[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720 میخوام اشترم (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720 میخوام اشترم (sm10)
- (sm50)
(sm70)اقا یه سرم شستشو دادن نمیتونم بازش کنم کسی بلده
چطور بازش كني يعني؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد سوراخ بزني ديگه بالاش جا داره از همون جا
(sm120)حدس میزدم یه دایره روش دیدم درش که باز نمیشه پرسیه انگار با چاقو یکم سوراخش کردم نیومد بذار عمیق تر بزنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)همینه فقط درش یکم فرق میکنه
نه باز شدني نيست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاقو خوب نيست با يه چيز نوك تيز گرد مثلا از اين يخ شكن قديميا اگه داري يا نهايت پيچ گوشتي چهار سو هم اندازه اون دايره صوراخ بزن قشنگ مياد
(sm54)دستم زخم شد باز نشد وسیله ندارم
ولی ببین احساس میکنم این درش برداشته میشه منتهی خیلی محکم پرس کردن
وسيله خاصي نميخواد با چنگال بزن خوبنقل قول:
نه بابا درش برداشته نميشه مگه دو تا در داره؟؟ بايد سوراخ كني من ان بار تا حالا استفاده كردم همين طوره ديگه ناسلامتي سرمه درش باز شه كه نميشه (sm120)