توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♥♣♠♦اینجا فقط هوادارا کی پاپ بیان♥♣♠♦
Soheil
05-20-2014, 09:41 AM
(sm59)سلامی دوباره تاپیکه قبلی متاسفانه پرید دوباره شرو موکنیم کیا برای دانلود موزیک ویدیوهای کره ای امادن بیان جولو(sm79)
(sm66)این تاپیک هم قبلن با
A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Moderator
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
هماهنگ شده(sm58)
Soheil
05-20-2014, 09:42 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه ORANGE CARAMELبه نام Abing abing، که موزیک ویدئوزیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) - Abing abing(아빙아빙) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) - Abing abing(아빙아빙) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) - Abing abing(아빙아빙) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) - Abing abing(아빙아빙) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-20-2014, 09:44 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Jiyeon عضو گروه T-ARA به نام (Never Ever (1MIN 1SEC، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Jiyeon (T-ARA) - Never Ever (1MIN 1SEC) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Jiyeon (T-ARA) - Never Ever (1MIN 1SEC) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[Jiyeon (T-ARA) - Never Ever (1MIN 1SEC) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Jiyeon (T-ARA) - Never Ever (1MIN 1SEC) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-20-2014, 09:45 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه MR.MRبه نام BIG MAN، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[MR.MR(미스터미스터) - BIG MAN(빅 맨) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[MR.MR(미스터미스터) - BIG MAN(빅 맨) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-20-2014, 09:45 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BTL به نام Too-G، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BTL(투지) - Too-G (鬪志) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BTL(투지) - Too-G (鬪志) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-20-2014, 09:46 AM
ورژن کره ای موزیک ویدئو جنجالی برند Lotte Duty Free با هنرمندی Lee Min Ho, Park Shin Hye, EXO Jang Geun Suk, 2PM, Super Junior, Choi Ji Woo, Kim Hyun Joong, Eru با دو کیفیت متفاوت(پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Lotte Duty Free - You’re So Beautiful MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Lotte Duty Free - You’re So Beautiful MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-20-2014, 09:46 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه M.Pireبه نام Not That Kind of Person، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[M.Pire – Not That Kind of Person MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[M.Pire – Not That Kind of Person MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
05-20-2014, 10:41 AM
یوزر Alvador 19 چی شد پس ؟(sm70)
Soheil
05-21-2014, 05:50 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه INFINITE به نام Last Romeo، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[인피니트 INFINITE - Last Romeo 티저 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[인피니트 INFINITE - Last Romeo 티저 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[인피니트 INFINITE - Last Romeo 티저 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[인피니트 INFINITE - Last Romeo 티저 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-21-2014, 05:51 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 2NE1 به نام GOTTA BE YOU، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[2NE1 - 너 아님 안돼 (GOTTA BE YOU) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[2NE1 - 너 아님 안돼 (GOTTA BE YOU) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[2NE1 - 너 아님 안돼 (GOTTA BE YOU) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[2NE1 - 너 아님 안돼 (GOTTA BE YOU) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-21-2014, 05:51 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BEAST به نام ADRENALINE، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BEAST – ADRENALINE MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAST – ADRENALINE MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[BEAST – ADRENALINE MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAST – ADRENALINE MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-21-2014, 05:52 PM
یوزر Alvador 19 چی شد پس ؟(sm70)
دلت شد(sm51)
Soheil
05-22-2014, 01:27 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای NS Yoon-G به نام Give In To Me، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید(پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[NS Yoon-G(NS 윤지) - 기변투미(Give In To Me) feat. 데프콘(Defconn) MV SD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[NS Yoon-G(NS 윤지) - 기변투미(Give In To Me) feat. 데프콘(Defconn) MV SD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-22-2014, 01:27 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Berry Good به نام Love Letter، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Berry Good (베리굿) - 러브레터(Love Letter) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Berry Good (베리굿) - 러브레터(Love Letter) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سهول بابا جان چه خبرا(sm41)
Soheil
05-30-2014, 09:57 PM
سهول بابا جان چه خبرا(sm41)
(sm100)بی خبر
Soheil
05-30-2014, 09:57 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه VIXX به نام ETERNITY، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[빅스(VIXX) - 기적 (ETERNITY) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[빅스(VIXX) - 기적 (ETERNITY) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[빅스(VIXX) - 기적 (ETERNITY) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[빅스(VIXX) - 기적 (ETERNITY) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
05-30-2014, 09:58 PM
اجرای زنده بی نظیر گروه پرطرفدار و محبوب ژاپنی KAT-TUN به نام In Fact ، که اجرای زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این اجرا رو از دست ندید(پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[KAT-TUN - In Fact Live HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[KAT-TUN - In Fact Live HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Dark Silence
05-31-2014, 01:38 AM
این دیوانه رو (sm2)
Soheil
05-31-2014, 04:10 AM
این دیوانه رو (sm2)
از یوزرت تابلوس خوده خوده عباس خودمی(sm100)
Soheil
06-02-2014, 09:58 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه U-KISSبه نام Don’t Flirt، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[유키스 (U-KISS) - 끼부리지마 (Don't Flirt) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[유키스 (U-KISS) - 끼부리지마 (Don't Flirt) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[유키스 (U-KISS) - 끼부리지마 (Don't Flirt) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[유키스 (U-KISS) - 끼부리지마 (Don't Flirt) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-02-2014, 09:58 PM
نسخه کامل موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای گروه BOYFRIENDبه نام Start Up، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BOYFRIEND シングル - Start Up スタートアップ MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BOYFRIEND シングル - Start Up スタートアップ MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[BOYFRIEND シングル - Start Up スタートアップ MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BOYFRIEND シングル - Start Up スタートアップ MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-02-2014, 10:00 PM
موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای DJ MAKIDAI با همراهی GENERATIONS از گروه EXILE TRIBE و SWAY به نام Organ Donor ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[DJ MAKIDAI feat. GENERATIONS from EXILE TRIBE & SWAY - Organ Donor MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[DJ MAKIDAI feat. GENERATIONS from EXILE TRIBE & SWAY - Organ Donor MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[DJ MAKIDAI feat. GENERATIONS from EXILE TRIBE & SWAY - Organ Donor MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[DJ MAKIDAI feat. GENERATIONS from EXILE TRIBE & SWAY - Organ Donor MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-02-2014, 10:01 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای TAEYANG از گروه Bigbang به نام EYES, NOSE, LIPS ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[TAEYANG - 눈,코,입 (EYES, NOSE, LIPS) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAEYANG - 눈,코,입 (EYES, NOSE, LIPS) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[TAEYANG - 눈,코,입 (EYES, NOSE, LIPS) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAEYANG - 눈,코,입 (EYES, NOSE, LIPS) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
sadra
06-04-2014, 02:25 AM
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm10)
Soheil
06-08-2014, 01:57 AM
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm10)
(sm2)چطوری مفسد موزیک باران!
Soheil
06-08-2014, 01:59 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه B.A.P به نام ?Where Are You ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[B.A.P - Where Are You? MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[B.A.P - Where Are You? MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[B.A.P - Where Are You? MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[B.A.P - Where Are You? MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 01:59 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه ZE:Aبه نام Breathe ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[ZE:A (제국의아이들) - 숨소리(Breathe) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ZE:A (제국의아이들) - 숨소리(Breathe) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[ZE:A (제국의아이들) - 숨소리(Breathe) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ZE:A (제국의아이들) - 숨소리(Breathe) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:00 AM
موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای گروه AAA به نام Wake up ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[AAA - Wake up MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[AAA - Wake up MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:01 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BOYFRIEND به نام OBSESSION ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BOYFRIEND (보이프렌드) - OBSESSION (너란 여자) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BOYFRIEND (보이프렌드) - OBSESSION (너란 여자) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[BOYFRIEND (보이프렌드) - OBSESSION (너란 여자) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BOYFRIEND (보이프렌드) - OBSESSION (너란 여자) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:02 AM
موزیک ویدئویی جدید و البته +19 از U-KISS به نام Dont Flirt با زیرنویس فارسی
(پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:03 AM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای 2ne1 به نام Gotta Be You با زیرنویس فارسی که زیرنویس شاهکاری داره حتما دانلودش کنین
(پخش اختصاصی کی پاو)
[Fa sub - 2ne1 - Gotta Be You [kpaw ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:04 AM
موزیک ویدئویی جدید و چینی Exo-M به اسم Overdose با زیرنویس فارسی که زیرنویس قشنگ و رمانتیکی داره حتما دانلودش کنین
(پخش اختصاصی کی پاو)
Fa sub – Exo-M Overdose ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:05 AM
موزیک ویدئویی فوق العاده زیبا از EXO-K به اسم Heart Attack بازیرنویس فارسی
( پخش اختصاصی کی پاو )
Fa Sub – EXO-K – Heart Attack ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-08-2014, 02:42 AM
موزیک ویدئو فوق العاده زیبا و رمانتیک از Exo k به نام baby Don’t cry با زیرنویس فارسی
( پخش اختصاصی کی پاو )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-09-2014, 02:20 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه ToppDogg به نام TOPDOG ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[탑독 (ToppDogg) - TOPDOG MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[탑독 (ToppDogg) - TOPDOG MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[탑독 (ToppDogg) - TOPDOG MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[탑독 (ToppDogg) - TOPDOG MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-09-2014, 02:20 PM
موزیک ویدئو جنجالی جدید و فوق العاده زیبای PSY با همراهی Snoop Dogg به نام HANGOVER ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-09-2014, 02:22 PM
پس از دو سال سکوت موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه CROSS GENE به نام My Lady ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[크로스진(CROSS GENE) - 쇼케이스 (My Lady) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[크로스진(CROSS GENE) - 쇼케이스 (My Lady) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[크로스진(CROSS GENE) - 쇼케이스 (My Lady) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[크로스진(CROSS GENE) - 쇼케이스 (My Lady) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-10-2014, 01:45 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BEASTبه نام No More،که موزیک ویدئو زیبایی شده، با سبکی جدید و کاملا متفاوت پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BEAST - 이젠 아니야 (No More) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAST - 이젠 아니야 (No More) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[BEAST - 이젠 아니야 (No More) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAST - 이젠 아니야 (No More) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-10-2014, 01:46 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای TAEYANGبه نام 1AM،که موزیک ویدئو زیبایی شده، با سبکی جدید و کاملا متفاوت پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[TAEYANG - 새벽한시 (1AM) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAEYANG - 새벽한시 (1AM) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[TAEYANG - 새벽한시 (1AM) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAEYANG - 새벽한시 (1AM) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-10-2014, 04:07 AM
موزیک ویدئویی فوق العاده محشر هرچی بگم بازم براش کمه از Taeyang به نام 1AM با زیرنویس فارسی که بهترین ترجمه رو داره حتما دانلودش کنین.(پخش اختصاصی کی پاو)
Soheil
06-14-2014, 04:05 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه TAHITIبه نام Oppa You’re Mine ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[TAHITI - 오빤 내꺼 (Oppa You're Mine) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAHITI - 오빤 내꺼 (Oppa You're Mine) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[TAHITI - 오빤 내꺼 (Oppa You're Mine) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAHITI - 오빤 내꺼 (Oppa You're Mine) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-14-2014, 04:05 PM
وزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Crush با همراهی Gaeko به نام Hug Me ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Crush(크러쉬) - Hug Me Feat. Gaeko(개코) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Crush(크러쉬) - Hug Me Feat. Gaeko(개코) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-14-2014, 04:06 PM
ورژن ژاپنی موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 2NE1به نام Crush ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[2NE1 - Crush MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[2NE1 - Crush MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[2NE1 - Crush MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[2NE1 - Crush MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-14-2014, 04:06 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Park Shin Hyeبه نام My Dear ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[박신혜 Park Shin Hye 마이디어 My Dear (부제: 꽃) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[박신혜 Park Shin Hye 마이디어 My Dear (부제: 꽃) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[박신혜 Park Shin Hye 마이디어 My Dear (부제: 꽃) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[박신혜 Park Shin Hye 마이디어 My Dear (부제: 꽃) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-15-2014, 08:47 PM
همانطور که در اخبار اعلام کرده بودیم موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BEAST به نام GOOD LUCK ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BEAST 비스트 - GOOD LUCK MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAST 비스트 - GOOD LUCK MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[BEAST 비스트 - GOOD LUCK MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAST 비스트 - GOOD LUCK MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-17-2014, 12:50 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Apink به نام Crystal ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Apink 에이핑크 - Crystal 크리스탈 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Apink 에이핑크 - Crystal 크리스탈 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[Apink 에이핑크 - Crystal 크리스탈 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Apink 에이핑크 - Crystal 크리스탈 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-17-2014, 08:43 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 4MINUTE به نام Thank You ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[4MINUTE - 고마워 (Thank You) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[4MINUTE - 고마워 (Thank You) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[4MINUTE - 고마워 (Thank You) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[4MINUTE - 고마워 (Thank You) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-17-2014, 08:44 PM
دانلود SBS 2014 Dream Concert با حضور گروه های محبوب Girls’ Generation, EXO, B2ST, 4minute, B1A4, APink, Girl’s Day, T-ara, ZE:A, VIXX, U-KISS, BTOB, Rainbow, Block B, Boys Republic, DalShabet, Topp Dogg, F.CUZ, SPEED, GOT7, Tiny-G, LU:KUS, Lip Service, BESTie, Say Yes, SoReal, C-CLOWN, N-SONIC, M.Pire, OFFROAD, Jjun, HALO, YBf (پخش کاملا اختصاصی و اولین بار از کی پاو)
[SBS 2014 Dream Concert MV SD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SBS 2014 Dream Concert MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SBS 2014 Dream Concert MV LQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[SBS 2014 Dream Concert MV SD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SBS 2014 Dream Concert MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SBS 2014 Dream Concert MV LQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-22-2014, 08:18 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه DAVICHI به نام Pillow ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[DAVICHI 다비치 - Pillow 팔베개 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[DAVICHI 다비치 - Pillow 팔베개 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-22-2014, 08:19 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Kim Bo Kyungبه نام Remember You And Me ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[김보경 (Kim Bo Kyung) - 너와 나를 기억해 (Remember You And Me) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[김보경 (Kim Bo Kyung) - 너와 나를 기억해 (Remember You And Me) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[김보경 (Kim Bo Kyung) - 너와 나를 기억해 (Remember You And Me) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[김보경 (Kim Bo Kyung) - 너와 나를 기억해 (Remember You And Me) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-22-2014, 08:22 PM
همـه موزیـک ویـدیوهـای گروه محبـوب و دوسـت داشتنیـه MBLAQ گذاشتـه شد بجـز ویـدیوهـای که قبلا توی سـایـت بودنـد >>>>
MBLAQ – Smoky Girl [Kpaw Team] HD | 88 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – Smoky Girl [Kpaw Team] HQ | 88 MB
MBLAQ – STAY [Kpaw Team] HD | 79 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – STAY [Kpaw Team] HQ | 18 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – THIS IS WAR [Kpaw Team] HD | 92 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – THIS IS WAR [Kpaw Team] HQ | 27 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – Mona LIsa [Kpaw Team] HD | 82 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – MONA LIsa [Kpaw Team] HQ | 15 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – MONA LISA Japanese Ver [Kpaw Team] HD | 69 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – MONA LISA Japanese Ver [Kpaw Team] HQ | 19 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – CRY [Kpaw Team] HD | 72 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – CRY [Kpaw Team] HQ | 20 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – NO LOVE[Kpaw Team] HS | 40 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MBLAQ – NO LOVE [Kpaw Team] HQ | 12 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-22-2014, 08:23 PM
زیرنویس 5 آرشیو موزیک ویدئوهای Mblaq
(پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[MBLAQ - Cry [kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[MBLAQ - Stay[kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[MBLAQ-Mona lisa[kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[MBLAQ-This is War[kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Mblaq - Y [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-23-2014, 09:44 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BIGFLO به نام Delilah ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[빅플로(BIGFLO) - 딜라일라(Delilah) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[빅플로(BIGFLO) - 딜라일라(Delilah) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-23-2014, 09:44 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه HISTORY به نام Psycho ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[HISTORY(히스토리) - Psycho(싸이코) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HISTORY(히스토리) - Psycho(싸이코) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[HISTORY(히스토리) - Psycho(싸이코) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HISTORY(히스토리) - Psycho(싸이코) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-23-2014, 09:45 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه GOT7به نام A ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[GOT7 – A MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[GOT7 – A MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[GOT7 – A MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[GOT7 – A MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
06-23-2014, 10:11 PM
(sm41)
Soheil
06-26-2014, 06:36 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Untouchable با همراهی Mayson به نام The Soul ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی و اولین بار کی پاو)
[언터쳐블 (Untouchable) TAKE OUT(Feat. 메이슨 더 소울) Feat. Mayson - The Soul MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[언터쳐블 (Untouchable) TAKE OUT(Feat. 메이슨 더 소울) Feat. Mayson - The Soul MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[언터쳐블 (Untouchable) TAKE OUT(Feat. 메이슨 더 소울) Feat. Mayson - The Soul MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[언터쳐블 (Untouchable) TAKE OUT(Feat. 메이슨 더 소울) Feat. Mayson - The Soul MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-26-2014, 06:37 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 2BiC به نام Walk backward ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی و اولین بار کی پاو)
[투빅(2BiC) - 뒤로걷기 (Walk backward) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[투빅(2BiC) - 뒤로걷기 (Walk backward) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[투빅(2BiC) - 뒤로걷기 (Walk backward) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[투빅(2BiC) - 뒤로걷기 (Walk backward) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-26-2014, 06:37 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه HALO به نام FEVER،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی و اولین بار کی پاو)
[헤일로(HALO) - 체온이 뜨거워 (FEVER) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[헤일로(HALO) - 체온이 뜨거워 (FEVER) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[헤일로(HALO) - 체온이 뜨거워 (FEVER) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[헤일로(HALO) - 체온이 뜨거워 (FEVER) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-26-2014, 06:38 PM
موزیک ویدئو جنجالی جدید و فوق العاده زیبای K.Will به نام Day 1 ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی و اولین بار کی پاو)
[케이윌 (K.Will) - 오늘부터 1일 (Day 1) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[케이윌 (K.Will) - 오늘부터 1일 (Day 1) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[케이윌 (K.Will) - 오늘부터 1일 (Day 1) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[케이윌 (K.Will) - 오늘부터 1일 (Day 1) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-26-2014, 06:38 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Jung Joon Youngبه نام TEENAGER ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی و اولین بار کی پاو)
[정준영 (Jung Joon Young) - TEENAGER MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[정준영 (Jung Joon Young) - TEENAGER MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[정준영 (Jung Joon Young) - TEENAGER MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[정준영 (Jung Joon Young) - TEENAGER MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-26-2014, 06:39 PM
(sm41)
(sm41)تو چشت
ehsan1361
06-26-2014, 06:47 PM
(sm41)تو چشت
(sm122)
Soheil
06-26-2014, 08:03 PM
(sm122)
(sm122)میرم ممدو میارم خراب شه روتا
ehsan1361
06-26-2014, 09:21 PM
(sm122)میرم ممدو میارم خراب شه روتا
ممد کیه ؟(sm120)
Soheil
06-27-2014, 11:33 PM
ممد کیه ؟(sm120)
همون ک شبا مشغوله شکارته!(sm2)
Soheil
06-27-2014, 11:34 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای SO JI SUB با همراهی Saetbyul به نام 18Years ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[소지섭 (SO JI SUB) - 18 Years (Feat. 샛별) (Feat. Saetbyul) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[소지섭 (SO JI SUB) - 18 Years (Feat. 샛별) (Feat. Saetbyul) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[소지섭 (SO JI SUB) - 18 Years (Feat. 샛별) (Feat. Saetbyul) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[소지섭 (SO JI SUB) - 18 Years (Feat. 샛별) (Feat. Saetbyul) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
06-27-2014, 11:34 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Say Yesبه نام Get Out ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[세이예스 Say Yes - Get Out MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[세이예스 Say Yes - Get Out MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[세이예스 Say Yes - Get Out MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[세이예스 Say Yes - Get Out MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shadow
06-28-2014, 09:30 AM
ایا میشه از گروه 2pm هم موزیک ویدئو بزارید ؟(sm74)
Soheil
06-28-2014, 10:17 AM
ایا میشه از گروه 2pm هم موزیک ویدئو بزارید ؟(sm74)
تو پی امم فک کنم جزو کامبکیا تابسونن تابسون فک کنم ام وی جدید بدن اگه ام وی از اون گروه مدنظرته بگو بزارم بکوری احسانم ک شده میزارم
ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm128)
ehsan1361
06-28-2014, 10:40 AM
تو پی امم فک کنم جزو کامبکیا تابسونن تابسون فک کنم ام وی جدید بدن اگه ام وی از اون گروه مدنظرته بگو بزارم بکوری احسانم ک شده میزارم
ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm128)
(sm120)
tandis_m
06-28-2014, 07:27 PM
(sm120)
چرا؟ (sm120)
ehsan1361
06-28-2014, 09:25 PM
چرا؟ (sm120)
من از سریال و موسیقی کره ای و هندی متنفرم (sm25)
tandis_m
06-28-2014, 10:45 PM
من از سریال و موسیقی کره ای و هندی متنفرم (sm25)
اوهوم(sm98)
Soheil
07-01-2014, 07:45 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه CROSS GENE به نام Shooting Star ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[CROSS GENE - Shooting Star MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[CROSS GENE - Shooting Star MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[CROSS GENE - Shooting Star MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[CROSS GENE - Shooting Star MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
!..:: joker ::..!
07-01-2014, 09:52 PM
(sm29)
Soheil
07-02-2014, 05:39 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه FIESTAR به نام One More ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[FIESTAR(피에스타) - One More(하나 더) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[FIESTAR(피에스타) - One More(하나 더) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[FIESTAR(피에스타) - One More(하나 더) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[FIESTAR(피에스타) - One More(하나 더) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-02-2014, 05:39 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای SO JI SUB با همراهی Soul Dive به اسم Boy Go که موزیک ویدئویی جدیدی شده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین (پخش اختصاصی کی پاو)
MV~ SO JI SUB – Boy Go (Feat. Soul Dive / Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV~ SO JI SUB – Boy Go (Feat. Soul Dive / Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV~ SO JI SUB – Boy Go (Feat. Soul Dive /HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV~ SO JI SUB – Boy Go (Feat. Soul Dive / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV~ SO JI SUB – Boy Go (Feat. Soul Dive /HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV~ SO JI SUB – Boy Go (Feat. Soul Dive / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-03-2014, 04:37 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Scarlet به نام Hip Song ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[스칼렛 Scarlet - 엉덩이 Hip Song MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[스칼렛 Scarlet - 엉덩이 Hip Song MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[스칼렛 Scarlet - 엉덩이 Hip Song MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[스칼렛 Scarlet - 엉덩이 Hip Song MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-03-2014, 04:38 PM
بالاخره و پس از مدت ها سکوت اینبارموزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه محبوب TINY-G به نام ICE BABY ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[TINY-G(타이니지) - ICE BABY MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TINY-G(타이니지) - ICE BABY MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[TINY-G(타이니지) - ICE BABY MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TINY-G(타이니지) - ICE BABY MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-03-2014, 04:38 PM
بالاخره و پس از مدت ها سکوت اینبارموزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه محبوب (f(x به نام Red Light ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[F(x) (에프엑스) - Red Light MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[F(x) (에프엑스) - Red Light MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[F(x) (에프엑스) - Red Light MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[F(x) (에프엑스) - Red Light MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
07-03-2014, 04:59 PM
بالاخره و پس از مدت ها سکوت(sm2)
Soheil
07-04-2014, 12:18 PM
بالاخره و پس از مدت ها سکوت(sm2)
اعصاب تخمیه ها نزا کرمتو تور کنیم!
ehsan1361
07-04-2014, 04:12 PM
اعصاب تخمیه ها نزا کرمتو تور کنیم!
(sm120)(sm10)
Soheil
07-06-2014, 11:47 AM
وزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه LU:KUS به نام So Into U ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[LU:KUS(루커스) - So Into U(기가 막혀) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[LU:KUS(루커스) - So Into U(기가 막혀) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[LU:KUS(루커스) - So Into U(기가 막혀) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[LU:KUS(루커스) - So Into U(기가 막혀) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-08-2014, 09:42 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 100% به نام U beauty ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[백퍼센트(100%) - 니가 예쁘다(U beauty) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[백퍼센트(100%) - 니가 예쁘다(U beauty) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[백퍼센트(100%) - 니가 예쁘다(U beauty) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[백퍼센트(100%) - 니가 예쁘다(U beauty) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-08-2014, 09:42 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه C-CLOWN به نام Let’s Love ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[C-CLOWN - Let’s Love MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[C-CLOWN - Let’s Love MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[C-CLOWN - Let’s Love MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[C-CLOWN - Let’s Love MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
07-08-2014, 09:48 AM
پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید(sm120)
این پیشنهادات داره کم کم منو تحت تاثیر قرار میده که دانلود کنم و نگاه کنم (sm120)
بازم پیشنهاد بده(sm2)
شوخی بود آ (sm10) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] باز نزنی جاده خاکی ، قاطی کنی (sm120)
Soheil
07-08-2014, 04:27 PM
پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید(sm120)
این پیشنهادات داره کم کم منو تحت تاثیر قرار میده که دانلود کنم و نگاه کنم (sm120)
بازم پیشنهاد بده(sm2)
شوخی بود آ (sm10) (sm46) باز نزنی جاده خاکی ، قاطی کنی (sm120)پیشنهاد میکنم خودتو به ی سکسولوژیست نشون بده گرما زده کروموزوماتات ی ایگرگ اضافه کرده!
ehsan1361
07-08-2014, 04:52 PM
پیشنهاد میکنم خودتو به ی سکسولوژیست نشون بده گرما زده کروموزوماتات ی ایگرگ اضافه کرده!
اطاعت رئیس (sm70)سکسولوژیست رو سه بار پشت سر هم تکرار کن (sm2)
Soheil
07-08-2014, 09:59 PM
اطاعت رئیس (sm70)سکسولوژیست رو سه بار پشت سر هم تکرار کن (sm2)
اطاعت ی بسته صابون گلنار داریم خونه فقط پشتت فکر کنم نیم سوز شه ها!
Soheil
07-08-2014, 10:04 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Huh Gak و Jung Eunji از گروه APink به نام Break Up To Make Up ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Huh Gak (허각) & Jung Eunji (정은지) [APink] – 이제 그만 싸우자 (Break Up To Make Up) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Huh Gak (허각) & Jung Eunji (정은지) [APink] – 이제 그만 싸우자 (Break Up To Make Up) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[Huh Gak (허각) & Jung Eunji (정은지) [APink] – 이제 그만 싸우자 (Break Up To Make Up) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Huh Gak (허각) & Jung Eunji (정은지) [APink] – 이제 그만 싸우자 (Break Up To Make Up) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-08-2014, 10:05 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای JUNHO از گروه پرطرفدار و محبوب 2PM به نام FEEL ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[JUNHO (From 2PM) – FEEL MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[JUNHO (From 2PM) – FEEL MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[JUNHO (From 2PM) – FEEL MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[JUNHO (From 2PM) – FEEL MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-08-2014, 10:06 PM
همانطور که در اخبار سایت اعلام کرده بودیم پس از مدت ها سکوت موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه قدیمی god به نام Saturday Night ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[god - Saturday Night MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[god - Saturday Night MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[god - Saturday Night MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[god - Saturday Night MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-08-2014, 10:10 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 100% به نام U beauty ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
OR
Soheil
07-08-2014, 10:13 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه C-CLOWN به نام Let’s Love ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
OR
Soheil
07-10-2014, 01:33 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه NU’EST به نام Good Bye Bye ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[NU'EST(뉴이스트) - Good Bye Bye(굿 바이 바이) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[NU'EST(뉴이스트) - Good Bye Bye(굿 바이 바이) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[NU'EST(뉴이스트) - Good Bye Bye(굿 바이 바이) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[NU'EST(뉴이스트) - Good Bye Bye(굿 바이 바이) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-10-2014, 01:33 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه B.I.G به نام hello،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
720p :
[B.I.G - hello Music Video [kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
360p :
[B.I.G - hello Music Video [ kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-10-2014, 01:34 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Legend به نام Left Out،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
720p:
[전설 Legend – 미.남. (미련이 남아서) Left Out Music Video[kpaw team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
360p :
[전설 Legend - 미.남. (미련이 남아서) Left Out Music Video[kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-11-2014, 11:14 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای KIM HYUN JOONG به نام Beauty Beauty ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[KIM HYUN JOONG 김현중 TIMING - Beauty Beauty MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[KIM HYUN JOONG 김현중 TIMING - Beauty Beauty MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[KIM HYUN JOONG 김현중 TIMING - Beauty Beauty MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[KIM HYUN JOONG 김현중 TIMING - Beauty Beauty MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-11-2014, 11:15 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه godبا حضور Megan Lee به نام The Story Of Our Lives ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[god (지오디) - 우리가 사는 이야기 (The Story Of Our Lives) (Feat. Megan Lee 메건리) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[god (지오디) - 우리가 사는 이야기 (The Story Of Our Lives) (Feat. Megan Lee 메건리) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[god (지오디) - 우리가 사는 이야기 (The Story Of Our Lives) (Feat. Megan Lee 메건리) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[god (지오디) - 우리가 사는 이야기 (The Story Of Our Lives) (Feat. Megan Lee 메건리) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-11-2014, 11:16 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Henry به نام Fantastic ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Henry 헨리 - 환상적인 Fantastic MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Henry 헨리 - 환상적인 Fantastic MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[Henry 헨리 - 환상적인 Fantastic MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Henry 헨리 - 환상적인 Fantastic MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-14-2014, 12:39 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه GIRL’S DAY به نام DARLING ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[GIRL'S DAY - DARLING(달링) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[GIRL'S DAY - DARLING(달링) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-14-2014, 12:40 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه B1A4 به نام SOLO DAY ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[B1A4 - SOLO DAY MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[B1A4 - SOLO DAY MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-16-2014, 02:00 AM
موزیک ویدیوی جدید و فوق العاده زیبای Fiestar به نام One More با زیرنویس فارسی که معنی زیبایی داشت ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندید
(پخش اختصاصی کی پاو)
Download From UploadBoy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
Download From RodFile ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-16-2014, 02:00 AM
موزیک ویدیوی جدید و فوق العاده زیبای Henry به نام Fantastic با زیرنویس فارسی که واقعا همFantastic بود ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندید
(پخش اختصاصی کی پاو)
Download From UploadBoy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
Download From RodFile ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-18-2014, 11:02 AM
نسخه ژاپنی موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه SECRET به نام YooHoo ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[시크릿 (SECRET) - YooHoo Japanese version MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[시크릿 (SECRET) - YooHoo Japanese version MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-18-2014, 11:03 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Ye-A به نام UP AND DOWN ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Ye-A(예아) - UP AND DOWN 업앤다운 뮤직비디오 공개 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Ye-A(예아) - UP AND DOWN 업앤다운 뮤직비디오 공개 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-18-2014, 11:03 AM
نسخه Behind cut موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Block B به نام JACKPOT ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Block B(블락비) - JACKPOT(잭팟) Behind cut MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Block B(블락비) - JACKPOT(잭팟) Behind cut MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-19-2014, 11:59 AM
موزیک ویدئویی فوق العاده گیج کننده و البته زیبای (F(x به اسم Red Light با زیرنویس فارسی و با 2کیفیت متفاوت که زیرنویس فوق العاده ای داره از دستش ندین.(پخش اختصاصی کی پاو)
Fa sub ~ F(x)- Red Light / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88_ %D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Fa sub ~ F(x)- Red Light / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88_%D9 %85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Soheil
07-19-2014, 12:00 PM
موزیک ویدئو خیلی جذاب FIESTAR به اسم One More با زیرنویس فارسی از دستش ندین . ( پخشاختصاصی کی پاو)
Fa sub ~ FIESTAR – One More / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88_ %D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Fa sub ~ FIESTAR – One More / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88_ %D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Soheil
07-19-2014, 12:00 PM
موزیک ویدئوی فوق العاده زیبا و فاز بالای LU-KUS به اسم So Into U با زیرنویس فارسی و با 2 کیفیتمتفاوت که زیرنویس محشری داره از دستش ندین .( پخش اختصاصی کی پاو)
Fa sub ~ LU-KUS – So Into U / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88_ %D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Fa sub ~ LU-KUS – So Into U / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7%D9%88_ %D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Soheil
07-20-2014, 11:30 AM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای VIXX به اسم Eternity با زیرنویس فارسی ( پخش اختصاصی کی پاو)
Fa sub ~ VIXX – Eternity /HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7 %D9%88_%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Fa sub ~ VIXX – Eternity /HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DA%A9%DB%8C_%D9%BE%D8%A7 %D9%88_%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_.wmv.html)
Soheil
07-20-2014, 11:31 AM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای Jeon Min به اسم Good bye Rain با زیرنویس فارسی(پخش اختصاصی کی پاو)
Fa sub ~ Jeon Min- Good bye Rain /HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] feat_Hyunkyu_of_bromance_.wmv.html)
Fa sub ~ Jeon Min - Good bye Rain /HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] feat_Hyunkyu_of_bromance_.wmv.html)
ehsan1361
07-20-2014, 11:32 AM
میبینم که دیگه پیشنهاد نمیدی(sm2)
Soheil
07-20-2014, 12:14 PM
میبینم که دیگه پیشنهاد نمیدی(sm2)
اخ دیشب یادت رف پیشنهاد بدی بکنیم(sm2)
ehsan1361
07-20-2014, 12:21 PM
اخ دیشب یادت رف پیشنهاد بدی بکنیم(sm2)
تو زرت و زرت پیشنهاد میدی(sm70)
زیرنویس محشر رو یکم توضیح بده(sm30)
کی پاو رو هم توضیح بده(sm30)
اینا رو خودت ترجمه میکنی ؟(sm70)
Soheil
07-21-2014, 01:03 AM
تو زرت و زرت پیشنهاد میدی(sm70)
زیرنویس محشر رو یکم توضیح بده(sm30)
کی پاو رو هم توضیح بده(sm30)
اینا رو خودت ترجمه میکنی ؟(sm70)
تو سایت بری میفهمی چن نفریم!!!شوخیات دیه از سر گزشتا ای دفعه لواشک دستت میدم بسه دیه....
Soheil
07-21-2014, 01:05 AM
بلاخره بعد از مدت ها انتظار موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه INFINITE به نام Back ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[INFINITE - Back MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[INFINITE - Back MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-21-2014, 10:06 AM
بلاخره بعد از مدت ها انتظار موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه SISTAR به نام TOUCH MY BODY ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با سه کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[SISTAR(씨스타) - TOUCH MY BODY(터치 마이 바디) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SISTAR(씨스타) - TOUCH MY BODY(터치 마이 바디) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SISTAR(씨스타) – TOUCH MY BODY(터치 마이 바디) MV LQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
07-21-2014, 10:24 AM
تو سایت بری میفهمی چن نفریم!!!شوخیات دیه از سر گزشتا ای دفعه لواشک دستت میدم بسه دیه....
آره زیادین (sm70)
اون دختره کیه که مدیره ؟(sm70)
این یکی رو جواب بدی دیگه میرم و تایپیکت نمیام(sm70)
Soheil
07-24-2014, 12:09 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای Eddy Kim به نام Darling ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Eddy Kim(에디킴) - Darling(달링) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Eddy Kim(에디킴) - Darling(달링) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-24-2014, 12:10 PM
اجرای جدید و فوق العاده زیبای (f(x به اسم Red Light در Show! Music Central پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین. ( پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
f(x) – Red Light (White ver.) 에프엑스 – 레드 라이트 @ Show / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %90%ED%94%84%EC%97%91%EC%8A%A4_%EB%A0%88%EB%93%9C_ %EB%9D%BC%EC%9D%B4%ED%8A%B8_Show_kpaw_Team_.mp4.ht ml)
Soheil
07-24-2014, 12:10 PM
دانلود قسمت 118 برنامه دیدنی The Law of The Jungles با حضور Uee و Niel
( پخش اختصاصی کی پاو)
(The Law of The Jungles – Episode 118 Download (Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-24-2014, 12:11 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Block B به نام HER ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[블락비 (Block B) - HER MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[블락비 (Block B) - HER MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-25-2014, 12:33 PM
موزیک ویدئو سبک هیپ هاپی جدید و فوق العاده زیبای گروه A.KOR به نام Dress Up ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[A.KOR (에이코어) - Payday MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[A.KOR (에이코어) - Payday MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-25-2014, 12:34 PM
موزیک ویدئو شاد جدید و فوق العاده زیبای گروه Boys Republic به نام Dress Up ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Boys Republic (소년공화국) - 예쁘게 입고 나와 (Dress Up) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Boys Republic (소년공화국) - 예쁘게 입고 나와 (Dress Up) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-25-2014, 12:35 PM
موزیک ویدئوی فوق العاده و خاطره انگیز HYUNA به نام CHANGE،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید(پخش اختصاصی کی پاو)
720 HYUNA CHANGE Music Video ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-28-2014, 12:14 PM
موزیک ویدئوی فوق العاده و خاطره انگیز HYUNA به نام Bubble Pop ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید(پخش اختصاصی کی پاو)
HyunA – Bubble Pop MV 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-28-2014, 12:16 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای HYUNA به نام RED ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[HYUNA - 빨개요 (RED) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HYUNA - 빨개요 (RED) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 11:34 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Nolza به نام Bubi Boom ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[놀자 Nolza - 부비붐 Bubi Boom MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[놀자 Nolza - 부비붐 Bubi Boom MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 11:35 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BESTie به نام Hot Baby ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[베스티 BESTie - Hot Baby핫 베이비 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[베스티 BESTie - Hot Baby핫 베이비 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 11:35 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Zest به نام Last Night Story ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[제스트 Zest - 어젯밤 이야기 Last Night Story MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[제스트 Zest - 어젯밤 이야기 Last Night Story MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 11:36 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه LC9 به نام East of Eden ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[LC9 - 에덴의 동쪽 (East of Eden) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[LC9 - 에덴의 동쪽 (East of Eden) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 11:36 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه HIGH4 با همراهی Lim Kim به نام A Little Close ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[HIGH4 with 김예림(Lim Kim) - 해요 말고 해 (A Little Close) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HIGH4 with 김예림(Lim Kim) - 해요 말고 해 (A Little Close) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 10:58 PM
موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای گروه FUTURE BOYZبه نام Welcome To The Party ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[FUTURE BOYZ - Welcome To The Party MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[FUTURE BOYZ - Welcome To The Party MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 10:59 PM
نسخه دنس موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای گروه E-girls به نام WE ARE VENUS ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[E-girls - WE ARE VENUS MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[E-girls - WE ARE VENUS MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
07-31-2014, 10:59 PM
نسخه ژاپنی موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه CNBLUE به نام Go Your Way ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[CNBLUE – Go Your Way Jap ver MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[CNBLUE – Go Your Way Jap ver MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-01-2014, 10:18 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Red Velvet به نام Happiness ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Red Velvet 레드벨벳 – 행복 Happiness MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Red Velvet 레드벨벳 – 행복 Happiness MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-02-2014, 01:47 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای San E با همراهی BUMKEY به نام Body Language ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[산이(San E) - Body Language(Feat. BUMKEY) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[산이(San E) - Body Language(Feat. BUMKEY) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-02-2014, 01:47 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه SunnyHillبه نام Once in Summer ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[써니힐(SunnyHill) – 그 해 여름(Once in Summer) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[써니힐(SunnyHill) – 그 해 여름(Once in Summer) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-02-2014, 01:53 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Four Ladies 4L به نام Move ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[포엘 Four Ladies 4L - Move 무브 MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[포엘 Four Ladies 4L - Move 무브 MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-08-2014, 01:36 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه LADIES’ CODE به نام KISS KISS ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[LADIES' CODE(레이디스 코드) – KISS KISS(키스 키스) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[LADIES' CODE(레이디스 코드) – KISS KISS(키스 키스) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-08-2014, 01:37 PM
بعد از یکسال سکوت موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه ROK KISS به نام ROK KISS ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[ROK KISS (록키스) - 록키스 (ROK KISS) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ROK KISS (록키스) - 록키스 (ROK KISS) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-08-2014, 01:38 PM
نسخه کامل موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای DONGHAE و EUNHYUK عضو گروه SUPER JUNIOR به نام SKELETON ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[SUPER JUNIOR DONGHAE & EUNHYUK – SKELETON MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SUPER JUNIOR DONGHAE & EUNHYUK – SKELETON MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-08-2014, 01:39 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای سولو کار Park Boram و با همراهی Zico عضو گروه Block B به نام BEAUTIFUL ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[박보람 (Park Boram) - 예뻐졌다 (Feat. Zico of Block B) (BEAUTIFUL) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[박보람 (Park Boram) - 예뻐졌다 (Feat. Zico of Block B) (BEAUTIFUL) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-12-2014, 12:18 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه SECRET به نام I’m In Love ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[시크릿(SECRET) - I'm In Love MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[시크릿(SECRET) - I'm In Love MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-12-2014, 12:19 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه WINNER به نام EMPTY ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[WINNER - 공허해(EMPTY) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[WINNER - 공허해(EMPTY) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-12-2014, 12:19 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه B.A.Pبه نام EXCUSE ME ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[B.A.P - EXCUSE ME MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[B.A.P - EXCUSE ME MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-12-2014, 12:20 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه WINNER به نام Color Ring ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[WINNER – Color Ring (컬러링) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[WINNER – Color Ring (컬러링) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-14-2014, 07:03 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده رمانتیک WINNER به اسم Color Ring با زیرنویس فارسی که زیرنویس محشری داره حتما اون دسته از عاشقایی که عشقشون ترکشون کرده میدونن که طعم تلخ جدایی یعنی چی ! این موزیک ویدئو هم مربوط به همینه ولی وقتی میبینه دیگه به آخر خط رسیده دست از عشقش میکشه ! با دو کیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
uploadboy
Per sub ~ WINNER – Color Ring / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Rodfile
Per sub ~ WINNER – Color Ring / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-14-2014, 07:05 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای HYUNA به اسم RED با زیرنویس فارسی که زیرنویسش خیلی بامزه اس مثل اینکه با اون میمون خوشگله خیلی خوش گذرونده به هیچ عنوان از دستش ندین با دوکیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
upload boy
Per sub ~ HYUNA – RED / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Rodfile
Per sub ~ HYUNA – RED / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-18-2014, 11:22 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه پرطرفدار ORANGE CARAMEL به نام My Copycat ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) – My Copycat(나처럼 해봐요) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) – My Copycat(나처럼 해봐요) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-18-2014, 11:22 AM
موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای گروه پرطرفدار AAA به نام Before Goodbye ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[AAA – Before Goodbye MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[AAA – Before Goodbye MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-18-2014, 11:23 AM
موزیک ویدئو ژاپنی جدید و فوق العاده زیبای گروه ☆Prizmmy به نام !’Jumpin’! Dancin ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[Prizmmy☆ – Jumpin'! Dancin'! MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Prizmmy☆ – Jumpin'! Dancin'! MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-18-2014, 11:34 AM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه پرطرفدار KARA به نام Mamma Mia ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[KARA(카라) – Mamma Mia(맘마미아) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[KARA(카라) – Mamma Mia(맘마미아) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-20-2014, 04:56 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه پرطرفدار BTS به نام Danger که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
BTS (방탄소년단) – Danger music video / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
BTS (방탄소년단) – Danger music video / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-20-2014, 04:57 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای گروه تازه کار B.I.G به اسم Hello با زیرنویس فارسی که زیرنویسش خیلی قشنگه دارن از کشور خودشون تعریف تمجید میکنن و به زبان های مختلف سلام احوال پرسی میکنن حتما ببینین ( پخش اختصاصی کی پاو )
Per sub ~ B.I.G (Boys In Groove) – Hello / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-21-2014, 04:33 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه SunnyHill به نام Monday Blues ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[SunnyHill(써니힐) – Monday Blues MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SunnyHill(써니힐) – Monday Blues MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[SunnyHill(써니힐) – Monday Blues MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[SunnyHill(써니힐) – Monday Blues MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-21-2014, 04:34 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه JJCC به نام BingBingBing ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[JJCC(제이제이씨씨) – BingBingBing MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[JJCC(제이제이씨씨) – BingBingBing MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[JJCC(제이제이씨씨) – BingBingBing MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[JJCC(제이제이씨씨) – BingBingBing MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-25-2014, 08:09 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای TAEMIN عضو گروه SHINeeبه نام Danger ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[TAEMIN 태민 - 괴도 (Danger) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAEMIN 태민 - 괴도 (Danger) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[TAEMIN 태민 - 괴도 (Danger) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[TAEMIN 태민 - 괴도 (Danger) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-25-2014, 08:09 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای HOLLO با همراهی Kang Sori به نام Going Crazy ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[HOLLO (할로) - 미치겠어(Going Crazy) feat. 강소리(Kang Sori) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HOLLO (할로) - 미치겠어(Going Crazy) feat. 강소리(Kang Sori) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[HOLLO (할로) - 미치겠어(Going Crazy) feat. 강소리(Kang Sori) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HOLLO (할로) - 미치겠어(Going Crazy) feat. 강소리(Kang Sori) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-25-2014, 08:10 PM
گروه Super Junior یه تیزر از موزیک ویدئو جدیدشون MAMACITA منتشر کردن که میتونین دانلود کنین مثل اینکه مثل کارای قبلیشون این کارشون هم محشره سبک آهنگش که باحاله دوست دارم ( پخش اختصاصی کی پاو )
Super Junior – MAMACITA Teaser ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-25-2014, 08:10 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Lipservice به نام Too Fancy ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[립서비스 (Lipservice) - 돈비싸 (Too Fancy) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[립서비스 (Lipservice) - 돈비싸 (Too Fancy) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[립서비스 (Lipservice) - 돈비싸 (Too Fancy) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[립서비스 (Lipservice) - 돈비싸 (Too Fancy) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-25-2014, 08:11 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه Stellar به نام Mask ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[스텔라 (Stellar) - 마스크 (Mask) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[스텔라 (Stellar) - 마스크 (Mask) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[스텔라 (Stellar) - 마스크 (Mask) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[스텔라 (Stellar) - 마스크 (Mask) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-26-2014, 12:43 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای WINNER به اسم EMPTY با زیرنویس فارسی من عاشق آهنگشونم خیلی قشنگ و رمانتیکه قلبش رو که عشقش شکسته رو خوب توصیف میکنه به هیچ عنوان از دست ندین با دو کیفیت متفاوت (پخش اختصاصی کی پاو )
Per Sub ~ WINNER – EMPTY / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Per Sub ~ WINNER – EMPTY / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-27-2014, 10:12 PM
دومین تیزر فوق العاده زیبای Super Junior برای موزیک ویدئویی جدیدشون MAMACITA واقعا قشنگه به هیچ عنوان از دستش ندین . ( پخش اختصاصی کی پاو )
[MAMACITA new teaser [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-27-2014, 10:13 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای گروه EXID به اسم UP & DOWN که موزیک ویدئویی فوق العاده ای شده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین. با 3 کیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
Upload Boy
[ EXID – UP & DOWN Full HD [ kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ EXID – UP & DOWN HD [ kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ EXID – UP & DOWN HQ [ kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Rod File
[ EXID – UP & DOWN Full HD [ kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ EXID – UP & DOWN HD [ kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ EXID – UP & DOWN HQ [ kpaw Team
Soheil
08-27-2014, 10:13 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه BEAT WIN به نام illusion ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[BEAT WIN(비트윈) - illusion(일루션) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAT WIN(비트윈) - illusion(일루션) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[BEAT WIN(비트윈) - illusion(일루션) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BEAT WIN(비트윈) - illusion(일루션) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-27-2014, 10:14 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه HIGH4 به نام Headache ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[HIGH4(하이포) - Headache(뱅뱅뱅) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HIGH4(하이포) - Headache(뱅뱅뱅) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[HIGH4(하이포) - Headache(뱅뱅뱅) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[HIGH4(하이포) - Headache(뱅뱅뱅) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-27-2014, 10:14 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه 4TEN به نام Tornado ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[포텐 (4TEN) - 토네이도 (Tornado) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[포텐 (4TEN) - 토네이도 (Tornado) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[포텐 (4TEN) - 토네이도 (Tornado) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[포텐 (4TEN) - 토네이도 (Tornado) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-28-2014, 07:15 PM
بالاخره انتظارها به سر رسید موزیک ویدئو شاهکار و فوق العاده زیبای Super Junior به اسمMAMACITA منتشر شد خیلی عالیه با سبکی متفاوت و جدید به هیچ عنوان از دستش ندین با 3 کیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
UploadBoy
Super Junior – MAMACITA Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Rod File
Super Junior – MAMACITA Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-30-2014, 06:44 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای Super Junior به نام MAMACITA با زیرنویس فارسی , که زیرنویسش پدره پدر جدمو آورد جلو چشمم خیلی سخت بود حتما دانلود کنین با 2 کیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
[Per sub ~ Super Junior – MAMACITA HD [kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Per sub ~ Super Junior – MAMACITA HQ [kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-30-2014, 06:45 PM
دانلود مینی آلبوم جدید Park Jung Min به نام Summer Break که همین امروز منتشر شده
( پخش اختصاصی کی پاو )
نام آلبوم – Summer Break
تارخ انتشار : 2014.08.29
ژانر : رقص پاپ
زبان : کره ای
کیفیت : MP3-320kbps
ترک لیست :
01. Summer Break
02. 비내리는 여름밤은
03. Number One
04. 그대 사랑을 줘요
05.천년가도
embedupload
Mini Album Park Jung Min (SS501) – Summer Break ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
rockdizfile
Mini Album Park Jung Min (SS501) – Summer Break ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-30-2014, 06:45 PM
دانلود موزیک ویدئویی فوق العاده زیبای Girl’s Generation به نام Black Swan با 3 کیفیت متفاوت
( پخش کاملا اختصاصی کی پاو )
[Girl's Generation - Black Swan Full HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Girl's Generation - Black Swan HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[Girl's Generation - Black Swan HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-30-2014, 06:46 PM
موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای Minho عضو گروه Winner به نامI’m Him که موزیک ویدئویی زیبایی شده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین با 3 کیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
UploadBoy
Winner’s Minho – I’m Him Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Winner’s Minho – I’m Him HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Winner’s Minho – I’m Him HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
08-30-2014, 06:46 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای J-BLOCK به نام Baby Baby ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[J-BLOCK (제이블럭) - Baby Baby (베이비 베이비) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[J-BLOCK (제이블럭) - Baby Baby (베이비 베이비) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[J-BLOCK (제이블럭) - Baby Baby (베이비 베이비) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[J-BLOCK (제이블럭) - Baby Baby (베이비 베이비) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-01-2014, 10:38 AM
دانلود بهترین موزیک ویدئوهای Girl’s Genration با زیرنویس فارسی و کیفیت HD
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9A%84%E3%81%AA%E3%80%82_m.gif کامل شد [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] F%A2%E5%8D%B0%E3%80%82%E5%B7%A6_m.gif
Girls Generation – Genie ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Gerationen – Paparazzi HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Gerationen – Paparazzi HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls’ Generation – I Got a boy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Generation – The Boy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls’ Generation – My oh My ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Generation – Run Devil Run ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Generation- MR.TAX ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls’ Generation -Time Machine ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Generation -All My Love Is For ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls’ Generation -Mr Mr ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls’ Generation – HOOT ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Girls Generation & 2PM – Cabi Song ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-03-2014, 02:35 PM
موزیک ویدئو جنجالی جدید و فوق العاده زیبای گروه Nasty Nasty به نام KNOCK , که موزیک ویدئو فوق العاده زیبایی شده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین , با دو کیفیت متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
Nasty Nasty(네스티네스티) KEVIN(케빈), KYEONG REE(경리), SO JIN(소진) – KNOCK(노) MV HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Nasty Nasty(네스티네스티) KEVIN(케빈), KYEONG REE(경리), SO JIN(소진) – KNOCK(노) MV HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
Nasty Nasty(네스티네스티) KEVIN(케빈), KYEONG REE(경리), SO JIN(소진) – KNOCK(노) MV HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Nasty Nasty(네스티네스티) KEVIN(케빈), KYEONG REE(경리), SO JIN(소진) – KNOCK(노) MV HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
همانطور که در اخبار سایت اعلام کرده بودیم , موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه پرطرفدار ORANGE CARAMEL به نام The Gangnam Avenue ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) – The Gangnam Avenue(강남거리) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) – The Gangnam Avenue(강남거리) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) – The Gangnam Avenue(강남거리) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[ORANGE CARAMEL(오렌지캬라멜) – The Gangnam Avenue(강남거리) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه TARGET به نام PLEASE LOVE ME ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید با دو کیفیت متفاوت (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
[타겟(TARGET) - 미궁 (PLEASE LOVE ME) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[타겟(TARGET) - 미궁 (PLEASE LOVE ME) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
OR
[타겟(TARGET) - 미궁 (PLEASE LOVE ME) MV HD [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[타겟(TARGET) - 미궁 (PLEASE LOVE ME) MV HQ [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-06-2014, 11:20 AM
…. Are you ready ….
دانلود دومین آرشیو زیرنویس موزیک ویدئوهای کی پاپی Big Bang
این آرشیو بزرگترین آرشیو قراره تو کل دنیای مجازی بشه چرا که 70% موزیک ویدئوهای این گروه بازیرنویس فارسی قرار میگیره
همه اینارم مدیون دوست عزیزم و مدیر فن کلاب Big Bang الینا جون هستم
دانلود سری اول این آرشیو ساب و موزیک ویدئو بصورت جدا >>>>
سری اول بصورت جدا جدا که الینای عزیزم برامون فرستاده
Big Bang – TOP TURN IT UP
Download MV ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Download Sub ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Big Bang – Let me hear your voice
G dragon – breath
Download Sub ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Big Bang – my heaven
GD &TOP KNOCK OUT
Big Bang – Love songDownload MV ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Download Sub
G dragon – A BOY
G dragon – HEART BREAKER
Big Bang – goodbye baby
Big Bang – Lies
BIG BANG & PARK BOM – WE BELONG TOGETHER
Big Bang – Sunset Glow
Big Bang – Love Song
Soheil
09-06-2014, 11:20 AM
دانلود تیزر موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای 2PM به نام Go Crazy( پخش اختصاصی کی پاو )
Uploadboy
2PM ‘Go Crazy’ MV teaser ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-06-2014, 11:21 AM
دانلود دومین تیزر Teen Top برای موزیک ویدئویی جدیدشون Missing
( پخش اختصاصی کی پاو )
Teen Top 2nd MV teaser for Missing ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-06-2014, 11:21 AM
دانلود اجرای زنده Ladies’ Code به نام Kiss Kiss در MBC Music Core که این آخرین اجرا و استیجEunB هستش روحش شاد.حتما دانلود کنین ( پخش اختصاصی کی پاو )
MediaFire
Ladies’ Code – Kiss Kiss . MBC Music Core ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Mega
Ladies’ Code – Kiss Kiss . MBC Music Core ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!Mp1mzRZB!AAhDjQAcsRcKzLXJcaSX4wBqIrkAjxhdCi4As3G nOxg)
Soheil
09-06-2014, 11:22 AM
دانلود ورژن درامای موزیک ویدئویی جدید و فوق العاده زیبای Super Junior به نام MAMACITA که موزیک ویدئویی محشری شده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دست ندین ( پخش اختصاصی کی پاو )
Uploadboy
Super Junior – MAMACITA Drama Ver Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA Drama Ver HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA Drama Ver HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA Drama Ver LQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
RodFile
Super Junior – MAMACITA Drama Ver Full HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA Drama Ver HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA Drama Ver HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Super Junior – MAMACITA Drama Ver LQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-07-2014, 11:08 AM
دانلود تمامی موزیک ویدئوهای فوق العاده زببای گروه Ladies’ Code با کیفیت عالی( پخش اختصاصی کی پاو )
Ladies’ Code – Bad Girl / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Bad Girl / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – I Won’t Cry / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – I Won’t Cry / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Hate You / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Hate You / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Pretty Pretty / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Pretty Pretty / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – So Wonderful / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – So Wonderful / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Kiss Kiss / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ladies’ Code – Kiss Kiss / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-07-2014, 11:08 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه A.KOR به نام But Go ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
: Uploadboy
: Rodfile
Soheil
09-10-2014, 09:38 PM
توجه کنید : به دلیل درخواست های کاربران عزیز این کلیپ از روی نسخه اصلی به کیفیت های LQ و HQ توسط تیم کی پاو بصورت کاملا اختصاصی تبدیل و آماده دانلود شد.
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه 2PM به نام GO CRAZY ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-10-2014, 09:39 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای گروه T-ARA به نام SUGAR FREE که موزیک ویدئو خیلی قشنگ با استایلی جدیده پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین با کیفیت های متفاوت ( پخش اختصاصی کی پاو )
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
ehsan1361
09-10-2014, 09:49 PM
(sm120)
Soheil
09-12-2014, 05:59 PM
همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم باز هم شاهده شاهکار جدید گروه J Soul Brothers که یک کار فوق العاده احساسی شده, موزیک ویدئوی ژاپنی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه J Soul Brothers به نام .C.O.S.M.O.S ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-12-2014, 06:00 PM
موزیک ویدئوی ژاپنی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه E-girls به نام Highschool ♡ love ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-12-2014, 06:00 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه SPICA.S به نام Give Your Love ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-12-2014, 06:01 PM
موزیک ویدئو جدید و فوق العاده زیبای John Park به نام U ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-12-2014, 06:01 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه BASTERD به نام Look Around ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-12-2014, 06:02 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از LiVii به نام C’mon ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-14-2014, 03:20 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه NewUS به نام Get Away ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-14-2014, 08:53 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه Cross Gene به نام Billion Dolla ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-14-2014, 10:44 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه TEEN TOPبه نام Missing ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-14-2014, 10:45 PM
آرشیو موزیک ویدئوهای گروه محبوب و قدیمی Supernova با بالاترین کیفیت موجود ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این آرشیو زیبا رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
درخواستی کاربران
Supernova (Choshinsei 超新星) – Shining star [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
초신성 Supernova 폭풍속으로 She’s gone 김동욱 [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
초신성 (Supernova) – 그리운 날에 (On Days That I Miss You) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
T-ara & Supernova(티아라 & 초신성) _ TTL (TIME TO LOVE) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
T-Ara & SuperNova – TTL.Listen.2 [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
초신성 SuperNova (Cho Shin Sung) – Superstar [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Supernova Choshinsung Choshinsei 超新星 초신성 – Comeback to Me [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Supernova (초신성) – Stupid Love (강민경) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-15-2014, 03:36 AM
آرشیو موزیک ویدئوهای خواننده محبوب و قدیمی SE7EN با بالاترین کیفیت موجود ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این آرشیو زیبا رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
درخواستی کاربران
SE7EN – ALL NIGHT LONG (밤새도록) feat. IVY (Remix) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – PASSION (열정) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – START LINE (スタートライン) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – TATTOO (문신) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – BE GOOD TO YOU (잘할게) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – I KNOW (난 알아요) Feat. Teddy [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – COME BACK TO ME Part.1 (와줘1) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – COME BACK TO ME Part.2 (와줘2) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – GIRLS (Feat. Lil Kim) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – I KNOW (난알아요) Feat. Teddy [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – LA LA LA (라라라) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – BE GOOD TO YOU (잘할게) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – I’M GOING CRAZY [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – WHEN I CAN’T SING (내가 노래를 못해도) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – SOMEBODY ELSE [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SE7EN – THANK U (고마워) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
09-15-2014, 08:08 AM
احتیاجی به پیشنهاد نیست سهیل
من یکی همه رو از صفحه اول تا اینجا دانلود کردم(sm120)
Soheil
09-16-2014, 03:04 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه N*White به نام Hello boy ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-16-2014, 03:04 PM
نسخه Party موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه 2PM به نام !GO CRAZY ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-16-2014, 03:05 PM
آرشیو موزیک ویدئوهای گروه محبوب SISTAR، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این آرشیو زیبا رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
씨스타(SISTAR)- Push Push [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨스타(SISTAR) – 가식걸 Music Video (Shady Girl) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨스타(SISTAR) – 니까짓게 Music Video (How Dare You) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨스타(SISTAR) -So Cool Music Video [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨스타(SISTAR) – 나혼자 Music Video (Alone) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SISTAR (씨스타) – Loving U (Music Video) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SISTAR(씨스타) – Give It To Me (HD Music Video) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SISTAR(씨스타)_Touch my body(터치 마이 바디) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
SISTAR(씨스타)_I Swear (아이 스웨어) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-16-2014, 04:17 PM
آرشیو موزیک ویدئوهای گروه محبوب C-CLOWN ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این آرشیو زیبا رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
درخواستی کاربران
씨클라운(C-CLOWN) 2ND MINI 멀어질까봐 [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨클라운(C-CLOWN) 2ND MINI 멀어질까봐 [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨클라운(C-CLOWN) 2ND MINI 멀어질까봐 Official M/V SET ver [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
C-CLOWN 데뷔앨범 타이틀곡 ‘SOLO’ 풀버젼 뮤직비디오공개!! [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
C-CLOWN_암행어사(Justice) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
C-CLOWN(씨클라운) _ Shaking Heart(흔들리고 있어) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
씨클라운(C-CLOWN) ‘나랑만나’ (Let’s Love) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-18-2014, 04:14 PM
آرشیو موزیک ویدئوهای گروه محبوب KARA ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این آرشیو زیبا رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
درخواستی کاربران
KARA – Speed Up [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA(카라) _ Mamma Mia(맘마미아) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – MAMMA MIA (JPN Ver. MV) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA(카라) _ Damaged Lady(숙녀가 못 돼) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – LUPIN [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – STEP [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – Bye Bye Happy Days [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – Girl’s Power [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA 미니2집 PRETTY GIRL [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA(카라) – PANDORA(판도라) Music Video [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – Go Go Summer [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – Break It [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – French Kiss [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Kara – Jumping [Korean Ver.] MV [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – MR [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Kara – If U Wanna [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
KARA – Rock U [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-18-2014, 06:47 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه TTS زیر گروه محبوب Girls’ Generation به نامHoller ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-18-2014, 09:37 PM
آرشیو موزیک ویدئوهای گروه محبوب 2PM ، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این آرشیو زیبا رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
درخواستی کاربران
2PM “10 out of 10″ [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV B-side ver. 2PM “10 out of 10″ [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MV B-side ver.#2 2PM “10 out of 10″ [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM Again & Again [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM ‘I HATE YOU’ [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “Heartbeat” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “Without U” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “Thank you” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM Fly to Seoul “Boom Boom Boom” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “I’ll Be Back” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “HANDS UP” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “GIVE IT TO ME” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “HOT” [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “ONLY YOU” MV [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM_이 노래를 듣고 돌아와 (Comeback When You Hear This Song) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM_하.니.뿐. (A.D.T.O.Y.) [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “미친거 아니야?(GO CRAZY!)” MV Party Ver. [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2PM “미친거 아니야?(GO CRAZY!)” MV [Kpaw Team].mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-19-2014, 01:14 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه FCUZ به نام CHA-GA-WA ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-19-2014, 07:41 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه SWITCH به نام Bikini ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-20-2014, 01:13 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه Road Girlsبه نام Crush ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-20-2014, 10:58 PM
دانلود اجراهای فوق العاده زیبای EXO و Psy و JYJ در مراسم افتتاحیه 2014 Incheon Asian Games با اونهمه غوغای جمعیت واقعا محشره حتما دانلودشون کنین (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
JYJ EMPTY 2014 INCHEON ASIAN GAMES / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
JYJ EMPTY 2014 INCHEON ASIAN GAMES / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
JYJ – Empty / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
JYJ – Empty / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
JYJ – only one / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
JYJ – only one / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Psy – Gangnam Style / HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Psy – Gangnam Style / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
EXO “Growl” and “Wolf” / HQ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-21-2014, 09:30 PM
دانلود برنامه فوق العاده ویژه و زیبا از گروه محبوب Super Junior به نام All About Super Junior که برنامه خیلی جذابیه میتونین با دیدنش همه چیز درباره گروه موردعلاقتون رو بدونین شامل 6 دیسک میشه که همرو براتون آماده کردیم (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
|+ به درخواست کاربر عزیزمون +|
All About Super Junior DVD 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
All About Super Junior DVD 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
All About Super Junior DVD 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
All About Super Junior DVD 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
All About Super Junior DVD 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
All About Super Junior DVD 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-22-2014, 08:17 PM
دانلود برنامه BeatlesCode با حضور Daesung و Seungri دو عضو محبوب گروه بیگ بنگ (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
|+ درخواستی کاربران +|
[BIGBANG (Daesung & Seungri) BeatlesCode Part 1 [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[BIGBANG (Daesung & Seungri) BeatlesCode Part 2 [Kpaw Team ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Soheil
09-24-2014, 07:46 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از SONGJIEUN به نام Don’t Look At Me Like That ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-28-2014, 10:16 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه ZPZG به نام Go crazy ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-28-2014, 10:17 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از ASH-Bبه نام By My Side ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-28-2014, 10:17 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه EXITبه نام Beautiful ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
09-28-2014, 10:18 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه FameUS به نام Crazy ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-02-2014, 05:02 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از JUNIEL به نام I think I’m in love ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-02-2014, 05:03 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه BTOB به نام You’re So Fly ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-04-2014, 02:24 AM
نسخه ژاپنی موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه Apink به نام NoNoNo ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-04-2014, 02:25 AM
نسخه Story Version موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه SNSD به نام Divine ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-04-2014, 03:26 AM
نسخه ژاپنی موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه GOT7 به نام AROUND THE WORLD،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-05-2014, 05:18 PM
بلاخره بعد کلی انتظار موزیک ویدئوی ژاپنی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه حرفه ای Morning Musume。’14 به نام TIKI BUN،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
ehsan1361
10-05-2014, 05:25 PM
چقد من انتظار این موزیک ویدئو ژاپنی رو کشیدم (sm70)
Soheil
10-07-2014, 12:37 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه MADTOWN به نام YOLO،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-07-2014, 12:37 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از ZIA به نام Falling In Love،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-07-2014, 01:35 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از IU به نام SOGYEOKDONG،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-08-2014, 02:59 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از Gavy NJبه نام I Wish،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-08-2014, 03:01 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از Raina و با همراهی Kanto به نام You End, And Me،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-08-2014, 03:01 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از Jung Dong Haبه نام If I،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-11-2014, 01:35 PM
نسخه ژاپنی موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی Daesung از گروه محبوب Big Bang به نام Look at me, Gwisun،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-11-2014, 03:03 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه Red Velvet با همراهی TAEYONG به نام Be Natural،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-15-2014, 09:53 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه BOYFRIENDبه نام WITCH،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 3%9c-witch-music-video.html)
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 3%9c-witch-music-video.html)
Soheil
10-15-2014, 09:55 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه VIXXبه نام Error،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-16-2014, 06:34 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه Crayon Pop به نام Ok،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-16-2014, 06:35 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از SONGJIEUN به نام 25،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-16-2014, 06:36 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه GIRL’S DAY به نام I MISS YOU،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-16-2014, 06:37 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه DGNA به نام !Rilla Go،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-22-2014, 12:59 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه BEAST به نام 12:30،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-22-2014, 12:59 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه EPIK HIGH به نام SPOILER+HAPPEN ENDING،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-23-2014, 10:28 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه B.I.G به نام Are You Ready ،که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-23-2014, 10:28 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه BTS به نام War of Hormone ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-23-2014, 10:29 AM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه Super Junior به نام THIS IS LOVE ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD
Soheil
10-25-2014, 07:02 PM
موزیک ویدئو جدید و خارق العاده رمانتیک B.I.G به نام Are You Ready با زیرنویس فارسی که ترجمه خیلی جالبی داره پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دستش ندین (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video Sub
HQ
HD
Sub
Soheil
11-13-2014, 03:04 PM
موزیک ویدئوی جدید و فوق العاده زیبا و دیدنی از گروه TEEN TOPبه نام I’m Sorry ، که موزیک ویدئو زیبایی شده، پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان این موزیک ویدئو رو از دست ندید (پخش کاملا اختصاصی کی پاو)
Download Video
LQ
HQ
HD
Full HD