لیان شان پو (sm1)
ینی تهه اسم بود این (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
لیان شان پو (sm1)
ینی تهه اسم بود این (sm2)
خدا قسمت کنه یه لیان شان پو بریم (sm2)
لازم نیست که حتما خودت بری فقط کافیه یه لیان پیدا کنی بعد یه شامپو لازمه تا با هم برین به لیان شام پو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی عجب اسمهایی داشتن خدا میدونه ایران اینو چقدر سانسور کرده بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل فوتبالیستها یه هفته طول میکشید واسه جنگیدن تو میدان نبرد با اسب بهم برسن(sm30)
نه اتفاقاً زیاد سانسور نداشت حالا شاید لینچان هوس کرده بوده وسط سریال یه لب بگیره همین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یارو اسمش چی بود از رو کوه میپرید ؟ (sm2) من عاشق تینیو بودم (sm2)
(sm102)
این خرمالو رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چی میگی کله ظهر
هوی الی واسه من هنوز درست نشده واسه تو درست شد؟
اره ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]