 180 روز؟

بسیار عالی.

کرک مدت دار هست ولی به صورت اتومات تمدید میکنه.

از AAct استفاده کن.

alirahmani136
10-11-2018, 06:55 PM
بسیار عالی.

کرک مدت دار هست ولی به صورت اتومات تمدید میکنه.

از AAct استفاده کن.

ممنون از راهنماییت(sm10)

KamkarDel
10-11-2018, 06:56 PM
ممنون از راهنماییت(sm10)

خواهش میکنم داداش گلم (sm176) کاری نکردم که...

Persian-star
10-28-2018, 12:00 AM
سلام دوستان

کسی سایتی مبشناسه که پردازنده دست دو یا نو سوکت 775 داشته باشه؟؟

KamkarDel
10-28-2018, 06:37 AM
سلام دوستان

کسی سایتی مبشناسه که پردازنده دست دو یا نو سوکت 775 داشته باشه؟؟

نو پیدا نمیشه !

farhan
11-10-2018, 02:14 PM
سلام دوستان لطفا یه انتی ویروس خوب معرفی کنید لپ تاپم حسابی به فنا رفته
فایلاش مخفی میشه و همش داره پوشه میسازه

ممنون میشم راهنمایی کنید

KamkarDel
11-10-2018, 02:56 PM
سلام دوستان لطفا یه انتی ویروس خوب معرفی کنید لپ تاپم حسابی به فنا رفته
فایلاش مخفی میشه و همش داره پوشه میسازه

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.
اگه با آنتی ویروسی، ویروس کشی کردی و نتیجه نداده. کلا بزن هارد رو فرمت کن.

alirahmani136
11-10-2018, 08:20 PM
سلام داش خوبی دارم سیستممو ارتقاع میدم سی پی یو چهار هسته اینتل دارم میندازم مادربرد رم پیج فورمولاست گرافیک دو چطوره بنظرت؟ نظرت در مورد مادربرد چیه فقط کارت صدا نداره که اونم گفت اشانتیون بهت میدم کلا دی دی ار تو

KamkarDel
11-10-2018, 08:30 PM
سلام داش خوبی دارم سیستممو ارتقاع میدم سی پی یو چهار هسته اینتل دارم میندازم مادربرد رم پیج فورمولاست گرافیک دو چطوره بنظرت؟ نظرت در مورد مادربرد چیه فقط کارت صدا نداره که اونم گفت اشانتیون بهت میدم کلا دی دی ار تو

سلام.
مرسی.
چه خوب، قطعا بهتر میشه...
سی پی یو چهار هسته ای و رم 4 گیگ که حداکثرش هست، خیلی تاثیر داره بی شک...
سی پی یو Q9550 خریدی؟

alirahmani136
11-10-2018, 08:35 PM
سلام.
مرسی.
چه خوب، قطعا بهتر میشه...
سی پی یو چهار هسته ای و رم 4 گیگ که حداکثرش هست، خیلی تاثیر داره بی شک...
سی پی یو Q9550 خریدی؟

راستش اینو نمیدونم ولی فک کنم پایین تر باشه همین ۳۰۰ هزینه ش شده مادربرد هم ۳۵۰

KamkarDel
11-10-2018, 08:41 PM
به احتمال زیاد، همونه...

alirahmani136
11-10-2018, 08:48 PM
به احتمال زیاد، همونه...

آمارشو بهت میدم مدلش چیه

یه سوال داشتم این کارت صدایی که میخواد بندازه در حد خود کارت صدای اصلی مادربرد میشه گفت کارت صدایی که دارم میدم قیمتش ۶۰ . ۷۰ تومن نظرت چیه؟ منظورم اینه زود خراب نمیشه

KamkarDel
11-10-2018, 08:50 PM
آمارشو بهت میدم مدلش چیه

یه سوال داشتم این کارت صدایی که میخواد بندازه در حد خود کارت صدای اصلی مادربرد میشه گفت کارت صدایی که دارم میدم قیمتش ۶۰ . ۷۰ تومن نظرت چیه؟ منظورم اینه زود خراب نمیشه

بسیار خوب...
بستگی داره به کارته صدات. با این قیمت، فکر نکنم تعریفی باشه.
مدله دقیق مادبوردت چیه؟

KamkarDel
11-10-2018, 08:52 PM
مادربورد خوب قدیمی زیاد پیدا میشه...

بگرد یچیزه خوب با امکانات بهتر بگیری.

KamkarDel
11-10-2018, 08:54 PM
تو که داداش، ارتقا نمیدی دیگه، یه سیستم دیگه داری تهیه میکنی (sm2)

alirahmani136
11-10-2018, 10:00 PM
بسیار خوب...
بستگی داره به کارته صدات. با این قیمت، فکر نکنم تعریفی باشه.
مدله دقیق مادبوردت چیه؟

همین اسمش چیز دیگه ای نداشت

alirahmani136
11-10-2018, 10:01 PM
بهش پیام دادم ببینه مادربرد بهتری گیرش میاد بگیره تا ببینم چی مشه فعلا خدافظ

alirahmani136
11-19-2018, 09:44 AM
سلام داش یه مادربرد خوب برام پیدا کرده فقط سی پی یوش زئون مشکلی نداره چون این سی پی یو برا سرور
مادربرد asus p5w dh deluxe
Cpu:xeon 5450

KamkarDel
11-19-2018, 11:57 AM
سلام داش یه مادربرد خوب برام پیدا کرده فقط سی پی یوش زئون مشکلی نداره چون این سی پی یو برا سرور
مادربرد asus p5w dh deluxe
Cpu:xeon 5450

سلام.
مادربوردت خوبه...
این سی پی یو هم سوکتش 771 هست ولی با تغییراتی در سوکت، راه میندازن کار رو و به اصطلاح مود میکنن...
ولی با بعضی چیپست ها سازگاری انجام نمیشه...

علی فرخی نمین
11-19-2018, 07:49 PM
سلام.
مادربوردت خوبه...
این سی پی یو هم سوکتش 771 هست ولی با تغییراتی در سوکت، راه میندازن کار رو و به اصطلاح مود میکنن...

سلام داداش خوبی خوشی
قرار بود درباره ی هارد اکسترنال یه توضیحی بدی که کدوم مارکش خوبه از لحاظ سرعت و دوام sp , adata , western digi , ...
ممنون میشم

alirahmani136
11-19-2018, 10:45 PM
سلام.
مادربوردت خوبه...

سلام الان یه مشکلی هست که ارور میده اینو چیکار کنم

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%DB%B1%DB%B9-%DB%B2%DB%B1%DB%B3%DB%B8%DB%B0%DB%B1.png

KamkarDel
11-19-2018, 10:49 PM
سلام الان یه مشکلی هست که ارور میده اینو چیکار کنم

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] B1%DB%B1%DB%B9-%DB%B2%DB%B1%DB%B3%DB%B8%DB%B0%DB%B1.png

سلام.
گفتم ممکنه ناسازگاری داشته باشه...
مگه امتحان نکرده برات؟

alirahmani136
11-19-2018, 10:51 PM
سلام.
گفتم ممکنه ناسازگاری داشته باشه...
مگه امتحان نکرده برات؟

چرا میگه مشکلی نداره
ولی رو مخ

KamkarDel
11-19-2018, 10:55 PM
چرا میگه مشکلی نداره
ولی رو مخ

برو داخل بایوس و کاری که این میکنه رو انجام بده...

alirahmani136
11-19-2018, 11:13 PM
برو داخل بایوس و کاری که این میکنه رو انجام بده...

انجام دادم ولی اروره میاد بعد یه چشمک میزنه رد میشه دلم میخواد صندلی بردارم بزنم رو سیستم

KamkarDel
11-19-2018, 11:16 PM
انجام دادم ولی اروره میاد بعد یه چشمک میزنه رد میشه دلم میخواد صندلی بردارم بزنم رو سیستم

خوب دیگه اوکی هست... سخت نگیر
(sm2) نکنی یوقت اینکارو...

alirahmani136
11-19-2018, 11:17 PM
(sm74)(sm74)(sm74) شب خوش

farhan
11-22-2018, 12:42 AM
سلام دوستان یه فیل شک.ن خوب واسه کامپیوتر میخوام ممنون میشم بذارید

sadegh1
11-22-2018, 01:27 PM
سلام دوستان یه فیل شک.ن خوب واسه کامپیوتر میخوام ممنون میشم بذارید

006
11-22-2018, 08:54 PM
سلام دوستان من با این سخت افزارها میتونیم ویندوز 10 یا8 نصب کنم؟
یا بخوام ارتقا بدم باید چی رو ارتقا بدم؟35626

KamkarDel
11-22-2018, 10:01 PM
سلام دوستان من با این سخت افزارها میتونیم ویندوز 10 یا8 نصب کنم؟
یا بخوام ارتقا بدم باید چی رو ارتقا بدم؟35626

سلام.

مشکلی واسه نصب وجود نداره (با توجه به مقدار کل رم سیستم، نسخه 32 بیتی باید نصب بشه)

واسه ارتقا باید مدل مادربورد ذکر بشه... سی پی یو به شدت ضعیف هست...

006
11-23-2018, 04:00 PM
35627
داداش نگاه کن ببین درست فرستادم

#4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

KamkarDel
11-24-2018, 12:21 PM
35627
داداش نگاه کن ببین درست فرستادم

به نظرم فعلا سی پی یو رو ارتقا بدین.

مادربورد میتونه از سری Intel® Core™ 2 Extreme پشتیبانی میکنه که چهارهسته ای هستند و گران... اما میتونید از سری Intel® Core™ 2 Duo processor استفاده کنید مثل مدل E8400.

سی پی یو E8400، فرکانس و حافظه نهان خوبی داره... در کل قیمت خوبی هم داره...

006
11-24-2018, 06:22 PM
پس یکی از اینایی ک گفتی میتونه کار منو راه بندازه دیگه
قیمتشون در چ حد هستش؟

به نظرم فعلا سی پی یو رو ارتقا بدین.

مادربورد میتونه از سری Intel® Core™ 2 Extreme پشتیبانی میکنه که چهارهسته ای هستند و گران... اما میتونید از سری Intel® Core™ 2 Duo processor استفاده کنید مثل مدل E8400.

سی پی یو E8400، فرکانس و حافظه نهان خوبی داره... در کل قیمت خوبی هم داره...

KamkarDel
11-24-2018, 06:31 PM
پس یکی از اینایی ک گفتی میتونه کار منو راه بندازه دیگه
قیمتشون در چ حد هستش؟

بله... از سی پی یو فعلی شما قوی تر هست... اگه سیستم فاقد اس اس دی هست، تهیه اش به سرعت و روانی سیستم کمک میکنه در صورتی که ویندوز روش نصب بشه...

قیمت E8400 بین 50 تا 70 هست فکر کنم.

سری Extreme، گران تر هست و خیلی هم کم...

Xman
11-24-2018, 08:22 PM
با سلام ببخشید صفحه آبی مرگ چرا در ویندوز 10 رخ میدهد علت چیست ؟

KamkarDel
11-24-2018, 09:18 PM
با سلام ببخشید صفحه آبی مرگ چرا در ویندوز 10 رخ میدهد علت چیست ؟

سلام.

وقتی خطای سیستمی بوجود بیاد، صفحه ی آبی میاد.

حالا دلایل مختلفی داره مثل خرابی رم ، هارد دیسک و مشکل در سیستم برق رسانی سیستم یا همون پاور و ... همچنین نصبِ ناقص برنامه ها.

Xman
11-24-2018, 11:08 PM
ببخشید مربوط به کرک میشه یا خیر ؟ چون تو ویندوز 7 اصلا این مشگل رو ندارم

Hadi
11-24-2018, 11:25 PM
(sm2)

KamkarDel
11-24-2018, 11:26 PM
ببخشید مربوط به کرک میشه یا خیر ؟ چون تو ویندوز 7 اصلا این مشگل رو ندارم

خیر.
به احتمال زیاد، درایورها سازگار نیست با ویندوز 10، چون تو وین 7 این مشکل رو ندارید...

KamkarDel
11-24-2018, 11:28 PM
(sm2)

(sm59) نخند دیوث

farhan
11-24-2018, 11:29 PM

سپاسگذارم دوست خوبم

sadegh1
11-25-2018, 02:10 PM
سپاسگذارم دوست خوبم

(sm176)