علائدین
نمایش نسخه قابل چاپ
علائدین
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما گفتی انقال بده به یه هارد دیگه که اینکارو کردم و نتیجه نداد ! فرمت ویدئو هم ربطی نداره چون ویدئو ها رو اون زمان از رو سی دی کپی میکردیم رو هارد و مشکلی نداشت ویدئو ها ! تغییر فرمتم که گفتی تاثیری نداره و حتی کیفیت رو بدترم میکنه
ممنون به خاطر راهنماییت
نه مهم نیست فقط یه مواقعی نوستالژی بازی کنیم دیگه (sm120)
پایتخت از علاء الدین خیلی بهتره چون حق انتخاب بیشتری دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته پایتخت گرون فروشن نامردا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm19)
از وقتی که یادم گوشی فقط از علا گرفتم...قیمتاشم خوبه...پشت پاساژم که بری دیگه نور النوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
(sm77) پاساژ پایتخت رو میگما نه سریال پایتخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فکر کنم خودش تو پایتخت کار میکنه(sm120)
من میگم قیمتش خوب باشه تو میگی البته گرون فروشن ؟! (sm192)نقل قول:
علائ الدین هم همچین خوب نیستا
باید حواست باشه نکنن تو پاچت (sm120)