توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا برنامه برای کانورت موزیک معرفی کنید
OXEYGEN
02-20-2019, 07:33 PM
درود.وقت بخیر
چند تا کنسرت دارم بصورت ویدئو که برای پخش در جایی که هر فرمتی رو نمیتونم اجرا کنم.فایل صوتیشو استخراج کردم.میخوام کانورتش کنم.برنامه خیلی زیاده.وای هر برنامه ای نتیجه مطلوب نمیده.از چی استفاده کنم.
سپاس
Hosseiin
02-20-2019, 07:41 PM
درود.وقت بخیر
چند تا کنسرت دارم بصورت ویدئو که برای پخش در جایی که هر فرمتی رو نمیتونم اجرا کنم.فایل صوتیشو استخراج کردم.میخوام کانورتش کنم.برنامه خیلی زیاده.وای هر برنامه ای نتیجه مطلوب نمیده.از چی استفاده کنم.
سپاس
سلام دوست عزیز نرم افزارهای megui _ staxrip _ handbrake بهترین نرم افزار های تبدیل با بالاترین کیفیت و حجم کم هستش.آموزش هرکدومشو تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه.
aliovic
02-21-2019, 12:09 PM
درود
برنامه Format Factory بهترینه تو زمینه تبدیل فرمت ها
نسخه 4.0.0 آخرین ورژنشه فعلا که خوبه
موفق باشید.
(sm127)(sm127)(sm127)
google
05-18-2019, 05:37 AM
درود.وقت بخیر
سپاس
dBpoweramp
بلاشک بهترینه
تو اینترنت سرچ کنید میاد
R16.6 آخرین نسخشه