ناگهان زنگ میزد تلفن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ناگهان زنگ میزد تلفن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به نوید وجدانن کیف می کنم آواتار و امضاتو میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم مرسی
کار \یدا نشد؟
(sm2)(sm2)این از ۵ تا پستش یکیش اینه که کوشان ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب جوابشو بده (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیزش (sm118)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گیری دادید به ریدن ملت آخه(sm2)نقل قول:
الان مینوشتم کراوات این پنگوئن را جر بده ، بم میگفتی خوب جر بده (sm54) ؟(sm120)نقل قول:
ﻣﯿﮕﻦ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻮ ﭘﯿﺞ ﺩﺍﻋﺶ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ
.
.
...ﺍﯾﻦ ﻣﻠﺪﻭﻡ ﺑﯽ ﺟﻨﺎﻩ ﮔﻨﺎﻩ ﺩﺍﻟﻦ ...ﻧﺠﻨﺪﺷﻮﻥ... ﺑﻪ ﺍﯾﻼﻥ ﻣﺎ
ﮐﺎﻟﯽ ﻧﺪﺍﺟﺘﻪ ﺑﺎﺟﯿﻦ... ﺧﻮﻭﻭﻭﻭﻭﺏ...ﺁﻓﻠﯿﻦ ﭘﺴﻼﯼ ﺧﻮﺟﻞ
ﻣﺠﻮﻝ
.
.
.
.
.
.