مررررررررررررررررررسی سلامتی خودت خوبی ؟؟ از کرمانشاه چ خبر ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمل . اوهوم (sm69)
نمایش نسخه قابل چاپ
مررررررررررررررررررسی سلامتی خودت خوبی ؟؟ از کرمانشاه چ خبر ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمل . اوهوم (sm69)
تا همین 5 دقیقه پیش زیاد حالم خوب نبود اما همین که حالی ازم پرسیدی روحیه گرفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نیست همین جوری داره میگذره میره (sm169)
بازم مث گذشته رفتی تو لیست دوستام (sm127) تو خوب باشی منم خوبم (sm127)
(sm17) خوش اومدینقل قول:
اشترم گیلمور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت برم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته که بت میگفتم میخوامت هنوزم سر اون حرفم هستم (sm59)
من نمیدونم چرا تورو میبینم سرحال میشم نمیدونم شایدم عاشقت شده باشم خودم خبـــــــر ندارم (sm2)
امیر یه لحظه بیا یاهو
با من صوبت کن بهش اطلاع میدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز مهمی بود با من در میون بذار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخوام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونم صبر کنم از شوق و ذوق بسیار ..نقل قول: