ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنسرت علیرضا قربانی و گروه باران در سالن کدوگن هال لندن 2011 DVD

A l i REZA
06-18-2018, 12:07 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]۲۰۱۸۰۶۱۷-۰۴۱۲۴۹.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

حجم کنسرت : 3.6 گیگ

Part 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 9 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

پی نوشت دانلود : باید تمام پارت ها را دانلود کرده و سپس با بر نامه ی Win Rar یک پارچه کنید .
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

A l i REZA
06-20-2018, 03:05 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]۲۰۱۸۰۶۲۰-۰۲۳۷۲۰.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

maki
06-22-2018, 09:06 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]۲۰۱۸۰۶۱۷-۰۴۱۲۴۹.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

حجم کنسرت : 3.6 گیگ

Part 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 9 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Part 10 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

پی نوشت دانلود : باید تمام پارت ها را دانلود کرده و سپس با بر نامه ی Win Rar یک پارچه کنید .
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

جناب عليرضا خان با سلام و تشكر و تقدير از جنابعالي , اين ده قسمت بدون مشكل دانلود شد ولي هنگام يك پارچه كردن با winrar و در قسمت استراكت VTS_ 01_1 و VTS_01_3 ارور ميدهد و اين دو بخش باز نشده و در نتيجه فايل نهائي كامل نميشود , نميدانم ساير دوستاني كه اين كنسرت را دانلود كرده اند با چنين مشكلي مواجه شده اند ؟ يا ايراد از من است بهرحال ممنون ميشم يك بررسي بفرمائيد

A l i REZA
06-22-2018, 12:44 PM
جناب عليرضا خان با سلام و تشكر و تقدير از جنابعالي , اين ده قسمت بدون مشكل دانلود شد ولي هنگام يك پارچه كردن با winrar و در قسمت استراكت VTS_ 01_1 و VTS_01_3 ارور ميدهد و اين دو بخش باز نشده و در نتيجه فايل نهائي كامل نميشود , نميدانم ساير دوستاني كه اين كنسرت را دانلود كرده اند با چنين مشكلي مواجه شده اند ؟ يا ايراد از من است بهرحال ممنون ميشم يك بررسي بفرمائيدسلام. خواهش میکنم , من قبل از اینکه فایل ها رو آپلود کنم استخراج میکنم ببینم درست هست بعد آپ میشه. به احتمال زیاد در دانلود مشکل هست واسه همینه اتفاق افتاده همه پارت ها دانلود شده اما موقع استخراج ارور میده و اینکه آخرین ورژن نرم افزار رو نصب کنید.

ghasemshah
06-22-2018, 01:19 PM
علیرضا جان دستت درد نکنه کارت بیسته ایول (sm127)(sm127)(sm127)

shafagh
06-27-2018, 12:17 AM
تا حدودی حق با دوستمون هست فایل ها اکسترکت میشه به خوبی ولی ناقصه یعنی آخرین پارت که همون پارت 10 باشه اکسترکت میشه ولی آپلود فایل ها ناقصه چون فایل بعدی رو هم میخواد که موجود نیست یا پارت بندی اشتباهه به نظر من فایل های vob مستقیم جداگانه اپلود بشن خیلی بهتره که پارت بندی بشه که خطاهای این چنین هم اتفاق بیفته
در هر صورت تعداد پارت ها ناقصه

shafagh
06-27-2018, 12:25 AM
من دقیق چک کردم آپلود فایل ناقصه پارت 3 ناقص آپلود شده برای همین هم موقع اکسترکت ارور میده
ببینید : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Resul
06-27-2018, 12:29 AM
بفرمایید

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part01.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part02.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part03.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part04.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part05.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part06.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part07.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part08.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part09.rar.html
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ghorbani - Cadogan Hall, London Ft. Baran Ensemble (2011).part10.rar.html