PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود آلبوم جدید و شنیدنی احسان خواجه امیری بنام " پاییز ، تنهایی " | تمامی کاورها

صفحه ها : 1 [2]

jigsaw
01-19-2015, 06:19 PM
باشه...پس شاید من چشام ید دیده و گوشام بد شنیده...هر هنردمندی چارتا طرفدار مثه شما داشته باشه عالیه،چون بی چون و چرا طرفداری میکنین و این آرزوی هر هنرمندیه که هرچی ساخت همه به به چه چه کنن و بهتر از اونم هیشکی نیست و هرکی با اونه تاپه،هرکی بی اونه صفر و ناچیز و بی هنر (sm70)(sm178)
کلا با چاوشی و طرفداراش باش خدایی کن(البته تو نت فقط) با خودت باش،هرچه خواهی کن!!(sm88)
حاجی چقدر حرف مفت میزنی
تو برو همین شادمهرتو گوش بده با کاوراش حال کن
دخالت نکن کی چی نظر میده
من نمیدونم هر کس دوست داره میتونه نظرشو بده تو اینجا وایستادی واسه ما تفتیش عقیده میکنی این وسط
حالا این کار اخر شادمهر جونت مزخرف بود هی میگفتی عالیه عالیه کسی میومد ازت نقل قول میگرفت میگفت حرف مفت نزن نمیومدی هی چرت بگی تو تاپیک

jigsaw
01-19-2015, 06:22 PM
خود ااحسان ملودی نداره؟؟
همش افکاریه؟! :|
اخه مگه خواجه امیری ملودی و اهنگ هم میسازه و بلده ؟!
همون چند تا اهنگ درست حسابیشم اهنگسازش کسی دیگس نمونش البوم قبلی

iman_dellealpi
01-19-2015, 06:27 PM
(sm120)دوتا تنظیمی که ارون زده ملودیش مال احسانه شاید بازم باشه نمیدونیم ریدن با این کاورشون

ایمون (sm19)
الی(sm127)(sm127)(sm127)
اگه متوجه شدی چی به چیه خبر بده بهم (sm70)
آرون تنظیم های خوبی میزنه یه چیزی ازش در میاد (sm70)
بقیه قطعات هم فعلا در حد اینکه یه چیزی بخونه وقت بگذره (sm132)

iman_dellealpi
01-19-2015, 06:28 PM
شما دارین هم رو نقد می کنید یا البوم رو
امیر باید من باز سبزک بشم شاید اینا درست شدن (sm25)

Chavosh
01-19-2015, 06:31 PM
الی(sm127)(sm127)(sm127)
اگه متوجه شدی چی به چیه خبر بده بهم (sm70)
آرون تنظیم های خوبی میزنه یه چیزی ازش در میاد (sm70)
بقیه قطعات هم فعلا در حد اینکه یه چیزی بخونه وقت بگذره (sm132)

(sm120)نه باو طرف ریده تو این جوونا امید محرم زاده خوبه این ارون عشق موسیقی ترنس و از این چیزا داره میرینه به همه ملودیا طرف پروداکره نه تنظیم کننده

هومن نامداری من اول باهاش مخالف بودم چون واقن بد بود ولی از البوم یراحی به بعد داره خوب تنظیم میزنه تو این البومم اگر میذاشت نصفشو اون میزد یه چیزی از این البوم در میومد

Chavosh
01-19-2015, 06:33 PM
این سعید زمانی یه چیزی در حد امیر حیدری همونی که واسه اصحابی میزنه

iman_dellealpi
01-19-2015, 06:41 PM
قرمزم بشی همینه وضع (sm176)
قهوه ای بشم احتمالا بهتره (sm70)

iman_dellealpi
01-19-2015, 06:44 PM
(sm120)نه باو طرف ریده تو این جوونا امید محرم زاده خوبه این ارون عشق موسیقی ترنس و از این چیزا داره میرینه به همه ملودیا طرف پروداکره نه تنظیم کننده

هومن نامداری من اول باهاش مخالف بودم چون واقن بد بود ولی از البوم یراحی به بعد داره خوب تنظیم میزنه تو این البومم اگر میذاشت نصفشو اون میزد یه چیزی از این البوم در میومد
امید محرم زاده زیاد ازش نشنیدم ولی این آخری واسه فریدون عالی بود!!!
ولی من کلا با با آرون حال میکنم ولی از اوناس که دقیقا هر چقدر طرفش حالیش باشه براش کار میکنه! الان واسه احسانم بزن در رو ای کار کرده!
نامداری کارش درسته ایده های خوبی داره!

Sinjool
01-19-2015, 06:53 PM
منكه ارون حسيني رو قبول ندارم.ببين معروفو چجوري تركوند

Gambler
01-19-2015, 07:05 PM
ترک9عالیه عالی(sm74)

Gambler
01-19-2015, 07:06 PM
5و8 رو از البوم حذف میکرد بسار خوب میشد.

ترک5و8افتضاحه افتضاح(sm25)

Gambler
01-19-2015, 07:10 PM
چرا عشق 2 ؟

عشق دوم

MrA_Chavoshi
01-19-2015, 07:10 PM
اوج جذابیت آلبوم واسم نوازندگی نیما رمضان تو تراک 2 بود (sm173)ارون خیلی خوب در آورده.. خوراکشه. آخرشم عالی بود

توی آلبوم کاوه یغمایی تازه ارون حسینی خودشو نشون میده

daniyal
01-19-2015, 08:37 PM
یه مش کارشناس دوزاری که همش توی نت و فروم ول میگردن د اخه اگه اینا کارشناس بودن که کس چرخ نمیگشن بیخود(sm27)همش لب و دهن

Gsshop
01-19-2015, 08:44 PM
یه مش کارشناس دوزاری که همش توی نت و فروم ول میگردن د اخه اگه اینا کارشناس بودن که کس چرخ نمیگشن بیخود(sm27)همش لب و دهن

اقا قربون دهنت

MOh@MM@d
01-19-2015, 09:37 PM
5و8 رو از البوم حذف میکرد بسار خوب میشد.

ترک5و8افتضاحه افتضاح(sm25)
(sm77) بعد میگن نرخ بیکاری زیاده..عزیزم تو واسه خودت یه پا کارشناسی!!!!!

Saleh16
01-19-2015, 09:39 PM
دوستان من که از صبح دانلود کردم و تا الان گوش دادم ، نظر ندادم تا خوب بهش گوش کنم بعد نظرم رو بگم
به نظر من جای اشکالی برای آلبوم وجود نداره و خیلی خیلی آلبوم قشنگی هست ، فضای آهنگها خیلی خوبه و
این آلبوم هم مثل قبلی ها فوق العاده هست و بهترین آلبوم 1393 هست تا الان (sm93)(sm50)(sm127)

MOh@MM@d
01-19-2015, 09:43 PM
ملت همیشه در صحنه...هرچی بیشتر برمیگردم عقب به کارشناسی دوستان دارم ایمان میارم....بابا این اهنگسازها و تنظیم کننده کشکن ...اگه شما جاشون بودید البوم عالی میشد!!!! البته بعضی دوستان کارشناس که میگن احسان چیزی بارش نیست(sm2)

MOh@MM@d
01-19-2015, 09:44 PM
دوستان من که از صبح دانلود کردم و تا الان گوش دادم ، نظر ندادم تا خوب بهش گوش کنم بعد نظرم رو بگم
به نظر من جای اشکالی برای آلبوم وجود نداره و خیلی خیلی آلبوم قشنگی هست ، فضای آهنگها خیلی خوبه و
این آلبوم هم مثل قبلی ها فوق العاده هست و بهترین آلبوم 1393 هست تا الان (sm93)(sm50)(sm127)
حالا هی بیاید دعوا کنید و بگید "پاروی بی قایق"
بخدا اگه جایی بگید محسن ، فرهاد امروز موسیقی هست یا بهتون میخندن تا روده بر بشن از خنده یا میگن مغز طرف معیوبه!!
بازم دم شما گرم که اول گوش دادی بعد نظر دادی...هرچند البوم به نظرم به قدری خوب هست که همون اول میشه متوجه شد

Chavosh
01-19-2015, 09:50 PM
(sm50)این خیلی احمقانست که برای فهمیدن اینکه یه البوم خوب هست یا بد باید کارشناس باشی !

اینهمه البوم تو دنیا دارن میسازن میفروشن برای عمه کارشناسا که نیست برای مردمه

اگر اهنگسازی و تنظیم کشک نبودن پس تفاوتی بین خراطها عبدالمالکی و سیاوش قمیشی هم نباید باشه !

دلیل نمیشه که حالا چار نفر اومدن البوم ساختن بگی اونا نمیفهمن یا میفهمن تو خودت گوش داری میفهمی چی خوبه چی بد

Saleh16
01-19-2015, 09:53 PM
(sm50)این خیلی احمقانست که برای فهمیدن اینکه یه البوم خوب هست یا بد باید کارشناس باشی !

اگر اهنگسازی و تنظیم کشک نبودن پس تفاوتی بین خراطها عبدالمالکی و سیاوش قمیشی هم نباید باشه !

دلیل نمیشه که حالا چار نفر اومدن البوم ساختن بگی اونا نمیفهمن یا میفهمن تو خودت گوش داری میفهمی چی خوبه چی بد

باشه دوست عزیز ، شما درست میگی ...

MOh@MM@d
01-19-2015, 09:55 PM

اولا تو چرا به خودت میگیری؟؟؟! ثانیا یکی مثل تو دیگه نباید این حرف رو بزنه چون تنها چیزی که بلد نیستی احترام به سلایقه
همون صدای عبدالمالکی می ارزه به صدتا خواننده ای که جرات زنده خوندن نداره(sm30)

Chavosh
01-19-2015, 09:57 PM
اگر شما درست میگی بگو من حالی شم

یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین

البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده

اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن

farid7
01-19-2015, 09:57 PM
نه این البوم بدیه این جوری که دوستان میگن نه البوم چاووشی بهترین البوم .....همشون تو یه سطح بودن فقط تفاوت هایی تو نوع موسیقیشون هست.....هیچ نقطه ی روشنی تو موسیقی داخلی نیست...و اونایی که خواستشون نابودی موسیقی بود کاملا به هدفشون نزدیک شدن ...موسیقی اون ور هم که دیگه پیر شده و پویایی نداره... الکی خودمون و گول نزنیم بیاید از همین حداقل استفاده کنیم...این دوستان داخلی فقط کپی کننده ها و تکرار کننده های خوبی هستن ....و قابل مقایسه نیستن با اسطوره های موسیقی....یه ترک حبس ابی میرزید به همه ی البوم این دوستان...

farid7
01-19-2015, 09:59 PM
چاووشی رو جا انداختی ..در سطح دورتری ازین دوستان نیست

MOh@MM@d
01-19-2015, 10:01 PM

یجوری صحبت میکنین شماها انگاری دارین البوم دریم تیتری پینک فلویدی چیزی گوش میکنین

البومایی مث البوم حمید عسکری و احسان خواجه امیری فلاحی و اصحابی و امثالهم نیازی به واکاوی و یک شبانه روز گوش کردن نیست همون دور اول خودشو نشون میده

اگر مردم واسه گوش خودشون ارزش قائل شن کنسرت این ادما رو نرن اینجوری موسیقی دوزاری به خوردشون نمیدن

(sm59)

Chavosh
01-19-2015, 10:01 PM
چاووشی رو جا انداختی ..در سطح دورتری ازین دوستان نیست

دیگه نیازی نمیبینم خودمو خسته کنم که چاوشیو ثابت کنم

special
01-19-2015, 10:02 PM
این احسان صداش خوبه اما کاراش به دل من که نمیشینه...من طرف کسی نیستم اما احساس می کنم اصلا واسه کاراشون زحمت نمیکشن...حتی توانایش هم داشته باشن به خودشون زحمت نمیدن یه چیز خوب بسازن....فقط می خونن که واسه کنسرت کم نیارن....نه فقط این اکثر خواننده های ایران اینطورین....
البته اینم باید گفت که مردم هرچی اینا بخونن به به چه چه می کنن وقتیم اینطور باشه خواننده اهمییت نمیده به کار...

farid7
01-19-2015, 10:06 PM
دیگه نیازی نمیبینم خودمو خسته کنم که چاوشیو ثابت کنم

در سطح خودش ثابت شدست و از همه ی دوستان داخلی سرتر ....ولی اینی نیست که شما بتش کردین ...همین که به گوش مخاطب احترام میذاره دمش گرم ...ولی اونم نابغه نیست ...

MOh@MM@d
01-19-2015, 10:07 PM
میگن لقب اقای صدا اول مال چاوشی بوده بعد رسیده به ابی(sm2)

Chavosh
01-19-2015, 10:09 PM
در سطح خودش ثابت شدست و از همه ی دوستان داخلی سرتر ....ولی اینی نیست که شما بتش کردین ...همین که به گوش مخاطب احترام میذاره دمش گرم ...ولی اونم نابغه نیست ...

یادم نمیاد تو پستای قبلی اینا رو گفته باشم شما معلومه دلت از جای دیگه ای پره یه چیزی پروندی

special
01-19-2015, 10:09 PM

بابا مگه واسه گوش دادن لذت بردن از موسیقی فاخر میرن کنسرت نه فقط واسه تفریحه که انرژیشون تخلیه شه...
مثل این میمونه کنسرت آدام لمبرت و کویین که همین چند وقت پیش برگزار شد با کنسرت جنیفر لوپز ایگی امثال اینا مقایسه کرد...یکی واسه لذت از موسیقی یکی واسه رقصه...
کنسرت سیروان رفته بودم حتی آهنگایش که زیاد شاد نبود اینا شاد ریتمیک اجرا میکردن که ملت حال کنن جَو همش....

farid7
01-19-2015, 10:11 PM

دوست عزیز با تمسخر سطح خودتو نشون میدی.....همه میدونن محسن قدرت خواننده گی نداره ولی تن صداش دلنشینه و رو موسیقیش میشینه اون هایی هم که باید میپسندن....

.MASOUD.
01-19-2015, 10:12 PM

دوست عزیز نظر شما خیلی تنده
از نظر شما هیشکی خواننده نیست بجز چاووشی! والا من البوم چاووشی خریدم و گوش دادم..بنظرم قشنگ بود و روشم خوب کار کرده بود ولی عامه پسند نبود! خیلیا خوششون نیومد
اهنگ شادمهرم اومد اونایی که شادمهر دوست داشتن گفتن خوب بود خب خیلیام خوششون نیومد
کلا نمیتونی بگی یکی بدون عیب و نقص بقیه مشکل دارن! اگه کسی مثه احسان اهنگاش بدرد نمیخورد که انقد مردم براش سرو ودست نمیشکستن... من خودم البوم یکی دوبار گوش دادم هنوزم نمیتونم بگم از نظر خودم خوبه یا نه..چون کلا باید یه مدت بگذره گوش بیشتر اهنگ بشنوه بعد ارتباط برقرار کنی! با یه بار گوش دادن یا اصن گوش دادن زحمت یه بنده خدارو بردی زیر سوال؟!!
هر خواننده ای طیفی از طرفدارا داره شما اگه بجز چاووشی با کسی حال نمیکنی دلیل برا این نیست بقیه زیر سوال ببری با اینکارت چیزیم به چاووشی اضافه نکردی..تعصب بیش از حد همیشه نتیجه معکوس میده

special
01-19-2015, 10:12 PM
صدا سلیقه ای من بکشنمم ابی گوش نمیدم اصن صداش بدم میاد.

farid7
01-19-2015, 10:13 PM
یادم نمیاد تو پستای قبلی اینا رو گفته باشم شما معلومه دلت از جای دیگه ای پره یه چیزی پروندی

نه کلی گفتم منظور شخص شما نبود ..دوستان چاوشی فن رو میگم

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:13 PM
الی بیکاری چی بحث میکنی .. (sm2)

(sm210)

Chavosh
01-19-2015, 10:14 PM
بابا مگه واسه گوش دادن لذت بردن از موسیقی فاخر میرن کنسرت نه فقط واسه تفریحه که انرژیشون تخلیه شه...
مثل این میمونه کنسرت آدام لمبرت و کویین که همین چند وقت پیش برگزار شد با کنسرت جنیفر لوپز ایگی امثال اینا مقایسه کرد...یکی واسه لذت از موسیقی یکی واسه رقصه...
کنسرت سیروان رفته بودم حتی آهنگایش که زیاد شاد نبود اینا شاد ریتمیک اجرا میکردن که ملت حال کنن جَو همش....

بدبختی منم اینه که هر وقت این حرفو میزنم نمیدونم چرا با خارج مقایسه میکنن

شما تو ایران جنیفر لوپز داری ؟ عزیز من اینا همشون دارن پاپ میخونن بدون اینکه ذره ای رو کاراشون تعصب داشته باشن یه سری ترانه همینجوری میخونن همشم الکترونیک تنظیم میکنن برو که رفتی

بعدشم مگر من گفتم فاخر ؟! از اون گذشته قرار نیست موسیقی فاخر حتمن سنتی باشه
خواجه امیری همه البوماش مث همه فقط برای اینکه کاری کرده باشه برن دور دنیا و اروپا بگردن بخونن نه حرکت رو به جلویی نه البومی که خودشونو به چالش بکشن

تو کجای دنیای دیدی خواننده های سطح اول یه کشور همه البوماشون مث هم باشه یکی بیاد به من بگه این سه چهار تای البوم اخری خواجه فلاحی و عسکری یزدانی و اصحابی چه فرقی با هم دارن ؟

.MASOUD.
01-19-2015, 10:14 PM
ممد دیشب رفتم کنسرت سیروان چه حالی داد(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)

Chavosh
01-19-2015, 10:18 PM
دوست عزیز نظر شما خیلی تنده
از نظر شما هیشکی خواننده نیست بجز چاووشی! والا من البوم چاووشی خریدم و گوش دادم..بنظرم قشنگ بود و روشم خوب کار کرده بود ولی عامه پسند نبود! خیلیا خوششون نیومد
اهنگ شادمهرم اومد اونایی که شادمهر دوست داشتن گفتن خوب بود خب خیلیام خوششون نیومد
کلا نمیتونی بگی یکی بدون عیب و نقص بقیه مشکل دارن! اگه کسی مثه احسان اهنگاش بدرد نمیخورد که انقد مردم براش سرو ودست نمیشکستن... من خودم البوم یکی دوبار گوش دادم هنوزم نمیتونم بگم از نظر خودم خوبه یا نه..چون کلا باید یه مدت بگذره گوش بیشتر اهنگ بشنوه بعد ارتباط برقرار کنی! با یه بار گوش دادن یا اصن گوش دادن زحمت یه بنده خدارو بردی زیر سوال؟!!
هر خواننده ای طیفی از طرفدارا داره شما اگه بجز چاووشی با کسی حال نمیکنی دلیل برا این نیست بقیه زیر سوال ببری با اینکارت چیزیم به چاووشی اضافه نکردی..تعصب بیش از حد همیشه نتیجه معکوس میده

من رو چاوشی تعصب دارم ولی خودمو از لذت شنیدن البومای خوب محروم نمیکنم

البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویژه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن

MrA_Chavoshi
01-19-2015, 10:19 PM
دوست عزیز با تمسخر سطح خودتو نشون میدی.....همه میدونن محسن قدرت خواننده گی نداره ولی تن صداش دلنشینه و رو موسیقیش میشینه اون هایی هم که باید میپسندن....

(sm2)باو تو دیگه خیلی کرکرت پایینه

چطور تن صدا دلنشینه بعد بدون قدرت خوانندگی 10 سال میتونی رو قله باشی

نیازی به مثال زدن نیست ، اجراهای محسن چاوشی حساب شده ترین و کار شده ترین لحن ها رو تو خودش داره . حرفه ای میخونه ، چیزی که جای دیگه ای وجود نداره

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:22 PM

نیازی به مثال زدن نیست ، اجراهای محسن چاوشی حساب شده ترین و کار شده ترین لحن ها رو تو خودش داره . حرفه ای میخونه ، چیزی که جای دیگه ای وجود نداره

بمیر ..

چاوشی هم شد خواننده لوله اگزوزه ..

فقط خواجه صب تا الان داره پخش میشه !!!! (sm127)

special
01-19-2015, 10:23 PM
بدبختی منم اینه که هر وقت این حرفو میزنم نمیدونم چرا با خارج مقایسه میکنن

شما تو ایران جنیفر لوپز داری ؟ عزیز من اینا همشون دارن پاپ میخونن بدون اینکه ذره ای رو کاراشون تعصب داشته باشن یه سری ترانه همینجوری میخونن همشم الکترونیک تنظیم میکنن برو که رفتی

بعدشم مگر من گفتم فاخر ؟! از اون گذشته قرار نیست موسیقی فاخر حتمن سنتی باشه
خواجه امیری همه البوماش مث همه فقط برای اینکه کاری کرده باشه برن دور دنیا و اروپا بگردن بخونن نه حرکت رو به جلویی نه البومی که خودشونو به چالش بکشن

تو کجای دنیای دیدی خواننده های سطح اول یه کشور همه البوماشون مث هم باشه یکی بیاد به من بگه این سه چهار تای البوم اخری خواجه فلاحی و عسکری یزدانی و اصحابی چه فرقی با هم دارن ؟
گفتم که من باهات موافقم تو نظر قبلیم گفتم زحمت نمی کشن....
من میگم مردم هم مقصر هستن وقتی هرچی میاد میگن عالیه خب طرف اگه بخواد اهمییت هم بده دیگه نمیده....
این آلبوم هایی هم که گفتی همشون.....(sm120)
کلا اینجا یه خواننده با البومی که معروف میشه دیگه همونو ادامه میده فقط درجا میزنه....وقتی میتونه پول در بیاره با اون زحمت نمیکشه دیگه....
این وضعیتم درست نمیشه خیالت راحت...

farid7
01-19-2015, 10:23 PM

البوم فریدون خوب بود البوم کامران رسول زاده خوب بود البوم یراحی خوب بود مشکلی نیست ولی اینا فقط یه سری کارایی میدن که هیچ فرقی با هم ندارن فقط ترانه ها عوض شده شما بهت بر نمیخوره ملتو اسکل فرض کردن

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویزه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

شما یجوری صحبت میکنی انگاری فقط خواجه اینجوری والا من همه رو دیدم سالناش پر شده تو نت خبراش هست پس شق القمر نکردن

موافقم باهات..اگه به کنسرت باشه و جمعیت ش چاووشی یه کنسرت بزاره همه اینا رو باهم قبضه میکنه. احسان که همیشه تکراری بوده همیشه صداش خوب بود تو این البوم صداش هم اون قدرتو نداشت

.MASOUD.
01-19-2015, 10:24 PM

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویزه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

حرفت قبول دارم..کلا البوم یا کاری که بگیره خواننده الویتش اینه همون سبک تکرار کنه چون قبلا امتحانشو پس داده و موفق بوده
کسی که ریسک کنه تغییر سبک و کار بده هم کمه و هم جرات به خرج میده
به شخصه الوم محسن شنیدم احساس کردم واقعا یه سبک دیگه و با یه فضاسازی دیگه البوم داده بود ولی توی اطرافیانم که باهاشون حرف میزدن میگفتن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میگفتن انگار الومش سنگینه! منم یه شنونده عامم ولی احساس کردم البوم محسن هنری بود و خیلیا به خصوص عامه مردم نمیتونست زیاد درکش کنن
اگه شما میبینی خواجه امیری همون سبک احتمالا تکرار میکنه به خاطر اینه دیده جواب داده و مردم دوست دارن
به هر حال من به نظر شماو بقیه دوستان احترام میازم سلیقه ها متفاوته

special
01-19-2015, 10:25 PM
ممد دیشب رفتم کنسرت سیروان چه حالی داد(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دخی مخی چند تا بردی؟!
شوهر خالم واسه 7 ام بلیط وی ای پی داره 2 تایی میریم (sm70) فقط دیگه نمیشه دوستی کسی بیاد باید مثل بچه آدم بشینی تو کنسرت جمم نخوری (sm2)

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:26 PM
(sm210) دمتون گرم منو میخندونین با حرفاتون !!!! (sm2)

3fide
01-19-2015, 10:27 PM
اخ جون دعوا کوفتت بشه میری کنسرت سیروان(sm74)

.MASOUD.
01-19-2015, 10:28 PM
دخی مخی چند تا بردی؟!
شوهر خالم واسه 7 ام بلیط وی ای پی داره 2 تایی میریم (sm70) فقط دیگه نمیشه دوستی کسی بیاد باید مثل بچه آدم بشینی تو کنسرت جمم نخوری (sm2)
بابا ما رفتیم با دوستم دخی بلند کنیم (sm2)(sm2)اون جلو نمیشه کاری کرد اون عقب بهتره دیگه مثه ادم نمیشینی(sm2)(sm2)

farid7

من این و کتمان نکردم .. سیاوش قمیشی هم قدرت خوانندگی نداره بیست سال رو اوجه این دلیل نمیشه همه که حنجروشن قدرت صدای ابی مهستی و گوگوش رو نداره ...شما اول بسنج بعدش مسخره کن..

MrA_Chavoshi
;271419'](sm210) دمتون گرم منو میخندونین با حرفاتون !!!! (sm2)

(sm2)تو سالهاست این وضعیتو واسه ما داری

Chavosh
حرفت قبول دارم..کلا البوم یا کاری که بگیره خواننده الویتش اینه همون سبک تکرار کنه چون قبلا امتحانشو پس داده و موفق بوده
کسی که ریسک کنه تغییر سبک و کار بده هم کمه و هم جرات به خرج میده
به شخصه الوم محسن شنیدم احساس کردم واقعا یه سبک دیگه و با یه فضاسازی دیگه البوم داده بود ولی توی اطرافیانم که باهاشون حرف میزدن میگفتن نمیتونن ارتباط برقرار کنن میگفتن انگار الومش سنگینه! منم یه شنونده عامم ولی احساس کردم البوم محسن هنری بود و خیلیا به خصوص عامه مردم نمیتونست زیاد درکش کنن
اگه شما میبینی خواجه امیری همون سبک احتمالا تکرار میکنه به خاطر اینه دیده جواب داده و مردم دوست دارن
به هر حال من به نظر شماو بقیه دوستان احترام میازم سلیقه ها متفاوته

اینقد نقل گرفتم یادم رفت اینو بگم

در مورد البوم محسن

خود چاوشی گفت اگر قراره با این البوم ریزش صورت بگیره همون بهتر که بگیره من خودم دنبال همین بودم !

در ضمن عام نبودن یه البوم رو هیچ جای دنیا نقطه ضعف نمیدونن

در مورد سبک و سیاق هم اگر پیگیری کارای محسن بوده باشی این تغییر سبک مال الان نیست از سال 88 کلید خورده

ضمن اینکه البوم پارو راک نیست فقط فضای سنگین قطعات راک چربیده به بقیه قطعات و الا کارایی مث وصیت یوسف دزیره خواب و یه خونه کوچیک که نصف البوم رو تشکیل میدن اصلا راک نیستن

Chavosh
01-19-2015, 10:29 PM
(sm2)تو سالهاست این وضعیتو واسه ما داری

(sm30)(sm30)

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:30 PM
(sm30)

special
01-19-2015, 10:31 PM

منم دارم همینو میگم تقصیر همین مردمه میرن کنسرتاشون بدون اینکه اتفاق ویژه ای بیفته تازه این خوبه اون فلاحی و بابک جهانبخشو بگو که اهنگاشون مفتم نمی ارزه 10 نوبت پشت سر هم کنسرت میدن سال کیپ تا کیپ پر

امروز رفته بودم بهشت زهرا قطعه هنرمندان هم رفتیم چند تا دختر بودن کنار قبر پاشایی هی قربون صدقش میرفت
یکی میگفت مرتضی من چرا ترکم کردی من بدون تو چکار کنم اون یکی میگفت مرتضی نمرده رفته کربلا بر میگرده (sm2)
خب همینا میرن کسنرت جهانبخش دیگه (sm120)

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:32 PM
الی تو از کی تا حالا این همه خط تایپ میکردی برای یه نفر .. (sm2)

MrA_Chavoshi
01-19-2015, 10:32 PM
من این و کتمان نکردم .. سیاوش قمیشی هم قدرت خوانندگی نداره بیست سال رو اوجه این دلیل نمیشه همه که هنجروشن قدرت صدای ابی مهستی و گوگوش رو نداره ...شما اول بسنج بعدش مسخره کن..

سیاوش یه مدتی رو اوج بود. الان 5 ساله که دیگه نیست . خوندنشم یه جوره

شما باید اول بسنجی، هرکسی بر اساس ساختار و جنس صدای خودش کار میسازه ، وقتی شما میری نفرینو گوش می کنی بعد میای کلنجارو گوش می کنی میفهمی 10 سال رو این صدا کار شده که اینطور داره مانور میده رو هر کلمه

خوندن فقط آواز کلاسیک نیست که من و هزار نفر دیگه هم میتونیم انجامش بدیم با صداهای خودمون

خوندن حرفه ای یعنی اینکه لحنت امضا داشته باشه ، اینطوری بخوای حساب کنی فقط پاواراتی خواننده بود دیوید گیلمور و راجر واترز نقش چقندرو داشتن تو خوانندگی

ممکنه بهترین صدا رو هم داشته باشی ولی وقتی چیزی نمیتونی ازش در بیاری که منحصر بفرد باشه ارزش نداره

هنر خوانندگی رو درک نکردی دوست عزیز، چاوشی خواننده ی باس هست ، مگه هرکی صدای چپ کوک داشته باشه خوانندست

special
01-19-2015, 10:33 PM
بابا ما رفتیم با دوستم دخی بلند کنیم (sm2)(sm2)اون جلو نمیشه کاری کرد اون عقب بهتره دیگه مثه ادم نمیشینی(sm2)(sm2)
(sm210) همیشه میگن خانوما لطفا دکمه های جلو مانتو تون رو ببنید (sm2)

Farshides
دوست عزیز شما قدرت خوانندگی رو تووی چی میبینی؟!!
معمولا همه قدرت رو تووی اوج گرفتن میدونن ولی فاکتورهایی مثل حجم صدا، خوندن پایین(تنور)، کوک بودن، خارج نخوندن، کنترل و چرخش صدا و ...
به نظر من شاید محسن چاوشی صداش اوج زیادی نداشته باشه ولی تووی بقیه موارد سطح نرمال یا بعضا بالاتری داره
در مورد نوآوری و آهنگسازی که هیچ..

MrA_Chavoshi
;271430']الی تو از کی تا حالا این همه خط تایپ میکردی برای یه نفر .. (sm2)

دلم برای اون روزاش تنگ شده بود (sm81) شما ندیدین ولی ما دیدیم (sm132)

Chavosh
01-19-2015, 10:34 PM
(sm2)والا من چن ساله البومای اینا رو دان نمیکردم در نتیجه زری نداشتیم بزنیم

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:36 PM
(sm2)

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:37 PM
(sm2) الی نکن ..

!M?sbh؟!
01-19-2015, 10:40 PM
(sm27) (sm210)

farid7
01-19-2015, 10:41 PM
سیاوش یه مدتی رو اوج بود. الان 5 ساله که دیگه نیست . خوندنشم یه جوره

شما باید اول بسنجی، هرکسی بر اساس ساختار و جنس صدای خودش کار میسازه ، وقتی شما میری نفرینو گوش می کنی بعد میای کلنجارو گوش می کنی میفهمی 10 سال رو این صدا کار شده که اینطور داره مانور میده رو هر کامه

خوندن فقط آواز کلاسیک نیست که من و هزار نفر دیگه هم میتونیم انجامش بدیم با صداهای خودمون

خوندن حرفه ای یعنی اینکه لحنت امضا داشته باشه ، اینطوری بخوای حساب کنی فقط پاواراتی خواننده بود دیوید گیلمور و راجر واترز نقش چقندرو داشتن تو خوانندگی

ممکنه بهترین صدا رو هم داشته باشی ولی وقتی چیزی نمیتونی ازش در بیاری که منحصر بفرد باشه ارزش نداره

هنر خوانندگی رو درک نکردی دوست عزیز، چاوشی خواننده ی باس هست ، مگه هرکی صدای چپ کوک داشته باشه خوانندست

ما هم که همینو گفتیم ..نظرمون یکیه اون بنده خدا با ابی مقایسه کرد منم گفتم همه مثل ابی صداشون قدرت نداره....

MaMaTiR
01-19-2015, 10:41 PM
دوستم البوم پاروی بی قایق رو میگفت ک..شر... امروز دیدم این البوم منو از یاد ببر و هی گذاشته گوش میده.. میگه این خوبه... چی بود اون پارو(sm2)

iman_dellealpi
01-19-2015, 11:56 PM
الی (sm70)
پیر شدی به خدا اینقدر سر و کله زدی با ملت(sm70)(sm70)
بابا این سایت ایران کنسرت رو برو همیشه محمد علیزاده کنسرت هاش تمدید میشه (sm30)
از اون در پیت تر (sm70)
ملت تعطیلن به خدا!
من عاشق احسان بودم یه روزی ولی الان تعطیله!

samyar
01-20-2015, 01:57 AM
البوم خوبی بود
خوشم اومد

.Vahid.
01-20-2015, 02:02 AM
ما بازم گوش دادیم ولی....(sm178) باز ملت تیریپ روشن فکریشون گل کرده باید زیاد گوش کنین باید 500 دفه گوش کنین تا بفهمین(sm178) کسی که 5 ساله 6 ساله 10 ساله داره موزیک گوش میکنه!

عن قضیه رو هنوز که هنوزه مثه قدیما در میارین (sm70)

iman
01-20-2015, 02:06 AM
دوستم البوم پاروی بی قایق رو میگفت ک..شر... امروز دیدم این البوم منو از یاد ببر و هی گذاشته گوش میده.. میگه این خوبه... چی بود اون پارو(sm2)
(sm59)

.....
01-20-2015, 02:22 AM
شما که زحمت کشیدین cd اورجینال تهیه کردین خب یه ایمیج از cd بگیرین بذارین هرکس دلش خواست با کیفیت دلخواهش ریپ کنه

.Vahid.
01-20-2015, 02:25 AM
شما که زحمت کشیدین cd اورجینال تهیه کردین خب یه ایمیج از cd بگیرین بذارین هرکس دلش خواست با کیفیت دلخواهش ریپ کنه

میخوای به جات گوش هم بکنن خلاصشو واست تعریف کنن؟!(sm70)والا بخدا(sm59)

Sinjool
01-20-2015, 03:24 AM
اولا به نظرم اين البوم نسبت به البوم قبل افت داشته،تركه احساس ارامش ميرزه به كله اين البوم.

دوما من كلا همه البومارو دان ميكنم و گوش ميدم.هركدوم خوشم اومد بيشتر گوش ميدم هركدوم نيومد ميزارم ارشيو باشه.يعني فن بازي و تعصب و مسخره بازي درنميارم.
ولي اين درست نيست اين خواننده ها رو با محسن مقايسه كنيد.من همين الانش فقط روزي ١٠ بار ترك كلنجارو گوش ميدم.و اگه وقت داشته باشم كله البومو.اينقدرم بيخودي بهترين البوم ٩٣ واسه خودتون انتخاب نكنيد كه واسه همه روشنه موفقيته پارو

و من الله توفيق

peyman.2012
01-20-2015, 04:07 AM
چرا آخه همش با دید منفی نگاه میکنیم...نقد کردن فقط صرفا گفتن ایرادات نیست
گفتن حسن ها هم جز نقد به حساب میاد اما خب متاسفانه بسیاریمون عادت کردیم به این شیوه ..
صرف نظر از اینکه آلبوم خوبه یا بده ای کاش لااقل سعی کنیم نظرات شخصی و سلیقه ای مون را جوری بیان کنیم که جنبه توهین به خودش نگیره..برای این آلبوم و هر آلبوم موسیقی دیگه ای زحمت کشیده میشه این طوری نیست که یه شبه آلبوم را حاضر کنن بدن تو بازار. اما ما هر موقع آلبومی منتشر میشه میبینیم یه عده میان کل آلبوم را به یه ساعت نکشیده با بیرحمی تمام و با هدفی نامعلوم میشورن میذارن یه کنار و تا آلبوم بعدی یه نفر دیگه دوباره همین آش و...
نظرات را نگاه میکردم یکی گفته بود افکاری هیچ غلطی تو این آلبوم نکرده و چند تا ملودی ناقابل ساخته ...یکی دیگه که مشخص نیست خواسته شوخی کنه یا اقتضای سن کمش بوده با تمسخر گفته بود مگر احسان آهنگ هم میسازه یا نه ..که در جواب ایشون باید گفت بله احسان یک آهنگ ساز هم به شمار میره ...اگر زحمت بکشید سری به آثارش بزنید میبینید که علاوه بر آهنگ سازی های بسیار زیبا سابقه تنظیم کنندگی بعضی قطعات را نیز در آلبوم های قبلی در کارنامه خودش داره ..
ممر جان هم که ضمن احترامی که برای شخصش قائلم همیشه میان میگن آلبوم نکته ای نداشت یا چیز خاصی نداشت ..آخه مگه مساله ریاضیه که نکته داشته باشه ..یه مجموعه قطعات موسیقیه که در غالب یه آلبوم جمع آوری شده ..نباید که همیشه در هر آهنگی دنبال خلاقیت و نو آوری باشیم ...اینطوری به نظر من در درجه اول خودمون را فقط از شنیدن یه کار خوب اما به فرض تکراری محروم میکنیم ..با این طرز دیدمون چیزی عایدمون نمیشه
نکته ای که خیلی مهمه برای برتر بودن یک آهنگ خاص بدون در نظر گرفتن اصول موسیقی و وارد شدن به مقوله ی تئوری موسیقی احساسی هست که پس از شنیدن کار به شنونده دست میده، شاید در یک آهنگ خلاقیت نویی به کار نرفته باشه اما با شنیدنش حس خوبی به شنونده منتقل میشه و همین باعث میشه که اون کار طرفداران فراوانی داشته باشه
متاسفانه اغلب ما ها به این مساله توجه چندانی نمیکنیم و مدام صحبت از این میکنیم که کارای خواننده هامون به سمت تکرار پیش رفته و ....

یه مورد دیگه هم بهتره یادمون نره که احسان جز دسته خواننده های کلام محوره و در تمامی آلبوم های احسان همواره دیده شده تنظیم قطعات یه لول پایین تر از آهنگ و ترانه بوده .بنابراین اینقدر از تنظیم کارها ایراد نگیریم ...احسان اگر سعی میکرد مشکل تنظیم آهنگاش را حل میکرد الان جایگاهش خیلی خیلی بالاتر از این حرفها بود ..

Behi3461
01-20-2015, 10:13 AM
گوش بدید سخت نگیرید

omidha
01-20-2015, 10:44 AM
کسی میدونه این آلبوم توو چند تا بسته بندی پخش شده ؟

Gambler
01-20-2015, 11:58 AM
چرا آخه همش با دید منفی نگاه میکنیم...نقد کردن فقط صرفا گفتن ایرادات نیست
گفتن حسن ها هم جز نقد به حساب میاد اما خب متاسفانه بسیاریمون عادت کردیم به این شیوه ..
صرف نظر از اینکه آلبوم خوبه یا بده ای کاش لااقل سعی کنیم نظرات شخصی و سلیقه ای مون را جوری بیان کنیم که جنبه توهین به خودش نگیره..برای این آلبوم و هر آلبوم موسیقی دیگه ای زحمت کشیده میشه این طوری نیست که یه شبه آلبوم را حاضر کنن بدن تو بازار. اما ما هر موقع آلبومی منتشر میشه میبینیم یه عده میان کل آلبوم را به یه ساعت نکشیده با بیرحمی تمام و با هدفی نامعلوم میشورن میذارن یه کنار و تا آلبوم بعدی یه نفر دیگه دوباره همین آش و...
نظرات را نگاه میکردم یکی گفته بود افکاری هیچ غلطی تو این آلبوم نکرده و چند تا ملودی ناقابل ساخته ...یکی دیگه که مشخص نیست خواسته شوخی کنه یا اقتضای سن کمش بوده با تمسخر گفته بود مگر احسان آهنگ هم میسازه یا نه ..که در جواب ایشون باید گفت بله احسان یک آهنگ ساز هم به شمار میره ...اگر زحمت بکشید سری به آثارش بزنید میبینید که علاوه بر آهنگ سازی های بسیار زیبا سابقه تنظیم کنندگی بعضی قطعات را نیز در آلبوم های قبلی در کارنامه خودش داره ..
ممر جان هم که ضمن احترامی که برای شخصش قائلم همیشه میان میگن آلبوم نکته ای نداشت یا چیز خاصی نداشت ..آخه مگه مساله ریاضیه که نکته داشته باشه ..یه مجموعه قطعات موسیقیه که در غالب یه آلبوم جمع آوری شده ..نباید که همیشه در هر آهنگی دنبال خلاقیت و نو آوری باشیم ...اینطوری به نظر من در درجه اول خودمون را فقط از شنیدن یه کار خوب اما به فرض تکراری محروم میکنیم ..با این طرز دیدمون چیزی عایدمون نمیشه
نکته ای که خیلی مهمه برای برتر بودن یک آهنگ خاص بدون در نظر گرفتن اصول موسیقی و وارد شدن به مقوله ی تئوری موسیقی احساسی هست که پس از شنیدن کار به شنونده دست میده، شاید در یک آهنگ خلاقیت نویی به کار نرفته باشه اما با شنیدنش حس خوبی به شنونده منتقل میشه و همین باعث میشه که اون کار طرفداران فراوانی داشته باشه
متاسفانه اغلب ما ها به این مساله توجه چندانی نمیکنیم و مدام صحبت از این میکنیم که کارای خواننده هامون به سمت تکرار پیش رفته و ....

یه مورد دیگه هم بهتره یادمون نره که احسان جز دسته خواننده های کلام محوره و در تمامی آلبوم های احسان همواره دیده شده تنظیم قطعات یه لول پایین تر از آهنگ و ترانه بوده .بنابراین اینقدر از تنظیم کارها ایراد نگیریم ...احسان اگر سعی میکرد مشکل تنظیم آهنگاش را حل میکرد الان جایگاهش خیلی خیلی بالاتر از این حرفها بود ..

(sm10)

omidha
01-20-2015, 12:39 PM

معمولی 3 تومن قاب شیشه ای ده تومن

امیر جان قیمت ها رو میدونم
میخوام بدونم آلبوم احسان فقط با یک بسته بندی پخش شده یا 2تا؟

Chavosh
01-20-2015, 12:39 PM
نوشته که دو تا

Gsshop
01-20-2015, 02:34 PM

دو تا

قاب دار و معمولی

Fanom
01-20-2015, 02:56 PM
این کاوراش چرا اینقدر نابوده با پینت کار کرده (sm173)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

p@RH@m
01-20-2015, 05:52 PM
یه سوال !؟

چرا نوشتن اسم " روزبه بمانی " تو کاورای "خواجه امیری " مشکلی نداره ولی بقیه خواننده ها نوشته نمیشن؟؟؟ ، مثلا تو همین آلبوم "چاوشی" (sm77)(sm77)

p@RH@m
01-20-2015, 06:13 PM
مافیا (sm120)

من دیگه حرفی ندارم (sm155)

ولی چند وقت پیش " آریا عظیم نژاد" وقتی "عباس سجادی" ازش پرسید سما خودتون جزو مافیا میدونین گفت آره ، ولی دلیلش این بود چون پر کاره و کاراش همش بگیره تو تلویزیون

حالا این چی میگه ؟؟؟ (sm3)

p@RH@m
01-20-2015, 06:25 PM
البته روزبه فکر کنم دیگه مشکل نداشته باشه اسمش و بقیه هم میزنن از این به بعد ولی البوم قبلی خواجه امیری هم اسمش بود !!

دقیقا ، همچین هم اسمشو بزرگ نوشته بودن که ...

در کل امیدوارم یه سری مشخره بازیا خیلی زود جمع شن

tandis_m
01-20-2015, 06:44 PM
در كل خوب بود ولي آهنگ تنهائي خيلي زيبا بود (sm50)

Chavosh
01-20-2015, 07:22 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Behi3461
01-20-2015, 08:26 PM
میکس مستر داغونه یا من گوشم ایراد داره ؟
یکی میتونه ایمیج از رو سی دی بزاره

!..:: joker ::..!
01-20-2015, 08:33 PM
پس چرا اسم ِ روزبه رو روو آلبوم ِ محسن نزدن (sm169)

Q_MARS
01-20-2015, 09:08 PM
پس چرا اسم ِ روزبه رو روو آلبوم ِ محسن نزدن (sm169)

اونموقع ممنوع الکار بود دقیقا همزمان با اومدن البوم محسن از ممنوع الکاری خارج شده بود که دیگه البوم اومده بود

01-20-2015, 09:24 PM
بعيد ميدونم

01-20-2015, 09:31 PM
تنهايي

يه جوري بعد ِ تو تنها شدم كه به هر آينده اي بي اعتمادم
بدون ِ تو فقط ديروزمو نه، تمام ِ عمرمو از دست دادم
كنارم هر كسي غير از تو باشه، فقط هم صحبت ِ ديوونگيمه
تو تا وقتي توُ قلب نَميري چه فرقي داره كي توُ زندگيمه

تمام ِ فكر ِ من شده مني كه از تو خالي ام
اگه يه لحظه با كسي ببينمت چه حالي ام؟
اگه بدون ِ عشق ِ من كنار ِ هر كسي خوشي
به حرمت ِ گذشته مون چرا منو نميكشي؟

نفس كه ميكشم حالم خراب ِ، چقدر دلتنگيُ طاقت بيارم
نه اينكه فكر كني توُ فكر ِ مرگم، توان ِ زندگي كردن ندارم

Q_MARS
01-20-2015, 09:32 PM
بعيد ميدونم

چیو بعید میدونم اطلاع دارم که دارم بهت میگم دیگه همون موقع بود که تو جشن موسیقی ما رفت جایزه گرفت ولی علیرضا افکاری که هنوز ممنوع الکار بود نبود این حرفهای خوده روزبه بمانیه

01-20-2015, 09:36 PM
پاييز

بازم يه پاييز، دوباره بارون
هجوم ِ فكرت، همون خيابون
دوباره دلشوره ي تو رو دارم

دوباره دلتنگتم عزيزم
دوباره دارم به هم ميريزم
چقدر از اين حال ِ تو بيزارم

به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم
به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم

دوباره آوار ِ برگ ِ زرد ُ
قدم زدن توُ هواي سرد ُ
ادامه هاي يه درد پاييزي

دوباره جاده، دوباره دريا
دوباره گريه، هميشه تنها
همينه حال ِ يه مرد ِ پاييزي

به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم
به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم

01-20-2015, 09:43 PM
عشق ِ دوم

زندگي قبل ِ تو با من بد بود
سرد وُ خسته بين ِ مردم بودم
من به هر كسي رسيدم غم داشت
من هميشه عشق ِ دوم بودم

يه نفر قبل ِ اينجا بوده
كه من از خاطره هاش ترسيدم
اين گناه ِ من نبوده كه تو رو
يكمي ديرتر از اون ديدم

تو با من باش وُ يه كاري كن بره
يادش از دنياي ديوونه ي من
بذار اين خونه بهم حسي بده
كه بشه صداش كنم خونه ي من
توي عكسي كه ازش جا مونده
خيره ميشم وُ دلم ميلرزه
چي توُ اين نگاه غمگين ديدي
كه به خنده هاي من مي ارزه
مي ارزه

تو نميتوني براي من يكي
به غريبگي ِ مردم باشي
حق بده من سخت ميگيرم به تو
آخه سخت ِ عشق ِ دوم باشي

اگه چند سال زودتر مي ديدمت
از گذشته ت ديگه وحشتي نبود
اولين عشق ِ تو ميشدم اگه
اگه اين زمان ِ لعنتي نبود

توي عكسي كه ازش جا مونده
خيره ميشم وُ دلم ميلرزه
مي ارزه

01-20-2015, 09:48 PM
هراس

تو هنوز توُ قلب ِ مني، من ازت رها نشدم
مگه ميشه كه من يه نفس بگيرمت از وجود ِ خودم

مگه ميشه به هم نرسيم، من از اين فكر خسته شدم
مگه ميشه نباشي وُ من ادامه ندم به عذاب ِ خودم

تو هموني كه نبودن ِ با تو يك نفس توي ِ هر لحظه هراس ِ من ِ
سر ِ عشق ِ تو به مرگ ِ خودم راضي شدم، آخه اين مُردن رها شدن ِ

من از اين دردي كه قبلمو درمون ميكنه
من از اين روياي ِ با تو خوشم
سر ِ عشقت راضي ام، همه دنيامو بدم
توي ِ قلبم حستو نكُشم

رها شدن ِ

01-20-2015, 09:56 PM
عاشق

باز دوباره فكر ِ تو، باز ادامه ي غَمت
اين درد يه عمر ِ با من ِ، اي كاش نديده بودمت

عاشق باشي همين ِ حالت
قلبت آروم ِ يك عذابه
حالت هم خوب ِ هم خراب ِ
واااااااايييييييييييي
يك لحظه حس ِ گريه داري
يك لحظه خيال ِ راحتت
عاشق باشي همينه حالت
واااااااايييييييييييي

عاشق باشي دلت هميشه غرق ِ يك آشوبه كه
براي قلبت حسش اينقدر خوبه كه
ازش نميشه بگذري

عاشق باشي عذاب عشقتو به جونت ميخري
بره بمونه پاي ِ اين يك باوري
ازش نميشه بگذري

عاشق باشي همين ِ حالت
قلبت آروم ِ يك عذابه
حالت هم خوب ِ هم خراب ِ
واااااااايييييييييييي
يك لحظه حس ِ گريه داري
يك لحظه خيال ِ راحتت
عاشق باشي همينه حالت
واااااااايييييييييييي

عاشق باشي همين ِ حالت
قلبت آروم ِ يك عذابه
حالت هم خوب ِ هم خراب ِ
واااااااايييييييييييي
يك لحظه حس ِ گريه داري
يك لحظه خيال ِ راحتت
عاشق باشي همينه حالت
واااااااايييييييييييي

01-20-2015, 10:02 PM
حس

يه حسي رفته از قلبم كه پشتم كوهي ار درد ِ
چه جوري از دلم كَندي، كه اون حس بر نميگرده

نه دنبال ِ يه تسكينم، نه فكر ِ كندن از اين درد
توُ دنيا به يا دردايي فقط بايد مدارا كرد

از تو برام خاطره موند، از من يه ديوونگي
اين حق ِ ما هست ... تمام ِ اين زندگي
اين حق ِ ما بوده هست ... تمام ِ اين زندگي

چه روزايي كه دلگيرم، چه روزايي كه آشفته م
اگه مي بيني كه آرومم، چون اين درد وُ پذيرفتم

يه حس ِ غربتي دارم، كه از هر جمعي بيزارم
كنار ِ هر كسي باشم همين تنهايي رو دارم

01-20-2015, 10:07 PM
ديوونگي

هر چي بعد از تو كنارم بود رفت
خاطره موند
تب ِ تو دار وُ ندارمُ سوزوند
ببين عشقت منُ تا كجا كشوند

ياد تو افتاد هر كي منو ديد
از تو پرسيد
هر كي رد شد اسمتو ازم شنيد
همه ي شهر جز تو گريه هامو ديد

تو نگاهم ميكني وُ عشق ازم مي باره
من يه ديووونه م كه ديوونگي شو دوست داره

هر چي كه دورم كنه از خاطره ات رو مي كُشم
من به هر چي كه تو رو يادم بياره دلخوشم

.....
01-20-2015, 10:24 PM
معمولی 3 تومن قاب شیشه ای ده تومن

امیر جان
شیشه ای رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سـوپر مارکتا دارن؟

01-20-2015, 10:30 PM
ساده

هميشه ساده ي ساده به احساست گرفتارم
نه زيبايي نه رويايي ولي من دوسِت دارم

همیشه انقدر مغرور ، نه آرومی ، نه بی تابی
نمی دونم برای من چرا انقدر جذابی ؟
جذابي

هیچکی نبوده که چیزی ازم نخواد

این حسو غیر تو هیچکی به من نداد

هر کی به من رسید بغض منو شکست
نه عاشقم شد و نه تو دلم نشست

من این حالي وُ که داری به احساس تو مدیونم

یه چیزی تو وجودت هست که من دیوونه ی اونم

جذابي

این حس وُ غیر تو هیچکی به من نداد

3fide
01-20-2015, 10:31 PM
خوب بود

01-20-2015, 10:38 PM
چشمامو مي بندم

چشمامو بستم روُ خودم، از مرز ِ تقديرم بري
با اینکه می‌دونی خودت، این بار می‌میرم بری

چشمامو بستم رو خودم، مغلوبِ این تصمیم شم
یک عمر جنگیدم نري، نه! وقتشه تسلیم شم

تسلیم شم از دست می‌ری، به بن‌بست می‌ری
دلتنگیام تکرار می‌شه، آوار می‌شه
با فکرِ تو هم‌خونه می‌شم، دیوونه می‌شم

چیزی نگو از مقصدت، تا من نرم دنبالِ تو
اما بگو وقتی بَدم، از کی بپرسم حالتو

آوارِ این تنهایی وُ کم‌کم نگاه کن توُ خودت
چشمامو می‌بندم بری، چشماتو وا کن رو خودت

01-20-2015, 10:41 PM
درد

من با همه‌ی دردِ جهان ساختم اما
با دردِ تو هر ثانیه در حال نبردم

تو دور شدی از من وُ با این همه یک عمر
من غیرِ تو حتی به کسی فکر نکردم

من خسته‌ام از این همه تاوانِ جدایی
ای بی‌خبر از حالِ من،امروز کجایی
من صبر نکردم که به این روز بیفتم
اينقدر نگو صبر کنم تا تو بیایی
اِی دوست کجایی

اِنقدر که راحت به خودم سخت گرفتم
از عشق شده باورِ من درد کشیدن

گیرم همه آینده‌ی من پُر شد از تو
با خاطره‌های تو چه باید بکنم من

اِی دوست کجایی

p@RH@m
01-20-2015, 10:44 PM
امیر جان
شیشه ای رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سـوپر مارکتا دارن؟

بهترین راه ، شهر کتاب و بعدش همه فروشگاههای عرضه محصولات فرهنگی و هنری و ...

01-20-2015, 10:46 PM
گذشته ها

گذشته ها رو دوره كن، روزاي خوبمون گذشت

یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت

تموم خاطرات تو گذشته و مرور من، بدون تو به شب رسید

روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من

بازم تو خواب من با من قدم بزن آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بیخود سراغم و از آدما نگیر

دوباره بی قراریا دوباره گریه های من
نمی دونم چرا به تو نمیرسه صدای من

نگفته های قلبم رو نمی دونم به کی بگم
دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم
دوباره میرسیم به هم

بازم تو خواب من با من قدم بزن آروم و سر به زیر میمیرم از غم و بیخود سراغم و از آدما نگیر

p@RH@m
01-20-2015, 11:01 PM
من تو عمرم یه البوم خریدم اونم مقوایی 5 سال قبل

امیر ببین آلبوم "لامی" - هژیر مهر افروز رو میتونی گیر بیاری و بزاری ؟؟؟ (sm93)

.Peyman.
01-23-2015, 08:01 PM
متن شعرا یجا نیست ؟

Chavosh
01-23-2015, 08:09 PM
نخیر

.Peyman.
01-23-2015, 08:20 PM
نخیر
بد اخلاق (sm74)

nasernew
01-23-2015, 08:40 PM
به نظرم ترجیح بند ملودی آهنگ پاییز احسان خواجه امیری که میگه : (به یادتم آروم جونم به یادتم من ای مهربونم) خیلی شبیه ترجیح بند ملودی آهنگ آغوش شادمهره که میگه : (موندنو سوختن و ساختن همه یادگار عشقه انتقام از تو گرفتن کار من نیست ....) ... فقط همین قسمتاش شبیهه بقیه اش شبیه نیست و سبکهاشونم خیلی فرق میکنه البته این نظر من بود ... شما هر دوتا آهنگ رو تو ذهنتون مرور کنید یا دوباره گوش بدین ...شاید اشتباه میکنم

Milik
01-23-2015, 08:43 PM
ترانه ها تکراری

ملودی های تکراری

تنظیم های مسخره

کلا ضعیف

فقط 4 تا کارش رو میشه تحمل کرد

.....
01-23-2015, 08:46 PM
فقط عاشق و هراس قشنگ بودن(sm172)

01-23-2015, 09:25 PM
بد اخلاق (sm74)

بيا پيمون جون (sm19)

تنهايي

يه جوري بعد ِ تو تنها شدم كه به هر آينده اي بي اعتمادم
بدون ِ تو فقط ديروزمو نه، تمام ِ عمرمو از دست دادم
كنارم هر كسي غير از تو باشه، فقط هم صحبت ِ ديوونگيمه
تو تا وقتي توُ قلب نَميري چه فرقي داره كي توُ زندگيمه

نفس كه ميكشم حالم خراب ِ، چقدر دلتنگيُ طاقت بيارم
نه اينكه فكر كني توُ فكر ِ مرگم، توان ِ زندگي كردن ندارم

پاييز

بازم يه پاييز، دوباره بارون
هجوم ِ فكرت، همون خيابون
دوباره دلشوره ي تو رو دارم

دوباره دلتنگتم عزيزم
دوباره دارم به هم ميريزم
چقدر از اين حال ِ تو بيزارم

به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم
به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم

دوباره آوار ِ برگ ِ زرد ُ
قدم زدن توُ هواي سرد ُ
ادامه هاي يه درد پاييزي

دوباره جاده، دوباره دريا
دوباره گريه، هميشه تنها
همينه حال ِ يه مرد ِ پاييزي

به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم
به يادتم من آروم ِ جونم
بذار توُ اين حسرتم بمونم
به يادتم من اي مهربونم

عشق ِ دوم

زندگي قبل ِ تو با من بد بود
سرد وُ خسته بين ِ مردم بودم
من به هر كسي رسيدم غم داشت
من هميشه عشق ِ دوم بودم

يه نفر قبل ِ اينجا بوده
كه من از خاطره هاش ترسيدم
اين گناه ِ من نبوده كه تو رو
يكمي ديرتر از اون ديدم

توي عكسي كه ازش جا مونده
خيره ميشم وُ دلم ميلرزه
مي ارزه

تو نميتوني براي من يكي
به غريبگي ِ مردم باشي
حق بده من سخت ميگيرم به تو
آخه سخت ِ عشق ِ دوم باشي

اگه چند سال زودتر مي ديدمت
از گذشته ت ديگه وحشتي نبود
اولين عشق ِ تو ميشدم اگه
اگه اين زمان ِ لعنتي نبود

توي عكسي كه ازش جا مونده
خيره ميشم وُ دلم ميلرزه
مي ارزه

هراس

تو هنوز توُ قلب ِ مني، من ازت رها نشدم
مگه ميشه كه من يه نفس بگيرمت از وجود ِ خودم

مگه ميشه به هم نرسيم، من از اين فكر خسته شدم
مگه ميشه نباشي وُ من ادامه ندم به عذاب ِ خودم

من از اين دردي كه قبلمو درمون ميكنه
من از اين روياي ِ با تو خوشم
سر ِ عشقت راضي ام، همه دنيامو بدم
توي ِ قلبم حستو نكُشم

رها شدن ِ

عاشق

باز دوباره فكر ِ تو، باز ادامه ي غَمت
اين درد يه عمر ِ با من ِ، اي كاش نديده بودمت

عاشق باشي همين ِ حالت
قلبت آروم ِ يك عذابه
حالت هم خوب ِ هم خراب ِ
واااااااايييييييييييي
يك لحظه حس ِ گريه داري
يك لحظه خيال ِ راحتت
عاشق باشي همينه حالت
واااااااايييييييييييي

عاشق باشي دلت هميشه غرق ِ يك آشوبه كه
براي قلبت حسش اينقدر خوبه كه
ازش نميشه بگذري

عاشق باشي عذاب عشقتو به جونت ميخري
بره بمونه پاي ِ اين يك باوري
ازش نميشه بگذري

عاشق باشي همين ِ حالت
قلبت آروم ِ يك عذابه
حالت هم خوب ِ هم خراب ِ
واااااااايييييييييييي
يك لحظه حس ِ گريه داري
يك لحظه خيال ِ راحتت
عاشق باشي همينه حالت
واااااااايييييييييييي

عاشق باشي همين ِ حالت
قلبت آروم ِ يك عذابه
حالت هم خوب ِ هم خراب ِ
واااااااايييييييييييي
يك لحظه حس ِ گريه داري
يك لحظه خيال ِ راحتت
عاشق باشي همينه حالت
واااااااايييييييييييي

حس

يه حسي رفته از قلبم كه پشتم كوهي ار درد ِ
چه جوري از دلم كَندي، كه اون حس بر نميگرده

نه دنبال ِ يه تسكينم، نه فكر ِ كندن از اين درد
توُ دنيا به يا دردايي فقط بايد مدارا كرد

اين حق ِ ما هست ... تمام ِ اين زندگي

چه روزايي كه دلگيرم، چه روزايي كه آشفته م
اگه مي بيني كه آرومم، چون اين درد وُ پذيرفتم

يه حس ِ غربتي دارم، كه از هر جمعي بيزارم
كنار ِ هر كسي باشم همين تنهايي رو دارم

ديوونگي

هر چي بعد از تو كنارم بود رفت
خاطره موند
تب ِ تو دار وُ ندارمُ سوزوند
ببين عشقت منُ تا كجا كشوند

ياد تو افتاد هر كي منو ديد
از تو پرسيد
هر كي رد شد اسمتو ازم شنيد
همه ي شهر جز تو گريه هامو ديد

هر چي كه دورم كنه از خاطره ات رو مي كُشم
من به هر چي كه تو رو يادم بياره دلخوشم

ساده

هميشه ساده ي ساده به احساست گرفتارم
نه زيبايي نه رويايي ولي من دوسِت دارم

جذابي

من این حالي وُ که داری به احساس تو مدیونم

یه چیزی تو وجودت هست که من دیوونه ی اونم

جذابي

نه عاشقم شد و نه تو دلم نشستهیچکی نبوده که چیزی ازم نخواد

این حس وُ غیر تو هیچکی به من نداد

چشمامو مي بندم

چشمامو بستم روُ خودم، از مرز ِ تقديرم بري
با اینکه می‌دونی خودت، این بار می‌میرم بری

چشمامو بستم رو خودم، مغلوبِ این تصمیم شم
یک عمر جنگیدم نري، نه! وقتشه تسلیم شم

چیزی نگو از مقصدت، تا من نرم دنبالِ تو
اما بگو وقتی بَدم، از کی بپرسم حالتو

آوارِ این تنهایی وُ کم‌کم نگاه کن توُ خودت
چشمامو می‌بندم بری، چشماتو وا کن رو خودت

درد

من با همه‌ی دردِ جهان ساختم اما
با دردِ تو هر ثانیه در حال نبردم

تو دور شدی از من وُ با این همه یک عمر
من غیرِ تو حتی به کسی فکر نکردم

اِی دوست کجایی

اِنقدر که راحت به خودم سخت گرفتم
از عشق شده باورِ من درد کشیدن

گیرم همه آینده‌ی من پُر شد از تو
با خاطره‌های تو چه باید بکنم من

اِی دوست کجایی

گذشته ها

گذشته ها رو دوره كن، روزاي خوبمون گذشت

یه شب از اون شبای خوب چرا دوباره بر نگشت

تموم خاطرات تو گذشته و مرور من، بدون تو به شب رسید

روزای سوت و کور من روزای سوت و کور من

دوباره بی قراریا دوباره گریه های من

نمی دونم چرا به تو نمیرسه صدای من

نگفته های قلبم رو نمی دونم به کی بگم

دلم همیشه روشنه دوباره میرسیم به هم

دوباره میرسیم به هم

.Peyman.
01-24-2015, 12:08 AM
یه دونه ای (sm127)

MaMaTiR
01-24-2015, 12:39 AM
بعضیاش خیلی قشنگ بود.. من که از این البومش بیشتر از عاشقانه ها خوشم اومد (هرچند به نظر من اهنگ احساس ارامش می ارزید به کل این البوم)(sm59)

arya
01-24-2015, 03:00 AM
چه عجب اینبار اسم روزبه بمانی روی جلد آلبوم درج شده و از خط تیره استفاده نکردن مسئولین .

Mo$en
01-24-2015, 02:57 PM
ترک 5 خیلی کامله.شاد و مجلسی.لذت بردم

aminkeshavarz
01-24-2015, 03:12 PM
آلبوم عاشقانه ها قشنگ تر بود انصافا

alinafas
01-24-2015, 04:05 PM
عالی.بهترین آلبوم (sm127)

ramy.diab
01-24-2015, 04:27 PM
عالی بود البوم(sm127)...البومش ارامش خاصی داره و این ارامش رو به شنونده هم انتقال میده و این خیلی خوبه...شاید ملودی ها یکم کلیشه ای باشه اما تو انتخاب شعر حرف نداره احسان..فقط باید تو ملودی و تنظیم کننده هاش تنوع بده

Behi3461
01-24-2015, 10:20 PM
فکر کنم ملودی ها به غیر از 2 کار مال افکاری هست
یکی کیفیت flac ریپ میکنه زحمت میکشه

daniyal
01-25-2015, 01:02 AM
فکر کنم ملودی ها به غیر از 2 کار مال افکاری هست
یکی کیفیت flac ریپ میکنه زحمت میکشه

کیفیت flac **** مارکت سر کوچه(sm27)

aminkeshavarz
01-25-2015, 09:16 AM
آقایون یه سوال: چرا تیتراژ سریال نابرده رنج هم توی آلبوم عاشقانه ها و هم توی آلبوم پاییز تنهایی قرار گرفته بود؟اونم با یک ورژن؟

Rmin
01-25-2015, 11:15 AM
آقایون یه سوال: چرا تیتراژ سریال نابرده رنج هم توی آلبوم عاشقانه ها و هم توی آلبوم پاییز تنهایی قرار گرفته بود؟اونم با یک ورژن؟
(sm77)

hosseinl
01-25-2015, 11:18 AM

(sm178)
کشته این دکی منو(sm178)

aminkeshavarz
01-25-2015, 04:16 PM
عالی.بهترین آلبوم (sm127)

آقای علی نفس، نفس منی تو با این عکست

toorge
05-15-2015, 09:56 AM
این سعید زمانی یه چیزی در حد امیر حیدری همونی که واسه اصحابی میزنه

داداشه من انگار تو سواد موسیقی نداری... سعید زمانی رو میشناسی ؟ نمیشناسی. پس الکی نظر نده. امیر حیدری اسکله . برو ببین سعید زمانی با کیا کار کرده . کاراشو گوش کن تا الکی از رو هوا نظر ندی