والا ما هم همینو میگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا ما هم همینو میگیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد شما در نظر بگیرید خواننده با توجه با فیلم نامه قسمت های مختلف شعر و فضا رو انتخاب کرده و تهیه کننه هم قطعا المان های خاص خودشو می خواسته که اجرا بشه
نمیشه که خواننده بگه من خودم سبک راک انتخاب میکنم برا این سریال خوبه چون کار شاخ میشه
در کل بگم این سبک خوندن اشعار شاعران خیلی بیشتر به چاوشی میاد تا اینکه سبک های راک و اینارو تجربه کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه وقتی که اهنگ جدیدی میاد انتظار دارن کار یه حرکت جدید باشه! یه قدم رو به جلو راجع به محسن خیلی بیشتر چون مدام خودش داره همینو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا وقتی اومده و چیز خاصی نداره و مشابهشو ده سال پیشم داره از چی تعریف کنیم؟؟
خودتم میدونی این طور کارا تو مسیری که در پیش گرفته محسن جایی ندارن... بیشتر شبیه بازگشت به عقبه
استاد صفاریان و اینا هم شوخیه والا ما چند ساله چیز نابی ازش نشنیدیم به شدت معمولی بوده همش
کلن ملت نوحه و ناله دوست دارننقل قول:
جنس صدای چاوشی جوریه که هرچی بخونه مثل ناله استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)rvf,kjنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ریدم
استاد برای اینی که میگی باید یه حرکت جیدید انجام داد که همه رو سورپرایز کنهنقل قول:
نه اینکه بیای ملودی 50 سال قبلو با یه شعر دیگه بخونی
من میگم هیچ فکری تو این کار نیست . چیزی که قبلا بوده رو با یه شعر خونده. چیزی خلق نشده . تو این پروژه ی شهرزاد میتونست حرفای بزرگی بزنه که از خودش باشه نه تفکر نخ نمای قدیمی رو بیاد دوباره با صدای خودش اجرا کنه . اتفاقی برای این کارها نمی افته