بفرما نوبتی که باشه نوبت هاردکورنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو باش داشتم باهاش با ملاطفت رفتار میکردم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بفرما نوبتی که باشه نوبت هاردکورنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو باش داشتم باهاش با ملاطفت رفتار میکردم (sm2)
با ما به از این باش که با خلق جهانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو هاردم 3 تا بیشتر ندارم (sm74)نقل قول:
ملاطفت چیه اینو باید فتیش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید مواظب بود ورودی گشاد نکنه
شما هم اگه اسکرین داری بیا توی گود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخم مخ بصورته لایو خودت اسکرین بگیر بذار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من همین بیرون نشستم و میگم لنگش کن (sm120)نقل قول:
آخه میترسم وقتی دییش بترسی و کابوس ببینی (sm2)نقل قول:
هوای روی تو دارم نمیگذارندم (sm181)
خ*ایه داری بذار(sm2)نقل قول: