با سلام خدمت دوستان گلم
یه آهنگ ایرانی که توس به سبک هندی هم میخونه چند سال پیش گوش کردم هر چی میگردم پیداش نمیکنم .
اسم خوانندش و هم نمیدونم .
قسمتی از آهنگ اینجوریه
" ایندیگی جانا تی فداتم عشق من تویی "
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان گلم
یه آهنگ ایرانی که توس به سبک هندی هم میخونه چند سال پیش گوش کردم هر چی میگردم پیداش نمیکنم .
اسم خوانندش و هم نمیدونم .
قسمتی از آهنگ اینجوریه
" ایندیگی جانا تی فداتم عشق من تویی "
فقط مهرداد هویدا هندی میخونه
نه صدای مهرداد هویدا نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگش خیلی شاده . اهنگ ایرانی و یه قسمتاییش هندی
فکر کنم یکی از کارهای قدیمی آرمین نصرتی باشه
ممنون از پیگیریتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از ارمین نصرتی نیست . اهنگ های ارمین و همش و تقریبا گوش کردم
اهنگی که من میگم 2 یا 3 تا خواننده داره . اگه اشتباه نکنم یه زن هم توش میخونه
شاید هم منظورتون آهنگ های اشکان و کوشان باشه که چند سال پیش منتشر شد که تو 2-3 آهنگ همخوانی با یک خواننده زن با گویش هندی داشتند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط janidaler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه داداش. اینا رو هم الان گوش کردم نبود توش
زنه توش هندی نمیخونه . اهنگش قاطی داره هم ایرانی هم هندی که ایت قسمتی که نوشتم به سبک هندی هست
داداش اسم خوانندش ایمان آشوکا بود ولی اسم آهنگو نمیدونم
[QUOTE=aminaminamin;492608]داداش اسم خوانندش ایمان آشوکا بود ولی اسم آهنگو نمیدونم[/Q
داداش مطمئنی از آشوکا بوده . من کلا 8 تا اهنگ ازش پیدا کردم که نبود
دنیال اطفا