آلبوم ژاکت محسن چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadariush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم ژاکت محسن چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadariush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظریم(sm19):))
صداشو دوس دارم(sm50)
اسم ترک اول سردرد...(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فردا زمان انتشار و انفجار آلبوم فقط گوش کن اعلام ميشود..
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی هست امید به این آلبوم داشته باشه ؟(sm120)
نهایت 2 ترک متوسط (sm25)
فقط گوش کن...لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک صحرایی و رضا صادقی . . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . چه شود (sm10) (sm127) (sm189)
حالا اون به کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا صادقی وقتی البوم میده بعدش اتفاقات خوب برا من میوفته من منتظر اونم بیشتر(sm128)(sm2)(sm2)(sm2)
ولی بی صبرانه منتظر البومیم(sm127)