این حاشیه ها رو از این بازیکن جوونا بگیرن ، یه چندتا هم بازیکن خوب بیاد خوب میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این حاشیه ها رو از این بازیکن جوونا بگیرن ، یه چندتا هم بازیکن خوب بیاد خوب میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیگه... بازیکن درست حسابی نه امثال خالقی فر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم که.. کاری با این و اون ندارم.. یکی باید بالای 2 سال بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویانیان هم فکر کنم 1.5 سال موند
اره (sm120)نقل قول:
شیما رفتی زیر بارون(sm120)
نه بابا دلت میخواد سرما بخورم ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
به من چه(sm120)یهو غیبت زد گفتم شاید خل شدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امل خیلی بارون میاد .. خوشم نمیاد اصن... بابل کمتر بارون میاد
وقتی یه دختر توی خیابون میگه سردمه
دوست پسر تهرانی : عروسکم بیا کاپشنمو تو بپووش من کنارتو گرمم
دوست پسر مازندرانی : شفته سگ !! چنده تره باتمه سرده نشووییم! این هوای دله خی تیمجار نشونه !!!!
(sm70)(sm30)
(sm81)
(sm30)