پست پاک شد
نمایش نسخه قابل چاپ
پست پاک شد
ممنون از این فیلم با این کیفیت عالی
آقا دمت گرم. عجب کیفیتی داره. من خیلی تو کار فیلم و سریال و کنسرت و اینا هستم و نزدیک 30 ترابایت آرشیو با کیفیت بالای 1080 و اچ دی و فول اچ دی و ریماکس و ..... دارم ولی تا حالا همچین کیفیتی از یه فیلم قدیمی ایرانی ندیده بودم واقعا دمت گرم. اگه بازم با این کیفیتا داری لطفا قرار بده.
این نسخه ها رو از کجا میاری. من خیلی دنبال منابع خوب هستم. ممنون میشم راهنمایی کنی.
سلام عالیه
آقا دانلود کنید کیفیت وحشتناک بالاست فقط صداش به اندازه تصویر با کیفیت نیست ولی کیفیت تصویرش عالیه
مهدی عالی بود عجب کیفیتی داره دمت گرم(sm10)(sm10)(sm10)
سلام این فیلم ساخت ترکیه هست بعدا تو ایران برای نمایش دوبله شده اصلا ربطی به ایرانی قدیمی نداره از این دست کیفیتها چنتا دیگه هم هست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ashkan Zahedi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا یعقوب دمت گرم داداش اگه داری از این کیفیتها بذار لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پست شما رو خوندم آیا توی این آرشیو شما فیلم با کیفیت همسفر و ماه عسل گوگوش هست ؟
ممنون لطف دارید