من که تصویر سازی نکردم(sm120)گفتم هر کی واسه اولین بار می بینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که تصویر سازی نکردم(sm120)گفتم هر کی واسه اولین بار می بینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تصویر سازی تو بود دیگه(sm120)مگر اینکه یکی بهت گفته باشه از قبل(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند نفر گفتن تا حالا(sm59)نقل قول:
Formula 1(sm155)
خوب پس باید از اونا تشکر کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
چه ترکیب تهاجمی چینده درخشان (sm77)
خدا به خیر بگذرونه (sm54)
(sm120)
خریت کرد .. البته نتیجش تا ساعاتی دیگر معلوم میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دغاغله رو نمایی میشه ایا (sm173)
بازیکن مرده گرفتن انگار تا حالا ندیدمش فیسشو (sm120)