(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا منم یه نظر موسیقیایی بدم بعد یک دهه دوری از میادین
واقعا چاوشی که انقد رو تیم آلبومش حساسه و سعی میکنه بهترین ها رو جمع کنه چرا تا حالا اثلا با بهروز پایگان همکاری نکرده(sm132) خدایی پایگان از خود چاوشی و باقی تنظیم کنندگان آلبومش سر تره
شاید اخلاقشون با هم جور درنمیاد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه چشمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این رابطه باید با الی و ممر صحبت کنی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها دو روز تا سرویس کردن انجمن توسط خودم با آلبوم یزدانی باقی مانده است (sm128)
نخند دیوث(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ ها منو جواب بده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوخ اوخ اومد غلط کردم غلط (sm2)
الان بنم میکنه ریدم به این شانس ..واستا یه دقه چوبه اعدام رو نکش از زیر پام حرف آخرم رو بزنم بعد
من که اینجا خودمو جر دادم تا این مهم رو به انجام برسونمنقل قول:
ولی یه سریا هستن طرفدار روضه - و ناله های سرلک و شعرهای استاد پاریزی و تنظیم های آوانگار استاد صفاریان و موسیقی ارکسترال استاد تقوی و سافک راک استاد حسامی هستن