از اول تا اخرش یه ریتم لوپ میشه فقط چیزی نداره تنظیمش
نمایش نسخه قابل چاپ
از اول تا اخرش یه ریتم لوپ میشه فقط چیزی نداره تنظیمش
اون از چارتار اینم از دارکوب لامصبا همچین ریدن که با هیچ آب اسیدی پاک نمیشه (sm2) (sm3)
تو هم تنها شدی اما کجا حالت مث من بود (sm50)
مثل صفاریان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من خودت قضاوت کن تنظیم های صفاریان و حسامی اصلا قابل مقایسه با این کرسی شعر ها نیستن ! مثلا میخوان تلفیقی بخونن ! ای ریدم تو این تلفیقتون (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی می خواد تلفیقی بخونه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تنظیم اهنگ خواجه امیری برا جام جهانی طوفانی بود (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم ریدمان بود (sm59)نقل قول:
ببينيد.طرفدارانه خواننده ها و گروها نبايد ناراحت بشن وقتي كسي مياد تو تاپيكه مربوطه و از خواننده بد ميگه
به طور مثال بذاريد البومه پيام خرصدا بياد،ببينيد من چه ها بكنم تو تاپيكش(sm2)